Σύνδεση

View Full Version : Ληστεια σε τραπεζα

Giorgos19
14/09/2007, 12:50
Πριν μιαση ωρα ειχα παει στην τραπεζα για να αλλαξω κατι σουηδικες κορωνες που μου ειχανε ξεμεινει απο το ταξιδι στην Σουηδια.Εκει που καθομουν στην ουρα και περιμενα,σκαει μυτη ενα Υamaha XT και παρκαρει ακριβως μπροστα στην εισοδο...Πανω που γυρνουσα στην κοπελα μου να της πω κοιτα που παρκαρε ο μαλακας καταλαβαινω οτι ο συνοδηγος φοραει κουκουλα και μποκαρει μεσα μαζι με τον οδηγο.Οποτε γυρναω και φωναζω ληστεια πριν ακομα μπουκαρουν μεσα! :lol: :lol: :lol: Λογικα θα προλαβαν οι ταμιες να πατησουν το κουμπι του συναγερμου.
Τελος παντων μπουκαραν μεσα με οπλα και σηκωσανε ολα τα λ7 απο τα ταμεια.
Το καλο ειναι οτι εγω και η κοπελα μου παραμειναμε ψυχραιμοι και μπορεσαμε και να δουμε τα χαρακτηριστικα τους αλλα και τον αριθμο της πινακιδας.

Αυτια....ηταν μια πολυ συναρπαστικη εμπειρια!!!!:lol: :lol: :lol:

airamhag
14/09/2007, 12:53
καλα

δεν οργαωσες κανενα σχεδιο δρασης??

κατι ρε παιδι μου..

να ορμηξεις , να του πεις " δεν θασε βγαλει πουθενα αυτο, ασε τα γυναικοπαιδα στην ακρη , κλπ"
κλπ κλπ

:look:

αυτο ηταν μονο ?

"ληστεια!"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

VANDA
14/09/2007, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
...σκαει μυτη ενα Υamaha XT...

Μαύρο; motard;

Λεωνίδας
14/09/2007, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Μαύρο; motard; και με κάτι τέτοιο στη μάσκα μήπως :look:

103750

Giorgos19
14/09/2007, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Μαύρο; motard;

Vanda δεν ηταν το δικο σου!Ηταν 660 sm.

Λεωνίδας
14/09/2007, 13:01
Vanda δεν ηταν το δικο σου!Ηταν 660 sm. τι μλκες μ' αυτό πήγαν για ληστεία; φαντάσου να τους έβγαινε η αλυσίδα και να 'τρεχαν με τα πόδια μετά :lol: :lol: :lol:

costas81
14/09/2007, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
τι μλκες μ' αυτό πήγαν για ληστεία; φαντάσου να τους έβγαινε η αλυσίδα και να 'τρεχαν με τα πόδια μετά :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

VANDA
14/09/2007, 13:03
Α.

οκ...

thanx guys

:wave2:

Giorgos19
14/09/2007, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
τι μλκες μ' αυτό πήγαν για ληστεία; φαντάσου να τους έβγαινε η αλυσίδα και να 'τρεχαν με τα πόδια μετά :lol: :lol: :lol:

Κλεμενο ηταν και αυτο,ειχαν αφησει την πινακιδα πανω και εχει προσφατο αριθμο κυκλοφοριας

airamhag
14/09/2007, 13:05
ακυρο

chducos1
14/09/2007, 13:14
Πριν μιαση ωρα ειχα παει στην τραπεζα για να αλλαξω κατι σουηδικες κορωνες που μου Οποτε γυρναω και φωναζω ληστεια πριν ακομα μπουκαρουν μεσα! :lol: :lol: :lol: Λογικα θα προλαβαν οι ταμιες να πατησουν το κουμπι του συναγερμου.
Το καλο ειναι οτι εγω και η κοπελα μου παραμειναμε ψυχραιμοι και μπορεσαμε και να δουμε τα χαρακτηριστικα τους αλλα και τον αριθμο της πινακιδας.

sorry αλλα εχεις μετοχες στην συγκεκριμμενη τραπεζα?δεν χρειαζονται ηρωισμοι(δηλ φωνες)
και στην τελικη οι βρικολακες(τραπαζες)παλι κερδος εχουν αμα παιξει ληστεια αφου τα φραγκα ειναι ασφαλισμενα

Giorgos19
14/09/2007, 13:17
Εεε....δεν το φωναξα....ηταν μια λογικη αντιδραση πιστευω!Αν προσεξες δεν ασχοληθηκαμε με τα χρηματα,περισσοτερο με εμας που ειμασταν μεσα και για τις κοπελες που ηταν στο ταμειο

alximistis
14/09/2007, 13:34
Εεε....δεν το φωναξα....ηταν μια λογικη αντιδραση πιστευω!Αν προσεξες δεν ασχοληθηκαμε με τα χρηματα,περισσοτερο με εμας που ειμασταν μεσα και για τις κοπελες που ηταν στο ταμειο

Γιώργο... από ένα "ληστεία" που φώναξες θ αμπορούσες να είχες παρεξηγηθεί. ;)
Σκέψου τώρα να σε είχαν δέσει ως... συνεργό. :D

Giorgos19
14/09/2007, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

:lol: :lol: :lol: :lol:

Πω πω οντως.Νταξ μωρε θα με εσωνε το υλικο των καμερων παρακολουθησης μετα!

fantacid
14/09/2007, 13:38
............. τις κοπελες που ηταν στο ταμειο

εχεις φωτο με το βιασμο τους απο τους τεντυμποιδες μαχανοβιους ληστες?

:a13::a13::a13::a13:

airamhag
14/09/2007, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

πως φαινεται το αστυνομικο δαιμονιο..
:beer: :wave2:

sniper
14/09/2007, 13:41
Οδηγίες προς ναυτιλομένους ή τι κάνουμε σε παρόμοια περίπτωση: Εφόσον είμαστε παρόντες σε ληστεία ή γενικά σε κάποιο περιστατικό όπου κάποιος απειλεί εμάς ή κάποιον άλλο κρατώντας κάποιο όπλο στα χέρια, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να εκτελέσουμε τις εντολές του οπλοφόρου.

Κανένας εκπαιδευμένος ή μη σε CQB (Μάχη εκ του συστάδην ή αλλιώς Μάχη σε κοντινές αποστάσεις) ή άλλες τακτικές δεν έχει τόσο γρήγορα αντανακλαστικά ώστε να καταφέρει να αποφύγει την σφαίρα από κάποιο όπλο.

Αυτά που βλέπουμε στον κινηματογράφο και την τηλεόραση είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και πάρα πολύ επικίνδυνα. Επικίνδυνα για εμάς αλλά και για τους υπόλοιπους τριγύρω. Ειδικότερα, είναι εξωφρενικά επικίνδυνο, όταν ο παράνομος οπλοφόρος είναι "ερασιτέχνης" και βρίσκεται η αδρεναλίνη του σε πολύ υψηλά επίπεδα, οπότε και δεν σκέφτεται καθαρά κι άρα μπορεί να σκορπίσει τον τρόμο και τον ΘΑΝΑΤΟ χωρίς να το σκεφτεί καν.

Ηθικό δίδαγμα: Όταν μας απειλούν με όπλα, κάνουμε τις κότες. Εκτός κι αν είμαστε νοιώθουμε ήρωες και θέλουμε να μας φέρνουν λουλούδια στην μόνιμη κατοικία μας.

Giorgos19
14/09/2007, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
εχεις φωτο με το βιασμο τους απο τους τεντυμποιδες μαχανοβιους ληστες?

:a13::a13::a13::a13:

Οχι γμτ :sad: :lol:

Giorgos19
14/09/2007, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Οδηγίες προς ναυτιλομένους ή τι κάνουμε σε παρόμοια περίπτωση: Εφόσον είμαστε παρόντες σε ληστεία ή γενικά σε κάποιο περιστατικό όπου κάποιος απειλεί εμάς ή κάποιον άλλο κρατώντας κάποιο όπλο στα χέρια, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να εκτελέσουμε τις εντολές του οπλοφόρου.

Κανένας εκπαιδευμένος ή μη σε CQB (Μάχη εκ του συστάδην ή αλλιώς Μάχη σε κοντινές αποστάσεις) ή άλλες τακτικές δεν έχει τόσο γρήγορα αντανακλαστικά ώστε να καταφέρει να αποφύγει την σφαίρα από κάποιο όπλο.

Αυτά που βλέπουμνε στον κινηματογράφο και την τηλεόραση είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και πάρα πολύ επικίνδυνα. Επικίνδυνα για εμάς αλλά και γιοα τους υπόλοιπους τριγύρω. Ειδικότερα, είναι εξωφρενικά επικίνδυνο, όταν ο παράνομος οπλοφόρος είναι "ερασιτέχνης" και να βρίσκεται η αδρεναλίνη του στε πολύ υψηλά επίπεδα, οπότε και δεν σκέφτεται καθαρά κι άρα μπορεί να σκορπίσει τον τρόμο και τον ΘΑΝΑΤΟ χωρίς να το σκεφτεί καν.

Ηθικό δίδαγμα: Όταν μας απειλούν με όπλα, κάνουμε τις κότες. Εκτός κι αν είμαστε νοιώθουμε ήρωες και θέλουμε να μας φέρνουν λουλούδια στην μόνιμη κατοικία μας.

Το ξερω Νικο για αυτο εξαλλου ουτε που περασε απο το μυαλο μου να κανω καποια κινηση!
Το "ληστεια" που ειπα ηταν καθαρα μια αντανακλαστικη κινηση αφου ουτε και γω πιστευα αυτο που θα γινοταν!

OrEsTiS82
14/09/2007, 14:48

Κλεμενο ηταν και αυτο,ειχαν αφησει την πινακιδα πανω και εχει προσφατο αριθμο κυκλοφοριας

Φυσικα κλεμενο θα ηταν, τοσο μ@λ@κες δεν ειναι οι ληστες...

Lupo
14/09/2007, 15:53

Αυτά που βλέπουμε στον κινηματογράφο και την τηλεόραση είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και πάρα πολύ επικίνδυνα. Επικίνδυνα για εμάς αλλά και για τους υπόλοιπους τριγύρω. Ειδικότερα, είναι εξωφρενικά επικίνδυνο, όταν ο παράνομος οπλοφόρος είναι "ερασιτέχνης" και βρίσκεται η αδρεναλίνη του σε πολύ υψηλά επίπεδα, οπότε και δεν σκέφτεται καθαρά κι άρα μπορεί να σκορπίσει τον τρόμο και τον ΘΑΝΑΤΟ χωρίς να το σκεφτεί καν.

+

Στην περίπτωση που έχουν μείνει πίσω αρκετά χαρτονομίσματα , και ο ένας εκ των δυο ληστών, φωνάξει
"Παρ'τα ρε μ@λ@κ@ να φύγουμε "
δεν σηκωνόμαστε να μαζέψουμε τα χρήματα και να φύγουμε μαζί τους.
Ο νόμος των πιθανοτήτων λέει ότι το "ρε μ@λ@κ@" απευθυνόταν στον έτερο ληστή, κι όχι σε σας.
Ακόμα και στην περίπτωση που ο ληστής είναι αλλήθωρος και αισθάνεστε σίγουρος ότι , σε σας μιλάει,
καλό είναι να το επιβεβαιώσετε πρώτα.

:D

dodos 900
14/09/2007, 16:12

Ηθικό δίδαγμα: [/B]Όταν μας απειλούν με όπλα, κάνουμε τις κότες. Εκτός κι αν είμαστε νοιώθουμε ήρωες και θέλουμε να μας φέρνουν λουλούδια στην μόνιμη κατοικία μας. [/B]

*Τα παραπάνω δέν ισχύουνε εάν ο επίδοξος ήρωας έχει διδαχθεί απο τις ταινίες του Τσάκ Νόρις!
:lol:

cartman
14/09/2007, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
καλα

δεν οργαωσες κανενα σχεδιο δρασης??

κατι ρε παιδι μου..

να ορμηξεις , να του πεις " δεν θασε βγαλει πουθενα αυτο, ασε τα γυναικοπαιδα στην ακρη , κλπ"
κλπ κλπ

αυτο ηταν μονο ?

"ληστεια!"

αλά Pulp Fiction :lol: :lol:

orizontas
14/09/2007, 16:28
ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??

ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΓΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΚΑΝΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΗ

ΜΟΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ :beer:

Lupo
14/09/2007, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas

ΜΟΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ
Φοβάται ή όχι τις μηχανές?
:confused:

:D

lampros_fazer
14/09/2007, 16:55
Τη Δευτέρα μην πλησιάσεις στο Δέλεαρ,οι ληστές μπορεί να διαβάζουν το φόρουμ.. :look:

:lol::lol:

lampros_fazer
14/09/2007, 17:05
Οδηγίες προς ναυτιλομένους ή τι κάνουμε σε παρόμοια περίπτωση:
Διαβάζοντας τα παραπάνω θυμήθηκα ένα περιστατικό..Πριν κανα χρόνο έγινε ληστεία σε μια τράπεζα δίπλα στο σπίτι μου..Ακούω 2-3 πιστολιές κ κατεβαίνω κάτω (όχι να κάνω τον παλικαρά αλλά ως απλός περίεργος :lol: )..Οι ληστές είχαν φύγει βέβαια κ βλέπω κόσμο μαζεμένο γύρω από μια ηλικιωμένη κυρία (το κραγιόν της ήταν απλωμένο απ'τη μύτη ως το λαιμό :bawl: ),πλησιάζω και την ακούω να λέει:'ήμουνα στο ταμείο όταν μπήκαν οι ληστές,με πλησιάζει ο ένας κ μου λέει πέσε κάτω..Δεν πέφτω,με σημαδεύει με το όπλο και του λεω,εγώ κάτω δεν πέφτω αν έχεις τα κότσια πυροβόλησέ με..' Πολύ Τσακ Νόρις πρέπει να 'βλεπε η γιαγιά..

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ktm640lc4
15/09/2007, 01:33
Παιζει να ηταν και η γιαγια του...........:lol:

spam on: http://www.youtube.com/watch?v=l8k3uGzgZIs spam off:

DimChios
15/09/2007, 06:40

Εκανες καποια κινηση σχετικα με αυτο κατόπιν?

ronin1
15/09/2007, 08:58
λίγα για τον Τσακ ε!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JLO1YIWQuXE&mode=related&search=

αφηστε που εγω θα τους ειχα καθαρίσει με τα αστεράκια που μου άφησε κληρονομιά ο παππούς μου...

103936

sotpag
15/09/2007, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τη Δευτέρα μην πλησιάσεις στο Δέλεαρ,οι ληστές μπορεί να διαβάζουν το φόρουμ.. :look:

:lol::lol:

:a018: :a018: :a018:

καλα δεν ξανα πινω

VanDiemen
15/09/2007, 10:01

Όχι ρε! Σηκώνουμε ψηλά τα χέρια κι αρχίζουμε να τσιρίζουμε και να ουρλιάζουμε "Πάρε ότι θες, μόνο μη με σκοτώσεις!"

TROOPER
15/09/2007, 11:37
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

τωρα το ειδα ρε γιωργη !!!!!!!!

DimChios
15/09/2007, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

τωρα το ειδα ρε γιωργη !!!!!!!!

ΤΡΕΧΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ!!!!!

Akatanomastos
15/09/2007, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εκανες καποια κινηση σχετικα με αυτο κατόπιν?

na tos o 1os listis

ti egine? arxisame na idronoume? na niothoume tin tisimpida tou nomou poli konta?:ninja:

DimChios
16/09/2007, 06:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
na tos o 1os listis

ti egine? arxisame na idronoume? na niothoume tin tisimpida tou nomou poli konta?:ninja:

Γμτ, με καταλαβαν!

:alien: :sick:

xtrm600
16/09/2007, 13:40
Αντε... και καλή τύχη μάγκες!.
..
(Π.Σ. Αλέκος Αράπης)

Ληστέψανε την τράπεζα
και τι με νοιάζει εμένα
δεν είμαι με κανέναν.
Σου λέω καλά της κάνανε
γιατί μας προκαλούσε...
γεμάτη εκατομμύρια, ενώ κι ο Θεός πεινούσε!

Περαστικοί, αδιάφορα,
εκάτσαν κι εκοιτούσαν.
Του διευθυντή της οι κοιλιές,
κι αυτούς τους ενοχλούσαν.

Κάποιος πανικοβλήθηκε
μπας κι ήτανε ο γυιός του
κι ο ιδρωμένος λογιστής,
μπας κι ήταν ανεψιός του
κι όσο για τον ταμία
που πήγε ν' αμυνθεί,
όταν αναρωτήθηκε για ποιόν και το γιατί,
"στα τέτοια μου" ψυθίρησε
και γέμισε τις τσάντες.

"Αντε και καλή τύχη μάγκες!"
Στο μπάτσο βλέπεις πέρασε μονάχα η κοροϊδία,
να έχει την ψευδαίσθηση πως είναι εξουσία,
και τώρα η χήρα του με δυο ορφανά,
με τρεις κι εξήντα σύνταξη, τη μοίρα βλαστημά
και μια γνωστή αιτία...

Ψωρο-κορώνα-γράμματα
στο τζόγο της ζωής
"Επάγγελμα;" "Ποιό επάγγελμα;"
"Τί επάγγελμα;" "Ληστής"

Τα τέρατα δικάστηκαν με μάρτυρα την πείνα,
αποκλεισμένα μια ζωή σε ακούσια καραντίνα.
Η απελπισιά περίστροφο και σφαίρες της, οι ανάγκες
Αντε... και καλή τύχη μάγκες.

Λεωνίδας
16/09/2007, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
Αντε... και καλή τύχη μάγκες!.
..
(Π.Σ. Αλέκος Αράπης)
χθες σκφτόμουν το ίδιο ακριβώς αλλά δεν είχα Internet :wave2:

Akatanomastos
16/09/2007, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600