View Full Version : "κατά βαρβάρων δωρούμενος"
Έλεος πια ρε γαμωτ' !!! :(
Τι διαλο?
Οσο περναει ο καιρος πανε και πιο πισω οι εκκλησιαστικοι ταγοί? :confused:
Τα τελευταια χρονια εχουμε παει πιο πισω κι απ' το Ισλαμ, με τις εκκλησιες να εχουνε βγαλει ντουντουκες και να μεταδιδουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την λειτουργια!!! :a018:
dirtbird
14/09/2007, 08:39
Πουντζάμπ.....
εδώ και πολύ καιρό..... :( :(
el_hymador
14/09/2007, 08:54
Βοηθεια μας...
Stergios69
14/09/2007, 08:54
Και τις καθημερινές ή μόνο τις Κυριακές;
Γιατί αν είναι μόνο τις Κυριακές είναι καλή αφορμή για βόλτα... :D
Λεωνίδας
14/09/2007, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Και τις καθημερινές ή μόνο τις Κυριακές;
Γιατί αν είναι μόνο τις Κυριακές είναι καλή αφορμή για βόλτα... :D Δεν έχει λειτουργία τις καθημερινές (εκτός Μ. Εβδομάδας και άλλων εξαιρέσεων) :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Δεν έχει λειτουργία τις καθημερινές (εκτός Μ. Εβδομάδας και άλλων εξαιρέσεων) :D
Σημερα ομως εχει γαμωτ' !!! :mad:
Λεωνίδας
14/09/2007, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Σημερα ομως εχει γαμωτ' !!! :mad: είναι του Σταυρού σήμερα
τώρα ειλικρινά Χρήστο σε ενοχλεί η πρωινή λειτουργία περισσότερο από τον κάγκουρα με το ηχοσύστημα 2Kw που περνάει 4 το πρωί με τσίτα την Κελεκίδου :confused: :confused: :confused:
είναι του Σταυρού σήμερα
τώρα ειλικρινά Χρήστο σε ενοχλεί η πρωινή λειτουργία περισσότερο από τον κάγκουρα με το ηχοσύστημα 2Kw που περνάει 4 το πρωί με τσίτα την Κελεκίδου :confused: :confused: :confused:
δηλαδη αν αντι για κελεκιδου ειχε heavy metal ή κλασικη μουσικη, δεν θα υπηρχε προβλημα;
η το μη χειρον βελτιστον;
κ το ενα κ το αλλο ειναι απαραδεκτα
στην τελικη, οποιος θελει να ακουσει τη λειτουργια, να παει στην εκκλησια... εκτος κ αν θελουν να μας σωσουν με το ζορι
είναι του Σταυρού σήμερα
Αυτος περναει για 1-2 δευτερολεπτα (ασε που εδω που ειμαι ΔΕΝ περναει τιπτις)!
Την λειτουργια πρεπει να την ανεχομαι για 1-2 ωρες! :sick:
Το ΙΔΙΟ ενοχλητικα ειναι και τα δυο!
Η διαφορα ειναι στον χρονο... :lol:
Και τελικα ο προβληματισμος μου ΔΕΝ ειναι η "ηχορυπανση" αυτη καθεαυτη, οσο η ολοενα αυξανομενη οπισθοδρομηση, χαριν της διατηρησης καποιων "κεκτημενων"... :sick:
Λεωνίδας
14/09/2007, 09:19
Και τελικα ο προβληματισμος μου ΔΕΝ ειναι η "ηχορυπανση" αυτη καθεαυτη, οσο η ολοενα αυξανομενη οπισθοδρομηση, χαριν της διατηρησης καποιων "κεκτημενων"... :sick: βγάλε και συ μια ντουτούκα και βάλε rolling stones τι να σου πω
ή ψήφισε αυτούς που θα αλλάξουν τους νόμους περί "κοινής ησυχίας" :wave2:
βγάλε και συ μια ντουτούκα και βάλε rolling stones τι να σου πω
ή ψήφισε αυτούς που θα αλλάξουν τους νόμους περί "κοινής ησυχίας" :wave2:
Αγνοησες την τελευταια παραγραφο μου...
....................
Και τελικα ο προβληματισμος μου ΔΕΝ ειναι η "ηχορυπανση" αυτη καθεαυτη, οσο η ολοενα αυξανομενη οπισθοδρομηση, χαριν της διατηρησης καποιων "κεκτημενων"... :sick:
Και τελικα το θεμα δεν ειναι να γινω κι εγω ιδιος μ' αυτους, ουτε πιστευω πως χρηζουν αλλαγης οι νομοι... :rolleyes:
"Επανιδρυση του Λαου" χρειαζεται μαλλον (ταδε εφη Λαζόπουλος)... :(
Λεωνίδας
14/09/2007, 09:48
Ωραία, όπως το θέτεις λοιπόν πάλι διαφωνώ...
Δεν είμαι της εκκλησίας (το Πάσχα και σε κανένα γάμο/βάφτιση πάω) αλλά δε βλέπω αυτό που λες.
Βέβαια εσύ που έχεις και 40-50 χρόνια περισσότερη εμπειρία μπορεί να βλέπεις μια μεγαλύτερη εικόνα :lol: :lol:
Τι ακριβώς προασπίζεται η ντουντούκα; Ποιο κεκτημένο; :confused: :confused:
Cpt. Haddock
14/09/2007, 09:50
Πήγα πρόσφατα σε καθολικό γάμο στη Β. Ιταλία...σε χώρα βαθιά θρησκευόμενη
Απλά καμία σχέση με τον ελληνορθοδοξο μουεζινισμό...τόσο η ατμόσφαιρα όσο και η λειτουργία
(εννοείται καμία σχέση με ντουντούκες και τα συναφή)
Και τα λέω εγω που απορρίπτω ΚΑΘΕ ΤΙ που έχει να κάνει με θρησκείες....
Πάντως Χρήστο, εχω την εντύπωση οτι η ορθόδοξη αρχιεπισκοπή ελλάδας έχει απαγορέψει τις ντουντούκες, άρα αν κάνεις μια καταγγελία θα τη βρεις την άκρη.
Ειδικά τώρα που λειπει και ο κ. Παρασκευαΐδης
:winka:
Βέβαια εσύ που έχεις και 40-50 χρόνια περισσότερη εμπειρία μπορεί να βλέπεις μια μεγαλύτερη εικόνα :lol: :lol:
τσε βάλε.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
......................
Αμα γ@μησω κανα Ινδιανο θα σΕ πω εγω! :mad: :lol:
Τι ακριβώς προασπίζεται η ντουντούκα; Ποιο κεκτημένο; :confused: :confused:
Χανει "ποίμνιο" με γοργους ρυθμους (βλεπεις οπως και να το κανουμε υπαρχει ενα επιπεδο μορφωσης πια) και προσπαθει να "αποδειξει" οτι "υπαρχει" κι ειναι ακομα εδω... :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
..................
Πάντως Χρήστο, εχω την εντύπωση οτι η ορθόδοξη αρχιεπισκοπή ελλάδας έχει απαγορέψει τις ντουντούκες, άρα αν κάνεις μια καταγγελία θα τη βρεις την άκρη.
Ειδικά τώρα που λειπει και ο κ. Παρασκευαΐδης
:winka:
ΔΕΝ το ξερω αυτο, που να ξερω αλλωστε τα της εκκλησιας... :rolleyes:
Παντως τα τελευταια χρονια (επι Παρασκευαΐδη) εγω βρισκω ολο και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ντουντουκες εν ενεργεια, ειτε σε πολεις ειτε σε χωρια... :sick:
Φημολογητε οτι μεσα στο προεδρικον αεροσκαφος ζητησε λαικο ασμα....
"φευγω για μενα να νιωσω καλα....εχω ακομα να κανω καλα...." το ασμα συνοδευτικε με φιαλη και ξηρους καρπους πολυτελειας....:lol: :lol: :lol:
road spirit
14/09/2007, 10:14
Τα τελευταια χρονια εχουμε παει πιο πισω κι απ' το Ισλαμ, με τις εκκλησιες να εχουνε βγαλει ντουντουκες και να μεταδιδουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την λειτουργια!!!
Και τελικα ο προβληματισμος μου ΔΕΝ ειναι η "ηχορυπανση" αυτη καθεαυτη, οσο η ολοενα αυξανομενη οπισθοδρομηση, χαριν της διατηρησης καποιων "κεκτημενων
Χανει "ποίμνιο" με γοργους ρυθμους (βλεπεις οπως και να το κανουμε υπαρχει ενα επιπεδο μορφωσης πια) και προσπαθει να "αποδειξει" οτι "υπαρχει" κι ειναι ακομα εδω
Παντως τα τελευταια χρονια (επι Παρασκευαΐδη) εγω βρισκω ολο και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ντουντουκες εν ενεργεια, ειτε σε πολεις ειτε σε χωρια
+1 :( :mad:
είμαι στα πρόθυρα του να βγώ ενα βράδυ και σαν νίντζα ντυμένος να κάνω σαμποτάζ στην ηχητική εγκατάσταση της εκκλησίας απέναντι απο το σπίτι μου (μεταξύ σοβαρού και αστείου,... ). Μας έχουν ταράξει...
ΔΕΝ το ξερω αυτο, που να ξερω αλλωστε τα της εκκλησιας... :rolleyes:
Παντως τα τελευταια χρονια (επι Παρασκευαΐδη) εγω βρισκω ολο και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ντουντουκες εν ενεργεια, ειτε σε πολεις ειτε σε χωρια... :sick:
Εν μέρη κάτι έχει γίνει. Αντιγράφω από ¨Βήμα¨ (http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14843&m=B40&aa=1)
«Το θέμα αυτό έχει απασχολήσει ήδη την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και έχει αποσταλεί, με εντολή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, τον Μάρτιο 1999, προς όλους τους Εφημερίους της Αρχιεπισκοπής «εγκύκλιον σημείωμα», που υπογράφει ο Πρωτοσύγκελλος π. Θωμάς Συνοδινός.
Στην εγκύκλιο, αφού επισημαίνεται ότι η τακτική αυτή χωρίς να εξυπηρετεί κανένα σκοπό γίνεται πρόξενος παραπόνων των περιοίκων που συνιστάται να σταματήσει αμέσως η αναμετάδοση των Ακολουθιών από τα εξωτερικά μεγάφωνα των ναών, εκτός των πολύ μεγάλων εορτών, όταν παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός και υπερπλήρωση του εσωτερικού χώρου με αποτέλεσμα πλήθος πιστών να αναγκάζονται να εκκλησιάζονται στον αύλειο χώρο του ναού.
H εγκύκλιος αυτή, που διακρίνεται για το ευρύ της πνεύμα, θα μπορούσε να περιβληθεί το κύρος μιας αποφάσεως της Ιεράς Συνόδου και να αποσταλεί και στις λοιπές Μητροπόλεις, προς όλους τους Εφημερίους απανταχού της Ελλάδος, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος. »
Εχω την εντύπωση πως ύπάρχει απόφαση δικαστηρίου όμως..... Δεν θυμάμαι αν έιχε να κάνει με καμπάνες ή με μετάδοση της λειτουργίας. Είχαν προσφύγει οι περίοικοι κάποιας εκκλησίας που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν.
:wave2:
Τρέχα στον Κούγια !!!! (http://www.synigoros.gr/reports/ixoripansi_naon.pdf)
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
:beer:
fantacid
14/09/2007, 11:14
ξεκολατε ρε !!!!!
η αληθεια βρισκετε στους ΣΕΞ μΠΙΣΤΟΛΛΣ......
......γκε γκε?
ΓΚΑΝΤ ΣΕΙΒ ΔΕ ΚΟΥΙΝ!!!
:lol:
κατ ευθειαν στις διαμαχες ε???
Τι διαλο?
Τα τελευταια χρονια εχουμε παει πιο πισω κι απ' το Ισλαμ, με τις εκκλησιες να εχουνε βγαλει ντουντουκες και να μεταδιδουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την λειτουργια!!! :a018:
Νομιζω οτι θα αισθανεσαι καπως ετσι. (http://www.youtube.com/watch?v=ebTBmyMLDhQ)
Πακετο.:lol:
Gandalf dr685sm
14/09/2007, 11:48
δεν καταλαβαίνω...
Σε τι ενοχλεί ρε Λύκαρε;... ο καθείς προσπαθεί όπως μπορεί! Αν σε ενοχλεί η ηχορύπανση κάνεις επώνυμη καταγγελία (και σε παίρνουν με τις πέτρες οι "Λουκά" της περιοχής :D )
Αν πάλι σε ενοχλεί η "κατήχηση" με έμμεσους τρόπους, τότε άρχισε με την TV που έχει στο σπίτι και βλέπεις 10 κοπρόσκυλα σε παραθύρια να προσπαθούν σε ενα συνοθύλευμα φωνών και κραυγών που αποκαλούν "διάλογο", πως πρέπει να είσαι οπαδός του κόμματος τους.
Κλείσε το ραδιόφωνο γιατί ακόμα και εκεί ισχύει το ίδιο.
Βγές απο το forum, γιατί όλοι εδώ προσπαθούμε να επηρρεάσουμε ο ένας τον άλλον με έμμεσο τρόπο για να υποστηρίξει την γνώμη μας και να μην ακούσουμε την δικιά του.
"Κατήχηση" υπάρχει παντού. Κάπου γίνεται με φασαρία (βλ. ντουντούκες) κάπου γίνεται πιο ύπουλα (βλ. ΜΜΕ) και κάπου γίνεται στον χαβαλέ και στην πλάκα (βλ. εδώ :D )
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αν σε ενοχλεί η ηχορύπανση κάνεις επώνυμη καταγγελία (και σε παίρνουν με τις πέτρες οι "Λουκά" της περιοχής :D )
Μαγε για χαλαρα με την Λουκα.:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μαγε για χαλαρα με την Λουκα.:evil:
\
προστασία πελατολογίου? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
14/09/2007, 12:19
"χαλαρά";... γιατί;
Κινδυνεύω με κανά αφορισμό;
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
\
προστασία πελατολογίου? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και οχι μονο.:D
:bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
δεν καταλαβαίνω...
Αφου ΔΕΝ ημουν (οπως νομιζα, ειδικα μετα την δευτερη διευκρινιση) αρκετα σαφης, ας επαναληφθω μπας και γινω... :wacko:
Σε τι ενοχλεί ρε Λύκαρε;... ο καθείς προσπαθεί όπως μπορεί! Αν σε ενοχλεί η ηχορύπανση κάνεις επώνυμη καταγγελία (και σε παίρνουν με τις πέτρες οι "Λουκά" της περιοχής :D )
Το θεμα ειναι λυμενο, μετα απο τα στοιχεια που παρεθεσε ο Βυρωνας και ειναι "παρανομοι"!
Αν πάλι σε ενοχλεί η "κατήχηση" με έμμεσους τρόπους, τότε άρχισε με την TV που έχει στο σπίτι και βλέπεις 10 κοπρόσκυλα σε παραθύρια να προσπαθούν σε ενα συνοθύλευμα φωνών και κραυγών που αποκαλούν "διάλογο", πως πρέπει να είσαι οπαδός του κόμματος τους.
ΔΕΝ μιλησα για "κατηχηση"! :nono:
Αλλωστε ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ εστω και γι' αυτο, μιας και ΔΕΝ εχουν να πουν ΤΙΠΟΤΑ και να αντιπαραθεσουν ΚΑΝΕΝΑ επιχειρημα! :sick:
Το μονο που μπορουν να φερουν σε καποιο "τραπεζι" συζητησης ειναι ενα "πιστευω", οποτε εκει τελειωνουν ολα!!! :)
Εγω ειπα οτι με στεναχωρει ο τοσος ΞΕΠΕΣΜΟΣ τους και η ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ !!! :winka:
Κλείσε το ραδιόφωνο γιατί ακόμα και εκεί ισχύει το ίδιο.
ΜΗ μου ανακατευεις το ραδιοφωνο please με τα υπολοιπα "μεσα". :(
Ειναι το μονο που εχει παραμεινει "αγνο" σε πολυ μεγαλο βαθμο. :rolleyes:
Gandalf dr685sm
14/09/2007, 13:41
Αλλωστε ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ εστω και γι' αυτο, μιας και ΔΕΝ εχουν να πουν ΤΙΠΟΤΑ και να αντιπαραθεσουν ΚΑΝΕΝΑ επιχειρημα!
Το μονο που μπορουν να φερουν σε καποιο "τραπεζι" συζητησης ειναι ενα "πιστευω", οποτε εκει τελειωνουν ολα!!!
Καλά μην ξανανοίξουμε αυτή την συζήτηση. Είναι γνώμη σου αυτό που λες. Δεν είναι δεδομένο.
Για το ραδιόφωνο... έχεις μείνει πίσω... αρκεί μόνο να σου πω για πληρωμένα Playlists και άτομα που "τα παίρνουν" για να σπρώξουν πρόσωπα και καταστάσεις που μιλάνε τόσο στην TV όσο και στο ραδιόφωνο.
Παλιότερα που ήταν οι ερασιτέχνες ήταν όντως καλύτερα... σήμερα άστο καλύτερα.
Gandalf
Xρήστο κάνε τα παράπονά σου στην ενορία σου και θα σταματήσουν άμεσα.
Είναι παράνομο.
ΥΓ
επιχειρήματα δεν έχεις :a9:
επιχειρήματα έχω :a1:
αλλά είσαι μπουμπούνας ανιστόρητος ξεροκέφαλος και και ....πράος:a22:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χωμάτινος
14/09/2007, 19:21
<άσχετο-σχετικό>
Τι γίνεται αλήθεια με το mega super jumbo τζαμί (παύλα) ισλαμικό κέντρο που είναι να ανεγερθεί στα Μεσόγεια δίπλα στο El Venizelos :confused:
Γιατί μην ξεχνάτε ότι αν τελικά κτιστεί, σε ακτίνα 25 οικοδομικών τετραγώνων θα ξυπνάνε από τις 6:30 προ μεσημβρίας υπό τον ήχο του αμανέ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
σε ακτίνα 25 οικοδομικών τετραγώνων θα ξυπνάνε από τις 6:30 προ μεσημβρίας υπό τον ήχο του αμανέ.
:nono:
Όπως δεν ξυπνάνε και όπου αλλού έχουν φτιάξει, δεν θα ακούγεται το παραμικρό. :wave2:
Αμα γ@μησω κανα Ινδιανο θα σΕ πω εγω! :mad: :lol:
Χανει "ποίμνιο" με γοργους ρυθμους (βλεπεις οπως και να το κανουμε υπαρχει ενα επιπεδο μορφωσης πια) και προσπαθει να "αποδειξει" οτι "υπαρχει" κι ειναι ακομα εδω... :a31:
+1000
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Νομιζω οτι θα αισθανεσαι καπως ετσι. (http://www.youtube.com/watch?v=ebTBmyMLDhQ)
Πακετο.:lol:
Άστα να πάνε μένω 300 μέτρα από εκκλησία :yuck: και τους ακούω συνέχεια .(Και σήμερα έφεραν και μπάντα :lol: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
<άσχετο-σχετικό>
Τι γίνεται αλήθεια με το mega super jumbo τζαμί (παύλα) ισλαμικό κέντρο που είναι να ανεγερθεί στα Μεσόγεια δίπλα στο El Venizelos :confused:
Γιατί μην ξεχνάτε ότι αν τελικά κτιστεί, σε ακτίνα 25 οικοδομικών τετραγώνων θα ξυπνάνε από τις 6:30 προ μεσημβρίας υπό τον ήχο του αμανέ.
Έχουν λιγότερα δικαιώματα ?
Ρε Μάνο μην το γυρίσουμε σε θρησκευτική διαμάχη , έχει καεί ο κόσμος εδώ και 3000 χρόνια και μυαλό δεν βάλαμε .
Σεβασμός στα πιστεύω του καθενός σημαίνει , του καθενός.
:evil:
Χωμάτινος
15/09/2007, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
...
Έχουν λιγότερα δικαιώματα ?
Ρε Μάνο μην το γυρίσουμε σε θρησκευτική διαμάχη , έχει καεί ο κόσμος εδώ και 3000 χρόνια και μυαλό δεν βάλαμε .
Σεβασμός στα πιστεύω του καθενός σημαίνει , του καθενός.
:evil:
Να σεβαστό όποιον θέλεις, αν σεβαστεί κι αυτός τον ύπνο μου.
μία άλλη λύση θα ήταν να ξυπνάω κάθε πρωί από τις 5:30 σαν τον πορνόλυκο, οπότε No Problem !
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
:nono:
Όπως δεν ξυπνάνε και όπου αλλού έχουν φτιάξει, δεν θα ακούγεται το παραμικρό. :wave2:
Άμαν είναι έτσι, νταααξ.
εγω τι να πω ρε που ειμαστε μια πορτα
λες να βαλω παγκο να πουλαω κερια κλπ
ή θα με αφορισουν:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
μην το σκέπτεσαι !!! εχει χοντρή κονόμα το κερί:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
μην το σκέπτεσαι !!! εχει χοντρή κονόμα το κερί:smokin:
Περιεργο...
Καθε φορα που ελεγα στην Μικρη Λουλου να περασουμε και κερι μου αρχιζε τις Χριστοπαναγιες...
:lol: :lol: :lol:
costas_k
15/09/2007, 16:17
Τι διαλο?
Eιναι για ακουνε και αυτοι που περνανε με το τραινο οξω απ το εκκλησακι(ιφ γιου νοου γουατ αι μιν):wave2: :lol:
Sotirios
21/09/2007, 08:22
Εγω ειπα οτι με στεναχωρει ο τοσος ΞΕΠΕΣΜΟΣ τους και η ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ !!! :winka:
Να είσαι σίγουρος οτι για κάτι ανάλογο θα σε κατηγορούν και αυτοί.... οτι οπισθοδρομείς εν έτη Π.Χ.
Δεν βγάινει άκρη από όπου και να το πιάσεις το θέμα. Αυτοί πιστεύουν, όπως λες και πιο πάνω, στο πιστεύω και εκεί αρχίζει και τελειώνει η συζήτηση, αλλά ανάλογα πιστεύεις και εσυ αυτό που πιστεύεις (π.χ. δεν υπάρχει αυτό που πιστεύουν) και εκεί τελειώνει η συζήτηση. Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει σε κανέναν τίποτα αλλά είναι ελεύθερος να πιστεύει οτι θέλει. :rotflmao: :rotflmao:
Δεν βγαίνει άκρη μην το ψάχνεις πίστευε οτι πιστεύεις.... και μη ερεύνα τους άλλους...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
επιτελους! το πηρες αποφαση να καθαρισεις τα αυτια σου? :p :p :p
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nikoskazer2000
23/09/2007, 03:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ξεκολατε ρε !!!!!
η αληθεια βρισκετε στους ΣΕΞ μΠΙΣΤΟΛΛΣ......
......γκε γκε?
ΓΚΑΝΤ ΣΕΙΒ ΔΕ ΚΟΥΙΝ!!!
:lol:
and God bless America!
Οι υπόλοιποι τον φούλο (copyright by Tai)
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: