PDA

View Full Version : πάει το tank pag....

zzr2005
17/09/2007, 17:35
πάω σήμερα να βρω το tank bag στο σπίτι πουθενά....
προσπαθώ να θυμηθώ πότε το είδα τελευταία φορά και αντιλαμβάνομαι οτι ηταν οταν πάρκαρα τη μηχανή στην πιλοτί....
προφανώς το άφησα πάνω στη μηχανή ή δίπλα της όταν την κλείδωσα.....:( .......μετά απο 12 ώρες στο πόδι δεν ειχα μυαλό για τίποτα προφανώς...
κατεβαίνω κάτω αλλά τίποτα....
ρε γαμώτο έτυχε να περάσει κλεφτρόνι πριν περάσει καποιος ενοικος και σούφρωσε ένα - άδειο ευτυχώς - tank bag??
σημειωτέον οτι για να δει καποιος την τσαντα εκει που ήταν θα έπρεπε να ειχε προορισμό της πολυκατοικία , θέλω να πω δεν ηταν ορατο από το δρόμο....
ΤΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...

και ηταν και απο τα souper...αυτά του LIDL...:D :D (χωρίς πλάκα ηταν πολύ βολικό κ ποιοτικό για τα λεφτά του) κ τα lidl συνηθως αργουνε να ξαναβγάλουν προσφορές.....

ειχα μονο την κουκούλα του κράνους μεσα ρε γαμώτο....πόσο πουλάνε τις κουκούλες ρε παιδιά???

Υ.Γ. αν δω κανα πρεζάκι στην περιοχή να ζητάει κατοστάρικα με κανα tank bag στον ώμο θα τον λιώσω.... :lol: :lol:

el_hymador
17/09/2007, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
πάω σήμερα να βρω το tank bag στο σπίτι πουθενά....
προσπαθώ να θυμηθώ πότε το είδα τελευταία φορά και αντιλαμβάνομαι οτι ηταν οταν πάρκαρα τη μηχανή στην πιλοτί....
προφανώς το άφησα πάνω στη μηχανή ή δίπλα της όταν την κλείδωσα.....:( .......μετά απο 12 ώρες στο πόδι δεν ειχα μυαλό για τίποτα προφανώς...
κατεβαίνω κάτω αλλά τίποτα....
ρε γαμώτο έτυχε να περάσει κλεφτρόνι πριν περάσει καποιος ενοικος και σούφρωσε ένα - άδειο ευτυχώς - tank bag??
σημειωτέον οτι για να δει καποιος την τσαντα εκει που ήταν θα έπρεπε να ειχε προορισμό της πολυκατοικία , θέλω να πω δεν ηταν ορατο από το δρόμο....
ΤΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...

και ηταν και απο τα souper...αυτά του LIDL...:D :D (χωρίς πλάκα ηταν πολύ βολικό κ ποιοτικό για τα λεφτά του) κ τα lidl συνηθως αργουνε να ξαναβγάλουν προσφορές.....

ειχα μονο την κουκούλα του κράνους μεσα ρε γαμώτο....πόσο πουλάνε τις κουκούλες ρε παιδιά???

Υ.Γ. αν δω κανα πρεζάκι στην περιοχή να ζητάει κατοστάρικα με κανα tank bag στον ώμο θα τον λιώσω.... :lol: :lol:

Τωρα που ειπες TANK - BAG θυμηθηκα οτι ειχα χασει το δικο μου για δυο μηνες ...και ειναι πολυ καλο και ακριβο IXS...

τοτε δουλευα σε μια ασφαλιστικη με δικο της φανοποιειο στο ισογειο...μια μερα αφηρημενος και εγω αφησα το tank - bag στην εισοδο του φανοποιειου....νομιζα οτι μου το βουτηξαν αλλα τελικα μετα απο καιρο το ανακαλυψα στις στιβες των ανταλλακτικων στην αποθηκη...ρωτωντας ενα παλικαρι (Πολωνος) που ηταν υπευθυνος για την αποθηκη ...μου λεει οτι το περασε για κατεστραμμενο παιδικο καθισμα και το εβαλε εκει.... ο τυπος ελεγε αληθεια και δεν ειχε καμια διαθεση να το βουτηξει η τιποτα αλλο...οντως το περασε για παιδικο καθισμα...:bigcry: :lol:

island
17/09/2007, 19:13
εγώ ξέχασα τα χειμωνιάτικα γάντια της μηχανής ένα 6μηνο - 8μηνο σ ένα λογιστικό γραφείο , τα άφησα άνοιξη και περίπου μόλις έπιασαν τα κρύα πέρασα και τα πήρα.

οεο !!!!

Λεωνίδας
17/09/2007, 19:14
ειχα μονο την κουκούλα του κράνους μεσα ρε γαμώτο....πόσο πουλάνε τις κουκούλες ρε παιδιά??? εδώ (http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=144) (παράδειγμα) :wave2:

zzr2005
17/09/2007, 19:43
το βρήκα...
μολις με πήρε τηλέφωνο ο αδερφός μου....
τέλικά το είχε μαζέψει ενας γείτονας....
:a25: :a25:

πάλι καλά γιατί τρελένομαι οταν χάνω πράγματά μου....ξενερώνω, άσχετα απο την αξία τους....:bigcry:

και στις διακοπές έχασα ο στόκος τα γαντάκια μου....κάπου τα παράτησα στην Ελαφόνησο....:bigcry:

zzr2005
17/09/2007, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

αποθηκη...ρωτωντας ενα παλικαρι (Πολωνος) που ηταν υπευθυνος για την αποθηκη ...μου λεει οτι το περασε για κατεστραμμενο παιδικο καθισμα και το εβαλε εκει.... ο τυπος ελεγε αληθεια και δεν ειχε καμια διαθεση να το βουτηξει η τιποτα αλλο...οντως το περασε για παιδικο καθισμα...:bigcry: :lol:

πάλι καλά που νόμισε οτι ήταν κατεστραμένο...
φαντάζεσαι να έβαζε το παιδί του στο αμάξι.....και να το έδενε με το tank bag .....:lol:
φαντάσου τη φάτσα του τρονονόμου αμα τον σταμάταγε κ έβλεπε το παιδί σε ένα tank bag....:lol:

kaps
18/09/2007, 06:48
Το χειρότερο όλων το τράβηξα την περασμένη Πέμπτη. Τα λέμε με ένα φίλο παρέα με ένα ΕΠΟΜ (μικρό ) και μεζεδάκι. Εχω βγάλει τα κλειδιά του σπιτιού όπου έχει και τα κλειδιά από τα λουκέτα της μηχανής τα οποία έχω πάνω στο τραπέζι δίπλα μου . Η μηχανή ξεκλειδωμένη και το κλειδί της στο χέρι μου . Εχω πάντα μέσα στο μυαλό μου να μην ξεχάσω τα κλειδιά. Αμ δε ..Φτάνω σπίτι κατεβαίνω στο γκαράζ κλειδώνω το τιμόνι την νπροστινή ρόδα και τη πισινή με λουκέτα ( ναι μεν υπόγειο κλειστό γκαράζ αλλά φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά :smilea: ) και τότε θυμάμαι πως τα κλειδιά τα έχω αφήσει δουλειά ήτοι 15 χιλιομετράκια πίσω μου :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :sad: . Το χειρότερο δεν θυμόμουν από το πανικό μου που έχω τη κρυψώνα με τα αντικλείδια.Πάλι καλά ο φίλος ήρθε αργά το βράδυ και μου τα έφερε και το πρωί που ξαναπήγα στη δουλειά ...τότε θυμήθηκα τη κρυψώνα με τα κλειδιά :ninja: :ninja: :ninja:

zzr2005
18/09/2007, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Το χειρότερο δεν θυμόμουν από το πανικό μου που έχω τη κρυψώνα με τα αντικλείδια.Πάλι καλά ο φίλος ήρθε αργά το βράδυ και μου τα έφερε και το πρωί που ξαναπήγα στη δουλειά ...τότε θυμήθηκα τη κρυψώνα με τα κλειδιά :ninja: :ninja: :ninja:

αυτό πάει να πει κρυψώνα....
να μην την βρίσκεις ούτε εσύ....:lol: :lol:

πάλι καλά που βρήκε το tank bag μονος γείτονας που μιλάω...:D
ενας ρωσοπόντιος γαμώ τα παλικάρια.....
οι άλλοι οι μαλάκες ξενερώνουν και μονο που παρκάρω τη μηχανή στην πιλοτί....και χωρίς να ενοχλεί κανέναν....
και αυτόν προσφέρθηκε να μου φτιάξει κουβούκλιο να την βάζω μέσα...:D

αρνήθηκα φυσικά γιατί οι γειτονες θα καναν τσαμπουκάδες και δεν ηθελα να μπλέξω τον άνθρωπο με τους κομπλεξικούς...
αλλά ετσι και αλλιώς μου λεει μην φοβάσαι....η μηχανή ειναι ακριβώς κατω απο το παράθυρό του και αμα σκάσεις κανεις μου λέει εχω την καραμπίνα....:lol: :lol:

dimokritos
18/09/2007, 17:16
πολύ σημαντικό πράγματι οι γείτονες που θα έχεις.

εγώ κάθε μέρα θα μου ανέβει η πίεση με τα ζώα που με περιτριγυρίζουν. με δικό μου πάρκινγκ, με είσοδο γκαράζ μεγέθους για αμάχι μέσα, και πάλι πάνε και αφήνουν τα κολώκουτά τους εκεί. :a31: :a37:

ΜΟΖΑΡΤ
19/09/2007, 08:22
εμενα στον στρατο μου κλεψανε μεχρι και το benetton το μποξερακι απο τα απλυτα:confused:
καλα για τζοκει και παραλαγες δεν το συζηταμε.
το καλυτερο ηταν που ενας ειχε κλεψει κατι αρβυλα απο ενα που ειχε παρει αδεια.
γυριζει το παλικαρι απο την αδεια και ο τυπος ειχε μυκιτιαση γι'αυτο αφηνε τα αρβιλα εξω.
αν βλεπατε εκφραση το κλεφτρονι οταν ανακλυψε τινος αρβυλα εκλεψε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν εχω δει αρβυλα να βγαινουν τοσο γρηγορα :rotflmao: :rotflmao:

zzr2005
21/09/2007, 11:39
μιας και άνοιξα το thread ας πω και το τελευταίο στραβό....

έχω καταλήξει σε εξολοθρευτή δισκόπλακων.... αυτό το ABUS έχει γ@μησει 3 μέχρι τώρα με τη βοήθεια μου.....

έχοντας βάλει λοιπόν πριν μια εβδομάδα την καινούργια (μεταχειρισμένη σε άψογη κατασταση) δισκόπλακα δεν πρόλαβα να τη χαρώ....
επειδή έχω παρει το μαθημά μου βάζω πάντα τη μηχανή με μούρη προς πεζοδρόμιο ωστε να μην μπορώ να φύγω.....
αμ δε.....χτες ξεχνάω να βγάλω το λουκέτο τσουλάω προς τα πίσω τη μηχανή μισό μέτρο κ ακούω το χαρακτηριστικό ντουκ.....λέω ξέχασα το λουκέτο δεν τρέχει κ τίποτα.....παω να το βγάλω κ βλέπω τη δισκόπλακα στραβή..... :bigcry: :bigcry:

τρελαίνομαι καβαλάω και ακούω το χαρακτηριστικό θόρυβο που έκανε πριν την αλλάξω....ζούσα τοσο καιρό με αυτόν τον θόρυβο...δεν αντέχω άλλο.....:bigcry:

προς το παρόν δεν έχει επίπτωση στο φρενάρισμα , αλλά φοβάμαι ότι με τον καιρό θα ζορίζεται ανομοιόμορφα και θα στραβώσει και άλλο , επηρεάζοντας το φρενάρισμα..... :(

ευτυχώς της πήρα ζευγάρι από το ίντερνετ και έχω μια ακόμα ....αλλά λέω μεχρι να δω διαφορά στα φρένα να μην βάλω την καινούργια πάνω....

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ????....ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ....ΟΤΙ ΤΣΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ Η ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ.....

τελικά είναι αλήθεια.....στραβώνουν για την πλάκα....ίσως φταίει οτι έχουν offset και δημιουργείται κάποιου είδους μοχλός.....:(

kiriakost
21/09/2007, 14:58
μιας και άνοιξα το thread ας πω και το τελευταίο στραβό....

έχω καταλήξει σε εξολοθρευτή δισκόπλακων.... αυτό το ABUS έχει γ@μησει 3 μέχρι τώρα με τη βοήθεια μου.....

Δεν έχω εμπειρία , αλλά σήμερα ήμουν στο παραπέντε , να αγοράσω μια απλή κλειδαριά για το δισκόφρενο .
Και τώρα ... με έβαλες σε σκέψεις .

Βέβαια, εάν έχεις μεγάλη δόση αφηρημάδας , δεν σώζεσε με τίποτα :lol: , ούτε με φωσφοριζέ κορδονάκι στην μανέτα .

zzr2005
21/09/2007, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Δεν έχω εμπειρία , αλλά σήμερα ήμουν στο παραπέντε , να αγοράσω μια απλή κλειδαριά για το δισκόφρενο .
Και τώρα ... με έβαλες σε σκέψεις .

Βέβαια, εάν έχεις μεγάλη δόση αφηρημάδας , δεν σώζεσε με τίποτα :lol: , ούτε με φωσφοριζέ κορδονάκι στην μανέτα .

φαντάζεσαι να δεις το φοσφοριζέ κορδονάκι και να πεις: "ποιος μαλάκας έβαλε αυτή την αηδία πανω στη μηχανή?" :lol:

κοίτα αν εισαι έστω και λίγο απρόσεκτος σίγουρα καποια στιγμή θα την πατήσεις....εγώ ήμουν τυχερός και δεν έπεσα....
αλλά σου λέω το απλό....η δικιά μου στράβωσε με ενα απλό τσούλιμα της μηχανής....ακόμα και προσεκτικός να είσαι μπορεί καποια στιγμή να προσπαθήσει καποιος να την τσουλήσει (πχ για να παρκάρει το κουτί του) και να στραβώσει η δισκόπλακα....
δεν το πίστευα οτι στραβώνει τόσο εύκολα αλλά το ειδα με τα μάτια μου....:eek:
δεν ξέρω οι καινουργιες αν ειναι πιο ανθεκτικές....