View Full Version : ΠΑΝΙΚΟΣ
alex-vstrom
08/09/2007, 08:06
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ. ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ
ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ.
ΤΕΛΟΣ
Χωμάτινος
08/09/2007, 08:47
Περνούσα κι εγώ από κει. Άκουσα ότι ανατράπηκε ένα τυβιοφόρο που μετέφερε τεκίλα. Οι αναμυθιάσεις ήταν ισχυρότατες και όποιος τις εισέπνευσε απέκτησε προσωρινό πρόβλημα που τον κάνει να μπερδεύει τα μμάγρατα σε μία πρόταση -χικ- :a33:
devil's animal
08/09/2007, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Περνούσα κι εγώ από κει. Άκουσα ότι ανατράπηκε ένα τυβιοφόρο που μετέφερε τεκίλα. Οι αναμυθιάσεις ήταν ισχυρότατες και όποιος τις εισέπνευσε απέκτησε προσωρινό πρόβλημα που τον κάνει να μπερδεύει τα μμάγρατα σε μία πρόταση -χικ- :a33:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
κορυφαιο!
vangelis 64
08/09/2007, 10:27
ΤΕΛΟΣ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Δίπλωσε μια νταλίκα και ανατράπηκε...στο ύψος του Σκαραμαγκά...δεν έγινε καραμπόλα ευτυχώς και μάλλον τη γλύτωσε και ο νταλικιέρης...ο δρόμος έμεινε κλειστός για αρκετές ώρες...η ουρά στο ρεύμα προς Κόρινθο, έφτανε μέχρι το Παλατάκι...φαντάζομαι θα έφτασε και μέχρι τη Θηβών
alex-vstrom
08/09/2007, 11:40
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΓΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΓΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Πως αλλιώς θα μάζευαν τη νταλίκα από το δρόμο
Πάλι καλά να λέτε που δεν ήταν κανά παπί εκεί κοντά να έχουμε άλλα σήμερα.. :dizzy: