PDA

View Full Version : ΕΛΕΟΣ πια, Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!

AFTER
05/09/2007, 17:48
Παιδια τελειωσε, ειμαστε πλεον καταδικασμενοι
Σημερα ετυχε και πηγα Πειραια, και στον γυρισμο προς Χαλανδρι(βασικα και στο πηγαιμο) γινοταν ο πανικος του πανικου
Λεω καποια στιγμη θα ανοιξει,......μπααααααα
Βγαινω κηφισιας, δεν χωραγε να περασει ουτε το μηχανακι
Ενιωθα οτι ειχα γυρισει απο την Θεσσαλονικη, οχι απο τον Πειραια
Και αυτο και απο σωματικη κουραση, και απο πνευματικη, γιατι επρεπε να προσεχω σαν κουκουβαγια

Και ΕΚΕΙΝΟΙ να συνεχισουν να αγοραζουν το ενα αμαξι μετα το αλλο
Και τι δεν εβλεπα στον δρομο, ακινητα φυσικα
SUV των 50.000+?, πανακριβα cabrio, porsche, chrysler, ακομα και πολλα HAMMER

Φυσικα ολοι τρελαμενοι, να κινουνται αριστερα δεξια, νομιζοντας οτι θα κερδισουν κανα μετρο...
Ετσι μπραβο παιδια, καλα παμε...
Και μετα δεν εχει λεφτα λεει ο Ελληνας, που αν δεν παρεις αμαξι πανω απο 30 χιλιαρικα, δεν ειναι αμαξι....(ετσι λενε)

Και οι διαφημισεις να συνεχισουν με τις ονειρικες διαδρομες
Νομιζουν οτι με το SMART θα σωθουνε, και βλεπω μερικους να πανε να το βαλουν σε μερος που δεν χωραει ουτε το Honda Z50(το ζετακι που λεμε), και φυσικα παιρνουν τα @@ μου(Γεωργιου speaking)
Aλλα ακομα και αυτο το μεγαλωσανε φετος 20 εκατοστα
Στο τελος του χρονου ας θυμηθουμε να πουμε ενα ευχαριστω στις αυτοκινητοβιομηχανιες, για το καλο που μας κανουν και καθε χρονο μεγαλωνουν τα αμαξια ολο και πιο πολυ

Η κατασταση ειναι απογοητευτικη, δεν χωραει ουτε ποδηλατο πλεον στην Αθηνα, και για να μην γελιομαστε, και στην Θεσσαλονικη τα ιδια σκατα γινονται και εκει
Καθε χρονο, θα γινονται τα πραγματα και χειροτερα
Σημερα ενιωθα σαν κοτοπουλο μεσα σε κλουβι, ''Μιμικος'' κατασταση
Αυριο πως θα νιωθω, σε τι περιβαλλον θα ζησουν τα παιδια μας?

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

:sad:

MikeG
05/09/2007, 17:55
Συμφωνώ απόλυτα....
Είναι ένας από τους 3 βασικότερους λόγους που δε θέλω να ζήσω ποτέ στην Αθήνα & έφυγα & από τη Θεσσαλονίκη ύστερα από 7 μήνες ζωής εκεί.
& αυτό δε το καταλαβαίνει κανένας σχεδόν. Ήδη 3 φίλοι μετακόμισαν Αθήνα, λόγο δουλειάς, & βρίζουν τη ζωή τους..
Αν χρειαστεί να φύγω από το τόπο μου για οποιοδήποτε λόγο θα προτιμήσω Ολλανδία ή Σουηδία, Σκανδιναβικές χώρες γενικά.
Τώρα τι να πω για εσάς εκεί...? Δε ξέρω. Πολλές φορές πιστεύω ότι φταίτε 100% εσείς οι ίδιοι που μένετε εκεί...
Καλό κουράγιο...

:wave2:

McGyver
05/09/2007, 18:23
Για να πάω στη δουλειά μου (επί της Μιχαλακοπούλου) οδικώς, έχω τις εξής επιλογές:

1. Αυτοκίνητο μέχρι τη δουλειά, χρησιμοποιώντας την Αττική Οδό από το Μαρκόπουλο μέχρι την Κατεχάκη...
2. Μοτοσικλέτα, κάνοντας ότι και παραπάνω...
3. Αυτοκίνητο μέχρι το σταθμό του Κορωπίου, και από εκεί μετρό μέχρι το Μέγαρο Μουσικής...

Από τις τρεις παραπάνω επιλογές έχω καταλήξει στην τελευταία...

Μπορεί να χάνω μισή ώρα από τον πρωϊνό μου ύπνο για να φτάσω στην ώρα μου στο γραφείο, αλλά τουλάχιστον δεν έχω γαμοσταυρίσει δέκα φορές γιατί έχω κολλήσει στην κίνηση (περίπτωση αυτοκινήτου) ή επειδή η μαλακία που προκαλεί το κόλλημα στην κίνηση κόντεψε να με σκοτώσει (περίπτωση μοτοσικλέτας).

Το πολύ πολύ να κλείσω τη μύτη μου επειδή ο διπλανός μου στο μετρό έχει τσακωθεί με το σαπούνι...

xampos
05/09/2007, 18:38
σημερα κατεβηκα κεντρο για μια δουλεια, θεσσαλονικη

τα ιδια σκατα ειναι :sad: :sad: :sad:

το μονο καλο μια κοπελια με Ρ1 που τις εβγαινε και το στριγκακι απ εξω και δε ξεκολισα απο πισω της :eek: :eek: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αν εισαι καμοια απ το φορουμ δωσε ενα σημαδι :wave2:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
05/09/2007, 18:53
τα εχουμε ξαναπει απειρες φορες....:rolleyes:

ο ΚΑΘΕ ενας και η ΚΑΘΕ μια περνει και απο ενα αμαξακι γιατι νομιζουν οτι θα λυσουν το προβλημα τους οσον αφορα το θεμα μετακινηση και μετα περνουν......τα @@ του AFTER:lol: :lol: :lol:

περναει ο γιος-κορη στο πανεπιστημιο-Τ.Ε.Ι. κ.λ.π. ....ας του παρουμε ενα αυτοκινητακι για να κανει την "δουλεια" του!! (σιγα ρε φιλε φοιτητης ειναι !!τι δουλεια εχει δηλαδη???:confused: ):a023: :a023:

"απειλουνται" οι γονεις απο το γεγονος οτι ο γιος (συνηθως) καβαλαει μηχανακι...κανουν τις υπερπροσφορες για αυτοκινητο για "να το παρατησει το διαολι"....(τα ιδια εκανε και ο πατερας μου, αλλα εγω ουτε που υποχωρησα...... οπως και αυτος στο "τσονταρισμα" της μηχανης...ουτε σεντ)
:a015: :a016: :a017: :a015: :a016: :a017:

ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ λεω εγω...

νευριασα παλι πολυ με τους μ@λακες....και καθε φορα που βλεπω την κατασταση που περιεγραψε ο AFTER στους δρομους.

καποιες φορες κατανταω γραφικος ...φωναζοντας ενω περναω αμετρητα χλμ ουρας ποσο μ@λακες ειναι και να κατσουν τωρα μεσα στο μπ0υρδελο τους και να μην μιλανε καθολου!!
:a37:

Defiant
05/09/2007, 18:55
:bawl: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl:

Ενταξει? :lol:

AFTER
05/09/2007, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

καποιες φορες κατανταω γραφικος ...φωναζοντας ενω περναω αμετρητα χλμ ουρας ποσο μ@λακες ειναι και να κατσουν τωρα μεσα στο μπ0υρδελο τους και να μην μιλανε καθολου!!
:a37:

Πολλες φορες καποιοι ''γρηγοροι'' επιδεικτικα, δεν κανουν στην ακρη(οχι οτι επιβαλεται, αλλα ειναι θεμα ανθρωπιας), και δηθεν ''ξεχνιουνται'' πανω στην διαχωριστικη, κοβοντας ολο το ρευμα μοτοσυκλετων
Καθαρο κομπλεξ δηλαδη

Ε εκει ειναι που τα ακουνε:
''Tι εγινε?Κοιμηθηκαν τα αλογα στο καπο?Πηξε στην κινηση τωρα, αντε γειαααααααα''

l@gos
05/09/2007, 19:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Παιδια τελειωσε, ειμαστε πλεον καταδικασμενοι.......................

εεεεεε.........και?
στην αθηνα δε μεγαλωσες?
η τωρα ξεκινησες να κυκλοφορεις εξω?
αυτα συμβαινουν εδω κ χρονια αθηνα κ θεσσαλονικη,
ποιος ο λογος να το αναφερουμε ακομα μια φορα?
:lol:

OrEsTiS82
05/09/2007, 19:10
Σημερα ειχε πολυ κινηση δεν παλευοταν με τιποτα!

Defiant
05/09/2007, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
εεεεεε.........και?
στην αθηνα δε μεγαλωσες?

Φιλε το παιζεις καπως η μου φαινεται?

ριξε κλαψερο emoticon ΤΩΡΑ:smokin:

AFTER
05/09/2007, 19:17
εεεεεε.........και?
στην αθηνα δε μεγαλωσες?

Στο οτι πριν λιγα χρονια, η κατασταση δεν ηταν ετσι
Η κινηση ηταν μονο στο κεντρο
Τωρα το κεντρο περνιεται ευκολα, και εχει ΠΑΝΤΟΥ αλλου, κινηση
Απελπιστικη ομως, δεν παλευεται με τιποτα

Μην ακουσω ''χεστηκα εγω οδηγαω μηχανη''
Ολοι οδηγαμε και αμαξια, και πολλες φορες για διαφορους λογους, θα αναγκαστουμε να οδηγησουμε
Διαδρομες των 30 λεπτων με τα ποδια, θελεις 20 λεπτα με το αμαξι
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

Tropeas
05/09/2007, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Από τις τρεις παραπάνω επιλογές έχω καταλήξει στην τελευταία...

Μπορεί να χάνω μισή ώρα από τον πρωϊνό μου ύπνο για να φτάσω στην ώρα μου στο γραφείο, αλλά τουλάχιστον δεν έχω γαμοσταυρίσει δέκα φορές γιατί έχω κολλήσει στην κίνηση (περίπτωση αυτοκινήτου) ή επειδή η μαλακία που προκαλεί το κόλλημα στην κίνηση κόντεψε να με σκοτώσει (περίπτωση μοτοσικλέτας).

Το πολύ πολύ να κλείσω τη μύτη μου επειδή ο διπλανός μου στο μετρό έχει τσακωθεί με το σαπούνι...

εκτος απο τα κακά του μετρό,
ένα συν είναι ότι βλέπεις και κόσμο... :winka: :rolleyes:

l@gos
05/09/2007, 19:25
Στο οτι πριν λιγα χρονια, η κατασταση δεν ηταν ετσι
Η κινηση ηταν μονο στο κεντρο
Τωρα το κεντρο περνιεται ευκολα, και εχει ΠΑΝΤΟΥ αλλου, κινηση
Απελπιστικη ομως, δεν παλευεται με τιποτα

Μην ακουσω ''χεστηκα εγω οδηγαω μηχανη''
Ολοι οδηγαμε και αμαξια, και πολλες φορες για διαφορους λογους, θα αναγκαστουμε να οδηγησουμε
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

κ θα ξαναπω ακομη μια φορα κ ας με πεις εριστικο........
εεεε και?
η κατασταση αυτη φιλε μου δεν εγινε απο την μια μερα στην αλλη.....
ΟΛΟΙ μας συμβαλλαμε στο να δημιουργηθει αυτο το χαος μεσα στις πολεις...
ακομα κ εσυ που θιγεις ενα τετοιο ζητημα εχεις στην κατοχη σου
ενα αυτοκινητο (δεν τα λενε κουτες τελικα:lol: ) κ τοπυλαχιστον μια μηχανη
οποτε φιλε μου για ποιο λογο το μισος κ ο αλληλοσπαραγμος?
απλα θα μαθουμε να ζουμε ετσι καθημερινα πλεον, για να μην πω "ετσι κ χειροτερα"...

el_hymador
05/09/2007, 19:26
εγω τι να πω...τα θελει ο κ*λος μου...

το απογευμα εβαλα την μηχανη στο συνεργειο (μου την εριξε καταης εν ζωο αν θυμαστε...) και μετα πηρα το matizακι και κατεβηκα Ν.Φιλαδελφεια σε ενα μαγαζι που ηθελα να αγορασω κατι...εφαγα ολο το πηξιμο στο ποταμι και τελικα....

ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ !!!! ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ

βαρατε ελευθερα...μου αξιζει...

:bawl:

MikeG
05/09/2007, 19:30

απλα θα μαθουμε να ζουμε ετσι καθημερινα πλεον, για να μην πω "ετσι κ χειροτερα"...

Συγνώμη εσύ αυτό το λες ζωή....? Μαθαίνεις να ζεις με αυτά..?
Χαίρομαι μόνο τους ανθρώπους που είτε έφυγαν από την Αθήνα για πάντα, είτε αυτούς που προσπαθούν ιδιαίτερα πολύ για να βρουν δουλειά & να μείνουν στο τόπο τους (ένας από αυτούς είμαι και εγώ).

:wave2:

Defiant
05/09/2007, 19:30
κ θα ξαναπω ακομη μια φορα κ ας με πεις εριστικο........
εεεε και?
η κατασταση αυτη φιλε μου δεν εγινε απο την μια μερα στην αλλη.....
ΟΛΟΙ μας συμβαλλαμε στο να δημιουργηθει αυτο το χαος μεσα στις πολεις...
ακομα κ εσυ που θιγεις ενα τετοιο ζητημα εχεις στην κατοχη σου
ενα αυτοκινητο (δεν τα λενε κουτες τελικα:lol: ) κ τοπυλαχιστον μια μηχανη
οποτε φιλε μου για ποιο λογο το μισος κ ο αλληλοσπαραγμος?

Ρε τι νομιζεις οτι επειδη εσυ εισαι :a24: και εχεις κουτι :yuck: :lol: οτι εχουν και οι αλλοι?

ΜΟΝΟ ΜΗΧΑΝΗ ΚΥΡΙΟΣ :smokin:

και εγω την ειχα πατησει αλλα οταν καταλαβα πεταξα το RX8 στην θαλασσα (αφου το εβαψα βεβαιως βεβαιως)

:bawl: :rotflmao: :bawl:

soundstorm
05/09/2007, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos

το μονο καλο μια κοπελια με Ρ1 που τις εβγαινε και το στριγκακι απ εξω και δε ξεκολισα απο πισω της :eek: :eek: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγω παλι κανω 7 χιλιομετρα για να παω στην δουλεια και χρειαζομαι 5 λεπτα!!:D :D :D
Απο τας Αθηνας δεν γνωριζω,αλλα η σαλονικα ποτε εγινε τοσο χαλια?

sotpag
05/09/2007, 19:36
κοπανηστε τη τωρα που ειναι νωρις ....

αποκεντρωση ΤΩΡΑ

:wave2: :wave2:

MikeG
05/09/2007, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag

αποκεντρωση ΤΩΡΑ

+1000000000000000000000000000000000000000000

:wave2: :wave2: :wave2:

Defiant
05/09/2007, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εγω τι να πω...τα θελει ο κ*λος μου...

το απογευμα εβαλα την μηχανη στο συνεργειο (μου την εριξε καταης εν ζωο αν θυμαστε...) και μετα πηρα το matizακι και κατεβηκα Ν.Φιλαδελφεια σε ενα μαγαζι που ηθελα να αγορασω κατι...εφαγα ολο το πηξιμο στο ποταμι και τελικα....

ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ !!!! ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ

βαρατε ελευθερα...μου αξιζει...

:bawl:

Μην ξαναβγεις εξω με το matiz :smokin:

el_hymador
05/09/2007, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag

αποκεντρωση ΤΩΡΑ

....στο τσακ ειμαι σου λεω....:winka:

l@gos
05/09/2007, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Εγω παλι κανω 7 χιλιομετρα για να παω στην δουλεια και χρειαζομαι 5 λεπτα!!:D :D :D

κατσε να δεις τι εχει να γινει οταν αρχισουν τα εργα με το μετρο!!!!!
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

devil's animal
05/09/2007, 20:00
κατσε να δεις τι εχει να γινει οταν αρχισουν τα εργα με το μετρο!!!!!
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω...
:a018: :a018: :a018: :a018:

l@gos
05/09/2007, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω...
:a018: :a018: :a018: :a018:

θα σΕ πω μονο μια κουβεντα.......
δυτικα.......
απλα, παρακαμπτεις ΟΛΑ τα εργα του μετρο (για λιγα χρονια...):winka:
μετακομιζω σε δυο εβδομαδες.....

byron
05/09/2007, 20:16
Παιδια τελειωσε, ειμαστε πλεον καταδικασμενοι

και πολλα HAMMER

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

:sad:

Εντύπωση μου κάνει.....:rolleyes:

Κυκλοφορείς στο κέντρο γενικά? Προσωπικά δουλεύω στο κέντρο απ΄το 1992 (Αμπελόκηποι) και μένω Πειραιά. Πιθανόν να ήταν ΛΙΓΟ καλύτερα παλιά, αλλά γενικά ο χαμός της τρελλής γινόταν και τότε.
Πιθανότατα θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα αν δεν υπήρχε και το Metro. (Αν κάνεις την διαδρομή που λες, ημέρα που έχουν απεργία οι συγκοινωνίες, θα δεις τι σημαίνει μποτιλιάρισμα)

Αφού ανέφερες την σημερινή μέρα, να σου πω ότι ανέβηκα Πειραιά-Αγ. παρασκευή το πρωί και έκανα 35 λεπτά (7:40 - 8:15) και ήμουν και με το μεγάλο που δεν μπορώ να χωθώ.

ΥΓ : Βρε AFTER που τα είδες τα πολλά Hummer ? :confused: Κάθε μερα μες στο κέντρο είμαι και έχω δει (το ίδιο μάλλον) 2 φορές. :lol:

Τεσπα. Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω. :wave2:

@ sotpag +1

Aggelos_SV
05/09/2007, 20:47
Δίκιο έχει ο After.

Και μένα μου έκανε φοβερή εντύπωση αυτή η κίνηση.Τη Δευτέρα και σήμερα ειδικά...ήταν....με κεφαλαία γράμματα...
Και μιλάω για διαδρομή Κέντρο-Παλλήνη από Μεσογείων.
Τέτοιο χαμό παιδιά σπάνια θυμάμαι ,ούτε με βροχή που όλοι πάνε σαν τα σαλιγκάρια

Εκτός των αυτοκινήτων όμως υπάρχουν και οι ''ευκαιριακοί μηχανόβιοι'' του καλοκαιριού.
Κυκλοφορούν πολλοί τέτοιοι γελοίοι.
Κάθονται σαν τα ζώα ανάμεσα από αυτοκίνητα χωρίς να τα περνάνε πηγαίνοντας όλους τους άλλους καροτσάκι ανάμεσα από τα αυτοκίνητα.Εκτός από εκνευριστικό/χρονοβόρο είναι και επικίνδυνο!!!

el_hymador
05/09/2007, 21:29
Γυρισαμε ολοι απο τις προκατ διακοπες μας και οι υποχρεωσεις ετρεχαν...εκκρεμοτητες χιλιαδες , διακοποδανεια, απληρωτοι λογαριασμοι, α !! παιζει και το μοιρασμα των οικοπεδων στα καμμενα....ξερετε τι δουλεια εχουν οι συμβολαιογραφοι μετα απο τις φωτιες?...τα πιτσιρικια θελουν jumbo τσαντα και τετραδια, αρχιζουν και τα φροντιστηρια αγγλικων, γαλλικων, γερμανικων, κολυμβητηριο, πιανο, καρατε κ.ο.κ. πολλοι πανε κεντρο για να ψωνισουν, παππουδες για να χαζεψουν ποσο παει το κιλο το αρνι στην κρεαταγορα, να συμμετρασχουν σε πηγαδακια πολιτικων συζητησεων εκει στα Χαφτια...διανομεις συμπληρωνουν οτιδηποτε υλικο αγαθο στια αποθηκες οποιουδηποτε πουλαει κατι, courier και ντελιβεραδες, ταριφες και ΟΑΣΑδες, το οζον σπαει τα κοντερ, η ρουτινα επενερχεται, το μικρο παραθυρακι χαλαρωματος που μας ηρεμησε κλεινει με βροντο....

εν ολιγοις ....

σκατα!!!

l@gos
05/09/2007, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Γυρισαμε ολοι απο τις προκατ διακοπες μας και οι υποχρεωσεις ετρεχαν...εκκρεμοτητες χιλιαδες , διακοποδανεια, απληρωτοι λογαριασμοι, α !! παιζει και το μοιρασμα των οικοπεδων στα καμμενα....ξερετε τι δουλεια εχουν οι συμβολαιογραφοι μετα απο τις φωτιες?...τα πιτσιρικια θελουν jumbo τσαντα και τετραδια, αρχιζουν και τα φροντιστηρια αγγλικων, γαλλικων, γερμανικων, κολυμβητηριο, πιανο, καρατε κ.ο.κ. πολλοι πανε κεντρο για να ψωνισουν, παππουδες για να χαζεψουν ποσο παει το κιλο το αρνι στην κρεαταγορα, να συμμετρασχουν σε πηγαδακια πολιτικων συζητησεων εκει στα Χαφτια...διανομεις συμπληρωνουν οτιδηποτε υλικο αγαθο στια αποθηκες οποιουδηποτε πουλαει κατι, courier και ντελιβεραδες, ταριφες και ΟΑΣΑδες, το οζον σπαει τα κοντερ, η ρουτινα επενερχεται, το μικρο παραθυρακι χαλαρωματος που μας ηρεμησε κλεινει με βροντο....

εν ολιγοις ....

σκατα!!!

οπως καθε χρονο, ετσι κ φετος....:winka:

AFTER
05/09/2007, 22:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Εντύπωση μου κάνει.....:rolleyes:

Κυκλοφορείς στο κέντρο γενικά? Προσωπικά δουλεύω στο κέντρο απ΄το 1992 (Αμπελόκηποι) και μένω Πειραιά. Πιθανόν να ήταν ΛΙΓΟ καλύτερα παλιά, αλλά γενικά ο χαμός της τρελλής γινόταν και τότε.
Πιθανότατα θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα αν δεν υπήρχε και το Metro. (Αν κάνεις την διαδρομή που λες, ημέρα που έχουν απεργία οι συγκοινωνίες, θα δεις τι σημαίνει μποτιλιάρισμα)

Αφού ανέφερες την σημερινή μέρα, να σου πω ότι ανέβηκα Πειραιά-Αγ. παρασκευή το πρωί και έκανα 35 λεπτά (7:40 - 8:15) και ήμουν και με το μεγάλο που δεν μπορώ να χωθώ.

ΥΓ : Βρε AFTER που τα είδες τα πολλά Hummer ? :confused: Κάθε μερα μες στο κέντρο είμαι και έχω δει (το ίδιο μάλλον) 2 φορές. :lol:

Τεσπα. Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω. :wave2:

@ sotpag +1

Θα σου ''εκατσε'' ο χρονος 35 λεπτα, δεν ξερω
Πειραια οντως, γινοταν παντα της τρελης, νομιζω τωρα γυρω απο το λιμανι ειναι καλυτερα
Αν οχι διορθωσε με, δεν μενω πειραια
Το Μετρο το παιρνουν αυτοι που πρωτα επαιρναν λεοφωρειο, δεν νομιζω να εχει αλλαξει τιποτα
Ελαχιστοι εχουν αφησει το αμαξι τους για να παρουν μετρο

Ηammer και αλλα πανακριβα τεραστεια αμαξια, βλεπω συνεχεια στους δρομους
Ισως ειμαι λιγακι πιο πολυ παρατηρητικος απο εσενα
Εγω τα προσεχω ολα διπλα μου, ακομα και τα πιπινια που μου αποσπουν την προσοχη

Εγω πιστευω οτι αν εξαιρεσουμε τα ι.χ. φυσικα, το μεγαλο προβλημα των μεγαλουπολεων με τους μικρους δρομους, ειναι:
-Ταξι
-Λεοφωρεια
-Φορτηγα

Παρατηρηστε οτι μετα απο ενα λεοφωρειο(μπροστα), δεν εχει κινηση
Αμα απετυχεις φορτηγο την εκατσες
Για τα ταξι θα μιλησω κατευθειαν στο δικαστηριο, οποτε το αφηνω για μετα

Μια το ενα μια το αλλο, ολα μαζι φερνουν το χαος
welcome to hell

anf125
05/09/2007, 22:41
Άσε το άλλο... η ρύπανση επαυξάνεται και αναβαθμίζεται! Νέο φρούτο τα... "αιωρούμενα σωματίδια"! Πλέον δεν υποφέρεται να κυκλοφορείς χωρίς κατεβασμένη ζελατίνα, εκτός αν είσαι μαστούρης. :dizzy:

blackbusa
05/09/2007, 23:03
Την Δευτερα μεσημερι που γινοταν ακριβως το ιδιο,για να μην πω και χειροτερο σκεφτομουνα να ανοιξω τετοιο θρεντ.....τελικα ηθελα να γραψω τοσα πολλα που βαρεθηκα......τωρα μου δινεται η αφορμη να πω ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ.....ΤΑ ΖΩΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....

VanDiemen
06/09/2007, 08:10
Όλοι είμαστε μέρος του προβλήματος! Είναι λάθος το υφάκι "φταίνε όλοι οι υπόλοιποι, εκτός από εμάς και τους τακτικούς επισκέπτες του forum (γιατί οι περιστασιακοί φταίνε!)".
Αν έχει κάποιος ποδήλατο και μετακινείται μόνο μ' αυτό μέσα στην πόλη, δικαιούται να κρίνει όλους εμάς τους υπόλοιπους.

dirtbird
06/09/2007, 08:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm

Aπογοητεύτηκα......

Βλέποντας πρώτα το quote, νόμιζα ότι ήσουν η κοπέλλα με το R1.... :( :(

odt
06/09/2007, 09:09

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

Βασικά φέτος (από Σεπτέμβριο δηλαδή και μετά) θα αρχίσει να λανσάρεται δειλά δειλά και το διαδρομές 20 λεπτά με τα πόδια ---> 30 λεπτά με το αυτοκίνητο...

Το κακό έχει παραγίνει...Επειδή ζω από τότε που γεννήθηκα στην ίδια περιοχή στο Περιστέρι, έχω δει τη γειτονιά να αλλάζει δραματικά. Όταν ήμουν μικρός και βγαίναμε με τους φίλους μου έξω να παίξουμε μπάλα, υπήρχαν παρακρισμένα 2 ή 3 το πολύ αυτοκίνητα (μιλάμε τώρα μέχρι το 90 περίπου). Ενω οι ιδιοκτήτες τους, μόλις αρχίζαμε να παίζουμε, τα πήγαιναν στο διπλανό στενό...

Σήμερα στην ίδια γειτονιά, τα αυτοκίνητα τα παρκάρουμε ΚΑΘΕΤΑ στα πεζοδρόμια (όπως παρκάρουμε στα παρκινγκ) μιας και είναι πολύ πλατύς ο δρόμος και είναι ψιλοαδιέξοδο και άμα κάνεις το λάθος και ξεπαρκάρεις, σε μερικά λεπτά θα παρκάρει κάποιος άλλος.

Εδώ να σημειώσουμε πως αφού τα αυτοκίνητα παρκάρουν κάθετα, μέχρι να ακουμπήσει ο τροχός στο πεζοδρόμιο, τρώνε έως και ένα μέτρο...(από το πεζοδρόμιο). Δηλαδή γεμίζουμε με αυτοκίνητα τον χώρο και δεν μπορούμε ούτε να περπατήσουμε, όχι να κινήθούμε με αυτά...Σε λίγο καιρό θα τα αγοράζουμε και θα τα κοιτάζουμε μόνο...

Επισης, τα τελευταία 2 χρόνια που κάνω τη διαδρομή Περιστέρι - Κάντζα για να πάω στη δουλειά, βλέπω την κίνηση να αυξάνεται δραματικά. Το 2005 λοιπόν αν έφευγα από το Περιστέρι με το αυτοκίνητο στις 8:15, 9:05 ήμουν στη δουλειά, με τη μηχανή ήμουν 8:35.

Τώρα αμα κάνω το λάθος να φύγω 8:15 για τη δουλειά με το αυτοκίνητο, θα φτάσω κατά τις 9:20 με 9:30 (όσο χρειάζομαι για να πάω με 3 συγκοινωνίες), γιατί πλέον αρχίζει να τιγκάρει και η αττική οδός...Με τη μηχανή (με την ταυτότητα στο πορτοφώλι και όχι στα δόντια) θέλω 35 λεπτά περίπου...σχεδόν διπλασιάστηκε ο χρόνος που σταταλάω στου κωλόδρομους :mad:

AFTER
06/09/2007, 09:15
Kαλα, παει και η αττικη οδος
Τιγκαρε και αυτη
2.7? για να πηξεις παλι στην κινηση

Παντως το καθετο παρκαρισμα, πολλες φορες κερδιζει πολλες θεσεις κοντρα στο παραλληλο

Στην Ιταλια, που εχουν μεγαλο προβλημα, εχουν σχεδον υιοθετησει το παραπανω συστημα, και σε μερικους δρομους θα πρεπε να γινει και εδω

Gandalf dr685sm
06/09/2007, 09:52
Αν έχει κάποιος ποδήλατο και μετακινείται μόνο μ' αυτό μέσα στην πόλη, δικαιούται να κρίνει όλους εμάς τους υπόλοιπους

Μπα ούτε και αυτοί... ελάχιστοι είναι οργανωμένοι και πιάνουν άκρη του δρόμου για να μην μπλοκάρουν κυκλοφορία. Οι υπόλοιποι πάνε στην μέση/αντίθετα/παράνομα στον δρόμο , χωρίς να τηρούν ΚΟΚ , όπως όλα τα τροχοφόρα. Και αυτοί μέρος του προβλήματος που ονομάζεται οδική αγωγή είναι.

Να πω και εγώ τώρα την εμπειρία μου. Όπως γνωρίζουν αρκετοί επειδή το DR απεβίωσε, είμαι σε αναμονή για αγορά νέας μηχανής (μάλλον κοντά Γιορτές!). Αναγκαστικά λόγω τοποθεσίας σπιτιού και εργασίας, πρέπει να έχω δικό μου όχημα , καθώς καμία συγκοινωνία δεν είναι κοντά (απόσταση 20-30 λεπτά περπάτημα απο εργασία , τουλάχιστον 6ΚΜ απο σπίτι).

Το αυτοκίνητο είναι ενα τεράστιο ΜΑΡΤΥΡΙΟ. Απο κίνηση, απο παρκάρισμα, απο οικονομικής πλευράς (45€ την εβδομάδα, μόνο για διαδρομές δουλειά - σπίτι!! ενώ με μηχανή έδινα 15€).
Το μόνο που δίνει είναι το πρόσθετο τοίχος ασφαλείας της λαμαρίνας, αν και ακόμα και όταν στο χτυπήσουν , η τσέπη θα πονέσει αρκετά.

Ο χαμένος χρόνος είναι επίσης τεράστιος. 30 λεπτά σκάρτα να φτάσω δουλειά το πρωί με το DR , 1 ώρα και 10 λεπτά!!!... με το 4τροχο. Μόνο σπίτι - δουλειά - σπίτι , ό χρόνος είναι 2 ώρες περίπου την ημέρα !!! 2 Χ 5 Χ 4= 40 ώρες .... ΤΟΝ ΜΗΝΑ...(Μην βαράς ρε Nostra... εκ παραδρομής έγινε... γέρος άνθρωπος βλέπεις!μέσα στο κουτί!! χαλάω δηλαδή περίπου 1,5-2 μέρες μέσα στο αυτοκίνητο τον εργάσιμο μήνα.(βάλε και ΣΚ να πάμε στις 3).

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ... είναι υψηλό το κόστος σε χρόνο, για να το χάνω έστω και αν έχω μια παραπάνω αίσθηση ασφάλειας μέσα στο κουτί. Η αγορά είναι κοντά της μηχανής, οπότε υπομονή και κάτι θα γίνει.

Gandalf

Nostra
06/09/2007, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ο χαμένος χρόνος είναι επίσης τεράστιος. 30 λεπτά σκάρτα να φτάσω δουλειά το πρωί με το DR , 1 ώρα και 10 λεπτά!!!... με το 4τροχο. Μόνο σπίτι - δουλειά - σπίτι , ό χρόνος είναι 2 ώρες περίπου την ημέρα !!! 2 Χ 5 Χ 4= 40 ώρες την εβδομάδα μέσα στο κουτί!! χαλάω δηλαδή περίπου 1,5-2 μέρες μέσα στο αυτοκίνητο την εργάσιμη εβδομάδα (βάλε και ΣΚ να πάμε στις 3).

Gandalf

ή κόψε κάτι γιατί θα τα σκοτώσω όλα τα αραπάκια

ή άλλαξε όπου εβδομάδα ----> μήνας

blackbusa
06/09/2007, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ή κόψε κάτι γιατί θα τα σκοτώσω όλα τα αραπάκια

ή άλλαξε όπου εβδομάδα ----> μήνας

Τα αραπακια τι σου φταινε ρε φιλε???

CARP
06/09/2007, 10:15
Τα εχουμε ξαναπει ρε παιδες........:smokin:

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΡΕ..................

είστε καλοδεχούμενοι :wave2: :wave2:

dirtbird
06/09/2007, 10:31
Την κοπέλα με το R1 την βρήκαμε? :confused: :confused:

MikeG
06/09/2007, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Την κοπέλα με το R1 την βρήκαμε? :confused: :confused:

Ρε.....Σε άλλο thread είναι αυτή λέμε! Βρε μανία..:winka:

dirtbird
06/09/2007, 10:34

ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ Mike?:smokin: :smokin: :smokin:

vangelis 64
06/09/2007, 10:40

Παντως το καθετο παρκαρισμα, πολλες φορες κερδιζει πολλες θεσεις κοντρα στο παραλληλο

Αυτό ξαναπές το.Σε ραδιοφωνική εκπομπή άκουσα ότι εδώ και χρόνια όλοι οι συγκοινωνιολόγοι (ναι εδώ στην Ελλάδα)λένε πως αν,σε μονόδρομο τα αυτοκίνητα παρκάρουν υπό γωνία στη μια πλευρά τού δρόμου,τότε ΚΑΙ θα χωρέσουν πολύ περισσότερα,ΚΑΙ θα δημοιυργηθεί περισσότερος ελεύθερος χώρος και φυσικά το παρκάρισμα θα γίνει υπόθεση λίγων δευτερολέπτων,επομένως δεν θα σχηματίζεται η γνωστή ουρά τών ανυπόμονων πίσω απ' αυτόν που παρκάρει ή ξεπαρκάρει.
Για να μην πούμε για τίς γρατζουνιές που προκαλούνται από τούς χωρίς πείρα οδηγούς.
Για να δούμε,θα πάρουνε μπρος;:sick:

Λεωνίδας
06/09/2007, 10:42
το μονο καλο μια κοπελια με Ρ1 που τις εβγαινε και το στριγκακι απ εξω και δε ξεκολισα απο πισω της :eek: :eek: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι μου θύμισες... ένα innova τον Ιούλιο :rolleyes: :rolleyes:

MikeG
06/09/2007, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ Mike?:smokin: :smokin: :smokin:

Ωπ..Έχει & εδώ γκόμενα με R1...Βρε βρε βρε....Κοντέυουν να μας περικυκλώσουν!

:beer: :beer: :smokin:

VanDiemen
06/09/2007, 11:07
Εδώ στην Αλεξανδρούπολη, αυτό που λες Βαγγέλη (για το παρκάρισμα), έχει εφαρμοστεί! Επίσης έχουν αρχίσει να φαρδαίνουν τα πεζοδρόμια στις διαβάσεις ώστε να στενεύει ο δρόμος τόσο ώστε να χωράει ίσα-ίσα ένα αυτοκίνητο, ώστε να μην παρκάρουν εκεί και η απόσταση που διανύει ο πεζός επάνω στο δρόμο, να είναι η ελάχιστη. Θα βγάλω φωτογραφίες και θα τις βάλω εδώ για να δείτε τι εννοώ. Επίσης εξασφαλίζει καλή ορατότητα στα οχήματα που διασχίζουν το δρόμο κάθετα! Αυτό το σύστημα, το είχαν αρχίσει από παλιά και όλοι το κατέκριναν (μεταξύ τους κι εγώ), αλλά αποδεικνύεται σωστό τελικά!

xampos
06/09/2007, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ρε.....Σε άλλο thread είναι αυτή λέμε! Βρε μανία..:winka:

σε ποιο θρεντ ειναι ?????????????????? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

:eek: :eek:

anf125
06/09/2007, 22:13
Εγώ διαφωνώ με μέτρα που ενθαρρύνουν την παρουσία και χρήση αυτοκινήτων σε αστικές περιοχές. Αντίθετα, πρέπει να μονοδρομηθούν και να πεζοδρομηθούν πολλοί κεντρικοί δρόμοι, τα βελτιωθούν τα ΜΜΜ, να δημιουργηθούν δρόμοι μόνο για ποδήλατα και μοτοσυκλέτες και το πάρκιν να γίνει (ακόμα πιο) πανάκριβο και δυσεύρετο! Μόνο έτσι η Αθήνα και άλλες μεγαλουπόλεις θα αποκτήσουν όμορφο και ανθρώπινο πρόσωπο (όπως άλλες ευρωπαϊκές πόλεις) αντί του... ευαγούς οίκου που είναι τώρα :mad:

Και για να μην πετάμε το μπαλάκι μόνο στην πολιτεία πρέπει και ο ελληνάρας να ξεκολλήσει από τη νοοτροπία "πήρα καινούριο αμάξι/SUV/βαρκαδέρο κ.α." και είναι υποχρεωμένοι οι άλλοι να υποκλίνονται να περάσω και το κράτος να μου δίνει δρόμους να κινηθώ και πάρκιν"! Χου ρε! :yuck:

AFTER
07/09/2007, 00:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αυτό ξαναπές το.Σε ραδιοφωνική εκπομπή άκουσα ότι εδώ και χρόνια όλοι οι συγκοινωνιολόγοι (ναι εδώ στην Ελλάδα)λένε πως αν,σε μονόδρομο τα αυτοκίνητα παρκάρουν υπό γωνία στη μια πλευρά τού δρόμου,τότε ΚΑΙ θα χωρέσουν πολύ περισσότερα,ΚΑΙ θα δημοιυργηθεί περισσότερος ελεύθερος χώρος και φυσικά το παρκάρισμα θα γίνει υπόθεση λίγων δευτερολέπτων,επομένως δεν θα σχηματίζεται η γνωστή ουρά τών ανυπόμονων πίσω απ' αυτόν που παρκάρει ή ξεπαρκάρει.
Για να μην πούμε για τίς γρατζουνιές που προκαλούνται από τούς χωρίς πείρα οδηγούς.
Για να δούμε,θα πάρουνε μπρος;:sick:

Σκεψου πως σε μονοδρομο, ουτως η αλλιως, ενα αμαξι χωραει να περασει, αφου και αριστερα και δεξια υπαρχουν παρκαρισμενα
Οποτε γιατι να μην παρκαρουν διαγωνια?
Παλι ενα θα περναει ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Νομιζω κιολας, οτι οχι μονο αυξανονται οι θεσεις παρκινγκ, αλλα τεινουν να διπλασιαστουν κιολας

lampros_fazer
07/09/2007, 01:10
Στην Ιταλια, που εχουν μεγαλο προβλημα, εχουν σχεδον υιοθετησει το παραπανω συστημα, και σε μερικους δρομους θα πρεπε να γινει και εδω
Aμ μπράβο γαμώ την πουτάνα μου!Είναι αρκετοί (μονο)δρόμοι εδώ στην Πάτρα (όπως κ σε όλες τις πόλεις) που είναι ΜΟΝΙΜΩΣ διπλοπαρκαρισμένα (κ καμιά 3πλο! αν χωράει)..

Ρε γαμημένε Δήμε ή σκίστους στο γράψιμο κ στείλτα στο διάολο ή/και θέσπισε το κάθετο παρκάρισμα ρε παπάρα..

Σε δήμους μεγέθους του δικού μου (που κι αυτοί έχουν γίνει πήχτρα) πιστεύω οτι δεν θέλουν ή δεν ασχολούνται σοβαρά να λύσουν το κυκλοφοριακό..

vangelis 64
07/09/2007, 01:59

Νομιζω κιολας, οτι οχι μονο αυξανονται οι θεσεις παρκινγκ, αλλα τεινουν να διπλασιαστουν κιολας Ακριβώς!Τώρα γιατί στα υπουργεία ξύνονται....ο Θεός και η ψυχή μας.

Υπάρχει κανένας άλλος τρελλάκιας,σαν κι εμένα,που να πιστεύει ότι ΚΑΙ αυτό έχει σκοπιμότητα;

VanDiemen
07/09/2007, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
Εγώ διαφωνώ με μέτρα που ενθαρρύνουν την παρουσία και χρήση αυτοκινήτων σε αστικές περιοχές. Αντίθετα, πρέπει να μονοδρομηθούν και να πεζοδρομηθούν πολλοί κεντρικοί δρόμοι, τα βελτιωθούν τα ΜΜΜ, να δημιουργηθούν δρόμοι μόνο για ποδήλατα και μοτοσυκλέτες και το πάρκιν να γίνει (ακόμα πιο) πανάκριβο και δυσεύρετο! Μόνο έτσι η Αθήνα και άλλες μεγαλουπόλεις θα αποκτήσουν όμορφο και ανθρώπινο πρόσωπο (όπως άλλες ευρωπαϊκές πόλεις) αντί του... ευαγούς οίκου που είναι τώρα :mad:

Και για να μην πετάμε το μπαλάκι μόνο στην πολιτεία πρέπει και ο ελληνάρας να ξεκολλήσει από τη νοοτροπία "πήρα καινούριο αμάξι/SUV/βαρκαδέρο κ.α." και είναι υποχρεωμένοι οι άλλοι να υποκλίνονται να περάσω και το κράτος να μου δίνει δρόμους να κινηθώ και πάρκιν"! Χου ρε! :yuck:

Έχεις δίκιο. Πολύ λογική η άποψή σου!

Aggelos_SV
07/09/2007, 15:17
Kαι σήμερα της ιεροδούλου στη Μεσογείων...
Μέχρι τον Χολαργό τρελό πήξιμο.Μετά ως δια μαγείας τα αυτοκίνητα εξαφανίζονται/εξαϋλόνονται/εξατμίζονται:confused: :confused:

Κάθε μέρα που περνάει διαπιστώνω ότι όλο και περισσότεροι χρησιμοποιόυν δίκυκλα ,χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα όμως.Πολλά μικρά μηχανάκια ,οι οδηγοί των οποίων είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.Για την γνωστή κατηγορία μοτοσυκλετών (βαρκα.... , ΒΜ...)δεν σχολιάζω γιατί θα με πούνε εμπαθή:rolleyes:

xampos
09/09/2007, 22:03
παρασκευη ψιλοβροχο απογευμα στη θεσσαλονικη, διεσχισα ολο το κεντρο

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ :bawl: :bawl: :bawl:

VanDiemen
10/09/2007, 09:28
.................

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ :bawl: :bawl: :bawl:

:) χαχα.. καιρό είχα να το ακούσω αυτό! :)

stavrogin
10/09/2007, 12:04
Πριν χρονια παραπονιωμουν σε ενα φιλο εγκατεστημενο στην Αγγλια για τα προβληματα της αθηνας.
Μου απαντησε:"Η φυγε ή σταματα να παραπονιεσαι"

Δικιο ειχε ,κοπανιστε τη για επαρχια ή σκανδιναβια ή οπου αλλου ,αλλιως σταματηστε να παραπονιωσαστε και μαθετε να ζητε με αυτο,και χωρις νευρα κιολας γιατι κοντα στα νευρα και το αγχος βρισκετε το δυστηχημα.Καυγαδες νευρα και τετοια αυξανουν τη βια στο δρομο.

Αφου δε μπορουμε με ενα μαγικο ραβδι να αλλαξουμε αυτο που σημβαινει ,ας το αποδεχτουμε

Εγω μεγαλητερο προβλημα αντιμετωπιζω απο τα μηχανακια που πανε απελπιστικα αργα ,αλλα κι εκει τι μπορει κανεις να κανει αλλο απο το να προσαρμοσει τη δικη του συμπεριφορα

blackbusa
10/09/2007, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Πριν χρονια παραπονιωμουν σε ενα φιλο εγκατεστημενο στην Αγγλια για τα προβληματα της αθηνας.
Μου απαντησε:"Η φυγε ή σταματα να παραπονιεσαι"

Δικιο ειχε ,κοπανιστε τη για επαρχια ή σκανδιναβια ή οπου αλλου ,αλλιως σταματηστε να παραπονιωσαστε και μαθετε να ζητε με αυτο,και χωρις νευρα κιολας γιατι κοντα στα νευρα και το αγχος βρισκετε το δυστηχημα.Καυγαδες νευρα και τετοια αυξανουν τη βια στο δρομο.

Αφου δε μπορουμε με ενα μαγικο ραβδι να αλλαξουμε αυτο που σημβαινει ,ας το αποδεχτουμε

Εγω μεγαλητερο προβλημα αντιμετωπιζω απο τα μηχανακια που πανε απελπιστικα αργα ,αλλα κι εκει τι μπορει κανεις να κανει αλλο απο το να προσαρμοσει τη δικη του συμπεριφορα

Ναι ρε παιδια.....καλη ιδεα.....να μαζευτουμε να φυγετε για να μπορεσουμε και εμεις να κινηθουμε λιγο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: