View Full Version : Ti na agoraso gia proth mhxanh?
leontiad
12/09/2007, 14:53
Kalhspera.Eimai neos sto forum kai stis mhxanes.Prosfata tha vgalo diploma gia mhxanh kai skeftomai ti mhxanh na agoraso.Den eixa pote mhxanh.De me noiazei h taxhtha kai ta gazia.H mhxanh pou tha paro thelo na th "goustaro" emfanhsiaka" na einai sxetika asfalhs kai aksiopisth.H xrhsh gia thn opoia th thelo einai gia metakinhseis kirios mesa stin athina kai gia kamia volta pio pera.H mhxanh pou exo dei kai mou aresei poly emfanhsiaka einai h fazer fz6 600 kai h tdm 850 h palia.Eimai diatethimenos na doso mexri 4500xiliarika gia kati metaxeirismeno.Aksizei to kopo?Ti mou proteinete?
Thank you!
Tip γραψου με γυναικειο username και θα παρεις πολλες μα παρα πολλες απαντησεις :lol: :lol: :lol:
Πολυ καλο all around μηχανακι το Fazer αλλα ειναι λιγο μεγαλο για πρωτο
lampros_fazer
12/09/2007, 17:59
Για να προλάβω τον zefkas πάρε Βέσπα..
leontiad
12/09/2007, 20:59
Episis emfanhsiaka m'aresei poly kai to honda shadow.Kamia sxesh me ta parapano alla leme
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Για να προλάβω τον zefkas πάρε Βέσπα..
:evil:
Ρε γιατί μου κλέβετε τις ατάκες μου? :a52:
Αρχικά δημιουργήθηκε από leontiad
Kalhspera.Eimai neos sto forum kai stis mhxanes.Prosfata tha vgalo diploma gia mhxanh kai skeftomai ti mhxanh na agoraso.Den eixa pote mhxanh.De me noiazei h taxhtha kai ta gazia.H mhxanh pou tha paro thelo na th "goustaro" emfanhsiaka" na einai sxetika asfalhs kai aksiopisth.H xrhsh gia thn opoia th thelo einai gia metakinhseis kirios mesa stin athina kai gia kamia volta pio pera.H mhxanh pou exo dei kai mou aresei poly emfanhsiaka einai h fazer fz6 600 kai h tdm 850 h palia.Eimai diatethimenos na doso mexri 4500xiliarika gia kati metaxeirismeno.Aksizei to kopo?Ti mou proteinete?
Thank you!
ψιτ φιλαράκι...
πάρε βέσπα!
:rotflmao: :rotflmao:
Episis emfanhsiaka m'aresei poly kai to honda shadow.Kamia sxesh me ta parapano alla leme
Ρε δεν φτανει που δεν εισαι γκομενακι εισαι και τσοπερας?
Hell awaits u ρεεεεε :lol: :lol: :lol:
Σοβαρα τωρα εχω την αμυδρη υποψια οτι δεν ξερεις τι θες
leontiad
13/09/2007, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Ρε δεν φτανει που δεν εισαι γκομενακι εισαι και τσοπερας?
Hell awaits u ρεεεεε :lol: :lol: :lol:
Σοβαρα τωρα εχω την αμυδρη υποψια οτι δεν ξερεις τι θες
To ksero:)
mixalakis
14/09/2007, 09:08
Thank you!
Φίλε μου εγώ πουλάω το δικό μου το Fazer.
Αλλά για να πω την αλήθεια δεν νομίζω ότι κάνει για πρώτη μηχανή.
Είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει το γκάζι αλλά το Fazer έχει πολύ, επίσης θα βοηθούσε να μας έλεγες τι οδηγική εμπειρία έχεις.
Για το TDM 850 έχω να πω ότι είναι πολύ καλό μηχανάκι αλλά το πιο καινούργιο που μπορείς να βρεις θα είναι μοντέλο 2001 άντε 2002.
Όσο για το Shadow. NO COMMENT
Vezouvios
14/09/2007, 09:19
EΓΩ ΠΑΝΤΩς ΠΡΟΤΙΝΩ ΑΥΤΟ!!!
ΠΑΝΤΩς Περαν της πλακας συμφωνω με την βεσπα!!
Αν βρεις καμια cosa200 toy 91 χτυπα την ειναι πραγματικη ευκαιρια!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
103658
leontiad
14/09/2007, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Φίλε μου εγώ πουλάω το δικό μου το Fazer.
Αλλά για να πω την αλήθεια δεν νομίζω ότι κάνει για πρώτη μηχανή.
Είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει το γκάζι αλλά το Fazer έχει πολύ, επίσης θα βοηθούσε να μας έλεγες τι οδηγική εμπειρία έχεις.
Για το TDM 850 έχω να πω ότι είναι πολύ καλό μηχανάκι αλλά το πιο καινούργιο που μπορείς να βρεις θα είναι μοντέλο 2001 άντε 2002.
Όσο για το Shadow. NO COMMENT
Exo 0denimh odhgikh empiria ektos apo kati scooterakia to kalokairi.To shadow giati oxi einai diskolo sto xeirismo gia proth mixanh?
mixalakis
14/09/2007, 10:20
Exo 0denimh odhgikh empiria ektos apo kati scooterakia to kalokairi.To shadow giati oxi einai diskolo sto xeirismo gia proth mixanh?
Είναι προσωπική μου θέση να μην μου αρέσουν τα τσόπερ. Δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα!
Δεν είναι βολικά στην καθημερινή μετακίνηση στην πόλη.
Δεν έχουν χώρους.
Δεν είναι άνετες οι ανατρήσεις τους.
Δεν είναι άνετη η θέση οδήγησής τους (όσο και αν φαίνεται να είναι).
Δεν στρίβουν.
Δεν έχουν δύναμη.
Δεν πάνε γρήγορα.
Δεν ταξιδεύουν.
Το μόνο που κάνουν είναι τα κοιτάς όταν γυαλίζουν τα νίκελ στην κεφετέρια!
Το Fazer είναι ένα πανέμορφο μηχανάκι που δεν είναι δύσκολο στην πόλη, κρατάει καλά, έχει πολύ δύναμη και ταξιδεύει άνετα.
Δεν κάνει όμως κατά τη γνώμη μου για κάποιον που δεν έχει εμπειρία.
Θα σου πρότεινα κάτι σε ΧΤ για αρχή.
Αν δεν ταξίδι το ΧΤ δεν κάνει οπότε κοίτα το V-strom που αν και δεν μου αρέσει η εμφάνισή του είναι από τα πιο ολοκληρωμένα μοντέλα που βγήκαν ποτέ.
leontiad
14/09/2007, 10:27
Είναι προσωπική μου θέση να μην μου αρέσουν τα τσόπερ. Δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα!
Δεν είναι βολικά στην καθημερινή μετακίνηση στην πόλη.
Δεν έχουν χώρους.
Δεν είναι άνετες οι ανατρήσεις τους.
Δεν είναι άνετη η θέση οδήγησής τους (όσο και αν φαίνεται να είναι).
Δεν στρίβουν.
Δεν έχουν δύναμη.
Δεν πάνε γρήγορα.
Δεν ταξιδεύουν.
Το μόνο που κάνουν είναι τα κοιτάς όταν γυαλίζουν τα νίκελ στην κεφετέρια!
Το Fazer είναι ένα πανέμορφο μηχανάκι που δεν είναι δύσκολο στην πόλη, κρατάει καλά, έχει πολύ δύναμη και ταξιδεύει άνετα.
Δεν κάνει όμως κατά τη γνώμη μου για κάποιον που δεν έχει εμπειρία.
Θα σου πρότεινα κάτι σε ΧΤ για αρχή.
Αν δεν ταξίδι το ΧΤ δεν κάνει οπότε κοίτα το V-strom που αν και δεν μου αρέσει η εμφάνισή του είναι από τα πιο ολοκληρωμένα μοντέλα που βγήκαν ποτέ.
Ok.Katalava thn apopsh sou kai ton tropo skepsis sou.To V-STROM mono sto dromo pou to exo dei mou fainetai ligo ogolithos se sxesh me to fazer.H gnomi sou einai oxi fazer gia proth mixanh loog apeirias kai epeidh einai kapos grhgoro?Den exo trella me thn taxhtyta mono omorfia eksoterikh pou to fazer exei gia mena kai na einai aksiopisto
el_hymador
14/09/2007, 10:30
Μονοκυλινδρο on-off
θα σε μαθει να οδηγας, δεν θα σε τρελανει με συντηρηση κτλ και θα κανει τα παντα!
κινηση στην πολη, στο χωμα, ταξιδακια κτλ
leontiad
14/09/2007, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μονοκυλινδρο on-off
θα σε μαθει να οδηγας, δεν θα σε τρελανει με συντηρηση κτλ και θα κανει τα παντα!
κινηση στην πολη, στο χωμα, ταξιδακια κτλ
Kai poia einai ta monokilindra on-off?
mixalakis
14/09/2007, 11:11
Ok.Katalava thn apopsh sou kai ton tropo skepsis sou.To V-STROM mono sto dromo pou to exo dei mou fainetai ligo ogolithos se sxesh me to fazer.H gnomi sou einai oxi fazer gia proth mixanh loog apeirias kai epeidh einai kapos grhgoro?Den exo trella me thn taxhtyta mono omorfia eksoterikh pou to fazer exei gia mena kai na einai aksiopisto
Δε νομίζω ότι είμαι ο πλέον κατάλληλος να σου πω γιατί δεν πρέπει να πάρεις το Fazer!!!
Πρώτον γιατί έχω Fazer, μου αρέσει, το θεωρώ πολύ καλό και για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους το αγόρασα και το έχω ευχαριστηθεί πολύ.
Και δεύτερον γιατί πουλάω το δικό μου και προφανώς θα θέλω να σε επηρεάσω θετικά.
Με όση αντικειμενικότητα έχω λοιπόν θεωρώ ότι το γκάζι είναι γλυκό και εύκολα παρασύρει. Αν δεν έχεις ωριμότητα, εμπειρία και σύνεση μπορεί να γίνει η στραβή. Ακόμα πρέπει να μπορείς να εκτιμήσεις σωστά την ποιότητα της ασφάλτου και των ελαστικών σου για να μην σου γλυστράει είτε στην απότομη επιτάχυνση είτε στο απότομο φρενάρισμα.
Αυτά φυσικά ισχύουν και τα άλλα μηχανάκια απλά νομίχω περισσότερο στην κατηγορία του Fazer.
Άλλωστε εσύ είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει το γκάζι.
Για αυτό και σου είπα για το ΧΤ που είναι μονοκύλινδρο όπως είπε και ο φίλος el_hymador.
Άλλα μονοκύλινδρα που κάνουν για αρχή είναι το BMW F650 GS (ακριβό), Aprilia Pegaso και το all time classic δικύλινδρο Honda Transalp. Ίσως η καλύτερη λύση να ήταν το Kawasaki Versys όμως υπάρχει μόνο καινούργιο ακόμα και είναι εκτός του προϋπολογισμού σου.
leontiad
14/09/2007, 11:22
Δε νομίζω ότι είμαι ο πλέον κατάλληλος να σου πω γιατί δεν πρέπει να πάρεις το Fazer!!!
Πρώτον γιατί έχω Fazer, μου αρέσει, το θεωρώ πολύ καλό και για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους το αγόρασα και το έχω ευχαριστηθεί πολύ.
Και δεύτερον γιατί πουλάω το δικό μου και προφανώς θα θέλω να σε επηρεάσω θετικά.
Με όση αντικειμενικότητα έχω λοιπόν θεωρώ ότι το γκάζι είναι γλυκό και εύκολα παρασύρει. Αν δεν έχεις ωριμότητα, εμπειρία και σύνεση μπορεί να γίνει η στραβή. Ακόμα πρέπει να μπορείς να εκτιμήσεις σωστά την ποιότητα της ασφάλτου και των ελαστικών σου για να μην σου γλυστράει είτε στην απότομη επιτάχυνση είτε στο απότομο φρενάρισμα.
Αυτά φυσικά ισχύουν και τα άλλα μηχανάκια απλά νομίχω περισσότερο στην κατηγορία του Fazer.
Άλλωστε εσύ είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει το γκάζι.
Για αυτό και σου είπα για το ΧΤ που είναι μονοκύλινδρο όπως είπε και ο φίλος el_hymador.
Άλλα μονοκύλινδρα που κάνουν για αρχή είναι το BMW F650 GS (ακριβό), Aprilia Pegaso και το all time classic δικύλινδρο Honda Transalp. Ίσως η καλύτερη λύση να ήταν το Kawasaki Versys όμως υπάρχει μόνο καινούργιο ακόμα και είναι εκτός του προϋπολογισμού σου.
Apo auta protimo to BMW F650 GS alla milame panta gia metaxeirismeno.Vlepo oti oi times paizoun giro sta 4000 gia modelo 00-02.Ti kostos sunthrhshs tha exei kati metaxeirismeno kai ti prepei na prosekso?Diladi skefotmai giro sta 20.000xiliometra einai kala?
mixalakis
14/09/2007, 11:46
Apo auta protimo to BMW F650 GS alla milame panta gia metaxeirismeno.Vlepo oti oi times paizoun giro sta 4000 gia modelo 00-02.Ti kostos sunthrhshs tha exei kati metaxeirismeno kai ti prepei na prosekso?Diladi skefotmai giro sta 20.000xiliometra einai kala?
Δεν ξέρω για το κόστος συντήρησης του BMW, αλλά τα χιλιόμετρα να μην σε νοιάζουν τόσο.
Αν το μηχανάκι είναι προσεγμένο καλύτερα να έχει πολλά χιλιόμετρα, σε σχέση με ένα με λιγότερα που το έχουν σκίσει. Φυσικά θα πρέπει να το πως σε μηχανικό να το δει.
BlackAdder
14/09/2007, 13:13
Αυτό που πραγματικά θέλεις είναι αυτό:
http://motoride.sk/motodb/pic/Yamaha-BT1100Bulldog-04.jpg
μπορείς να το βρείς από 5.000 ευρώ
αλλά καλύτερα να ξεκινήσεις με κάτι μικρότερο και ποιό ελαφρύ.
Το shadow (steed) δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται, με αυτό ξεκίνησα και εγώ και το χρησιμοποιούσα καθημερινά για τις μετακινήσεις μου. Το έδωσα μετά από 3 χρόνια για κάτι ποιό δυνατό (zx9-r), το οποίο άλλαξα για κάτι ποιό ευέλικτο και καθημερινό (hornet600).
Το hornet και το fazer είναι πολύ καλές μοτοσυκλέτες και καλύπτουν τις περισσότερες απαιτήσεις το μέσου αναβάτη.
Για πρώτη μηχανή θα σου πρότεινα ένα cb400 superfour το οποίο βρίσκεις με 1.500-2.000 ευρώ.
http://www.bike-kaitori.com/img/honda/cb400sf.jpg
orizontas
14/09/2007, 16:09
Kalhspera.
Re: Ti na agoraso gia proth mhxanh?
αυτη σου κανει??? .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
103816
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ.
ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΕΙΡΟΣ, ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ,.
ΤΟΤΕ ΜΟΛΙΣ ΕΊΧΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ V-STROM ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΩ, ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ HONDA CBF6OOSA ΜΕ ABS.
ΤΡΙΑ + ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ.
ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ, ΔΕ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΥΕΛΙΚΤΟ, ΧΩΡΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΦΡΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ....ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ABS ΠΙΣΩ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ, ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΛΑΘΗ.
ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ. ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ 2 ΣΑΚΟΥΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΕΤΑ 160-180 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ Η ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ.
ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ 45.000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ....ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ!
ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ MAIL ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ, ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΜΟΤΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ! ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ SUPERSPORT ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΩ ΚΑΠΩΣ
ΦΙΛΙΚΑ
ortho
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Tip γραψου με γυναικειο username και θα παρεις πολλες μα παρα πολλες απαντησεις :lol: :lol: :lol:
μπλακ χιουμορ...:rolleyes:
el_hymador
22/09/2007, 20:22
Kai poia einai ta monokilindra on-off?
XT ξερεις;
σαν και αυτο
Black Death
27/10/2007, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
[B]Αυτό που πραγματικά θέλεις είναι αυτό:
Για πρώτη μηχανή θα σου πρότεινα ένα cb400 superfour το οποίο βρίσκεις με 1.500-2.000 ευρώ.
+ 1 και γω με αυτο ξεκίνησα και οσες φορές το σπασά ήταν επειδή εφταιγα εγώ και οχι το μηχανάκι. Ευέλικτο, σχετικά ελαφρύ με χαμηλό κεντρο βάρους, βολική σέλα και αξιοπρεπέστατες επιδοσεις. πραγματικο σχολείο. :a19:
Prosfata tha vgalo diploma gia mhxanh k
Den eixa pote mhxanh
Δωσε 2.000 για μηχανη και τα υπολοιπα για εξοπλισμο. Σου χρειαζεται πολυ περισοτερο ενα καλο κρανος απο ενα καλο 1ο μηχανακι. Καλο θα ηταν να διαθεσεις λιγα χρηματα και να κανεις τουλαχιστον 1 μαθημα ασφαλους οδηγησης. Μαθε πανω σε αυτο να επιβιωνεις και αν παθει καμια μηχανολογικη μικροζημια, θα σκεφτεις οτι ευτυχως στοιχησε λιγα. Αν ειχες εμπειρια και λιγο περισσοτερα χρηματα, θα σου προτεινα το CB 600 HORNET '06 (με το upside down). H τιμη του ειναι εξεφτελιστικα χαμηλη! Ευχομαι να παρεις τη σωστη αποφαση, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.-
contravener
28/10/2007, 00:51
Ίδια περίπτωση και εγώ: Σε λίγο καιρό βγάζω δίπλωμα, και η πρώτη μηχανή μου θέλω να είναι η GSR ή η hornet.
Δεν είμαι τρελαμένος με τα γκάζια και λόγω μιας πρόσφατης βλακείας με το αυτοκίνητο (δίπλωμα αυτοκινήτου εδώ και 4 χρόνια) είμαι επιπλέον προσεκτικός και φοβιτσιάρης.
Αλλά ρε παιδιά με το που την είδα την μηχανή την αγάπησα. Πιστεύω ότι αυτό και μόνο είναι αρκετό. Τουλάχιστον θα πάρω κάτι που γουστάρω και όχι κάτι που μπορεί να είναι "στα μέτρα μου" αλλά θα το μετανιώνω μια ζωή. Και αυτό γιατί δεν σκοπεύω να αλλάξω μηχανή μετά, μία και καλή θα είναι.
Έχω διαβάσει και εδώ αλλά και σε άλλα forum κατά καιρούς άτομα που την πήραν για 1η μηχανή, οπότε πιστεύω δεν είναι τραγικό.
Και λεφτά για κράνος θα δώσω και σε riding school θα πάω με την πρώτη ευκαιρία.
Τόσο λάθος κάνουμε πια εμείς οι πρωτάρηδες; :confused:
@ortho: :a19:
Αρχικά δημιουργήθηκε από contravener
Ίδια περίπτωση και εγώ: Σε λίγο καιρό βγάζω δίπλωμα, και η πρώτη μηχανή μου θέλω να είναι η GSR ή η hornet.
Δεν είμαι τρελαμένος με τα γκάζια και λόγω μιας πρόσφατης βλακείας με το αυτοκίνητο (δίπλωμα αυτοκινήτου εδώ και 4 χρόνια) είμαι επιπλέον προσεκτικός και φοβιτσιάρης.
Αλλά ρε παιδιά με το που την είδα την μηχανή την αγάπησα. Πιστεύω ότι αυτό και μόνο είναι αρκετό. Τουλάχιστον θα πάρω κάτι που γουστάρω και όχι κάτι που μπορεί να είναι "στα μέτρα μου" αλλά θα το μετανιώνω μια ζωή. Και αυτό γιατί δεν σκοπεύω να αλλάξω μηχανή μετά, μία και καλή θα είναι.
Έχω διαβάσει και εδώ αλλά και σε άλλα forum κατά καιρούς άτομα που την πήραν για 1η μηχανή, οπότε πιστεύω δεν είναι τραγικό.
Και λεφτά για κράνος θα δώσω και σε riding school θα πάω με την πρώτη ευκαιρία.
Τόσο λάθος κάνουμε πια εμείς οι πρωτάρηδες; :confused:
@ortho: :a19:
Δεν τιθετε θεμα λαθους, απλα ειναι διαφορετικο να ελεγχεις 90 αλογα απο 190. Βεβαια δεν αναφερθηκε κατι τετοιο (εννοω τοσο μεγαλη διαφορα σε δυναμη). Επισης ειναι αλλο πραγμα να φοβασαι, απο το να προσεχεις. Σιγουρα αξιζει να παρεις αυτη που σου αρεσει και σε φιαχνει περισσοτερο, εδω απλα εκφραζουμε αποψεις, δεν υποχρεωσε κανεις κανεναν να παρει οτι του πει! Ελπιζω οταν αγορασεις την επομενη να θυμηθεις τι ειχες πει καποτε!!!!!
panavour
28/10/2007, 18:32
Thank you!
1)Αν μπορεις γραφε ελληνικα
2)Αφου διαθετεις 4500 δωσε ακομα 500 και περε KAWA KLR 650.Μεγαλο σχολειο για πρωταρηδες.
110376
panavour
28/10/2007, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
1)Αν μπορεις γραφε ελληνικα
2)Αφου διαθετεις 4500 δωσε ακομα 500 και περε KAWA KLR 650.Μεγαλο σχολειο για πρωταρηδες.
4990 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
panavour
28/10/2007, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
4990 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
110378
Αυτά ακριβώς σκεφτόμουν κ εγώ...
Έχω 1 μήνα (1000χλμ) που πήρα vstrom 650, μετά από παπί c90. Φυσικά έχω ΜΕΛΛΟΝ μπροστά μου, αλλά το μηχανάκι είναι προβλέψιμο και τρομερά άνετο. Ο όγκος εξαφανίζεται μόλις το καβαλίσεις, ακόμα κ μέσα στην πόλη. Μόνο το ύψος χρειάζεται συνήθεια (ανάλογα το σωματότυπό σου), όσον αφορά τις επιτόπου στροφές, ελιγμούς κλπ. Πήγαινε για test ride ή βρες το από φίλο. Θα αλλάξεις άποψη …
Καλή αγορά, φίλε.
ΥΓ Πάντως κ τα 2 είναι πολύ καλές αγορές κ μην το σκέφτεσαι