PDA

View Full Version : Eurobasket 2007

Σελίδες : [1] 2

Gandalf dr685sm
05/09/2007, 10:24
Αν και δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποια διαμάχη όσον αφορά το τι αισθήματα τρέφουμε για την συγκεκριμένη ομάδα, θεώρησα οτι έπρεπε να μπει εδώ , μιας και τείνει να το κάνουμε και χώρο αθλητικών.

Παρόλα αυτά έχω μια επισήμανση για χθες. Η Ελλάδα βοηθήθηκε απο την διαιτησία. Γεγονός οτι σε κάποιες φάσεις "σπρώχτηκε" σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης και δευτεραθλήτρια κόσμου.
Για αυτό και οι Σέρβοι μετά τον αγώνα , μετέφεραν βωμολοχίες για τους διαιτητές και απείχαν απο δηλώσεις σε Ελληνικά ΜΜΕ.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως, είναι το πείσμα και η καρδιά που είχαν οι διεθνείς ακόμα και με το πολύ άσχημο παιχνίδι που είχαν χθες. Δείγματα κλάσης ατομικής (μιας και ομαδικά δεν τα κατάφεραν χθες) απο Ντικούδη που έβγαλε την Ελλάδα απο το τέλμα και της έδωσε νίκη - πρόκριση.

Σήμερα με Ρωσία και σίγουρα θα είναι λιγότερο αγχωμένοι και ίσως με πιο πολύ συγκέντρωση.

Αλλά νομίζω οτι η έλλειψη του Σόφο είναι τεράστια. Ο Παπαδόπουλος για μένα παραμένει "κριάρι". Έχει κάποιες κινήσεις αλλά αυτές είναι για 4αρι και οχι για κλασσικό 5αρι. Ο Γιαννάκης βέβαια γνωρίζει καλύτερα αλλά δεν μπορώ να μην πω αυτό που προσωπικά βλέπω.

Αδυναμία στο κέντρο της ρακέτας για να γίνει σωστό box-out και να καθαρίσει το πεδίο. Δεν μπορεί το 70% των reebound να το μαζεύουν τα guard , όσο και αν αυτό δείχνει ομαδικότητα σε άμυνα.

Δεν ξέρω... το βλέπω λίγο δύσκολο για φέτος, ειδικά με Λιθουανούς και Ισπανούς τόσο ανεβασμένους... χώρια οι Γάλλοι που μας το φυλάνε , έτσι και μας πετύχουν στην διοργάνωση (δύσκολο έτσι όπως είναι η κλήρωση , αλλά οχι αδύνατο)

Gandalf

stradas
05/09/2007, 10:52
Και ετσι οπως τα λες να ειναι για την διαιτησια δεν πειραζει, ξυδακι... τοσα χρονια με τον Στανκοβιτς ηταν αλλιως και τωρα δεν τους αρεσει...

Ο Παπαδοπουλος και στα προηγουμενα δυο τουρνουα ηταν κακος αλλα μην ξεχναμε οτι ειχε απεναντι του ενα πολυ ψηλο και γυμνασμενο αντιπαλο που συν τοις αλλοις ειχε βρει και τα "πατηματα" του Παπ γι' αυτο τον εκανε γιο γιο.

Ο Σοφο ειναι απωλεια μονο εαν μπορεσει και ερθει σε μια αξιοπρεπη κατασταση για να παιξει μπασκετ... ετσι οπως ειναι μαλλον βαριδι θα ειναι για την ομαδα...

Gandalf dr685sm
05/09/2007, 11:08
για τον Μίλισιτς μιλάς;... αν τα βρήκε σκούρα με αυτόν...

τι θα κάνει απέναντι σε Γκασκόλ και Νοβίτσκι; Εντάξει double team θα είναι εκεί , αλλά και πάλι , αν δεν μπορεί τώρα, μετά τι θα γίνει;

Για το θέμα Σόφο... κάτω απο την ρακέτα θές όγκο και βάρος. Ένας τέτοιος παίκτης ακόμα και στην κατάσταση που είναι , μόνο με τον όγκο "γεμίζει" ρακέτα και δεν μπορεί κανείς να πάει στην baseline να σουτάρει. Μην ξεχνάς οτι είναι και 2.08 και όπως και να έχει , μόνο τα χέρια να σηκώσει όπως λέμε και να κάνει το σκιάχτρο ή το άγαλμα , τα μισά σουτ θα πάνε έξω απευθείας.

Gandalf

H.A.Balafoutre
05/09/2007, 11:20
Θα συμφωνήσω με τον μάγο για άλλη μια φορά σε θέματα μπάσκετ κι ο stradas σωστά τα λέει.

Ναί, η διαιτησία μας βοήθησε, αλλά θα πρέπει κάποιος επιτέλους να πει σε αυτά τα αλαζωνικά, παιχτάκια μεν, απίστευτα αλαζωνικά δε, ότι είμαστε όπως το είπες.

ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΣΜΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Κι όσο για το Σόφο, τελικά έπεσε θύμα της φύμης του. Τον υποσκέλισε. Αν ήξερε τόσο καλό μπάσκετ θα ήξερε και πως να το επιβάλει στον εαυτό του.

Και στο κάτω κάτω ωρέ παίδες, με την κλάση των παιχτών μας, ένας Σόφο από μόνος του δεν φέρνει την άνοιξη. Κι ο Παπαδόπουλος δεν είναι τόσο καλός, έφαγε τόσες τάπες στο μάτς...αλλά στο τέλος έριξε την τάπα εκεί που έπρεπε και τους είπε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....anyway.

Ο Γιαννάκης έφτιαξε σύνολο τρελλό(και λόγω ικανότητας να διακρίνει παίχτες, αλλά και λόγω του ότι όλοι τους το κατέχουν το άθλημα άσχημα). Αν συνεχίσει, χωρίς τα κουλά του στύλ....Παπαλουκάς, καλύτερος παίχτης στην ευρώπη......2 τζούφια...airball.....αν είναι ποτέ δυνατόν.......αυτά να κοπούν...και δεν μασάμε πουθενά.

Δηλαδή έβλεπα το μάτς της Εθνικής με το Ισραήλ και ταυτόχρονα και την ΑΕΚ μαζί με κάτι φίλους μου που δεν έχουν παίξει μπάσκετ σε ομάδα και πρωτάθλημα (έστω και τοπικό) και δεν μπορούσαν να καταλάβουν τη απίστευτη διαφορά κλάσης. Με την Σεβίλη να έπαιζε μπάλα η εθνική μπάσκετ 5 μπαλάκια θα την έχωνε....ντάξει μπορεί να υπερβάλω, αλλά τόσο καλοί είναι οι έλληνες παίχτες μπάσκετ.

dirtbird
05/09/2007, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Με την Σεβίλη να έπαιζε μπάλα η εθνική μπάσκετ 5 μπαλάκια θα την έχωνε....ντάξει μπορεί να υπερβάλω, αλλά τόσο καλοί είναι οι έλληνες παίχτες μπάσκετ.

Με κεφαλιές, έτσι? :lol: :lol:

stradas
05/09/2007, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
για τον Μίλισιτς μιλάς;... αν τα βρήκε σκούρα με αυτόν...

Γιατι? 2.16 και τοσο δεμενος, λιγος ειναι? ειδικα αμυντικα...

τι θα κάνει απέναντι σε Γκασκόλ και Νοβίτσκι; Εντάξει double team θα είναι εκεί , αλλά και πάλι , αν δεν μπορεί τώρα, μετά τι θα γίνει;

Μα δεν θα τους μαρκαρει αυτους σε καμια περιπτωση, εκει θα πανε Ντικουδης, Τσαρτσαρης αντε και Βασιλοπουλος (με τρελη εμπνευση μεχρι και Διαμαντιδης - τι παιχταρας ειναι αυτος..πολυεργαλειο...).

Για το θέμα Σόφο... κάτω απο την ρακέτα θές όγκο και βάρος. Ένας τέτοιος παίκτης ακόμα και στην κατάσταση που είναι , μόνο με τον όγκο "γεμίζει" ρακέτα και δεν μπορεί κανείς να πάει στην baseline να σουτάρει. Μην ξεχνάς οτι είναι και 2.08 και όπως και να έχει , μόνο τα χέρια να σηκώσει όπως λέμε και να κάνει το σκιάχτρο ή το άγαλμα , τα μισά σουτ θα πάνε έξω απευθείας.

Gandalf

Ναι ρε μαγε οκ, αλλα πως θα παιξει αμυνα σε ενα πικ, πως θα τρεξει σε ενα αιφνιδιασμο και αντε πες επειδη οντως για το μποι του ειναι εκρηκτικος θα τα καταφερει, το θεμα ειναι ΓΙΑ ΠΟΣΟ???

Γιατι πανω απο τριλεπτα δεν αντεχει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

dirtbird
05/09/2007, 11:40

Παρόλα αυτά έχω μια επισήμανση για χθες. Η Ελλάδα βοηθήθηκε απο την διαιτησία. Γεγονός οτι σε κάποιες φάσεις "σπρώχτηκε" σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης και δευτεραθλήτρια κόσμου.

Gandalf

Που το είδες εσύ αυτό?

Εγώ το μόνο που είδα ήταν πολλά φάουλ (σε παίκτες μας) που δεν δόθηκαν...... :confused: :confused:

Gandalf dr685sm
05/09/2007, 11:54
το σπρωξιμο δώθηκε απο την διαιτησία σε κάτι "σφυριγματάκια" προς το τέλος του κανονικού αγώνα , που ναι μεν δεν καθορίζουν αποτέλεσμα , αλλά είναι ικανά να σε εκνευρίσουν (ανάποδα άουτ, επιθετικά αντί αμυντικά, φάουλ μετά το σουτ κτλ.). Το basket ευννοεί τις διαιτησίες για κάτι τέτοια.

Για τον Σόφο... δεν χρειάζεται στον αιφνιδιασμό ΠΟΤΕ ΤΟ CENTER. Το center έρχεται πάντα σαν τρέιλερ σε δεύτερη φάση , όπου ναι μεν υπάρχει το guard στην επιστροφή του αντιπάλου, αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το φορ που έρχεται με φόρα (εκτός και αν είναι "Γιαννάκης" και τσσιμπήσει το επιθετικό...μαέστρος λέμε).

Το τρίλεπτο με τον Σόφο , είναι περίπου 9 επιθέσεις... αν χάσουν τις 4 σε οργανωμένη άμυνα , είναι αμέσως-αμέσως 8 πόντοι μείον. Δεν είναι και λίγο. Εντάξει σίγουρα θέλει δουλειά, αλλά οχι οτι δεν θα την βοηθούσε την Εθνική πολύ. Έτερον εκάτερον.

όσο για την ποιότητα της Εθνικής και του συλλογικού basket στην χώρα μας, τόσο το budget που διαμορφώνει η Εθνική μέσω ρόστερ (Κοντά 16μύρια €!!!!!) , όσο και τα "κατσαρολικά" επι δύο δεκαετίες απο συλλόγους (Άρης, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, Μαρούσι) και Εθνική ανδρών και (κυρίως) Εφήβων νομίζω οτι τα λέει όλα. Τόσο απο υποδομές (ακαδημίες, παιδομάζωμα σε σχολεία και αλάνες, σκάουτινγκ, γήπεδα) όσο και απο αντιμετώπιση απο παράγοντες (εκτός απο μερικούς) είναι πρωτοπόροι και μόνο το ΝΒΑ μπορεί να τους χτυπήσει (και οχι πάντα με επιτυχία όπως είδαμε στο Mundobasket).

Gandalf

stradas
05/09/2007, 12:06
Τεσπα, θα το πω μονο για την κουβεντα: σαφως και θελεις ΚΑΙ το center για δευτερευοντα αιφνιδιασμο, θελεις να γεμισει την ρακετα ωστε να κλεισουν (ενστικτωδως) και οι δυο αντιπαλοι ψηλοι μεσα και να βγαλεις το πιο ευκολο σουτ ever , το τριποντο απο το 4αρι σου (βλεπε Φωτσης, Κακιουζης, Βασιλο αλλα και Ντικ κ Τσαρτ) !!!

Σε αυτο που θα συμφωνησουμε ειναι οτι ειναι πραγματικα κριμα να μην ειναι ο Σοφο σε κατασταση που θα του επετρεπε να παιζει 30 λεπτα και πραγματικα να κανει την διαφορα...φαντασου να παει 130-140 κιλα τι αποδοση θα εχει...

:beer:

Nostra
05/09/2007, 12:09
ισχύει ότι δε κλήθηκε ο Σχορτσιανίτης στην εθνική γιατί προτίμησε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα ή μου μετέφεραν ράδιο αρβύλα?

:confused:

Gandalf dr685sm
05/09/2007, 12:16
αιφνιδιασμός με τους ψηλούς του αντιπάλου πίσω δεν υπάρχει. Εκτός και αν οι ψηλοί είναι πολύ γρηγορότεροι απο τους guard τους και είναι οι πρώτοι που έχουν γυρίσει πίσω.

Κανονικά όμως , η επιστροφή συνήθως γίνεται πρώτα απο τον point guard που κρατάει και το balance στην επίθεση , μετά απο τα δύο υπόλοιπα guard και στο τέλος το 4αρι-5αρι. Αυτές είναι οι ταχύτητες δηλαδή της επιστροφής που βλέπουμε συνήθως στο γήπεδο χωρίς απαραίτητα να είναι αυτός και ο κανόνας.

Περιπτώσεις που είχαμε επιστροφές ψηλών πιο γρήγορα απο κοντούς , είναι λίγες... μια απο αυτές ήταν και το "ταψί" που είχε ρίξει ο Βράνκοβιτς και είχε πάρει ο ΠΑΟ την κούπα τότε.

Το κλείσιμο που αναφέρεις προς τα μέσα απο τους ψηλούς σε αιφνιδιασμό δεν μπορεί να γίνει.... διότι απλά δεν προλαβαίνουν. Εκτός και αν γίνει όπως είπα , ενώ τα guard πιάνουν high side lines + κορυφή ρακέτας για την assist στο επερχόμενο trailer. Που σημαίνει οτι έχει περάσει κάποιος χρόνος δευτερολέπτων για να κατέβουν οι ψηλοί.
΄Περισσότερο δηλαδή είναι ενας δευτερεύων αιφνιδιασμός (βάση συστήματος και ανοργάνωτης άμυνας) παρά το κλασικό fast break.

Συγνώμη για την ακατάσχετη λογοδιάρροια μου, αλλά με το basket υπάρχει ενα πάθος.

Gandalf

Gandalf dr685sm
05/09/2007, 12:17
ισχύει ότι δε κλήθηκε ο Σχορτσιανίτης στην εθνική γιατί προτίμησε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα ή μου μετέφεραν ράδιο αρβύλα?

Αυτή ήταν η επίσημη εκδοχή , όταν δεν εμφανίσθηκε εντός προκαθορισμένου χρονικού ορίου στον έλεγχο του εργομετρικού. Κατά πόσο ισχύει όμως... άγνωστο... Πόλύ θα θέλαμε όμως , όλοι μας να ισχύει , έτσι ώστε το 2008 στο Πεκίνο να είναι εκεί.

και σε συνέχεια αυτού που λες, αντί ο παπάρας να πάει να γίνει καλύτερος , έκανε τα εξής χθες...Δηλαδή με άερα κοπανιστό, να είμαστε και βεντέτες;.... χωρίς δουλειά δεν ξέρω κανένα σύλλογο να το παίζει "φιλανθρωπικό σωματείο" και να πληρώνει τσάμπα.

Εξηγήσεις από «Σόφο»

Εν τω μεταξύ ένα ακόμα επεισόδιο προστέθηκε στο σίριαλ Ολυμπιακού Σχορτσιανίτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του στη Καρπενήσει για να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα με στόχο να χάσει κιλά.

Αντίθετα επισκέφτηκε τα γραφεία της ΚΑΕ χωρίς και τόσο καλές διαθέσεις με σκοπό να ζητήσει εξηγήσεις για την απόκτηση του Ιάκωβου Τσακαλίδη.

Σύμφωνα με τον «Σόφο» η συγκεκριμένη μεταγραφή θα τον θέσει στον περιθώρια και θα είναι η τιμωρία του για την άρνησή του να μεταβεί στις ΗΠΑ σε ειδικό ινστιτούτο στις ΗΠΑ.

Newsroom ΔΟΛ

Gandalf

super_toto
05/09/2007, 12:37
Ρε ασχολήστε με το άθλημα που έχει σκατιά μπάλα???

Gandalf dr685sm
05/09/2007, 12:38
σκατιά;... γιατί πορτοκαλί χρώματος με σπυράκια σου βγαίνουν εσένα τα σκατά;:eyepop:

Α... και ενίοτε είναι και δίχρωμη μπάλα ... οπότε να θεωρήσω ότι ισχύει για σένα ώς άνω;

:D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Eaglos
05/09/2007, 12:47
Ο Παπαδόπουλος να κάτσει να ακονίσει το κεφάλι του αντί να ασχολείται με τα κοτσιδάκια του. Εγώ εκτός από κριάρι τον θεωρώ και αργόστροφο, όχι χαζό, απλά αργόστροφο. Παίρνει μπάλα και αρχίζει ο γολγοθάς μέσα στο μυαλό του. Μέχρι να αποφασίσει έχουμε νυχτώσει και όλα αυτά με έναν αντίποαλο. Όταν του πέφτουν δυο πάει, μπλε οθόνες το σύστημα :dizzy: Μια κίνηση έχει για καλάθι και την κάνει λάθος, έφαγε πόσες τάπες εχτές και στυλ δεν άλλαξε, ακόμα και στο κάρφωμα έφαγε τάπα και από άλμα σκίζει, στα ουράνια.

Τι και αν έκανε το κόψιμο στο τέλος. Υπήρχαν 3-4 φάσεις πριν που αν δεν το μαλάκιζαν δεν θα μας ένοιζε καν το τρίποντο του Γκούροβιτς. Εντάξει είναι προεδράρα ο Παπαδόπουλος αλλά ας κάτσει και λιγο πάγκο να μπει ο Μπουρούσης, δεν είναι ντροπή.

Ο Σπανούλης από την άλλη μάλλον μας δείχνει γιατί σκούπιζε πάγκους στο Houston. Γύρω γύρω όλοι με τη μπάλα μέχρι να φτάσουμε στα 10 και μετά πάσα σε κάποιον άλλο να κάνει σουτ.

Gandalf dr685sm
05/09/2007, 13:03
Ο Σπανούλης , έχει μάλλον "κολλήσει" την ασθένεια απο το ΝΒΑ που θέλει τον κάθε παίκτη να κάνει show παίζοντας με δυνατό τρόπο 1-to-1 , μόνο που στην Ευρώπη με τις τόσο κλειστές άμυνες, αυτό καταλήγει σχεδόν πάντα σε λάθος επιλογή.

Δεν νομίζω οτι θα του πάρει πάντως πολύ χρόνο για να επανέρθει στο παιχνίδι εκείνο που γνωρίζαμε απο το 2005. Παρόλα αυτά όμως έχει βλετιωθεί σε φυσικές ικανότητες. Μένει μόνο να το ταιριάξει ξανά στο Ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού.

Για τον Παπαδόπουλο, τα είπα και πιο πάνω. Είναι πολύ καλός παίκτης , αλλά δεν είναι για center. Οι κινήσεις του πιο πολύ για 4αρι μου κάνουν.

O Κουφός με τα 2,15 του και τις τρομερές εκείνες κινήσεις δεν θα μπορούσε να κληθεί να καλύψει το κενό του "Σόφο";...εντάξει μικρός είναι και σίγουρα δεν θα είχε ακόμα την χημεία. Μπορεί και κάποιοι μεγαλύτεροι του , να είχαν δυσαρεστηθεί απο την μη κλήση τους στην Εθνική... αλλά πως να το κάνουμε ρε παιδιά... μιλάμε για απίστευτο παίκτη, ...εδώ τον προβλέπουν μέχρι και νο1 στο Draft για τα επόμενα χρόνια.. τι να λέμε τώρα!

Gandalf

alximistis
05/09/2007, 13:11
Προσωπικά πιστεύω ότι όντως σε κάποιες φάσεις βοηθηθήκαμε. Αλλά δεν είναι θέμα μπράβο που έγινε αυτό γιατί τόσα χρόνια με τον Στάνκοβιτς κ.λπ. Είναι ζήτημα ότι υπήρξε μικρά χείρα βοηθείας απέναντι στους δευτεραθλητές κόσμου και τους πρωταθλητές Ευρώπης. Απλό. :)
Και δεν ήταν και τόσο φοβερή. Οι Σέρβοι οι οποίοι πάντα είναι μαχητές και δεν παραδίδονται ποτέ και τα συγχαρητήρια μου γι αυτό έχασαν λόγω απειρίας και μόνο!
Σε 2-3 πολύ καθοριστικές στιγμές δεν είχαν την εμπειρία και την ψυχραιμία να πάρουν τον αγώνα.

Όσο για τα υπόλοιπα... θα συμφωνήσω ότι ο Παπαδόπουλος είναι πράγματι κρέας. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ. Διαφωνώ για τα περί Σοφοκλή κενό κ.λπ. και πιστεύω ότι αν θέλουμε να μιλήσουμε μπασκετικά και μόνο η τεράστια δυναμία της εθνικής μας είναι μία. Και την είδαμε και εχθές και με το Ισραήλ.
Η ανυπαρξία ποικιλλίας στην επίθεση. Αλλιώς η έλλειψη πλουραλισμού. Μονοδιάστατοι είμαστε. Αυτό πιστεύω.

Gandalf dr685sm
05/09/2007, 13:26
αδυναμία επίθεσης;

Δεν συμφωνώ... όταν έχεις Παπαλουκά, Ζίση, Διαμαντίδη , Χατζηβρέτα, Σπανούλη που μπορούν μέσα και έξω να σουτάρουν , μόνο απώλεια πλουραλισμού δεν μπορώ να πώ οτι έχουμε.

Πόσο μάλλον όταν βλέπεις τον Ντικούδη σαν 4αρι να βγαίνει απο το 3ποντο και να το καρφώνει μέσα.

Οχι... εκείνο που φαίνεται είναι η αδυναμία στο high side που λείπει ο Φώτσης για να γίνει σωστά το screen έτσι ώστε να βγεί το pick n roll ή το ελεύθερο σουτ. Ο Πελεκάνος δεν το έχει δουλέψει το σύστημα και είναι λογικό στην κίνηση του ψηλού και του guard , χωρίς screen να μην βγαίνει η πάσα.

Παρόλα αυτά, θεωρώ οτι ούτε το 40% δεν έχει δώσει η ομάδα αυτή... θα τους δούμε σήμερα και με την Ρωσία που παίζει κατεξοχήν ζώνη στην άμυνα , άρα θα πάμε αναγκαστικά σε σουτ απο έξω και drives για να ανοίξει η άμυνα, ενώ "κλείνουν" εκέινοι προς τα μέσα.

Gandalf

alximistis
05/09/2007, 13:43
αδυναμία επίθεσης;

Δεν συμφωνώ... όταν έχεις Παπαλουκά, Ζίση, Διαμαντίδη , Χατζηβρέτα, Σπανούλη που μπορούν μέσα και έξω να σουτάρουν , μόνο απώλεια πλουραλισμού δεν μπορώ να πώ οτι έχουμε.

Πόσο μάλλον όταν βλέπεις τον Ντικούδη σαν 4αρι να βγαίνει απο το 3ποντο και να το καρφώνει μέσα.

Οχι... εκείνο που φαίνεται είναι η αδυναμία στο high side που λείπει ο Φώτσης για να γίνει σωστά το screen έτσι ώστε να βγεί το pick n roll ή το ελεύθερο σουτ. Ο Πελεκάνος δεν το έχει δουλέψει το σύστημα και είναι λογικό στην κίνηση του ψηλού και του guard , χωρίς screen να μην βγαίνει η πάσα.

Παρόλα αυτά, θεωρώ οτι ούτε το 40% δεν έχει δώσει η ομάδα αυτή... θα τους δούμε σήμερα και με την Ρωσία που παίζει κατεξοχήν ζώνη στην άμυνα , άρα θα πάμε αναγκαστικά σε σουτ απο έξω και drives για να ανοίξει η άμυνα, ενώ "κλείνουν" εκέινοι προς τα μέσα.

Gandalf

Μάγε μου εγώ δεν έχω τόση γνώση στο μπάσκετ. Και μιλάω μόνο ως θεατής αυτό που βλέπω. Είδα λοιπόν τον Ζήση, τον Παπαλουκά, τον χατζηβρέτα και τους υπόλοιπους να κινούνται συνέχεια με τον ίδιο τρόπο. Να κάνουν συνεχώς τα ίδι ατρικ και να παγιδεύονται στην πολύ δυνατή άμυνα των Σέρβων.
Το ίδιο πράγμα είδα μέχρις ενός σημείου με το Ισραήλ. Έλλειψη ιδεών. Όλο το ίδιο πράγμα.
Το να έχεις παίκτες οι οποίοι στην κρίσιμη στιγμή θα καθαρίσουν με σουτ ή διεισδύσεις δεν σημαίνει και πλουραλισμό.
Αλλά για να καταλάβω, εσύ στα δύο παιχνίδια μας που είδες την φαντασία στο παιχνίδι; ΤΓιατί σου είπα εγώ δεν την είδα αλλά δεν ξέρω και τόσο καλά.

project.breeze
05/09/2007, 13:44
Παιδιά μην ξεχνάμε και την απουσία λόγω τραυματισμού του Φώτση,του παίχτη που από όλους θεωρείται ο πιο φορμαρισμένος,φέτος,παίχτης της Εθνικής.Μεγάλη απώλεια...

Gandalf dr685sm
05/09/2007, 14:08
απο basket μπορεί να μην γνωρίζεις, αλλά γνωρίζεις απο ποδόσφαιρο.

Έτσι γνωρίζεις οτι η φαντασία δεν καθορίζει ποτέ ενα παιχνίδι στην επίθεση. Την καθορίζει όμως ο αυτοματισμός που δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στη Εθνική , καθώς ο παίκτης που καθορίζει κύρια συστήματα επίθεσης (Φώτσης) έτσι ώστε να βγεί σωστά, δεν είναι εκεί.
Ο παίκτης που τον αντικατέστησε (Πελεκάνος) είναι πάρα πολύ καλός, αλλά δεν έχει την ίδια χημεία στον αυτοματισμό.

Επίσης εκείνο που δεν είδαμε χθες, ήταν το reebound και την ασφυκτική άμυνα σε περιφερειακούς (το όπλο της Ελλάδος)΄που ουσιαστικά άφηνε τους ψηλούς της Σερβίας να κάνουν πάρτυ μέσα. Αν και οι Σέρβοι έχουν το χαρακτηριστικό οτι ακόμα και 2.10 να είναι, θα "έχει ντρίμπλα".

Το μόνο που διαφέρει έντονα το basket απο το ποδόσφαιρο είναι πως ακόμα και αν δεν μπορείς να παίξει επίθεση, θα παίξει καλή άμυνα και θα πάρεις το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο όσο καλά και αν παίξεις άμυνα, χωρίς επίθεση δεν κάνεις κάτι.

Χθες η Εθνική απλά έπαιξε καλή άμυνα στην παράταση , έπνιξε τους Σέρβους στην επίθεση και στην κυκλοφορία και πήρε το παιχνίδι.

Gandalf

alximistis
05/09/2007, 14:29
απο basket μπορεί να μην γνωρίζεις, αλλά γνωρίζεις απο ποδόσφαιρο.

Έτσι γνωρίζεις οτι η φαντασία δεν καθορίζει ποτέ ενα παιχνίδι στην επίθεση. Την καθορίζει όμως ο αυτοματισμός που δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στη Εθνική , καθώς ο παίκτης που καθορίζει κύρια συστήματα επίθεσης (Φώτσης) έτσι ώστε να βγεί σωστά, δεν είναι εκεί.
Ο παίκτης που τον αντικατέστησε (Πελεκάνος) είναι πάρα πολύ καλός, αλλά δεν έχει την ίδια χημεία στον αυτοματισμό.

Επίσης εκείνο που δεν είδαμε χθες, ήταν το reebound και την ασφυκτική άμυνα σε περιφερειακούς (το όπλο της Ελλάδος)΄που ουσιαστικά άφηνε τους ψηλούς της Σερβίας να κάνουν πάρτυ μέσα. Αν και οι Σέρβοι έχουν το χαρακτηριστικό οτι ακόμα και 2.10 να είναι, θα "έχει ντρίμπλα".

Το μόνο που διαφέρει έντονα το basket απο το ποδόσφαιρο είναι πως ακόμα και αν δεν μπορείς να παίξει επίθεση, θα παίξει καλή άμυνα και θα πάρεις το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο όσο καλά και αν παίξεις άμυνα, χωρίς επίθεση δεν κάνεις κάτι.

Χθες η Εθνική απλά έπαιξε καλή άμυνα στην παράταση , έπνιξε τους Σέρβους στην επίθεση και στην κυκλοφορία και πήρε το παιχνίδι.

Gandalf

Συμφωνώ ως προς την άμυνα. Εξακολουθώ να μην πείθομαι για την επίθεση. :)

Α και για να μην ξεχνιόμαστε. Με τη νίκη και σήμερα.

Gandalf dr685sm
05/09/2007, 14:31
Γιασικεβίτσιους λέει στέλνουν οι Ισπανοί στον ΟΣΦΠ με 8 μύρια €. Προσθέστε Τσακαλίδη και Μάτσα....... βάλτε και λίγο απο χρώμα "Εθνικής" με Βασιλόπουλο , Πελεκάνο, Μπουρούση .

Ομάδα ΝΒΑ θα έχει ο Γκέρσον του χρόνου και προβλέπονται τιτάνιαιες μονομαχίες με τους Πράσινους, όπου για πρώτη φορά πιστεύω πως η πρωτιά του ΠΑΟ θα αμιφισβητηθεί έντονα. Αν βέβαια υπάρξει και η κατάλληλη χημεία εντός παρκέ απο τους κόκκινους.

Gandalf

tools
05/09/2007, 15:01
με το χρωμα της εθνικης ο πελεκανος βαφει τη ρεαλ,οχι τον ολυμπιακο

Gandalf dr685sm
05/09/2007, 15:34
έχεις δίκιο.... έχω μείνει πολύ πίσω στα ρόστερ του ΟΣΦΠ. Να φανταστείς έχω μείνει ακόμα σε Άκερ που νομίζω είναι και αυτός σε Ιβιρική ή έφυγε και απο εκεί;

Gandalf

Eaglos
05/09/2007, 15:39
Ο Κουφός καλός είναι αλλά πόσα παιχνίδια είχε παίξει μέσα στη χρονιά; Βασικά προτιμώ το Σοφοκλή με 50 κιλά λιγότερα :)

Για την επίθεση, εκτός από Ντικούδη που είναι σταθερή αξία, οι άλλοι μόλις χαθεί ένα σουτ τους παίρνει από κάτω. Λες και το κάνουν επίτηδες για συμπαράσταση, χάνει κάποιος ένα τρίποντο και μετά τα σπάνε όλοι.

Για τον Φώτση δεν ξέρω, δεν με έχει πείσει και δεν θέλω άλλον ένα ψιλόλιγνο παίκτη στην περιφέρεια.

giobazolias
05/09/2007, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
ΟΓια τον Φώτση δεν ξέρω, δεν με έχει πείσει και δεν θέλω άλλον ένα ψιλόλιγνο παίκτη στην περιφέρεια.

οντως, για το φωτση δεν ξερεις!

lampros_fazer
05/09/2007, 20:28
Δε μ'αρέσει το μπάσκετ της Εθνικής..Πολύ προβλέψιμο κ βαρετό..Κάθε φορά βλέπω το πρώτο 10λεπτο κ βαριέμαι κ το κλείνω..

Ο Σπανούλης , έχει μάλλον "κολλήσει" την ασθένεια απο το ΝΒΑ που θέλει τον κάθε παίκτη να κάνει show παίζοντας με δυνατό τρόπο 1-to-1 , μόνο που στην Ευρώπη με τις τόσο κλειστές άμυνες, αυτό καταλήγει σχεδόν πάντα σε λάθος επιλογή.
Ο Σπανούλης κ πριν φύγει έτσι ήτανε..Νομίζει ο η Εθνική ομάδα κ ο Παναθηναικός είναι Μαρούσι..

stradas
05/09/2007, 21:13
Η γνωμη μου ειναι οτι δυο αδυναμιες εχει μεχρι σημερα η ομαδα και αυτες ειναι επιθετικες καθως στην αμυνα παμε παρα πολυ καλα: ειμαστε πολυ αστοχοι στα ελευθερα περιφερειακα σουτ (και χωρις καθολου σουτ πολυ δυσκολα κερδιζει μια ομαδα) και επισης ειμαστε περισσοτερο ομαδικοι απο οτι χρειαζεται, κανουμε πολλες φορες παραπανω πασα με αποτελεσμα τα σουτ να γινονται στην ληξη της επιθεσης με προσθετο αγχος...

Θυμηθειτε οτι στα παιχνιδια που κερδισαμε πηραμε την εστω και μικρη διαφορα οταν μπηκαν καποια ελευθερα σουτ.

Το καλο ειναι παντως οτι φτανουμε να βγαλουμε ελευθερα σουτ, οποτε του πουστη, καποια στιγμη θα μπουν...

blackbusa
05/09/2007, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

:confused:

Ναι..με τσιζμπεργκερς πατατες και κοκα κολα.........το παλλικαρι εχει γινει βουνο και δεν μπορει να παρει τα ποδια του......ασε που στο αεροπλανο θα πληρωνε η ελληνικη αποστολη ενα καρο λεφτα για το υπερβαρο που θα ειχαν........μα καλα 5 τοννους......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
05/09/2007, 22:24
Τώρα πως έγινε αυτό;
Ήττα και μάλιστα καλή από την Ρωσία ενώ παίξαμε καλά. Νομίζω δηλαδή. Εγώ όσο είδα πιστεύω ότι κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι.
Τεσπα τι να πω. ΆΝτε να δούμε το μέλλον τώρα.

MikeG
05/09/2007, 22:26
Παίξαμε πολύ καλά αμυντικά...Επιθετικά όμως τζίφος..Γι'αυτό & χάσαμε πιστεύω.

:winka: :winka: :wave2:

H.A.Balafoutre
05/09/2007, 22:39
Δεν πειράζει που χάσαμε, περάσαμε κι αυτό έχει σημασία.

8 ποντάκια δεν είναι τίποτα με την αστοχία που είχαμε.

Αλλά ακριβώς η αστοχία είναι που με ανησυχεί. Ενώ μπορούν, βαριούντε.....και τους κάνουν μάγκες.

Τέσπα, έχει και συνέχεια.

blackbusa
05/09/2007, 22:39
Σκατα παιξανε.....ουτε αμυντικα ποσο μαλλον επιθετικα.....με πολλα νευρα και πολλες αστοχες προσπαθειες λογο μη καθαρου μυαλου......αμυντικα τα μπλοκ αουτ δεν λειτουγεισαν,βασικα δεν εκαναν κανενα,και πολλα κενα στην αμυνα......επιθετικα ελειψε ο παικτης που θα τραβηξει την ομαδα για το καλο ντου.....σπασμοδικες κινησεις,καθολου σχεδον κινηση,και καθολου βοηθειες για ελευθερα σουτ.....οταν εφταναν το σκορ σε αποσταση βολης δεν ειχαν την ψυχραιμια να παιξουν καλη αμυνα και να κανουν καλες επιθεσεις για να μεινουν κοντα στο σκορ....τελικα ο Φωτσης λειπει παρα πολυ απο αυτην την ομαδα απο οτι φαινεται....γιατι και μακρινο σουτ εχει,και καλο μπασιμο.....μαλλον φετος το eurobasket απο οτι ειδα θα μαθει ρωσσικα....πολυ καλη ομαδα με φοβερη αμυνα...σημερα δεν μπηκαν πολλα σουτ που εκαναν πολλες φορες ελευθεροι επειδη ειχαν κακη ημερα και οχι λογω της ελληνικης αμυνας.....μολις τα βαζουνε κλαφτα Χαραλαμπε....μονο μειονεκτημα τους ο προπονητης που καποιες φορες φανηκε να κοιματε στον παγκο....αυτα

Gandalf dr685sm
06/09/2007, 09:09
Οι ΄Ρώσσοι;... στον επόμενο κύκλο αγώνων θα αποκλειστούν!

Μια ομάδα σαν την χθεσινή Εθνική , που έχει τόσο άσχημο επιθετικό παιχνίδι, και τους φέρνει στο καλάθι και χρειάζεται ενα τρίποντο με τεράστιες δόσεις τρέλας για να επανέρθει...
Μια ομάδα που οι περιφερειακοί της , σε έντονη άμυνα είχαν χάσει κοντρόλ και έλεγχο (θυμηθείτε την 3η περίοδο) απο την πίεση των δικών μας "κοντών"....

Ε οχι και ομαδάρα!

Οι δικοί μας ... τα γνωστά.

- Ο Παπαδόπουλος σε άλλο πλανήτη (12 λεπτά περιφερόταν χωρίς πόντους!!!... το center της Εθνικής!)
- Διαμαντίδης και Παπαλουκάς στα χειρότερα παιχνίδια που τους έχω δεί (τι μανία είναι αυτή με τα airball; )
- Ντικούδης (εμφανώς κουρασμένος) προσπάθησε αλλά δεν του έβγαιναν.
- Τσαρτσαρής... έπαιξε αυτό το παιδί;

Γενικά είναι δύσκολο για μια ομάδα να παίζει συνεχόμενους αγώνες , μεγάλης σημασίας σε διάστημα 3 ημερών (ενας κιόλας με παράταση) , αλλά οπως και να έχει, αυτό θα έπρεπε να φαίνεται στην άμυνα (που ήμαστα αρκετά καλοί) και οχι στην επίθεση!!
Δεν υπήρχε παίκτης που να δώσει το άνοιγμα στην ρακέτα... και αν δεν έκανε όπως είπα ο Σχορτσιανίτης... μπορεί να έκανε ο Κουφός... ακόμα και ο Τσακαλίδης. Εντάξει τα έχω ακούσει και εγώ τα περί "χημείας" και "ομάδας". Αλλά σίγουρα όταν είσαι σε μια φάση που η Εθνική είναι εμφανές οτι έχει πρόβλημα, απο το να μην έχεις άλλο center στον πάγκο και να κάνουν γιο-γιο τον Παπαδόπουλο οι δύο ψηλοί των Ρώσσων.... παίρνεις κάποιον ακόμα.

Είδε κανείς χθες το Ισπανία - Κροατία;... στο τσάκ οι τρελοί κροάτες με το 3ποντο , πέρασαν , αλλά εκείνο που είδα και τρόμαξα, είναι τους Ισπανούς ψηλούς που έκαναν κινήσεις Small-Power forward με την ίδια άνεση που έπαιζαν κοντά στο καλάθι. Την πατήσαν απλά απο υπεροψία χθες. Το άσχημο είναι οτι μάλλον παίζουμε μαζί τους, στην επόμενη φάση.

Ελπίζω η Εθνική να μας διαψεύσει και να "ξυπνήσει" απο τον λήθαργο γιατί κάθε θέση εκτός βάθρου, είναι αποτυχία για τους παίκτες που διαθέτει. Δεν χωράει καμιά δικαιολογία εκεί.
Μόνοι τους , άλλωστε , το είπαν.

Gandalf

Eaglos
06/09/2007, 11:57
Ο Μπουρούσης για ποιό λόγο δεν παίζει; Επιθετικά ο Παπαδόπουλος είναι ανύπαρκτος άρα πόσο πιο χάλιας πρέπει να είναι αμυντικά ο Μπουρούσης για να μην μπαίνει καθόλου;

blackbusa
06/09/2007, 13:00
Ο Μπουρούσης για ποιό λόγο δεν παίζει; Επιθετικά ο Παπαδόπουλος είναι ανύπαρκτος άρα πόσο πιο χάλιας πρέπει να είναι αμυντικά ο Μπουρούσης για να μην μπαίνει καθόλου;

Γιατι ο Μπουρουσης δεν ειναι καθαρο 5...δεν εχει τις κινησεις και το καταλληλο βαρος.....4αρι ειναι το παιδι...

alximistis
06/09/2007, 13:51
Οι ΄Ρώσσοι;... στον επόμενο κύκλο αγώνων θα αποκλειστούν!

Μια ομάδα σαν την χθεσινή Εθνική , που έχει τόσο άσχημο επιθετικό παιχνίδι, και τους φέρνει στο καλάθι και χρειάζεται ενα τρίποντο με τεράστιες δόσεις τρέλας για να επανέρθει...
Μια ομάδα που οι περιφερειακοί της , σε έντονη άμυνα είχαν χάσει κοντρόλ και έλεγχο (θυμηθείτε την 3η περίοδο) απο την πίεση των δικών μας "κοντών"....

Ε οχι και ομαδάρα!

Οι δικοί μας ... τα γνωστά.

- Ο Παπαδόπουλος σε άλλο πλανήτη (12 λεπτά περιφερόταν χωρίς πόντους!!!... το center της Εθνικής!)
- Διαμαντίδης και Παπαλουκάς στα χειρότερα παιχνίδια που τους έχω δεί (τι μανία είναι αυτή με τα airball; )
- Ντικούδης (εμφανώς κουρασμένος) προσπάθησε αλλά δεν του έβγαιναν.
- Τσαρτσαρής... έπαιξε αυτό το παιδί;

Γενικά είναι δύσκολο για μια ομάδα να παίζει συνεχόμενους αγώνες , μεγάλης σημασίας σε διάστημα 3 ημερών (ενας κιόλας με παράταση) , αλλά οπως και να έχει, αυτό θα έπρεπε να φαίνεται στην άμυνα (που ήμαστα αρκετά καλοί) και οχι στην επίθεση!!
Δεν υπήρχε παίκτης που να δώσει το άνοιγμα στην ρακέτα... και αν δεν έκανε όπως είπα ο Σχορτσιανίτης... μπορεί να έκανε ο Κουφός... ακόμα και ο Τσακαλίδης. Εντάξει τα έχω ακούσει και εγώ τα περί "χημείας" και "ομάδας". Αλλά σίγουρα όταν είσαι σε μια φάση που η Εθνική είναι εμφανές οτι έχει πρόβλημα, απο το να μην έχεις άλλο center στον πάγκο και να κάνουν γιο-γιο τον Παπαδόπουλο οι δύο ψηλοί των Ρώσσων.... παίρνεις κάποιον ακόμα.

Είδε κανείς χθες το Ισπανία - Κροατία;... στο τσάκ οι τρελοί κροάτες με το 3ποντο , πέρασαν , αλλά εκείνο που είδα και τρόμαξα, είναι τους Ισπανούς ψηλούς που έκαναν κινήσεις Small-Power forward με την ίδια άνεση που έπαιζαν κοντά στο καλάθι. Την πατήσαν απλά απο υπεροψία χθες. Το άσχημο είναι οτι μάλλον παίζουμε μαζί τους, στην επόμενη φάση.

Ελπίζω η Εθνική να μας διαψεύσει και να "ξυπνήσει" απο τον λήθαργο γιατί κάθε θέση εκτός βάθρου, είναι αποτυχία για τους παίκτες που διαθέτει. Δεν χωράει καμιά δικαιολογία εκεί.
Μόνοι τους , άλλωστε , το είπαν.

Gandalf

Εγώ πάντως αν και χάσαμε νομίζω μάγε ότι ήταν το καλύτερο από τα τρία παιχνίδια μας.
Με εμφανείς βέβαια πάλι τις αδυναμίες μας.

Eaglos
06/09/2007, 15:07
Καλά είδα και το καθαρό 5άρι τον Παπαδόπουλο πόσο γαμάτα παίζει και τι πληθώρα κινήσεων έχει στο ρεπερτόριό του :rolleyes: Απλά όταν θα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του (μόνο τότε θα μπει ο Μπουρούσης) τι θα πρέπει να περιμένει από αυτόν ο Γιαννάκης από τη στιγμή που τον έχει να σκουπιζει τον πάγκο;

project.breeze
07/09/2007, 01:33
Εγώ αυτά που είδα στον αγώνα με την Ρωσσία ήταν τα εξής:

1. Μία καταπληκτική άμυνα,δεμένη,ταχύτατη και αποτελεσματικότατη
2. Μία τραγική επίθεση ανοργάνωτη,αγχωμένη και χωρίς ρυθμό
3. Έναν καταπληκτικό Διαμαντίδη να βρίσκεται παντού και πάντα
4. Έναν ηγετικό Κακιούζη να δίνει λύσεις όταν στενεύαν τα περιθώρια
5. Έναν Σπανούλη που άργησε να ξυπνήσει αλλά έδωσε λύσεις στα τελευταία λεπτά
6. Έναν (ξανά) ανύπαρκτο Παπαδόπουλο
7. Έναν παντοδύναμο και σταθερό Ντικούδη
8. Έναν ταχύτατο Πελεκάνο (δεν κατάλαβα πότε μπήκε και πότε βγήκε από το γήπεδο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

Είδα μία κουρασμένη ομάδα που είχε την καλύτερη άμυνα και την χειρότερη επίθεση.Γίνανε πολλά λάθη τόσο σε επίπεδο επιλογών του πώς θα τελειώσει η κάθε φάση όσο και σε επίπεδο κυκλοφορίας της μπάλας ειδικά κάτω από την ρακέτα.Εύχομαι σύντομα η Εθνική μας να μπορέσει να ανταπεξέλθει επιθετικά όταν μία ομάδα την παίζει μαν 2 μαν και όχι ζώνη.Κατά τα άλλα μου φάνηκε απλά πως η Εθνική μας ήταν απλά πιο κουρασμένη απο την αντίστοιχη της Ρωσσίας...

HEATSEEKER750
07/09/2007, 22:15
Ασάλιωτο μας τον πατάν πάλι οι Ισπανοί...:sad: :sad: :sad:

lampros_fazer
07/09/2007, 23:24
Τα χρυσά συμβόλαια σας μαράνανε..

:yuck: :yuck: :yuck:

Eaglos
08/09/2007, 07:55
Πόσα τρίποντα χτες, 4/25 :eek:

Επίσης τι μέσο έχει ο Παπαδόπουλος; Στο ματς με τη Ρωσία έλεγε ότι "δεν έπαιξα καλά αλλά οι άλλοι μου έλεγαν μη μασάς συνέχισε". Χτες ο Ζήσης είπε " Πρέπει επίσης να τρέξουμε για να βοηθήσουμε περισσότερο τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Από δικά μας λάθη είναι εκτός παιχνιδιού". Τις τάπες από το Ρώσσο μάλλον από λάθη των άλλων τις έφαγε :rolleyes:

Έλεος δηλαδή, αν είναι να κάνει 1 παιχνίδι καλό σε όλο το τουρνουά και να είναι ανύπαρκτος στα άλλα, δεν έχει και πολύ νόημα. Κοιτάω στο Fiba, ο Παπαδόπουλος έχει 4 παιχνίδια, 70 λεπτά, 14 πόντους με 7/24 σουτ, βολές δεν έχει σουτάρει και ποσοστό 29.2%......

Πάντως χτες οι Ισπανοί ήταν μια κλάση επάνω, πολύ τρέξιμο, αυτοματισμοί, ευστοχία. Εμείς ακόμα το ψάχνουμε στην επίθεση και στην τελική δεν νομίζω να δούμε σύστημα της προκοπής. Καλύτερα να το παίζουν 1 με 1.

Για να δούμε με τους Κροάτες αύριο.

blueblack
09/09/2007, 07:33
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΘΝΙΚΗ...........

Τώρα κουρασμένη είναι????
Κορεσμένη...???????
Λάθος έπιλογές τού πάγκου...???
Μάς λείπουν πολύ Φώτσης καί τό θηρίο....????????
Γιατί σέντερ,σέντερ........ΓΙΟΚ....!!!!!!!
Πολύ light τά σέντερ μας.......
Ό ΣΟΦΟ..........ήταν πολύ δυνατός

Ό Γιαννάκης θέλει σεμινάρια........40 λεπτά ζώνη οί Ίσπανοί μού θύμισε
τό Παγκράτι τού 75.......!!!!!!!!

Καί τέλος νομίζω ότι τέτοιοι παίκτες μέ τόσο ταλέντο........πρέπει νά κερδίζουν
τά μάτς..............

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ..........ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.........!!!!!!!!!
Δέ μάς πάνε τά σκόρ τού τύπου 50-60 πόντοι......
Λάθος έπιλογή αύτή τή φορά........ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ........
δέν ξέρω ποιανού ίδέα ήταν ,τού πάγκου ύποθέτω.......!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.............καί τούς ύπόλοιπους.........
ΜΕ ΚΑΤΟΣΤΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ.........!!!!!!!!!!!!

:wave2:

MikeG
09/09/2007, 20:30
Ξεκολλιαστήκαμε πάλι στο τέλος λέμε!!!

:a2: :a2: :a2: :a8: :a8: :a18: :a25: :a25:

Giorgos19
09/09/2007, 20:36
Καιρος ηταν....αντε μπραβο!
Να καταφερουμε να παιξουμε την αμυνα που ξερουμε με την επιθεση που παιξαμε σημερα και κανενας δεν μας πιανει...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

blueblack
09/09/2007, 20:49
MΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΣΚΟΡ............

Κερδίσαμε.........περάσαμε στήν όκτάδα........
Κι αύτοί κώλοι ήτανε ,στά 13 δεύτερα σέ ένα δευτερόλεπτο χτύπησαν
μέ τρίποντο........
Μέχρι τώρα τό ρεκόρ τό είχε ό Τζόρνταν όταν σέ ένα παιχνίδι μέ τό Σικάγο
στά 2 δεύτερα καί μέ πλάτη στό καλάθι πήρε τή μπάλλα άπό τό άουτ
καί γυρνώντας έκτέλεσε.....!!!!!!!!

blackbusa
09/09/2007, 20:56
Δεν θελω να φανω κακος αλλα.......σημερα ηταν καλυτερα,λογω της ιδιετεροτητας του παιχνιδιου.....δηλαδη.....παιξαμε την γνωστη αμυνα,αλλα δεν κανανε το ιδιο και οι Κροατες.....φανηκε οτι θα ηταν ενα παιχνιδι ''μπιστολι''.....πιο πολυ σημασια στην επιθεση απο την αμυνα....οποιος βαλει τα περισσοτερα θα κερδισει.....η αμυνα ζωνη που επελεξε η Κροατια βοηθησε την Ελλαδα στο να σκοραρει.....στο επομενο παιχνιδι με ασφυχτικη αμυνα απο τους αντιπαλους θα ειναι παλι δυσκολα.....τα γνωστα μπλακ αουτ που ειδαμε στα προηγουμενα παιχνιδια......ελπιζω να βγω λαθος....λειπει τελικα πολυ ο Φωτσης......αιντε να δουμε......

giobazolias
09/09/2007, 21:10
τουλαχιστον εφτιαξε η ψυχολογια της ομαδας!

τα ποσοστα στα σουτ να φτιαξουν μονο, και θα ειμαστε στα 2 φαβορι!

οι περισσοτεροι περιφεριεακοι ειναι μαγκες στην ασιστ αλλα γενικα δισταζουν να σουταρουν μεχρι που τελειωνει ο χρονος και το σουτ ειναι χωρις προυποθεσεις.

με την κροατια στο δευτερο ημιχρονο σαν να βγαλαμε τη ρετσινια απο πανω μας.............

γαλλοι, γερμανοι που βασιζονται στον 1 παικτη τους κλειδωνουμε.
λιθουανοι φετος δεν φαινονται για φοβητρο.
τους ρωσσους τους κλειδωνουμε στην αμυνα οταν παιζουμε με κοντη πενταδα.
απο σλοβενους κυνδυνευουμε μονο αμα ξεκωλιαστουν στα 3ποντα οπως το 2005.
προσωπικα μονο την ισπανια φοβαμαι που μπορει και αναχαιτιζει το στυλ μας......ολους τους αλλους σε μια καλη βραδυα τους εχουμε!

αντε να δουμε και τη συνεχεια!

Eaglos
10/09/2007, 08:10
Ελπίζω ο οίστρος του Παπαδόπουλου να είναι γενικότερος και να μην οφειλόταν στο ότι ο Κροάτης που τον μάρκαρε ήταν μέτριος.

Άντε να δούμε.

stradas
10/09/2007, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
τουλαχιστον εφτιαξε η ψυχολογια της ομαδας!

τα ποσοστα στα σουτ να φτιαξουν μονο, και θα ειμαστε στα 2 φαβορι!

οι περισσοτεροι περιφεριεακοι ειναι μαγκες στην ασιστ αλλα γενικα δισταζουν να σουταρουν μεχρι που τελειωνει ο χρονος και το σουτ ειναι χωρις προυποθεσεις.

με την κροατια στο δευτερο ημιχρονο σαν να βγαλαμε τη ρετσινια απο πανω μας.............

γαλλοι, γερμανοι που βασιζονται στον 1 παικτη τους κλειδωνουμε.
λιθουανοι φετος δεν φαινονται για φοβητρο.
τους ρωσσους τους κλειδωνουμε στην αμυνα οταν παιζουμε με κοντη πενταδα.
απο σλοβενους κυνδυνευουμε μονο αμα ξεκωλιαστουν στα 3ποντα οπως το 2005.
προσωπικα μονο την ισπανια φοβαμαι που μπορει και αναχαιτιζει το στυλ μας......ολους τους αλλους σε μια καλη βραδυα τους εχουμε!

αντε να δουμε και τη συνεχεια!

+1 σωστος σε ολα!

Οσο για καποια απο τα προηγουμενα ποστ...χωρις να θελω να φανω κακος...μαγκες, μετα χριστον προφητες καποιοι...και καποιοι ξερουν περισσοτερο μπασκετ και απο τον Γιαννακη...ελεος ρε παιδια...

Πραγματικα ειναι τοσο απλο:τα σουτ ειναι σωστα (ειναι ελευθερα, σε σωστο χρονο και απο τους σωστους παικτες) εαν μπουνε κερδιζουμε καθε ομαδα, εαν δεν μπουνε εχουμε προβλημα...

Καλη συνεχεια!

Gandalf dr685sm
10/09/2007, 09:26
εγώ πάλι δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος για να είμαι ειλικρινής.

Είδα την εθνική να παραπατάει και μόνο λόγω ατομικών εξάρσεων να μπορεί να επανέρχεται εκτός ίσως απο εκείνη την φοβερή άμυνα του 4λεπτου στην 3η περίοδο.

Ο Παπαδόπουλος τράβηξε μόνο μια περίοδο και μετά ανέλαβε ο Διαμαντίδης. Απο εκεί και πέρα όλα έγιναν λόγω τύχης περισσότερο και ατομικής ικανότητας παρά βάσει ομαδικής προσπάθειας.

Ούτε screans, ούτε systems-overloads-pick n' roll. Μόνο σούτ "πιστολιές-3ποντα" που εχθές μπήκαν.

Απο την άλλη , συγνώμη αλλά αυτή η Κροατία δεν μπορούσε να κερδίσει την Ελλάδα εκτός και αν μόνοι μας αυτοκτονούσαμε όπως και κοντέψαμε να το κάνουμε προς το τέλος.

Η Πορτογαλία βέβαια δεν είναι φόβητρο και σίγουρα μπορούμε να τους κάνουμε καλά.

Στην 8αδα να ευχόμαστε να μας πέσει η Ιταλία και οχι η Γαλλία. Αλλιώς είναι δύσκολα τα πράγματα.

Gandalf

blackbusa
10/09/2007, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
+1 σωστος σε ολα!

Οσο για καποια απο τα προηγουμενα ποστ...χωρις να θελω να φανω κακος...μαγκες, μετα χριστον προφητες καποιοι...και καποιοι ξερουν περισσοτερο μπασκετ και απο τον Γιαννακη...ελεος ρε παιδια...

Πραγματικα ειναι τοσο απλο:τα σουτ ειναι σωστα (ειναι ελευθερα, σε σωστο χρονο και απο τους σωστους παικτες) εαν μπουνε κερδιζουμε καθε ομαδα, εαν δεν μπουνε εχουμε προβλημα...

Καλη συνεχεια!

Eπειδη φαναταζομαι οτι αναφερεσαι (και) σε εμενα.....ουτε ξερολας το παιζω,και σιγουρα δεν ξερω περισσοτερο μπασκετ απο τον Π.Γ.........εγω απλα εκανα μια αναλυση του αγωνα οπως τον ειδα με τα δικα μου ματια....δεν ειπα που παμε,τι κανουμε,τι δεν κανουμε.....ουτε εκραξα.....ε και οσο αφορα τα σουτ....εχεις δικιο....αλλα για να γινουν με καλες προυποθεσεις πρεπει να υπαρχει και καθαρο μυαλο....και απο οτι φαινεται οταν παιζουν καλη αμυνα την Ελλαδα,αυτο δεν υπαρχοει.....αιντε να δουμε.....

blackbusa
10/09/2007, 09:38

Είδα την εθνική να παραπατάει και μόνο λόγω ατομικών εξάρσεων να μπορεί να επανέρχεται εκτός ίσως απο εκείνη την φοβερή άμυνα του 4λεπτου στην 3η περίοδο.

Ο Παπαδόπουλος τράβηξε μόνο μια περίοδο και μετά ανέλαβε ο Διαμαντίδης. Απο εκεί και πέρα όλα έγιναν λόγω τύχης περισσότερο και ατομικής ικανότητας παρά βάσει ομαδικής προσπάθειας.

Ούτε screans, ούτε systems-overloads-pick n' roll. Μόνο σούτ "πιστολιές-3ποντα" που εχθές μπήκαν.

Απο την άλλη , συγνώμη αλλά αυτή η Κροατία δεν μπορούσε να κερδίσει την Ελλάδα εκτός και αν μόνοι μας αυτοκτονούσαμε όπως και κοντέψαμε να το κάνουμε προς το τέλος.

Η Πορτογαλία βέβαια δεν είναι φόβητρο και σίγουρα μπορούμε να τους κάνουμε καλά.

Στην 8αδα να ευχόμαστε να μας πέσει η Ιταλία και οχι η Γαλλία. Αλλιώς είναι δύσκολα τα πράγματα.

Gandalf

Μαγε καλυτερα η Γαλλια που σε οτι κατασταση και να εισαι τους εχεις πελατες,παρα την Ιταλια που σου εχει κανει και απιστευτες κηδειες στο πουθενα.....

stradas
10/09/2007, 09:44
.....

.......
Gandalf

Ρε συ μαγε, τι σκριν κλπ, οταν σε κοιταει ο αμυντικος και εχει τη νοοτροπια "για σουταρε να δουμε τι θα κανεις" βλ. ζωναρα του 1821, πρεπει να τον τιμωρησεις, δεν γινεται αλλιως...εαν δεν τα βαλεις εισαι αξιος της μοιρας σου...

Gandalf dr685sm
10/09/2007, 10:19
Busa...

Αυτή η Ιταλία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την Ελλάδα. Ακόμα και χωρίς τον Φώτση , μεσα στην έδρα τους , έχασαν με 30 πόντους διαφορά!
Η Γαλλία απο την άλλη , μας την φυλάει και έχει τον Parker σε δαιμονιώδη φόρμα. Προτιμώ Ιταλία λοιπόν μιας και την αντιμετωπίσαμε και στο Ακρόπολις αλλά και στην Ιταλία.

Strada..

Ακόμα και έτσι να είναι (όπως τα λές) που ακριβώς ήταν οι ψηλοί μας σε κάθε περιφερειακό μας σούτ, είδες; Μήπως καθόντουσαν στο high post και δεν είχαν επαφή με το reebound; Μήπως είδες οτι ειδικά στην 3η περίοδο , είχαμε 3 στα 5 τρίποντα:eek: :eek: !!!!;;; Κάθε πότε είναι του Αϊ Γιαννιού;

Μακάρι ρε , να βγώ ψεύτης, αλλά όπως την είδα την Εθνική , μόνο αν πέσει με Ιταλία μπορεί να περάσει... αλλιώς.... σπίτι μας φέτος.

Gandalf

Sferopetadhn
10/09/2007, 12:03
Μήπως είδες οτι ειδικά στην 3η περίοδο , είχαμε 3 στα 5 τρίποντα:eek: :eek: !!!!;;; Κάθε πότε είναι του Αϊ Γιαννιού;

Gandalf

Ναι αλλά δες και τις προϋποθέσεις που έγιναν τα σουτ. Σχεδόν ελεύθερα, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Απλώς χθες είχαμε αξιοπρεπή ποσοστά (όπως νομίζω ότι επιβάλλεται σε αυτό το επίπεδο) και όχι 1 στα 20. Κι εγώ να πάω τόσα θα βάλω.

Εμένα με ενοχλεί που φαίνονται να μην έχουν σοβαρά συστήματα στην επίθεση και παίζουν μπάσκετ στυλ αλάνας. Γύρω γύρω, σκριν, άντε και καμία βασική κίνηση, ατομικές προσπάθειες στηριγμένες στο ταλέντο και τη φόρμα του καθενός και βεβιασμένες ενέργειες στο τέλος του χρόνου...

Αν και δεν τους φαινόταν, Σχορτσιανίτης και Φώτσης λείπουν πολύ... Είδατε τί κάνει η βρώμικη δουλειά;

Θέλω να πιστεύω ότι τετράδα θα τα καταφέρουμε κουτσά στραβά. Από κει και πάνω θα είναι έκπληξη.

Eaglos
10/09/2007, 12:37
Το στυλ αλάνας είνα επιλογή του προπονητή. Από εκεί και μετά, αν αυτό δουλεύει δεν το αλλάζεις. Αν τους βγαίνει το ατομικό παιχνίδι ας το κάνουν.

Sferopetadhn
10/09/2007, 12:44
Το στυλ αλάνας είνα επιλογή του προπονητή. Από εκεί και μετά, αν αυτό δουλεύει δεν το αλλάζεις. Αν τους βγαίνει το ατομικό παιχνίδι ας το κάνουν.

Σου φαίνεται να δουλεύει; Με την ψυχή στο στόμα παίρνουμε τα ματς... Άντε να δούμε αν θα έχουμε τα ίδια και με τους Πορτογάλους (ποιός να το 'λεγε ότι θα το συζητούσαμε καν)!

stradas
10/09/2007, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ναι αλλά δες και τις προϋποθέσεις που έγιναν τα σουτ. Σχεδόν ελεύθερα, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Απλώς χθες είχαμε αξιοπρεπή ποσοστά (όπως νομίζω ότι επιβάλλεται σε αυτό το επίπεδο) και όχι 1 στα 20. Κι εγώ να πάω τόσα θα βάλω.

+1

[B
Εμένα με ενοχλεί που φαίνονται να μην έχουν σοβαρά συστήματα στην επίθεση και παίζουν μπάσκετ στυλ αλάνας. Γύρω γύρω, σκριν, άντε και καμία βασική κίνηση, ατομικές προσπάθειες στηριγμένες στο ταλέντο και τη φόρμα του καθενός και βεβιασμένες ενέργειες στο τέλος του χρόνου...
.... [/B]

Δεν ειναι ετσι! Οσο υψηλοτερο το επιπεδο των παικτων, τοσο λιγοτερα συστηματα χρειαζονται!

Δες τον ΠΑΟ, ποσα συστηματα εχει;

Και η εθνικη και ο ΠΑΟ δεν εχουν συστηματα με την εννοια που υπηρχε παλια, εχουν plays δηλ καποιες απλες, βασικες κινησεις οπου εχουν σαν στοχο να απομονωσουν παικτες ωστε να εκμεταλλευτουν καποια πλεονεκτηματα τους, γι’αυτο βλεπεις τον Παπ να προσπαθει να παιξει πλατη 1-1 ή τον Σπανουλη με την μπαλα στην κορυφη να πηγαινει και αυτος στο 1-1.

Σιγουρα παντως, τις περισσοτερες περιπτωσεις, δεν ειναι μπασκετ αλανας!

lampros_fazer
10/09/2007, 16:56
+1

Δεν ειναι ετσι! Οσο υψηλοτερο το επιπεδο των παικτων, τοσο λιγοτερα συστηματα χρειαζονται!

Θα γίνω πολύ κακός αν πω οτι μου φαίνεται οτι ο Γιαννάκης προασπαθεί να αντιγράψει το μπάσκετ του Ομπραντοβιτς..; :look:

stradas
10/09/2007, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
+1

Θα γίνω πολύ κακός αν πω οτι μου φαίνεται οτι ο Γιαννάκης προασπαθεί να αντιγράψει το μπάσκετ του Ομπραντοβιτς..; :look:

Καθολου κακος.

Ο Γιαννακης στηνει την ομαδα αναλογα με τους παικτες που εχει στην διαθεση του.

Απο την στιγμη που η περιφερεια της εθνικης ειναι η περιφερεια του ΠΑΟ ειναι λογικο να μην αλλαζει τιποτα ο Π.Γ. και η ομαδα να εχει πολλες ομοιοτητες με τον βαζελο, αφου στο μεγαλυτερο ποσοστο οι περιφερειακοι καθοριζουν το στυλ παιχνιδιου.

Εγω ειμαι μεν ολυμπιακος αλλα πιστεψε με, δεν με χαλαει καθολου το στυλ παιχνιδιου της ομαδας, ουτε το γεγονος οτι εχει τοσους παικτες του ΠΑΟ.

Ξαναλεω οτι η ομαδα παιζει πολυ καλο μπασκετ, απλα δεν εχουν μπει ακομα τα (ελευθερα) σουτ.

Εφοσον μπουν θα πανε ολα καλα!

lampros_fazer
10/09/2007, 17:16
Εφοσον μπουν θα πανε ολα καλα!
Ωραία τα λες..αλλά ΠΟΙΟΣ θα βάλει τα περιφερειακά σουτ..;Γιατί εγώ δεν βλέπω κανέναν κλασσικό σουτέρ στην Εθνική..πάρα μόνο τυχαίνει κάθε φορά κάποιος να είναι πιο εύστοχος από τους υπολοιπους..

Κ το πολύ καλό μπάσκετ ποιό είναι,το οτι ο Παπαλουκάς πρέπει νακάνει 5 φορές πάσα για να βρει έναν παίχτη..;

blackbusa
10/09/2007, 17:18
Ωραία τα λες..αλλά ΠΟΙΟΣ θα βάλει τα περιφερειακά σουτ..;Γιατί εγώ δεν βλέπω κανέναν κλασσικό σουτέρ στην Εθνική..

Σουτερ εχουμε......ελευθερα σουτ δεν γινονται....οταν παιζουν οι αντιπαλοι ασφυκτικη αμυνα......

Sferopetadhn
10/09/2007, 19:30
+1

Και η εθνικη και ο ΠΑΟ δεν εχουν συστηματα με την εννοια που υπηρχε παλια, εχουν plays δηλ καποιες απλες, βασικες κινησεις οπου εχουν σαν στοχο να απομονωσουν παικτες ωστε να εκμεταλλευτουν καποια πλεονεκτηματα τους, γι’αυτο βλεπεις τον Παπ να προσπαθει να παιξει πλατη 1-1 ή τον Σπανουλη με την μπαλα στην κορυφη να πηγαινει και αυτος στο 1-1.

Σιγουρα παντως, τις περισσοτερες περιπτωσεις, δεν ειναι μπασκετ αλανας!

Συγγνώμη δηλαδή γιατί θα τρελαθούμε! Εσύ στα ματς με Ισπανία και Ρωσία είδες απλό και όμορφο μπάσκετ; Εγώ είδα ατομικές προσπάθειες, πολλά λάθη και αδικαιολόγητο κράτημα της μπάλας μέχρι να φτάσουν τα τελευταία δευτερόλεπτα για να γίνει ένα σουτ τραβηγμένο από τα μαλλία.

Ωραίες οι θεωρίες περί απλού μπάσκετ αλλά πρέπει να έχει και εναλλακτικές αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά! Δηλαδή αν δε μπουν τα σουτ θα χάνουμε και από ομάδες τύπου Πορτογαλίας;

Ας μη βάζαμε (ο Διαμαντίδης δηλαδή όχι όλοι εμείς) μερικά ψιλοτρελά σουτάκια (off balance απ' τα 5,5 μέτρα, τρίποντο στα μούτρα του αμυντικού κλπ) και τώρα άλλα θα λέγαμε όλοι. Δεν προσπαθώ να κάνω τον προπονητή, απλά λέω ότι αυτό που βλέπω δε μου αρέσει και μου κάνει εντύπωση πώς με τους ίδιους (σχεδόν) παίκτες, χαιρόμουν να τους βλέπω πρόπερσι στη Σερβία και πέρισυ την Ιαπωνία. Επιθετικά γιατί αμυντικά τρώνε σίδερα!

Είπαμε! Γερά για τετράδα. Το έχουμε. Από κει και πέρα... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ Κ@ΛΟΙΣΠΑΝΟΥΣ ΕΝΑΝ Π@ΥΛ@ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ. Τα μ@λ@κισμένα όταν τους έδιναν αντιαθλητικά και ποινές στην 1η περίοδο εναντίον μας ήξεραν να χαίρονται. Μπινέδες!

ΥΓ Δεν ήξερα ότι υπάρχει κανονισμός για αντιαθλητικό αν πιάσει τη μπάλα κάποιος μετά από καλάθι... ή τουλάχιστον δεν είχα ξαναδεί να το σφυρίζουν... Σα να σου λέει το κοράκι "μεγάλε ότι και να κάνεις ματς δεν παίρνεις..."

giobazolias
11/09/2007, 00:54
η ομαδα φετος δεν φαινεται σε καλη καλασταση................
οντως δεν εχουμε κανενα σουτερ κιλερ αλλα ουτε το 2005 ειχαμε.................

τουλαχιστον μετα το ματς με την κροατια η ψυχολογια εφτιαξε!

ο γιαννακης κατι μου λεει οτι εχει καποια ακομα συστηματα που τα κρυβει για τους αγωνες νοκουτ!

πλεον δεν ειμαστε φαβορι αλλα αουτσαιντερ μιας και οι εμφανισεις μας δεν ηταν καλες.............αλλα αυτο μπορει να λειτουργησει θετικα για μας, οταν στα κρισιμα ματς η ομαδα αποδοσει καλο μπασκετ και οι αντιπαλοι βρεθουν προ εκπληξεων!

συνηθως οι ομαδες που πανε τρενο, στα νοκαουτ φορτωνονται με μεγαλυτερο ανχος και εμεις αυτο δεν θα το εχουμε...........αντιθετα με σλοβενους, λιθουανους, ισπανους!

εχουμε ελπιδες περισσοτερες απ οτι φαινονται, υπο την προυποθεση φυσικα οτι θα φτιαξουν τα ελυθερα σουτ!

γερμανια με ισπανια μαλλον πανε πακετο για προημιτελικα..............πολυ γελιο θα ειχε να τους ξανακανει καμια κηδεια ο νοβιτσκι οπως το 2005...........δε λεω δυσκολο σεναριο αλλα με νοβιτσκι πολλα μπορουν να γινουν!

Gandalf dr685sm
11/09/2007, 08:27
ΥΓ Δεν ήξερα ότι υπάρχει κανονισμός για αντιαθλητικό αν πιάσει τη μπάλα κάποιος μετά από καλάθι... ή τουλάχιστον δεν είχα ξαναδεί να το σφυρίζουν... Σα να σου λέει το κοράκι "μεγάλε ότι και να κάνεις ματς δεν παίρνεις..."

Είναι παράγραφος της παραγράφου, του άρθρου του κανονισμού κτλ.... "ψιλά γράμματα" δηλαδή όπως είναι και τα "βήματα" στο ποδόσφαιρο για τον τερματοφύλακα στο ελεύθερο... Δείγμα οτι ο διαιτήτης είναι έτοιμος να σε "χειρουργήσει" δείχνει το σφύριγμα αυτό.

Gandalf

stradas
11/09/2007, 09:18
Συγγνώμη δηλαδή γιατί θα τρελαθούμε! Εσύ στα ματς με Ισπανία και Ρωσία είδες απλό και όμορφο μπάσκετ; Εγώ είδα ατομικές προσπάθειες, πολλά λάθη και αδικαιολόγητο κράτημα της μπάλας μέχρι να φτάσουν τα τελευταία δευτερόλεπτα για να γίνει ένα σουτ τραβηγμένο από τα μαλλία.

Ωραίες οι θεωρίες περί απλού μπάσκετ αλλά πρέπει να έχει και εναλλακτικές αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά! Δηλαδή αν δε μπουν τα σουτ θα χάνουμε και από ομάδες τύπου Πορτογαλίας;

Ας μη βάζαμε (ο Διαμαντίδης δηλαδή όχι όλοι εμείς) μερικά ψιλοτρελά σουτάκια (off balance απ' τα 5,5 μέτρα, τρίποντο στα μούτρα του αμυντικού κλπ) και τώρα άλλα θα λέγαμε όλοι. Δεν προσπαθώ να κάνω τον προπονητή, απλά λέω ότι αυτό που βλέπω δε μου αρέσει και μου κάνει εντύπωση πώς με τους ίδιους (σχεδόν) παίκτες, χαιρόμουν να τους βλέπω πρόπερσι στη Σερβία και πέρισυ την Ιαπωνία. Επιθετικά γιατί αμυντικά τρώνε σίδερα!

...

Το ματς με Ισπανια δεν το ειδα. Στα υπολοιπα ειδα μια ομαδα οπου κυκλοφορουσε την μπαλα παρα πολυ καλα, οταν η αντιπαλη αμυνα εκλεινε μεσα εβγαζε ελευθερα (πιο ελευθερα δεν γινεται) σουτ τα οποια απλα δεν μπηκαν.

Οταν συμβαινει αυτο ειναι λογικο η ομαδα να βγαινει απο τον ρυθμο της και να αρχιζουν τραβηγμενες προσπαθειες...

Αυτο που λες για το αν δεν μπουν τα σουτ ειναι δυστυχως αληθεια, ειναι τοσο απλο: οταν οι αντιπαλοι ταμπουρωνονται και σου αφηνουν τα σουτ, αν δεν τα βαλεις θα χασεις!!!

Εκτος εαν η διαφορες στα υπολοιπα (ριμπαουντ, κλεψιματα κλπ) ειναι πολυ μεγαλη υπερ σου, δηλ. εαν τα σπασεις αλλα παιζεις volley μετα ή κλεβεις τις μπαλες δυο δυο και βαζεις ευκολα καλαθια, εεε θα κερδισεις...

Με τους Κροατες η αληθεια ειναι οτι βαλαμε καποια δυσκολα σουτ (του Διαμαντιδη στην ληξη της επιθεσης απο το high post κλπ) αλλα τα πιο πολλα ηταν ΑΜΑΡΚΑΡΙΣΤΑ σουτ, γιατι σε αυτο το επιπεδο το να εχει παρει την μπαλα ο επιτιθεμενος, να το εχει "ζυγισει" και τοτε να τρεχει πανω του η αμυνα, ειναι οτι καλυτερο μπορει να ζητησει καποιος!!!

Sferopetadhn
12/09/2007, 08:48
Άρχισαν να μπαίνουν τα σουτ!

Δεν τους βλέπω καλά τους αντιπάλους μας...

Ρε λες να μας τρελάνουν πάλι; Πάντως καρδιακούς θα μας κάνουν σίγουρα!

ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΓΕΡΑ!

Gandalf dr685sm
12/09/2007, 08:48
Και τώρα αρχίζει το πραγματικό τουρνουά.

Παιχνίδια δίχως αύριο που θα ζητήσουν απο την ομάδα μας το μέγιστο.

Πρώτο παιχνίδι με Λιθουανία ή Σλοβενία... Αίντε να δούμε τι μας περιμένει.

ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ... ΨΥΧΗ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ!

Gandalf

ΙΠΠΕΑΣ
13/09/2007, 23:06
Ακούω το τελευταίο καιρό πολλούς, να γκρινιάζουν για τους περιφερειακούς της ομάδας και για την αστοχία που έχουν. Δεν πιστεύω ότι ξαφνικά έγιναν άχρηστοι. Υπήρχε στα πρώτα παιχνίδια (ειδικά) μία σχετική ατονία στην ομάδα αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπιζόταν κάτω από το καλάθι. Η απουσία στον επιθετικό τομέα του Σοφοκλή και του Φώτση που έπαιζε μερικές φορές και εκεί(κάτω από το καλάθι), μας έχει αποδυναμώσει σε ένα βαθμό. Αν ο Παπαδόπουλος δεν βρεθεί σε καλή μέρα όλη η πίεση και το άγχος πέφτει στους περιφερειακούς. Γι' αυτό οι παιχταράδες των τελευταίων ετών άρχισαν να πετάνε "τούβλα" από την περιφέρεια.

Αντιθέτως, στα τελευταία παιχνίδια που ο Παπαδόπουλος εξαπέλυε σουτ με κάθε τρόπο που έχει στη συλλογή του, αναγκάστηκαν οι αντίπαλοι μας να κλείσουν τις άμυνες τους και να παίζουν πιο κοντά μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται ελεύθεροι - σχετικά - οι περιφερειακοί μας και να σκοράρουν κατά βούληση. Πάψαμε δηλαδή να είμαστε προβλέψιμοι στον επιθετικό τομέα. Για την άμυνα μας δεν χρειάζεται να πω τίποτα αφού είναι γνωστό ότι αυτή η ομάδα φτιάχτηκε με γνώμονα κυρίως αυτό το τομέα.

Stergios69
14/09/2007, 06:47
Δεν ξέρω ρε παιδιά...
Μετά το Ισπανία-Γερμανία, αν παίξουμε με Ισπανία μας βλέπω να το χαιρετάμε το EUrobasket..
Μιλάμε ότι οι Ισπανοί δεν πιάνονται...
Και εντάξει αν είναι να χάσουμε ας χάσουμε, αλλά με μικρή διαφόρα για την τιμή των όπλων.
Αν πάλι κερδίσουμε ΑΥΤΗΝ την Ισπάνία, χτυπάμε άνετα την πρώτη θέση.

Gandalf dr685sm
14/09/2007, 08:16
Και όμως αυτή η ισπανία για μένα δεν είναι φόβητρο.

Ειδικά αν τους συναντήσουμε στον ημιτελικό που δεν θα έχουμε και τρομερό άγχος πλέον όπως στους προηγούμενους αγώνες, αλλά και δεν θα έχουμε και εκείνη την απίστευτη κούραση όπως είχαμε με τις ΗΠΑ.

Θεωρώ οτι όλα είναι θέμα ημέρας. Ας μην ξεχνάμε οτι αυτοί οι Ισπανοί δυσκολεύτηκαν με το Ισραήλ και έχασαν απο την Κροατία , άρα δεν είναι και ανίκητοι.

Gandalf

stradas
14/09/2007, 08:29
Δεν ειναι κριτηριο γι την δυναμικοτητα της Ισπανιας ο αγωνας με την Γερμανια.

Οι Γερμανοι χθες ηταν παρα πολυ κακοι, ειχαν πολλα ευκολα λαθη και ηταν αστοχοι. Γενικα εδειξαν ομαδα με πολυ περιορισμενες δυνατοτητες, ειδικα αφου ο ντιρκ ηταν εκτος ρυθμου.

Ας περασουμε τους Σλοβενους και το παιχνιδι με τους Ισπανους ειναι οχι μονο ανοιχτο, αλλα "ορθανοιχτο" κατ’ εμε.

Stergios69
14/09/2007, 08:56
Μακάρι να είναι έτσι ρε παιδιά...
Εγώ ακόμα έχω να θυμάμαι τα περσινά στον τελικό του Παγκοσμίου...

Gandalf dr685sm
14/09/2007, 09:10
Στο Παγκόσμιο είχες να κάνεις με μια Εθνική που είχε παίξει το basket της ζωής της , απέναντι σε ΝΒΑ-ΗΠΑ, που δεν νομίζω να το ξαναπαίξει ποτέ...

Να κερδίζεις με 10 πόντους ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ NBA-ers είναι κατόρθωμα που πολύ λίγοι μπορούν να το πούν. Θυμίσου οτι εκείνη η ομάδα τους, έλεγαν πως ήταν η αντικατάσταση της dream-team (τέτοια υπήρξε μόνο μια κατά εμε!). Με Le bron και την παρέα του να κάνουν πάρτυ μέχρι εμάς αν θυμάσαι.

Και κάπου εκεί τους στείλαμε σπιτια τους έναντι σε όλα τα προγνωστικά. Απο ενα τέτοιο παιχνίδι και μετά , μόνο απο την υπερένταση που είχες, θες 2-3 μέρες να χαλαρώσεις... πόσο μάλλον για να ετοιμαστείς για τελικό.

Από κούραση και υπερένταση χάσαμε εκεί και οχι απο τις δικές μας αδυναμίες κόντρα στους Ισπανούς , που όμως έχουν μια πολύ καλή ομάδα για να μην ξεχνιόμαστε.

Gandalf

stradas
14/09/2007, 09:53
+1

Οταν ενας αθλητης φτασει στο peak της αποδοσης του ειναι αδυνατο να το ξανακανει την επομενη ημερα, μονο και μονο απο αποψη ψυχολογιας, εχει "αδειασει" εντελως...

Καμια σχεση το περσινο παιχνιδι με το (αν ολα πανε καλα σημερα) αυριανο!

Sapadak
14/09/2007, 23:01
ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ

ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ

Ρε γμτ μας τρελαναν

Παντως εχουν ΨΥΧΑΡΑ

Pokermon
14/09/2007, 23:02
:beer: :beer: :beer: :beer:
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate:

lampros_fazer
14/09/2007, 23:19
(copy paste από το ποστ μου στις Γενικές)

Να κάνω λοιπόν το 'μίζερο' της παρέας..

Απίστευτη ανατροπή..Ναι καρδιά κλπ κλπ..

Αλλά τι θα γίνει ρε γαμώ την πουτάνα μου,κάθε φορά θα μαλακιζόμαστε κ θα αφήνουμε τρια 10λεπτα να πάνε χαμένα και τρέχουμε στο τελευταίο 5λεπτο με την ψυχή στο στόμα να τα μαζεψουμε..; Που θα πάει αυτό,πότε θα δούμε μια εθνική σοβαρή από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο..το βαρέθηκα αυτό το βιολί..

Κάθε φορά ελπιζουμε οτι θα εμφανιστούμε καλύτεροι στο επόμενο..και κάθε φορά τα ίδια..Αν εμφανιστούμε ετσι κι αυριο η 20ρα είναι σίγουρη.. (μακάρι να βγω ψεύτης)

giobazolias
14/09/2007, 23:20
ειναι ανωμαλοιοιοιοιοι!!!!!!!!

επιτηδες το καναν?????

αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!

:a23: :a30: :a018: :a33: :a4: :a18: :a18:

marulis
14/09/2007, 23:24
ΠΩΣ!!!!!

:confused: :confused: :confused:

Eaglos
14/09/2007, 23:41
Ομάδα μπουρδέλο για 38 λεπτά, ομάδα μοντέλο για 2 λεπτά...... Θα αρχίσουμε τα χάπια στο τέλος.

Άντε να δούμε να θα τριτώσει άυριο με τους Ισπανούς.

alximistis
15/09/2007, 00:39
ΔΕΝ μπορεί να καθαρίζουμε συνέχεια έτσι! Δεν γίνεται!
Κάποια στιγμή θα τιμωρηθούμε. Το κάναμε μία δύο τρεις ε... στο τέλος θα μας το χρωστάει η μπάλα!
Ούτε θα είναι συνέχεια απέναντι μας η Σλοβενία που τα κάνει μούσκεμα στην πίεση.

Από την άλλη βέβαια... αν πιέζαμε έτσι από πιο νωρίς και δεν αφήναμε τον Λάκοβιτς να κατεβάζει ανενόχλητος την μπάλα ίσως να είχαμε ξεμπερδέψει νωρίτερα.

Τεσπα. Ευχαριστώ πολύ για το σημερινό να ναι καλά τα παιδιά για τη χαρά που μου έδωσαν (με άκουσε όλη η γειτονιά) ζήτω η αθάνατη ελληνική ψυχάρα μας αλλά... θα προτιμούσα προσωπικά πιο σταθερό και λιγότερο ψυχοφθόρο μπάσκετ.

ΚΑΠΛΑΝΙ
15/09/2007, 08:17
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
[B](copy paste από το ποστ μου στις Γενικές)

Απίστευτη ανατροπή..Ναι καρδιά κλπ κλπ..
Που θα πάει αυτό,πότε θα δούμε μια εθνική σοβαρή από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο..

Σημερα το φυλαμε για εκπληξη στους Ισπανους..

blueblack
15/09/2007, 08:22
AMA ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ............

Καί τούς άφήσει νά βγάλουν τό ταλέντο τους,κάτι μπορεί νά γίνει....

Γιατί αύτή ή άνατροπή καί αύτά τά τρίποντα............

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΗΡΘΑΝ..........!!!!!!!!

ΞΥΠΝΑ...........ΓΙΑΝΝΗ.......
Αύτή ή όμάδα δέν είναι νά παίζει τά μάτς στούς 60 πόντους.....!!!!!!

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ............Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ..........

ΕΓΡΑΨΕ.............ΙΣΤΟΡΙΑ

AFTER
15/09/2007, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ

Που θα πάει αυτό,πότε θα δούμε μια εθνική σοβαρή από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο..

Και τι θα καταλαβεις?
Θα ειχες ζησει τετοιο συναισθημα αν απλως απο την αρχη ημασταν 5-10 ποντους μπροστα και για ολον τον αγωνα?

:winka:

lampros_fazer
15/09/2007, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Και τι θα καταλαβεις?
Θα ειχες ζησει τετοιο συναισθημα αν απλως απο την αρχη ημασταν 5-10 ποντους μπροστα και για ολον τον αγωνα?

Το'χω βαρεθεί ρε συ αυτό το βιολί..Η τσαντίλα κ οι χριστοπαναγίες κατα τη διαρκεια του ματς δε μ 'άφησαν να το χαρώ όσο θα ήθελα.. ΔΕ ΘΕΛΩ άλλο thanks.. θέλω να τους γαμάω από την αρχή ως το τέλος,ή έστω να είμαι σοβαρός..

ΚΑΠΛΑΝΙ
15/09/2007, 19:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Και τι θα καταλαβεις?

Ρε συ δεν το εγραψα εγω αυτο.Απλως ειπα οτι το φυλαμε για τους Ισπανους:wave2:

marulis
15/09/2007, 20:08
60-59 :confused:
:a18:

gcrook
15/09/2007, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
60-59 :confused:
:a18:

Αντε και του χρονου.....
:sad:

Lupo
15/09/2007, 21:37
Το'χω βαρεθεί ρε συ αυτό το βιολί..Η τσαντίλα κ οι χριστοπαναγίες κατα τη διαρκεια του ματς δε μ 'άφησαν να το χαρώ όσο θα ήθελα.. ΔΕ ΘΕΛΩ άλλο thanks.. θέλω να τους γαμάω από την αρχή ως το τέλος,ή έστω να είμαι σοβαρός..
Σοβαρός , σήμερα, αλλά ηττημένος.
:(

Προτιμούσα το χθεσινό σενάριο τελικά.
:(

marulis
15/09/2007, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αντε και του χρονου.....
:sad:

Για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε το παιχνίδι , θα προτιμούσα να νίκη αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο οι ισπανοί το αξίζουν το χρυσό . σημασία έχει ότι η εθνική έκανε ένα παιχνίδι της προκοπής ( και έχασε :dizzy: ) . δεν θα βάλουμε και τα μαύρα

Ισπανία ->πρωταθλήτρια κόσμου , παιχταράδες :a19:

Eaglos
15/09/2007, 23:56
Παικταρέδες μεν αλλά αδερφάρες δε. Όλο στο κλαψομούνικο και στο πίτσι πίτσι με τους διαιτητές. Ζήτησαν 6-7 αντιαθλητικά, θέατρο συνέχεια για να μας εκνευρίσουν. Πολύ σπρώξιμο....

Ελπίζω αύριο να μείνουν με την πίκρα.

el_hymador
16/09/2007, 00:18
Παικταρέδες μεν αλλά αδερφάρες δε. Όλο στο κλαψομούνικο και στο πίτσι πίτσι με τους διαιτητές. Ζήτησαν 6-7 αντιαθλητικά, θέατρο συνέχεια για να μας εκνευρίσουν. Πολύ σπρώξιμο....

Ελπίζω αύριο να μείνουν με την πίκρα.

Aπο το παγκοσμιο οι Ισπανοι ειχαν βγαλει μια πολυ υπεροπτικη συμπεριφορα....

Η Εθνικη επαιξε πολυ καλυτερα απο αυτους σημερα, αξιζαμε την νικη.

Σπρωξιμο σαφως και υπηρξε απο την διαιτησια αλλα πιστευω οτι το παιχνιδι κριθηκε απο δυο αποτυχημενες επιθεσεις που εγιναν στα τελευταια 3 λεπτα.

Απαραδεκτες οι ενεργειες τους με το θεατρο...ξεφτιλα.

Russia με τρελα αυριο

giobazolias
16/09/2007, 04:00
σιγουρα εχουμε τις αδυναμιες μας σαν ομαδα..............
αστοχια στα ελευθερα σουτ και ελλειψη του δινου σκορερ!!!!!!!!!!!γεια σου ρε γκαλη!!!!!!!!!!!!!!!!!

μας ελειπε ο φωτσης, και ο χοντρος που θα εβαζε τον γκαζολ μεσα στο καλαθι!

ο αγωνας κριθηκε στον τσαμπουκα με τον τσατσαρη!
εκει γυρισαμε τον αγωνα με το μερος μας και τους σπασαμε τον τσαμπουκα και την ψυχολογια!!!
τους ειχαμε του χεριου μας!!!
αυτοι, βλεποντας οτι ειναι απο κατω, αρχισαν τα πουστριλικια και το θεατρο για να μας εκνευρισουν!
οι δικοι μας εκνευριστηκαν, οι διαιτητες σπρωξαν τους ισπανους (αναμενωμενο απ την αρχη της διοργανωσης) και πηραν τον αγωνα!

το ποιος ειναι ο μαγκας σε αυτη τη διοργανωση ομως φανηκε..............και αν καποιοι δεν το καταλαβαν, θα το δουν στην επομενη μεγαλη διοργανωση που θα εχουμε τον χοντρο και τον κουφο στην ομαδα!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!

καλη επιτυχια στους ρωσσους........αν και οι ισπανοι ητε ετσι ητε αλλιως, ΠΡΕΠΕΙ να το παρουν!

blackbusa
16/09/2007, 06:17
Για μενα ο αγωνας κριθηκε καθαρα απο την παρεμβαση της διαιτησιας......οταν σε φορτωνουν απο την αρχη με πολλα φαουλ...ιδιος στον Παπαδοπουλο και στον Παπαλουκα.....δηλαδη τον βασικο σου σεντερ και τον καλυτερο σου παιχτη....το ματς γινεται δυσκολο.Ιδιος με μια ομαδα πολυ πιο πληρης,και παρα πολυ ευστοχη στις βολες...απλα δεν μπορουσαν να υπολογισουν οτι ο Σπανουλης θα εκανε το παιχνιδι της ζωης του και θα κραταγε την Ελλαδα κοντα στο σκορ....και τα 2-3 σφυρηγματα υπερ της Ελλαδας για μενα ηταν σταχτη στα ματια,ωστε αν χρειαζοταν να εδιναν παλι κανα περιεργο σφυριγμα εναντιον της.....δυστηχως οι Ελληνες παιχτες επεσαν στην παγιδα τον Ισπανων στο θεμα κανω ενα παιχνιδι μπουρδελο...δεν ειναι τυχαια η τεχνικη που εφαγε ο Τσαρτσαρης για ενα σπρωξιμο,γιατι εγιναν πολλες περιεργες φασεις που δεν δοθηκαν...τελειωνοντας εκανα ενα copy-paste για το τι εγραψα μετα τον αγωνα Ελλαδας-Ρωσσιας....αυτα......
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
μαλλον φετος το eurobasket απο οτι ειδα θα μαθει ρωσσικα....πολυ καλη ομαδα με φοβερη αμυνα...σημερα δεν μπηκαν πολλα σουτ που εκαναν πολλες φορες ελευθεροι επειδη ειχαν κακη ημερα και οχι λογω της ελληνικης αμυνας.....μολις τα βαζουνε κλαφτα Χαραλαμπε....μονο μειονεκτημα τους ο προπονητης που καποιες φορες φανηκε να κοιματε στον παγκο....αυτα
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Προβλεπω τρομερη κηδεια μεσα στην Ισπανια απο τους Ρωσσους.......αιντε να δουμε......

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

blueblack
16/09/2007, 07:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
σιγουρα εχουμε τις αδυναμιες μας σαν ομαδα..............
αστοχια στα ελευθερα σουτ και ελλειψη του δινου σκορερ!!!!!!!!!!!γεια σου ρε γκαλη!!!!!!!!!!!!!!!!!

μας ελειπε ο φωτσης, και ο χοντρος που θα εβαζε τον γκαζολ μεσα στο καλαθι!

ο αγωνας κριθηκε στον τσαμπουκα με τον τσατσαρη!
εκει γυρισαμε τον αγωνα με το μερος μας και τους σπασαμε τον τσαμπουκα και την ψυχολογια!!!
τους ειχαμε του χεριου μας!!!
αυτοι, βλεποντας οτι ειναι απο κατω, αρχισαν τα πουστριλικια και το θεατρο για να μας εκνευρισουν!
οι δικοι μας εκνευριστηκαν, οι διαιτητες σπρωξαν τους ισπανους (αναμενωμενο απ την αρχη της διοργανωσης) και πηραν τον αγωνα!

το ποιος ειναι ο μαγκας σε αυτη τη διοργανωση ομως φανηκε..............και αν καποιοι δεν το καταλαβαν, θα το δουν στην επομενη μεγαλη διοργανωση που θα εχουμε τον χοντρο και τον κουφο στην ομαδα!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!

καλη επιτυχια στους ρωσσους........αν και οι ισπανοι ητε ετσι ητε αλλιως, ΠΡΕΠΕΙ να το παρουν!

TA EΙΠΕΣ..................ΟΛΑ

Τήν έπόμενη φορά πού θά τούς βρούμε μπροστά μας............
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ...............κυριολεκτικά καί μεταφορικά.......

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ.............ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ..............!!!!!!!!!!

Άν δέν κάναμε τά 2-3 λάθη στό τελευταίο λεπτό είδικά τό πούλημα τού Παπαλουκά........
..........θά ένιωθα πολύ άδικημένος

ΚΑΠΛΑΝΙ
16/09/2007, 08:10
Άν δέν κάναμε τά 2-3 λάθη στό τελευταίο λεπτό είδικά τό πούλημα τού Παπαλουκά........
..........

Αυτα ηταν ολο το παιχνιδι.Αν ειμασταν λιγο πιο συγκεντρωμενη εκει ουτε διαιτησιες ουτε τιποτα δεν τους εσωζε τους σπανιολους..
Σε μια επιθεση πηραμε 4 επιθετικα χωρις στο τελος να βαλουμ καλαθι.Απαραδεκτα λαθοι για παικτες της αξιας των δικων μας.Δεν πειραζει.Το σιγουρο ειναι οτι εχουμε πολυ μελλον.

CIRUS
16/09/2007, 10:01
ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΛΕΠΩ ΟΧΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!! ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!