PDA

View Full Version : Περί βίαιων συμπεριφορών

cartman
18/09/2007, 10:39
Κάτι που διάβασα και μου άρεσε:

"Ήταν μια φορά ένας νεαρός, ο οποίος συμπεριφερόταν μερικές φορές βίαια.

Ο πατέρας του, του έδωσε ένα σακουλάκι με καρφιά και του είπε να καρφώνει ένα καρφί στο πεζοδρόμιο μπροστά από τον κήπο κάθε φορά που θα έχανε την υπομονή του και θα μάλωνε με κάποιον.

Την πρώτη μέρα έφτασε στο σημείο να καρφώσει 37 καρφιά στο πεζοδρόμιο. Κατά τις εβδομάδες που ακολούθησαν έμαθε να ελέγχει τον εαυτό του και ο αριθμός των καρφιών που κάρφωνε στο πεζοδρόμιο λιγόστευε συνεχώς μέρα με τη μέρα: είχε ανακαλύψει ότι ήταν πιο εύκολο να συγκρατείται από το να καρφώνει καρφιά.

Τελικά, έφτασε η μέρα κατά την οποίa ο νεαρός δεν έβαλε ούτε ένα καρφί στο πεζοδρόμιο. Τότε πήγε στον πατέρα του και του είπε ότι εκείνη την ημέρα δεν χρειάστηκε να βάλει ούτε ένα καρφί.

Τότε ο πατέρας του, του είπε να βγάζει ένα καρφί για κάθε μέρα που θα περνούσε χωρίς να χάσει την υπομονή του.

Οι μέρες πέρασαν και ο νεαρός τελικά μπόρεσε να πει στον πατέρα του ότι είχε βγάλει όλα τα καρφιά απ το πεζοδρόμιο.

Ο πατέρας τότε, οδήγησε τον υιό του στο πεζοδρόμιο μπροστά από τον κήπο και του είπε:

- «Παιδί μου, συμπεριφέρθηκες καλά, αλλά κοίτα πόσες τρύπες έχει το πεζοδρόμιο. Αυτό δεν θα είναι πια όπως πριν. Όταν μαλώνεις με κάποιον και του λες κάτι προσβλητικό, του αφήνεις μια πληγή όπως αυτή. Μπορείς να μαχαιρώσεις έναν άνθρωπο και μετά να του βγάλεις το μαχαίρι, ωστόσο όμως θα του μείνει πάντα μια πληγή.»

«Λίγη σημασία έχει πόσες φορές θα ζητήσεις συγνώμη, η πληγή που γίνεται με τα λόγια κάνει τόση ζημιά όσο και μία πληγή στο σώμα σου. Οι φίλοι είναι σπάνιοι, σε κάνουν να γελάς και σου φτιάχνουν το κέφι. Πάντα είναι διαθέσιμοι να σε ακούσουν όταν το χρειάζεσαι, σε αγαπάν και σε δέχονται στο σπίτι τους.»"

airamhag
18/09/2007, 11:00
το εχω ξαναδιαβασει

κ μαρεσε πολυ

:beer: :beer: :beer:

fantacid
18/09/2007, 11:06
δε κακο!

EVI
18/09/2007, 11:48
δλδ τι?ειμαστε ολοι φιλοι?παμε γηπεδο και αγκαλιαζουμε τους βαζελους οταν μας βαζουν γκολ και κανουν και αυτοι το ιδιο με εμας ? :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

:lol:

καλο ειναι το κειμενο :beer:

makis206
18/09/2007, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
δλδ τι?ειμαστε ολοι φιλοι?παμε γηπεδο και αγκαλιαζουμε τους βαζελους οταν μας βαζουν γκολ και κανουν και αυτοι το ιδιο με εμας ? :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Να σε δω τώρα πόσα καρφάκια θα βάλεις στο πεζοδρόμιο ;:evil: :evil: :evil:

:lol: :beer: :lol:

costas81
18/09/2007, 12:22
εμενα θα μου ειχαν τελειωσει οι προκες!

:lol: :lol: :lol:

EVI
18/09/2007, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να σε δω τώρα πόσα καρφάκια θα βάλεις στο πεζοδρόμιο ;:evil: :evil: :evil:

:lol: :beer: :lol:

τι να σου πω πολλα νευρα λεμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

LsKostas
18/09/2007, 12:41
εμενα θα μου ειχαν τελειωσει οι προκες!

Αυτος εισαι :beer:

Akatanomastos
18/09/2007, 12:54
re tou nou sas, edo psaxnoume ta pezodromia, min xalasoume kai afta pou iparxoun

veagle
18/09/2007, 13:02
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :) :)

sober
18/09/2007, 13:30
Εγω δε 8υμωνω ποτε!:o

:rolleyes: .....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

makis206
18/09/2007, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Εγω δε 8υμωνω ποτε!:o

Σκέφτηκες ν'ανοίξεις εταιρία κατασκευής πεζοδρομίων για φακίρηδες ;:D :D

apav
18/09/2007, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Κάτι που διάβασα και μου άρεσε:

:a23: :a23: :a23:

:a10:

Lupo
18/09/2007, 14:56
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΡΦΙΑ , ΠΡΟΚΕΣ , ΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΕΣ.

Γιααα περάστεεε....

:wave2:

sober
19/09/2007, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σκέφτηκες ν'ανοίξεις εταιρία κατασκευής πεζοδρομίων για φακίρηδες ;:D :D

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
19/09/2007, 13:05
Kαι πως καρφώνεις πρόκα στο πεζοδρόμιο;

makis206
19/09/2007, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Kαι πως καρφώνεις πρόκα στο πεζοδρόμιο;

Με σφυρί αρκεί να βάλεις την πρόκα μέσα στον αρμό για να μην σπάσει η πλάκα :lol: :lol:

dez
19/09/2007, 13:26
το αρχικο κειμενο μ αφησε αδιαφορο αλλα ...
δεν υπηρχε καποτε ενας moderator εδωμεσα που τηρουσε τα προσχηματα?

sniper
19/09/2007, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez

Coming soon....

devil's animal
19/09/2007, 13:43
αμα ηταν ετσι....

εγω οποτε επινα νερο θα εφευγε αμεσως με τοσες τρυπες και πληγες...
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

fantacid
19/09/2007, 13:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε συ θα μας πεθανεις!!!

δεν ειμαστε στα ανεκδοτα!

:lol: :lol: :lol: :lol:

sober
19/09/2007, 13:58

μμμμμ.....ΦΥΤΟΥΚΛΑΑΑΑ!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

Zid
24/09/2007, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
μμμμμ.....ΦΥΤΟΥΚΛΑΑΑΑ!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2: Sober η υπογραφή σου κάτι μου θυμίζει.... είναι εισαγωγή σε κανα Dead Kennedys κομμάτι ?:)

vangelis 64
24/09/2007, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Πολύ ωραίο.:beer: :beer: :beer:

Maira
24/09/2007, 13:09
Πολύ ωραίο το κείμενο!

πραγματικά πολλές φορές σκέφτεσαι να κάνεις κακό στον άλλο και να το προσβάλεις!
Αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που θες να κάνεις κακό στον εαυτό σου??? Τέλος πάντων, το τελευταίο κομμάτι ισχυει πραγματικά!!!

Κάθε πληγή αφήνει κι ένα σημάδι και ένα κενό. Όσο για αυτό που είπε ο Devil's μήπως νομίζεις ότι είσαι όλο τρύπες???? Γιατί οι άνρθωποι που πραγματικά πληγώθηκαν δεν κάνουν αστεία τέτοιου είδους!!!

Μακάρι να μπορούσα να καρφώσω πρόκες στο πεζοδρόμιο! Δεν θα είχα σακατέψει τα χέρια μου στους τοίχους!!!

:sad: :sad: :sad: :sad:

Ταξιδευτής
24/09/2007, 13:22
Ελατε βρε παιδια! Δεν αξιζει να το παιρνουΜΕ (και εγω μεσα σε ολους) τοσο βαρια το θεμα.... :blush:

Ιωαννα μου, ασε τα χερακια σου ησυχα βρε παιδι μου! (οχι τπτ αλλο αλλα δεν λυπασαι τους αλλους να βαφουν μετα τους τοιχους απο τα αιματα κλπ;; :lol: )

-- βλακ χιουμορ.... :alien: :alien:

Οπως κ να εχει το θεμα, η ζωη ειναι τελικα ενα παιχνιδι: σιγουρα πολλες φορες μας παιρνει απο κατω, αλλα δεν ειναι ωραιο να σκεφτομαστε τι μας περιμενει στην επομενη στροφη;; :beer: :wave2:

Maira
24/09/2007, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Οπως κ να εχει το θεμα, η ζωη ειναι τελικα ενα παιχνιδι: σιγουρα πολλες φορες μας παιρνει απο κατω, αλλα δεν ειναι ωραιο να σκεφτομαστε τι μας περιμενει στην επομενη στροφη;; :beer: :wave2:

[spam on]Δεν ξέρω για την επόμενη αλλά ξέρω για την προηγούμενη!!! Ο Devil!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [spam off]

dez
24/09/2007, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Sober η υπογραφή σου κάτι μου θυμίζει.... είναι εισαγωγή σε κανα Dead Kennedys κομμάτι ?:)
κατι απο fresh fruit....:a13:

Zid
24/09/2007, 13:52
κατι απο fresh fruit....:a13: Nαι... το i kill children πρέπει να είναι...
:wacko:
Χμμμ γαμώτο δεν έχω πλέον pick up να το ακούσω .... :(

blackbusa
24/09/2007, 13:58
εδω και καιρο εχω καταλαβει οτι ''η υπομονη ειναι η αρετη των δυνατων''......πραγμα δυσκολο στην σημερινη εποχη που ζουμε αλλα πιστευω εφικτο,,,,,αφου το καταφερα και εγω....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το μονο που μπορω να πω απο προσωπικες εμπειριες ειναι οτι οταν τα ''επερνα'' και ειχα τα νευρα μου,ειμουν πιο εβαλωτος στις διαθεσης αυτουνου που ειχα απεναντι μου που βεβαια ηταν σε φυσιολογικη κατασταση.....τα λογια μπορει να λεγονται και ξελεγονται αλλα παντα κατι μενει.....το να κανεις κακο σε καποιον τελικα δεν κερδιζεις τιποτα,εκτος ισως απο δικαστικες διαμαχες και πεταμενα λεφτα......και βεβαια οταν θωλονει το μυαλο οχι μονο μπορεις να κανεις πεις πραγματα που θα μετανειωσεις,αλλα να σε κανει ο ''αλλος'' να τα κανεις για δικο του οφελος.....αυτα...:wave2: :wave2: :wave2:

sober
24/09/2007, 17:04
Dez k Zid.....

Εεεετσι...εεετσι.....

:winka: :smokin: :wave2:

afrotwin
24/09/2007, 17:49
ego to diavasa olo to arxiko ke apofasisa oti den 8a vgalo pote ta karfia na min fenonte i tripes ke 8a tous vazo simeakia polixroma meta na ta ftiano ntekor...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

em den ine krima na fenonte i tripes? e?:wacko:
:rotflmao: :rotflmao: