PDA

View Full Version : help

vandrielos
14/09/2007, 09:02
snatch στο μαγαζί που πήγα με τα παραεισαγωγής μου έδειξε τα βιβλιαρακια service. Τον ρώτησα γιατί δεν τον πιστεύα, είμαι καχύποπτος το παραδέχομαι αλλά δίνω τα λεφτά μου, και μου το έδειξε κανονικά. Του απάντησα βέβαια ότι δεν έχει καμία σημασία γιατι θα πρέπει να το παγαίνω σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Suzuki και μου απαντάει ότι αυτά είναι μα@@@@ιες, γιατί έχει βγει λέει κοινοτική οδηγία όπου λέει το μηχανάκι μπορει να το φτιάξει και να υπογραψει στο βιβλιαράκι οποιοσδήποτε έχει σφραγίδα , αντίστοιχη δικαιοδοσία ή κατι τέτοιο δεν ξερω. Ισχυεί δεν ισχύει?Φωτίστε με

Vezouvios
14/09/2007, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από vandrielos
snatch στο μαγαζί που πήγα με τα παραεισαγωγής μου έδειξε τα βιβλιαρακια service. Τον ρώτησα γιατί δεν τον πιστεύα, είμαι καχύποπτος το παραδέχομαι αλλά δίνω τα λεφτά μου, και μου το έδειξε κανονικά. Του απάντησα βέβαια ότι δεν έχει καμία σημασία γιατι θα πρέπει να το παγαίνω σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Suzuki και μου απαντάει ότι αυτά είναι μα@@@@ιες, γιατί έχει βγει λέει κοινοτική οδηγία όπου λέει το μηχανάκι μπορει να το φτιάξει και να υπογραψει στο βιβλιαράκι οποιοσδήποτε έχει σφραγίδα , αντίστοιχη δικαιοδοσία ή κατι τέτοιο δεν ξερω. Ισχυεί δεν ισχύει?Φωτίστε με
Ισχυει!
Και εαν ποτε σου πουνε το αντιθετο
κανε ενα τηλεφωνακι στην προστασια του καταναλωτη!!

snatch
14/09/2007, 09:20
vandrielo tha soy pw pws egine stin diki moy periptwsi.
Pira tin mixani apo episimo antiprosopo moy ekopse to timologio tin pira ki efiga.
Meta apo ena mina me piran apo ton sfakianaki kai mou eipan oti moy esteilan to biblio eggiisis kai oti tha to parw mesw taxydromeioy me sistimeno meta apo liges meres opws kai egine!
Prosoxi kaneis den dinei biblia eggiisis apeytheias sto magazi apo opoy tha tin agoraseis.
Ta stelnei mono o Sfakianakis kai sto eswteriko toy mprostinoy eksofilou yparxei kollimeni kartela me ta stoixeia tis moto alla kai toy idioktiti(ta dika soy diladi)!!!
Afto poy soy edeikse o tipos sto magazi einai moufa giati apla den exei dikaivma na katexei biblia eggiisis.Ta eggrinei mono o Sfakianakis,typwnei panw ta stoixeia poy anefera prin kai sto stelnei sistimeno sto onoma soy kai mono!!!

ak2
14/09/2007, 19:08
file vezouvie isxiei alla ante bgale esy akri meso mias mi kybernitikis kai kardoskopikis organosi,kontra se mia etairia opos sfakianakis. An simbei i strabi thelei polla kai gera apothemata psyxika gia na min pareis karampina kai tous koinigas.

apav
14/09/2007, 20:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από ak2
mi kybernitikis kai kardoskopikis organosi

:nono:

Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Υπουργείο Ανάπτυξης, LINK (http://www.efpolis.gr/). :wave2: