Σύνδεση

View Full Version : αγορά μηχανής

apegnas
04/09/2007, 22:00
Γεια σας παιδιά είμαι προβληματισμένος για την αγορά μηχανής. Έχω καταλήξει στην κατηγορία street, τα λεφταπου έχω ξοδέψει για περιοδικά θα παιρνα κράνος. Είμαι ανάμεσα σε suzuki GSF Bandit S, kawasaki ER-6f και honda CBF 600. Σε καινούργιο βασικά. είμαι 190cm αν και δεν νομίζωότι παίζει πρόβλημα λόγω ύψους. Εσείς τι προτείνετε? ευχαριστώ εκ των προτέρων

el_hymador
05/09/2007, 00:01
Suzuki Bandit 650 s ...και στο λεω εγω που εχω CBF600S ....δεν παιζουν διαφορες και το Suzuki ειναι πολυ φθηνοτερο...

για το ER6F δεν ξερω ας μιλησει καποιος που το εχει οδηγησει.

Stelth
05/09/2007, 00:19
Για κοίταξε λίγο και τα on-off

190cm είπαμε

Θα είσαι σαν ένα γνωστό μου που είναι 200cm όταν οδηγεί το Honda του

Λες και είναι πάνω σε ποδήλατο.............

Η μηχανή χάνεται :eyepop:

dodos 900
05/09/2007, 00:30
Καλώς όρισες!Θα πρότεινα er-6f λόγω μικρότερου βάρους,αλλά προβληματίζομαι απο το ύψος που έχεις.Ζήτησε απο μαγαζιά και κάνε test ride να δείς πώς σε βολεύουνε οι παραπάνω μηχανές
μήπως και αποκλείσεις εξ'αρχής κάποια και αλλάξουνε τα δεδομένα της ερώτησής σου.:wave2:

gcrook
05/09/2007, 00:47
Θα σου προτεινα να το παιξεις κορωνα-γραμματα αναμεσα στο πρωτο και στο τριτο μηχανακι.
Και τα 2 ειναι εξ'ίσου χρηστικα, με μαλλον καλυτερη αξια μεταπωλησης το τριτο...
Το δευτερο ειναι πιο πολυ για solo riding,λιγοτερο χρηστικο, λιγο πιο νεανικο (αντε και σπορ) αλλα μηχανακι που θα περασει η μπογια του συντομα, μιας και το μεγαλυτερο προσον του ειναι η σχεδιαση και ο δικυλινδρος εν σειρα που δεν θα βολεψει για ταξιδια, οσο τα αλλα δυο.

sober
05/09/2007, 01:16
Ρε φιλε...τοσο μπο'ι' εχεις πως 8α αντεχεις να διπλωνεσαι?? Συμφωνω με τον Stelth...

:beer:

Ζεύκας
05/09/2007, 01:33
κάποιοι με 1,90 καβαλάνε ss.
κάποιοι άλλοι με γυμνά χτυπανε διακοσάρες για αρκετή ώρα.
κάποιοι έχουν ον-οφφ χιλιάρια και με το ζόρι πατάνε κάτω.

θέμα γούστου είναι.

Οπτικά apegnas ποιό από τα μηχανάκια σ'αρέσει? όταν κλείνεις τα μάτια σου και ονειρεύεσαι ποιό μηχανάκι καβαλάς?

:wave2:

noe13
05/09/2007, 01:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από apegnas
Γεια σας παιδιά είμαι προβληματισμένος για την αγορά μηχανής. Έχω καταλήξει στην κατηγορία street, τα λεφταπου έχω ξοδέψει για περιοδικά θα παιρνα κράνος. Είμαι ανάμεσα σε suzuki GSF Bandit S, kawasaki ER-6f και honda CBF 600. Σε καινούργιο βασικά. είμαι 190cm αν και δεν νομίζωότι παίζει πρόβλημα λόγω ύψους. Εσείς τι προτείνετε? ευχαριστώ εκ των προτέρων Εγω με τα λεφτα που εχω ξοδεψει για περιοδικα θα επειρνα και μια ducati(λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα)

makis206
05/09/2007, 06:59
Συμφωνώ με τον gcrook !

Κι εγώ κορώνα γράμματα θα τό'παιζα, κορώνα για το Suzuki που είναι πανέμορφο, πάμφθηνο και χρηστικότατο και γράμματα για το CBF που μέχρι στιγμής με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο !

Πιο πολύ θα έκλεινα προς το Bandit όμως, 6 χιλιάρικα δεν κάνει αυτό ρε παιδιά ;

Του δίνεις άλλο ένα 400άρι-500άρι να βγάλεις το τεράστιο τελικό της εξάτμισης για ένα aftermarket και τό'κανες κούκλα ! Και πάλι πιο φθηνά απ'το CBF θα σού'ρθει !

:beer: :beer:

REIKO
05/09/2007, 07:05
αδερφε εγω παλι θα σου προτεινα εφοσον εχεις προτιμηση τα street Ζ750 πιστευω ειναι απ τα καλητερα και το ομορφοτερο απ τα fighters. εφοσον εισαι και ψιλος η ορθια σταση του Ζ πιστευω θα σ βολεψει.αυτα παντος οτι και να παρεις καλοταξιδο

mixalakis
05/09/2007, 15:08
Το ξέρω ότι έχεις καταλήξει σε street αλλά αν σκοπεύεις να κινηθείς στην πόλη περισσότερο και λόγω ύψους πιστεύω ότι θα σε βολέψει καλύτερα το Versys.
Τσέκαρέ το, έχει τον ίδιο ουσιαστηκά κινητήρα με το ER άλλα είναι πιο όρθιο, άνετο και βολικό.

H.A.Balafoutre
05/09/2007, 16:20
Το Bandit 650s είναι άψογο σε πολύ καλά λεφτά.

apegnas
05/09/2007, 16:31
να σται καλά παιδια, το bandit λέτε οι περισσοτεροι είναι και τετρακύλινδρο! Επίσης το bandit είναι με ψεκασμό ενώ το cbf καρμπυρατέρ. Τα on-off δε με ενθουσιάζουν κ ιδιαίτερα και είναι και ακριβα. Μάλλον για bandit.