PDA

View Full Version : Άλλη μια προτροπή για κράνος

tai
08/10/2004, 12:04
Άλλη μια προτροπή για κράνος . όχι για την ασφάλεια, ούτε για της κλείσεις. Αλλά για την ψύξη.

Δευτέρα βράδι είχε λίγο δροσουλα αν θυμόσαστε. Βγαίνω απ το γυμναστήριο με βρεγμένα ακόμα μαλλιά, ζεστός, παρόλο το ντους ξαναϊδρυμένος στο μέτωπο. Να το βάλεις για τρία τετράγωνα και να μουλιάσει στον ιδρώτα ? δεν το βάζω. Σιγά σιγά θα πάω. Ε! την άρπαξα την ψύξη και ταυλαρισα . Σήμερα το πρωί (ναι μετά από 4 μέρες) σηκώθηκα και επικοινώνησα με κόσμο. Ήμουν αναίσθητος για 4 μέρες, επειδή λυπήθηκα να λερώσω το κράνος .
:mad: :mad: :sick:

adam_tsouk
08/10/2004, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Άλλη μια προτροπή για κράνος . όχι για την ασφάλεια, ούτε για της κλείσεις. Αλλά για την ψύξη.

Δευτέρα βράδι είχε λίγο δροσουλα αν θυμόσαστε. Βγαίνω απ το γυμναστήριο με βρεγμένα ακόμα μαλλιά, ζεστός, παρόλο το ντους ξαναϊδρυμένος στο μέτωπο. Να το βάλεις για τρία τετράγωνα και να μουλιάσει στον ιδρώτα ? δεν το βάζω. Σιγά σιγά θα πάω. Ε! την άρπαξα την ψύξη και ταυλαρισα . Σήμερα το πρωί (ναι μετά από 4 μέρες) σηκώθηκα και επικοινώνησα με κόσμο. Ήμουν αναίσθητος για 4 μέρες, επειδή λυπήθηκα να λερώσω το κράνος .
:mad: :mad: :sick:

επίσης με το να μην φοράς κράνος μπορεί να προκαλέσεις ζημιά στα ιγμόρια και αν είναι μεγάλη χρειάζεται παρακέντηση.
Αν πάλι, είναι σε μικρό βαθμό προκαλεί σε πολλές περιπτώσεις ζαλάδες, πονοκεφάλους.

Με λίγα λόγια.... μακροχρόνια προκαλεί πολύ σοβαρά προβλήματα!

Για παράδειγμα εγώ ήμουν 4 μήνες με πυρετούς και δέκατα μέχρι να με κλείσουν στο χοσπιτάλι (γιου νόου...)και να με ξετινάξουν για να το βρουν!

tai
08/10/2004, 14:31
Τώρα που δεν έχω μηχανή θα με παίζετε?

ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

adam_tsouk
08/10/2004, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Τώρα που δεν έχω μηχανή θα με παίζετε?

ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

α, να χαθεις τεντυμπόι!:rotflmao: