View Full Version : mastoras??
Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει υπεύθυνα κάποιο καλό συνεργείο για το multi μου??
ntinlanden
11/09/2007, 13:42
..... :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από shaman
Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει υπεύθυνα κάποιο καλό συνεργείο για το multi μου??
Την φορτώνεις στο φέρρυ και βουρ στο μαστρο - Φαμπριτσιο...:D
Moto Basilopoulos, sto Aigio... :D :D :cool:
Ταξιδευτής
11/09/2007, 18:30
Χωρις δευτερη σκεψη, Παντελης Καριμαλης, στην αρχη της Λ. Βουλιαγμενης. :wave2:
thePrince
11/09/2007, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Χωρις δευτερη σκεψη, Παντελης Καριμαλης, στην αρχη της Λ. Βουλιαγμενης. :wave2:
Καλό παιδί ο Παντελής αλλά (λόγω φόρτου εργασίας) για να ασχοληθεί ο ίδιος με τη μηχανή σου πρέπει να σε συμπαθήσει.
Hint: Μην βρίσεις μπροστά του για κανένα λόγο.
+1 και για τον Παντελη, αλλα εγω προτεινω τον Θωμα στην Ν.Ιωνια!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
εγω προτεινω τον Θωμα στην Ν.Ιωνια!!!
+1
ntinlanden
12/09/2007, 10:25
+1
Μονο θωμας....
Αν και εχει πηξει στην δουλεια.....Μεινανε παλι τα δυο τους με τον theo και πεφτει τρεξιμο για αυτους και περιμενε για μας......
Τηλ. 210-2757158
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Hint: Μην βρίσεις μπροστά του για κανένα λόγο.
Πλάκα μας κάνεις, εεε...???
Είναι δυνατόν να πας Ducati στο συνεργείο και να μην βρίζεις και μπαίνοντας (για το σπρώξιμο) και βγαίνοντας (για την λυπητερή) ??? :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πλάκα μας κάνεις, εεε...???
Είναι δυνατόν να πας Ducati στο συνεργείο και να μην βρίζεις και μπαίνοντας (για το σπρώξιμο) και βγαίνοντας (για την λυπητερή) ??? :look:
Μήπως τα παραλες ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Μήπως τα παραλες ?
Είναι γνωστός εγκάθετος.....
gatecrasher
13/09/2007, 07:55
πλακα κανεις που προτινεις τον παντελη? Δουλεβεις εκει? Και πρωτα απο ολα δεν θα ασχοληθει ο παντελης με κανενα μηχανακι αλλα αντε να το βολταρει το πολυ πολυ! Ο γιωργος εχει γνωσεις και μετα απο εκει το χαος... Οποιος παει εκει ας μας γραψει τις εντυπωσεις του.....:nono:
Ευτυχώς δηλαδή που δεν είμαι Αθήνα.
Εδώ έχουμε μόνο ένα συνεργείο για Ducati και δόξα το θεό και καλός μάστορας είναι και οι τιμές είναι λογικές.
Το μόνο κακό που έχει είναι οτι σου σε αργεί αν είσαι απο εδώ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
...
Το μόνο κακό που έχει είναι οτι σε αργεί αν είσαι απο εδώ.
1 anthrwpos (giati an mou peis oti o Antreas tha katsei na ftiaksei Ducati kai KTM.... ase kalutera) na kanei TOSH douleia.... logiko to blepw! :smilea: :smilea:
toulaxiston ksereis oti otan tha katsei na asxolithei me to mhxanaki sou, tha sou kanei douleia apo tis liges. egw epatha PLAKA leme mias kai hmoun apo panw tou kathe stigmh pou asxolithike me to mhxanaki....
tosh prosoxh sth leptomeria einai duskolo na breis se mastora!!