Σύνδεση

View Full Version : Πρόβλημα με τα ηλεκτρικά

psbabilh
15/09/2007, 19:50
Γεια σας
Εχω το fazer 600 03 , το πήρα πρίν λίγο καιρό και έχω το παρακάτω πρόβλημα,
Όταν είμαι ρελαντί και ανάψω τα φώτα σβίνουν τα πάντα στο κοντερ και ξαναναβουν
το ίδιο μου το κάνει όταν βάζω στο ρελαντί μεγάλη σκάλα και όταν το βάζω μπροστά.
Οταν το μηχανάκι έχει στροφές δεν το κάνει αυτό, μάλιστα χτές με άφισε για λίγο τελείως από φώτα.
Έχεις κανείς καμοία ιδέα για αυτό??
ευχαριστώ Παναγιώτης.

cartman
19/09/2007, 23:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από psbabilh
Γεια σας
Εχω το fazer 600 03 , το πήρα πρίν λίγο καιρό και έχω το παρακάτω πρόβλημα,
Όταν είμαι ρελαντί και ανάψω τα φώτα σβίνουν τα πάντα στο κοντερ και ξαναναβουν
το ίδιο μου το κάνει όταν βάζω στο ρελαντί μεγάλη σκάλα και όταν το βάζω μπροστά.
Οταν το μηχανάκι έχει στροφές δεν το κάνει αυτό, μάλιστα χτές με άφισε για λίγο τελείως από φώτα.
Έχεις κανείς καμοία ιδέα για αυτό??
ευχαριστώ Παναγιώτης.
τελικά φίλε δεν σε βοήθησε ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ εδώ μέσα ε?

ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ το παιδί θέλει βοήθεια...

Εγώ φίλε δυστιχώς ντεν ξερει..πήγαινε σε ένα μάστορα να σου πεί ακριβώς τί έχει
:beer: :beer: :beer:

jimkont
19/01/2010, 18:38
τελικα εβγαλες ακρη τι ειναι αυτο το προβλημα γιατι μου το κανει κ εμενα...αν γνωριζεις απαντησε σε παρακαλω. ευχαριστω πολυ.

soundworks57
20/01/2010, 16:47
σε μένα που έχω το ίδιο μηχανάκι το πρόβλημα ήταν από το διακόπτη
ρίξε λίγο σπρέι καθαριστικό και νομίζω θσ στρώσει

jimkont
20/01/2010, 18:03
εννοεις φιλε μου τον διακοπτη της κλειδαριας η τον διακοπτη για τα φωτα?ευχαριστω πολυ παντως για την αμεση απαντηση

psaxioti
21/01/2010, 10:06
Εγώ πάντως θα σου έλεγα να ρίξεις και μια ματιά στη μπαταρία σου, μπορεί να είναι στα τελευταία της, ή να θέλει μια καλή φόρτιση.

soundworks57
21/01/2010, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimkont
εννοεις φιλε μου τον διακοπτη της κλειδαριας η τον διακοπτη για τα φωτα?ευχαριστω πολυ παντως για την αμεση απαντηση

Εννοώ τον διακόπτη για τα φώτα ...

soundworks57
21/01/2010, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από psaxioti
Εγώ πάντως θα σου έλεγα να ρίξεις και μια ματιά στη μπαταρία σου, μπορεί να είναι στα τελευταία της, ή να θέλει μια καλή φόρτιση.

αν έχει πρόβλημα μπαταρίας δεν θα πατάει καν μίζα...τι δουλειά έχει η μπαταράι για τις διακοπές στα ΄φώτα οεο

jimkont
21/01/2010, 18:55
παιδια θα ανοιξω τον διακοπτη να τον καθαρισω.μπαταρια δεν ειναι σιγουρα παντως.αμα το κανω θα σας πω αν τελικα ισχυει αλλιως βλεπουμε.yamaha καλο συνεργειο αθηνα καποιος?

BLACKGAS
01/04/2010, 21:19
Φίλε καλησπέρα,
εμένα όπως το περιγράφεις μου λέει ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε γεφυρώσει τα φώτα για να αναβουν και τα 2 στη μεσαια σκάλα και κάπου βραχυκύκλωσε την πλεξούδα! Πάνε το σε μηχανικό καλύτερα. Δύστηχώς δεν ξέρω κανένα στην Αθήνα. Δύσκολο να είναι από τη μόνωση του διακόπτη!

HORNET600F
02/04/2010, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Φίλε καλησπέρα,
εμένα όπως το περιγράφεις μου λέει ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε γεφυρώσει τα φώτα για να αναβουν και τα 2 στη μεσαια σκάλα και κάπου βραχυκύκλωσε την πλεξούδα! Πάνε το σε μηχανικό καλύτερα. Δύστηχώς δεν ξέρω κανένα στην Αθήνα. Δύσκολο να είναι από τη μόνωση του διακόπτη!

Κάτι τέτοιο μου βρωμάει κ εμένα. Όταν ανοίγουν τα φώτα το σύστημα τραβάει πάρα πολύ ρεύμα ... (κάτι παρόμοιο είχα κάνει παλιά στο παπί, με τα φλας να ανάβουν αντί του πίσω θέσεως). Όποιος έκανε κάτι τέτοιο λογικά θα το έκανε με μια γέφυρα λίγο πριν το φανάρι, στις επαφές της λάμπας ή στη φίσα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά εκεί πριν το πας στο μάστορα.