View Full Version : ΓΟΜΕΣ
ntinlanden
17/09/2007, 07:23
ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΟΜΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ?
ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΖΕΣΤΕΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΚΡΥΟΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΒΟΛΤΑΡΑ MONSTER ΜΕ ΓΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ!..
ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΑ PILOT POWER...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ntinlanden
ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΟΜΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ?
ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΖΕΣΤΕΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΚΡΥΟΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΒΟΛΤΑΡΑ MONSTER ΜΕ ΓΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ!..
ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΑ PILOT POWER...
:sick:
Δεν θα το έκανα στην δικιά σου...
:sick:
Σίγουρα θα δοκίμαζα, Metzeler και Dunlop....
:look:
Δεν ξέρω κατα πόσο την οδηγείς "σβέλτα" αλλά και Bridgestone....
Πάντως τα 2 πρώτα σίγουρα...
:wave2:
Καλησπερα,
Βαζω εβαζα και θα βαζω γομες σε οτιδηποτε μηχανακι κινειται στο δρομο, απλα βαλε κατι με χαραξη (πχ dragon supercorsa pro, diablo supercorsa pro κτλ) Δεν εχουν προβλημα, απλα δεν ειναι οτι το καλυτερο στο βρεγμενο (πραγματικα δεν βρισκω λογο να κυκλοφορω με κατι που εχει 12.5 κιλα ροπης και καμια 180αρα αλογα στροφαλο σε αθηναικη βρεγμενη ασφαλτο ταυτοχρονα με ατομα τα οποια αν τα αφησεις μονα τους με μη αιχμηρα αντικειμενα θα κατορθωσουν να σκοτωθουν...) και στις περισσοτερες δεν αρεσει καθολου να περνας πανω απο διαγραμμισεις, κατα τα αλλα τα πλεονεκτηματα τους μου φαινονται σημαντικοτερα απο τα προαναφερθεντα μειονεκτηματα και την τιμη τους.....
Α, οσον αφορα το ζεσταινονται πιο γρηγορα κρυωνουν πιο γρηγορα κτλ κτλ οι γομες προσφερουν καλυτερο κρατημα σε ολες τις συνθηκες απο τα κανονικα λαστιχα και το μοναδικο προβλημα που μου εχει τυχει να αντιμετωπισω οσον αφορα θερμοκρασιες λειτουργιας ειναι οταν ζεσταθει παρα πολυ το πισω με συνεπεια να γλυστραει συνεχως/παντου (αλλα φταινε και οι ρυθμισεις του πισω αμορτισερ μου)
Αυτη ειναι η αισθηση που εχω μετα απο χρηση γομων και διαφορων αλλων ελαστικων
:beer: :beer:
pissaman
17/09/2007, 23:05
Εγώ βάζω μόνιμα γόμες.
Δεν έχω προβλήματα, απλά αργούν λίγο περισσότερο να ζεσταθούν και τρώγονται ΠΟΛΥ πιο γρήγορα από τα πολιτικά λάστιχα.