View Full Version : Γαμώ το κέρατό τους!
Εδώ έχει καεί η μισή και Ελλάδα και οι κ.κ. μαλάκες υποψήφιοι που είναι πολύ ευαίσθητοι για το περιβάλλον (μη χέσω, γαμώ το σπίτι τους μέσα, γαμώ) έχουν γεμίσει όλη την Αθήνα με τα γαμημένα διαφημιστικά τους που δεν ξέρω κι εγώ πόσα δέντρα έχουν χρειαστεί για να γίνουν...
Γαμώ το σπίτι σας μαλάκες υποκριτές!
:a04:
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί οι πολιτικοί είναι όλοι τόσο σκατόφατσες...
costas81
14/09/2007, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί οι πολιτικοί είναι όλοι τόσο σκατόφατσες...
νεα version στα ανεκδοτα!
ενα κοριτσακι στην παραλια παιζει με την αμμο.
τι φτιαχνεις εκει κοριτσακι?
φτιαχνω πολιτικους!!
και με τι τους φτιαχνεις?
με αμμο και σκατα!!
ρε τα δέντρα δεν είναι από την Ελλάδα
τα εισάγουμε ή μάλλον το χαρτί εισάγουμε
ρε Θωμά τι περίμενες να αγοράσουν δέντρα για την Ηλεία
θα μας στείλει το Ισραήλ
αυτοί έχουν άλλες ανάγκες τώρα
orizontas
14/09/2007, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Εδώ έχει καεί η μισή και Ελλάδα και οι κ.κ. μαλάκες υποψήφιοι που είναι πολύ ευαίσθητοι για το περιβάλλον (μη χέσω, γαμώ το σπίτι τους μέσα, γαμώ) έχουν γεμίσει όλη την Αθήνα με τα γαμημένα διαφημιστικά τους που δεν ξέρω κι εγώ πόσα δέντρα έχουν χρειαστεί για να γίνουν...
Γαμώ το σπίτι σας μαλάκες υποκριτές!
:a04:
+198765.87635637.738:mad: :mad: :mad: :mad:
lampros_fazer
14/09/2007, 17:16
Και ευαίσθητοι να ήταν δεν θ'άλλαζε κάτι..Αν τα δέντρα αυτά δεν πήγαιναν για να γίνει η φάτσα τους αφίσα θα πήγαιναν για την cosmote, τη vodafone, τη Βανδή,τη Eurobank..
Χωμάτινος
14/09/2007, 19:59
Εμένα ρε Θωμά ξέρεις τι με εκνευρίζει περισσότερο απ' όλα; Η αφέλεια του κόσμου ..
.. η αφέλεια του κόσμου, που προτιμά να πιστέψει ότι ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ τα τελευταία ασταναπάνε χρόνια όλοι οι πολιτικοί είναι ανίκανοι, ενώ δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορεί όοοολοι να είναι ανίκανοι, αλλά βάσει της απαγωγής εις άτοπον, εκτελούν εντολές.
Χωμάτινος
14/09/2007, 20:02
`
runnerma
15/09/2007, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Και ευαίσθητοι να ήταν δεν θ'άλλαζε κάτι..Αν τα δέντρα αυτά δεν πήγαιναν για να γίνει η φάτσα τους αφίσα θα πήγαιναν για την cosmote, τη vodafone, τη Βανδή,τη Eurobank..
Ναι, αλλά τώρα θα πάνε άλλα δέντρα για την cosmote, τη vodafone, τη Βανδή,τη Eurobank..
οπότε θα έχουμε επιπλέον απώλειες σε δέντρα με όλα αυτά τα κωλόχαρτα που γεμίζουν τους δρόμους την προεκλογική περίοδο .... :mad: :mad:
Πέστα ρε γαμώτο,τι θα γίνει με το χαρτί επιτέλους...τοση τεχνολογία και δεν μπορουν να βρουν κατι να το αντικαταστήσουν...και κατι αλλο πληροφοριακά,το ξερετε οτι το 15%! του οξυγόνου της Γης παράγετε απο τον Αμαζόνιο...?Και συνεχίζουν να το ξεσκίζουν το δασος...