Σύνδεση

View Full Version : Πολιτικοί/πολιτική και ένοπλες δυνάμεις...

Cpt. Haddock
14/09/2007, 14:38
:rolleyes:

Αν είχατε καμια αμφιβολία για το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων τωρα να μην έχετε...

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=35826656

ΡΟΥΣΦΕΤΙ Μεϊμαράκη, με 15θήμερη άδεια, σε Ναυτικό - Αεροπορία

Εδιωξε τους νεοσύλλεκτους!

Συνεχίζει την απαξίωση του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων ο υπουργός Βαγγέλης Μεϊμαράκης, χρησιμοποιώντας την εκλογική άδεια με τη λογική του ρουσφετιού!

Χθες και προχθές έδωσε 15νθήμερη άδεια (!) σε όλους τους νεοσύλλεκτους του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, γεγονός που προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια των αξιωματικών, καθώς, όπως λένε, «δεν φτάνει που οι μονάδες έχουν πληρότητα 25% και 30%, δίνει και 15 μέρες άδεια ο υπουργός, δεν το κλείνουμε καλυτέρα το μαγαζί;».

Από την άλλη πλευρά οι νεοσύλλεκτοι του Στρατού Ξηράς θα πάρουν μονό την προβλεπόμενη τετραήμερη άδεια ορκωμοσίας και μόλις δυο ή τρεις ημέρες για να πάνε να ψηφίσουν, ανάλογα με την περιοχή διαμονής τους.

Η απόφαση του υπουργού για τις άδειες, σύμφωνα πάντα με τους αξιωματικούς, δημιουργεί και ένα επιπλέον πρόβλημα στη συγκεκριμένη σειρά κατάταξης, διότι: Ο χρόνος εκπαίδευσης της σειράς είναι μειωμένος στις 18 ημέρες από τις 26, που είναι κανονικά, λόγω εκλογών. Τώρα με τις 15 ημέρες άδεια, η εκπαίδευση παίρνει οριστικά τέλος, καθώς τα κέντρα εκπαίδευσης θα πρέπει να διώξουν όλους τους νεοσύλλεκτους.

[...........................]

Καλά, δε θεωρώ φυσικά οτι οι νιούφηδες του Παλάσκα ή της Τρίπολης θα μας γλυτώσουν απο την...τουρκιά :lol: , απλά είναι ενδεικτικό το πως οι πολιτικοί μας αντιμετωπίζουν ψηφοθηρικά τα ΠΑΝΤΑ

:sick:

Θα μΕ πείτε, ούτε περίεργο είναι, ούτε νέο :wacko:

Stergios69
14/09/2007, 14:46
Κι όλοι οι υπόλοιποι ας πήξουν στη σκοπια... :yuck:

sergiosm
14/09/2007, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Χθες και προχθές έδωσε 15νθήμερη άδεια (!) σε όλους τους νεοσύλλεκτους του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας,
Από την άλλη πλευρά οι νεοσύλλεκτοι του Στρατού Ξηράς θα πάρουν μονό την προβλεπόμενη τετραήμερη άδεια ορκωμοσίας και μόλις δυο ή τρεις ημέρες για να πάνε να ψηφίσουν, ανάλογα με την περιοχή διαμονής τους.

κατά τα άλλα έχουμε ισότητα ....

Αίσχος ....

sniper
14/09/2007, 14:49
Ας το κλείσουν το μαγαζί...

Υπάρχει κάποια εμπορική επιχείρηση που μπορεί να δουλέψει (αποτελεσματικά) χωρίς προσωπικό και μάλιστα εκπαιδευμένο; Κι επειδή ο στρατός είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση σε κάθε κράτος, κι όπως κάθε επιχείρηση χωρίς προσωπικό εκπαιδευμένο και θέληση για δουλειά κλείνει, ε ας το κλείσουμε το μαγαζί.... Εχει και υψηλό κόστος συντήρησης....

Έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύουμε ούτε απο τους οικονομικούς όμηρους απο την Ελλάδα Σκοπιανούς και Βούλγαρους, οι Αλβανοί ήρθαν και μένουν μόνιμα εδώ, απέναντι είναι κουμπάρος μας.....

Δεν βλέπω να μας την πέφτουν οι Ιταλοί.... Οι Αίγυπτος, Συρία, Λίβανος, Λιβύη κλπ είναι μακρυά....

Τι τον θέλουμε;

costas81
14/09/2007, 14:50
καλα να παθαινουμε αυτα μας αξιζουν!!

:(

zephyr1
14/09/2007, 15:05
Παντα τετοια.:beer:

tai
14/09/2007, 17:10
ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ:sick: :mad:

bartlal
14/09/2007, 17:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Παντα τετοια.:beer:

ξεχασες τα εξης: ΤΜ + "και του χρονου"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

filipp0s
14/09/2007, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ας το κλείσουν το μαγαζί...

Υπάρχει κάποια εμπορική επιχείρηση που μπορεί να δουλέψει (αποτελεσματικά) χωρίς προσωπικό και μάλιστα εκπαιδευμένο; Κι επειδή ο στρατός είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση σε κάθε κράτος, κι όπως κάθε επιχείρηση χωρίς προσωπικό εκπαιδευμένο και θέληση για δουλειά κλείνει, ε ας το κλείσουμε το μαγαζί.... Εχει και υψηλό κόστος συντήρησης....

Έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύουμε ούτε απο τους οικονομικούς όμηρους απο την Ελλάδα Σκοπιανούς και Βούλγαρους, οι Αλβανοί ήρθαν και μένουν μόνιμα εδώ, απέναντι είναι κουμπάρος μας.....

Δεν βλέπω να μας την πέφτουν οι Ιταλοί.... Οι Αίγυπτος, Συρία, Λίβανος, Λιβύη κλπ είναι μακρυά....

Τι τον θέλουμε;

+1000

el_hymador
14/09/2007, 17:31
και εχει και λογικη...αφου οι καραβυσματικες θεσεις τις αεροποριας και του ναυτικου καβατζωνονται απο τους γονους των ''καλων οικογενειων'', που αποτελουν τους εν δυναμει ψηφοφορους της δεξιας ...

στον στρατο ξηρας που παει η μαριδα στα @@!

και υστερα σου λενε ασυμμετρη απειλη...

λαλακες!!

gcrook
14/09/2007, 17:32
Δεν ειναι τυχαιο που η μιση Πελοποννησος εχει χωθει στην Αεροπορια
Ξερετε ποσοι ψηφοφοροι ειναι αυτοι;
Αντι φετος να στειλει τον Λαμπροπουλο στην 124 πηγε ο ιδιος.
Ε βεβαια εκλογες ερχονται.

Υ.Γ Στον θαλαμο μου οι μισοι ηταν Καλαματιανοι και η μιση Αρκαδια υπηρετει στην 124.
Τα μεγαλυτερα πολιτικα βυσματα ηταν Πελοποννησιοι.
Ο Υφυπουργος Λαμπροπουλος,Καλαματιανος και αυτος.
ΟΥΣΤ!

zephyr1
14/09/2007, 18:56
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

gcrook
14/09/2007, 19:43
:rolleyes: ---------->:confused:

zephyr1
14/09/2007, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Υ.Γ Στον θαλαμο μου οι μισοι ηταν Καλαματιανοι και η μιση Αρκαδια υπηρετει στην 124.
ΟΥΣΤ!

Ποπο τους αλητες που σε βαλαν.

:lol:

gcrook
14/09/2007, 19:57
Ποπο τους αλητες που σε βαλαν.

:lol:

Επειδη δεν γουσταρω καθολου τις ειρωνειες σχετικα με το Στρατιωτικο μου απο ανθρωπους που δεν με ξερουν, και επειδη δεν τα εγραψα αυτα για να κλαφτω οπως νομισες, αλλα για να συμπληρωσω με δικες μου εμπειριες το θρεντ του καπετανιου, θα προτιμουσα να ερθεις να με ρωτησεις απο κοντα πως ηταν η θητεια μου και πως την εζησα.

zephyr1
14/09/2007, 20:31
Επειδη δεν γουσταρω καθολου τις ειρωνειες σχετικα με το Στρατιωτικο μου απο ανθρωπους που δεν με ξερουν,

Οκ

και επειδη δεν τα εγραψα αυτα για να κλαφτω οπως νομισες,

Να κλαφτεις για πιο λογο?

αλλα για να συμπληρωσω με δικες μου εμπειριες το θρεντ του καπετανιου,

Συμπληρωνεις λεγοντας οτι ησουν σε ενα θαλαμο με βυσματα?

θα προτιμουσα να ερθεις να με ρωτησεις απο κοντα πως ηταν η θητεια μου και πως την εζησα.

Φανταρος πηγες, κανενος δεν ειναι ροδινα, αλλο ομως να εισαι 3-7 μηνες μακρυα απο το σπιτι σου και αλλο να εισαι συχνα εξω .

gcrook
14/09/2007, 20:38

Συμπληρωνεις λεγοντας οτι ησουν σε ενα θαλαμο με βυσματα?

Ισως αν προτιμουσες να το εβλεπες σε συνδυασμο με την καταγωγη των συναδελφων νεοσυλλεκτων και πολιτικων;Το εγραψα για να πιστοποιησω τα λεγομενα μου, οτι δηλαδη δεν το ακουσα απο καποιον.

Φανταρος πηγες, κανενος δεν ειναι ροδινα, αλλο ομως να εισαι 3-7 μηνες μακρυα απο το σπιτι σου και αλλο να εισαι συχνα εξω .

Ευχαριστω για την συμβουλη.Την επομενη φορα θα σε θυμηθω.

kiriakost
14/09/2007, 20:59
Για να ελαφρύνω λίγο τον τόνο της συζήτησης , χωρίς σκοπό να σας τρομάξω :lol: η να σας γκαντεμιάσω .. δηλώνω οτι είμαι ίδια σειρά στην αεροπορία με το Κυριάκο τον Μητσοτάκη .
Και με ένα μέλος από το συγκρότημα " τα παιδιά της Πάτρας " 1989 .
Α89 εσό Τρίπολη .

Ο κύριος Μητσοτάκης παρουσιάστηκε με Μερσεντές , έδωσε χαιρετίσματα στο διοικητή , και έφυγε .
Εγω πήγα με το λεωφορείο , δεν έδωσα τίποτα στο διοικητή ,
και εκείνος απο εκδίκηση με κράτησε να κάνω την θητεία μου ..

:lol: :lol: :lol: :rotflmao:

Akatanomastos
14/09/2007, 21:02
Επειδη δεν γουσταρω καθολου τις ειρωνειες σχετικα με το Στρατιωτικο μου

einai alitheia telika, pos to stratiotiko gia tous antres einai poli euaisthito thema

makocer
14/09/2007, 21:26
Δεν ειναι τυχαιο που η μιση Πελοποννησος εχει χωθει στην Αεροπορια
Ξερετε ποσοι ψηφοφοροι ειναι αυτοι;
Αντι φετος να στειλει τον Λαμπροπουλο στην 124 πηγε ο ιδιος.
Ε βεβαια εκλογες ερχονται.

ΟΥΣΤ!

κι επειδη δεν ειναι ΟΛΟΙ οι Πελοποννησιοι βυσματα ,ρουσφετολογοι κλπ κλπ
υπηρετησα στην ωραια Αλεξανδρουπολη ολη μου τη θητεια -δλδ 21 μηνες (το συνολον 22!! βλ. φυλάκα) στο ενδοξο α/κ πυροβολικο και τους 3 μηνες μαλιστα εξ αυτων σε σκηνακι διπλα στο ποταμι λογω ΣΙΣΜΙΚ.......
τωρα τι ακριβως φοβερο παιχτηκε στην....124 δεν γνωριζω!
καλο ειναι να μην χαρακτηριζεις ετσι ευκολα καποιους....

zephyr1
14/09/2007, 21:36

Γιωργο δεν θελω να κοντραριστω αλλα μ'αρεσει να λεω αυτο που σκεφτομαι.

Το να ξεκινας λεγοντας δεν μ'αρεσει η ειρωνεια και στο τελος να απαντας ειρωνευτικα, νομιζω οτι δεν στεκει.

soichiro_cbf
15/09/2007, 00:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Για να ελαφρύνω λίγο τον τόνο της συζήτησης , χωρίς σκοπό να σας τρομάξω :lol: η να σας γκαντεμιάσω .. δηλώνω οτι είμαι ίδια σειρά στην αεροπορία με το Κυριάκο τον Μητσοτάκη .
Και με ένα μέλος από το συγκρότημα " τα παιδιά της Πάτρας " 1989 .
Α89 εσό Τρίπολη .

Ο κύριος Μητσοτάκης παρουσιάστηκε με Μερσεντές , έδωσε χαιρετίσματα στο διοικητή , και έφυγε .
Εγω πήγα με το λεωφορείο , δεν έδωσα τίποτα στο διοικητή ,
και εκείνος απο εκδίκηση με κράτησε να κάνω την θητεία μου ..

:lol: :lol: :lol: :rotflmao:

Ελα ρε σειρούλα...λές να κάναμε καμια μαλακία γιατί κι εμένα με κρατήσανε...:confused: :beer: :beer: :beer: :beer:

gcrook
15/09/2007, 06:57
Σαν πολυ πατριωτικα το πηρατε καποιοι.
Επαναλαμβανω οτι το γεγονος οτι δοθηκαν αυτες οι αδειες σε Αεροπορια και Ναυτικο δεν ειναι τυχαιο, και απο μια πλευρα απεδειξα γιατι συνεβη αυτο.

Αντε και του χρονου....