View Full Version : Αποσυρσή Μοτοσύκλετών
Ας πούμε οτί κάποιος θέλει να αποσύρει το μηχανάκι του , δηλαδή να καταθέσει τις πινακίδες, διατηρώντας την ιδιοκτησία πλαισίου και κινητήρα για μεταπώληση . Ξέρει κάποιος διαδικασία , κόστος και γενικότερα πληροφορίες ???
Θανκξ :smilea:
KeLeYTiS
20/09/2007, 23:14
Πας με αδεια ,πινακιδα και εννοειται με πληρωμενα σηματα τελευταιου ετους και αποσυρεις στο υπουργειο μεταφορων....
το μηχανακι το κρατας εσυ
Ετσι απο περιεργεια για τι μηχανακι προκειται?
Αν θελεις απαντας ...
Λεωνίδας
20/09/2007, 23:16
γιατί έχω την εντύπωση ότι πρέπει να πας στον ΟΔΔΥ το μηχανάκι :confused:
Akatanomastos
20/09/2007, 23:18
kaneis afta pou leei o keleutis
kai meta to koufari, einai diko sou, alla xoris ousiastika xartia idioktisias,
opote me mia ipefthini dilosi les oti to doses kapou allou gia na min mplekseis kai ton epomeno pou to pire px gia antallaktika
KeLeYTiS
20/09/2007, 23:18
Λεωνιδας
Αυτο ειναι οταν κανεις αποσυρση για αγορα νεας μηχανης ...
Τοτε ναι πρεπει να παραδοσεις πρωτα το μηχανακι και παιρνοντας ενα χαρτι απο τον ΟΔΔΥ οτι το παρελαβαν μαζι με την αδεια σου,μαζι με την πινακιδα σου και (ουφ) μαζι με αποδειξεις πληρωμης σηματων 3 τελευταιων χρονων (η βεβαιωση απο την εφορια οτι ειναι πληρωμενα) πας στο υπουργειο μεταφορων ...
Λεωνίδας
20/09/2007, 23:21
ναι σωστά :wave2:
ΥΓ Anritsu αν σκοπεύεις να τα δώσεις λιγότερο από 400? στείλε πμ :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Πας με αδεια ,πινακιδα και εννοειται με πληρωμενα σηματα τελευταιου ετους και αποσυρεις στο υπουργειο μεταφορων....
το μηχανακι το κρατας εσυ
Ετσι απο περιεργεια για τι μηχανακι προκειται?
Αν θελεις απαντας ...
ΚΕΠ δεν γίνεταί ??? Παραβόλο ??? Και αν ας πούμε κάποιος αγοράσει μοτερ με υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη που το απέσυρε , βγάζει αδεία κανονικά η του βάζει φερινγκ :winka: ????
Τα καλύτερα δεν μου λέτε ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ναι σωστά :wave2:
ΥΓ Anritsu αν σκοπεύεις να τα δώσεις λιγότερο από 400? στείλε πμ :winka:
Εισαι τρέλος ???? Εκλεισά τρελό deal . Απόψε δεν παίζει να κοιμηθώ . :beer: :rotflmao: . Και μόλις πεσουνε οι υπογραφές κερνάω τεροπίτα
KeLeYTiS
21/09/2007, 00:08
Xμμ αυτο πρεπει να το ρωτησεις
Παντως η αποσυρση μοτο για αγορα νεας δεν γινεται μεσω ΚΕΠ
Τωρα αυτο που θελεις να κανεις εσυ ισως γινεται ..
Καλυτερα να ρωτησεις η να ψαξεις το site του ΚΕΠ
Το μοτερ αφου παραδωσεις χαρτια ΛΟΓΙΚΑ δεν μπορεις να το πουλησεις για κυκλοφορια,βεβαια στην Ελλαδα ειμαστε ολα γινοντε ...
ΥΓ)Πειτε ρε παιδια και σε μενα για τι μηχανακι μιλαμε θα σκασω :uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Xμμ αυτο πρεπει να το ρωτησεις
Παντως η αποσυρση μοτο για αγορα νεας δεν γινεται μεσω ΚΕΠ
Τωρα αυτο που θελεις να κανεις εσυ ισως γινεται ..
Καλυτερα να ρωτησεις η να ψαξεις το site του ΚΕΠ
Το μοτερ αφου παραδωσεις χαρτια ΛΟΓΙΚΑ δεν μπορεις να το πουλησεις για κυκλοφορια,βεβαια στην Ελλαδα ειμαστε ολα γινοντε ...
ΥΓ)Πειτε ρε παιδιά και σε μένα για τι μηχανάκι μιλάμε θα σκάσω :uplate:
Έλεγα να κάνω τράμπα μοτέρ Bros 650 στο δικό μου 400αρί αλλά βλέπω πιο εύκολο τελικά να κρατήσω το 650 οπώς είναι , να του βάλω επάνω τα πράγματα τα καλά από το 400 (φίλτρα εξάτμιση) να γδύσω το δικό μου από οτιδήποτε αξίας και να το μεταβιβάσω αν το θέλει κάποιος σε λογική τιμή για να κάνει απόσυρση . Πως σας φαινεταί η ιδέα μου ?
:o
supergeorge
06/10/2007, 07:28
Πρώτον αν έχεις BROS 650 σε ΖΗΛΕΥΩ :bigcry:
2ον ναι ενδιαφέρομαι για το 400 να το αποσύρω στείλε PM με το τηλέφωνο:wave2: