PDA

View Full Version : CBR600RR gone in 30 seconds...

sapila racing
21/09/2007, 17:10
Προχωρείστε στα 3 λεπτα....

Είναι θλιβερο το πόσο γρήγορα το σηκώνουν, κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Βάζετε όλοι κλειδαριές σε σταθερό σημείο!!!

http://www.youtube.com/watch?v=D96QM-lzLM8

dimokritos
21/09/2007, 17:15
να τους κοπούν τα χέρια τους παλιοφούστηδες :yuck: :a016: :a016: :a016:

gcrook
21/09/2007, 18:07
Καλα ρε παιδια το ειδατε εκεινο το ντερεκι τον μαυρο που την σηκωσε σαν ποδηλατο;
Σκεψου να ερχοσουν τρεχοντας και να του ελεγες "ασε την μηχανη κατω ρε!" και να σου εριχνε ενα βλεμμα....
-Ειπες κατι;
-Οχι ρε φιλε να βαλω ενα χερακι μην γρατζουνισουμε την καροτσα...:eyepop:

Defiant
21/09/2007, 18:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καλα ρε παιδια το ειδατε εκεινο το ντερεκι τον μαυρο που την σηκωσε σαν ποδηλατο;
Σκεψου να ερχοσουν τρεχοντας και να του ελεγες "ασε την μηχανη κατω ρε!" και να σου εριχνε ενα βλεμμα....
-Ειπες κατι;
-Οχι ρε φιλε να βαλω ενα χερακι μην γρατζουνισουμε την καροτσα...:eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
21/09/2007, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πολύ αστείο όντως..... :a31:

Defiant
21/09/2007, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Ναι ρε MILITARIS TEMPLI :rotflmao: ειναι αστειο αυτο που εγραψε ο Κρουκης

dirtbird
21/09/2007, 18:16

Άσε που δεν χρειάζεται να είσαι μαύρος για να σηκώσεις ένα CBR600RR 20 πόντους...

:rolleyes: :rolleyes:

VANDA
21/09/2007, 18:19
Ναι ρε MILITARIS TEMPLI :rotflmao: ειναι αστειο αυτο που εγραψε ο Κρουκης

Αστον μωρέ, είναι ξινός!

(και πονάει και το θέμα...)

Defiant
21/09/2007, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Αστον μωρέ, είναι ξινός!

(και πονάει και το θέμα...)

Καταλαβαινω αλλα νομιζω οτι ψαχνεται

sniper
21/09/2007, 18:43
Καταλαβαινω αλλα νομιζω οτι ψαχνεται

Όταν σου κλέψουν ένα μηχανάκι 6 μηνών έλα να μου πεις τι φτιάχνεται και πως..... :rolleyes:

105489

Defiant
21/09/2007, 18:52
Όταν σου κλέψουν ένα μηχανάκι 6 μηνών έλα να μου πεις τι φτιάχνεται και πως..... :rolleyes:

Ρε συ Ναιτη :lol: θες να στο κανω λιανα

οκ

Γελασα με αυτα που εγραψε ο Κρουκης οχι με το οτι κλεβουν μηχανακια

νταξει τωρα?

zephyr1
21/09/2007, 18:59
Συγκλονιστικο :eyepop:.

Ταξιδευτής
22/09/2007, 00:02
:sad: :sad: :sad: Τι να πω....

Μονο να τους κοπουν τα χερια των παλιο@$$@#@#!!!! :mad: :mad: :mad:

Αμαρτια..... :(

Maira
22/09/2007, 00:09
ΟΚ απίστευτο!!!!

Να κάνω όμως μια παρατήρηση????

Δε ξέρω σε ποια ΄χωρα τραβήχτικε το βιντεάκι αλλά μήπως παρατήρησε κανείς πόσες μηχανές πέρασαν και στις δύο κατευθύνσεις στα 4 περίπου λεπτά????

Γιατί αν δεν είναι μηδέν, δεν πρέπει να ξεπερνάνε τις 3!!!!!

:eek: :eek: :eek: :eek:

Nikoskazer2000
22/09/2007, 00:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
ΟΚ απίστευτο!!!!

Να κάνω όμως μια παρατήρηση????

Δε ξέρω σε ποια ΄χωρα τραβήχτικε το βιντεάκι αλλά μήπως παρατήρησε κανείς πόσες μηχανές πέρασαν και στις δύο κατευθύνσεις στα 4 περίπου λεπτά????

Γιατί αν δεν είναι μηδέν, δεν πρέπει να ξεπερνάνε τις 3!!!!!

:eek: :eek: :eek: :eek:

"Honda CBR600RR 2007 being stolen caught on camera. This motorcycle was stolen in Brooklyn, NY on 08/17/2007 at 2:16PM"

:sad:

gcrook
22/09/2007, 00:36
Καλα νταξει.....:rolleyes:

OrEsTiS82
22/09/2007, 01:57
Αμα στην βαλει ο αλλος στο ματι την μοτοσυκλετα σου δεν εχεις πολλες πιθανοτητες να γλυτωσεις...

Nikoskazer2000
22/09/2007, 02:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Αμα στην βαλει ο αλλος στο ματι την μοτοσυκλετα σου δεν εχεις πολλες πιθανοτητες να γλυτωσεις...

Αν ομως τον πιάσεις ΕΣΥ, τότε ΑΥΤΟΣ δεν έχει πολλές πιθανότητες να γλυτώσει. :mad:

OrEsTiS82
22/09/2007, 06:02
Ετσι ειναι πες τα!!!!!!!!
Προσωπικα δεν αφηνω το δικο μου ποτε χωρις να το βλεπω, και το κρυβω στο γκαραζ με λουκετο και συρματοπλεγματα οπου χωραει να περασει μεχρι και γατα.
Καποια βράδια ομως το αφηνω σε καποιο συγκεκριμενο μερος στην Αθηνα μονο του αλλα εχω αρκετους φιλους στη περιοχη και ξερουν οτι ειναι δικο μου και δε το πειραζουν.

SAM46
22/09/2007, 08:37
πω πω ρε φιλε τι ηταν αυτο!!!!!

το θρασος τους ηταν πολυ μεγαλο παντος!!!!

το σηκωσανε το μηχανακι σαν ποδηλατο!!!

δεν ξερω σε αυτες τις περιπτωσεις τι πρεπει να κανεις!ειναι δικοπο μαχαιρι.

και αντε οτι τους προλαβαινεις οπως ειπε πιο πανω ενας συμφορουμιτης,τι κανεις?

ζητας τα ''ρεστα''?

αρχιζεις και φωναζεις?

κανεις τον ''αλεκο''?

αυτοι για να κλεβουν ετσι στεγνα μεσα σε τοσο κοσμο μηχανακια προφανος θα ειναι ετοιμοι για ολα!!

:(

ktm640lc4
22/09/2007, 09:08
Πω ρε πουστη μου πονεσε αυτο....................

Σαν να ηταν δικο μου. :( :mad:

Ρε τον πουστη δεν μπορουσε να παρει φωτια το αμαξι και να καουν ζωντανοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;

Δεν μπορουσε να ειναι αληθινο το Hostel να τον παρω να του δειξω πως μπαινουν ανετα τα 600αρια στον κωλο......................................με το πλαι.

Μου εχουν κλεψει και ξερω το συναισθημα.............................

Σκατα στον ταφο του πουστη...........................................................................

Ταξιδευτής
22/09/2007, 10:17
Παντως ρε παιδια, να κανω δυο παρατηρησεις;;

Καταρχας, το παλικαρι που ειχε τη μηχανη αναφερει στα σχολια οτι η μηχανη ηταν 4 εβδομαδων.

Και λεω εγω τωρα: πας και αφηνεις χυμα ενα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ CBR RR, στο Brooklyn της Νεας Υορκης και μαλιστα ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ;; :hypnotize :hypnotize :hypnotize

Ε δεν πας γυρευοντας μετα;;; :mad:

Και κατι αλλο που μου κινησε την περιεργεια και ειναι "προς γνωση και συμμορφωση": το βιντεο δειχνει οτι το πρασινο βανακι των κλεφτων επι 2+ λεπτα ειχε σταματησει στο πλαι του δρομου κανοντας κατι περιεργα μικρα μπρος πισω, και γενικα ΦΑΙΝΟΤΑΝ οτι κατι "υποπτο" παιζει... Παντα κοιταζω για περιεργες κινησεις οχηματων κοντα στο σπιτι μου, αλλα τωρα θα ειμαι ακομα πιο προσεκτικος... :sick: :mad:

devil's animal
22/09/2007, 10:26
τους καργι0ληδες!!!!:a52: :a37: :a023: :a015: :a016:

sam46:αν εβλεπα εγω οτι μου κλεβουν το μηχανακι....

και ο ιδιος ο saq attack με ολη την dream team να ηταν...

θα επαιζα πολυ ξυλο....και ας τις ετρωγα:rolleyes:

ξερεις τι λενε για τους καβγαδες : "αυτος που εχει αδικο και το ξερει...ειναι κατα 90% βεβαιο οτι θα τις φαει"

βεβαια πανω στα νευρα σου δεν υπολογιζεις πολλα πραγματα και ποτε δεν ξερεις τι θα γινει...
πολυ ασχημη καταληξη ή για σενα η γι'αυτους....ειδικα αν καποιος απ΄τους δυο κουβαλαει σιδερικο...
:sad:

project.breeze
22/09/2007, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από SAM46
πω πω ρε φιλε τι ηταν αυτο!!!!!

το θρασος τους ηταν πολυ μεγαλο παντος!!!!

το σηκωσανε το μηχανακι σαν ποδηλατο!!!

δεν ξερω σε αυτες τις περιπτωσεις τι πρεπει να κανεις!ειναι δικοπο μαχαιρι.

και αντε οτι τους προλαβαινεις οπως ειπε πιο πανω ενας συμφορουμιτης,τι κανεις?

ζητας τα ''ρεστα''?

αρχιζεις και φωναζεις?

κανεις τον ''αλεκο''?

αυτοι για να κλεβουν ετσι στεγνα μεσα σε τοσο κοσμο μηχανακια προφανος θα ειναι ετοιμοι για ολα!!

:(

Τί κάνεις;Αναλαμβάνεις δράση,βρίσκεις κανένα ματσούκι,ρόπαλο κτλ και τους βαράς στα πόδια,στα πλευρά κτλ (όχι στο κεφάλι).Πίστεψε με,με τα νεύρα και το σοκ που θα έχεις πάθει δεν θα καταλάβεις για πότε θα τους έχεις ρίξει κάτω.Δυστυχώς αυτή είναι η μόνη λύση...

PsyCost
23/09/2007, 00:19
Εγώ είμαι σίγουρος οτι αν τύχει επιστρέφοντας να πάρω τη μηχανή,να δω οτι κάποιος την μπαγλαρώνει του σκάω το κράνος και του ανοίγω το κεφάλι.Το τί θα κάνει από κει και μετά είναι δικό του πρόβλημα και θέμα.Ο μόνος δυσταγμός που ίσως έχω σε αυτό δεν είναι αν θα ψοφήσει ή όχι το τσογλάνι,αλλά να μην πάω εγώ φυλακή.
Γιατί όπως και να το κάνουμε,ωραία τα λέτε.Αλλά πώς θα γίνει όπου πας να κλειδώνεις τη μηχανή σε σταθερό μέρος;;Εγώ όπου πάω έχω κάτω από τη σέλα 2 κλειδαριές δισκοφρένου 1 για κάθε τροχό.Πρέπει να κουβαλάω και την κουλούρα;Άντε και την κουβάλησα.Η κουλούρα είναι 1.40 που σημαίνει οτι πρέπει ο τροχός να είναι ακριβώς δίπλα σε κολώνα η κάτι τέτοιο,δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να πιάνει σε δέντρο.Καταλαβαίνετε πώς είναι δύσκολο το κλείδωμα σε σταθερό μέρος.

blackbusa
23/09/2007, 00:44
Οντως το βιντεακι ειναι γαμησετα.........στο θεμα ομως τι κανεις,παιζουν πολλα.....φανταζομαι εκει στο brooklyn δεν μπορεις να κανεις και πολλα.....παιζουν πολλα κουμπουρια.....αν και φανταζομαι απο την πινακιδα θα τους βρουνε,βρεικανε....επειδη και εδω οι καιροι εχουν γινει δυσκολοι,και δεν τσαμπουκαλεβομαστε ποτε με αγνωστο,θεωρω η μονη λυση ειναι,διακριτικη παρακολουθηση και μολις φτασουν στον προορισμο τους τηλεφωνακι στους μπατσους......ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ.....κυκλοφορουν εξω πολλοι μαλακες με σιδερα που δεν κολλονουν να τα χρησημοποιησουν......

Υ.γ. Ποτε τετοια τσογλανια δεν κυκλοφορουν μονα τους.....μειλαμε για οργανωση....3-4 ατομα στανταρ......γι αυτο για μαλακιες με κρανη και ξυληκια κομμενα.....ειστε χαμενοι και πολυ ασχημα μαλιστα....

Nikoskazer2000
23/09/2007, 02:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Οντως το βιντεακι ειναι γαμησετα.........στο θεμα ομως τι κανεις,παιζουν πολλα.....φανταζομαι εκει στο brooklyn δεν μπορεις να κανεις και πολλα.....παιζουν πολλα κουμπουρια.....αν και φανταζομαι απο την πινακιδα θα τους βρουνε,βρεικανε....επειδη και εδω οι καιροι εχουν γινει δυσκολοι,και δεν τσαμπουκαλεβομαστε ποτε με αγνωστο,θεωρω η μονη λυση ειναι,διακριτικη παρακολουθηση και μολις φτασουν στον προορισμο τους τηλεφωνακι στους μπατσους......ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ.....κυκλοφορουν εξω πολλοι μαλακες με σιδερα που δεν κολλονουν να τα χρησημοποιησουν......

Υ.γ. Ποτε τετοια τσογλανια δεν κυκλοφορουν μονα τους.....μειλαμε για οργανωση....3-4 ατομα στανταρ......γι αυτο για μαλακιες με κρανη και ξυληκια κομμενα.....ειστε χαμενοι και πολυ ασχημα μαλιστα....

Ναι ρε Πάνο αλλα...ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...δλδ...δεν θα τα πάρεις πολύ άσχημα στο κρανίο αμα δεις να γίνεται αυτό μπροστά στα μάτια σου; Χωρίς να υπολογίσεις τίποτα εκείνη τη στιγμή;

Είμαι ήρεμος άνθρωπος με μεγάλη υπομονή, αλλα σε κάτι τέτοιο δεν θα κάτσω να κοιτάω με σταυρωμένα τα χέρια.

Defiant
23/09/2007, 07:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ναι ρε Πάνο αλλα...ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...δλδ...δεν θα τα πάρεις πολύ άσχημα στο κρανίο αμα δεις να γίνεται αυτό μπροστά στα μάτια σου; Χωρίς να υπολογίσεις τίποτα εκείνη τη στιγμή;

Είμαι ήρεμος άνθρωπος με μεγάλη υπομονή, αλλα σε κάτι τέτοιο δεν θα κάτσω να κοιτάω με σταυρωμένα τα χέρια.

Καλα αλλα αμα δεις τα σιδερικα θελω να δω τι θα κανεις

VanDiemen
23/09/2007, 09:06
Έχει δίκιο ο blackbusa (κατά τη γνώμη μου).
Πάνω απ' όλα πρέπει να υπολογίζουμε τη ζωή και την υγεία μας και μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα. Ακόμη και να μπορούμε, το βρίσκω τραβηγμένο να τους προκαλέσουμε ανεπανόρθωτη ζημιά. Οι μοτοσυκλέτες αντικαθίστανται εύκολα! Βέβαια κι εγώ εκ του ασφαλούς μιλάω. Δε μπορώ να ξέρω πως θα αντιδρούσα εν βρασμώ.

OrEsTiS82
23/09/2007, 11:59
Ειναι και αρκετα συνεργεια στο κολπο... δεν παω εγω πχ να κλεψω ενα CBR'07 και να το κρυψω στον κηπο μου η να το αφησω εξω απο το σπιτι και να το λυσω για ανταλλακτικα,πρεπει να εχω ειδικο χωρο να το λυσω, να το κρυψω, φορτηγακι για να παω να εξαφανισω οποια μερη δε θα μου χρειαστουν.
Πριν λιγα χρονια που ηταν μοδα τα Saxo και Rallye υπηρχε ενα συνεργειο στο Περιστερι που ειχε κλεψει πανω απο 100 αυτοκινητα για ανταλλακτικα μεσα σε λιγο καιρο, ομως την πατησαν απο μ@λ@κι@ τους,πετουσαν καποια μερη απο τα αυτοκινητα εξω απο το συνεργειο,κινησαν τις υποψιες, τους παρακολουθησαν και τους επιασαν.

Nikoskazer2000
23/09/2007, 23:03
Καλα αλλα αμα δεις τα σιδερικα θελω να δω τι θα κανεις

Καλά αμα δω σιδηρικό δεν μπορώ να κάνω και πολλά: η σφαίρα είναι σφαίρα και τρυπάει και τους πιο σκληρόπετσους, αλλα αμα δεν κρατάνε...:a26:

675
23/09/2007, 23:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Προχωρείστε στα 3 λεπτα....

Είναι θλιβερο το πόσο γρήγορα το σηκώνουν, κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Βάζετε όλοι κλειδαριές σε σταθερό σημείο!!!

http://www.youtube.com/watch?v=D96QM-lzLM8

να πα να γ@μηθουν οι πουστηδες που να τους κλεισει η κωλοτρυπιδα και να μη μπορουν να τους ξαναγ@μησουν στη πουτ@να τη φυλακη που μακαρι να καταληξουν:mad: :mad: :mad: