View Full Version : γνωμη για ζελατινα puig fz6
sotiris68
09/09/2007, 12:27
πια ζελατινα απο τις puig racing,πιστευετε οτι θα ηταν η καλυτερη επιλογη για ενα ασημι fz6 05;
η μιση διαφανη και μιση φιμε ειναι η light smoke;αυτη ειναι μαλλον η πρωτη μου επιλογη και μετα ερχεται η dark smoke(ολη φιμε αν δε κανω λαθος),αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βλεπω μεσα απο αυτη ,και μαλλον αυτο ειναι ενοχλητικο,ισως ομως ειναι πιο ομορφη.
οποιος ξερει κατι παραπανω,ας πει η εχει να προτεινει ειναι welcome!:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotiris68
πια ζελατινα απο τις puig racing,πιστευετε οτι θα ηταν η καλυτερη επιλογη για ενα ασημι fz6 05;
η μιση διαφανη και μιση φιμε ειναι η light smoke;αυτη ειναι μαλλον η πρωτη μου επιλογη και μετα ερχεται η dark smoke(ολη φιμε αν δε κανω λαθος),αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βλεπω μεσα απο αυτη ,και μαλλον αυτο ειναι ενοχλητικο,ισως ομως ειναι πιο ομορφη.
οποιος ξερει κατι παραπανω,ας πει η εχει να προτεινει ειναι welcome!:wave2:
Φίλε επειδή έχω fz6 με ζελατινα φιμέ, δεν βάζεις φώτος από τις δύο που λές να σου πώ πια ακριβώς έχω; εμένα πάντως είναι φιμέ (δεν ξέρω αν είναι η dark smoke της puig racing) και βλέπω μια χαρά και είναι και πολύ όμορφη! Καθόλου ενοχλητική!
:beer: :beer: :beer:
Φίλε τελικά της γιαμάχα είναι η ζελατίνα! συγχώρα με αλλά μόνο δυο μέρες το έχω το μηχανάκι και το πήρα με την ζελατίνα πάνω, γιαυτό δεν ήξερα τί φόραγε. Σου βάζω και φώτο. Πάντως δεν ενοχλεί καθόλου άν και φιμέ επειδή είναι αρκετά χαμηλά και δεν χρειάζεται να βλέπω από μέσα...
102602
sotiris68
09/09/2007, 21:51
δεν ειπα οτι το δικο μου ειναι με fairing....
εχαριστω παντως cartman για το ενδιφερον και καλοταξιδη,με προσοχη παντα η φειζερουμπα σου!:sun: :beer:
sotiris68
09/09/2007, 21:52
εχαριστω παντως cartman για το ενδιαφερον και καλοταξιδη,με προσοχη παντα η φειζερουμπα σου!:sun: :beer:
εχαριστω παντως cartman για το ενδιφερον και καλοταξιδη,με προσοχη παντα η φειζερουμπα σου!:sun: :beer:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ οκ τότε ΑΚΥΡΟ!!!
:D
Πάντα με προσοχή! :wave2:
sotiris68
09/09/2007, 22:15
puig light smoke?
102608
sotiris68
09/09/2007, 22:22
puig darksmoke?
102610
Εγώ ψηφίζω puig light smoke! Φαίνεται πιο νορμαλ, ενώ η άλλη μου φαίνεται λίγο παρίεργη... παραείναι φιμέ βρε παιδί μου!
light smoke ΤΕΛΟΣ
:wacko:
Yannis37
19/09/2007, 11:25
Μακράν η καλύτερη ζελατίνα για fz6 fazer η dark smoke παρεις η light
104885