View Full Version : Κρητικοί ! Πάμε Μπαλί την Κυριακή στις 23 ;
makis206
20/09/2007, 06:45
Μου το πρότεινε χτες ο menos, τι λέτε κι εσείς ;
Λέμε κατα τις 11 το πρωί για καφεδάκι εκτός κι αν θέλετε λίγο πιο αργά, στα υπόψιν όμως ότι εγώ θα πρέπει κατά τις 15:00 να βρίσκομαι πίσω στα Χανιά.
MikeG ?
ΜeniOs ?
Vassilis88 ? (μια χαρά θα σε φέρει το CBRάκι):winka:
Arxaios ?
Bsari ?
DrIoannis με ZzZ750 ?
Εσύ μωρή troulia ?:rotflmao:
:beer: :beer:
makis206
20/09/2007, 09:06
Κρήηηηηηηητη ακούει ;:ZZZ:
:lol:
Λεωνίδας
20/09/2007, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κρήηηηηηηητη ακούει ;:ZZZ:
:lol: θα ερχόμουν εγώ αλλά... :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
20/09/2007, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
θα ερχόμουν εγώ αλλά... :look:
...δεν έχει διόδια :a43:
:lol: :lol:
Βολτα ρουτινας πλεον,μεσα!:beer:
πού????? Καντίνα στο δρόμο Ή παραλία στις καφετέριες?????:sun:
makis206
20/09/2007, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Βολτα ρουτινας πλεον,μεσα!:beer:
τσίμπησε ο πρώτος :D
Τα λέμε εκεί Μανθούλη !:beer: :beer:
makis206
20/09/2007, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
πού????? Καντίνα στο δρόμο Ή παραλία στις καφετέριες?????:sun:
Σωστό κι αυτό, εγώ προτείνω καντίνα αλλά αν είναι βρισκόμαστε εκεί στις 11 κι αποφασίζουμε όλοι μαζί :cool:
:beer:
Σωστό κι αυτό, εγώ προτείνω καντίνα αλλά αν είναι βρισκόμαστε εκεί στις 11 κι αποφασίζουμε όλοι μαζί :cool:
+1:wave2:
Μέχρι και την άλλη βδομάδα δε ξεκουνώ από τη καρέκλα, μόνο για μαμ , φαί και νάνι..
Έχει πέσει πολύ δουλειά & έχω ένα deadline παράδοσης.
Καλά να περάσετε όσοι τελικά πάτε & τα λέμε στην επόμενη που ελπίζω να συνοδεύτεται και με φαί.:D :D
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Da.Vintage
20/09/2007, 10:00
Βάλτε και μένα μέσα....
Λεωνίδας
20/09/2007, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Καλά να περάσετε όσοι τελικά πάτε & τα λέμε στην επόμενη που ελπίζω να συνοδεύτεται και με φαί.:D :D
:beer: :beer: :beer: :wave2: επιτέλους κάποιος που έπιασε το νόημα των εκδρομών :a10:
:lol: :lol: :lol:
πάντως φοβάμαι ότι Σάββατο και Κυριακή πρωί θα βρέχει Ηράκλειο (τάδε έφη Ε.Μ.Υ.)
πρωτοβρόχι + νοτικός καιρός+ σκόνη στην άσφαλτο + ΚΑΠΗ τουρίστες με νοικιάρικα ματίζ + υπάλληλοι ρεντακαρ με ιπτάμενα νοικιάρικα ματίζ = ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!
Λεωνίδας
20/09/2007, 10:24
εδώ (http://www.meteo.gr/waf.asp) δε δίνει βροχές τουλάχιστον για Κυριακή
αν έχει βρέξει το Σάββατο (καλά όμως) και έχει καθαρίσει, τόσο το καλύτερο :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Βάλτε και μένα μέσα....
:eyepop: ιζ δατ τρου???:lol:
makis206
20/09/2007, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
πάντως φοβάμαι ότι Σάββατο και Κυριακή πρωί θα βρέχει Ηράκλειο (τάδε έφη Ε.Μ.Υ.)
πρωτοβρόχι + νοτικός καιρός+ σκόνη στην άσφαλτο + ΚΑΠΗ τουρίστες με νοικιάρικα ματίζ + υπάλληλοι ρεντακαρ με ιπτάμενα νοικιάρικα ματίζ = ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!
Βλέπουμε και τον καιρό βεβαίως βεβαίως !:winka:
Αν δούμε πως το πάει για μπλουμ κανονίζουμε για άλλη στιγμή !:beer: :beer:
vassilis88
20/09/2007, 11:36
Vassilis88 ? (μια χαρά θα σε φέρει το CBRάκι):winka:
εννοειται!:a39:
ΥΠΟΨΗΝ
εκεινη την κυριακη εχουμε μοτεγκι, κ επειδη δν ξερω τι ωρα ειναι επειδη ειναι ιαπωνια, τεσπα θελω να καταληξω οτι δν υπαρχει περιπτωση να το χασω..:D αμα ειναι το βλεπουμε μαζι..:a46:
ΕΠΙΣΗΣ:D
στο ηρακλειο στις μαλαδες εχουμε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΥΠΕΡΜΟΥΣΤΑΡΔ (το οποιο επισης δν υπαρχει περιπτωση να χασω):a30: στις 5 το απογευμα. οποτε μπορουμε κ κει να παμε ολοι μαζι να το δουμε!:a08:
ΕΝΤΙΤ..:D
το επομενο Σ/Κ (29-30) ολοι στον αγωνα την κυριακη, κ trackday το σαββατο, στο τυμπακι!
ΞΑΝΑΕΝΤΙΤ..:blush:
εε δλδ ελπιζω να ξαναεχουμε trackday οπως κ τις προηγουμενες φορες.. λογικα θα εχουμε.. λετε να μπω με το cbr?:look: :lol:
road spirit
20/09/2007, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ΥΠΟΨΗΝ
εκεινη την κυριακη εχουμε μοτεγκι, κ επειδη δν ξερω τι ωρα ειναι επειδη ειναι ιαπωνια,
είναι ξημερώματα ζωντανά απο ΕΤ3 και επανάληψη στην γνωστή ώρα μεσημέρι 14:30 και δευτέρα βράδυ στις 00:30
makis206
20/09/2007, 11:46
ΥΠΟΨΗΝ
εκεινη την κυριακη εχουμε μοτεγκι, κ επειδη δν ξερω τι ωρα ειναι επειδη ειναι ιαπωνια, τεσπα θελω να καταληξω οτι δν υπαρχει περιπτωση να το χασω..:D αμα ειναι το βλεπουμε μαζι..:a46:
ΕΠΙΣΗΣ:D
στο ηρακλειο στις μαλαδες εχουμε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΥΠΕΡΜΟΥΣΤΑΡΔ (το οποιο επισης δν υπαρχει περιπτωση να χασω):a30: στις 5 το απογευμα. οποτε μπορουμε κ κει να παμε ολοι μαζι να το δουμε!:a08:
Για να δούμε αν καταφέρω να προλάβω το ΤζιΠί, το Σουπερμουστάρδ δεν το προλαβαίνω έτσι κι αλλιώς άσε που προτιμώ την κέτσαπ.. :lol:
Και την άλλη Κυριακή Τυμπάκιον ε ;:winka:
Πρώτα ο Θεός κι ύστερα ο καιρός, τα λέμε στο Μπαλί Μπιλ !
Kι εγώ edit: γ@μώ τα έντιτ σου Βασίλη ! :evil:
:lol:
vassilis88
20/09/2007, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
είναι ξημερώματα ζωντανά απο ΕΤ3
βλεπω στο site κ λεει 8 το πρωι το σαββατο το qualifying, 6 το απογευμα motogp show, κ παλι 4 το πρωι της κυριακης motogp show. για τον αγωνα δν λεει πουθενα ζωντανα, μονο 2.30 κανονικα την κυριακη!:bawl:
vassilis88
20/09/2007, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Βάλτε και μένα μέσα....
ωπ τωρα το ειδα! εισαι κατω ωρε τιταν? καλη φαση θα εχουμε κ κ7 κ ρ1.. (οποιος θελει ανταλλαζουμε..) :D
μεχρι να θυμηθει κ ο μακης να παρει την αγκουστα..:D
makis206
20/09/2007, 12:22
μεχρι να θυμηθει κ ο μακης να παρει την αγκουστα..:D
Α ναι καλά που μου το θύμησες !:lol: :lol: :lol:
road spirit
20/09/2007, 12:38
για τον αγωνα δν λεει πουθενα ζωντανα, μονο 2.30 κανονικα την κυριακη!:bawl: ναι, αλλά τη προηγούμενη κυριακή είπε ο διατσιδ οτι θα τον δείξουν ζωντανα τον αγώνα το πρωί, το πρόγραμμα μπορεί να μην έχει ενημερωθεί
...δεν έχει διόδια :a43:
:lol: :lol: aei.... re....:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
makis206
21/09/2007, 10:05
O καιρός μας τα ψιλοχαλάει σήμερα, ελπίζω να είναι μια χαρά την Κυριακή.
Επειδή το ΣΚ δεν θα έχω νετ (αν και μάλλον θα πεταχτώ μέχρι το καφέ το Σαββάτο για να ενημερωθώ για τα νέα ποστς) θα έχω το κινητό μου standby για οτιδήποτε χρειαστείτε, όποιος το θέλει και δεν το έχει ο χώρος των πιμί μου επιτέλους καθάρισε ολίγον :lol:
Αν δεν υπάρξει επικοινωνία ενδιάμεσα τα λέμε την Κυριακή στην καντίνα, όσοι πιστοί προσέλθετεεε !
:beer: :beer:
Εστω και για τελευταια μου φορα:( θα ειμαι εκει:D Απο την επομενη βδομαδα θα ειμαι φοιτητης στην Σλοβακια:cry: Τουλαχιστον ας γνωρισω απο κοντα οσους θα μου κανουν παρεα στο site οσο θα ειμαι εκει:D
Αν ο καιρος το πρωι συνεχισει ως εχει,
θα ειμαι στο γνωστο σημειο και θα απολαμβανω το καφεδακι μου......
Οσοι πιστοι προσελθετε! ! !
:wave2:
vassilis88
24/09/2007, 00:09
δν μπορεσα να ρθω τελικα, κατι εκατσε τελευταια στιγμη.......:sick:
την κυριακη τυμπακι!:D
makis206
24/09/2007, 07:04
Κι εγώ δεν τα κατάφερα, όλη η Κρήτη με τους ήλιους της κι εδώ η βροχή !:a018:
Την επόμενη Τυμπάκι παίδες, Μενέλαε σύντομα ρε :winka:
:beer: :wave2: