PDA

View Full Version : Ψάρεμα

super_toto
21/09/2007, 11:19
Λοιπόν δεν ξέρω πως μας την βάρεσε αλλά με δυο φιλαράκια μου αποφασίσαμε φέτος να πηγαίνουμε για ψάρεμα.

Χθές πήγαμε και προμηθευτήκαμε εξοπλισμό, καλάμια, μηχανάκια, πετονιές, αγκίστιρα, βαρίδια σκουλικια και αλλα καλούδια. Μιλάμε πάντα για ψάρεμα από στεριά.

Αν ξέρει κανείς κάνα καλό μέρος για ψάρεμα κοντά στην Αθήνα, ας ποστάρει να μας βοηθήσει και εμάς στην φιλόδοξη προσπάθειά μας να κόψουμε την αγορά ψαριών. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα φάω πολύ ψάρι :p :p :p

CARP
21/09/2007, 12:31
Ωραίοςςςς......

Επειδή είμαι ερασιτέχνης ψαρας και εγώ ( σε λίμνη) σου λέω τι
να μάθεις πρώτα απο όλα......

Του ψαρά και του κυνηγού το πιάτο 10 φορές είναι αδειανό
και μιά γεμάτο.....

οπότε ετοιμάσου......

για μεγάλες πείνες....:lol: :lol: :lol: :lol:

υ.γ Αυτό που λένε για το ψάρεμα και το ........άλλο μην το πιστευεις

είναι φήμες

sniper
21/09/2007, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Λοιπόν δεν ξέρω πως μας την βάρεσε αλλά με δυο φιλαράκια μου αποφασίσαμε φέτος να πηγαίνουμε για ψάρεμα.

Χθές πήγαμε και προμηθευτήκαμε εξοπλισμό, καλάμια, μηχανάκια, πετονιές, αγκίστιρα, βαρίδια σκουλικια και αλλα καλούδια. Μιλάμε πάντα για ψάρεμα από στεριά.

Αν ξέρει κανείς κάνα καλό μέρος για ψάρεμα κοντά στην Αθήνα, ας ποστάρει να μας βοηθήσει και εμάς στην φιλόδοξη προσπάθειά μας να κόψουμε την αγορά ψαριών. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα φάω πολύ ψάρι :p :p :p

Χμμμ... διαβάστε για το τι πρέπει να κάνετε....

Να πάτε με κάποιον που ξέρει.....

Το να ρίξετε την πετονιά απο την στεριά (εκεί που θέλετε) είναι τέχνη και θέλει εξάσκηση.... Για να μην πούμε για τα δολώματα, μαλάγρες, τύπους αγκιστριών κλπ κλπ....

dio650gs
21/09/2007, 12:57
Απο γνωστούς και φίλους που ασχολούνται...
Λαύριο , Λουτράκι, Νέα Μάκρη , Λίμνη Ηραίου είναι μερικές από τις κοντινές τοποθεσίες για ψάρεμα.

Καλές Δουλειές και υπομονή....

Julius
21/09/2007, 13:07
Mages mono sto kavouri mhn pate giati katevenei enas filos me KTM kai @#$ sthn paralia kai tha ton enoxleite

:rotflmao:

XTMPAM
21/09/2007, 13:08
ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ......ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ!!!:lol:

sniper
21/09/2007, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Mages mono sto kavouri mhn pate giati katevenei enas filos me KTM kai @#$ sthn paralia kai tha ton enoxleite

:rotflmao:

Είναι γνωστός Μάστερ ταβλαδόρος; :rolleyes:

:lol: :lol: :lol:

dodos_1
21/09/2007, 13:13

ως λατρης και εγω της παρακτιας αλιειας θα σου πω μερικους προορισμους.Σαλαμινα,αλεποχωρι,πορτο ραφτη,κακια θαλασσα,Λαυριο(λιμανι),κ.α.Εγω συνηθως ψαρευω βραδυ στα μερη που σου ανεφερα.καλες ψαριες να εχεις.:wave2:

Julius
21/09/2007, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είναι γνωστός Μάστερ ταβλαδόρος; :rolleyes:

:lol: :lol: :lol:

oxi re, to thirio o kolitos toy me ta aspra malia sthn kefali

super_toto
21/09/2007, 13:21
Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά.

Να σας πω και μια αστεία ατάκα φίλου που τον ζάλησα με το ψάρεμα αυτές τις μέρες.

Διάλογος:

Φίλος: Το ψάρεμα είναι άσκηση Ζεν
super_toto: Τι? Κινεζική φιλόσοφία, άσκηση υπομονής κτλ???
Φίλος: Οχι . Ζεν Τσιμπάει...

powerphot
21/09/2007, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
ως λατρης και εγω της παρακτιας αλιειας θα σου πω μερικους προορισμους.Σαλαμινα,αλεποχωρι,πορτο ραφτη,κακια θαλασσα,Λαυριο(λιμανι),κ.α.Εγω συνηθως ψαρευω βραδυ στα μερη που σου ανεφερα.καλες ψαριες να εχεις.:wave2:
Κι έλεγα, "θα το δει, δε θα το δει!":lol:
Γεια σου ρε Θόδωρα:wave2:
τελικά δεν πήγαμε κι εμείς.... :rolleyes:

mourgakos
21/09/2007, 14:26
38.5 περιπου χιλιομετρο παραλιακης,στου παπαδοπουλου,εκει παω εγω,οποτε θελετε....
εχει σπαρους,γυλους,χανους,εχω βγαλει και σμερνες 2 με το πεταχταρι(μου βγηκε ο κ-λ-ς)
και εχει και ενα γαματο καντινομαγαζι για τρελα μπυρονια,και ωραια σημεια για ξαπλα στους
βραχους.
πληροφοριες μεταβασης

αφου περασεις την αγια μαρινα απο παραλια ,και το ς και δεις την κατηφορα με τα
φαναρια,μετα εχει μια δεξια στροφη,και μια ευθεια που στο τελος εχει μια αριστερη,στην μεση περιπου παρεμβαλεται μια ψαροταβερνα με ενα ξυλινο βαρκακι να φαινεται,μετα μια σχολη καταδυσης,και οπως βλεπεις την αριστερη στροφη,εσυ κανεις δεξια σε ενα μπαι πασ,και δεξια σμεσως στο μικρο στενακι.

και βουαλα...

:lol:

super_toto
21/09/2007, 16:08

Το να ρίξετε την πετονιά απο την στεριά (εκεί που θέλετε) είναι τέχνη και θέλει εξάσκηση.... Για να μην πούμε για τα δολώματα, μαλάγρες, τύπους αγκιστριών κλπ κλπ....

Και γιατί να μην πούμε? , να πούμε

super_toto
21/09/2007, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
38.5 περιπου χιλιομετρο παραλιακης,στου παπαδοπουλου,εκει παω εγω,οποτε θελετε....
εχει σπαρους,γυλους,χανους,εχω βγαλει και σμερνες 2 με το πεταχταρι(μου βγηκε ο κ-λ-ς)
και εχει και ενα γαματο καντινομαγαζι για τρελα μπυρονια,και ωραια σημεια για ξαπλα στους
βραχους.
πληροφοριες μεταβασης

φαναρια,μετα εχει μια δεξια στροφη,και μια ευθεια που στο τελος εχει μια αριστερη,στην μεση περιπου παρεμβαλεται μια ψαροταβερνα με ενα ξυλινο βαρκακι να φαινεται,μετα μια σχολη καταδυσης,και οπως βλεπεις την αριστερη στροφη,εσυ κανεις δεξια σε ενα μπαι πασ,και δεξια σμεσως στο μικρο στενακι.

και βουαλα...

Ήδη είμαι εκεί νοερά, δεν ξέρω αν θα πάω αυτό το σκ γιατί έχουμε κανονίσει για Αλεποχώρι, αλλά θα το επισκευθώ στο μέλλον,

thanx fisherman!!!

sniper
21/09/2007, 16:13
Και γιατί να μην πούμε? , να πούμε

Γιατί εδώ είναι χώρος για μοτοσακά.... Κι όχι για ψάρεμα.... :D

super_toto
21/09/2007, 16:15
Γιατί εδώ είναι χώρος για μοτοσακά.... Κι όχι για ψάρεμα.... :D

Ναι αλλά θα πάμε με τα μηχανάκια ...

super_toto
21/09/2007, 16:19
.

105470

super_toto
21/09/2007, 16:21
,

105469

stefanos
21/09/2007, 23:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
βραχους.
πληροφοριες μεταβασης

φαναρια,μετα εχει μια δεξια στροφη,και μια ευθεια που στο τελος εχει μια αριστερη,στην μεση περιπου παρεμβαλεται μια ψαροταβερνα (*)με ενα ξυλινο βαρκακι να φαινεται,μετα μια σχολη καταδυσης,και οπως βλεπεις την αριστερη στροφη,εσυ κανεις δεξια σε ενα μπαι πασ,και δεξια σμεσως στο μικρο στενακι.

και βουαλα...(**)

*: "Μουράγιο"
**: "bali"

Και εγώ μια φορά είχα ρίξει ένα παραγάδι απέναντι απο την "τρύπα του......." στα πολυβολεία και το έβλεπα απο το μαγαζί δίπλα στην εκκλησία, αλλά για κάποιο λόγο δεν έπιασα τίποτα
:p

OrEsTiS82
22/09/2007, 06:19
Ενα μερος κοντα σχετικα στην Αθηνα για ψαρεμα ειναι το Σουνιο, ωραια διαδρομη και απο ψαρια δεν ξερω γιατι εχω να παω για ψαρεμα 10 χρονια.
Παλια κατι "καλόγριες" επιανα (οχι αυτες στα μοναστηρια,το μαυρο ψαρακι λεω)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: