PDA

View Full Version : Bmw 1200 Lt Το όνειρο που έγινε εφιάλτης

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
10/09/2007, 07:22
BMW 1200 LT
Το όνειρο που έγινε εφιάλτης

Διαβάστε για να μάθετε την περιπέτεια μου χωρείς τέλος
Είναι τα e-mail που επικοινωνούσα με την BMW και την Φαίδων Ευθύμιου ΕΠΕ.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ WATER SUPPLY-COOLING-HEATING
ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΕΣ-SPRINKLER-CO2 FIRE INSURANCE-SPRINKLER-CO2
FAN COIL-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ FAN COIL-AIR CONDITIONING
ΔΙΚΤΥΑ ΑΕΡΑ-ΑΤΜΟΥ PILINGS OF AIR & STEAM
ΕΓΚ/ΣΕΙΣ ΕΠ/ΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ INSTALLATION OF SEWAGE TREATMENT
ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ROUSSOS GEORGE
ΡΙΜΙΝΙ 2 Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ RIMINI 2 NEW PHILADELPHIA P.C.14342
ΤΗΛ & FAX 210.2778593 TEL & FAX 210.2778593
KINHTO 6977290361 MOBILE PHONE 6977290361

Κοινοποίηση προς
bmw (τα λοιπα στοιχεια αφαιρεθηκαν απο hornet)

Αγαπητοί κύριοι είχα την ατυχία να εμπιστευτώ το όνομα την BMW και αγόρασα ένα BMW 1200 LT αρ κυκλοφορίας ΧΡΑ 995
Ο Γολγοθάς μου άρχισε νωρίς. Στα 200 χιλιόμετρα άρχισε η μότο να βαραει πιρακια μόλις ζεσταινόταν και κάπνιζε η εξάτμιση και μαύριζε ο τόπος καθώς και η εξάτμιση.
Στο συνεργείο του κ Φαίδωνα Ευθύμιου μου είπαν ότι στο πρώτο σέρβις θα το ρύθμιζαν και θα έφτιαχνε.
Στα 1200 χιλιόμετρα έχοντας πάει ταξίδι στην Φλωρεντία έμεινα από μπαταρία χωρείς εμφανή λόγο μετά από στάθμευση 30 ωρών περίπου.
Η απάντηση ήταν ότι αν έρθω Ελλάδα θα το δουν. Τελικά δεν βρήκαν τίποτα.
Η εξάτμιση βέβαια μαυρίζει ακόμα.
Στα 4200 χιλιόμετρα περίπου στης 8 Ιουλίου ερχόμενος από Σέρρες κινούμενος με περίπου 120-130 χιλιόμετρα λίγο πριν την Κατερίνη άρχισα να αισθανωμε κάποια χτυπήματα στο τιμόνι . κόβοντας ταχύτητα και έχοντας μειώσει περίπου στα 40 χιλιόμετρα τότε ο τροχός μπλοκάρισε και για καλή μου τύχη δεν ήμουν από κλήση να γλιστρήσει ο τροχός και να πέσω.
Της 9 Ιουλίου η οδική βοήθεια μου πήγε την μότο στην Θεσσαλονίκη έχοντας εγώ διανυχτερεύσει στην Κατερίνη. Εκεί εντόπισαν στο κατάστημα αντιπροσωπείας ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ το ένα ρουλεμάν του τροχού σπασμένο. πιθανόν από αστοχία υλικού. Δεν είχαν να μου αλλάξουν και τα 2 που κατά την γνώμη μου έτσι έπρεπε να γίνει και μου άλλαξαν μόνο το χαλασμένο μια που το άλλο έδειχνε καλό. Έτσι και έφυγα για Αθήνα.
Στο ύψος της Λάρισας ο θόρυβος από τον μπροστινό τροχό ήταν τόσος που δεν άκουγες καν το μοτέρ. Και σε κάθε απόπειρα να πάρω ελάχιστη κλήση γινόταν χαμός .φτάνοντας Αθήνα στης 19-7-2007 πήγα στο συνεργείο του κ Φαίδωνα Ευθύμιου την μότο για τα εξής προβλήματα.
1)Επισκευή ρουλεμάν και πιθανών και άξονα μπροστινού τροχού γιατί με τόσο φασαρία και με μαγκωμένο ρουλεμάν δεν είναι δυνατόν να μην έχει κτυπήσει και άξονα.
2)Έλεγχος γιατί καπνίζει η εξάτμιση και μαυρίζει.
Πιθανόν να έχει χαλάσει πια και ο καταλύτης από την καπνιά που έχει πιάσει.
3)Γιατί η μότο μέχρι τα 150 πηγαίνει με μίση γκαζια και για να ανεβάσει από τα 150 στα 160 θέλει πάνω από 5 χιλιόμετρα διαδρομή.
Σήμερα 25 -7 2007 η μότο είναι ακόμα στο συνεργείο και δεν ξέρουμε πότε θα την έχω στα χέρια μου.
Εγώ πληρώνω δόσεις για μια μότο που δεν έχω.
Εγώ πληρώνω δόσεις για μια μότο καινούρια για να μην έχω μεταχειρισμένη και έχω προβλήματα και αυτή βρέθηκε να είναι χειρότερη από μεταχειρισμένη.
Εγώ πληρώνω δόσεις για μια μότο που την πήρα για να κάνω της δουλειές μου και όχι μόνο για την βόλτα μου. μια που εγώ κάνω 50 000 με 60 000 χιλιόμετρα τον χρόνο για την δαυλιά μου και αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να δουλέψω.

Τελικά εγώ από πού θα αποζημιωθώ για τα διαφυγόντα κέρδη και την ταλαιπωρία που δέχομαι? Και ποιος με βεβαιώνει ότι η μότο όταν την πάρω δεν θα έχω πάλι τα ιδία προβλήματα που μπορεί να μου τα βγάλει μετά ένα χρόνο και να μου πείτε ότι είναι εκτός εγγυήσεις?
Την μοτοσικλέτα την αγόρασα με τιμολόγιο στην επιχείρηση μου σαν επαγγελματικό όχημα, και για αυτό προορίζετε η χρήση της. Όποτε ως επαγγελματικό όχημα πρέπει να εργάζεται και να αποδίδει στην επιχείρηση μου. εφόσον η καθυστέρηση οφείλετε σε εσάς τότε θα πρέπει να με αποζημιώσετε για τα διαφυγόντα κέρδη

Περιμένω απάντηση σας. Το παρόν έντυπο με τα στοιχεία της μότο θα μεταφραστή στα γερμανικά και θα σταλεί μέσο γερμανικής πρεσβείας στην BMW Γερμανίας ως επίσημο παράπονο μέσο του νομικού μου συμβούλου, εντος 10 ήμερων από σήμερα.
Στην συνεχεία αν δεν υπάρξει απάντηση από εσάς η την BMW Γερμανίας θα αναγκαστώ να καταφύγω σε εξώδικο για να μπορώ να αποζημιωθώ και πάνω από όλα δεν δέχομαι κανείς να παίζει με την ασφάλεια μου.

ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Υγ. για την ελειψει μανιουαλ στα ελληνικά θα κάνω καταγγελία στην προστασία καταναλωτή σε εύλογο χρονικό διάστημα .
Λόγο την νομοθεσίας είσθε υποχρεωμένοι να διαθέτεται μανιουαλ στα ελληνικά εφόσον διαθέτεται προϊόν σας στην Ελλάδα.

Ήδη τέθηκε σε ισχύ ο πολύ σημαντικός για τους αγοραστές μοτοσικλέτας νόμος, με τον οποίο η χώρα μας συμμορφώνεται προς την Κοινοτική Οδηγία 1999/44/ΕΚ.
1. Μέχρι τώρα αυτός που μας πουλούσε ελαττωματική μοτοσικλέτα ήταν υποχρεωμένος να δεχτεί μείωση του τιμήματος ή αναστροφή της πώλησης. Δεν ήταν όμως υποχρεωμένος να παραδώσει άλλη μοτοσικλέτα (χωρίς ελάττωμα), ούτε να διορθώσει το ελάττωμα, δηλαδή να πληρώσει την επισκευή της μοτοσικλέτας. Τώρα, με τη νέα ρύθμιση, μπορούμε να ζητήσουμε ως καταναλωτές την παράδοση άλλης μοτοσικλέτας ή την επισκευή της ελαττωματικής.
2. Με τον νέο νόμο μπορούν να ασκηθούν ταυτόχρονα τα εξής δικαιώματα του καταναλωτή: αφενός το δικαίωμα υπαναχώρησης ή μείωσης του τιμήματος ή διόρθωσης-επισκευής της μοτοσικλέτας ή αντικατάστασής της με άλλη, αφετέρου αποζημίωσης για ζημιές που έχουν προκύψει και δεν καλύπτονται από την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων.
3. Ο χρόνος παραγραφής των παραπάνω δικαιωμάτων επιμηκύνεται από έξι μήνες σε δύο χρόνια
4. Ο πωλητής απαλλάσσεται της ευθύνης του μόνον αν ο αγοραστής πράγματι γνώριζε το ελάττωμα και όχι στην περίπτωση της "υπαίτιας άγνοιας" όπως ίσχυε μέχρι τώρα.
5. Τα δικαιώματά του μπορεί να τα ασκήσει ο αγοραστής όταν υπάρχει οποιοδήποτε ελάττωμα του δικύκλου (εκτός από ασήμαντα ελαττώματα) και όχι μόνον στην περίπτωση πολύ σοβαρού ελαττώματος, όπως ίσχυε προηγουμένως (πολύ σοβαρό εθεωρείτο το ελάττωμα που αναιρούσε τη χρήση του δικύκλου).

BMW group
Hellas

Κύριο
Ρούσσο Γεώργιο
Ρίμινι 2
14342 Ν, Φιλαδέλφεια
Την 2102778593
Φαξ 210 2778593

Κοιν. Φαίδων Ευθύμιου Ε.Π.Ε. (κ. Ευθύμιου)

Γλυφάδα 08 /08 /07
Θέμα Προβλήματα στην μοτοσικλέτα με αριθμό πλαισίου ΖΡ76815

Αγαπητέ κύριε Ρούσσο.
Ευχαριστούμε πολύ για την επιστολή σας όπου μας παραθέσατε τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει. Επίσης ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση μας
Σχετικά με τα προβλήματα που αναλύετε στην επιστολή σας και σύμφωνα με την επιστολή που είχαμε από την Φαίδων Ευθύμιου ΕΠΕ προκύπτει ότι στην μοτοσικλέτα σας έγινε ο απαραίτητος έλεγχος και επισκευαστήκαν οι οποίες βλάβες υπήρχαν.

Για το θέμα του εγχειριδίου χρήσης της μοτοσικλέτας σας στην ελληνική θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μόλις είναι διαθέσιμο θα σας αποσταλεί χωρείς χρέωση.
Τέλος θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγγνώμη για την αναστάτωση και τον χρόνο που σπαταλήσατε για το θέμα αυτό. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η ικανοποίηση των πελατών μας από τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες που προσφέρει η BMW έχει μεγάλη σημασία για εμάς
.
Παραμένουμε στην διάθεση σας
Με εκτίμηση
Αντώνης ...
Υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
10/09/2007, 07:24
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ WATER SUPPLY-COOLING-HEATING
ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΕΣ-SPRINKLER-CO2 FIRE INSURANCE-SPRINKLER-CO2
FAN COIL-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ FAN COIL-AIR CONDITIONING
ΔΙΚΤΥΑ ΑΕΡΑ-ΑΤΜΟΥ PILINGS OF AIR & STEAM
ΕΓΚ/ΣΕΙΣ ΕΠ/ΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ INSTALLATION OF SEWAGE TREATMENT
ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ROUSSOS GEORGE
ΡΙΜΙΝΙ 2 Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ RIMINI 2 NEW PHILADELPHIA P.C.14342
ΤΗΛ & FAX 210.2778593 TEL & FAX 210.2778593
KINHTO 6977290361 MOBILE PHONE 6977290361

Κοινοποίηση προς
1) info@BMW-EFTHIMIOY.GR

16-8 2007

Αγαπητοί κύριοι
Σε απάντηση της αποστολής σας που έλαβα με fax σας αναφέρω τα έξεις.
Την τέταρτη 1-8-07 παρέλαβα την μοτοσικλέτα μου από το συνεργείο του κ ΦΑΙΔΩΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ως επισκευασμένη.
Την επόμενη ημέρα χρειάστηκε να πάω στο σχηματαρι για την εργασία μου να επισπευτώ έναν πελάτη. Στην επιστροφή ανέφερα στον κ Ευθύμιου Φαίδωνα ότι η μοτοσικλέτα άρχισε να κάνει πάλι έναν ελαφρύ θόρυβο στον τροχό μπροστά. Βελτιώθηκε μεν ως προς την ταχύτητα της μια που τώρα τα 160 χλμ τα βγάζει εύκολα αλλά πίσω η εξάτμιση συνεχίζει να μαυρίζει.

Η απάντηση του ήταν να κάνω ακόμα λίγα χιλιόμετρα και να την δουν πάλι.
Την Κυριακή 5 – 8 -07 ξεκινήσαμε έχοντας κάνει 120 χιλιόμετρα από όταν βγήκε από το συνεργείο να πάμε διακοπές στην ήπειρο.
Το απόγευμα της Κυριακής φτάνοντας στην Πρέβεζα όπου και επισπεύτηκα επ ευκαιρίας έναν πελάτη μου τηλεφώνησε στο κινητό μου ο Φαίδων Ευθύμιου (ΜΡΑΒΟ του και προς τιμή του αυτό αν και Κυριακή) για να με ρωτήσει πως πάει η μηχανή. Του ανέφερα ότι ο μπροστινός τροχός ξεσηκώνει τον κόσμο όταν κινούμε στην ευθεία και περισσότερο όταν γέρνω αριστερά. Πολλές φορές εκεί που κινούμε στην ευθεία ο θόρυβος σταματά απότομα και επανέρχεται πάλι απότομα προκαλώντας ανησυχία. Και η εξάτμιση αν και κάθε 150-200 χιλιόμετρα την καθαρίζω πάλι μαυρίζει.
Μέρα με την μέρα ο θόρυβος μεγάλωνε όπως σχεδόν καθημερινά πληροφορούσα τον κ Φαίδωνα που με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο ανήσυχος.
Την πέμπτη και έχοντας γράψει στο κοντέρ περίπου 1600 χιλιόμετρα από την ημέρα που βγήκε η μηχανή από το συνεργείο αποφασίσαμε ότι ήταν επικίνδυνο να συνεχίσουμε με την μοτοσικλέτα στην κατάσταση που ήταν , με την πιθανότητα να μπλοκάρει ο μπροστινός τροχός κινούμενοι στα ορεινά δρομάκια των ζαγοροχωριών ήταν απίθανο αν θα βγαίναμε ζωντανοί από κάποια πτώση που μπορούσε να μας οδήγηση στον γκρεμό αλλά και στην καλύτερη περίπτωση να τραυματιστούμε από την πτώση.
Έτσι γυρίσαμε στα Γιάννενα την πέμπτη το μεσημέρι .
Εκεί παρέμενε η μοτοσικλέτα και η γυναίκα μου και εγώ με το κτελ γύρισα Αθήνα. Λόγο της προηγούμενης εμπειρίας μου με την οδική βοήθεια της ΒΜW δεν ήθελα να περιμένω να γίνει ο επαναπατρισμός στην Αθήνα την μοτοσικλέτας μου ανεβοκατεβάζοντας από φορτηγό σε φορτηγό με τον κίνδυνο την ζημιάς . έτσι πήρα στην Αθήνα το φορτηγό της επιχείρησης μου και πήγα στα Γιάννενα να παραλάβω την μοτοσικλέτα μου και αν την μεταφέρω με ασφάλεια στην Αθήνα καθώς και να έρθουμε και εμείς ασφαλείς πίσω λόγο του ότι δεν εμπιστευόμασταν να γυρίσουμε με την μοτοσικλέτα.
Κατόπιν αυτού.
Ζητώ την αντικατάσταση της ελαττωματικής μοτοσικλέτας με νέα μοτοσικλέτα και όχι την επισκευή αυτής . μετά από άλλα αυτά η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα θα μας δημιουργεί πάντα το αίσθημα της ανασφάλειας.
Την αποζημίωση του πόσου των 20% της αξίας της μοτοσικλέτας για την ταλαιπωρία και τα διαφυγόντα κέρδη από την εργασία μου που ως επαγγελματικό όχημα το προηγούμενο διάστημα .

Δεν είναι δυνατόν κύριοι να αγοράζω καινούρια μοτοσικλέτα και να έχω επισκευασμένη στα χέρια μου αμφιβόλου καταστάσεως και ασφαλείας για την σωματική μας ακεραιότητα.

Περιμένω απάντηση σας έως της 22-8-2007 για το αν συμφωνείτε για να προβώ στα ανάλογα νόμιμα μέτρα σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία μαζί σας.
Επίσης θα πρέπει να μου αναφέρετε πότε θα παραλάβω την νέα μοτοσικλέτα μου και ΟΧΙ προσωρινή μοτοσικλέτα αντικατάστασης.
Σε πια στοιχεία θα κόψω το δελτίο αποστολής με την αιτιολογία <<επιστροφή ελαττωματικού οχήματος λόγο ακαταλληλότητας>> σε εσάς η στον κύριο Ευθύμιου. Παρακαλώ τα πλήρη στοιχεία.
Στο συνεργείο του κ Ευθύμιου όταν την είχαν για επισκευή μου έκαναν σημάδι στην δεξιά βαλίτσα το οποίο ο κ Ερρίκος Ευθύμιου είναι ενήμερος καθώς και το συνεργείο του που τους το ανέφερα όταν πήγα να την παραλάβω

αρ κυκλοφορίας ΧΡΑ 995

ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6977 290 361

Ήδη τέθηκε σε ισχύ ο πολύ σημαντικός για τους αγοραστές μοτοσικλέτας νόμος, με τον οποίο η χώρα μας συμμορφώνεται προς την Κοινοτική Οδηγία 1999/44/ΕΚ.
1. Μέχρι τώρα αυτός που μας πουλούσε ελαττωματική μοτοσικλέτα ήταν υποχρεωμένος να δεχτεί μείωση του τιμήματος ή αναστροφή της πώλησης. Δεν ήταν όμως υποχρεωμένος να παραδώσει άλλη μοτοσικλέτα (χωρίς ελάττωμα), ούτε να διορθώσει το ελάττωμα, δηλαδή να πληρώσει την επισκευή της μοτοσικλέτας. Τώρα, με τη νέα ρύθμιση, μπορούμε να ζητήσουμε ως καταναλωτές την παράδοση άλλης μοτοσικλέτας ή την επισκευή της ελαττωματικής.
2. Με τον νέο νόμο μπορούν να ασκηθούν ταυτόχρονα τα εξής δικαιώματα του καταναλωτή: αφενός το δικαίωμα υπαναχώρησης ή μείωσης του τιμήματος ή διόρθωσης-επισκευής της μοτοσικλέτας ή αντικατάστασής της με άλλη, αφετέρου αποζημίωσης για ζημιές που έχουν προκύψει και δεν καλύπτονται από την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων.
3. Ο χρόνος παραγραφής των παραπάνω δικαιωμάτων επιμηκύνεται από έξι μήνες σε δύο χρόνια
4. Ο πωλητής απαλλάσσεται της ευθύνης του μόνον αν ο αγοραστής πράγματι γνώριζε το ελάττωμα και όχι στην περίπτωση της "υπαίτιας άγνοιας" όπως ίσχυε μέχρι τώρα.
5. Τα δικαιώματά του μπορεί να τα ασκήσει ο αγοραστής όταν υπάρχει οποιοδήποτε ελάττωμα του δικύκλου (εκτός από ασήμαντα ελαττώματα) και όχι μόνον στην περίπτωση πολύ σοβαρού ελαττώματος, όπως ίσχυε προηγουμένως (πολύ σοβαρό εθεωρείτο το ελάττωμα που αναιρούσε τη χρήση του δικύκλου).

Και μετά από αυτό το e-mail με πήραν τηλ από την BMW να πάω να την δουν να την φτιάξουν ξανά.
Η στενοχώρια μου και τα νεύρα μου με έκαναν να κοντέψω να εκραγώ με αποτέλεσμα χωρίς ποτέ μέχρι τώρα να έχω το παραμικρό πρόβλημα υγείας το βράδυ στον ύπνο μου ξύπνησα από πονοκέφαλο γιατί στριφογυρνούσα και δεν μπορούσα να καμωθώ . πηγαίνοντας στην τουαλέτα κατά της 4+30 το βράδυ ανακαλύπτω ότι τα μάτια μου είναι κόκκινα μέσα στο αίμα
Φεύγω κατ ευθείαν στο πρώτο εφημερεύων νοσοκομείο και με έκαναν εισαγωγή λέγοντας μου ότι είμαι τυχερός που δεν έπαθα εγκεφαλικό. Μου ανέβηκε η πίεση (εκείνη την στιγμή είχα μόνο 13. 9 με 17,4 ενώ έπρεπε να είναι κάτω από το 8 και 13 αντίστοιχα ) και καλά μου με ειδοποίησε σπάζοντας τα αγγεία στα μάτια μου συνήθως παθαίνεις το εγκεφαλικό χωρείς προειδοποίηση.

Κατόπιν αυτού η μοτοσικλέτα είναι στον Φαίδων Ευθύμιου ΕΠΕ για αντικατάσταση και εγώ απευθύναμε στον δικηγόρο και ας τα βρουν με αυτόν .
Αγόρασα την μότο να απόλαυση με την γυναίκα μου την υπόλοιπη ζωή που μου απομένει και όχι για να πεθάνω με (για) αυτήν.

Αυτά για την ΒΜW τα σχόλια δικά σας

Stergios69
10/09/2007, 07:31
:( BMW σου λέει μετά... :wave2:

Dodok edessa
10/09/2007, 07:40
:uplate: ε οχι ρε γιαγια να ανεβασεις και πίεση ...:eyepop:

χαλαρα και θα την βρεις την ακρη ..πολυ σωστα και λογικα αυτα που ζητας..καποια στιγμη και οι εταιριες πρεπει να μαθουν να αναλμβανουν τις ευθυνες τους.

:wave2:

g.papalexis
10/09/2007, 07:40
Γάμα τα .:evil:

el_hymador
10/09/2007, 07:41
Δεν ειναι ουτε θεμα BMW, ουτε Ηonda, ουτε Yamaha ,ουτε Ducati κτλ-κτλ

αυτα μπορει να συμβουν...το θεμα ειναι η αντιμετωπιση απο τις εκαστοτε αντιπροσωπειες!!

απαραδεκτοι που αφησαν εναν ανθρωπο να κυκλοφορει με μηχανη - Χαρο!!!!!!

Αν ειναι τα πραγματα οπως τα λεει ο φιλος η υποθεση σηκωνει διακαστηριο και τρελο τραβηγμα της οποιας εταιρειας!!!

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ: εχω να πω μονο οτι ανεξερτητως του αποτελεσματος, δεν αξιζει να χαλασεις την υγεια σου σε καμια περιπτωση φιλε μου. Ακολουθησε τα νομικως πρεποντα σε τετοιες περιπτωσεις και ας το αναλλαβουν ειδικοι (δικηγοροι κτλ). Χαλαρα, καταλαβαινω την αγανακτηση και τον θυμο σου αλλα καμια μοτοσικλετα και καμια πουστια δεν μπαινει πανω απο την υγεια μας...

Ευχομαι να πανε ολα καλα :wave2:

vangelis 64
10/09/2007, 07:42
Στην περίπτωσή σου θα έπρεπε ήδη η BMW και χωρίς δεύτερη κουβέντα να σού άλλαζε τη μηχανή κατ' ευθείαν.Ένα πράγμα που γνωρίζω γι' αυτή την εταιρεία είναι το άψογο σέρβις που παρέχει στούς πελάτες της.
Η επίσημη BMW στη Γερμανία ειδοποιήθηκε,έτσι;Ή κατάλαβα λάθος;Αν ναι,θα έπρεπε να σού έχουν δώσει καινούργια μοτοσυκλέτα και να σού κάνουν τεμενάδες(για να μην πω τίποτ' άλλο)να σού ζητούν γονατιστοί συγγνώμη και τέτοια,με σκοπό να μην τούς κάνεις ρόμπα.
Εγώ φίλε,θα τούς έσκιζα!!Δεν είναι συμπεριφορά αυτή,ούτε η ταλαιπωρία που υπέστης μπορεί να πληρωθεί.Να μην πω για τα 22(;)χιλιάρικα που έδωσες!
Εύχομαι να κάνεις το σωστό.Καλή δύναμη.:wave2:

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
10/09/2007, 07:52
25000 εκανε με τα εξτρα αν εχεισ καποιο e-mail της BMW γερμανιασ στηλτο μου να τουσ το στιλο και εκει αν και θα βρει ακρη ο δικιγορος.

vangelis 64
10/09/2007, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
25000 εκανε με τα εξτρα αν εχεισ καποιο e-mail της BMW γερμανιασ στηλτο μου να τουσ το στιλο και εκει αν και θα βρει ακρη ο δικιγορος. Δεν ξέρω αν βοηθήσει αυτό (http://www.bmw-motorrad.de/de/de/index.html) .
Είναι στα γερμανικά,αλλά δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις για να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου.Το πολύ πολύ βρίσκεις έναν φίλο και σε βοηθάει.
Πιστεύω,ότι σε λίγη ώρα που θα δούν κι άλλοι το post,θα έχεις πλήρη άποψη.Καλή τύχη!:beer:

kaps
10/09/2007, 08:09
Κουράγιο :beer:

Sotirios
10/09/2007, 08:24
Κουράγιο φίλε και πάρτο χαλαρά. Σίγουρα είναι πολύ άσχημο αυτό που σου συμβαίνει αλλά μην χάσεις και την υγεία σου πριν πάρεις το δίκιο σου. Από εδώ και πέρα τουλάχιστον αφου δεν κινδυνεύει η υγεία σου (από την μοτοσυκλέτα τουλάχιστον) πάρτο πιο χαλαρά.
Να σαι καλά και μακάρι να βρείς το δίκιο σου.

kalesin
10/09/2007, 08:43
Γιαγια Αρκουδα, το βασικο ειναι η υγεια σου

Σε οτι εχει να κανει με την μηχανη, τα πραγματα θα παρουν το δρομο τους μεσω της νομικης οδου, η των κινησεων της εταιρειας για να αποκαταστησει το ονομα της

Το θεμα ειναι να εισαι εσυ καλα για να μπορεις να τη χαιρεσαι...

:beer: :beer:

Λεωνίδας
10/09/2007, 08:45
:a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

τι λες τώρα....

καλά ξεμπερδέματα εύχομαι και προσπάθησε να μην το αφήσεις να σε επηρεάζει τόσο ... αν μπορείς :sick:

Respect
10/09/2007, 08:52
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ πιές τους το αίμα!!!

Έτσι όπως πίνουν και το δικό σου όταν μπαίνεις στο μαγαζί τους! :mad:

odt
10/09/2007, 10:37
Άμα πέσει σίρμα στους Γερμανούς θα τους κόψουνε τον κώλο, γενικότερα φίλος BMWδακιας μου είπε πως ο συγκεκριμένος dealer (Ευθυμίου) δεν έχει και την καλύτερη φήμη...

Μην αγχώνεσαι για τα σίδερα τόσο πολύ, έδωσες πολλά λεφτά και πήρες τη συγκεκριμένη μηχανή για να την φορτώσεις με χιλιόμετρα και δεν σου έκατσε τελικά...τί να κάνουμε.
Να νιώθεις πολύ τυχερός που δεν σου συνέβει καμιά στραβή...και τότε θα είχαμε άλλα.

καλά κουράγια:wave2:

road spirit
10/09/2007, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Άμα πέσει σίρμα στους Γερμανούς θα τους κόψουνε τον κώλο, ...

όντως, γιατί δεν στέλνεις ενα mail γερμανία? τις πτάνς θα γίνει, θα ρθούνε γονατιστοί έχω την εντύπωση...

MikeG
10/09/2007, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
όντως, γιατί δεν στέλνεις ενα mail γερμανία? τις πτάνς θα γίνει, θα ρθούνε γονατιστοί έχω την εντύπωση...

+1111111111

Προσπάθησε να επικοινωνήσεις με Γερμανία.. Αν δε μπορείς να βρεις το mail ή κάποιο τηλέφωνο εκεί, πάρε τηλ στα κεντρικά στην Αθήνα να σου τα δώσουν.
Υπομονή & θα δικαιωθείς σίγουρα!

blackbusa
10/09/2007, 12:01
Κανεις επισημη μεταφραση,και το στελνεις στα κεντρικα τις BMW...και μεσω email και μεσω πρεσβειας......και πολυ αργησες κατα την γνωμη μου......επρεπε να το κανεις αμεσα την δευτερη φορα που ειδες οτι το προβλημα δεν λυθηκε,αλλα μειωθηκε.....φανταζομαι ολο και καποιος απο εδω μιλαει γερμανικα ωστε αν θελεις μπορεις να εχεις και αμεση επικοινωνια....

εδω (http://www.bmw.de/de/de/index_highend.html) ειναι το τηλεφωνο του customer service της BMW deutchland.....αν και ειναι απο το επισημο site των αυτοκινητων θα εχουν σιγουρα και για τις μηχανες η θα ξερουν....(θα το βρεις στο kontakt)

Καλη υπομονη και ΣΚΙΣΤΟΥΣ......

H.A.Balafoutre
10/09/2007, 13:03
:confused: :confused: :confused:

Απίστευτο μου ακούγεται.

Αλλά να φτάσεις στο σημείο να χαλάσεις την υγεία σου.....ειλικρινά....πρέπει να είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα.

Κι εγώ πιστεύω πως αν η BMW γερμανίας ελάμβανε γνώση θα σου το αντικαθιστούσαν απίκο. Και το πολύ πολύ να σταματούσαν τον αντιπρόσωπο.

Επίσημες αντιπροσωπίες με @@ κι όχι @@ αντιπροσωπίες στην επαρχία, για πολύ φθηνότερες μηχανές και για υποψία αστοχίας υλικού, σε μοντέλα αποδεδειγμένα αψεγάδιαστα φέρνουν τα πάνω κάτω, εντώς εγγύησης, για να εξυπηρετήσουν τον πελάτη και το καταφέρνουν.

Πιστεύω πως η BMW ανήκει στην κατηγορία των αντιπροσωπιών με @@....αλλά πάλι....αν σου τύχει το διαπιστώνεις.

Έπρεπε από τα 200χλμ που σου παρουσίασε το 1ο πρόβλημα να το γυρίσεις πίσω και να σου έδιναν καινούριο. Αυτό που είπες κι εσύ, αγόρασες καινούριο από επίσημη αντιπροσωπία....και σου κάνουν νερά....25.000,00 ευρά μηχανή? :confused: :confused: :confused:

Με το καλό και με υγεία.

hornet
10/09/2007, 13:32
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν αλλαζεις εξουσιοδοτημενο ετσι για αλλαγη αρχικα

Τεσπα καταρχην γιωργακη μου κοιτα να χαλαρωσεις ,δεν ειναι δυνατον να παθεις εγκεφαλικο απο τα παλιοσιδερα,εδω σου καρφωσε μπιελλα το αλλο και δεν στεναχωρηθηκες τοσο ...θα παθεις απο το BMW???

island
10/09/2007, 13:53
Καλό κουράγιο!!!

Τελικά καταφέραμε να κάνουμε την λέξη Ελλάδα βρισιά.

TROOPER
10/09/2007, 13:58
ελεος ρε γιωργο....δικιο με τα ολα σου αλλα οχι και στα προθυρα εγκεφαλικου....

ελπιζω να τα ξεπερασεις γρηγορα τα προβληματα και να επανελθεις σε κανονικους ρυθμους.:wave2:

Ζεύκας
10/09/2007, 14:10
:sad: :mad:

Uriah Heep
10/09/2007, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τις πτάνς θα γίνει, θα ρθούνε γονατιστοί έχω την εντύπωση...

...μήπως με μαύρα ράσα, τσαντήλες στο κεφάλι και βλέμμα μοχθηρής νυφίτσας σαν θεούσες που πάνε να προσκυνήσουνε γονατιστές στην Παναγία της Τήνου?

Δεν το πιστεύω, άμα κρίνω από φίλο που πήγε 3 φορές για σοβαρές βλάβες...
1) εγκέφαλο ....δεν πιάναν τα ΑBS
2) κοντέρ ...του ζητούσαν 1000 ευρώ και με τσαμπουκά τα γλύτωσε!
3) αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμα στου Τρικαλιώτη με σκουριασμένο και ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ άξονα και 25000 χλμ (GS1200 mod 2004). Μετά από επικοινωνίες με Γερμανίες και το σκουπιδαριό της νεοεποχίτικης γκλαμουροτεχνολογίας...
...καλείται να πληρώσει και 800 ευρώ για να την πάρει!!!

Δυστυχώς το νεοελληνικό τετρομαγμένο αγοραστικό κοινό των γκλάμορους μηχανών ..."περιπέτειας" αντί ν΄αρπάξει καμιά βρεγμένη σανίδα και να μπουκάρει στις αντιπροσωπείες ζητώντας εξηγήσεις και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ όπως πολύ καλά το έθεσε η "γιαγιά αρκούδα"...
...βρίσκεται σε μοτοσυκλετιστική αφασία και θεληματική απο-ηλιθίωση...
...που την συντηρεί μια περίεργη κάστα ξενέρωτων καθωσπρεπειτζήδων που μέσα στο παραλήρημα του βαυαρικού μοτοσυκλετισμού, θυμίζει...

..."μιά βάρκα που βυθίζεται με απόλαυση"...όπως χαρακτηριστικά λέει ο Ελύτης...

Γιαγιά Αρκούδα, επειδή δεν έχεις καμία σχέση με τα αυτοφυή ψώφια αμνοερίφια του κυανού έλικος...
...δώσε ένα μάθημα στους χρυσοκάνθαρους αντιπροσώπους της βαρύγδουπης ασάφειας που αγλαίζουν στην ιδιογλωσία της λίγδας τους ...
..."the ultimate riding machine"!

:beer: :beer: :beer:

vagkan
10/09/2007, 15:36
Επικοινωνία με Γερμανία δεν έχει κανένα νόημα και έιναι μόνο απώλεια χρόνου.

Οι γερμανοί το θέμα θα το παραπέμψουν στον τοπικό σου αντιπρόσωπο. Άλλωστε γερμανία - Ελλάδα έχουν τους ίδιους νόμους.

Νομίζω ότι πρέπει να το αναθέσεις σε ένα δικηγόρο και να ζητήσεις αντικατάστση ή αντιστροφή πώλησης, ή όποιο νόμιμο διακίωμα έχεις, όχι πολλά πολλά μόνο να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Με την ΒMW δεν θα βγάλεις άκρη, αυτοί είναι αλήτες και θέλουν μόνο να μαδάνε τον κόσμο, βούρ στα δικαστήρια φίλε.

Και πρόσεχε την υγεία σου, μην τους την χαρίσεις.

vagkan
10/09/2007, 15:38
Α... κάτι που ξέχασα....

ρώτησε δικηγόρο άν κάνει που τα έβγαλες όλα με ονόματα και στοιχεία.... καταλαβαίνεις...
μην σου ζητάνε να πληρώσεις κι άλλα....

blackbusa
10/09/2007, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
Α... κάτι που ξέχασα....

ρώτησε δικηγόρο άν κάνει που τα έβγαλες όλα με ονόματα και στοιχεία.... καταλαβαίνεις...
μην σου ζητάνε να πληρώσεις κι άλλα....

Φανταζομαι μια μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση δεν ειναι τιποτα σε συγκριση με μια μηνυση για.....
πωληση ελατωματικης μηχανης,απωλειας κερδων απο αυτη την αγορα,και βεβαια εν γνωση της αντιπροσωπιας......αποπειρα δολοφονιας με ενδεχομενο δολο....και ποσα αλλα μπορουν να γραφτουν...

vagkan
10/09/2007, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Φανταζομαι μια μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση δεν ειναι τιποτα σε συγκριση με μια μηνυση για.....
πωληση ελατωματικης μηχανης,απωλειας κερδων απο αυτη την αγορα,και βεβαια εν γνωση της αντιπροσωπιας......αποπειρα δολοφονιας με ενδεχομενο δολο....και ποσα αλλα μπορουν να γραφτουν...

εντάξει, αλλά άσε να το σκεφτεί και ο κύριος που τα έγραψε και που θα πληρώσει την όποια λυπητερή...

blackbusa
10/09/2007, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
εντάξει, αλλά άσε να το σκεφτεί και ο κύριος που τα έγραψε και που θα πληρώσει την όποια λυπητερή...

Το να δημοσειευει καποιος τα τα αποδειχτηκα στοιχεια που εχει,και δεν λεει κατι ετσι για να λεει,δεν σημαινει οτι σε μια μελλοντικη μηνυση για δυσφημηση θα χασει.....μαλλον το αντιθετο θα ελεγα.....αν αποδηχτει οτι η αντιπροσωπια ηξερε και δεν εκανε τιποτα????εκει να δεις γλεντια......Αν τα ελεγε ετσι στον αερα θα ειχε προβλημα....τωρα μονο χρονο και χρημα θα χασει (αν γινει κατι),που ειναι καλυτερο απο το να χασει την ΥΓΕΙΑ του....

gcrook
10/09/2007, 16:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

Συμφωνοι σε ολα αλλα οχι στο ποινικο μερος της υποθεσης (αποπειρα δολοφονιας με ενδεχομενο δολο) .
Εκδικαζεται ξεχωριστα και δεν εχει σχεση με την αποκατασταση της ζημιας, αλλα με την αποζημιωση για ηθικη βλαβη.

Ρωτα και τον τροπεα ποσο ετρεξε και τρεχει ακομα (και θα τρεχει) με το ποινικο μερος της υποθεσης του,και ποσα λεφτα εχει ριξει απο την τσεπη του, (και ρωτα τον και για το πρωτο πορισμα της δικης) και σκεψου μετα αν σε ενα τετοιο μπουρδελο που δεν σεβεται τον καταναλωτη, εχει νοημα να προσπαθησεις να βγαλεις απο την μυγα ξυγκι.

2-3 απλα πραγματα με μεθοδικες κινησεις θελουν αυτες οι δουλειες,ωστε να απαλλαγουμε απο το ελαττωματικο προιον γρηγορα και σχετικα ανεξοδα.

blackbusa
10/09/2007, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Συμφωνοι σε ολα αλλα οχι στο ποινικο μερος της υποθεσης (αποπειρα δολοφονιας με ενδεχομενο δολο) .
Εκδικαζεται ξεχωριστα και δεν εχει σχεση με την αποκατασταση της ζημιας, αλλα με την αποζημιωση για ηθικη βλαβη.

Ρωτα και τον τροπεα ποσο ετρεξε και τρεχει ακομα (και θα τρεχει) με το ποινικο μερος της υποθεσης του,και ποσα λεφτα εχει ριξει απο την τσεπη του, (και ρωτα τον και για το πρωτο πορισμα της δικης) και σκεψου μετα αν σε ενα τετοιο μπουρδελο που δεν σεβεται τον καταναλωτη, εχει νοημα να προσπαθησεις να βγαλεις απο την μυγα ξυγκι.

2-3 απλα πραγματα με μεθοδικες κινησεις θελουν αυτες οι δουλειες,ωστε να απαλλαγουμε απο το ελαττωματικο προιον γρηγορα και σχετικα ανεξοδα.

Ναι ρε crooky......δεν ειπα οτι αυτος ειναι ο δρομος.....ο σκοπος ειναι ο Γιωργος να βρει την πιο γρηγορη και απλη λυση,ωστε να τελειωνει....απλα το εγραψα αυτο στην περιπτωση που η αλλη πλευρα το τραβηξει στα ακρα με μηνυσεις κλπ......

TATAR
10/09/2007, 16:40
Νομίζω ότι θα έπρεπε να το βάλεις και στα διάφορα Ελληνικά φόρουμ που ασχολούνται με BMW moto. Θα το έκανα αλλά τυπικά πρέπει να δώσεις την άδεια.

DrIoannis
10/09/2007, 16:47
Φίλε μου ελπίζω να την βρεις την άκρη.Να ξέρεις όμως ότι τίποτα δεν αξίζει να χαλάμε την υγεία μας.Υπομονή και όλα θα φτιάξουν.

michalispap
10/09/2007, 17:29
γιώργο σου έγραψα την δική μου περιπέτεια μαζί τους στο δίπλα φόρουμ, αλλα στα γράφω κι εδώ:

Γιώργο, όταν ξεχαρβαλωνόταν το θρυλικο Ντακαρ που είχα και ειδα κι αποείδα με τους Ελληνες, έστειλα επιστολή στους Γερμανούς με μεταφρασμένη την επιστολή που είχα στείλει στην Intercar τότε, μαζί με μεταφρασμένη την γελοία απάντηση τους.

δυστυχως το πρώτο μαιλ των γερμανών ήταν αυτο:

BMW Motorrad Direct‏
From: motorrad (Motorrad@bmw.de)
You may not know this sender. Mark as safe | Mark as unsafe
Sent: Tuesday, May 13, 2003 12:55:19 PM
To: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ@hotmail.com

Dear Mr. Papadopoulos, Thank you for your e-mail. We ask you to send the mentioned complaints to our e-mail address:motorrad@bmw.de
We will pass your request on to the relevant specialistdepa rtment.

Kind regards
BMW Motorrad Direct

Επειδή δεν πήρα απάντηση από κανέναν, ξανα έστειλα υπενθύμιση ενά μήνα μετά.

Οπότε (ξανα δυστυχώς) έλαβα αυτό:

BMW Motorrad Direct‏
From: motorrad (Motorrad@bmw.de)
Sent: Thursday, June 26, 2003 4:05:05 PM
To: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ@hotmail.com

Dear Mr Papadopoulos, Thank you for your e-mail. Your request had been passed on to our importer in Greece as well as toour export service department in Munich. We are sorry that you have not yet been contacted and sent an reminder to our colleagues from theservice to give you a soon reply. Meanwhile we have to ask for your patience a little longer.

Kind regards
BMW Motorrad Direct

Κοινώς πήρα τα @@ μου.
Είναι καραγκιοζάκια κλασσικά, που προφανώς 'κονομάνε απο τα αυτοκίνητα, κι έτσι τις μηχανές τις έχουν απλά για να τις έχουν.

(πω πω τα θυμήθηκα και συγχίστηκα)
Για την ιστορία, η επικοινωνία μου με την Intercar ήταν η εξής: (πέραν μερικών τηλεφώνων)

Re: BMW - Μήνυμα από το website για τμήμα: Διεύθυνση τμήματος Μοτοσυκλέττας‏
From: Marketing Moto BMW (marketing.moto@bmwgroup.gr)
You may not know this sender. Mark as safe | Mark as unsafe
Sent: Friday, May 09, 2003 9:29:09 AM
To: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ@hotmail.com
Αγαπητέ κύριε,

Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας το οποίο έχει προωθηθεί στον τεχνικό μας διευθυντή. Από ότι καταλαβαίνουμε δεν θέσατε κάποιο ερώτημα ούτε ζητάτε κάτι από εμάς, έτσι δεν είναι; Αν θέλετε κάποια απάντηση μπορούμε ευχαρίστως να δεχτούμε οποιοδήποτε ερώτημά σας.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Φιλικά,

Αντώνης Παπασταθόπουλο ς
Υπεύθυνος Marketing Μοτοσυκλεττών

----- Original Message -----
From: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ@hotmail.com
To: marketing.moto@bmwgroup.gr
Sent: Thursday, May 08, 2003 12:33 PM
Subject: BMW - Μήνυμα από το website για τμήμα: Διεύθυνση τμήματος Μοτοσυκλέττας

8/5/2003 12:33

Ονομα: ΜΙΧΑΛΗΣ
Επώνυμο: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Επάγγελμα/Ιδιότητα: ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Εταιρεία:
Διεύθυνση: -------------
Πόλη: ----------
Τ.Κ.: --------------
Τηλέφωνο: 0000000000
E-mail: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ@hotmail.com
Αρμόδιο τμήμα: Διεύθυνση τμήματος Μοτοσυκλέττας

Mήνυμα: Πέμπτη, 8 Μαΐου 2003
Κύριοι, με αφορμή τις δύο σημερινές βλάβες του F650 GS-Dakar που αγόρασα καινούργιο τον Ιανουάριο του 2001, σας περιγράφω το σύνολο των βλαβών που έχουν απασχολήσει από τότε εμένα και το εξουσιοδοτημέν ο συνεργείο του Κου Παναγιωτόπουλο υ.
1. 1η Αναβάθμιση software (τώρα κλωτσάει λιγότερο – σβήνει περισσότερο)
2. 2η Αναβάθμιση software (σβήνει λιγότερο)
3. 3η Αναβάθμιση software (δεν σβήνει – κλωτσάει ανεπαίσθητα, αλλά δεν τραβάει όπως πριν και ανεβάζει θερμοκρασία)
4. Αλλαγή ρελέ μίζας & μπαταρία (κολλημένο)
5. Καθρέφτες (2 αλλαγές μέχρι να βρεθεί σετ που δεν κλείνει στα 80χλμ/ω και μόνο με παρέμβαση της Intercar δεν χρεώθηκα εγώ αλλά η εγγύηση.)
6. Υδραυλική ρύθμιση προφόρτισης. (έχασε τα λάδια της στα 32.000χλμ)
7. Πλαστικός πίσω λασπωτήρας. (υπερβολικοί θόρυβοι) (edit:τελικα έσπασε στον Πάρνωνα.)
8. Φούσκα εισαγωγής. Σχίστηκε στη βάση της και είχα ρελαντί 3000rpm+ σε λασπωμένες κατηφόρες.
9. Τρύπα αριστερής βάσης ψυγείου και διαρροή αντιψυκτικού.
10. Διαρροή στην τσιμούχα του αριστερού καλαμιού μετά από αλλαγή ελατηρίων.
11. Ξεβιδώματα βιδών σε ζελατίνα και συντονισμοί
12. Βλάβη διακόπτη τιμονιού. Δεν λειτουργεί η μίζα με ταχύτητα και συμπλέκτη πλέον. Επίσης:
13. Σκασμένα αυτοκόλλητα φτερού που ξεκολλούν. 14. Κιτρινισμένο μέταλλο και των δύο εξατμίσεων.
15. Τακάκια που σφυρίζουν (άλλαξα σε EBC Carbon)
16. Διαρροή υγρών φρένων από το δοχείο του τιμονιού, σε μεγάλες κλίσεις-πτώσεις.

Δεν ανέφερα βλάβες λόγω φυσιολογικής φθοράς (ή και χρήσης) όπως ρουλεμάν λαιμού και πίσω τροχού, γρανάζια – αλυσίδα κ.α. Οι 16 αυτές βλάβες σε σύνολο 28 μηνών κτήσης και 34.000 χλμ, με οδήγησαν στο συνεργείο σας μαζί με τα προγραμματισμέ να σέρβις σχεδόν μία φορά κάθε μήνα!
Τονίζω ότι όλες οι επισκευές (προγραμματισμέ νες και μη) έγιναν στο συνεργείο του Κου Παναγιωτόπουλο υ, λόγω της φήμης του και σχετικών συστάσεων.
Αγοράζοντας καινούργιο BMW φανταζόμουν ότι θα απολάμβανα την ποιότητα και αξιοπιστία που διαφημίζετε.
Δυστυχώς η φαντασία αποδείχθηκε καλύτερη από την ακατόρθωτη πραγματικότητα σας. Η δική μου πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορώ πλέον να ξεκινήσω διαδρομή απροβλημάτιστα και χωρίς να ανησυχώ μην χαλάσει κάτι. Πραγματικά αμφιβάλω αν η πρόσφατη αναβάθμιση της ανάρτησης σε WP, προκειμένου να αυξηθούν τα περιθώρια ασφαλείας, θα έχει αποτελέσματα σε τέτοιο σύνολο.
Καθώς δεν πιστεύω σε εξαιρέσεις στο θέμα της ποιότητας και αξιοπιστίας αλλά ούτε και σε βασκανίες και άλλα μαγικά, η μοτοσικλέτα θα πουληθεί σε πρώτη ευκαιρία και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αντικατασταθεί πάλι με BMW.
Με τιμή, Μιχάλης Παπαδόπουλος.
Υ.Γ. Όντας κάτοχος του repair manual της BMW για το συγκεκριμένο μοντέλο, έχω διαπιστώσει προσωπικά την μη τήρηση των οδηγιών του κατασκευαστή από το συνεργείο σας. Π.χ. έλεγχος διαρροών συστήματος ψύξης, αλλαγή υγρών φρένων κάθε 12 μήνες, ή και προληπτικοί έλεγχοι σε γνωστά ελαττωματικά εξαρτήματα όπως η φούσκα της εισαγωγής.
Η αρχική μου εντύπωση ότι τα προϊόντα σας αναφέρονται περισσότερο σε λάτρεις της καφετέριας και όχι της περιήγησης δεν κατάφερε να ανατραπεί.
Λυπάμαι.

στην επιστολή αυτή δεν είχε προλαβει να χαλάσει, κάτι στα φώτα τα οποία ανάβανε μόνα τους όποτε γουστάρανε στην πυλωτή και έμενα απο μπαταρία, ούτε το ταχύμετρο που βραχυκύκλωνε όταν έβρεχε, ούτε τη ντίζα γκαζιού που έσπασε επειδή το μαμά τανκ μπαγκ χτύπαγε πάνω της, ούτε κάτι που είχε πάθει το βεντιλατερ....

Απο την απάντηση τους, κατάλαβες το κλίμα που επικρατούσε, σχετικά με τους πελάτες τους.
Ηλπιζα - χωρις να με ενδιαφέρει - ότι 4 χρόνια μετά θα είχαν σοβαρέψει αφού πλέον έχουν εταιρική παρουσία στην Ελλάδα.
Αλλά μπααααα....

η γνώμη μου;
πάρε τα λεφτά σου πίσω και πάρε κάτι άλλο.

καλή δύναμη,
Μιχάλης.

Υ.Γ. γιατί νομίζεις δίνουν 4 χρόνια οδική;

tai
10/09/2007, 17:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep

.... και το σκουπιδαριό της νεοεποχίτικης γκλαμουροτεχνολογίας...

Δυστυχώς το νεοελληνικό τετρομαγμένο αγοραστικό κοινό των γκλάμορους μηχανών ..."περιπέτειας" .............

...που την συντηρεί μια περίεργη κάστα ξενέρωτων καθωσπρεπειτζήδων που μέσα στο παραλήρημα του βαυαρικού μοτοσυκλετισμού, θυμίζει...

...........αυτοφυή ψώφια αμνοερίφια του κυανού έλικος...

...δώσε ένα μάθημα στους χρυσοκάνθαρους αντιπροσώπους της βαρύγδουπης ασάφειας που αγλαίζουν στην ιδιογλωσία της λίγδας τους ...

προς αποφυγή κρανιοφεγγούς αντίληψης, τον μάθαμε απ'έξω βλέπω Βασίλιε τον Κωστάκη Ε???:wave2:

Γιώργο ξεκόλλα, γιατι για να τους πηδήξεις, πρέπει να είσαι καλά.
Με ξεκάθαρο μυαλό και με την σκέψη οτι σου χρωστάνε και οτι τους έκανες την χάρη να γίνεις πελάτης τους, γάμα τους την μάνα!!
αξίωσε τα πάντα χωρίς να τους χαρίσεις τίποτα.
ο νόμος είναι μαζί σου.
καλύτερα με υπομονή να τους ξεβρακώσεις, παρά μα άγχος να πάρεις οτι τους βολεύει.:wave2:
:beer: :beer:

zephyr1
10/09/2007, 18:02
25000 εκανε με τα εξτρα αν εχεισ καποιο e-mail της BMW γερμανιασ στηλτο μου να τουσ το στιλο και εκει αν και θα βρει ακρη ο δικιγορος.

Γιωργο μπορω να εχω σε πμ το τηλ. του δικηγορου σου και αλλη φορα οταν ερχεσαι Λουτσα στο cartie ριξε σημα.:D

Καλα ξεμπερδεματα.:wave2:

FZMAN
10/09/2007, 18:24
Γιώργο καλή δύναμη και υπομονή και σίγουρα θα βρείς άκρη. Άποψη μου πάντως είναι: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΒΜW

apav
10/09/2007, 19:39
Καλή δύναμη και υπομονή! :wave2:

exotic2fast
10/09/2007, 19:41
Copy paste Από τμήματα πόστ στο Τransalp forum:

Καλημέρα παιδιά. Soto δεν θέλω να σας βασανίσω αλλά και εγώ περιμένω να έρθουν την τέταρτη ένας Ιάπωνας και ένας Ισπανός μηχανικός από την μαμά Honda για να δουν γιατί ο κινητήρας τα παίξε με μολις 555χλμ.

από ότι είπαν ο μηχανικός εξουσιοδοτημένος και ο μηχανολόγος της Honda το μηχανάκι ηρθε χωρίς παραφλού η έχει κάποιο ηλεκτρικό πρόβλημα(θερμοστάτης η βαλβίδα θερμοκρασίας) με αποτέλεσμα στο πρώτο σχετικά μεγάλο ταξιδάκι για Κιάτο να ζεσταθεί και να πετάξει τα λαδιά από τον μπροστινό κύλινδρο να γεμίσει λαδιά σχεδόν όλο το φίλτρο αέρα και ο κινητήρας να κάνει θόρυβο. Ο Ιάπωνας και ο Ισπανός μηχανικός από την μαμά Honda έρχονται για να δουν τι ακριβός έχει γίνει, αν δηλαδή είναι αστοχία υλικού η πρόβλημα στην γραμμή παραγωγής έτσι μου είπε ο μηχανολόγος από το Σαρακάκη γιατί τέτοιο πρόβλημα δεν έχει ξανά παρουσιαστεί στα μηχανάκια της Honda.

Φίλε Χρήστο το δείκτη θερμοκρασίας όντος δεν τον πρόσεξα γιατί ποτέ δεν δούλεψε και ποτέ δεν άναψε το λαμπάκι λαδιού. Από το Σαρακάκη ζήτησα αλλαγή μοτοσικλέτας η στη χειρότερη περίπτωση το μονό που θα δεχτώ είναι αλλαγή κινητήρα τίποτα άλλο.

Φίλε Χρηστό καλημέρα όντος η κινητοποίηση τους είναι ικανοποιητική τουλάχιστον μέχρι τώρα. Λόγω της καθυστερήσεις μου έχουν δώσει από τον Σαρακάκη και μηχανή για να μετακινούμε σίγουρα κάποιοι λόγοι θα υπάρχουν θα δείξει. Εχτές το απόγευμα που πήγα στο μηχανικό ηρθε και η κουτά με το μοτέρ τώρα περιμένω τους ξένους την Πέμπτη.

Φίλε Παύλο καλημέρα μια χαρά είναι ο τίτλος μου έδωσαν ένα ENDURO CRF 230F αλλά μάλλον σήμερα θα μου δώσουν ένα CBR 600 γιατί το μικρό έχει πολύ γέλιο αλλά για μέσα στην πόλη δεν παλεύετε.

Παιδιά καλημέρα καλό μηνά και καλή εβδομάδα . Τελικά όλα καλά με τη μηχανή, την Πέμπτη ηρθαν τελικά ένας Ιάπωνας και τρεις Ισπανοί μηχανικοί από την Honda τρεις ώρες κοίταγαν τη μηχανή πήραν διαφορά εξαρτήματα τρόμπες υγρά και διαφορά αλλά, σε μια συζήτηση που είχα μαζί τους για λίγο ο Ιάπωνας μου ζήτησε πολλές φορές συγνώμη για αυτό που έγινε και που ήταν πρωτόγνωρο για την Honda να έρθει μηχανή χωρίς υγρά με καθησύχασε ότι η μηχανή θα φτιαχτεί σαν καινούργια και θα είναι πάντα διπλά μου σε οποίο πρόβλημα και να ξανά παρουσιαστεί και όντος έτσι έγινε. Η μηχανή την Παρασκευή ήταν έτοιμη αλλάχτηκε ο κινητήρας και τώρα όλα καλά, πάντως μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ευγένεια και η αμεσότητα που έδειξαν στο πρόβλημα όχι μονό οι ξένοι αλλά και οι εδώ μηχανικοί. Άντε τώρα να ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια να την χαρώ τη ζουζούνα. Καλημέρα

soichiro_cbf
10/09/2007, 21:17
Honda ΤΕΛΟΣ :D

siokatas
10/09/2007, 21:59
....:wave2:

ποιους νομους ρε παιδια και κουραφεξαλα??
εγω εχω προβλημα με το καινουριο αμαξι μου μολις 413 χλμ 3 ημερων και εβγαλε λαδια απο φλατζα κεφαλης.πηρα τηλ στην γραμμη καταναλωτων, μιλησα και με δικηγορο΄εστειλα mail και σε κατασκευαστη και το μονο που πετυχα (χαρη και στο συνεργειο που πηγα) αλλαγη μοτερ και οχι αυτοκινητο.τους καλυπτουν τους @@. και μου ειπαν κιολας οτι επειδη ειναι καινουργιο και δεν εχουν ολα τα εργαλεια βοηθησε πολυ σε αυτο(αλλαγη μοτερ αλλιως πηγαινα για επισκευη).....ειμαστε στην εποχη του φασον βλεπετε....αλητες ολοι τους μας βλεπουν σαν ευροπουλα με ποδια....

καλο κουραγιο φιλε θελει υπομονη και θα την βρεις την λυση....

soichiro_cbf
10/09/2007, 22:58
Για τον απο πάνω.ΠΑΡΕ MAZDA.ΤΕΛΛΛΟΣ

iannis
11/09/2007, 00:44
Φιλε Θα συμφωνισω με τους περισσοτερους απο εδω μεσα, και σου λεω και εγω το πρωτο πραγμα που πρεπει να εχεις εννοια ειναι η υγεια η δικια σου και της οικογενεια σου και να φροντισεις να ζησεις οσο πιο πολλα χρονια μπορεις να την χαιρεσαι (και να σε χαιρονται).Τωρα οσο αφορα την μηχανη πιστευω οτι κινησε σωστα, βαλε ενα ΕΜΠΙΣΤΟ δικηγορο (τα παιρνουν καμια φορα κι'αυτοι) και κυνηγα τους μεχρι να πατησουν μαυρο χιονι .Το ξενερωμα βεβαια που εχεις φαει πρεπει να ειναι μεγαλο, και θα σου προτεινα να αρχισεις να ψαχνεις για την επομενη οταν και εφοσον μπορεσεις (εγω μαλλον αυτο θα εκανα).
Τωρα για τη bmw παντα την θεωρουσα υπερεκτιμημενη για το προιον που δινει και ο λογος τιμης/προιοντος δεν ηταν καλος αλλα ποτε δεν την θεωρουσα αναξιοπιστη και θεωρουσα οτι εβγαζε καλες μηχανες, βεβαια με αυτα που διαβαζω εδω μεσα εχω αρχισει να εχω σοβαρες αμφιβολιες και για αυτο. Κρατα μας ενημερους για τις εξελιξεις και σου ευχομαι οτι καλυτερο :wave2: :wave2: :wave2:

JIMK7
11/09/2007, 00:49
Ρε επικοινωνείτε με τον ομφαλό σας όλοι τι είναι όλα αυτά που γράφετε που νομίζετε ότι είστε ? επί δεις σπάσανε τα ρουλεμάν του μπροστινού τροχού είναι υποχρεωμένοι να αντικαταστήσουνε ολόκληρο το μηχανάκι σοβαρευτείτε λίγο έστω και για μια φορά στη ζωή σας και στο κάτω κάτω για αυτό υπάρχει η εγγυηση όσο για τους Γερμανούς χεστικανε για την υγεία του άλλου το πολύ πολύ αν το μάθουν θα πεθάνουν στα γέλια .......:a029: :a029:

Nikoskazer2000
11/09/2007, 01:12
:eek:

Ε οχι ρε φούστη μου BMW και καινούργια μάλιστα να έχει τόοοοσες πολλές "αστοχίες υλικού"... Ούτε κινέζικο παπί δηλαδή που λέει ο λόγος να ταν. Δεν ξέρω και πολλά (ευτυχώς) απο τα τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς νομικά Γιώργο αλλα με τα e-mail στις αντιπροσωπίες και στη Γερμανία δεν το βλέπω να βρίσκεις άκρη.

Μόνο δικαστικώς οτι κάνεις και με δικηγόρο εξιδικευμένο σε ανάλογα θέματα που αφορούν εξαπάτηση αγοραστή μοτό (οπως είπαν ολοι ρώτα το Λάμπρο (Tropeas) που έχει να σου προτείνει δικηγόρο ενήμερο.

Και προς Θεού: Η ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!!! Κι' εμένα ο πατέρας μου απο κάποια πολύ άνχοτική περίοδο έπαθε έμφραγμα και είναι ως τώρα καλός φίλος με τα φάρμακα και τα τέστ κοπώσεως.

Θα την βρείς την άκρη. Πάντα να 'σαι καλά!

gcrook
11/09/2007, 02:08
Προσπαθω πολυ σοβαρα να μην πηδηξω το τοπικ του Γιωργου, αλλα οταν ξαφνικα βλεπεις μεσα απο ενα τετοιο τοπικ να ξεπεταγονται ιδιοκτητες μηχανακιων με μοτερ "διαμαντια" , "σταθερες αξιες" και αλλα τετοια βαρυγδουπα, οι οποιοι διαρρηγνυουν
χρονια τα ιματια τους οτι τα καμαρια τους ειναι πραγματικα αυθραυστα και απροσβλητα απο καθε κακατοπια να φτυνουν το ειναι τους με το καλημερα, ε μπορεις να πεις στον εαυτο σου οτι δεν εισαι τρελλος που τοσο χρονια δεν εφαγες την παραμυθα του μαλακα Ελληνα μοτοσυκλετιστη που αγοραζει με γνωμονα την αξιοπιστια μια εννοια που πολυ απλα δεν υφισταται πουθενα και ποτε.

Σιγα μην εβγαλε νοημα το ανωθεν...:alien:

Nikoskazer2000
11/09/2007, 02:12
...Σιγα μην εβγαλε νοημα το ανωθεν...:alien:

+1 :sick:

αλλα κάτι πάει να γίνει ;)

agelos
11/09/2007, 11:54
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ' ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ & ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ :wave2:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ , ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ & ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!! :wave2: :wave2: :wave2:

afrotwin
11/09/2007, 12:00
giorgo otan to paris tou mpourdelo afise to gia antalagi ke pare ena giaponeziko na isixasis

pare to to zouzoura pali i to gts min asxoli8is alo me tous ili8ious

11/09/2007, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
...μήπως με μαύρα ράσα, τσαντήλες στο κεφάλι και βλέμμα μοχθηρής νυφίτσας σαν θεούσες που πάνε να προσκυνήσουνε γονατιστές στην Παναγία της Τήνου?

Δεν το πιστεύω, άμα κρίνω από φίλο που πήγε 3 φορές για σοβαρές βλάβες...
1) εγκέφαλο ....δεν πιάναν τα ΑBS
2) κοντέρ ...του ζητούσαν 1000 ευρώ και με τσαμπουκά τα γλύτωσε!
3) αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμα στου Τρικαλιώτη με σκουριασμένο και ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ άξονα και 25000 χλμ (GS1200 mod 2004). Μετά από επικοινωνίες με Γερμανίες και το σκουπιδαριό της νεοεποχίτικης γκλαμουροτεχνολογίας...
...καλείται να πληρώσει και 800 ευρώ για να την πάρει!!!

Δυστυχώς το νεοελληνικό τετρομαγμένο αγοραστικό κοινό των γκλάμορους μηχανών ..."περιπέτειας" αντί ν΄αρπάξει καμιά βρεγμένη σανίδα και να μπουκάρει στις αντιπροσωπείες ζητώντας εξηγήσεις και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ όπως πολύ καλά το έθεσε η "γιαγιά αρκούδα"...

Γιαγιά Αρκούδα, επειδή δεν έχεις καμία σχέση με τα αυτοφυή ψώφια αμνοερίφια του κυανού έλικος...
..."the ultimate riding machine"!

Ρε φίλε λες και ακούω τον ζουράρη ...

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
11/09/2007, 16:10
σημερα με πηραν απο την BMW και μου ειπαν οτι δεν ειναι τα ρουλεμαν αυτη την φορα αλλα εχει ξεκολισει καποιο διαφραγμα απο την εξατμιση μεσα και αυτο κανει τον φοβερο θοριβο και τρεμει ολλη η μηχανη δηλαδη αγορασα ενα καινουριο χρεπι υπο διαλιση ? αυτο καταλαβενο εγω βαση αυτων που λενε.....
και εδοσα και 25000 ευρω για αν παρω ενα ριμαδι?

agelos
11/09/2007, 16:15
ΡΕ ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΜΑΚΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ & ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ :a31:

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ :mad: :mad: :mad:

ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ? ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ & ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ :mad: :mad: :mad:

costas81
11/09/2007, 16:51
σημερα με πηραν απο την BMW και μου ειπαν οτι δεν ειναι τα ρουλεμαν αυτη την φορα αλλα εχει ξεκολισει καποιο διαφραγμα απο την εξατμιση μεσα και αυτο κανει τον φοβερο θοριβο και τρεμει ολλη η μηχανη δηλαδη αγορασα ενα καινουριο χρεπι υπο διαλιση ? αυτο καταλαβενο εγω βαση αυτων που λενε.....
και εδοσα και 25000 ευρω για αν παρω ενα ριμαδι?

κυνηγησε το οσο μπορεις!!

Meni0s
11/09/2007, 21:27
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ πανω απο ΟΛΑ η υγεια μας ...! ! ! !

Οσο για τα υπολοιπα καλη δυναμη και δειρε τους με το γαντι.....

exotic2fast
11/09/2007, 22:25
Η ιστορία μου θυμίζει ένα γνωστό που είχε πάρει ένα πάνφτηνο κινέζικο και άν ήταν και κινέζικο μηχανάκι και μετά από μια εβδομάδα σε μια χαλαρή βόλτα στην παραλία εκέι που πήγαινε του ξέπλεκε η πίσω ζάντα και έφεβγαν ακτίνες αριστερά δεξιά. Μέχρι να σταματίσει στην άκρη του είχαν φύγει οι μισές.
Εγώ πιστεύω οτι δεν πρέπει να το ξανακαβαλίσεις αυτό το μηχανάκι.

DimChios
12/09/2007, 03:38
ΓΙΑΓΙΑ...

ΑΡΧΙΚΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ!
ΣΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΣΤΑ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΕΣΥ!

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ...
Γ@ΜΗΣΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ!

ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!

Εχω να πω κατι σε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ομως που εγραψαν παραπανω γιατι ειλικρινά με στεναχωρησαν και επιπλέον σε κάποιους, εστειλα ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ γι αυτους στο διαολο!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ :rolleyes: ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ BMWΔΑΚΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ, Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΠΑΡΕΑ!

ΜΗ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ...

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΩ!

ΕΣΕΙΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΜΕΝ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΔΕ, ΚΑΙ ΟΥΧΙ-BMW ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!

DimChios
12/09/2007, 03:45
Να σημειώσω ότι δεν αναφέρομαι στους παθόντες!
Αυτοι δυστυχως σταθηκαν για τον Χ-Ψ λόγο άτυχοι οπως ο καθενας μπορει να σταθει!
Αναφερομαι στους κολημενους, που τελικά ειναι πολλά περισσότερα εκτος από αυτο (κατ εμε) :rolleyes:
και ΔΕΝ χαλιέμαι για το οτι εχω ενα μπουρδελο που λεγεται BMW, αλλά γιατί ειμαι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ετσι πρέπει (θελω) να με αντιμετωπίζουν!

Τωρα μπορω να ξερασω με την υσηχια μου!

:a020: :a020: :a020:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΑ ΤΗ ΠΑΡΕΑ

Nikoskazer2000
12/09/2007, 04:08
Δημήτρη φίλε μου ενα είναι το σίγουρο: Οτι οσοι θέλουν να αγοράσουν BMW, θα αγοράσουν BMW δεν πα να διαβάσουν 10 θέματα σαν του Γιώργου.

Δες το κι' αλλιώς μετά απο αυτό που έπαθε ο Λάμπρος με το SV του αλλα και άλλοι με V-Strom (ίδιος κινητήρας) σταματήσαμε να λέμε τα καλορίζικα σε καινούργια εκάστοτε μηχανάκια; Όχι βέβαια! :winka:

Το ποιοί είναι BMWδάκηδες στη νοοτροπία φαίνεται οτι κι' αν καβαλάνε. Μη χαλιέσαι φίλε...κοίτα εμένα :smilea:

filipp0s
12/09/2007, 06:42
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ, κουράγιο φίλε μου! Τι να πει κανεις...τώρα τελευταία όλο
και πιο συχνα διαβάζουμε για προβληματικά μηχανακια με το που βγαίνουν
από το εργοστάσιο, για στραβά πλαίσια, κινητήρες που σπάνε στα 30Κ,
και τώρα αυτό...:(

Ελπίζω σύντομα να έχει αίσιο τέλος η ιστορία σου...:wave2:

gcrook
13/09/2007, 06:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΓΙΑΓΙΑ...

ΑΡΧΙΚΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ!
ΣΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΣΤΑ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΕΣΥ!

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ...
Γ@ΜΗΣΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ!

ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!

Εχω να πω κατι σε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ομως που εγραψαν παραπανω γιατι ειλικρινά με στεναχωρησαν και επιπλέον σε κάποιους, εστειλα ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ γι αυτους στο διαολο!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ :rolleyes: ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ BMWΔΑΚΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ, Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΠΑΡΕΑ!

ΜΗ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ...

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΩ!

ΕΣΕΙΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΜΕΝ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΔΕ, ΚΑΙ ΟΥΧΙ-BMW ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!

Αν και αυτα λεγονται απο κοντα, σε περιπτωση που λεμε τωρα αναφερεσαι σε μενα Δημητρη μαλλον δεν κατανοησες καλα το ποστ μου.
Αναφερθηκα σε μια γενικη νοοτροπια της πλειοψηφιας των ανθρωπων να περιμενουν την καταλληλη ευκαιρια να γκρεμισουν τον γυαλινο κοσμο που εχουν χτισει σχετικα με την ποιοτητα των μοτοσυκλετων τους, διοτι ολο τον υπολοιπο καιρο κρυβονται σαν τα ποντικια στις φωλιες τους.
Σαμπως και καταλαβα και εγω τι εγραφα;:lol:

Υ.Γ Οντως δεν μιλας για μενα, σιγουρα προκειται περι παρεξηγησης, γιατι μπυρα μαζι δεν εχουμε πιει.
Εγω καφε παραγγελνω.:hypnotize

Υ.Γ 2 Γαμω τις δημοσιες υπηρεσιες part2 (το πρωινο αυτο θα ειναι ζορικο)

kaps
13/09/2007, 06:41
Είναι εξοργιστικοί ...Η ΥΑΜΑΗΑ στη Μοτοδυναμική ( Κηφισιά) όταν της πήγα το ΧΤΧ για τσεκάρισμα του TPS ( το έχω πάρει μεταχειρισμένο) όχι μόνο το τσέκαραν αλλά του έκαναν γενικό έλλεγχο και ρύθμιση όλων των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων . Οταν τους είπα μετά το πέρας της εργασίας που κράτησε 1 ώρα τι οφείλω μου είπαν απλά τίποτα . Και την εργασία την έκανε ο αρχιμηχανικός της Μοτοδυναμικής . Μετά είναι να αλλάξεις μάρκα . Μια φορά πήρα HONDA και αγανάκτησα . Οπως έλεγε μια διαφήμιση γύρω στο 1980 ...Νά'χα μια ΥΑΜΑΗΑ .:wave2:

Respect
13/09/2007, 06:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από agelos
ΡΕ ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΜΑΚΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ & ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ :a31:

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ :mad: :mad: :mad:

ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ? ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ & ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ :mad: :mad: :mad: +1000

FUJI
13/09/2007, 16:53
Έλεος, πίσω απ' τα κουστούμια και τους πληθυντικούς, υπάρχει ένας και μόνο σκοπός ... η τσέπη μας! Αλλά ως εκεί. Μετά τρέχα - γύρευε. ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ εύχομαι την καλύτερη έκβαση στην περιπέτειά σου, που γνώμη μου πρέπει το λιγότερο να είναι η αντικατάσταση της μοτο σου. Για περαιτέρω αποζημιώσεις, μακάρι, αλλά ...
Όπως και να 'χει, πες μας τι απέγινε, γιατί λίγο - πολύ όλοι μπορεί να πέσουμε στην ίδια λούμπα.

Nikoskazer2000
14/09/2007, 00:23
........

Αμα λέει για 'μενα αστα γάματα :sad:

(μόνο ρετσίνα προλάβαμε να πιούμε ρε φούστη μου)

rsp
14/09/2007, 01:07
Γιαγια αρκουδα ελπιζω το συντομοτερο να ηρεμησεις και μακαρι να χαρεις συντομα παλι ενα αξιοπιστο μηχανακι...! Οτο μαρκα και να ειναι να ειναι παντα αψογο!!

αλλα επειδη δεν κρατιεμε η πουτανα....ας ξανα ακουσω για ΚΤΜ μετα...:alien:

bartlal
14/09/2007, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp

αλλα επειδη δεν κρατιεμε η πουτανα....ας ξανα ακουσω για ΚΤΜ μετα...:alien:

σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι! :evil: :evil: :evil:

:smokin:

rsp
14/09/2007, 22:24
Γιωργο ασε να μιλαει κανας αλλος....Αλλα να ακουω και απο εσενα....Ελεος!!:sick:

soichiro_cbf
15/09/2007, 00:19
Προσπαθω πολυ σοβαρα να μην πηδηξω το τοπικ του Γιωργου, αλλα οταν ξαφνικα βλεπεις μεσα απο ενα τετοιο τοπικ να ξεπεταγονται ιδιοκτητες μηχανακιων με μοτερ "διαμαντια" , "σταθερες αξιες" και αλλα τετοια βαρυγδουπα, οι οποιοι διαρρηγνυουν
χρονια τα ιματια τους οτι τα καμαρια τους ειναι πραγματικα αυθραυστα και απροσβλητα απο καθε κακατοπια να φτυνουν το ειναι τους με το καλημερα, ε μπορεις να πεις στον εαυτο σου οτι δεν εισαι τρελλος που τοσο χρονια δεν εφαγες την παραμυθα του μαλακα Ελληνα μοτοσυκλετιστη που αγοραζει με γνωμονα την αξιοπιστια μια εννοια που πολυ απλα δεν υφισταται πουθενα και ποτε.

Σιγα μην εβγαλε νοημα το ανωθεν...:alien:

Πσσσσσσσσσσσσσσσ τι είπε ρε το άτομο...ζούμε μεγάλες στιγμές λέμε.

gcrook
15/09/2007, 06:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
Πσσσσσσσσσσσσσσσ τι είπε ρε το άτομο...ζούμε μεγάλες στιγμές λέμε.

Ειδες αμα εχω κεφια τι "ποιηματα" γραφω;

bartlal
22/09/2007, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Γιωργο ασε να μιλαει κανας αλλος....Αλλα να ακουω και απο εσενα....Ελεος!!:sick:

τον κρουκη εννοεις, ε? :look: :rolleyes: :look: :rolleyes: :look:

:D