PDA

View Full Version : Θελω.... ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤ

Σελίδες : 1 [2] 3

stavrogin
23/09/2007, 02:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
lipon prota o 8eos apo piso o stavrogin ke meta ego ama ksipnisi o 8eos ksipnisi ton tsavrogin ke meta emena..:rotflmao: :rotflmao:

opote ama dite ton 8eo na erxete sto periptero apo piso stantart o stavrogin ke apo piso tou ego..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θεε μου σχωρα τον γιατι δεν ξερει τι λεει
Βαλε το ξυπνητηρι στις οχτομισι
και στειλε μου εκεινον τον αγγελο το ξανθο τον ομορφουλη να με ξυπνησει.Ξερεις εσυ

Anritsu
23/09/2007, 02:52
Κύριοι , όλως τυχαίως το ΣΚ ειμαι καλεσμένος σε ενα πανηγύρι στο χωρίο Κλειτορια , διπλα στα σπήλαια των λιμνών . Ευχαρίστως να σας τιμήσω στην διαδρομή μέχρι να χωρίσουν οι δρόμοι μας ...

:wave2:

taxydromos
23/09/2007, 06:28
αν καποιος δεν προλαβει το περιπτερο να ερθει στο βενζιναδικο μετα τα διοδια της ελευσινας...

Alki_Viades
23/09/2007, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Οχι ρε! :a38: Τα ΚΤΜ! :lol: :lol:

Καλα ρε! Να μιλανε ολοι, αλλα να μιλανε και τα ΚΤΜ;;; :a029: :a029: :lol: :lol:

Εγω που ειχα ΚΤΜ και το πουλησα να παρω SV προλαβαινω να κανω κιχ πριν πεσω απο το μπαλκονι; :uplate: Βρε ουστ! :a17:

Ταχυδρομε τελικα το παρτυ που σου ελεγα πηγε πολυ καλα οποτε επιφυλασομαι για την επομενη βολτα :cool: :wave2:

MARKOS-V
23/09/2007, 20:28
GEIA KAI XARA SE OLOYS TOYS ...KOYRASMENOYS ALLA EYXARISTIMENOYS.
DOKSA TON THEO KALA GYRISA XWRIS KANENA PROBLIMA.TO AYTO ELPIZV KAI GIA SAS.
PREPEI NA SAS PW OTI PERASA POLY KALA KAI THELW NA ZITISW SYGNWMH POY EFIGA TOSO BIASTIKA.
ANTE KAI STHN EPOMENH EKDROMH
A KAI PERIMENW TIS FWTO.EXEI NA PESEI POLY GELIO.
KALH KSEKOYRASH...

afrotwin
23/09/2007, 21:48
o afros ine edo enomenos dinatos...

blackbusha poula to haya ke pare mega scooter pou teriazi me to italiko taperamento sou
min to taleporis alo to kakomiro to mixanaki...

ego pantos kala perasa an ekseresoume tin diadromi tis kolaseos me to pisolado:lol: :lol:

ante ke stin epomeni ekdromi sas ego 8a protimiso to tsai party me kiries pou aperipsa simera gia na er8o mazi sas
toulaxiston re fousti mou mpori na efevga me kamia kenouria gnorimia...
me esas ti petixa?:lol: :lol:

Stelth
23/09/2007, 21:55
Καλησπέρα!

Μόλις έφτασα κι εγώ σπίτι, με μία στάση πρώτα στο γραφείο.

Ελπίζω κι εσείς να φτάσατε καλά.

Α!! μόλις πόσταρε και ο αφρο :)

blackbusa
23/09/2007, 22:03
o afros ine edo enomenos dinatos...

blackbusha poula to haya ke pare mega scooter pou teriazi me to italiko taperamento sou
min to taleporis alo to kakomiro to mixanaki...

ego pantos kala perasa an ekseresoume tin diadromi tis kolaseos me to pisolado:lol: :lol:

ante ke stin epomeni ekdromi sas ego 8a protimiso to tsai party me kiries pou aperipsa simera gia na er8o mazi sas
toulaxiston re fousti mou mpori na efevga me kamia kenouria gnorimia...
me esas ti petixa?:lol: :lol:

Ρε μπαρμπαστρουφ κανε μας την χαρη.....και ασε εμενα να το ταλαιπωρω....το ζιπουνακι το τελειωσες σπιτι???

blackbusa
23/09/2007, 22:04
Οπως καταλαβατε και εγω σπιτι.....αιντε να μας δωσουν κανα στιγμα και οι υπολοιποι.....να ηρεμησουμε και λιγο....

:beer: :beer: :beer: :beer:

edit 23:23 και το 999 εφτασε σπιτι....

KaTaNaS
23/09/2007, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
να ηρεμησουμε και λιγο....

:confused:

kakofonixx
23/09/2007, 22:06
αφηστε ρε τα ζιπουνακια και ποσταρετε καμια φωτο... :D
busa ξερεις ε? απ'τις "καλες" με το superman :winka:

Stelth
23/09/2007, 22:08
Πάντως ωραία ήταν, αν εξαιρέσουμε τα πισσόλαδα

Ελπίζω να έφυγαν πάνω απο τις ρόδες.

Εμένα έφυγαν και κόλλησαν πάνω στο μοτέρ, ψαλίδι. φτερά ακόμα και στο σκελετό

Αύριο έχει καθάρισμα με πετρέλαιο και πινέλο με περίσσια προσοχή μην πέσει πετρέλαιο πάνω στα δισκόφρενα και μετά αντίο φρένα

Α!! ο Stoner ..................

στέφτηκε πρωταθλητής

Τερμάτισε τέταρτος και ο Rossi δέκατος τόσος sorry λάθος πληροφόρηση

Βάλτε καμια φότο

dosko
23/09/2007, 22:11
και εγω μολις μπηκα σπιτι.

Περασα παρα πολυ καλα.
:D
Επισοδειακη βολτα.

Αυριο εχει τρελη δουλεια με τα καθαρισματα (γ@μω της πισσες μου μεσα)

αφρο δεν επερεπε να αφησεις ετσι παραπονεμενη την κυρια σημερα.:lol: :lol:

:beer: :wave2:

Stelth
23/09/2007, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
αφηστε ρε τα ζιπουνακια και ποσταρετε καμια φωτο... :D
busa ξερεις ε? απ'τις "καλες" με το superman :winka:

ρε συ δεν ήταν μαζί ο superman τι λές τώρα :a22:

Maira
23/09/2007, 22:17
Κι εγώ σπίτι είμαι από ώρα αλλά ξεχάστικα με τις μ....ιες που διάβασα!!!!!

Μια χαρά είμαστε!!!!!

Ευχαριστώ τον Ταξιδευτή, τον stavrogin καθώς και το παλικάρι (που λόγο του γνωστού πλέον προβλήματος δεν θυμάμαι το όνομά του) που με πήραν συνεπιβάτη!!!!!

Όλοι ήσασταν υπέροχη παρέα και εύχομαι σε μερικές μέρες κάποιοι να επισημοποιήσουν επιτέλους τη σχέση τους....:a13: :a13: :a13:

Λεωνίδας
23/09/2007, 22:21
αχ κουμπάρα ξεχνάς και τα ονόματα αυτών που σε παίρνουν τώρα :confused: :sad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Maira
23/09/2007, 22:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αχ κουμπάρα ξεχνάς και τα ονόματα αυτών που σε παίρνουν τώρα :confused: :sad:

Αυτά ήταν τα πρώτα που ξέχναγα!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stavrogin
23/09/2007, 22:23
και ο Stavrogin εφτασε καλα,και περασε καλα ,

αν και με τις εν λογο πισσες καποια στιγμη ανυσηχησα οτι θα χουμε ασχημα ξεμπερδεματα

Λεωνίδας
23/09/2007, 22:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Αυτά ήταν τα πρώτα που ξέχναγα!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: εμένα με θυμάσαι; σε πήρα χθες :lol: :lol: :lol: :lol:

kakofonixx
23/09/2007, 22:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
ρε συ δεν ήταν μαζί ο superman τι λές τώρα :a22:
ηταν! απλα οπως ξερεις ο superman φοραει τη στολη του κατω απο τα ρουχα
:lol: :lol:

taxydromos
23/09/2007, 22:31
ναμαι και εγω....ολα καλα,αυριο πλυσιμο!
devil?:wave2:

kakofonixx
23/09/2007, 22:32
και πριν βαλετε φωτος με τις αγριοφατσες μας, θα βαλω εγω δυο που τραβηξα - off topic...
1.

105765

kakofonixx
23/09/2007, 22:33
2.

105766

Stelth
23/09/2007, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
ηταν! απλα οπως ξερεις ο superman φοραει τη στολη του κατω απο τα ρουχα
:lol: :lol:

Αχα!!

Σαν κατι να πήρε το μάτι μου αλλα δεν ήμουν και τόσο σίγουρος γιατι μου έκριβε το οπτικό πεδίο ο busa

ρε συ λες να....??????????

blackbusa
23/09/2007, 22:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
ναμαι και εγω....ολα καλα,αυριο πλυσιμο!
devil?:wave2:

μολις εδωσε το οκ.....τα διδυμα περιμενουμε και ειμαστε ολοι οκ νομιζω....:beer: :beer: :beer:

Stelth
23/09/2007, 22:40
Ένα μεγάλο ευχαριστω στον Ταξιδευτή για την αξέχαστη εκδρομούλα :beer:

Stelth
23/09/2007, 22:42
μολις εδωσε το οκ.....τα διδυμα περιμενουμε και ειμαστε ολοι οκ νομιζω....:beer: :beer: :beer:

Ο Ταξιδευτής και τα δίδυμα

Ταξιδευτής
23/09/2007, 22:47
Αν και εχω απο ωρα αναφερει στον ψηλο λουκουμα οτι γυρισα:a38: ας αναφερω και εδω: επιστροφη στη βαση οκ. Αυριο εχει γενικες καθαριοτητες.

Ευχαριστω ολα τα παιδια για την παρεα τους! Πολυ γελιο και καλη διαθεση παρα τις αναποδιες με τον δρομο της κολασεως (μ@μω το πισσολαδο μου μεσα!) :mad:

Circo Medrano πηγαμε να γινουμε!! :lol:

Edit: Eπισης με τον Dodos πηγαμε μαζι στην Αττικη οδο μεχρι ενα σημειο και χαιρετηθηκαμε στην Κατεχακη, ενω ειχαμε ηδη χαιρετισει τον Fireball και τον dosko! :wave2:

dodos 900
23/09/2007, 22:50
dodos 900 και fireball 400(casey):lol: γυρίσαμε!Οι πίσες ξεκολήσανε απο τα λάστιχα και είμαστε ζωντανοί! :wacko: :lol: :lol: :lol:

Βάλτε φωτογραφίες!!!

kakofonixx
23/09/2007, 22:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Circo Medrano πηγαμε να γινουμε!! :lol:
οντως...
αλλα χωρις διχτυ... :rolleyes:

Stelth
23/09/2007, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
dodos 900 και fireball 400(casey):lol: γυρίσαμε!Οι πίσες ξεκολήσανε απο τα λάστιχα και είμαστε ζωντανοί! :wacko: :lol: :lol: :lol:

Βάλτε φωτογραφίες!!!

ok πιστεύω οτι είμαστε όλοι παρών

Είμαστε?????????

Άντε να πέσει καμιά φοτο

blackbusa
23/09/2007, 23:34
Λοιποοοοοοοοοοοοοοοοον.......ναμαστε παλι εδω.......Ο Ταξιδευτης (Νικος) αφου περασε χαλια κανοντας ΑΥΤΟ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=46143) ειπε να ποσταρει καμμια βολτιτσα για να γουσταρει και λιγο......και αιντε και καποιοι αλλοι....επειδη ως γνωστος κουλος,και οτι το ξυπνητηρι ειναι ενα αντικειμενο που μου ειναι αχρηστο,πηγα και τους βρηκα στο Αρτεμισιο......

105769

blackbusa
23/09/2007, 23:38
Μετα απο μια δικια μου παρανοηση,προλαβαινω να το γραψω πριν με κραξουν που θα με κραξουν σιγουρα,επιτελους φευγουμε....καποιοι πρωτοι,εμεις τελευταιοι.......τωρα πως βρεθηκαμε μπροστα τους ειναι αλλο θεμα.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............................ΕΠΙΤΕΛ ΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.........ετσι DePuniet.....???:evil: :evil: :evil:

105770

blackbusa
23/09/2007, 23:39
Αφου πηγαιναμε ολοι μαζι με ενα σταθερο ρυθμο.......:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :lol: :bigcry: :rotflmao: καποια στιγμη τα θηρια ηθελαν να πιουν......:beer: :beer: :beer:

105771

blackbusa
23/09/2007, 23:41
Η παρεα????ΤΕΛΕΙΑ........ειχαμε μαζι μας ninja......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:.......η μηπως κατι αλλο???:confused: :confused: :confused:

105772

blackbusa
23/09/2007, 23:44
Καποιους που ηξεραν την διαδρομη με κλειστα ματια.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

105774

blackbusa
23/09/2007, 23:45
Αλλοι ηταν μες την ζωντανια......και ηταν η ψυχη της παρεας......:bigcry: :bigcry: :bigcry:

105776

blackbusa
23/09/2007, 23:46
Και βεβαια τα διδυμακια......κατι σαν Καλουτακια ντε......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: βασικα βαζω μονο μια φωτο......εεεεεεεεεεε........να φανταστειτε κατι τετοιο επι δυο....:bigcry: :bigcry: :bigcry:

105777

blackbusa
23/09/2007, 23:48
Επιτελους φτανουμε στην Ζατούνα,οπου μας περιμενουν καφεδακια,αναψυκτικα,νερακι........ναι ξερω ξερω και συκαλακι.....περιμενω περιμενω.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

105780

blackbusa
23/09/2007, 23:53
Βασικα ο καφετζης πρεπει να τα επαιξε λιγο με τους καννιβαλους που ηρθαν και χαλασαν την ηρεμια και ησυχια του χωριου......αλλα η πλακα ηταν οταν καποιος απο την παρεα του λεει.....''εγω δεν θα παραγγειλω????''......και να λεει ο καφετζης....''καλα ρε πλακα μου κανεις?πριν λιγο δεν ειπες ενα ΦΓΓ?''......που να ηξερε ο ανθρωπος......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: κυριες και κυριοι....τα Καλουτακια του Φλορουμ μας......και προς αποφυγη παρεξηγησεων τα παιδια ειναι και διδυμοι και αδερφια.....:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol: :bawl: :bigcry: :rotflmao:

105781

blackbusa
23/09/2007, 23:57
Οταν αποφασησαμε,αφου μας τα επρηξε ο Stelth,να παμε να φαμε θυμηθηκα ξαφνικα ενα ανεκδοτο-αινιγμα που λεγαμε σχολειο.....''ποσοι ΠΟΝΤΙΟΙ χρειαζονται να αλλαξουν μια λαμπα???''5 ειναι για οσους δεν ξερουν την απαντηση........το σημερινο κουιζ ειναι......

ΠΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΣΣΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ???

:rotflmao: :bigcry: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bawl:

105782

blackbusa
24/09/2007, 00:02
Και πηγαμε να φαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........στην Στεμνιτσα νομιζω........φωτο δεν προλαβαν να παιξουν γιατι βρεθηκε ο ανταγωνιστης του Αλχιμιστη (Στελαρα)....ο Stelth.....μειλαμε για το ''μπιστολι''.....πρεπει να κανονιστει κοντρα μεταξυ τους.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βεβαια στην παρεα ειχαμε και εναν ninja-animal που σε κατι τον προλαβε και δεν το εφαγε.....τα σχολια δικα σας......:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

105783

blackbusa
24/09/2007, 00:03
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :lol: :bigcry: :rotflmao:

105784

blackbusa
24/09/2007, 00:08
Αφου φαγαμε ειπαμε να παμε και για κανα καφεδακι στους Μυλους,και να απολαυσουμε την διαδρομη μεχρι εκει......ΜΑΓΚΕΣ......ΑΜΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΤΠ......ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΞΩ.......Ειμαστε ετη φωτος μπροστα......οσοι πανε εξω λενε για τους απιστευτους δρομους που το μηχανακι κολλαει επανω τους και απολαμβανεις την οδηγηση.......ρε τα κοροιδα......τους ασχετους....τους βλακες......τους τελευταιους.......ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ:hypnotize :uplate: :eyepop: ......βασικα για γελια ειναι......αλλα.....

105785

blackbusa
24/09/2007, 00:14
Δυστηχως ειχαμε μια μικρη απωλεια.......ο ninja μας αποδειχτηκε superman και πεταξε....τιποτα το σοβαρο βεβαια.....αλλα το μυστικο του αποκαλυφτηκε για παντα.....:evil: :evil: :evil:
βεβαια υπηρχαν και παλιοτερα ενδειξεις (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=44737) ,αλλα τωρα πια ειναι δεδομενο......βασικα θελω να γελασω πολυ,αλλα ολο το σκηνικο με χαλασε καπως τωρα που το γραφω.....:sick:

105786

blackbusa
24/09/2007, 00:21
Πριν συνεχισω με τις φωτο θα ηθελα να κανω μια σοβαρη μικρη παρενθεση......
Λοιπον οταν πηγαινεται βολτιτσα και βρισκεται δρομο μη ασφαλτομενο αλλα με αυτη την υγρη κολλητικη μαλακια με πισσα.....ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΠΙΣΩ ΡΟΔΑΣ ΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΕΒΑΙΑ.....ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΛΑΘΑΚΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ,ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ,ΕΠΕΣΕΣ

ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ......

blackbusa
24/09/2007, 00:23
Αφου δεν μας πηγαινε με τιποτα ειπαμε να παμε για καφε στην Τριπολη,γιατι οι ρυθμοι ειχαν πεσει απιστευτα και η κουραση μεγαλωνε......

105787

blackbusa
24/09/2007, 00:29
Επιτελους φτανοντας στην Τριπολη,κατσαμε για το καφεδακι μας......προτιμισαμε να κατσουμε εξω στο κρυο,παρα μεσα και να μυριζουμε ναφθαλινη.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

105788

blackbusa
24/09/2007, 00:29
Τριπολη 2

105789

blackbusa
24/09/2007, 00:30
αιντε και η τελευταια.....

105790

blackbusa
24/09/2007, 00:38
Αγαπητη δασκαλα κλεινοντας την εκθεση μου θα ηθελα να πω οτι περασαμε πολυ καλα,ειχε γελιο,καλη παρεα,καλο καφε,καλη μασα οσο προλαβαμε,και να το ξανακανουμε.....αλλα χωρις τα αρνητικα γεγονοτα......

Υ.Γ. Η αφεντομουτσουναρα μου μαζι με τον devil's ''salad barκλπ κλπsuperman''animal με το first aid kit που οταν κανετε βολτιτσες αχρειαστο να ειναι......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.....:wave2: :wave2: :wave2:

Υ.Γ. Αγαπητη δασκαλα,αν δεν μου βαλεις 10' θα σε Γ@ΜΙΣΩ......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

105791

dodos 900
24/09/2007, 01:22
Ωραίες η φωτό!:a013:

Άν η δασκάλα δέν βάλει 10' ,πάμε να την γ@μ@σουμε μαζί!:mad:

sober
24/09/2007, 01:55
Καλα βρε οργια τι τρελλες φοτο ειναι αυτες!!

guys φαινεται οτι περασατε τελεια παρ'ολο που καποιος αποφασισε να πεταξει για λιγο...

Σταυρο ελπιζω ολα καλα!!!!!

Αντε παντα ωραιες βολτιτσες χωρις απροοπτα...:evil:

:beer: :beer: :wave2:

devil's animal
24/09/2007, 07:28
επειδη ειμαι δουλεια....και οι φωτογραφιες στο σπιτι....

θα τα πουμε το απογευματακι...

ποναω λιγο αλλα ολα καλα...:cry: :cry: :cry:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

blacka -βουζα

το ξερεις οτι εισαι Μ@ΛΑΚΑΣ,ΕΤΣΙ???

δεν χρειαζεται να το γραφω σε καθε ποστ;;
:lol: :bigcry:

taxydromos
24/09/2007, 07:49
η καμερα κατεγραψε τον animal... :eyepop: :eek: :cry: :look: !!!!!!!

το βιντεο!! εδω:

:a018: :a018: :a018: :a018:SUPERANIMAL!!!!!!!!!!! (http://www.youtube.com/watch?v=HQMRBv_q_4g)

:look: :look:

taxydromos
24/09/2007, 07:58
..ευτυχως ο Πανος aka blackbusa ηταν οργανωμενος και ειχε μαζι πληρες φαρμακειο:a013: :a013:

105798

taxydromos
24/09/2007, 07:59
ο Σταυρος (aka devil animal) χαρη στην εμπειρια του στις πτωσεις, την γλυτωσε με λιγες εκδορες...:wave2:

περαστικα!!

105799

stavrogin
24/09/2007, 08:45
Απο την πτωση φενεται οτι τα χιλιομετρα ηταν λιγα.Επεσε πολυ καλα,κατα τη γνωμη μου
Βεβαια για την προσφυση που ειχαμε ,που ηταν ψιλομηδεν τα χιλιομετρα ηταν παραπανω απο οτι επρεπε.
Ποιος ηταν μπροστα του;

TROOPER
24/09/2007, 08:59
οχι ρε σταυρο....!

αντε αφου εισαι καλα....

τα λεμε το βραδυ.

Respect
24/09/2007, 09:15

το βιντεο!! εδω:

:a018: :a018: :a018: :a018:SUPERANIMAL!!!!!!!!!!! (http://www.youtube.com/watch?v=HQMRBv_q_4g)

:look: :look: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :sick:

Φτου-κακά!!! :(

Fireball400
24/09/2007, 09:20
Έπρεπε να βάζατε εμένα μπροστά και να ακολουθούσατε τις γραμμές μου:rotflmao:

Ταξιδευτής
24/09/2007, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Απο την πτωση φενεται οτι τα χιλιομετρα ηταν λιγα.Επεσε πολυ καλα,κατα τη γνωμη μου
Βεβαια για την προσφυση που ειχαμε ,που ηταν ψιλομηδεν τα χιλιομετρα ηταν παραπανω απο οτι επρεπε.
Ποιος ηταν μπροστα του;

Εκεινη την ωρα μπροστα απο τον Σταυρο ημουν εγω, αλλα ειλικρινα την μια στιγμη τον εβλεπα και την επομενη οχι! Και αυτο την ωρα που παιρναμε την στροφη ορθιοι και με 30 χλμ την ωρα! :uplate:
Μιλαμε για συνθηκες οδηγησης σε παγο! :hypnotize :hypnotize Δεν ειδες που επεσε η μηχανη του και μεχρι που εφτασε;; :uplate: :sick: Αφου τσουλαγε πανω στα λαδια.... :(

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Έπρεπε να βάζατε εμένα μπροστά και να ακολουθούσατε τις γραμμές μου:rotflmao:

Οσο για αυτο..... :D Σαν το ανθρωπακι αυτο --> :rotflmao: θα πηγαιναμε ακομα!!! :lol:

road spirit
24/09/2007, 10:03
τι μλκια!! γαμώ τα υπουργεία τους και τους δρόμους τους γαμώ!!

Σταύρο εσυ εισαι καλά οπότε ΟΚ, το μοτόρι??

blackbusa
24/09/2007, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τι μλκια!! γαμώ τα υπουργεία τους και τους δρόμους τους γαμώ!!

Σταύρο εσυ εισαι καλά οπότε ΟΚ, το μοτόρι??

ΓΤΠ.....το μοτορι.......αλλα ηταν ετσι και πριν........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
24/09/2007, 10:19
Την πιθανότητα να γυρίζατε πίσω την σκεφτήκατε;

Εκεί που βγήκε ο devil θα μπορουσε να ήταν γκρεμός.....

Περαστικά ρε Σταύρο...

btw : στο βιντεάκι.... η κάμερα ήταν πάνω σε ΚΤΜ; :a49: :a32:

Ταξιδευτής
24/09/2007, 10:26
ΓΤΠ.....το μοτορι.......αλλα ηταν ετσι και πριν........

Ναι! Ενω μετα που βαλαμε το παγοθραυστικο σου μπροστα ολα πηγανε μια χαρα! :a38: :lol:

Maira
24/09/2007, 10:27
Προς sniper

Όταν ανακαλύψαμε ότι αυτό το πράμα κολλάει στα λάστιχα είχαμε καλύψει αρκετά μεγάλη απόσταση!!!! Ήταν το ίδιο να γυρίσουμε πίσω ή να πάμε μπροστά από την πλευρά του πόση ακόμα πίσσα θα πατούσαμε!!!! Απλά μπροστά είχαμε την Τρίπολη και εθνική ενώ πίσω είχαμε μόνο χωριά και στροφιλίκια!!!!!

Η εθνική φάνηκε πολύ καλύτερη!!!!

KaTaNaS
24/09/2007, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

είχα την ίδια απορία... :confused:

απορω πως το ριψοκινδυνεψατε...

blackbusa
24/09/2007, 10:29

Εκεί που βγήκε ο devil θα μπορουσε να ήταν γκρεμός.....

Περαστικά ρε Σταύρο...

btw : στο βιντεάκι.... η κάμερα ήταν πάνω σε ΚΤΜ; :a49: :a32:

γκρεμος....η μαλλον χαραδρα ηταν ακριβως απο κατω.....αλλα το θεμα ρε Νικο οτι σε εκεινο το σημειο ειχαμε περασει το σκατοδρομο η οτι ηταν αυτο......δεν ειχαμε παρει χαμπαρι τιποτα,οσπου παλι ο Σταυρος σε ενα φρεναρισμα που το εχασε,σταματησαμε και ειδαμε τα λαστιχα....και αποφασισαμε να μην γυρισουμε πισω και να επιβαρινουμε και αλλο τα λαστιχα,αλλα να παμε σιγα και στρωτα ως την Τριπολη και να καταφερουμε να τα καθαρισουμε με την ταχυτητα στην ΕΟ....οπως και εγινε.....η καμερα ηταν πανω σε κρανος που ηταν πανω σε κεφαλι που ηταν πανω σε σωμα που ηταν πανω σε ΚΤΜ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
24/09/2007, 10:30
Προς sniper

Όταν ανακαλύψαμε ότι αυτό το πράμα κολλάει στα λάστιχα είχαμε καλύψει αρκετά μεγάλη απόσταση!!!! Ήταν το ίδιο να γυρίσουμε πίσω ή να πάμε μπροστά από την πλευρά του πόση ακόμα πίσσα θα πατούσαμε!!!! Απλά μπροστά είχαμε την Τρίπολη και εθνική ενώ πίσω είχαμε μόνο χωριά και στροφιλίκια!!!!!

Αφού δεν έγινε τίποτα χειρότερο ΟΚ..... Προς γνώση στο μέλλον :D

KaTaNaS
24/09/2007, 10:30
Προς sniper

οκ :wave2:

blackbusa
24/09/2007, 10:35
Αφού δεν έγινε τίποτα χειρότερο ΟΚ..... Προς γνώση στο μέλλον :D

εγινε.....εγινε.......αλλα περιμενω να πο(υ)σταρει καποιος να δω τι θα κανω......:evil: :evil: :evil:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dosko
24/09/2007, 10:59
εγινε.....εγινε.......αλλα περιμενω να πο(υ)σταρει καποιος να δω τι θα κανω......:evil: :evil: :evil:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω παντως δεν είδα τιποτα

διόδια !! :D :D :a13: :a13:

gixxerpap
24/09/2007, 11:49
καλα ρε σεις, αφου η προσφυση ηταν μηδενικη, γιατι ο τριμαλακας εκανε τσαλιμακια δεξια αριστερα συνεχεια, σε ολο το βιντεακι πριν την τουμπα???

afrotwin
24/09/2007, 12:02
lipon lipi malakes katastrofologi ksekolate
edo peftis sto pou8ena ke xoris pises ke ala dina...
den ine afto to 8ema tis ipo8esis
ke tis idees sas tis kseroume iste provlepsimi tou kerata

i apantisi se ka8e erotima sas ine giati etsi

sniper
24/09/2007, 12:04
...

i apantisi se ka8e erotima sas ine giati etsi

Ακριβό έτσι όμως :winka: :rolleyes: :mad:

Maira
24/09/2007, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
καλα ρε σεις, αφου η προσφυση ηταν μηδενικη, γιατι ο τριμαλακας εκανε τσαλιμακια δεξια αριστερα συνεχεια, σε ολο το βιντεακι πριν την τουμπα???

Μήπως καταφέρει να καθαρήσει το λάστιχο? Μήπως για να δει αν πιάνει και πόσο????

όλοι κάναμε πειράματα για να ξέρουμε ανα πάσα στιγμή την πρόσφυση που έχουν τα λάστιχα, ο καθένας με τον τρόπο του!!!! Τώρα όσο για την τούμπα.......

αυτά συμβαίνουν παντού και πάντα, πόσο μάλλον υπό αυτές τις συνθήκες!!!!!

Ταξιδευτής
24/09/2007, 12:08

Για να μην μιλησουμε για το ΤΙ μεγεθους μ@λ@κι@ ειχε κανει πριν στην εθνικη...... :mad: :mad:

Συγνωμη Σταυρο, αλλα..... :nono:

afrotwin
24/09/2007, 12:09
Ακριβό έτσι όμως :winka: :rolleyes: :mad:

giati re malaka esi 8a to plirosis?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

o an8ropos epese to efxaristi8ike 8a to plirosi kiolas ke ola mia xara
as min sinevene itan tis miras...

dodos 900
24/09/2007, 12:10

Μήπως και ξεκολλούσε η κρούστα(πάχους 1cm),που είχε φτιάξει η πίσσα και τα χαλίκια
στην κορώνα των ελαστικών.Είχε πετρώσει πάνω στα λάστιχα!Τελικά αυτό ξεκόλλησε μετά απο εθνική-αττική οδό που ζεσταθήκανε τα λάστιχα και την πετάξανε.
Θρίλερ η κατάσταση!

blackbusa
24/09/2007, 13:15

οσο και να ακουστει μαλακια......αυτο τπ πραγμα,οταν ζεστενοταν λιγο σου ειχε ενα ελαχιστο κρατημα.....οταν σταματαγαμε και κρυωνε μιλαμε οτι εισουν χωρις υπερβολη σαν πανω απο παγο....φανταζομαι οτι το εκανε μηπως και ζεστενοντουσαν λιγο τα λαστιχα,γιατι δεν ξερω τι καταλαβαινετε απο το βιντεακι.....αλλα μιλαμε για ταχυτητες 30-40-50 χλμ το πολυ....απο οτι καταλαβα δεν του εφυγε απο τα φρενα που μας ειπε εκεινη την στιγμη,αλλα απο ενα αποτομο τσιμπιμα του γκαζιου που πρεπει να εκανε...μαγκες αν δεν το βιωσετε (που ελπιζω ποτε να μην γινει) δεν θα καταλαβετε για την πραγμα μιλαμε......αφου ειμαστε ολοι καλα.....:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

apav
24/09/2007, 13:17
Ωραία! Άντε και στην επόμενη χωρίς αναποδιές! :beer:

afrotwin
24/09/2007, 13:17
blackbusha poula to ke pare megascouter leme....

blackbusa
24/09/2007, 13:19
blackbusha poula to ke pare megascouter leme....

Ασε ρε παππουλη......σιγα μην παρω και megachannel......

afrotwin
24/09/2007, 13:21
ego pantos mia xara perasa odigisa pou ixa kero na to kano vrika ke enan tipo pou m agapise..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

efaga ke kati psita parea me mia gata pou mirastikame tous mezedes mou

ali8ia i fotografia me tis gries pou ine?:lol:

ke telika o dromos ixe tin diki tou istoria..:lol:

itan mia orea peripetia

imastan stous dromous apo tis 9 to proi mexri tis 11 to vradi
ke odigousame ke fonazame ke trogame ke peftame mia xara imastane..
:rotflmao:

ante ke tou xronou :rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
24/09/2007, 13:22

poula to re pou sou leo 8a efxaristiese pio poli tin iligkiodi vraditita pou goustaris trela leme..

kseris poso pio grigora 8a sou fenonte ta 100 me ena scooter

afrotwin
24/09/2007, 13:24

:

esi re den ise mixanovios me tin kamia na kanis entiposi psaxnese
pare scooter pou sou lene ke ena kokino metaliko na vgazis ke gkomenes
giati ton kolo tou anim se vlepo na ton latrevis epikindina..

blackbusa
24/09/2007, 13:34
esi re den ise mixanovios me tin kamia na kanis entiposi psaxnese
pare scooter pou sou lene ke ena kokino metaliko na vgazis ke gkomenes
giati ton kolo tou anim se vlepo na ton latrevis epikindina..

πουλας το αφρικα δηλαδη???:D :D :D

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
24/09/2007, 13:42
ολες οι αποριες και ολο το σκηνικο της πτωσης...
πριν και μετα...θα απαντηθουν και θα ερευνηθουν με φωτογραφιες στο thread που θα κανω οταν παω σπιτι!

ουσιαστικα ΟΛΟΙ εχετε δικιο!! [afro εσυ περισσοτερο απο ολους (για το scooter του ψηλου μιλαω) :rotflmao: ]

επιγραμματικα:

sniper: δεν θα αλλαζε τιποτα αν πηγαιναμε πισω...

pap: επαιρνα μικρες κλισεις στην ευθεια ΜΗΠΩΣ και ξεκολλησω μερικως αυτη τη μ@λακια απο οσο το δυνατον περισσοτερο πλατος του ελαστικου!οπως φαινεται (απο το βιντεο) ομως δεν επεσα απο αυτο...

ελπιζω να καταφερω να ερθω Δελεαρ...

:sad:

δεν μπορω να συμπλεκταρω και μου σπαει τα νευρα..:a018: :a023: :a37: :a52:

να'στε καλα ολοι!

KaTaNaS
24/09/2007, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν μπορω να συμπλεκταρω και μου σπαει τα νευρα..

δεν εισαι ο μονος :sad:

devil's animal
24/09/2007, 13:59

το βιντεο!! εδω:

:a018:SUPERANIMAL!!!!!!!!!!! (http://www.youtube.com/watch?v=HQMRBv_q_4g)

:look:

Σωτηρη σωστος...δεν περιμενα να το΄χεις καταγραψει...

κωλοφαρδια και αυτη...:look:

να πηγαινω μπροστα απο αυτον που ειχε καμερα...και να την εχει και ανοιχτη εκεινη την στιγμη...
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

εννοειται οτι θελω και τα αλλα βιντεακια...

ξερεις πριν φτασουμε Ζατουνα..:winka:

Maira
24/09/2007, 14:08
Πάντως αν έχετε την ευγενή καλοσύνη να μου φτιάξετε ένα σιντάκι με τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες κι εμένα καλά θα ήταν!!!!

Και αν μπορούσατε να μην κάνετε περικοπές (εκτός αν είναι φώτος από το γαζάρισμα του Devil's :look: ). Δεν είναι ωραίο οι 13 να τα βλέπουν όλα και ο ένας (η μία στην προκειμένη), να δει τις μισές φωτογραφίες και τα μισά βίντεο!!!!

Παρακαλώ θερμά να μου γράψετε όλο το υλικό από την εκδρομή!!! κι αν θέλετε σας φέρνω CD/DVD. Μην πείτε σαν δικιολογεία ότι δεν έχετε:winka:

blackbusa
24/09/2007, 14:11
Πάντως αν έχετε την ευγενή καλοσύνη να μου φτιάξετε ένα σιντάκι με τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες κι εμένα καλά θα ήταν!!!!

Και αν μπορούσατε να μην κάνετε περικοπές (εκτός αν είναι φώτος από το γαζάρισμα του Devil's :look: ). Δεν είναι ωραίο οι 13 να τα βλέπουν όλα και ο ένας (η μία στην προκειμένη), να δει τις μισές φωτογραφίες και τα μισά βίντεο!!!!

Παρακαλώ θερμά να μου γράψετε όλο το υλικό από την εκδρομή!!! κι αν θέλετε σας φέρνω CD/DVD. Μην πείτε σαν δικιολογεία ότι δεν έχετε:winka:

θα φερεις και recorder???τα θες + η - η μηπως dl???

Λεωνίδας
24/09/2007, 14:12
θα φερεις και recorder???τα θες + η - η μηπως dl??? πόσο video έγραψες μωρή χαμούρα :lol: :lol: :lol:
άκου dl

Maira
24/09/2007, 14:12
θα φερεις και recorder???τα θες + η - η μηπως dl???

Τώρα αυτά που μου λες είναι λίγο κινέζικα! Νομίζω ο υπολογιστής μου παίζει και τα δύο!

Το dl δε ξέρω τι είναι!

Α και ας δούνε μερικοί μερικοί τα πμ τους!!!

blackbusa
24/09/2007, 14:19
Τώρα αυτά που μου λες είναι λίγο κινέζικα! Νομίζω ο υπολογιστής μου παίζει και τα δύο!

Το dl δε ξέρω τι είναι!

Α και ας δούνε μερικοί μερικοί τα πμ τους!!!

Kαλα κατσε να συντονιστουμε και με τους αλλους που εχουν και βλεπουμε......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οποιος εχει φωτο απο την ΦΦΦΦΦΦΦΦΦανταστικη εκδρομη μπορει να μου στειλει με email οτι φωτο βιντεακια εχει να το δωσουμε και στην Ιωαννα,να τα εχουμε και εμεις?????Thnx:wave2:

Tropeas
24/09/2007, 14:34
...ακριβώς...

dosko
24/09/2007, 14:49
τελικα πως μπορουμε να βγαλουμε τα υπολειμματα αυτου του πραγματος απο τα λαστιχα ??

βασικα στο κεντρο εχει σχεδον φυγει αλλα στα πλαγια εχει κατι ψιλα ακομα.

:sick:

taxydromos
24/09/2007, 14:57
πριν λιγο γυρισα απο το πλυντηριο......τα τελευταια κοματια στα πλαινα των λαστιχων τα εβγαλα με τα νυχια!

ο δρομος αυτος συνεδεε Στεμνιτσα με Χρυσοβιτσι..

..τους π@π@ρες εργολαβους και τους π@π@ρες που τους ανεθεσαν την δουλεια της ασφαλτοστρωσης!!:a57:

-αν λεγεται αυτο ασφαλτοστρωση...

alximistis
24/09/2007, 15:14
Μπράβο για τη βόλτα μπράβο για την παρέα και το χαβαλέ. :)
Ρε συντρόφια μια παρατήρηση όμως.
Λέτε για τις εκδορές του παιδιού περαστικά κι ανώδυνα να είναι και έχετε φαγωθεί με τα τσαλιμάκια την πίσα τα λάδια κλπ.
να κάνω μία κουλή ερώτηση!

ΓΑΝΤΙΑ φορούσε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί το χέρι το χτυπημένο δείχνει πως ή του καταστράφηκαν αλλά τριβή 40 χλμ δεν το δικαιολογεί αν ήταν καλά γαντάκια ή πως δεν φορούσε!!!
Επομένως...

Χτυπάμε σε χαζές και ανούσιες τούμπες όταν μας λείπε κάτι! Όταν δεν φοράμε όλα τα απαραίτητα.
Αν φορούσε ζητώ συγγνώμη. :)