View Full Version : διαρροή βενζίνης
la_villa
18/09/2007, 16:34
λοιπόν
μου χάνει το ρουμπινέτο της βενζίνης...βενζίνη :eyepop:
τώρα είναι στο On έχει χάσει όλη την βενζίνη...σταμάτησε
αμα γεμισω αρχίζει παλι να σταζει
αμα το πάω off ή res πάλι θα χάσει το υπόλοιπο
μέχρι να φτάσει το ανταλλακτικό (το βλέπω να αργει ακόμα) τι μπορώ να κάνω?
μπορώ να καταργήσω τελείως το διακόπτη κ να συνδέσω απευθείας τεπόζιτο με καρμπυρατερ?
μιλάμε για zxr400
πείτε τπτ γιατι θα καούμε:lol: :eyepop: :wave2:
Η υπερχείλιση δεν γίνεται εκεί. Δοκίμασε να αδειάσεις το "ποτηράκι" για να φύγουν ότι σκουπίδια έχει μαζέψει. :winka:
la_villa
18/09/2007, 17:27
δεν χάνει λόγω υπερχείλισης
έχει χαλάσει ο διακόπτης και χάνει απο εκεί.το μεταλλικό το παπαράκι
Οπότε αφού περιμένεις το ανταλλακτικό, σύνδεσε το παρακάμπτοντας τον διακόπτη. :wave2:
la_villa
18/09/2007, 17:34
αυτό που είναι στον κύκλο
ρε κάντε κάτι με το μέγεθος.δεν μπαίνει τπτ απο φωτό το κέρατο μου
τι μαλακία είναι αυτό
la_villa
19/09/2007, 11:22
μου φαίνεται ότι δεν γίνεται να το βγάλω γιατι δένει πάνω στο τεπόζιτο (απο την κάτω μεριά)
οπότε που να συνδέσω μετα το λαστιχάκι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Οπότε αφού περιμένεις το ανταλλακτικό, σύνδεσε το παρακάμπτοντας τον διακόπτη. :wave2:
Για ρίξε και κανένα σχηματάκι να δούμε την παράκαμψη ...!!! :look:
fantacid
19/09/2007, 12:03
βγαλε το ρουμπι αλλαξε ορινγκ κ παιζει να στρωσει!
:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για ρίξε και κανένα σχηματάκι να δούμε την παράκαμψη ...!!! :look:
:blush: Εάν βγει ο διακόπτης, βιδώσουμε/περάσουμε λάστιχο προς τα πάνω και το στηρίξουμε ψηλά στο ρεζερβουάρ, ή απλά ταπώσουμε τον διακόπτη, δεν θα δουλέψει; :blush:
Μήπως δεν έχει χαλάσει ο διακόπτης και χάνει από το λαστιχάκι στεγανοποίησης του διακόπτη; :p
dirtbird
19/09/2007, 12:14
Tα καρμπυρατέρ, ΔΕΝ είναι υποπίεσης? :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
: Εάν βγει ο διακόπτης, βιδώσουμε/περάσουμε λάστιχο προς τα πάνω και το στηρίξουμε ψηλά στο ρεζερβουάρ, ή απλά ταπώσουμε τον διακόπτη, δεν θα δουλέψει;
Και γιατί δεν περιλούζεται καμιά 10αριά λιτρα βενζίνης ο ίδιος, να ανάψει και τσιγάρο για να γλυτώνει από τον κόπο ??? :D :mad: :D
la_villa
19/09/2007, 13:17
καλά καλά
:lol: :lol: :lol:
θα περιμένω το ανταλλακτικό μου φαίνεται...
έχω μια εντύπωση ότι αν αρχίσει να χάνει αυτό το μαραφέτι πας για αλλαγή.κάνω λάθος?
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
καλά καλά
θα περιμένω το ανταλλακτικό μου φαίνεται...
έχω μια εντύπωση ότι αν αρχίσει να χάνει αυτό το μαραφέτι πας για αλλαγή.κάνω λάθος?
ειναι συνηθες φαινομενο στο ζχρ400. δεν ειναι τιποτα ενα ο-ρινγκ θες μονο.
υπαρχει κ μια περιπτωση να εχει φυγει το ο-ρινγκ απ την θεση του στο ρουμπινετο αν ειχες καιρο να πειραξεις τον διακοπτη ειδικα... λυσε τις 2 μικρες βιδες(στραυροκατσαβιδο) κ θα δεις...
la_villa
20/09/2007, 14:04
το λαστιχάκι αλλάχθηκε το εξωτερικό.ίδιο δεν βρήκα,βρήκα ένα λίγο μεγαλύτερο (απο 0,5 πήγα σε 0,78mm)
το εσωτερικό απλά δεν γίνεται να το βρω...
για την ώρα δεν χάνει αλλά ο διακόπτης γυρνάει με λίγη δυσκολία.φαντάζομαι όταν το δέσω που ο χώρος θα είναι περιορισμένος δύσκολα θα γυρναέι.εν κινήσει με τίποτα αφού ήδη γύρναγε με δυσκολία γιατι δεν μπορείς να τον πιάσεις καλα
βλέποντας λοιπόν και κάνοντας
Το λογικό είναι να λύσεις και να καθαρίσεις τον διακόπτη, αλλά τότε είναι που θα χάνει από παντού ...!!! :lol:
fantacid
20/09/2007, 14:17
λιγο λαδακι ισως βοηθουσε για να γυρναει πιο ευκολα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
λιγο λαδακι ισως βοηθουσε για να γυρναει πιο ευκολα!
Ξέρεις πόσα nanosecods θα μείνει εκεί το λάδι με τόση βενζίνη γύρω του ??? :winka:
fantacid
20/09/2007, 14:47
Ξέρεις πόσα nanosecods θα μείνει εκεί το λάδι με τόση βενζίνη γύρω του ??? :winka:
βαζελινη λες να "δουλεψει"?
dirtbird
20/09/2007, 15:12
Μπορεί να βάλει λάδι 2Τ:wacko: :wacko:
:bigcry: :bigcry: