PDA

View Full Version : Χατζηπατερας

blackbusa
05/09/2007, 23:15
Ακουω λιγο τον μαραθωνιο για τους πυροπληκτους,και εμεινα μαλακας......καποιος Χατζηπατερας (εφοπλιστης μαλλον) μολις ειπε οτι θα δωρισει 20.000.000 ευρω:hypnotize :hypnotize :hypnotize ...αν το κανει βεβαια, η μαγκια ποια ειναι...???το ατομο ειπε ''θα παω προσωπικα με επιταγες στα χωρια,γιατι οι τραπεζες δεν εχουν δωσει μια και δεν τις εμπιστευομαι''......αν το κανει......

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ RESPECT

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

αιντε να δουμε και τους αλλους μεγαλους της Ελλαδας....

devil's animal
05/09/2007, 23:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ακουω λιγο τον μαραθωνιο για τους πυροπληκτους,και εμεινα μαλακας......καποιος Χατζηπατερας (εφοπλιστης μαλλον) μολις ειπε οτι θα δωρισει 20.000.000 ευρω:hypnotize :hypnotize :hypnotize ...αν το κανει βεβαια, η μαγκια ποια ειναι...???το ατομο ειπε ''θα παω προσωπικα με επιταγες στα χωρια,γιατι οι τραπεζες δεν εχουν δωσει μια και δεν τις εμπιστευομαι''......αν το κανει......

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ RESPECT

πωπω μια πισταρα που θα εφτιαχναν με τοσα φραγκα!!!
:hypnotize :eek: :eyepop:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

marulis
05/09/2007, 23:36

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ RESPECT

Το ακούω ρε μάγκα και έχω μια απορία οι υπόλοιποι παροικούντες την Ιερουσαλήμ που είναι;

Όσο υπάρχουν άνθρωποι:a19: :a23: :a23:

lampros_fazer
05/09/2007, 23:43
Αναγνωρίζω την προσφορά του,αλλά εγώ θα (ξανα)πώ μαγκιά κ respect στον καθημερινό απλό ανώνυμο Έλληνα πολίτη..

Εγώ θεωρώ υποχρεωσή τους να κάνουν οτι κάνουν..κ εξοργίζομαι οταν αυτοί που έχουν περιουσία να φάνε κ οι απόγονοί τους 5 γενιές μετά δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη (τους) σε τέτοιες περιπτώσεις..

dodos 900
05/09/2007, 23:45
:eyepop: :eyepop: :eyepop: Του περισσεύουνε τόσα για να βοηθήσει;

Μπράβο του!

blackbusa
05/09/2007, 23:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αναγνωρίζω την προσφορά του,αλλά εγώ θα (ξανα)πώ μαγκιά κ respect στον καθημερινό απλό ανώνυμο Έλληνα πολίτη..

Εγώ θεωρώ υποχρεωσή τους να κάνουν οτι κάνουν..κ εξοργίζομαι οταν αυτοί που έχουν περιουσία να φάνε κ οι απόγονοί τους 5 γενιές μετά δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη (τους) σε τέτοιες περιπτώσεις..

Σε βρισκω πολυ σωστο,,,αλλα να αποφασησουμε καποια στιγμη......οι μεγαλοι δεν τα δινουν ειναι τσιπιδες.....οι μεγαλοι τα δινουν,το κανουν για προβολη.....το ατομο εδωσε σε 2 λεπτα τα 4πλασια απο οσα ειχαν μαζεψει εκεινη την στιγμη.....και εκραξε και απο επανω και τους ξεσκεπασε καποιους....α ναι......ξερεις πολλους φραγκατους να δινουν....εγω οχι παντως......το respect στον απλο πολιτη ειναι για καθε μερα για αυτα που τραβαει.....αλλα δυστηχως πολλοι δινουν και ονομα και επωνυμο με τα λεφτα για να γραφτει....δεν το κανουν τοσο πολυ επειδη το θελουν αλλα για να φαινεται για 10 λεπτα κατω απο μια οθονη....

lampros_fazer
05/09/2007, 23:54
Σε βρισκω πολυ σωστο,,,αλλα να αποφασησουμε καποια στιγμη......οι μεγαλοι δεν τα δεινουν ειναι τσιπιδες.....οι μεγαλοι τα δινουν,το κανουν για προβολη.....το ατομο εδωσε σε 2 λεπτα τα 4πλασια απο οσα ειχαν μαζεψει εκεινη την στιγμη.....και εκραξε και απο επανω και τους ξεσκεπασε καποιους....α ναι......ξερεις πολλους φραγκατους να δινουν....εγω οχι παντως......
Λίγο τον άκουσα δεν ξέρω ποιούς έκραξε κ τι είπε..Γιαυτό ακριβώς εξοργίζομαι,επειδή δεν ξέρω πολλούς..

Και κάποιοι ναι, το κάνουν για προβολή..Αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά..είναι τόσο ματαιόδοξοι κ ψώνια μερικοί που βλέπουν ανταγωνιστικά το θέμα της προσφοράς..

div400
06/09/2007, 00:01
Σε βρισκω πολυ σωστο,,,αλλα να αποφασησουμε καποια στιγμη......οι μεγαλοι δεν τα δινουν ειναι τσιπιδες.....οι μεγαλοι τα δινουν,το κανουν για προβολη.....το ατομο εδωσε σε 2 λεπτα τα 4πλασια απο οσα ειχαν μαζεψει εκεινη την στιγμη.....και εκραξε και απο επανω και τους ξεσκεπασε καποιους....α ναι......ξερεις πολλους φραγκατους να δινουν....εγω οχι παντως......το respect στον απλο πολιτη ειναι για καθε μερα για αυτα που τραβαει.....αλλα δυστηχως πολλοι δινουν και ονομα και επωνυμο με τα λεφτα για να γραφτει....δεν το κανουν τοσο πολυ επειδη το θελουν αλλα για να φαινεται για 10 λεπτα κατω απο μια οθονη....

ειναι αρκετο οι φραγκάτοι (ιδιώτες και εταιρείες) που έχουν συνησφέρει είτε χρηματικα είτε με παροχή υπηρεσιών/προιόντων στην αποκατάσταση των πληγεντων. και διολου δεν με ενδιαφέρει αν το κάνουν απο καρδίας ή για την προβολή τους. αρκεί που το κάνουν!

το ιδιο ισχύει και τον απλο πολίτη μεροκαματιάρη. απο το υστέρημα του δίνει τα όσα δίνει!
τι και αν φανει για 10 λεπτα το ονομα του σε μια οθόνη? αξίζει καια υτός την προβολή!
στο κάτω κάτω δεν έχει να κερδίσει τπτ απο αυτό.

οι βουλευτές μας, έδωκαν τπτ απο τα''ψήχουλα'' που εισπράτουν?
οι παπάδες?

blackbusa
06/09/2007, 00:03
Λίγο τον άκουσα δεν ξέρω ποιούς έκραξε κ τι είπε..Γιαυτό ακριβώς εξοργίζομαι,επειδή δεν ξέρω πολλούς..

Και κάποιοι ναι, το κάνουν για προβολή..Αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά..είναι τόσο ματαιόδοξοι κ ψώνια μερικοί που βλέπουν ανταγωνιστικά το θέμα της προσφοράς..

Βασικα εκραξε τις τραπεζες και μετα τους δημοσιογραφους....γιαυτο το εχουνε περασει λιγο στο ντουκου.....

Για τις τραπεζες ειπε οτι δεν εχουν δωσει μια ακομα........και φανταζομαι οτι εννοουσε κιολας οτι οσπου να πανε τα λεφτα εκει που πρεπει ποιος θα διαχιριζεται τοσα λεφτα????οεο???παλι λεφτα θα βγαλουν τα μουνια???τοσα βγαζουν???

Για τους αλλους ρουφιανους-δημοσιογραφους ειπε,οτι μολις τελειωσει με τους πυροπληκτους θα παει να βοηθησει και τα Λιοσια (μαλλον τους σεισμοπληκτους εννοουσε) που καποιοι ζουνε ακομα σε κοντεινερ....γιατι αυτους απο την στιγμη που το θεμα δεν πουλαει πια τους εχουν γραμμενους στα @@ τους....

Οσο καλος και αν ειναι ο σκοπος αυτος του τηλεμαραθωνιου,δεν ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ???αν οχι τοτε ρε
ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 6 ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ???ΕΕΕΕΕΕΕ????ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ

vangelis 64
06/09/2007, 00:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

οι παπάδες? Mην ενοχλείτε την ιερωσύνη.Κάνει προσευχές να γίνουν οι ξενοδοχειακές μονάδες της σ' όλη τη χώρα.

Στο διάολο καθήκια τού κερατά!!Τι ψυχή θα παραδώσετε ρε κοπρόσκυλα; :mad: :mad: :mad:

Όσο για τούς βουλευτές μας...επενδύουν μερικά δις από το υστέρημά τους,ώστε να μπορέσουν να μάς πηδάνε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Είχα πάει προχτές στο Πάντειο για μια δουλειά και γινότανε τής κακομοίρας,γιατί θα μιλούσε λέει η Παπαρήγα!Και να ετοιμασίες και να δοκιμές στα ηχεία και δώσ΄του Θεοδωράκης με Καλογιάννη και Φαραντούρη,ένα ξέρασμα σού λέω.:yuck: :yuck:

Τόσα χρόνια η ίδια ιστορία.Όλοι βέβαια το ίδιο κάνουνε και ο μαλάκας ο κοσμάκης πάει και τούς ακούει.

Πόσο θά'θελα να μην ξαναπέσει φράγκο σε παγκάρι,να μην παντρεύεται-βαφτίζεται-κηδεύεται κανείς επί πληρωμή,να μην ξαναπάει κανείς σε πολιτικό λόγο,να γαυγίζουν μόνα τους τα μαντρόσκυλα από τα μπαλκόνια,να κλείσουν οι πουτάνες οι τηλεοράσειςμια για πάντα.....

Ντάξει,πά να πάρω το χαπάκι μου......:sad:

div400
06/09/2007, 00:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
....
Ντάξει,πά να πάρω το χαπάκι μου......:sad:

+1000 για ολα

δε μου δίνεις και μένα ενα απο αυτά τα χαπάκια.....:sad:

IGNORANCE IS A BLISS

:sad: :sad: :sad:

project.breeze
06/09/2007, 00:45
Πού είναι ρε αλήτες παπάδες τα τάματα των πιστών στις εκκλησίες;Πού είναι τα γεμάτα παγκάρια;Στην επανάσταση του 1821 οι παπάδες λυώσανε τις χρυσές εικόνες,τα κοσμήματα,τα χρυσά κηροπήγια για να δώσουν λεφτά στον αγώνα.Εσείς σήμερα δεν θα κάνετε τίποτα;Ποιός είναι ο ρόλος σας στο φινάλε ρε ζώα;Να αγοράζετε Range Rover για να μετακινείται ο ηγούμενος της κάθε μονής;Και στο θέμα του Τηλεμαραθωνίου,χάρηκα που είδα τον κόσμο να βοηθάει όπως μπορεί ο καθένας,αλλά ρε παιδιά,δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε ανθρώπους από το Κερατσίνι,από το Περιστέρι που είναι εργατικές περιοχές να δίνουν 50-100 ευρώ και να βλέπουμε κατι Εκάλη-5ευρώ,Γλυφάδα-5ευρώ,Κηφισιά 10ευρώ.Εντάξει,δεν είναι λίγο κρίμα;

lampros_fazer
06/09/2007, 00:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
να κλείσουν οι πουτάνες οι τηλεοράσειςμια για πάντα.....
Ουφ..το'σωσες..Πριν φτάσω στο 'τηλεοράσεις' τρόμαξα.. :a011:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

lampros_fazer
06/09/2007, 00:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Πού είναι ρε αλήτες παπάδες τα τάματα των πιστών στις εκκλησίες;Πού είναι τα γεμάτα παγκάρια;
Βοηθήσανε λέμε..

Δώσανε.. 500.000?..Και τώρα.. φωνάζουνε τον κόσμο να δώσει ρούχα κ τρόφιμα..

:bigcry: :a26: :a14:

AFTER
06/09/2007, 00:49
Πού είναι ρε αλήτες παπάδες τα τάματα των πιστών στις εκκλησίες;Πού είναι τα γεμάτα παγκάρια;Στην επανάσταση του 1821 οι παπάδες λυώσανε τις χρυσές εικόνες,τα κοσμήματα,τα χρυσά κηροπήγια για να δώσουν λεφτά στον αγώνα.Εσείς σήμερα δεν θα κάνετε τίποτα;Ποιός είναι ο ρόλος σας στο φινάλε ρε ζώα;Να αγοράζετε Range Rover για να μετακινείται ο ηγούμενος της κάθε μονής;Και στο θέμα του Τηλεμαραθωνίου,χάρηκα που είδα τον κόσμο να βοηθάει όπως μπορεί ο καθένας,αλλά ρε παιδιά,δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε ανθρώπους από το Κερατσίνι,από το Περιστέρι που είναι εργατικές περιοχές να δίνουν 50-100 ευρώ και να βλέπουμε κατι Εκάλη-5ευρώ,Γλυφάδα-5ευρώ,Κηφισιά 10ευρώ.Εντάξει,δεν είναι λίγο κρίμα;

Οι παπαδες και οι δεσποταδες και οι απο πανω τους(στην κυριολεξια), ειναι που με εχουν κανει και εχω απομακρυνθει απο την εκκλησια
Ακομα και το στρατοπεδο που υπηρετησα, ηταν πανω σε οικοπεδο που ανηκει στην εκκλησια
Εχουν αμυθητες περιουσιες σε ακινητα, και φυσικα το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να μας βαρανε σφαλιαρακια στο κουτελο με βασιλικο

Οπως ειπε και ο Βαγγελης, τι ψυχη θα παραδωσετε ρε?

AFTER
06/09/2007, 00:50
Ουφ..το'σωσες..Πριν φτάσω στο 'τηλεοράσεις' τρόμαξα.. :a011:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Και εγω το ιδιο ειχα καταλαβει μεχρι το ''τηλεορασεις''

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οπως λεει και ο Βασιλης

''Ευτυχως που η πατρις δικαιωνεται..... κτλ κτλ κτλ'':rolleyes:
:lol:

THEOD
06/09/2007, 00:55
Πού είναι ρε αλήτες παπάδες τα τάματα των πιστών στις εκκλησίες;Πού είναι τα γεμάτα παγκάρια;Στην επανάσταση του 1821 οι παπάδες λυώσανε τις χρυσές εικόνες,τα κοσμήματα,τα χρυσά κηροπήγια για να δώσουν λεφτά στον αγώνα.Εσείς σήμερα δεν θα κάνετε τίποτα;Ποιός είναι ο ρόλος σας στο φινάλε ρε ζώα;Να αγοράζετε Range Rover για να μετακινείται ο ηγούμενος της κάθε μονής;

Φυσικά και θα δώσουν τέκνον μου....

Την ευλογία τους... :rotflmao:

101756

marulis
06/09/2007, 00:58

Πρέπει να σε διορθώσω . το 1821 η επίσημη εκκλησία ήταν κατά της επανάστασης και των τρομοκρατών , προφανώς αναφέρεσαι σε μια μερίδα του κλήρου που ήταν αγνή . όσο για σήμερα , έμαθαν από τα λάθη του παρελθόντος και φρόντισαν να εξαλείψουν αυτή τη μερίδα για να μην τους χαλάσει την πιάτσα
:mad:

sotpag
06/09/2007, 01:15
Πιστεύω πως με μια ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού

Ο στίχος τους πάει γάντι

Άμα πιάσω το λαχείο
θα ναυλώσω ένα πλοίο
και θα 'χω μουσαφιρέους
μπουζουξήδες τους πιο ωραίους

Θα 'μαι εγώ ο άνθρωπός τους
να τονώνω το 'εγώ τους
Κι ας μην παίζουν, θα τους έχω
μονάχα για να τους βλέπω

Κι όλα τα σκυλιά της νύχτας, κι όλα τα σκυλιά της νύχτας
που πουλάνε μούρη και τουπέ
Θα γαβγίζουν μόνα τους στην πίστα
δίχως μπουζουξήδες και σουξέ
Θα γαβγίζουν μόνα τους στην πίστα
και θα κάνει ο κόσμος χαβαλέ

Άμα πιάσω το λαχείο
δε θ' αφήσω ούτε δύο
μπουζουξήδες να δουλέψουν
Απ' τα πάλκα θα πουλέψουν

Θα περνάμε μες το πλοίο
ένα σκέτο μεγαλείο
και για πάρτη μου ταξίμια
θα μου παίζουν τα τακίμια

Θα βρεθούν σε μια χλιδατη δεξίωση , θα τα κουβεντιάσουν,

πως αλλιώς η πρέσβειρα της ειρήνης θα μας δήξει τη νέα τουαλέτα 5000+ ευρω

το μόνο καλό και άσχετα με το αν θα τα "πάρουν" πίσω ο κόσμος θα ανακουφιστεί

AFTER
06/09/2007, 01:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag

πως αλλιώς η πρέσβειρα της ειρήνης θα μας δήξει τη νέα τουαλέτα 5000+ ευρω

Εδω τοσες φορες που εχει βγει, εχω μαθει απ'εξω ολες τις τεχνικες του Φουστανου

sotpag
06/09/2007, 01:24
......Στην επανάσταση του 1821 οι παπάδες λυώσανε τις χρυσές εικόνες,τα κοσμήματα,τα χρυσά κηροπήγια για να δώσουν λεφτά στον αγώνα........

που το ειδες αυτο γραμμενο

αν εξερεσεις τους λιγους "μικρους" στα χωρια που δεν ειχαν οφελος και πιστευαν στην ελευθερια

οι αλλοι και δε τα μοναστηρια απλα τις εθαψαν καλα, πλακακια με το ζυγο τα εκαναν και πηραν
τα τσιφλικια που πουλανε τωρα σαν δικα τους (βλεπε Πεντελη κλπ)
παντα ετσι ηταν και θα ειναι , και παντα θα ειναι το μεσω των πολιτικων να ελεγχει τον κοσμο

αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα και για αλλη ωρα
:wave2:

sotpag
06/09/2007, 01:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εδω τοσες φορες που εχει βγει, εχω μαθει απ'εξω ολες τις τεχνικες του Φουστανου

ελα ρε μας δουλευουν

τα λεφτα που χαλανε στα "πανηγυρια" τους να εδιναν θα εφταναν για ολη την Αφρικη

δεν ειδες σκηνικα για ενα βραδυ τα καναλια... γιατι να μην τα δωσουν και αυτα...

marulis
06/09/2007, 01:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
που το ειδες αυτο γραμμενο

αν εξερεσεις τους λιγους "μικρους" στα χωρια που δεν ειχαν οφελος και πιστευαν στην ελευθερια

οι αλλοι και δε τα μοναστηρια απλα τις εθαψαν καλα, πλακακια με το ζυγο τα εκαναν και πηραν
τα τσιφλικια που πουλανε τωρα σαν δικα τους (βλεπε Πεντελη κλπ)
παντα ετσι ηταν και θα ειναι , και παντα θα ειναι το μεσω των πολιτικων να ελεγχει τον κοσμο

αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα και για αλλη ωρα

Και είναι τόσο ξευτιλες που με τίτλους ιδιοκτησίας προ 1821 διεκδικούν εκτάσεις εν έτη 2000.
:yuck:
Κοπρόσκυλα του κερατα , καθικια , σκουλήκια . και οι μλκς θα τους πληρώσουμε και την επισκευή των υποκαταστημάτων τους
:a66: :a015: :a016: :a02: :a018: :a023: :a37: :a52:
Τα έχω πάρει shoei

Akatanomastos
06/09/2007, 02:50
Στην επανάσταση του 1821 οι παπάδες λυώσανε τις χρυσές εικόνες,τα κοσμήματα,τα χρυσά κηροπήγια για να δώσουν λεφτά στον αγώνα.

:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

poli istoria likeiou diavazeis

675
06/09/2007, 02:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

:a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

DimChios
06/09/2007, 06:23
Εγινε τετοιο πραγμα ρε σεις? :confused:

Μπραβο στον ΑΝΘΡΩΠΟ!

Οσο για τα υπολοιπα, αληθεια, ποιος εγγυαται οτι ολα τα λεφτα που μαζευτηκαν θα πανε εκει που πρέπει? Ποιος τα διαχειριζεται?

Μπας και το κανονισαν τα αποβρασματα να βγαλουν κανα φραγκο για τα προεκλογικα τους ξερασματα? :rolleyes:

Μαλακιες λεω ε? :rolleyes:

Καλα, μπορει!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΤΟΠΟ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑ!

makis206
06/09/2007, 06:35
Respect και στον χρήστη ναρκωτικών που πήρε τηλέφωνο και είπε πως χτες του περίσσεψαν 2 ευρώ κι ήθελε να τα δώσει !

Χίλια :a19:

DimChios
06/09/2007, 06:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Respect και στον χρήστη ναρκωτικών που πήρε τηλέφωνο και είπε πως χτες του περίσσεψαν 2 ευρώ κι ήθελε να τα δώσει !

Sorry Μακη μου αλλα ουτε αυτο το πιστευω! :sick: :alien: :sad:

Δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ μπέσα ρε, φτιαχτό ηταν για να εντυπωσιασουν!

makis206
06/09/2007, 06:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Sorry Μακη μου αλλα ουτε αυτο το πιστευω! :sick: :alien: :sad:
Δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ μπέσα ρε, φτιαχτό ηταν για να εντυπωσιασουν!

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει αλλά με συγκινήσανε οι πούστηδες ρε..:lol:

Αν παίζει τέτοιο παραμύθι όμως τι να πει κανείς πια ;:uplate:

Xrider
06/09/2007, 09:00
Ειμαι περιεργος ποιος θα παρει ολο αυτο το χρημα....
Ποσα θα κρατησουν οι τραπεζες σαν προμηθεια του λογαριασμου..
Ποσα θα δωσουν οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας απο αυτα που υποτιθεται οτι μαζεψαν...απο το 1.5 ευρια βγαινει το ΦΠΑ και κατι αλλες λεπτομερειες που αφαιρουν οι εταιριες κινητης και με λιγα λογια απο το 1.5 το μαξιμουμ που πραγματικα θα παρουν καποιοι ειναι λιγοτερο απο 1 ευριο.
Προσωπικα το βρησκω κοροιδια....υποτιθεται γιαυτο υπαρχει το κρατος...στο τελος δεν πιστευω οτι αυτοι που εχουν αναγκη τα λεφτα θα δουν τιποτα....εχουν να να φανε πολυ, παρα πολυ ενδιαμεσοι!!!
Οσο για την εκκλησια...καλα κανει!!Οσο υπαρχουν κοροιδα που κανουν δωρεες κλπ στην εκκλησια και οχι μονο...
Γενικα αυτες οι εκπομπες τυπου τηλεμαραθωνιου ειναι μια μεγαλη κομπινα...ποτε δεν εχει γινει τιποτα...αφου δεν σου λενε ουτε καν ποιος διαχειριζεται τα λεφτα και μετα απο 3 μηνες ολοι εχουν ξεχασει αυτα τα λεφτα...ειναι σαν το 5 μελες που υπηρχε στα σχολεια...ο ταμιας μαζευε για τζαμια κουρτινες και αλλες παπαριες και στο τελος απλα του εμεναν τα λεφτα και κανενας δεν ρωταγε τι εγιναν γιατι απλα δεν το θυμοταν!

blackbusa
06/09/2007, 09:35
Μπαααααααααααα........ειμαι σιγουρος οτι ολα τα λεφτα θα πανε εκει που πρεπει.....γιατι υπαρχουν και καποιοι λιγοι τιμιοι που ειμαι σιγουρος οτι θα τους ελεγχουν......το θεμα ειναι αλλο.....για ενα ποσο 11.000.000 ευρω ποσοι ειναι οι τοκοι για κανα 2μηνο που σιγουρα θα εχουν οι τραπεζες στα ταμια τους???αυτος ο τοκος θα αποδοθει???τα λεφτα ειναι κλεισμενα η μπορουν να τα χρησημοποιησουν για δικες τους επενδυσεις,εως που να τα δωσουν???και ποσα αλλα ερωτηματα μπορει να υπαρξουν.....

iosif
06/09/2007, 09:38
h εκκλησια έδωσε 500000 και 1.000.000 θα στοιχισει η εγχειριση του κοιλιοδουλου

όσο για τον χ''πατερα και λοιπους , αφού δίνουν τόσα ΜΕΤΡΗΤΑ φανταστρειται απλά πόσα ΜΕΤΡΗΤΑ εχουν, χωρια η λοιπή περιουσια...

"τα απέκτησα με τη σκληρή δουλειά"
"ποιανού?"

Nik0s
06/09/2007, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
όσο για τον χ''πατερα και λοιπους , αφού δίνουν τόσα ΜΕΤΡΗΤΑ φανταστρειται απλά πόσα ΜΕΤΡΗΤΑ εχουν, χωρια η λοιπή περιουσια...

"ποιανού?"

Προφανώς δεν θα ξέρεις και πολλά δουλειά από τον χώρο των ναυτιλιακών.... Κλασσική ελληνική νοοτροπία "Για να έχει τόσα λεφτά, απατεώνας θα είναι...."

:rolleyes:

THEOD
06/09/2007, 09:46

"ποιανού?"

Σιγά ρε παιδιά...Πολύ φόρα πήρατε...Σε λίγο θα πρέπει να κάψουμε στην πυρά όποιον κατάφερε στην ζωή του να βγάλει λεφτά...
Κάτι τέτοια φωνάζανε προ 20ετίας στις συγκεντρώσεις οι Κνίτες με τα ταγάρια και τελικά η κοινωνία τους γύρισε την πλάτη...

kalesin
06/09/2007, 09:47
Μπαααααααααααα........ειμαι σιγουρος οτι ολα τα λεφτα θα πανε εκει που πρεπει.....γιατι υπαρχουν και καποιοι λιγοι τιμιοι που ειμαι σιγουρος οτι θα τους ελεγχουν......το θεμα ειναι αλλο.....για ενα ποσο 11.000.000 ευρω ποσοι ειναι οι τοκοι για κανα 2μηνο που σιγουρα θα εχουν οι τραπεζες στα ταμια τους???αυτος ο τοκος θα αποδοθει???τα λεφτα ειναι κλεισμενα η μπορουν να τα χρησημοποιησουν για δικες τους επενδυσεις,εως που να τα δωσουν???και ποσα αλλα ερωτηματα μπορει να υπαρξουν.....

τα κερδη απο την φιλοξενια των χρηματων θα παιξουν ανετα γυρω στο 30-40% για τις τραπεζες
φυσικα κ θα αποδοθουν τα κερδη... στην δεξια τσεπη τους
φυσικα κ θα μπορουν να τα χρησιμοποιησουν, οχι γιατι θελουν, γιατι ειναι πολλα τα λεφτα κ δεν εχουν χωρο να τα φυλαξουν ολα μαζι. Αναγκαστικα θα τα βγαλουν εξω' για να αεριστουν κ να μην χαλασουν

αλλα ερωτηματα;

blackbusa
06/09/2007, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
τα κερδη απο την φιλοξενια των χρηματων θα παιξουν ανετα γυρω στο 30-40% για τις τραπεζες
φυσικα κ θα αποδοθουν τα κερδη... στην δεξια τσεπη τους
φυσικα κ θα μπορουν να τα χρησιμοποιησουν, οχι γιατι θελουν, γιατι ειναι πολλα τα λεφτα κ δεν εχουν χωρο να τα φυλαξουν ολα μαζι. Αναγκαστικα θα τα βγαλουν εξω' για να αεριστουν κ να μην χαλασουν

αλλα ερωτηματα;

Οκ......με καλυψες απολυτα.......το λεσ να κανει η Εθνικη στο Eurobasket???

iosif
06/09/2007, 10:27
ΑΠΛΆ μαθηματα οικονομικης θεωριας

3 συντελεστες παραγωγης:
-ΑΝΘΡΩΠΟΙ
-ΓΗ
-ΚΕΦΑΛΑΙΟ

και πλέον θεωρείται και η "επιχειρηματικότητα"

για να παραγεις κέρδος πρέπει να πάρεις την υπεραξία που θα παράγουν οι συντελεστές παραγωγής

και όσο για τους εφοπλιστές

ε ναι αυτοί και αν πίνουν το αίμα των εργαζομένων τους!
εκτός εάν ξέρετε κανά εφοπλιστή που δουλεύει ταυτόχρονα σαν μούτσος!!!!

με τις ναυτιλιακές δεν έχω πολλά

ίσα που συνεργαζόμασταν όταν σαν trader ναύλωνα καραβια για μεταφορά commodities

Akatanomastos
06/09/2007, 10:45
ΑΠΛΆ μαθηματα οικονομικης θεωριας

3 συντελεστες παραγωγης:
-ΑΝΘΡΩΠΟΙ
-ΓΗ
-ΚΕΦΑΛΑΙΟ

και πλέον θεωρείται και η "επιχειρηματικότητα"

για να παραγεις κέρδος πρέπει να πάρεις την υπεραξία που θα παράγουν οι συντελεστές παραγωγής

και όσο για τους εφοπλιστές

ε ναι αυτοί και αν πίνουν το αίμα των εργαζομένων τους!
εκτός εάν ξέρετε κανά εφοπλιστή που δουλεύει ταυτόχρονα σαν μούτσος!!!!

ίσα που συνεργαζόμασταν όταν σαν trader ναύλωνα καραβια για μεταφορά commodities

anakalipses ton kapitalismo
etsi doulevei to pragma, kai se afto to plaisio alloi ploutizoun kai ginonte xatzipaterades, kai alloi ergates..

kai afto to idio plaisio evnoei tous apateones..
den ksero ti exei kanei o kirios gia ton opoio anoikse to thread, alla exo tis epifilakseis mou.

Akatanomastos
06/09/2007, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

plaka kaneis?:eek: :eek: :eek:

pire kai eipe oti einai prezoni kai oti tha dosei ta 2 euro?

ante re mlkes
oxi allo pia

ekso to theatro ap tin tileorasi:lol: :lol: :lol:

blackbusa
06/09/2007, 10:49
Παλι ξεφευγουμε απο το θεμα.....λοιπον καποιος που εχει ενα σωρο λεφτα (το πως τα εβγαλε δεν αφορα αυτο το θρεντ) αποφασισε να δωρισει 20.000.000 ευρω.....και θα τα παει προσωπικα γιατι οι τραπεζες και οι πολιτικοι ειναι λαμογια....αυτα

sniper
06/09/2007, 10:56
.....

:cool:

Μόνο να χαμογελάσω μπορώ με τα παραπάνω.....

Ιδεαλιστής (αριστερών πεποιθήσεων προφανώς) trader....

Θυμάμαι τον Χάρυ Κλύν την δεκαετία του 80 που έλεγε κάτι για τις μαζώξεις των ανταρτών γύρω απο την πισίνα καπνίζοντας τα πούρα να λένε ιστορίες απο το βουνό....

Akatanomastos
06/09/2007, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:cool:

Μόνο να χαμογελάσω μπορώ με τα παραπάνω.....

Ιδεαλιστής (αριστερών πεποιθήσεων προφανώς) trader....

Θυμάμαι τον Χάρυ Κλύν την δεκαετία του 80 που έλεγε κάτι για τις μαζώξεις των ανταρτών γύρω απο την πισίνα καπνίζοντας τα πούρα να λένε ιστορίες απο το βουνό....

:D :D :D

iosif
06/09/2007, 11:13
ναι υπήρξα τωρα πια όχι

αλλα τι να κανουμε αμα δεν εχεις επιλογη, δουλευεις

και δεν ειμαστε ολοι ηρωες.......

sniper
06/09/2007, 11:16
ναι υπήρξα τωρα πια όχι

αλλα τι να κανουμε αμα δεν εχεις επιλογη, δουλευεις

και δεν ειμαστε ολοι ηρωες.......

Σωστά.....

Αλλά σε επιβεβαίωση του Κλυν.... σήμερα βλέπω πολλούς Κνίτες του τότε (του δικού μου τότε) επιτυχημένους επιχειρηματίες του σήμερα.....

Πόσο αλλάζει ο κόσμος μπαμπά.....

danaos75
06/09/2007, 11:45
Όλα καλα αυτα που λετε και μπραβο πραγματικα και στον Χατζηπατερα για την ενεργεια του και για την πρωτοτυπια του να τα μοιρασει μονος του, αλλα....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΡΕ Π@ΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ Π@ΥΤ@ΝΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕ :mad: :mad: :mad:

super_toto
06/09/2007, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
Όλα καλα αυτα που λετε και μπραβο πραγματικα και στον Χατζηπατερα για την ενεργεια του και για την πρωτοτυπια του να τα μοιρασει μονος του, αλλα....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΡΕ Π@ΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ Π@ΥΤ@ΝΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕ :mad: :mad: :mad:

Κανείς δεν φοβάται, όλοι προσδοκούν κάτι όμως από τους προαναφερθέντες. Για αυτό και τα ποσοστά είναι τα ίδια.

danaos75
06/09/2007, 12:01
εξαρταται απο την οπτικη γωνια επομενως τοματο τομειτο που λενε και οι Αμερικανοι, εσυ το λες προσδοκια εγω το λεω φοβο μηπως και χασουν αυτα που τους υποσχεθηκαν σε "βαθος χρονου " μολις εκλεγουν.

castoras
06/09/2007, 12:37
Εμενα με πληγωσε το γεγονος,οτι αυτος ο ανθρωπος εχει περισευμα 20.000.000!!!!!!!!
Εγω δε θα τα βγαλω ουτε σε 2 ζωες.........:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

marulis
06/09/2007, 14:01
Δεν πιστεύω και δεν αποκλείω τίποτα . αν είναι θα φανεί . οοοοοοοχι τώρα σε κανα χρόνο . να δούμε την κυβέρνηση που τώρα έχει εκλογές να φοβηθεί , να δούμε το τηλεμαραθώνιο που θα καταλήξει ( οι τόκοι 11εκατ ενός μήνα με 2% περίπου 18000 )Και να δούμε και τον χ’’ μπατίρη , θα τα δώσει ?

ΥΓ.Όσες φόρες και να μου καίνε το δάσος της αισιοδοξίας και του ρομαντισμού, αυτό σε πείσμα τους θα αναγεννάτε
:a42: :a42: :a42: :a4: :a4: :a4: :sad:

blackbusa
06/09/2007, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Δεν πιστεύω και δεν αποκλείω τίποτα . αν είναι θα φανεί . οοοοοοοχι τώρα σε κανα χρόνο . να δούμε την κυβέρνηση που τώρα έχει εκλογές να φοβηθεί , να δούμε το τηλεμαραθώνιο που θα καταλήξει ( οι τόκοι 11εκατ ενός μήνα με 2% περίπου 18000 )Και να δούμε και τον χ’’ μπατίρη , θα τα δώσει ?

ΥΓ.Όσες φόρες και να μου καίνε το δάσος της αισιοδοξίας και του ρομαντισμού, αυτό σε πείσμα τους θα αναγεννάτε

Οι τοκοι που λες ειναι για ψιλοποσα.......οταν πας 11 σου δινουν πολυυυυυυυυυυυυυ μεγαλυτεροοοοοοοοοοοοοο τοκο,αφου σου κανουν και καμμια δεκαρια τσιμπουκια.....

kalesin
06/09/2007, 14:09
Οι τοκοι που λες ειναι για ψιλοποσα.......οταν πας 11 σου δινουν πολυυυυυυυυυυυυυ μεγαλυτεροοοοοοοοοοοοοο τοκο,αφου σου κανουν και καμμια δεκαρια τσιμπουκια.....

η βασικη λεξη στην εξισωση ειναι το ''δινουν''

αυτα που βγαζουν οι τραπεζες ειναι πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που δινουν, ειτε για μικροκαταθεσεις ειτε για μεγαλες ''καταθεσεις''

εκτος αν πιστευει κανεις οτι οι τραπεζες βγαζουν απο τα λεφτα του απλου κοσμακη κ δουλευουν με 1-2% πανω απο αυτα που δινουν εξω

marulis
06/09/2007, 14:14

Εννοείτε , αλλού το πήγαινα , στη χρήση των χρημάτων απ την ίδια την τράπεζα , που είναι μεγαλύτερος απατεώνας και απ’ το κράτος.

vagkan
06/09/2007, 14:23
Αντί να δώσει στις τηλεοράσεις τα ευρά (πολλά όντως) ο παπαροπατέρας κομίζοντας έτσι δόξα αθάνατη και πολύ μαγκιά (επίσης φοροαπαλλαγή και δημόσιες σχέσεις-αποδοχή), αφού αμφισβήτησε και το στημένο σύστημα με το οποίο βοηθάει όλος ο υπόλοιπος κόσμος, θα ήταν προτιμότερο να σκεφτεί πώς με τόσα λεφτά θα μπορέσει να φτιάξει καμμια υποδομή ώστε να μπορέσει ο κόσμος να ζήσει στον τόπο του.

Δηλ. τι μας είπε? Είστε λαλάκες, εγώ θα μοιράσω τσεκ μόνος μου γιατί έχω πολλά και δεν σας εμπιστεύομαι. Θα κατεβει να μοιράζει τσεκ σαν Μαυρογιαλούρος?? Και μόλις τελείωσει το τσεκ του καθενός τι θα κάνει? Να πάει μούτσος στου παπαροπατέρα να του βγάλει άλλα τόσα...
Ουστ λεω εγώ, κοράκια
:a26: :a26: :a26:

sniper
06/09/2007, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
Αντί να δώσει στις τηλεοράσεις τα ευρά (πολλά όντως) ο παπαροπατέρας κομίζοντας έτσι δόξα αθάνατη και πολύ μαγκιά (επίσης φοροαπαλλαγή και δημόσιες σχέσεις-αποδοχή), αφού αμφισβήτησε και το στημένο σύστημα με το οποίο βοηθάει όλος ο υπόλοιπος κόσμος, θα ήταν προτιμότερο να σκεφτεί πώς με τόσα λεφτά θα μπορέσει να φτιάξει καμμια υποδομή ώστε να μπορέσει ο κόσμος να ζήσει στον τόπο του.

Δηλ. τι μας είπε? Είστε λαλάκες, εγώ θα μοιράσω τσεκ μόνος μου γιατί έχω πολλά και δεν σας εμπιστεύομαι. Θα κατεβει να μοιράζει τσεκ σαν Μαυρογιαλούρος?? Και μόλις τελείωσει το τσεκ του καθενός τι θα κάνει? Να πάει μούτσος στου παπαροπατέρα να του βγάλει άλλα τόσα...
Ουστ λεω εγώ, κοράκια
:a26: :a26: :a26:

Σωστά......

Βρήκαμε 10 μύρια Ευρά πεταμένα στο δρόμο κι επειδή είναι του Χ"πατέρα τα κάψαμε.....

Αλλά αυτόν που βλέπει το σπιτι του καμμένο και τα παιδιά του σε 2-3 σπιτια φιλοξενούμενα δεν τον ρώτησε κανένας....

Πόση μ@λακία μας δέρνει...... Αντιστασιακοί του πληκτρολογίου και της καφετέριας.....

Φευ :rolleyes:

blackbusa
06/09/2007, 14:41
Σωστά......

Βρήκαμε 10 μύρια Ευρά πεταμένα στο δρόμο κι επειδή είναι του Χ"πατέρα τα κάψαμε.....

Αλλά αυτόν που βλέπει το σπιτι του καμμένο και τα παιδιά του σε 2-3 σπιτια φιλοξενούμενα δεν τον ρώτησε κανένας....

Πόση μ@λακία μας δέρνει...... Αντιστασιακοί του πληκτρολογίου και της καφετέριας.....

+1299

vagkan
06/09/2007, 15:13
Σωστά......

Αφού εχει τον Χπατέρα ο καμμένος τώρα δεν φοβαται τίποτα φίλε μου... :bawl:

Τι σε δέρνει και τι δέρνεις το ξέρεις εσύ καλύτερα...

Χιαστής
06/09/2007, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:hypnotize :eek: :eyepop:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

συνελθε μεγαλε

700_Thespieis
06/09/2007, 19:01
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
[B]Οι παπαδες και οι δεσποταδες και οι απο πανω τους(στην κυριολεξια), ειναι που με εχουν κανει και εχω απομακρυνθει απο την εκκλησια
Ακομα και το στρατοπεδο που υπηρετησα, ηταν πανω σε οικοπεδο που ανηκει στην εκκλησια
Εχουν αμυθητες περιουσιες σε ακινητα, και φυσικα το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να μας βαρανε σφαλιαρακια στο κουτελο με βασιλικο

Οπως ειπε και ο Βαγγελης, τι ψυχη θα παραδωσετε ρε?[/SIZE]

Μηπως εχουν παρει πρεφα οτι δε 8α παραδωσουν πουθενα την ψυχη τους,και δεν πολυσκανε κιολας?λεω εγω τωρα..:rolleyes:

sniper
06/09/2007, 19:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χιαστής
συνελθε μεγαλε

Εσύ σύνελθε....

Κάηκε η μισή Πελλοπόνησος αλλά θα ξαναβγούν τα δέντρα....

Κάηκαν 60+ άνθρωποι σε 4 μέρες αλλά σε 2 σ/κ παραπάνω νεκρούς έχουμε από τροχαία!

Οπότε το να φτιάξουμε 2-3 πιστες με 12 εκ. Ε θα ΣΩΣΟΥΝ πολλούς περισσότερους!

Άρα, παρά το αστείο του αρχικού ποστ, εν μέρει έχει δίκιο!

vagkan
06/09/2007, 19:48

Σωστά......

Φευ

Εσύ σύνελθε....

Κάηκε η μισή Πελλοπόνησος αλλά θα ξαναβγούν τα δέντρα....

Κάηκαν 60+ άνθρωποι σε 4 μέρες αλλά σε 2 σ/κ παραπάνω νεκρούς έχουμε από τροχαία!

Οπότε το να φτιάξουμε 2-3 πιστες με 12 εκ. Ε θα ΣΩΣΟΥΝ πολλούς περισσότερους!

Άρα, παρά το αστείο του αρχικού ποστ, εν μέρει έχει δίκιο!

τελικά αρχηγέ τι να φτιάξουμε, τα σπίτια ή την πίστα??

μας έχεις τρελάνει :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Nikoskazer2000
07/09/2007, 01:10

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ RESPECT

+1
Αμα έγινε έτσι οπως τα λες και τηρήσει αυτά που είπε τότε RESPECT κι'απο 'μενα.

vagkan
09/09/2007, 21:39
Παίδες, άκυρο

πιαστήκαμε κότσοι:lol: :lol:

Φάρσα ήτανε η όλη φάση:bawl: :D

marulis
09/09/2007, 21:45
Παίδες, άκυρο

:eek: :eyepop: :eek: :eyepop:
Πλάκα κάνεις ? με έστειλες .
Που το έμαθες δεν άκουσα κάτι .
Μου ήρθε εμετός :yuck:

AFTER
09/09/2007, 23:53
Παίδες, άκυρο

Οκ, αυτο σημαινει οτι δεν τρελαθηκα :rolleyes:

marulis
10/09/2007, 00:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Οκ, αυτο σημαινει οτι δεν τρελαθηκα :rolleyes:

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis

Παρ’ όλο που είχα μια επιφύλαξη , αυτό δεν το περίμενα .μαύρο χιούμορ στα ανέκδοτα οκ, αλλά in real life είναι αρρώστια

DimChios
10/09/2007, 05:44
Παίδες, άκυρο

Δηλαδη? :rolleyes:

Για εξηγησε γιατι δεν ακουσα κατι!

vagkan
10/09/2007, 11:14
Χτες το ΘΕΜΑ έγραψε ότι ήτανε τηλεφωνική φάρσα.

Ο ορίτζιναλ χατζηπατέρας ψάχνεται με δικηγόρους για μυνήσεις.

Περαστικά μας:smilea: