PDA

View Full Version : Σιχαθηκα το Azax...

menos
21/09/2007, 10:46
Εχει καταντησει εκνευριστικο να βρισκομαι πισω απο αυτοκινητα που εχουν πιτσιλιστιρια τζαμιων χωρις να τα εχουν ρυθμισει και να σημαδευουν τον ουρανο αντι τα τζαμια τους:a24: Δεν υπαρχει βεβαια ιδιαιτερο προβλημα οταν η ζελατινα του κρανους ειναι κλειστη γιατι την βγαζεις καθαρη με λιγες σταμπες, αλλα επειδη τις περισσοτερες φορες που ειμαστε στην πολη η ζελατινα μενει ανοιχτη, ανακαλυπτεις ολες τις γευσεις των απορρυπαντικων AZAX, FORTE, CILLIT BANG και δεν ξερω τι αλλο επειδη καποιοι δεν θελουν να πιασουν αλατι στα πιτσιλιστηρια τους και μας συμμαδευουν με αυτα τα φαρμακα!!! Ετσι μου'ρχεται να παρω κανα νεροπιστολο με AZAX και να τους καταβρεχω!!! "Σ'αρεσει μαλ.... σ'αρεσει"?:hypnotize

sober
21/09/2007, 10:48
:lol: :lol: :lol: :lol:

Και που να φορας και τα ''καλα'' σου και να σε κανουν χαλια!!! Τρελλο ξενερωμα!!!

makis206
21/09/2007, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Και που να φορας και τα ''καλα'' σου και να σε κανουν χαλια!!! Τρελλο ξενερωμα!!!

Δεν οδηγάμε μοτοσυκλέτα με τα "καλά" μας ! :o

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

AFTER
21/09/2007, 10:53
Οταν το αυτοκινητο ειναι σε πορεια, τοτε οσο ρυθμισμενα και να ειναι, πεταγεται πισω το νερο

Εχω βαρεθει και εγω να κανω υποδειξεις

Μια φορα μου το εκανε ενας με αμαξι, και μετα πηγα και εγω απο μπροστα, και εβαλα και τους δικους μου
Σε πληροφορω οτι με εβρισε κιολας!!!!!
Οποτε καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να κανεις διαλογο με αυτα τα ατομα

Υ.Γ. Αν σκεφτεται κανεις ''μα που βρισκονται αυτα τα ατομα'', θα σας απαντησω, οτι μπορουσατε ευκολα να τους συναντησετε την περασμενη κυριακη στα εκλογικα κεντρα, την στιγμη που βγαζουν κυβερνησεις(και τις πρωην)
Τελος, οποιος καταλαβε, καταλαβε :ZZZ:

menos
21/09/2007, 10:55
Ναι,ναι... Απο δω και περα θα βγαινουμε τα σαββατοβραδα με ολοσωμη στολη,γαντια,μποτες αλλα.... πλεον δεν θα μας ανησυχουν τα πιτσιλιστηρια!!!:lol: :lol: :lol:

tati
21/09/2007, 11:04
χαχαχα και εγώ νόμιζα πως ήμουν η μόνη που με πιτσίλαγαν καθε φορά:lol:

είδες αν δε καβαλάει ο άλλος δε σκέφτεται τον μοτοσυκλετιστή...λογικό κάπως:wacko:

makis206
21/09/2007, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati

Εγώ που είμαι πρόστυχος τι να καταλάβω τώρα βρε τατάκι μας ;:D

:lol: :lol:

sober
21/09/2007, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati

είδες αν δε καβαλάει ο άλλος δε σκέφτεται τον μοτοσυκλετιστή...λογικό κάπως:wacko:

Πολυυυυ ''καπως'' ομως!!

:lol: :lol: :lol: :wave2:

RαNd
21/09/2007, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Ναι,ναι... Απο δω και περα θα βγαινουμε τα σαββατοβραδα με ολοσωμη στολη,γαντια,μποτες αλλα.... πλεον δεν θα μας ανησυχουν τα πιτσιλιστηρια!!!:lol: :lol: :lol:

Το νεροπιστολο ξεχασες :p

Ενναλακτικα μπορεις να να βαλεις μεσα υγρα μπαταριας, φρενων κλπ . .. :evil: :evil:

kiriakost
21/09/2007, 11:10
Μη φοβάστε το πιτσίλισμα , μόνο το κουτσούλισμα !! :lol:

menos
21/09/2007, 11:11
Καλυτερα να ριχνουμε και μια μολοτωφ οπου βρουμε ανοιχτο τζαμι.....Ε δεν θα γινω και χουλιγκανι εξαιτιας τους:nono:

Λεωνίδας
21/09/2007, 11:14
ρε παιδιά τι υγρά φρένων azax και αηδίες λέτε να ρίχνετε στον κόσμο :sick: :sick: :sick:
τα πρωινά ούρα είναι τσάμπα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

menos
21/09/2007, 11:16
Σιγα μην τους χεζω και το πορτ-μπαγκαζ:rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol:

RαNd
21/09/2007, 11:17
Τη μερα των εκλογων που ειχαμε παει Τερα (Περα) Πετρα μου ηρθαν ποοοολυ κοντα αρκετες απο τις
σημαιες που κραταγαν οι "ψηφοφοροι", εν κινηση φυσικα! ! . . .

Ενας απο αυτους οριακα την γλυτωσε και δεν την αρπαξα να του τη καρφωσω στο ματι . . .
:mad: :mad:

Να μην μιλησω για γοπες εδαφους-αερος απο αυτοκινητα . . . :lol: :lol:

Λεωνίδας
21/09/2007, 11:25
Σιγα μην τους χεζω και το πορτ-μπαγκαζ:rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol: το έχω προσπαθήσει αλλά δεν το ανοίγουν οι π...δες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

menos
21/09/2007, 11:25
Τη μερα των εκλογων που ειχαμε παει Τερα (Περα) Πετρα μου ηρθαν ποοοολυ κοντα αρκετες απο τις σημαιες που κραταγαν οι "ψηφοφοροι", εν κινηση φυσικα! ! . . . Ενας απο αυτους οριακα την γλυτωσε και δεν την αρπαξα να του τη καρφωσω στο ματι . . .

Αφου δεν πιτσιλουσε κιολας....:D

makis206
21/09/2007, 11:45
Αφου δεν πιτσιλουσε κιολας....:D

Να δω τότε που θα του την κάρφωνε :lol: :lol:

Meno έχεις πμ !!:winka:

:lol:

sober
21/09/2007, 11:48
Καλυτερα να ριχνουμε και μια μολοτωφ οπου βρουμε ανοιχτο τζαμι.....Ε δεν θα γινω και χουλιγκανι εξαιτιας τους:nono:

Βαζω στουπι κ ''υλικο'' ... βαζεις το μπουκαλι???

:evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

devil's animal
21/09/2007, 12:03
εγω παλι δεν το βλεπω τοσο προβλημα...

ασε που σπανια καθομαι πισω απο κουτια (μονο αν εχει τοσο πυκνη κινηση και δεν χωραω να διηθησω)...

βεβαια το καλοκαιρι κανει λιγο δροσια...
:hypnotize :uplate: :ninja:

:lol: :lol: :lol: :lol:

menos
21/09/2007, 12:08
Μα..... το καλοκαιρι μας πιτσιλανε:mad: Το χειμωνα βρεχει!!:rolleyes:

makis206
21/09/2007, 12:19
Μα..... το καλοκαιρι μας πιτσιλανε:mad: Το χειμωνα βρεχει!!:rolleyes:

Το χειμώνα παίρνουμε το αυτοκίνητο και πιτσιλάμε τους αποπίσω !:o

:lol: :lol: :lol:

menos