PDA

View Full Version : Άντε πάλι

panagiotispapa
15/09/2007, 12:58
Πριν από λίγο ανέβηκα την Συγγρού.... Πρέπει να έχει γίνει χοντρό ατύχημα με τουλάχιστον 1 μηχανάκι. Καθόταν ένας με ματωμένο πόδι τέρμα αριστερά. Αρκετά μέτρα πιο μετά, μαζεμένοι πολύ ΕΚΑΒ και αστυνομία στα δεξιά του δρόμου, προφανώς πάνω από τραυματίες. Αρκετά μέτρα μετά από αυτό το σημείο, μια μηχανή μόνη της, σχεδόν διαλυμένη. Ο μπροστά τροχός έλειπε εντελώς, και φαινόταν να έχει συρθεί πολλά μέτρα.......

Ακόμα μια ανθρωποθυσία στους ελληνικούς δρόμους ...........
:sad: :sad: :sad:

airamhag
15/09/2007, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
Πριν από λίγο ανέβηκα την Συγγρού.... Πρέπει να έχει γίνει χοντρό ατύχημα με τουλάχιστον 1 μηχανάκι. Καθόταν ένας με ματωμένο πόδι τέρμα αριστερά. Αρκετά μέτρα πιο μετά, μαζεμένοι πολύ ΕΚΑΒ και αστυνομία στα δεξιά του δρόμου, προφανώς πάνω από τραυματίες. Αρκετά μέτρα μετά από αυτό το σημείο, μια μηχανή μόνη της, σχεδόν διαλυμένη. Ο μπροστά τροχός έλειπε εντελώς, και φαινόταν να έχει συρθεί πολλά μέτρα.......

Ακόμα μια ανθρωποθυσία στους ελληνικούς δρόμους ...........
:sad: :sad: :sad:

ανθρωποθυσια ??

Druuna
15/09/2007, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ανθρωποθυσια ??

Ναι βρε Μαρακι, στον περιφημο Μολωχ της ασφαλτου ντε:wacko:

:wave2:

TROOPER
15/09/2007, 17:34
το μηχανακι σμπαραλια....

το παιδι που οδηγουσε με κατι ψιλα....ευτυχως....

SPORAKIAS
15/09/2007, 17:45
και στην εθνικη ειχε γινει πριν λιγο..με μηχανη..

πυροσβεστικη και εκαβ....ειχαν παει...

ελπιζω να ειναι ολοι καλα..

DimChios
15/09/2007, 19:01
:sad:

Stelth
15/09/2007, 19:09
Οχι ρε πστ μου, δεν θέλω να ακούω τέτοια
Ελπίζω να είναι όλοι καλά και στη Συγγρού και στην Εθνική

gixxerpap
15/09/2007, 21:18
οσον αφορα το ατυχημα στη συγγρου, ο οδηγος δεν διατρεχει κανενα κινδυνο, αν και θα ταλαιπωρηθει λιγο μεχρι να αναρρωσει πληρως...

υπαιτιος του ατυχηματος, πεζος που βρεθηκε μεσα στη συγγρου πηδωντας τα καγκελα του διαζωματος!!!:eyepop:

ευτυχως που υπηρχαν αρκετοι μαρτυρες επιτοπου, ωστε να μη ριξουν τις ευθυνες στη μηχανη για μια φορα ακομη....

KaTaNaS
15/09/2007, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

υπαιτιος του ατυχηματος, πεζος που βρεθηκε μεσα στη συγγρου πηδωντας τα καγκελα του διαζωματος!!!:eyepop:

γαμωτο :sad: :mad:

τελικά η συγγρού ειναι για μεσάια λωρίδα!

Respect
15/09/2007, 21:24
Αν δεν είχα τα μάτια μου 14 στο σημερινό μου ταξίδι σας διαβεβαιώ πως θα ακούγατε τουλάχιστον για 3 πολύνεκρα.

Ξεκίνησαν όλοι για τα χωριά τους λόγω εκλογών και γέμισε το σύμπαν ΚΑΦΡΟΥΣ!!!
:a023: :mad: :mad: :mad:

anf125
15/09/2007, 22:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
γαμωτο :sad: :mad:

τελικά η συγγρού ειναι για μεσάια λωρίδα!

Έτσι :beer:

devil's animal
15/09/2007, 22:38
οσον αφορα το ατυχημα στη συγγρου, ο οδηγος δεν διατρεχει κανενα κινδυνο, αν και θα ταλαιπωρηθει λιγο μεχρι να αναρρωσει πληρως...

ευτυχως που υπηρχαν αρκετοι μαρτυρες επιτοπου, ωστε να μη ριξουν τις ευθυνες στη μηχανη για μια φορα ακομη....

παλι καλα:rolleyes:
και για το παιδι και για την "δικαιοσυνη"

Λεωνίδας
16/09/2007, 10:57
υπαιτιος του ατυχηματος, πεζος που βρεθηκε μεσα στη συγγρου πηδωντας τα καγκελα του διαζωματος!!!:eyepop: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018:

panagiotispapa
17/09/2007, 14:49
Απίστευτο.......... Πάλι καλά που γλύτωσε ο αναβάτης. Όπως την είδα την μηχανή και σε συνδυασμό με τους πολλούς αστυνομικούς/ ΕΚΑΒ φοβήθηκα τα χειρότερα.......

[spam on]
Άσχετο:
Περίπτωση 1: ένα απόγευμα γυρνώντας από Εθνική, έξω από τη Λάρισα, εκεί που ο δρόμος είναι εξαιρετικά καλός και ευνοεί υψηλές ταχύτητες, είδα μπροστά μου να διασχίζει την Εθνική κάθετα, ένας αλλοδαπός (μάλλον Πακιστανός)..... αν πήγαινα λίγο πιο γρήγορα μάλλον θα τον είχα πετύχει...
Περίπτωση 2: Στο Φάληρο, έξω από το γήπεδο, εκεί που με τις ευλογίες της Τροχαίας παρκάρουν αμάξια ΠΑΝΩ στην έξοδο της Εθνικής οδού όταν παίζει ο Ολυμπιακός. Είχε μόλις σκοτεινιάσει και τα φώτα του δρόμου δεν είχαν ανάψει. Βγαίνω από Εθνική προς κατεύθυνση Πειραιά, και βλέπω , μέσα στο σκοτάδι, κάτι να κινείται πολύ κοντά στην άσφαλτο, ήταν η αντανάκλαση από τα φώτα μου πάνω στα αθλητικά παπούτσια του μαλάκα που μόλις είχε παρκάρει αριστερά και διέσχιζε κάθετα τον δρόμο...... :eyepop:
[spam off]

Και μη χειρότερα