Σύνδεση

View Full Version : Για να δουμε τι συμβαίνει...

Maira
15/09/2007, 14:15
Χτες γυρίζοντας απο τη δουλειά και ανεβαίνοντας την Κηφισίας με τρακάρανε. όχι δεν έχω κάτι σοβαρό από καθαρή τύχη!

Είμαι αριστερή λωρίδα, στη μέση αυτής και πάω κανονικά όπως όλα τα αυτοκίνητα. Αρκετή απόσταση αό τον μπροστά και αρκετή απόσταση από τον πίσω. Στην μεσαία λωρίδα κινηται ένα αυτοκίνητο, λίγο πιο μπροστά από μένα με μικρότερη ταχύτητα. Βγάζει φλας να αλάξει λωρίδα και να μπει στη δική μου την ώρα που ο μπορστινός μου τροχός είναι σχεδόν στην ευθεία με τον προφυλακτίρα του. Του κορναρω για παν ενδεχόμενο και συνεχίζω την πορεία μου με σταθερή ταχύτητα.

Την ώρα που του κορνάρω βγάζει το χέρι από το παράθυρο σαν να μου λέει α στα διάλα! Είμαι πια δίπλα του. Ο καθένας στη λωρίδα του. Γυρίζω για μια στιγμή και τον κοιτάζω, με κοιτάει κι αυτός και κόβει το τιμόνι αριστερά. Δεν προλαβαίνω να φύγω (ίσως λάθος μου που προσπάθησα να αναπτύξω ταχύτητα και μου κλείνει το δρόμο, και με στριμώχνει μεταξύ μπαριέρας και αυτοκινήτου. Πλέον είναι σίγουρο ότι δεν το ΄σώζω!

Αποφάσισα να ρίξω το μηχανάκι πάνω στο αμάξι. Αποδείχτικε σοφή απόφαση, αφού είχε σαν αποτέλεσμα να μην χτυπήσω σοβαρά!!!!

όμως αυτό ήταν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!!!!!

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Τώρα αρχίζει μια μεγάααααααααααλη ιστορία!!!!

Δεν ήταν απλά ένα ατύχημα! Ήταν σκόπημη ενέργεια!!!!!

:mad: :mad: :mad: :mad:

div400
15/09/2007, 14:19
τι;;;;;;??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:uplate: :eek:

ανταλαξατε στοιχεία? ηρθε αστυνομια?
έχεις μαρτυρες? ???????

el_hymador
15/09/2007, 14:22
Σκιστον!!! Παρτου τα ολα!!!

Πηγαινε σε γιατρους, σε δικηγορους και δεν ξερω και εγω που αλλου και καντον να μην ξαναοδηγησει ποτε!

και αν θες βοηθεια σφυρα

:a023: μιλαμε δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που εκανε!!!

ειναι αποπειρα ανθρωποκτονιας με δολο!!

ειναι υπανθρωπος και του αξιζουν τα χειροτερα ....δεν ειμαστε καλα ρε π**στη μου....δεν ειμαστε καθολου καλα...

Maira
15/09/2007, 14:23
Η αστυνομία ήρθε κανονικά!!! Εννοείται!!!

όσο για τους μάρτυρες αυτός είχε μια κοπέλα στο αμάξι που δεν νομίζω να μιλήσει υπερ μου!!!!

όσο για δικο μου μάρτυρα σταμάτησε ένα παλικάρι με μηχανή, να ναι καλά! Θα δείξει!

gcrook
15/09/2007, 14:26
Τι γινεται ρε γαμωτο μου επιτελους;:sad:

Καταρχας εισαι καλα;
Κατα δευτερον μαρτυρες,γνωματευση,ασθενοφορα κατι;:eyepop:

Maira
15/09/2007, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τι γινεται ρε γαμωτο μου επιτελους;:sad:

Καταρχας εισαι καλα;
Κατα δευτερον μαρτυρες,γνωματευση,ασθενοφορα κατι;:eyepop:

Είμαι αρκετά καλά!!!!

Δεν μπορώ να οδηγήσω βέβαια, ούτε να ανέβω σε μηχανή αλλά μπορώ και περπατάω! Ευτυχώς το κράνος και το μπουφάν για άλλη μια φορά έκαναν δουλειά!!!!

Γνωμάτευση θα πάρω την Δευτέρα από το νοσοκομείο, μετά από αίτηση.

Α και είναι και δίκηγόρος! Έλεγε μετά κάτι βλακίες ότι πήγα λέει να τον χτυπήσω με το χέρι εν κινήσει και έχασα την ισοροπια μου και έπεσα!!!!

gcrook
15/09/2007, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Η αστυνομία ήρθε κανονικά!!! Εννοείται!!!

όσο για τους μάρτυρες αυτός είχε μια κοπέλα στο αμάξι που δεν νομίζω να μιλήσει υπερ μου!!!!

όσο για δικο μου μάρτυρα σταμάτησε ένα παλικάρι με μηχανή, να ναι καλά! Θα δείξει!

Μαλιστα.
Δικηγορο χρειαζεσαι τωρα Ιωαννα.
Οταν θα βγεις απο φανταρος:lol: θα εχεις τρεχαματα αλλα θα μπορεσεις να διεκδικησεις οχι μονο
τα νοσηλεια (επαναλαμβανω ασθενοφορο ηρθε; εχει σημασια) ,και τα ανταλλακτικα συν τον εξοπλισμο σου, αλλα και ενα σεβαστο ποσο για ηθικη βλαβη εαν και εφ'οσον υπαρχει και μαρτυρας ωστε να επιβεβαιωσει οτι ηταν απο δικη του αμελεια η και προθεση.

Λεπτομερειες αν θες απο Δευτερα στο Δελεαρ.:wave2:

edit:ηταν και δικηγορος ο μαλακας...μην αγχωνεσαι, στα δικαστηρια οταν υπαρχει μαρτυρας και καταθετει, το τσιμπουκι το τρωει ο κατηγορουμενος και ας ειναι και ο Προεδρος του δικαστηριου ο ιδιος.

Παρομοια περιπτωση με συμφορουμιτη οπου ημουν μαρτυρας.
Λεπτομερεις απο κοντα η με π.μ.

MikeG
15/09/2007, 14:33
:a29: :a29: :a26: :a26: :a018: :a018: :a52: :a53:

Υπομονή! Κουράγιο! Σκίστον, βάλτον μέσα...τι να πω δε ξέρω!
Πλέον πρέπει να κυκολοφορείς με περίστροφο πάνω σου.....:yuck:
Φαντάσου είναι και δικηγόρος!Καθίκια όλοι τους..:yuck: :yuck:

Maira
15/09/2007, 14:40
Ασθενοφόρο ήρθε όπως επισης και η μηχανή δεν κουνληθικε από την θέση της παρά μόνο όταν ήρθε η αστυνομία!!!!

Για δικηγόρο λέω να ρωτήσω τον τροπέα για αυτόν που αναλαμβάνει τροχαία με μηχανές.

Νομίζω είναι ο πιο κατάλληλος!!!

gcrook
15/09/2007, 14:42

Νομίζω είναι ο πιο κατάλληλος!!!

Αυτο ακουστηκε καπως τωρα.....:lol: :bigcry: :lol: :bawl: :lol:

AFTER
15/09/2007, 14:43
Ευτυχως που εισαι εσυ καλα

Θα καταθεσεις οτι ΑΚΡΙΒΩΣ εγινε, καθως αστικη και ποινικη ευθυνη

Μην ρωτας αριστερα και δεξια, ελπιζω να εχεις μιλησει ηδη με δικηγορο

Η καλυτερη μπουνια που μπορεις να ριξεις, ειναι μεσα στην τσεπη

Ταξιδευτής
15/09/2007, 14:44
Τι να πω βρε Ιωαννα μου... Ευτυχως που δεν χτυπησες και εισαι καλα εσυ! :sick:

Οσο για τον παλιο@@$!!$$! σκιστου τα ραμματα! :mad:
Τι αληταραδες που κυκλοφορανε ρε γμτ! Ειναι και δικηγορος.... Τα χειροτερα αποβρασματα εγιναν δικηγοροι!! :mad: :mad:

Αν υπαρχει οτιδηποτε που μπορω να κανω, ενα ΠΜ αι εφτασα! :wave2:

Maira
15/09/2007, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αυτο ακουστηκε καπως τωρα.....:lol: :bigcry: :lol: :bawl: :lol:

Όχι ο τροπέας. Ο δικηγόρος είναι ο πιο κατάλληλος! :winka:

Maira
15/09/2007, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ευτυχως που εισαι εσυ καλα

Θα καταθεσεις οτι ΑΚΡΙΒΩΣ εγινε, καθως αστικη και ποινικη ευθυνη

Μην ρωτας αριστερα και δεξια, ελπιζω να εχεις μιλησει ηδη με δικηγορο

Η καλυτερη μπουνια που μπορεις να ριξεις, ειναι μεσα στην τσεπη

Το κακό ξέρεις ποιο είναι? Όχι για μενα αλλά γι' αυτόν? Ότι είναι δικηγόρος! και το ποινικό δεν είναι ότι καλύτερο για το επάγγελμά του!!!!

Άλλα δεν γίνεται να το αφήσω έτσι! Δεν έγινε κατα λάθος! Ήταν εσκεμμένο!!!

gcrook
15/09/2007, 14:58
Όχι ο τροπέας. Ο δικηγόρος είναι ο πιο κατάλληλος! :winka:

Αυτο εννοουσα και γω:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Tεσπα το γυναικειο μυαλο....αβυσσος.

tai
15/09/2007, 15:01
πάγο για να μην προχωρήσει η μελανιά δεξιά:D αριστερά :rolleyes: έβαλες?

AFTER
15/09/2007, 15:04
Το κακό ξέρεις ποιο είναι? Όχι για μενα αλλά γι' αυτόν? Ότι είναι δικηγόρος! και το ποινικό δεν είναι ότι καλύτερο για το επάγγελμά του!!!!

Άλλα δεν γίνεται να το αφήσω έτσι! Δεν έγινε κατα λάθος! Ήταν εσκεμμένο!!!

Βλεπω καθε μερα καποιους που θελουν να αλλαξουν κατευθυνση, κοιτανε πισω, και μολις δουνε οτι ειναι μηχανη λενε ''στα @@ μου, ας πεσει, χεστηκα'', και στριβουν.....

Δεν λεω τιποτα αλλο :rolleyes:

apav
15/09/2007, 15:05
:alien: Δικηγόρο, τρέξιμο και υπομονή. :wave2:

Maira
15/09/2007, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Βλεπω καθε μερα καποιους που θελουν να αλλαξουν κατευθυνση, κοιτανε πισω, και μολις δουνε οτι ειναι μηχανη λενε ''στα @@ μου, ας πεσει, χεστηκα'', και στριβουν.....

Δεν λεω τιποτα αλλο :rolleyes:

Ξέρεις κάτι? Άλλο να σκεφτούν "ΟΚ μηχανή δε γ@μιέται" και άλλο να σε κοιτάνε και στα μάτια και να κόβουν το τιμόνι για να σε πετάξουν κάτω!

:mad: :mad: :mad:

TROOPER
15/09/2007, 15:07
:a28:

ξανα περαστικα ρε...

trigger
15/09/2007, 15:31
Δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα....
Το φαγητό τους τρώμε ή μήπως τους καθυστερούμε να πάνε στη δουλειά τους;
Θα του άρεσε του αλήτη να το κάνουν στο γιό του;
Τι θέση θα έπαιρνε αν έπρεπε να υπερασπίσει ένα μοτσυκλετιστή σε τέτοια υπόθεση ο υποκριτής;;;;; :a023:

Είσαι καλά και αυτό μετράει! Πάρε δύναμη, βρες καλό δικηγόρο και κάνε τον πούστη να βάλει το χέρι βαθειά στην τσέπη ώστε να το θυμάται την επόμενη φορά...
Όσο για το ποινικό και για το μέλλον της καριέρας του μην ανησυχείς, αυτός έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του!

Καλή δύναμη και μη χαρίζεσαι σε κανέναν γιατί κανείς δε θα το έκανε για εσένα!!!

:wave2:

filipp0s
15/09/2007, 15:32
περαστικά και καλά ξεμπερδέματα με τα καθίκια:mad: :mad:

afrotwin
15/09/2007, 15:42
ama exete ta nevra sas min odigate ploutizoun i dikigoroi...
:rotflmao: :rotflmao:

ka8iste spiti valte ena ntokimanter gia ta agria zoa tsimpiste ke kati roufikste ke kamia mpira ke xalaroste

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
15/09/2007, 15:53
:eek:

p@nos
15/09/2007, 16:18
Οχι ρε γαμωτο τον παλιο@@δα...
:mad:

Αλλαξε του τα φωτα!!!!!

catmaster
15/09/2007, 16:52
....
Είμαι αριστερή λωρίδα, στη μέση αυτής και πάω κανονικά όπως όλα τα αυτοκίνητα......

Την ώρα που του κορνάρω βγάζει το χέρι από το παράθυρο σαν να μου λέει α στα διάλα! Είμαι πια δίπλα του. Ο καθένας στη λωρίδα του. Γυρίζω για μια στιγμή και τον κοιτάζω, με κοιτάει κι αυτός και κόβει το τιμόνι αριστερά. Δεν προλαβαίνω να φύγω (ίσως λάθος μου που προσπάθησα να αναπτύξω ταχύτητα και μου κλείνει το δρόμο, και με στριμώχνει μεταξύ μπαριέρας και αυτοκινήτου. Πλέον είναι σίγουρο ότι δεν το ΄σώζω!

:confused: :eyepop: :sick:

Τι έγινε ρε Ιωάννα ρπμ ;;
Περαστικά καταρχήν...
Εν συνεχεία (δυστυχώς) χρειάζεται δικηγόρος .

Το βασικό κλειδί είναι οι μάρτυρες εδώ... Να προσπαθήσεις να θυμηθείς με κάθε λεπτομέρεια πώς έγινε το ατύχημα φωτογραφίζοντας στο μυαλό σου την θέση του αυτοκινήτου και την δικιά σου.. αυτό θα το κάνεις τώρα πριν ξεχάσεις βασικές λεπτομέρειες.. να κάνεις και ένα σκίτσο που θα το δείξεις στο δικηγόρο ώστε να καταλάβει ότι εδώ πρόκειται για εσκεμμένη πρόκληση ατυχήματος από μέρους του αυτοκινητιστή με πρόκληση σωματικής βλάβης..

Θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσεις τώρα...

1.Το παλικάρι με την μηχανή - ο βασικός σου μάρτυρας - είδε την χειρονομία που σου έκανε;
2.Σε ποιο σημείο ακριβώς έχει χτυπήσει το αυτοκίνητο και σε ποιο η μηχανή;; είχε περάσει μπροστά σου ο τύπος και σε έκοψε , η άλλαξε λωρίδα και σε "μάζεψε" με το αυτοκίνητο στο πλάι;

....
Ασθενοφόρο ήρθε όπως επισης και η μηχανή δεν κουνληθικε από την θέση της παρά μόνο όταν ήρθε η αστυνομία!!!!

1.Όταν έγινε η καταγραφή του τροχαίου πώς ακριβώς ήταν στημένο το μηχανάκι και το αυτοκίνητο;
2.Ο μάρτυρας τι ακριβώς είπε - τι κατέγραψε το ΤΟΤΑ;;
3.Φωτογραφίες υπάρχουν;;
4.Ο τύπος που σε χτύπησε τι στα κομμάτια σου είπε ;; Σόρρυ δεν σε είδα ;;

The rest on Monday και όχι άλλα εδώ μέσα ...

dodos 900
15/09/2007, 16:57
Μήν τον λυπηθείς τον π@@στη!Και ηλεκτρική καρέκλα στείλε τον άν μπορείς!
Ο κάθε ........ τσαμπουκαλεύεται πίσω απο τις λαμαρίνες του!
Έχω σκεφτεί οτι άν μου τύχει κάτι τέτοιο και καταφέρω να σηκωθώ...άστο καλύτερα.

Περαστικά!:wave2:

kalesin
15/09/2007, 17:22
:mad: :mad: :mad: :sick: :mad: :mad: :mad:

τι να πω ρε γαμωτο....

κυνηγησε το, μην τοναφησεις σε χλωρο κλαρι

συμβουλευσου δικηγορο, μην ταραζεσαι με τις μαλακιες που θα δεις να σου σερβιρει ο τυπος. Μην ξεχναμε οτι ειναι δικηγορος ο ιδιος κ προφανως μεγαλος αλητης. Οποτε θα κανει κινησεις που θα σε κανουν να τριβεις τα ματια σου απο τη θρασυτητα. Μην εκπλαγεις αν δεις καμια 20αρια "μαρτυρες" να υποστηριζουν τα λεγομενα του.

Δες τι γραφει η ΤΟΤΑ για το ατυχημα, σημειωσε ολατα στοιχεια που μπορει να φανουν χρησιμα, ακομα κ αυτα που δεν σου φαινονται χρησιμα με την πρωτη

Μην ποσταρεις λεπτομερειες εδω μεσα, δεν υπαρχει λογος.

Με λιγα λογια κανε οτι σου ειπε ο catmaster, τα υπολοιπα απο κοντα

Κουραγιο

OrEsTiS82
15/09/2007, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
:mad: :mad: :mad: :sick: :mad: :mad: :mad:

συμβουλευσου δικηγορο, μην ταραζεσαι με τις μαλακιες που θα δεις να σου σερβιρει ο τυπος. Μην ξεχναμε οτι ειναι δικηγορος ο ιδιος κ προφανως μεγαλος αλητης. Οποτε θα κανει κινησεις που θα σε κανουν να τριβεις τα ματια σου απο τη θρασυτητα. Μην εκπλαγεις αν δεις καμια 20αρια "μαρτυρες" να υποστηριζουν τα λεγομενα του.

Εαν της φερει 20 μαρτυρες εμεις θα παμε 40,αμα θελει πουστιες θα τις εχει! ;)
Δεν μου εκανε εντυπωση το οτι εριξε το φταιξιμο σε σενα,σε εκλεισε και πηγε να σε σκοτωσει και βγαινει απο πανω ο π..... γιος.

fantacid
15/09/2007, 17:47
αλητεια!

VegasKitty
15/09/2007, 18:15
Τι λες τωρα!!!!! :hypnotize :uplate: :eyepop:

Συμασια εχει οτι εσυ εισαι καλα!!!!

Περαστικα σου κουκλα μου, και τωρα κανε οτι μπορεις για να μη του
περασει του π*&%^@ του δικηγορου!!!! :mad:

Stelth
15/09/2007, 18:37
Περαστικά Ιωάννα και

Σκιστόν το πστ

Βρες ενα καλό δικηγόρο

Ως γυναίκα έχεις πολλά υπέρ

Πάρτου και το σώβρακο του μλκ

Και πάλη περαστικά

KaTaNaS
15/09/2007, 19:04
gamwto... :mad: :sad:

επιθετική οδήγηση εχουμε πέι αλλά ανα πάσα στιγμή αμυνόμαστε! :sad:

καλό κουραγιο στο τρέξιμο, και περαστικά γρήγορα.

ronin1
15/09/2007, 19:12
περαστικά και καλά ξεμπερδέματα...:smilea:

Tropeas
15/09/2007, 19:18
αγάπη μου,
αφου είσαι εσύ καλά...
τα άλλα θα τα βρούμε όλα....
μόνο να μου δείξει που χτύπησες... ΤΕΛΟΣ!!!:blush:

Respect
15/09/2007, 20:04

sotpag
15/09/2007, 20:39
τι θα γινει με σενα ρε παιδι μου

παλι καλα που δεν ειναι σοβαρο

τωρα με την δικη κλπ τι να σου πω

μακαρι να ειναι γατα ο δικηγορος να παιξεις με καλο ποσοστο, και αν σου λεει για συμβιβασμο αλλαξε τον εκτος αν δεν θες να τρεχεις σε δικες

και να ειναι το τελευταιο

Respect
15/09/2007, 20:58
Nα πω τη μαλακία μου;..
Αν είναι έτσι όπως τα λες.. κάνε του μήνυση για απόπειρα δολοφονίας.. ανεξάρτητα από τα του τροχαίου συμβάντος..

Maira
15/09/2007, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Nα πω τη μαλακία μου;..
Αν είναι έτσι όπως τα λες.. κάνε του μήνυση για απόπειρα δολοφονίας.. ανεξάρτητα από τα του τροχαίου συμβάντος..

έτσι κι αλλιώς θα πάει ποινικό!!!! Αυτό σνμαίνει εσκεμένη ενέργεια!!!!

Που έτσι ήταν κιόλας!!!

MitsosNaked
15/09/2007, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Φαντάσου είναι και δικηγόρος!

Φίλε μου αυτο δέ λέει απολύτως τίποτα. Μπορώ να σου πώ ότι τα χειρότερα άτομα που ξέρω είναι δικηγόροι(και εγώ του χώρου είμαι, Νομική τελείωσα και συναναστρέφομαι και συνεργάζομαι καθημερινά με πάμπολλους). Και μου τη δίνει αφάνταστα που το έχουν καταντήσει λές και είναι βασιλικός τίτλος και όλοι λένε σε συνεντεύξεις και στα παράθυρα με τουπέ "είμαι δικηγόρος και ξέρω , και είμαι δικηγόρος, αφού είμαι δικηγόρος κλπ" Σιγά τι είσαι ρε μ***κα!

Όπως είπε κι ένας φίλος μου(όχι δικηγόρος ;) ) υποψήφιος τώρα στις εκλογές σε ραδιοφωνική εκπομπή σε γνωστό υποψήφιο της ΝΔ που τον έπρηξε με το ό,τι είναι δικηγόρος και ότι έχει δίκιο επειδή είναι δικηγόρος : "Σάς παρακαλώ κύριε Τάδε, μας έχετε πεί 50 φορές ό,τι είστε δικηγόρος. Κι εμείς έχουμε ΔΥΟ διδακτορικά και δέν το λέμε!".Μόκο ο δικηγόρος.

Σόρρυ άν ξέφυγα αλλά τα πήρα άσχημα:mad: :mad: :mad:

Maira ελπίζω να γίνεις καλά και ποτέ ξανά τέτοια και σκίσ'τον όσο περισσότερο μπορείς ! ! !

Τσάκω μία να δροσιστείς :beer:

devil's animal
15/09/2007, 22:35
περαστικα...:sad:

ολα τ'αλλα ερχονται..
:beer:

anf125
15/09/2007, 22:52
Περαστικά στην παθούσα και καλά ξεμπερδέματα κατ' αρχήν.

Όσο για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών, αμυντική ή επιθετική οδήγηση κλπ, έχω να προτείνω το εξής: Ανασύσταση συμμοριών! :a29: Όπως τα 80ς... Που βλέπαν ¨αλήτη μηχανόβιο" και χέζονταν πάνω τους! Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και σήμερα που έχουν αλλάξει τα πράγματα πολλοί ηλικιωμένοι δεν ξεμυτίζουν από το πεζοδρόμιο, ακόμα και αν σταματάς και τους κάνεις νόημα ευγενικά να περάσουν :D

ΥΓ: Πώς μπορείς να σώσεις ένα δικηγόρο; Να σηκώσεις το πόδι που του σπρώχνει το κεφάλι στο νερό :a29:

OrEsTiS82
16/09/2007, 01:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125

έχω να προτείνω το εξής: Ανασύσταση συμμοριών! :a29: Όπως τα 80ς... Που βλέπαν ¨αλήτη μηχανόβιο" και χέζονταν πάνω τους! Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και σήμερα που έχουν αλλάξει τα πράγματα πολλοί ηλικιωμένοι δεν ξεμυτίζουν από το πεζοδρόμιο, ακόμα και αν σταματάς και τους κάνεις νόημα ευγενικά να περάσουν :D

ΥΓ: Πώς μπορείς να σώσεις ένα δικηγόρο; Να σηκώσεις το πόδι που του σπρώχνει το κεφάλι στο νερό :a29:

Αφου εχει τοσο θρασος που πηγε να σκοτωσει εναν ανθρωπο και θελει να βγει και απο πανω προτεινω μια βροχερη μερα απο αυτες που θα ερθουν να τον περιμενουμε ενα βραδι εξω απο το σπιτι του να του "μιλησουμε" να δειτε μετα πως θα τα παραδεχθει ολα!!! :)

:a29:

caesarsk
16/09/2007, 09:10
Περαστικά ρε Ιωάννα και μακάρι να είναι το τελευταίο που συμβαίνει ρε γμτ....

Ελπίζω να είσαι κάλα....και συγνώμη για χτες (you know why)...Ημουν σε συνάντηση μέχρι αργά.

Χωμάτινος
16/09/2007, 09:33
Ιωάννα μην παραιτηθείς, να το φτάσεις μέχρι τέλους.

lamoun
16/09/2007, 09:45
Θλίψη.. να είσαι καλά

Λεωνίδας
16/09/2007, 10:48
τι να πω τώρα :mad:
άστο θα τα πούμε από κοντά όταν γυρίσω

alex14
16/09/2007, 12:00

Παρτου τα σωβρακα του παλιομπινε.

:mad:

Aggelos_SV
16/09/2007, 21:21
Ευτυχώς που δεν έπαθες εσύ τίποτα σοβαρό...

Οπλίσου με πολλή υπομονή πάντως για τα δικαστήρια,θα αργήσεις κατά πάσα πιθανότητα να πάρεις τα λεφτά σου , αλλά θα τα πάρεις σίγουρα και με τόκο.

Ο τύπος θέλει πολύ ξύλο :a66: :a66:

hercul
16/09/2007, 21:46
Περαστικά σου maira !!:(
Ευτυχώς δεν χτύπησες σοβαρά!!

Ελπίζω να του πάρεις τα σώβρακα του παλιομπινέ!!
Κάτι τέτοιοι μ@λ@κες είναι για πολύ ξύλο!!

Καλό κουράγιο!!:wave2:

stavrogin
16/09/2007, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
gamwto... :mad: :sad:

επιθετική οδήγηση εχουμε πέι αλλά ανα πάσα στιγμή αμυνόμαστε! :sad:

καλό κουραγιο στο τρέξιμο, και περαστικά γρήγορα.

μια απο τα ιδια :(

makis206
17/09/2007, 06:56
Γρήγορα περαστικά σου Ιωαννάκι, καλή δύναμη και υπομονή να έχεις :sad:

VanDiemen
17/09/2007, 10:08
Απόπειρα δολοφονίας ήταν. Πρέπει όχι μόνο να τιμωρηθεί αυστηρότατα, να αποζημιωθείς χρηματικά για τη ζημιά που σου προκάλεσε και γι' αυτά που πέρασες και περνάς και να μην ξαναπιάσει ποτέ τιμόνι στα χέρια του αυτός ο άνθρωπος, όταν κάποια μέρα βγει από τη φυλακή! Ελπίζω και εύχομαι αυτή να είναι η απόφαση του δικαστηρίου!

VANDA
17/09/2007, 10:14
:sick:

Μάλιστα.. Το είδαμε κι αυτό.. .
Θα τα πούμε μικρή.

LsKostas
17/09/2007, 10:20
Καταρχην να 'σαι καλα και ορθια και ολα θα φτιαξουν:wave2:

Να τον κυνηγησεις τον αλητη...
μεχρι τελους(δικου του!)

toulis
17/09/2007, 11:46
Περαστικά σου και από μένα

Εύχομαι να καταφέρεις να του κόψεις των κ λο του αχρείου :mad:

Ελπίζω να σε στηρίξει ο μάρτυρας που λες ότι έχεις

Ελπίζω επίσης τα σημάδια που έχουν γίνει στο αμάξι του να είναι σε ευνοϊκό σημείο.

atom_smasher
17/09/2007, 12:02
καλα ξεμπερδεματα με την χειροτερη φαρα επαγγελματιων.

Maira
18/09/2007, 02:22
Το θέμα έχει αρχίσει να εξελίσεται! Ήδη έχω δώσει κατάθεση στην αστυνομία, ο μάρτυρας θα καταθέσει και αυτόν θα τον φωνάξουν τελευταίο για απολογία!!!!

Κατέθεσα το παράβολο για το ποινικό και έχω ήδη ξεκινήσει να κάνω αιτήσεις για χαρτιά από νοσοκομεία!!!!!

Και θα το τραβήξω μέχρι εκεί που δεν πάει!!!!

Μακάρι να ισχύει το ότι σε τέτοιες περιπτώσεις και αν καταδικαστεί του παίρνουν την άδεια εξασκήσεως επαγγελματος!!!! Να το πληρώνει μια ζωή!!!! Ο δολοφόνος!!!!

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

apav
18/09/2007, 11:44
:a18:

paranoid
18/09/2007, 12:45
Τί να πώ.?Κουράγιο.!