PDA

View Full Version : Europe is our playground: Aθηνα - Wroclaw 2007

Σελίδες : 1 2 [3] 4

Ταξιδευτής
14/09/2007, 12:59
Παρκαρουμε τις μηχανες και το θεαμα γινεται ακομα καλυτερο! :cool:

"Μ' αρεσει που θα αρχικα ηταν να ερθει ενα ζευγαρι ακομα με Ducati" σκεφτομαι... :lol:

103749

Ταξιδευτής
14/09/2007, 13:17
Μπαινω μεσα και βλεπω οτι ο Guy εχει κλεισει ουσιαστικα το μεγαλυτερο μερος του μικρου εστιατοριου, φτιαχνοντας ενα μεγαλο τραπεζι μια την παρεα μας! :eyepop:

Με βαζουν στην μεση του τραπεζιου ως τιμωμενο προσωπο και αρχιζουν οι συστασεις! Ολα αυτα για εμενα ρε παιδια;;; :blush: :blush:

Ο Robert με την γυναικα του και τον γιο του ειναι παλιος αγωνιζομενος της Τσεχιας στα Superbikes και ενας απο τους καλυτερους μηχανικους Ducati στην χωρα.
Τωρα πλεον την παραδοση ακολουθει ο 28χρονος γιος του, τρεχοντας στα Superbikes τοσο σε εθνικο οσο και παγκοσμιο επιπεδο... :eyepop:

Ε; Τι εγινε ρε παιδια; Τι'ν' τουτοι;;; :look:

Διπλα καθεται ο Paolo, ενας 48αρης Ιταλος και σκεφτομαι "ενταξει, να και καποιος πιο "φυσιολογικος" αναβατης". :)
Η χαρα μου κραταει πολυ λιγο, καθως με ενημερωνει οτι τρεχει ΚΑΙ αυτος στο πρωταθλημα της Τσεχιας με SS και παιρνει τακτικα μερος σε διεθνεις αγωνες Endurance με Yamaha R6. :look: :eyepop:

Παραδιπλα, ο Guy -που ξερω ηδη οτι τρεχει επισημα στο Τσεχικο πρωταθλημα με μια 996 R- και διπλα του μια κοπελιτσα με Ducati Monster 620ie, με το οποιο σχεδιαζει να ξεκινησει του χρονου Track Days, "και βλεπουμε"! :wacko:

Ειχα κουφαθει εντελως! Που πα ρε Καραμητροοοοοο;;; :look: :look:

Το μεγαλο κλου ομως ηταν ο Ηλιας. Ενας Ελληνας της διασπορας, γεννημενος στην Τσεχια, πηγε στην Ελλαδα για να σπουδασει και να δουλεψει, αλλα δεν αντεξε τους μισθους πεινας της χωρας. :rolleyes:
Ετσι γυρισε πισω στην Τσεχια, οπου εφτιαξε μια εταιρια μεταφορων και τωρα εχει καποια φορτηγα TIR, απο τα οποια ζει, και μαλιστα πλουσιοπαροχα!
:cool:
Φοβερος τυπακος! :beer:

103751

Ταξιδευτής
14/09/2007, 13:29
Μετα το φαγητο ομως μου φυλαγαν την μεγαλυτερη εκπληξη!

Ο Robert ηθελε τιμης ενεκεν που ημουν εκει, να παμε απο το συνεργειο του και να κατσουμε για μια μπυρα. :smilea:

Εγω ενοιωθα λιγο περιεργα να βλεπω τοσους ανθρωπους να με εχουν ως ...Guest Star και να κανουν τοσα πραγματα για εμενα... :blush:

Με χαρα ειπα λοιπον οκ.
Ετσι ξεκινησαμε 8 μηχανες μια βραδυνη βολτα στην υπεροχη εξοχη της περιοχης... :smokin:

Αυτο και μονο ηταν για εμενα ενα τεραστιο δωρο! :cool:
Ενα ακομα ονειρο ζωης γινοταν πραγματικοτητα: να κανω μια βολτα με τις μηχανες παρεα με ξενους αναβατες.... :winka:

Η ωρα ηταν γυρω στις 11 και οδηγουσα στο σβελτο στροφιλικι της περιοχης, παρεα με 7 ξενους, που ομως εκεινη την ωρα τους ενοιωθα σαν αδελφια μου! :beer:

Συντομα φτασαμε σε ενα χωριουδακι στην μεση του πουθενα, και ολοι σταματησαν εξω απο την πορτα ενος παλιου σταυλου. Ουτε καν που φαινοταν οτι ειναι μαγαζι εκει, ποσο μαλλον αντιπροσωπεια Ducati! :sick:

Ανοιγει τις πορτες και μου κανει νοημα να μπω μεσα. :)

Μπαινω και........... ΧΑΝΩ ΤΗ ΜΠΑΛΑ! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

103752

Ταξιδευτής
14/09/2007, 13:31
MΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΧΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!

Ducati, MV Agusta, Laverda, Moto Guzzi, Benelli..... :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Και γυρω απο ολα αυτα, ενα σωρο καθαρα αγωνιστικα της Ducati, απο το 750 μεχρι και Superbikes του Παγκοσμιου Πρωταθληματος!!! :eek: :eek: :eek:

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!! :eek: :eek: :eek:

103753

Ταξιδευτής
14/09/2007, 13:33
Ducati Mille Mike Hailwood Replica.... :a23: :a23: :a23: :hypnotize

103754

Ταξιδευτής
14/09/2007, 13:36
Benelli TNT Cafe-Racer και Moto Guzzi Daytona! :hypnotize :hypnotize :uplate:

Quiz: Μπορειτε να μαντεψετε τι ειναι αυτο που ειναι στα δεξια της Daytona;;; Hint: Δειτε το καντραν που εχει! ;)

103755

Ταξιδευτής
14/09/2007, 13:39
996 R Superbike και πισω του (δεν φαινεται εδω) ενα 998 "Ben Bostrom" Replica, που ειχε ερθει κατοπιν παραγγελιας απο Αμερικη. :hypnotize :uplate:

103756

Ταξιδευτής
14/09/2007, 13:42
Τι; :wacko:

Νομιζετε οτι τελειωσαμε;;; :wacko:

:D ΧΑ!!!!! :D

Τωρα ειναι μια καλη ευκαιρια να παρετε τα υπογλωσσια! :lol:

Ταξιδευτής
14/09/2007, 13:43
Ducati 851 Superbike.... :look: :hypnotize

103757

Ταξιδευτής
14/09/2007, 13:43
Ducati 750 F1 :eyepop: :a8: :a8: :a8: :a23:

103758

Ταξιδευτής
14/09/2007, 13:45
Laverda 750 S Formula :hypnotize :hypnotize :hypnotize :eek:

103759

Ταξιδευτής
14/09/2007, 13:47
Ooooooollldmaaaaannnnn!!!!
Εξαιρετικα αφιερωμενο! :D

Laverda RGS 1000 :wave2: :wave2:

103760

Ταξιδευτής
14/09/2007, 13:49
Benelli TNT Titanium διπλα σε μια Ducati 916 R και πιο διπλα διακρινεται ενα Ducati Monster S4R... :uplate: :uplate:

103761

Ταξιδευτής
14/09/2007, 13:53
Και μεσα σε ολα αυτα, κεντρικη θεση κατειχε ΑΥΤΟ:

Ducati 999R :a016: :a016: :a016:

103762

Ταξιδευτής
14/09/2007, 13:57
Με το συγκεκριμενο ο γιος του Robert τρεχει στο Τσεχικο πρωταθλημα, και ειναι full carbon παντου! :eyepop: :eyepop:

Οσο για το τι εχει επανω, καλυτερα να μην το αναφερω γιατι θα παμε για ομαδικη ψυχοθεραπεια ολο το moto.gr μετα..... :uplate: :uplate: :hypnotize :hypnotize

103763

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:01
Σε αυτο το σημειο, και πριν αρχισετε τις καταρες, να ξεκαθαρισω οτι τετοια εργαλεια εγω δεν τα πλησιαζω καν, ποσο μαλλον να ανεβω και επανω τους!

ΟΛΟΙ ομως ΕΠΕΜΕΝΑΝ να ανεβω επανω για να με βγαλουν φωτογραφια για να δειξω στους φιλους μου στην Ελλαδα! :cool:

Οτι και να πω για αυτα τα παιδια ειναι λιγο....:blush: :blush: :alien:

ΥΓ. Μπορειτε να διακρινετε μια μικρη χαρα που ειχα στο προσωπο μου..... :lol:

103764

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:08
Αλλα, αφησα το καλυτερο για το τελος....

Το πιο ακριβο και σπανιο κομματι στη ΣΥΛΛΟΓΗ (δεν ειναι προς πωληση οι μηχανες, παιδια, sorry!) ηταν η μηχανη με την οποια ετρεχε ο μεγαλος Virginio Ferrari, στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα το 1992! :hypnotize :hypnotize :hypnotize

Και για οσους δεν ξερουν ποιος ειναι ο εν λογω κυριος...

Virginio Ferrari (born October 19, 1952) is a former Grand Prix motorcycle road racer. He finished second to Kenny Roberts in the 1979 500cc world championship. He won the 1987 TT F1 title aboard a Bimota YB4 EI.

He also contested a few World Superbike races in the late 80s, and ran the Ducati team which took Carl Fogarty to the 1994 and 1995 World Superbike titles. 1998 was his last year running a factory team - Davide Tardozzi took Fogarty to the title and his team took over for 1999 (winning the title again). :hypnotize

Και η συγκεκριμενη μηχανη εν δραση: http://www.highsider.com/textlager/italy_textlager/Ferrari_92_01.htm

103765

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:17
Εκει λοιπον, μεσα σε ενα ειδυλλιακο τοπιο :D απο χρυσα αναποδα πιρουνια, carbon κουστουμια, αγωνιστικες Ohlins αναρτησεις, και εξατμισεις carbon και τιτανιου, κατσαμε ολο το βραδυ πινοντας μπυριτσα και ακουγοντας φανκιες που ειχε βαλει ο μπαμπας Robert στο CD player!

Κλου στην ολη βραδια, οταν ο Robert αποφασισε να εκτελλεσει το .."τελετουργικο" της παρεας:
Βλεπετε καθε φορα που η παρεα μαζευεται εκει και πινουν, παιρνει ενα πολυ μικρο .....κανονακι :eyepop: :eyepop: και το γεμιζει μπαρουτι και βγαινει στη γειτονια στις 2 το πρωι και αρχιζει τις ....κανονιες!!!! :lol: :lol: :lol:

Ειμαι σιγουρος οτι οι γειτονες θα τον λατρευουν! :rotflmao:

Παντως αυτη τη νυχτα δεν θα την ξεχασω ποτε παιδια.... Μακαρι να μπορουσα να σας ειχα ολους εκει εκεινο το βραδυ....... :beer:

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:20
ΗΜΕΡΑ 11: Τσεχια Πραγας - Salzburg Αυστριας

Το επομενο πρωι ξυπνησα στο σπιτι του Guy και κατεβηκα για πρωινο με τα παιδια. (Στο εξωτερικο το πρωινο ειναι εκ των ουκ ανευ και το τιμουν παντα!) :)

Λιγη ωρα αργοτερα, εγω με τον Guy κατεβηκαμε στο γκαραζ του, οπου η κουκλα μου ειχε περασει το βραδυ της με εκλεκτη παρεα.... :cool:

103766

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:24
Ρυθμισαμε τις αναρτησεις της 999 μου -κατι που ηθελα καιρο να το κανω, αλλα αφενος δεν ειχα τις γνωσεις, αφετερου δεν ειχα βρει καποιον βοηθο να κρατησει τη μηχανη για να μετρησουμε sag κλπ.
(Οντως η μηχανη ηθελε ρυθμισμα για τα κιλα μου, τοσο στο rebound, οσο και στο sag...)

Eτσι λιγο αργοτερα κατηφορησαμε προς την πολη. Σημερα το μεσημερι θα εφευγα για να παρω το πλοιο του γυρισμου (:yuck: :sad: ) απο Βενετια, αλλα πρωτα ηθελα να παρω μια γευση απο την πανεμορφη Πραγα.

Βαλαμε τις μηχανες σε ενα απο τα πολλα φυλασσομενα παρκινγκ και συνεχισαμε με το μετρο.

103767

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:27
Ο Guy οντας ενα χρονο εδω, ξερει την Πραγα, οποτε μου προτεινει να δω την παλια πολη (Staré Město στα Τσεχικα) και την περιφημη πλατεια της.

103769

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:30
Αν και ο καιρος ηταν πολυ βαρυς και καπου καπου ψιχαλιζε, ο κοσμος στην πλατεια και τους γυρω δρομους δεν εδειχνε να πτοειται καθολου!

Εκει βρηκα και το διασημο Pražský orloj, δηλαδη το περιφημο Αστρονομικο Ρολοι της Πραγας.
Οι λεπτομερειες που εχει επανω απλα δεν μπορουν να χωρεσουν σε μια εικονα....

103770

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:33
Γυρω απο την πλατεια εχει μικρα στενα δρομακια κατω απο καμαρες, μεσα στα οποια ευκολα μπορει να χαθει κανεις... :wacko:

103771

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:34
Η περιοχη ειναι πραγματικα πανεμορφη.... :cool:

103772

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:36
Απο εδω σκεφτηκα να παρω ενα δωρακι για τον Sniper μας, :D
αλλα μετα σκεφτηκα οτι ενας μαυροντυμενος αναβατης πανω σε μια Sport μηχανη κρατωντας ενα τεραστιο τσεκουρι ΙΣΩΣ μου προκαλουσε καποιο σχετικο ζητημα στα συνορα.... :lol:

103773

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:38
Εδω παλι ειπα να παρω ενα δωρακι στον DimMykono μας, :blush: αλλα σκεφτηκα τι θα ελεγαν οι κακες γλωσσες μετα..... :mad:

103774

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:40
Τελικα αφησα τα ψωνια (καθε ειδους!) και αποφασισα να χαθω λιγο μεσα στα υπεροχα στενακια.... :beer:

103775

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:41
Κλασσικα ξενοδοχεια....:eyepop:

103776

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:42
...πανεμορφα συντριβανια...

103777

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:43
Μεγαλοπρεπεις νεοτερες εκκλησιες....

103778

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:45
...διπλα σε αλλες σαφως πιο παλιες.... :cool:

(Εκει βλεπετε δεν γκρεμιζουν τους παλιους ναους για να φτιαξουν νεους...) :mad:

103779

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:47
Οι λεπτομερειες για αλλη μια φορα ειναι απεριγραπτες...

103780

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:47
:smilea: :smilea:

103781

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:48
:cool: :smilea:

103782

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:49
:uplate: :wave2:

103783

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:51
Και ετσι ο δρομος μου με εβγαλε στην προκυμαια, διπλα στον μεγαλοπρεπη ποταμο Vltava... :)

Εδω μπορει κανεις να παρει ενα απο τα πολλα μικρα βαρκακια που κανουν τουριστικες ξεναγησεις μεσα απο τον ποταμο....:smilea:

103784

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:58
Η απλα να κατσει στην ακρη της προκυμαιας και να θαυμασει την διασημη Γεφυρα του Καρολου!

Αξιζει να σημειωθει οτι ξεκινησε να κατασκευαζεται μολις το 1357, υπο την εποπτεια του Βασιλια Καρολου IV και ολοκληρωθηκε στις αρχες του επομενου αιωνα! :smilea:

Εχει μηκος 516 και πλατος 10 μετρα, εχει 16 αψιδες, και μεχρι το 1841 ηταν ο μονος τροπος να περασει κανεις τον ποταμο στην Πραγα.

Εδω μαζευονται παρα πολλοι περιπλανωμενοι καλλιτεχνες, ζωγραφοι κλπ, και βεβαια ειναι απο τα πιο σημαντικα αξιοθεατα της πολης! :wave2:

103787

Ταξιδευτής
14/09/2007, 14:59
Βεβαια καποια αλλα αξιοθεατα συναγωνιζονται σε ομορφια τα προαναφερθεντα σημεια της Πραγας.... :eyepop: :a07:

103788

Ταξιδευτής
14/09/2007, 15:01
Ενω παντου θα βρει κανεις υπεροχους δρομους...

103789

Ταξιδευτής
14/09/2007, 15:03
...παρα πολλα αγαλματα παλαιων Βασιλεων...

103790

Ταξιδευτής
14/09/2007, 15:04
....αλλα και καποια αρχαιοελληνικου ρυθμου! :cool:

103791

Ταξιδευτής
14/09/2007, 15:04
:smokin:

103792

Ταξιδευτής
14/09/2007, 15:07
Πριν φυγουμε ομως θα ηταν παραλειψη να μην δουμε τον φημισμενο Baroque ναο του Αγιου Νικολαου στην πλατεια της παλιας πολης... :smilea:

103793

Ταξιδευτής
14/09/2007, 15:08
Μεσα επικρατουσε σιωπη... Δεος και κατανυξη.... :look:

103794

Ταξιδευτής
14/09/2007, 15:22
Καιρος ομως να πηγαινουμε...

Δινω μια ακομα υποσχεση στον εαυτο μου να επισκευτω καλυτερα αυτη την πανεμορφη πολη μια αλλη φορα, και κατευθυνομαι στο σπιτι του φιλου μου για να φορτωσω τη μηχανη και να τους χαιρετησω. :sick:

Ενω τρωμε κατι για το μεσημερι στο σπιτι, καθομαι να δω λιγο το προγραμμα της ημερας.

Απο την Πραγα μεχρι την Βενετια ειναι 870 χιλιομετρα, και το πλοιο φευγει την επομενη μερα στις 12 το μεσημερι.

Η επιλογη του να κανω ολα τα χιλιομετρα σερι και να ξεκουραστω στο πλοιο γρηγορα απορριπτεται, μιας που ηδη εχω "χασει" τη μιση μερα και ουτως η αλλως δεν υπαρχει λογος να περασω μια τετοια δοκιμασια.

Βεβαια εχω ηδη αποφασισει να κινηθω απο Εθνικες Οδους πλεον για εξοικονομηση χρονου, οποτε αποφασιζω να "σπασω" τη διαδρομη σε 2 μερη: θα κανω ενα μεγαλο κομματι σημερα και θα αφησω οσο το δυνατον λιγοτερα για το πρωι.

Ετσι κλεινω ενα δωματιο σε ενα ξενοδοχειο στο Villach, οντας διπλα απο τα συνορα με Ιταλια και πολυ κοντα πλεον με Βενετια.

Αποχαιρετω τον φιλο μου πλεον Guy και την οικογενεια του, ενω η μικρη κορουλα του μαλλον με εχει ερωτευτει γιατι αρχιζει και μου δινει ενα σωρο ζωγραφιες που ειχε φτιαξει για εμενα, λεγοντας μου οτι ειναι "because I like you so much!" :blush: :blush: :blush:

Μακαρι καποτε να με αξιωσει ο Μεγαλος εκει πανω να αποκτησω και εγω μια τετοια υπεροχη οικογενεια.... ;)

4:30 μμ και καβαλαω τη Ducati μεσα απο την Πραγα, ενω σιγουρα οι γυρω οδηγοι θα αναρωτιουνται ακομα για αυτο τον τρελο τουριστα που σηκωνε σουζες με τη μηχανη τιγκα στα μπαγκαζια!!! :lol:

"On the road again".... :cool:

103801

Ταξιδευτής
14/09/2007, 15:32
Εχω παρει την Εθνικη Οδο Ε50 και κατευθυνομαι προς Plzen, οπου 88 χιλιομετρα αργοτερα με βγαζει στον επαρχιακο Ε55 για Klatovy και συνορα.

Η διαδρομη απο εδω και περα γινεται σχετικα ορεινη και εχω μπροστα μου 108 χιλιομετρα μεχρι τα συνορα στο checkpoint Zelezna Ruda - Bayerisch Eisenstein. :sick:

Η διαδρομη ειναι μαγικη και το λιγοστο φως της μερας που περναει μεσα απο τα βαρια συννεφα δημιουργει εικονες συγκλονιστικες....

103805

Ταξιδευτής
14/09/2007, 15:35
Η διαδρομη ειναι αρκετα δυσκολη διοτι εχει πολλες ευθειες αλλα ο δρομος ειναι πολυ στενος και εχει παρα πολυ κινηση.

Πολλες φορες πετυχαινω κομβοι 20+ οχηματων, οπου μου ειναι πολυ δυσκολο να κανω διηθηση και να τους περασω... :sick:

Ετσι αποφασιζω να κοψω ταχυτητα και να κινηθω με τους ρυθμους της κινησης...
Αυτο ομως με ανταμειβει με ισως την καλυτερη φωτογραφια του ταξιδιου μου! :cool:

7:03 μμ στο δρομο για τα συνορα.

103806

Ταξιδευτής
14/09/2007, 15:37
Πλησιαζω προς τα συνορα με την Αυστρια και ο ουρανος ανοιγει, δινοντας μου ελπιδες οτι τελικα ο καιρος θα ειναι συμμαχος μου αυτη τη φορα! :rolleyes:

103807

Ταξιδευτής
14/09/2007, 15:48
Και οντως ετσι ηταν, τουλαχιστον μεχρι που βραδιασε.... :rolleyes:

Φθανοντας τα συνορα Τσεχιας - Αυστριας ξαφνιαζομαι που ξαφνικα βλεπω κατι διμετρες κουκλαρες στους παραδρομους, οι οποιες ειναι ντυμενες σαν να πηγαινουν στα ...μπουζουκια, αλλα συντομα θυμαμαι τα οσα σχετικα ειχαν αναφερει τα παιδια που ειχαν περασει απο Τσεχια!

Για μια στιγμη μου περασε απο το μυαλο να σταματησω λιγο σε ενα απο τα τριγυρω ....αξιοσεβαστα μαγαζια, αλλα συντομα αλλαξα γνωμη οντας μονος, νυχτα, με μια πανακριβη μηχανη στην μεση του πουθενα... :uplate:

Περναω τα συνορα και ΑΜΕΣΩΣ η διαφορα ειναι τεραστια: εκει που πριν εβλεπες XXX Hotels και διαφορα αναλογα clubs, τωρα ειχε μονο δαση, και μεγαλα Rest.

1 ωρα αργοτερα περνουσα απο το Linz, εχοντας αλλα 306 χιλιομετρα για να φτασω στον προορισμο μου για το βραδυ. :sick:

Autobahn A1, Linz, 9:38 μμ

103810

Ταξιδευτής
14/09/2007, 16:04
Λιγο μετα και αφου ειχα κανει ακομα μια σταση για ανεφοδιασμο σε καυσιμα, τοσο για τη μηχανη οσο και για εμενα, βλεπω οτι αρχιζει και βρεχει, καθως χοντρες σταγονες αρχιζουν και πεφτουν στο fairing και στο κρανος μου. :sick: Γκρρρρ! Αυτο μας ελειπε τωρα! :mad: ΠΑΛΙ νυχτα και ΠΑΛΙ βροχη! :mad:

Βαζω τα αδιαβροχα και συνεχιζω.... Οπως ομως εκεινη την νυχτα στην Τσεχια, η βροχη οσο πηγαινε ολο και δυναμωνε.
Παροτι οδηγουσα στην Autobahn, το σπρει απο τα φορτηγα και τα αυτοκινητα σηκωναν μια ομιχλη, η οποια σε συνδιασμο με τα φωτα των διερχομενων αυτοκινητων με εκανε να μην βλεπω ΤΙΠΟΤΑ!

Δεν ειχα επιλογες ομως. ΕΠΡΕΠΕ να συνεχισω γιατι αν σταματουσα καπου τωρα, το πρωι δεν θα εφτανα εγκαιρως στην Βενετια. :sick:

Οδηγησα πανω απο 100 χιλιομετρα με αυτες τις συνθηκες, αλλα απο ενα σημειο και υστερα συνηδειτοποιησα οτι το μεγαλο μου προβλημα ΔΕΝ ηταν η βροχη που επεφτε, οσο το οτι εγω ενοιωθα να αποκοιμαμαι! :hypnotize
Αυτο δεν ηταν καλο!

Ετσι με συνεχεις στασεις σε Rest και μερικους επρεσσο αργοτερα περναω πλεον εξω απο το Salzburg. Η ωρα ειναι μεσανυχτα, και εχω αλλα 200 χιλιομετρα περιπου. :uplate:

Σταματαω λιγο μετα σε ενα Parking της Autobahn, οπου βλεποντας ενα αυτοκινουμενο παρκαρισμενο στο αλσακι μου ερχεται μια ιδεα! Θα κατασκηνωσω και εγω εδω!!! :wacko:

Ειχα μαζι μου τη σκηνη και sleeping bag, οποτε γιατι οχι; :smilea:

Η βροχη συνεχιζει να πεφτει απαλα, ολα μουσκεμα γυρω και εγω παλευω να στησω την σκηνη!! :p :p

Parking Α1 Autobahn, εξω απο το Salzburg, 12:46 μμ

103813

Ταξιδευτής
14/09/2007, 16:08
HΜΕΡΑ 12: Salzburg Αυστρια - Βενετια Ιταλια

Πεφτω να κοιμηθω, αλλα κατι το αγχος μην γινει τιποτα στη μηχανη, κατι η βροχη που συνεχιζε, κατι το κρυο και η υγρασια, δεν μπορεσα να ηρεμησω.
Καταφερνω να λαγοκοιμηθω μερικες ωρες και γυρω στις 5 το πρωι τελικα αποφασιζω οτι πρεπει να συνεχισω.

Μαζευω τα πραγματα γρηγορα και βγαινω στην Autobahn. Η βροχη εχει σταματησει και συντομα αρχιζει να χαραζει. Τελικα δεν ηταν κακη η ιδεα μου να σταματησω εκει για μερικες ωρες! :winka:

Το χαραμα στις Αλπεις ειναι κατι το μοναδικο, το απεριγραπτο... Αλλη μια στιγμη που θα μεινει χαραγμενη για παντα στο μυαλο μου..... :cool:

Αυστριακες Αλπεις, 6:09 πμ

103814

Ταξιδευτής
14/09/2007, 16:16
Η κινηση ειναι αρκετη αλλα κινειται με ανετους ρυθμους. :)
Προορισμος τωρα προφανως η Βενετια απευθειας. Αν συνεχισω ετσι θα φτασω στην Ιταλια κατα τις 10 το πρωι και θα εχω και 2 ωρες ανεση χρονου! ;)

Η χαρα μου ομως δεν κραταει για πολυ: ο λογος ακουει στο ονομα "Stau Zones". :yuck:

Ο αυτοκινητοδρομος στην Αυστρια εχει καποια ΠΟΛΥ μεγαλα τουνελ -μιλαμε για 6μιση χιλιομετρα μηκος- τα οποια υποθετω για λογους ασφαλειας ειναι ΜΟΝΗΣ κατευθυνσης.

Αυτο σημαινει οτι τοσο πριν οσο και μετα απο τα τουνελ, υπαρχουν ...φαναρια (stau zones) τα οποια κρατανε την κινηση σταματημενη επι 15 λεπτα ενω περναει το αλλο ρευμα!!
Ετσι δημιουργουνται κατι ουρες αυτοκινητων δεκαδων χιλιομετρων! :sick: :sick:

103818

Ταξιδευτής
14/09/2007, 16:20
Παρολαυτα οι οδηγοι των αυτοκινητων δεν δειχνουν να ενοχλουνται ιδιαιτερα! Εχουν σβησει τις μηχανες και οι πιο πολλοι εινα εξω απο τα αυτοκινητα τους και μιλανε με τους διπλανους τους, κατι που μου δειχνει οτι μαλλον ειναι συνηθισμενοι σε αυτα τα μποτιλιαρισματα...

Εγω ομως ΔΕΝ ειμαι, και δεν εχω καμια προθεση να περιμενω στην ουρα -εξαλλου εχω να προλαβω και το πλοιο.

Σταματαω στο πρωτο Rest που βρισκω για να πιω ενα καφε και να παρω ενα σαντουιτς για πρωινο. Εκει λοιπον, για καλη μου τυχη συναντω κατι απιθανους τυπους Γερμανους, οι οποιοι ολως τυχαιως πηγαιναν στην Βενετια και μαλιστα για να παρουν το πλοιο για Ηγουμενιτσα!!! :D
Οι Θεοι μου χαμογελουν παλι! :cool:

103820

Ταξιδευτής
14/09/2007, 16:27
Η αποθεωση ομως ηταν οι μηχανες τους!
Αρχαιολογιες που σε εκαναν να αναρωτιεσαι πως ειναι δυνατον ΑΥΤΑ να κινουνται ακομα, ποσο μαλλον να ταξιδευουν κιολας!!

Ενα Κawasaki 900 του '70κατι, μια BMW αγνωστων λοιπων στοιχειων, ενα Suzuki GSX 750 του 90, και ενα Kawasaki ZL600!

Αλλη μια αποδειξη του οτι δεν χρειαζεσαι να εχεις την πιο ακριβη τουρισταδικη μηχανη για να ταξιδεψεις! :winka:
Ολα ειναι θεμα προοπτικης! :beer:

Ετσι ξεκινησε η πιο παραταιρη παρεα μηχανων να ταξιδεψουμε μαζι μεχρι την Βενετια!

Στο δρομο οι Γερμανοι πηγαιναν εξαιρετικα, κρατοντας σταθερα 120-130, ενω οπου υπηρχε Stau Zone το περνουσαμε απο δεξια (βλεπε Λωριδα Εκτακτης Αναγκης).

Μπορει να μην ηταν νομιμο, αλλα ΟΛΟΙ οι μοτοσυκλετιστες εκαναν το ιδιο, οποτε εγω γιατι να διαφωνησω; :winka:

Τα χιλιομετρα εφυγαν γρηγορα, περασαμε τα συνορα και συντομα κατευθυνομασταν προς Βενετια. :beer:
Το τελευταιο εμποδιο το βρηκαμε εξω απο το Udine στην Autostrada: Ουρα χιλιομετρων, αλλα αυτη τη φορα ηταν απλα λογω μποτιλιαρισματος.

Εγω εδω ειχα συγκριτικο πλεονεκτημα, εχοντας χρονια εμπειρια απο την κινηση αναμεσα στα κουτια στις δικες μας Εθνικες Οδους, οποτε οι Γερμανοι αρκεστηκαν στο να ακολουθανε....

Τελικα φτασαμε στα μεγαλα διοδια της Βενετιας, και αφου πληρωνουμε μαθαινω οτι τα παιδια ναι μεν πανε στο λιμανι, αλλα ΟΧΙ για να παρουν το πλοιο των 12! :a53:

Για ΑΥΤΟ και δεν αγχωνονταν, παροτι η ωρα ειχε ηδη παει 11 το πρωι! :a53:
Χαιρεταω τον Ralf και την παρεα του και....... ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΛΟ ΜΟΥ GPSSSSSSSS!!!!!!!!!!!! :look: :hypnotize :hypnotize

Περναω ....σβελτα μεσα απο την πολη και τις λεωφορους, ενω το GPS μου δειχνει οτι θα φτασω στο λιμανι στις 11:55 πμ!!!!! :a53:

Τελικα οντως 10 λεπτα πριν φυγει το πλοιο, εγω ημουν εκει! Μπαινω μεσα, δενω την μηχανη, και εκει ηρεμω................ Προλαβα! :cool:

103821

Ταξιδευτής
14/09/2007, 16:41
ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Καθομαι στο καταστρωμα και βλεπω τον ηλιο να δυει, και πλεον μπορω να βαλω τις σκεψεις μου σε μια ταξη. Καλα! Ποια ταξη; :confused:

Ολα τα συναισθηματα του κοσμου παλευουν μεσα μου να εκφραστουν! :sick:
Το ταξιδι αυτο ηταν κατι παραπανω απο μαγικο...
Γνωρισα τοσους ανθρωπους, συνταξιδεψα με αλλους ταξιδευτες, ειδα μερη που η ομορφια τους δεν γινοταν να αποτυπωθει σε φωτογραφιες, οι φιλοι μου με αγκαλιασαν με την αγαπη τους και με τιμησαν με την φιλοξενια τους και τα ζεστα τους χαμογελα.....

Το μεγαλυτερο ταξιδι της ζωης τελικα ειναι αυτο που κανουμε στις καρδιες των αλλων ανθρωπων.... Τωρα πια ειμαι σιγουρος.....

Κοιταω τον ηλιο που γεμιζει χρωματα τον ουρανο και χαμογελαω... Δεν ειμαι μονος πια! :wave2:

"Ειν΄ολοι οι δρομοι ακομα αγνωστοι και ξενοι,
Ειν΄ολοι οι δρομοι ακομα μπρος μας ανοιχτοι,
Ολος ο κοσμος ειναι δω και περιμενει,
Και εμεις ακομα του χρωσταμε τη γιορτη...."

ΤΕΛΟΣ

103822

gmeles
14/09/2007, 16:55
Ποσα μπραβο θα πρεπει να σου γραψει κανεις???

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!! Να'εχεις πολλες χιλιαδων χιλιομετρων απο τετοια ταξιδια!!!!!!

Σ'ευχαριστουμε που μας ταξιδεψες!!!

:beer: :beer: :beer:

crs-k
14/09/2007, 16:59
Απ' ολα θα προτιμησω (προσωπικα) να κρατησω το 3ημερο περπατημα... :D

Οπως διαπιστωσες, αλλο πραγμα ο "προγραμματισμος επι χαρτου" κι αλλο η πραγματικοτητα. :wacko:

Φιλικη συμβουλη, για πιο ευχαριστο και χωρις αγχος ταξιδι...

Σταματα να "προγραμματιζεις" !!! :lol:

Καβαλας κι οπου σε βγαλει, η μηχανη, η κουραση, η νυχτα ή οτιδηποτε αλλο... Σταματας! :winka:

Παντως ηταν καλο και πανεμορφο "βαπτισμα πυρος"! :cool:

Να 'σαι καλα και ...

Παντα τετοια!

:smokin: :beer: :wave2:

filipp0s
14/09/2007, 17:09
Τι να σου πρωτοπω φίλε Ταξίδευτή, υπέροχο ταξίδι και πολύ καλός ο τρόπος που μας το μετέφερες...
Πέρα από τις διαδρομές που έκανες μόνος σου, το πιο σημαντικό ήταν ότι συνάντησες ανθρώπους που αγαπάς!

Μπράβο! :beer: :beer: Αν και μ' έκανες να βλέπω το δικό μου ταξίδι πιο ταπεινό...:sad:

:wave2: :wave2:

blackbusa
14/09/2007, 17:22
ΝΙΚΟΛΑ RESPECT

Αντε τωρα και στο επομενο ''ταξιδακι''............ακουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς npat???

Y.G. Aν δεν βαλεις φωτο της ''ξεναγου-δασκαλας'' θα σε κραζω οσπου να βαρεθω....δηλαδη ΠΟΤΕ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

div400
14/09/2007, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Βεβαια καποια αλλα αξιοθεατα συναγωνιζονται σε ομορφια τα προαναφερθεντα σημεια της Πραγας.... :eyepop: :a07:

:winka: :smokin: :wave2:

μπραβο νικολα πολυ ομορφο ταξιδιωτικο μπραβο.....

:beer: :wave2: :beer: :wave2:

υγ: αυτο που ειπε ο μπλακμπουζα.....:rolleyes:

103843

TROOPER
14/09/2007, 18:11
νικο χωρις λογια....

:a013: :a013: :a013:

:a18: :a18: :a18:

bartlal
14/09/2007, 18:13
...ενω αλλοι απολαμβανουν την μπυριτσα τους! :beer:

(Αγαπητε μου ραφλα, εδω σκεφτηκα εσενα!! :lol: Ειπαμε! Εκαστος στο ειδος του! :beer: )

κοιτα συμπτωση: και εγω εΜενα σκεφτηκα μολις ειδα τη φωτο! :look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σσσσσσσσωραιος ρε Νικολα, 1000 μπραβο για την τολμηρη βολτα σου και 100.000 μπραβο για τις φωτο που μοιραστηκες μαζι μας!

:wave2:

ΥΓ: ο εκβιασμος του ΒΛΑΚχαΒΟΥΖΑ, ισχυει και απο μενα! :smokin:

gcrook
14/09/2007, 18:16
Απο τα καλυτερα ταξιδιωτικα που εχω διαβασει.
Και αυτο γιατι μου αρεσε ο τροπος που μετεφερες την "αγωνια" σου.
Αψογος Νικο.:wave2: :beer:

tthodor
14/09/2007, 18:27
ΤΕΛΕΙΑ ! ! ! ! Παντα τέτοια φίλε μου :beer: :) :beer: :) :beer: :)

FZMAN
14/09/2007, 19:16
ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!!! Φανταστικός ο τρόπος που μας το περιέγραψες. Να είσαι καλά να κάνεις κι άλλα τέτοια ταξίδια.:a013: :a013: :a012: :a012: :a18: :a18:

raistlin
14/09/2007, 19:29
Tρομερός :D:D
Πάντα τέτοια όμορφα ταξίδια

ΥΓ: Τηλέφωνο από την τελευταία που επιμελώς έκρυψες το ρεμάλι πίσω απ το δέντρο έχουμε? :p

apav
14/09/2007, 21:18
Τέλεια! :a10: :a18:

alximistis
15/09/2007, 00:57
Στα είπαν όλα οι προηγούμενοι...
RESPECT! Τελείωσε τίποτε άλλο!
Πάντα τέτοια κι ακόμα καλύτερα.

ΥΓ +1 ψήφο για φωτό της ξεναγού. :)

kalesin
15/09/2007, 01:14
Μπα; τελειωσε το μυθιστορημα;
πως κ ετσι;

δεν εχει τιποτα αλλο να μας δειξεις κ να μας πεις;

τιποτα αλλο;

οπως καταλαβαινεις, αν δεν δουμε φωτο της ξεναγου... σχολιο δεν εχει

ουτε μπραβο θα σου πω οπως ηθελα
ουτε θα σου ευχηθω να γεμιζεις παντα το μυαλο κ την καρδια σου με τετοια συναισθηματα κ εικονες, οπως προγραμματιζα

επισης ηθελα να σου ευχηθω να μπορεσεις καποτε να μας διηγηθεις κ τον γυρο του κοσμου

αλλα δεν θα το κανω

οχι αν δεν δουμε φωτο της ξεναγου

οπως καταλαβαινεις εμοτικονια του στυλ :a18: :a18: :a18: :a18: και :beer: :beer: :beer: και παντα τετοια, να τα ξεχασεις

:mad:

DJ316
15/09/2007, 09:51
γμτ τελείωσε....

τι θα διαβάζω εγώ τώρα.....

Πατριώτη, πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα ταξίδια...

road spirit
15/09/2007, 10:47
Νικο, με το καλό και στο επόμενο σου ταξίδι :beer:

argy_kap
15/09/2007, 11:03
Ευχαριστώ για το πρωινό ταξίδι στην Ευρώπη....:beer: :beer:

Giorgos19
15/09/2007, 12:08
:a18: :a18: :a18: :a18: :a18:

chducos1
15/09/2007, 18:31
θα με πεις κολυμενο αμα σου ζητησω και αλλες φοτο απο το γκαραζ του robert?ποιος την "χεζει" την φωτο της ξεναγου οταν παιζει γκαραζ robert με ντουντουκες!!!!
δεν κανονιζουμε καμια ducatoεξορμηση πραγα για service στον robert,trackday στο brno και "ξεναγησεις¨στην πραγα:beer:

devil's animal
15/09/2007, 23:46
απλα..:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

πολυ ωραιο ταξιδι...

πολυ ομορφα μερη...

πολυ αναλυτικη περιγραφη...

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!

:a18:

dessert
16/09/2007, 21:17
Ένα μόνο...

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!

:a10:

integrale
16/09/2007, 23:16
Νικόλα πάντα αξιος να έχεις παρόμοιες εμπειρίες!Αρχίζω να σχεδιάζω ανάλογο ταξίδι μετά το ταξιδιωτικό σου!:beer: :beer:
Κάτι από Σκωτία και Isle of Man μου περνάει από το μυαλό τώρα...:winka:

stavrogin
17/09/2007, 03:43
Ωραια πραματα,μπραβο.
copy paste στον σκληρο ως εχει.Αξιζει

makis206
17/09/2007, 08:13
Νικόλα, μοναδικός !:a20:

Εύχομαι αυτά τα συναισθήματα να μείνουν για πάντα μέσα σου με την ίδια δύναμη, θα σε ωθούν να γευτείς καινούργια πράγματα στο μέλλον και να γεμίζεις την ψυχή σου συνεχώς με αμέτρητες ομορφιές !

Ζηλεύω σαν τον...γκέι !!:lol:

Λυπάμαι που μέχρι στιγμής δεν κατάφερα κι εγώ κάτι παρόμοιο, επέτρεψέ μου όμως να κλέψω ένα κομμάτι απ'αυτά που γεύτηκες μέσα απ'αυτές τις εικόνες, δίνουν και σε μένα δύναμη !

Εύγε !

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Λεωνίδας
17/09/2007, 09:55
ωραία πράγματα Νικόλα, το διάβασα όλο και... :cry:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

miraze
17/09/2007, 10:17
:a23: :a19: :a23: :a19: :a23: :a19: :a23:

naxiotis
17/09/2007, 14:18
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

:a23: :a19: :a20:

PanVas
17/09/2007, 21:02
:a18:

Τα είπαμε και από κοντά.
Πολύ όμορφες εμπειρίες και καταπληκτικές φωτογραφίες!
Πραγματικός ταξιδευτής! Επιτέλους! Η πραγματοποίηση του ονείρου.

Περιμένω την φωτό, για να μην πέσει κράξιμο...:lol:

Και βέβαια... винаги толкова ή κάπως έτσι...
:beer: :beer: :beer: :beer:

arisk
18/09/2007, 08:14
Αληθινά μεγάλο ταξίδι.Μπράβο σου Νίκο.Οι νυχτερινές φωτο είναι πραγματικά άψογες.Με τι μηχανή τράβηξες?

taxydromos
18/09/2007, 09:06
τα καταφερες τελικα!
το πηγες το μοτορι βορεια χωρις απωλειες!
και ταξιδεψες μονος με οδηγο τ'αστερια(εε και το gps σου)!
βρηκες στο διαβα σου καλους φιλους!
απολαυσες εικονες και μυρουδιες!
προλαβες και το βαπορι!
εισαι λοιπον αξιος του ονοματος σου!
bravo ducatisti!

σημ. ο Νικος εχει μηχανη(φωτ) fuji f31 iso~3200..

:wave2: :beer: :wave2:

Λεωνίδας
18/09/2007, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
Αληθινά μεγάλο ταξίδι.Μπράβο σου Νίκο.Οι νυχτερινές φωτο είναι πραγματικά άψογες.Με τι μηχανή τράβηξες? ωχ θ' αρχίσει πάλι για την άλλη μηχανή :lol: :lol:

fuji finepix f-κάτι αν θυμάμαι καλά

byron
18/09/2007, 09:24
:a013: :a012: :a23:

:beer: :beer:

104604

Cpt. Haddock
18/09/2007, 09:29
:winka:

Πάντα τετ.... καλύτερα :smokin:

και με λιγότερο άγχος :lol:

DimChios
19/09/2007, 01:41
:eyepop: :eyepop:

Ειμαι στη 14 σελίδα και δεν την παλεύω!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΥΙΣΚΥ!!!

ΡΕ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

DimChios
19/09/2007, 01:55
Εδω παλι ειπα να παρω ενα δωρακι στον DimMykono μας, :blush: αλλα σκεφτηκα τι θα ελεγαν οι κακες γλωσσες μετα..... :mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:blush:

Γμτ, με εχουν πάρει χαμπαρι όλοι λέμε! :alien:

DimChios
19/09/2007, 02:08
Μετα τα 2 παραπάνω σπάμ-πόστς...

ΝΙΚΟ, τα είπαν όλα οι προηγούμενοι!
ΦΙΛΕ, ειναι μεγάλο ταλέντο να μπορείς να αποτυπώνεις με τέτοιο τρόπο, λεπτομέρειες και φωτό ένα ταξίδι!
Ό,τι ταξίδι και να είναι αυτό! Όπου και αν είναι, με ό,τι μοτό και να είναι!

Έπηξα εδώ και μέρες με τη δουλειά και τα ωράρια μου γι αυτό και άργησα να το ολοκληρώσω! Έχω επίσης αφήσει στη μέση άλλα 2 ταξιδιωτικά που γράφονται από άλλους εκλεκτους συμφορουμίτες!
Με αυτά και μ΄αυτά, μαζί και με κάποιες δικές μου βόλτες, πόσες εικόνες και συναισθήματα μπορεί να δεχθεί ένας άνθρωπος απανωτά? Μάλλον πολλές, και ο καλύτερος τρόπος να τα αφομιώσει είναι ενα καλογραμμένο ταξιδιωτικό σαν το δικό σου!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Πρώτ΄απ' όλα, γιατι πραγματοποίησες κάτι που ήθελες πολύ, έπειτα γιατι το έφερες επιτυχώς εις πέρας παρ όλες τις "δυσκολίες" που αντιμετώπισες, (αυτές κάνουν τη διαφορά όμως!), τρίτον που γνώρισες ανθρώπους με μεγάλο μεράκι για τη μοτοσυκλέτα και αυτό κάνει "μπάμ" και τελευταίο, προς δική μας χαρά, που κατάφερες να μας κάνεις να νιώσουμε ότι είμασταν εκεί!
Ή, να το πώ καλύτερα, ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ που ΔΕΝ ήμασταν παρέα σου!

ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ, ΟΡΘΙΟΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!

:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

ΥΓ Την τελευταία μου φράση μη τη παρεξηγήσεις! Νιώθω ότι ξέρω τι λέω και σου μιλάω σαν φίλος! :winka:

dimokritos
19/09/2007, 03:07
...Δεν ειμαι μονος πια! :wave2:

τι πιο σαφές, τι πιο ολοκληρωμένο...

χαίρομαι που εκπλήρωσες ένα όνειρο της ζωής σου..:)

nimbus
19/09/2007, 17:05
μπράβο βρε Νικολι:wave2:

να σαι πάντα καλά να μάς ταξιδεύεις με τις ομορφες περιγραφές σου και τις εκπληκτικές φωτογραφίες σου:sun: :wave2:

nimbus
19/09/2007, 17:07
ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Καθομαι στο καταστρωμα και βλεπω τον ηλιο να δυει, και πλεον μπορω να βαλω τις σκεψεις μου σε μια ταξη. Καλα! Ποια ταξη; :confused:

Ολα τα συναισθηματα του κοσμου παλευουν μεσα μου να εκφραστουν! :sick:
Το ταξιδι αυτο ηταν κατι παραπανω απο μαγικο...
Γνωρισα τοσους ανθρωπους, συνταξιδεψα με αλλους ταξιδευτες, ειδα μερη που η ομορφια τους δεν γινοταν να αποτυπωθει σε φωτογραφιες, οι φιλοι μου με αγκαλιασαν με την αγαπη τους και με τιμησαν με την φιλοξενια τους και τα ζεστα τους χαμογελα.....

Το μεγαλυτερο ταξιδι της ζωης τελικα ειναι αυτο που κανουμε στις καρδιες των αλλων ανθρωπων.... Τωρα πια ειμαι σιγουρος.....

Κοιταω τον ηλιο που γεμιζει χρωματα τον ουρανο και χαμογελαω... Δεν ειμαι μονος πια! :wave2:

"Ειν΄ολοι οι δρομοι ακομα αγνωστοι και ξενοι,
Ειν΄ολοι οι δρομοι ακομα μπρος μας ανοιχτοι,
Ολος ο κοσμος ειναι δω και περιμενει,
Και εμεις ακομα του χρωσταμε τη γιορτη...."

ΤΕΛΟΣ

τα είπες όλα:wave2:

power hornet
21/09/2007, 19:02
μπραβο νικο,μεγαλο τολμημα να πας μονος σου οσο να ειναι σε ξενες χωρες λογικα για πρωτη φορα?
τελεια αφηγηση εκανες ταξιδεψαμε μαζι σου καπως.
να σε ρωτησω κατι επειδη το ducati σου φοραει πολυ μαλακα λαστιχα,εξω που βγηκες ειχες κανενα προβλημα γιατι λενε οτι αμα πας εξψ καλο ειναι να φορεσεις στην μηχανη σκληρο τουρισταδικο λαστιχο γιατι η ασφαλτος εκει φθηρει πολυ ευκολα τα μαλακα λαστιχα .

tifoefs
22/09/2007, 01:28
Μπραβο και απο μενα ! Μακαρι να μη ξεχασεις ποτε αυτη την εμπειρια σου μεσα στα απειρα χιλιομετρα που σε μελει να κανεις !

Υ.Γ. Πως νοιωθουν οι προσαγωγοι μετα τη ντουκατι εμπειρια ;;;

:D :D :D

:beer:

kinhsh
22/09/2007, 04:26
Ε οτι θα δω τοσα μερη με τις φωτογραφιες σου σε ενα φορουμ δεν το περιμενα ! Φοβερη φιλοξενια-φοβερη αισθητικη αυτων των πολεων που ειδες !

Timberg
22/09/2007, 06:38
:a18: :a19: :a18: :a19:

Ταξιδευτής
22/09/2007, 10:28
Παιδια, σας ευχαριστω απο καρδιας για τα καλα σας λογια! :wave2:
Ειλικρινα χαιρομαι παρα πολυ που σας αρεσε το ταξιδιωτικο μου! Οσο ημουν εκει, ενα κομματι του μυαλου μου ηταν μαζι σας και σκεφτοταν πως θα μπορεσω να συλλαβω τις μικρες στιγμες για να τις ζησετε μαζι μου μετα.... :smilea:
Χαιρομαι τελικα που τα καταφερα εστω και λιγο! :wave2:

Διονυση, πιστεψε με, αν και το οδοστρωμα οντως ειναι καταπληκτικο στην Ιταλια (και πολυ καλο στην Αυστρια), τα λαστιχα δεν ειχαν κανενα προβλημα υπερβολικης φθορας...
Το πισω "τετραγωνισε" σε αρκετο βαθμο οταν ειχα πλεον επιστρεψει, αλλα απο φθορα ηταν μια χαρα! :wave2:
Για να καταλαβεις αφου επεστρεψα εκανα και ενα TD και τα λαστιχα εχουν ακομα "ψωμι"....
Νομιζω οτι αν δεν εχεις καθαρα πισταδικο λαστιχο, θα εισαι μια χαρα εξω! :wave2: Γενικα μην ακους πολυ τα οσα λενε.... Η πραγματικοτητα ΠΑΝΤΑ διαφερει αρκετα! ;)

Νικολα, οι προσαγωγοι μου ειναι μια χαρα! ;)
Η μηχανη -οσο και αν ακουγεται παραξενο- δεν με κουρασε καθολου στο ταξιδι! Ισως γιατι εκανα αρκετα τακτικα στασεις για να βγαζω φωτο, ανεφοδιασμους κλπ.... Δεν ξερω... Παντως αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πολυ ανετη (δεδομενου του τι ειναι κιολας).... :beer:

kinhsh
22/09/2007, 21:03
Φανταζομαι η μοτοσυκλετα ειναι εντελως καινουργια ,γιατι υπαρχει και αυτη η φημη οτι τα Ντουκατι βγαζουν προβληματα ,η δεν ισχυει ;