PDA

View Full Version : Η πολιτική σκοτώνει

S705
10/09/2007, 15:35
Πριν μια ώρα καθώς γυρνούσα από την δουλεία μου , περνώ από μια γνωστή και ωραία στροφή. Η αγαπημένη , για έμενα , δεξιά τέρμα στον Κηφισό, αυτή που βγάζει παράλια.
Και καθώς έστριβα με καμία 75 χλμ έχοντας αμάξι στα αριστερά μου , τι βλέπω στα περίπου 8 μετρά???
Ένα μεγάλο κομμάτι από πολιτική αφίσα ( αυτά τα χοντρά γυαλιστερά χαρτόνια ) να κείτεται στην ΜΕΣΗ της λωρίδας μου
:eyepop: :hypnotize :uplate: :eyepop: :hypnotize :uplate:
Ούτε αριστερότερα ούτε δεξιότερα , στην μέση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και τώρα:confused: :confused:

Να την σηκώσω? Έχω αμάξι στα αριστερά
Να κλείσω γραμμή? Δεν χωραω γαμω το…..

Την κάτσαμε
:a011: :a011:
Αλλά ο κάλος θεούλης που με αγαπαει!!!!!!!!!!!! Φρόντισε για έμενα .μια ριπή αέρα και την παραμερίζει πιο αριστερά από εκεί που αναπαυόταν.

Ουφ την γλίτωσα …..γαμω την πολιτική μου.

Giorgos19
10/09/2007, 15:39
Τελος καλο ολα καλα!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

sergiosm
10/09/2007, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Πριν μια ώρα καθώς γυρνούσα από την δουλεία μου , περνώ από μια γνωστή και ωραία στροφή. Η αγαπημένη , για έμενα , δεξιά τέρμα στον Κηφισό, αυτή που βγάζει παράλια.
Και καθώς έστριβα με καμία 75 χλμ έχοντας αμάξι στα αριστερά μου , τι βλέπω στα περίπου 8 μετρά???
Ένα μεγάλο κομμάτι από πολιτική αφίσα ( αυτά τα χοντρά γυαλιστερά χαρτόνια ) να κείτεται στην ΜΕΣΗ της λωρίδας μου
Ούτε αριστερότερα ούτε δεξιότερα , στην μέση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και τώρα:confused: :confused:

Την κάτσαμε
Αλλά ο κάλος θεούλης που με αγαπαει!!!!!!!!!!!! Φρόντισε για έμενα .μια ριπή αέρα και την παραμερίζει πιο αριστερά από εκεί που αναπαυόταν.

Ουφ την γλίτωσα …..γαμω την πολιτική μου.

τσ τσ τσ τσ τσ

Πόσο λάθος βλέπεις τα πράγματα....

Η πολιτική σώζει ....

διότι πολύ απλά (ως γνωστόν) παρέλαβε "μαύρη γή" (εννοείται απο την προηγούμενη κυβέρνηση)
Βλέπε: αφίσα στη μέση του δρόμου

Τελικά όμως, χάρις στην αλάνθαστη τακτική της, κατάφερε (στο τέλος της τετραετίας και πάντα λίγο πριν τις εκλογές) να αποκαταστήσει τα πράγματα και να διώξει την αφίσα που (ο άλλος) είχε ρίξει στην άσφαλτο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vagkan
10/09/2007, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705

Την κάτσαμε

Ουφ την γλίτωσα …..γαμω την πολιτική μου. [B]

και μετά μου λέτε ότι δεν υπάρχει Στρατηγός Άνεμος!!!

apav
10/09/2007, 17:36
:uplate: Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο έστω και τώρα, μπας και πάει κάποιος από εκεί να τα μαζέψει;:wave2:

S705
10/09/2007, 17:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
:uplate: Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο έστω και τώρα, μπας και πάει κάποιος από εκεί να τα μαζέψει;:wave2:

Να κάνουν τι?????????????????????????????????
Πριν καιρό πάνω σε μια στροφή σε γέφυρα στην Αθήνα βρισκόταν παρατημένο ένα λάστιχο αυτοκινήτου μαζί με την ζάντα , το μισό στον δρόμο και το μισό στο πεζοδρόμιο του διαζώματος .
Κάνεις δεν σταμάταγε να το μαζέψει , λόγο τις κλειστής στροφής και του πολυσύχναστου.
Και όταν επικοινώνησα άκουσα πολλά ναι αλλά το λάστιχο παρέμενε .
Μην ανησυχείς για την άφησα, φυσούσε σήμερα και οπός ήρθε έτσι θα φύγει .