Σύνδεση

View Full Version : Fmx650 Vs Drz400

Σελίδες : 1 [2] 3

makis206
25/09/2007, 08:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
τι είναι?? ε οχι!!
:bawl: :bawl:
όμορφο χτ ήταν μονο του 89 απο κει και πέρα.....:yuck:

Είδες ;

Βουλωμένο γράμμα διαβάζω ο πούστης :lol: :lol: :lol:

tati
25/09/2007, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:eyepop:

Πως φαίνεται το κορίτσι που ανέβασε τον πήχη βρε παιδί μου !:o

:a20: :a20: :a23: :a23:

:rotflmao: :rotflmao:

( οχι πολλές πολλές αγάπες και επιβραβεύσεις στις διαμάχες είμαστε :lol: )

makis206
25/09/2007, 09:41
(οχι πολλές πολλές αγάπες και επιβραβεύσης στις διαμάχες είμαστε :lol: )

Κουλάδι !:evil:

tati
25/09/2007, 09:47
Κουλάδι !:evil:

πόσο αγαπάω αυτο το παλικάρι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

450 rulzzzzzzzzzzz:alien:

makis206
25/09/2007, 09:51
πόσο αγαπάω αυτο το παλικάρι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έτσι θα κάνουμε διαμάχη ;:evil: :evil:

Α το Απρίλια σας έχει όλους εννοείται ( ούτε το μοντέλο δεν θυμάμαι πως λέγεται):rotflmao:

:evil: :evil: :smokin: :lol:

tati
25/09/2007, 10:16
Έτσι θα κάνουμε διαμάχη ;:evil: :evil:

Α το Απρίλια σας έχει όλους εννοείται ( ούτε το μοντέλο δεν θυμάμαι πως λέγεται):rotflmao:

:evil: :evil: :smokin: :lol:

η EVI τα παει καλά με αυτά, εγώ δε....:lol: :lol:

οσο για το aprilia αν λες για το 450........καλά κανεις και δε το θυμάσαι:rotflmao:

makis206
25/09/2007, 10:18
οσο για το aprilia αν λες για το 450........καλά κανεις και δε το θυμάσαι:rotflmao:

Πάει τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνω να δω τι γράφει στο πλαϊνό καπάκι !:evil:

:lol: :lol: :lol:

Da.Vintage
26/09/2007, 06:52
...

106219

Da.Vintage
26/09/2007, 06:53
...κανόνια

106220

Da.Vintage
26/09/2007, 06:54
..τροχος μπροστα

106221

Da.Vintage
26/09/2007, 06:54
...τροχος πισω

106222

Da.Vintage
26/09/2007, 06:55
μανέτες

106223

tati
26/09/2007, 07:37
τούμπανο το χτ..............300 κιλά, μια σέλα 1 μέτρο φάρδος....:yuck:

ασε που και να πει κανείς οτι είναι στημένο το μηχανάκι "τέλεια" με όλα τα εξτρα κτλ κτλ στα 3.00000.000000.000 χτ που κυκλοφορούν όλα έτσι είναι....

για μένα αν το μηχανάκι δεν ειναι στενό, γύρω στα 100 κιλά, σελίτσα ίσια κτλ δε.....

αλλά βέβαια προσωπικά γουστα είναι αυτά;) :beer: :beer: :beer:

makis206
26/09/2007, 07:40
για μένα αν το μηχανάκι δεν ειναι στενό, γύρω στα 100 κιλά, σελίτσα ίσια κτλ δε.....

Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω
Δεν μιλάω !!

:lol: :lol: :lol: :beer:

tati
26/09/2007, 07:45
Δεν μιλάω

Δεν μιλάω !!

:lol: :lol: :lol: :beer:

χαχαχα

το ξερα πως κατι θα λεγες πάντως:rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer:

mourgakos
26/09/2007, 08:56
το fmx δεν μπορει να βγαλει ιππους γιατι ειναι αεροψυκτο,εχει περιφερειακα πολυ καλα,αλλα το καλοκαιρι με τον καυσωνα και καμια αποσταση 30 χλμ μεσα στην κινηση θα αρχισει να καταπονειται,και δεν ξερουμε ποσο,καθως δεν εχει δειξει ακομα την αξιοπιστια του σε αυτο ,οπως το χτ το μανιβελα που εχω.
το drz αμα κατσεις στη σελα για καμια μακρυα βολτουλα....αστα.

παρε ενα χτχ ,η αν δεν εχεις τα γκαφρα χτ 600 που εχει αποδειχτει σκυλος.:wave2:

Vourkoufales
26/09/2007, 10:24
Κανε μερικούς μίνες υπομονή! :D

106245

grigorisr1
26/09/2007, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Κανε μερικούς μίνες υπομονή! :D

αυτο ειναι αγωνιστικο ρε τι να το κανω... να τρεχω στα συνεργεια καθε τρεις και λιγο :lol: :lol:

ειπαμε να με πηγαινει στη δουλεια οχι να το πηγαινω εγω στο συνεργειο :D

tati
26/09/2007, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
αυτο ειναι αγωνιστικο ρε τι να το κανω... να τρεχω στα συνεργεια καθε τρεις και λιγο :lol: :lol:

ειπαμε να με πηγαινει στη δουλεια οχι να το πηγαινω εγω στο συνεργειο :D

πέρα απο τη πλάκα drz το sm πιστεύω πως θα το ευχαριστηθείς παρα πολύ. Ειναι μια απίστευτα καλή επιλογή, το μηχανάκι μπορείς να το φτιάξεις και να φανεί "κακό", και για βόλτα κάνει και για τις καθημερινές δουλειές περα δόθε και οσο για συντήρηση δε ζητάει τίποτα. Και τα χτ είναι σκυλιά και το drz επίσης.

Αρα εγώ θα επέλεγα ανάμεσα σε χτ και drz :wave2:

grigorisr1
26/09/2007, 11:16
πέρα απο τη πλάκα drz το sm πιστεύω πως θα το ευχαριστηθείς παρα πολύ. Ειναι μια απίστευτα καλή επιλογή, το μηχανάκι μπορείς να το φτιάξεις και να φανεί "κακό", και για βόλτα κάνει και για τις καθημερινές δουλειές περα δόθε και οσο για συντήρηση δε ζητάει τίποτα. Και τα χτ είναι σκυλιά και το drz επίσης.

Αρα εγώ θα επέλεγα ανάμεσα σε χτ και drz :wave2:

και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 ειμαι... αλλα δε ξερω πιο

Vourkoufales
26/09/2007, 11:43
και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 ειμαι... αλλα δε ξερω πιο

Το DRZ είναι ελαφρύ (134 kg), στενό, ευέλικτο και με USD (λίγο μαλακό βέβαια αλλα...) με 140 πίσω ελαστικό (σαφώς φτηνότερα απο του ΧΤΧ που είναι 160) για κάθε μέρα απλά τσακίζει το DRZ κατα τη γνώμη μου! και αν νομίζεις οτι δεν πάει κ καίει λίγο μπορείς με μια εξάτμιση και ενα FCR 39 να το κάνεις να πάει ακόμα περισσότερο!

και γίνετε και ποιο αλήτικο απ το ΧΤΧ βγάζοντας του φώτα πινακίδα! :D

106252

tati
26/09/2007, 12:06
Σέ όποιο και να καταλήξεις δε πρόκειται να "σφάλεις" πουθενά. Και τα δυο αξιόπιστα και πρακτικά μηχανάκια. Ψάχνεις για καινούργιο ή μεταχειρισμένο? Προσωπική μου πάλι γνώμη πήγαινε πάντα για το καινούργιο........αν μπορείς.

Τωρα το ντι αρ βγαίνει και έτοιμο μοταρντ αν σε ενδιαφέρει να είναι μοταντ το χτ δεν ξέρω αν βγαίνει να πω την αληθεια:sick: αλλα αν δε βγαίνει θα πρεπει να πληρώσεις αλλα τόσο για ζαντολάστιχα. Αν παλι λεω το θες sm.

Οσο για αλητικο μηχανάκι κτλ κτλ και τα δυο ας πουμε φτιάχνονται να δείχνουν έτσι αλλά ουτως ή άλλως έχεις ήδη το άλλο όπλο, άρα αυτό δεν είναι ο κύριος προβληματισμός σου;)

Πες λίγο περισσότερο ποιες είναι οι απορίες σου ανάμεσα στα δύο, μπορεί κάποιος να σε διευκολύνει στην επιλογή σου.

Αλλά παντα να υπολογίζεις και τη φωνούλα μέσα σου, το τι πραγματικά θελεις πέρα απο την πρακτικότητα:wave2: αν και σε αυτή τη περίπτωση δεν έχεις αυτό το θέμα:winka:

iNO
26/09/2007, 13:41

e oxi kiolous :P
me crf 485cc tou kerasa 3 mihanakia (apo repriz kiolas, apo stasi tha itan megalytero) tou sxv 550 ta opoia stis telikes eginan 1,5
kai eixa kai ligotera aloga apo afton....kai aftos pou anoige to aprilia den itan kana kouladi

-------------------------------------------------------------(sorry gia to offtopic) :D

tati enoeitai pws to xt vgenei etoimo motard, exei gemisei o topos :P

egw tha eperna to drz giati einai kai pio ksexwristo, kai pio elafry....
me ena fcr mia 5ara pisw kai mia oloswmi to mihanaki tha itan idaniko

DUKASII
26/09/2007, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από ino-ktm
e oxi kiolous :P
me crf 485cc tou kerasa 3 mihanakia (apo repriz kiolas, apo stasi tha itan megalytero) tou sxv 550 ta opoia stis telikes eginan 1,5
kai eixa kai ligotera aloga apo afton....kai aftos pou anoige to aprilia den itan kana kouladi

-------------------------------------------------------------(sorry gia to offtopic) :D

tati enoeitai pws to xt vgenei etoimo motard, exei gemisei o topos :P

egw tha eperna to drz giati einai kai pio ksexwristo, kai pio elafry....
me ena fcr mia 5ara pisw kai mia oloswmi to mihanaki tha itan idaniko kleisto to rxv allio to poly na ton eblepes sta 30 metra mprosta soy.. e????

Nikker
26/09/2007, 15:30
Το DRZ κάνει δουλειές στην πόλη, περνάει απο καθρέφτες επάνω, έχει κάποια ζωηράδα και υποθέτω πως με sm στήσιμο θα πηγαίνει καλύτερα στις ψηλές ταχύτητες απο το enduro που φιδίζει έντονα και τρομαχτικά. Το μονό μπροστινό φρένο κάνει καλά την δουλειά του, έχει κάποια ζωηράδα, αλλά δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη ενός KTM 640 690 κτλ. Δηλαδή για καλό και για κακό θα φρενάρεις λίγο πιο ομαλά και απο πιο νωρίς, θα στρίψεις με ΠΟΛΎ λιγότερα και θα πηγαίνεις γενικά με πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Η μηχανή έχει όρια και δεν είμαι κανάς χεράς. Πάντως είναι εργαλείο.

Η σέλα του δεν με έχει πειράξει καθόλου μα καθόλου. Αυτό που με έχει πειράξει ωστόσο είναι το ύψος του. Απο τις πιο ψηλές τις κατηγορίας. Ποιό ψηλή απο MX και απο οποιοδίποτε enduro, δεν είμαι κανάς κοντούλης αλλά με έχει ενοχλήσει αρκετά. Για να την πας πίσω την μηχανή πρέπει να κατέβεις κάτω να την σπρώξεις, με τα πόδια δεν υφίσταται, θα σου πάρει τρεις ώρες να διανύσεις 2 εκατοστά. Επίσης σε endurάδες...σε έντονες ανηφόρες που ο κώλος θα φεύγει πέρα δώθε δεξιά αριστερά και θα θες να ακουμπάς τα πόδια δεν θα φτάσουνε και αν δεν ξέρεις...θα φας ωραία τούμπα.
Παρόλαυτα όταν πρόκειται να πηδήξεις εμπόδια, θα το κάνει με φόβερη άνεση και θα σου εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη να περνάς απο πάνω τους αφού η μηχανή δεν πρόκειται ποτέ να βρει κάτω.

Άμα είσαι λίγο πιο αγριεμένος rider και δεν το θέλεις για καθημερινή χρήση και για endurάδες δεν είναι για σένα. Άμα έχεις εμπειρία, είσαι ξύπνιος και πιάνουν τα χέρια σου καλύτερα να κοιτάξεις κανά MX.Αλλά αυτά στοιχίζουνε ακριβά, δεν βγάζουνε πινακήδες, θέλουνε συντήρηση και μεράκι και ΔΕΝ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ.

To FMX δεν το έχω οδηγήσει, λίγο έλλειψε να χτυπήσω ένα γιατί είναι ομορφούλικο.
Δεν το πήρα γιατί στα χαρτιά είναι πολύ κακό. Βαρύτερο με λιγότερα άλογα.
Πάντως έχει ανάποδο μπροστινό. Δεν ξέρω πως πηγαινει στον δρόμο, πάντως έχει supermotarίσιο στήσιμο και δεν έχω καμμία ιδέα πως θα πηγαίνει στο χώμα. Άμα ήτανε ελαφρύ θα πήγαινε σίγουρα μία χαρά, αφού δεν θα τρόμαζε με την δύναμη του.

Ναι μεν βγάζει λιγότερα άλογα, αλλά τα βγάζει αρκετά πιο χαμηλά. Το DRZ λειτουργεί στις 8000 το FMX στις5000. Μόνο το βάρος του ξενερώνει.

Επίσης θα μπορούσες στην σύγκριση να χώσεις και το Kawasaki KRL 650.
Με 5000ευρό, παίρνεις όχι ένα αλλά δύο. 40 άλογα 160 κιλά, εργαλείο, δεν το λυπάσαι να φας πενήντα τούμπες στα χώματα. Μειονέκτημα...και πάλι το βάρος του.

Nikker
26/09/2007, 15:33
Σημείωση.

Το SXV δεν το έχει κανένας.

Πες ότι τα έριξες σε Hayabusha turbo...

σε SXV ποτέ με τίποτα.

Vourkoufales
26/09/2007, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Σημείωση.

Το SXV δεν το έχει κανένας.

Πες ότι τα έριξες σε Hayabusha turbo...

σε SXV ποτέ με τίποτα.

ποτε μη λες ποτε! :D

grigorisr1
26/09/2007, 15:40
sxv... αμαρτωλη ιστορια ολοι λενε καλα παει αλλα... καλα σε παει και συνεργειο.... στο κατω κατω δε βγαλανε και τπτ καλο οι ιταλοι ena v2 που χαλαει ολη την ωρα.... και θελει πιο πολλα λεφτα απο ενα μονοκιλινδρο... μαγκες θα ητανε αμα το βγαζανε να κραταει και λιγο τεσπα...

ρε νικκερ εσυ εισαι σιγουρα ρε ? λες καλα λογια για τα japan? δε μπορει σιγουρα θα σε κλεψανε το account :lol: :lol:

iNO
26/09/2007, 15:53
Dukas 2
to SXV modelo 2006 me programma aprillia mono..oute eksatmiseis oute tpt alo

File Nikker krima pou ehei poulithei to crf pragmatika
tha sou elega na mou efernes ena opoiodipote sxv na to apodeiksw epitopou

den lew oti den paei to pato tou to sigekrimeno aprillia... apla to sigekrimeno crf itan pio grigoro
anamenetai omws na ksanafitaxtei ena analogo crf
xoris nitro milame pada.

an thelete na sizitisoume kiallo peri tou anoigmatos
as anoiksoume ena allo topic na min xalame tou pediou

grigorisr1
26/09/2007, 16:03
Dukas 2

den lew oti den paei to pato tou to sigekrimeno aprillia... apla to sigekrimeno crf itan pio grigoro
xoris nitro milame pada.

as anoiksoume ena allo topic na min xalame tou pediou

dont worry ρε δε μου το χαλας ισα ισα στο θεμα ειναι :D

αμα δεν ειχα το Κ7 θα επερνα σιγουρα ενα crf450 μονο και μονο για τον καυλοτικο ηχο που κανει :D

αλλα να εχω Κ7 και crf450 δε γινεται... θελει πολυ συντηρηση....

μαλλον θα παρω... drz-400 μαυρο αυριο κιολας θα παω να το κλεισω :)

OrEsTiS82
26/09/2007, 16:08
Αντε ρε Grigori ωραιος!

:beer: :beer: :beer:

tati
27/09/2007, 07:37

μαλλον θα παρω... drz-400 μαυρο αυριο κιολας θα παω να το κλεισω :)

κίτρινο!!!! ποιό ωραίο κατα τη γνώμη μου

όπως και να χει...:beer: :beer: :beer: :)

Stergios69
27/09/2007, 07:40

όπως και να χει...:beer: :beer: :beer: :)
Σε μπλε που είναι και πιο γρήγορο δεν βγαίνει ε; :winka: :D :wave2:

grigorisr1
27/09/2007, 07:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Σε μπλε που είναι και πιο γρήγορο δεν βγαίνει ε; :winka: :D :wave2:

:nono: :nono:

καλα δε το ξες...? τα μαυρα εχουνε 2 αλογα παραπανω :lol:

DUKASII
27/09/2007, 08:29
Dukas 2

xoris nitro milame pada.

as anoiksoume ena allo topic na min xalame tou pediou gligoli kala ekanes kai dialexes drz.

ino...exo odigisei agonistiko crf filoy moy oxi yperkibismeno omos me konta sta 56 aloga.

exo odigisei kai ena 550 rxv anoixto me olosomi exatmisi kai dyno sta 69 aloga!

to na to sygrino me kapoio allo sm moy fanike perito pragmatika sto thema gazi mias kai pragamatika to mixanaki ekane kolotoympes.

tora posa alloga phge to yperkibismeno crf kai poso "anoixto" htan to rxv de xero re file..
alla exo odigisei paaaaaaara polla sm peirgmena h oxi eixa kai ego ..kai h empiria toy xekoliasmenoy rxv htan apisteyth.

reinmeister
27/09/2007, 11:25
γινεται διαμαχη με το μηχανακι μου και δεν με ενημερωνει κανεις? κουφαλιτσες...

το λοιπον...ως κατοχος fmx εχω να πω τα εξης...

τις μαλακιες περι βαρους μην τις ξανακουσω...το μηχανακι ειναι σαν παπι στην αισθηση...οπως και το drz βεβαια...κι ας εχει παραπανω κιλα...

εχει ενα μοτερ που δεν παει μια μεν(απο πλευρας ιπποδυναμης) ΑΛΛΑ , εχει απιστευτη ροπη στις μεσαιες κατι που το κανει να ξεκολαει παντου με ιδιαιτερη ευκολια...

ειναι αεροψυκτο , που σημαινει οτι δεν εχεις να ασχολεισαι με νερα κολαρα τρομπες θερμοστατες βεντιλατερ...και μην μου πειτε οτι του drz δεν χαλανε...φατε μια τουμπα και μετα ελατε να μου πειτε ποσο κανει το ψυγειο...(το ενα)...

απο πλευρας αξιοπιστιας ειναι απλως ασπαστο...και το εχει αποδειξει εδω και σχεδον 20 χρονια...xr 650 l , dominator 650....

παει σταθερα με 140(κοντερ) για παντα και σε ισιωμα βλεπει και 160κατιτις...

απο στησιμο ειναι μετριοτατο...μαλακες-γρηγορες αναρτησεις που απλως σε μετακινουν...με καλα λαστιχα βελτιωνεται λιγο η κατασταση αλλα οχι τιποτα το φοβερο...το usd που φοραει μην σας ψαρωνει...ειναι απλως αθλιο...

η σελα δεν ειναι οτι πιο ανετο υπαρχει αλλα δεν θες και χειρουργειο μετα απο μια ωρα οδηγηση...

η καταναλωση ειναι επισης σε μετρια επιπεδα και κυμαινεται απο 6-8 λιτρα/100χλμ. αναλογα το χερι που εχει κανεις...

το drz απο την αλλη ειναι πιο εξελιγμενο τεχνολογικα,πραγμα ομως αχρηστο επι της ουσιας αν το αφησεις σε στοκ μορφη...

το μοταρντ που ουσιαστικα ειναι το απλο drz απο μοτερ ειναι εξισου για γελια οπως το fmx και συν τοις αλλοις δεν εχει και ροπη λογω κυβικων...αν δεν μπουν τουλαχιστον οι εκκεντροφοροι,φλαντζα καυσεως και το fcr του Ε η κατασταση δεν σωζεται....

δεν ειχα ποτε drz αλλα εχω οδηγησει πολλα και εχω φτιαξει και δυο-τρια...(Ε)...

...αν θες ροπες ,αξιοπιστια,τσαμπα συντηρηση, θα παρεις fmx...αν θες πιο πολυ κοζι και τεχνολογια θα παρεις drz...

για το χτ το 660 δεν εχω ιδιαν αποψη και δεν θα σχολιασω...παντως εχω ακουσει καλα λογια...

με γειες οτι κι αν παρεις...

DUKASII
27/09/2007, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
γινεται διαμαχη με το μηχανακι μου και δεν με ενημερωνει κανεις? κουφαλιτσες...

το λοιπον...ως κατοχος fmx εχω να πω τα εξης...

τις μαλακιες περι βαρους μην τις ξανακουσω...το μηχανακι ειναι σαν παπι στην αισθηση...οπως και το drz βεβαια...κι ας εχει παραπανω κιλα...

εχει ενα μοτερ που δεν παει μια μεν(απο πλευρας ιπποδυναμης) ΑΛΛΑ , εχει απιστευτη ροπη στις μεσαιες κατι που το κανει να ξεκολαει παντου με ιδιαιτερη ευκολια...

ειναι αεροψυκτο , που σημαινει οτι δεν εχεις να ασχολεισαι με νερα κολαρα τρομπες θερμοστατες βεντιλατερ...και μην μου πειτε οτι του drz δεν χαλανε...φατε μια τουμπα και μετα ελατε να μου πειτε ποσο κανει το ψυγειο...(το ενα)...

απο πλευρας αξιοπιστιας ειναι απλως ασπαστο...και το εχει αποδειξει εδω και σχεδον 20 χρονια...xr 650 l , dominator 650....

παει σταθερα με 140(κοντερ) για παντα και σε ισιωμα βλεπει και 160κατιτις...

απο στησιμο ειναι μετριοτατο...μαλακες-γρηγορες αναρτησεις που απλως σε μετακινουν...με καλα λαστιχα βελτιωνεται λιγο η κατασταση αλλα οχι τιποτα το φοβερο...το usd που φοραει μην σας ψαρωνει...ειναι απλως αθλιο...

η σελα δεν ειναι οτι πιο ανετο υπαρχει αλλα δεν θες και χειρουργειο μετα απο μια ωρα οδηγηση...

η καταναλωση ειναι επισης σε μετρια επιπεδα και κυμαινεται απο 6-8 λιτρα/100χλμ. αναλογα το χερι που εχει κανεις...

το drz απο την αλλη ειναι πιο εξελιγμενο τεχνολογικα,πραγμα ομως αχρηστο επι της ουσιας αν το αφησεις σε στοκ μορφη...

το μοταρντ που ουσιαστικα ειναι το απλο drz απο μοτερ ειναι εξισου για γελια οπως το fmx και συν τοις αλλοις δεν εχει και ροπη λογω κυβικων...αν δεν μπουν τουλαχιστον οι εκκεντροφοροι,φλαντζα καυσεως και το fcr του Ε η κατασταση δεν σωζεται....

δεν ειχα ποτε drz αλλα εχω οδηγησει πολλα και εχω φτιαξει και δυο-τρια...(Ε)...

...αν θες ροπες ,αξιοπιστια,τσαμπα συντηρηση, θα παρεις fmx...αν θες πιο πολυ κοζι και τεχνολογια θα παρεις drz...

για το χτ το 660 δεν εχω ιδιαν αποψη και δεν θα σχολιασω...παντως εχω ακουσει καλα λογια...

με γειες οτι κι αν παρεις... Σωστα αυτα ρε μαστορα..αλλα περι συντηρησης το μπουζουκι ωσ γνησιο μπουζουκι εχει μεγαλο σερβις στις 24000 χιλ...κατι που παει να πει οτι το fmx θα χει κανει 4 φορες ρυθμιση βαλβιδων μεχρι να χρειαστει το μπουζουκι ρυθμισμα..

και ημαρτον ποια με τις ροπες του fmx... σα τους ντουκατιστι κανταντησε αυτο το αστείο..:rotflmao: :lol: :rotflmao:

grigorisr1
27/09/2007, 11:55
αλλο τι αισθηση σου δινει οταν το οδηγασ και αλλο οτι ειναι βαρυ.... και το χτ που οδηγησα σα ποδηλατο μου φανηκε αλλα παλι ειναι 177 κιλα.... και το φμχ 163 καπου εκει

αλλο 177 163 και αλλο 134

τεσπα ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας και το χρονο σας που ασχοληθηκατε με βοηθησατε πραγματικα :beer: :beer:

επεσε παρεγγελια κιολας drz μαυρο απο βδομαδα το περνω :D

reinmeister
27/09/2007, 11:57
καλοριζικο και παντα ορθιος...:beer:

Nikker
27/09/2007, 12:22
Nα σε ειπώ φίλε reinmaster...τι φτιάξιμο σηκώνει το DRZ?

Έχω ένα, δεν σου εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη να το τρέξω.

Είναι το enduro με ψηλές μαλακές αναρτήσεις και τηλεσκοπικό μπροστινό.

Φρένα αν και και έχει μόνο έναν δίσκο μπροστά φρενάρει μια χαρά.

Το FMX δεν το έχω οδηγήσει αλλά φοβήθηκα ότι θα είναι τρομαχτικά ψόφιο.

Και δεν συνηθίζεται να το βγάζει και στα χώματα ο κόσμος επομένως υποθέτω πως δεν ενδείκνειται και πολύ...

Αντίθετα Kawasakia KLR650 τα βλέπω να βγαίνουνε όλη την ώρα.

ΥΠΕΝΘΥΜΊΖΩ ΘΕΜΑΤΟCREATORΑ

Σκέψου και το KLR 650.

Είναι πάνφθηνο, βγάνει σχεδόν την δύναμη του FMX γύρω στα 45 άλογα και είναι στα ίδια κιλά.

Φίλε DukasII, χαίρομαι που έχεις οδηγήσει το SXV, είναι εμπειρία. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιός άνθρωπος το ανοίγει, η μηχανή δεν χρειάζεται μπροστινό. Αφού δεν προσγειώνεται και ποτέ...και έτσι και αλλιώς με τον κώλο την πας.

reinmeister
27/09/2007, 12:34
Nα σε ειπώ φίλε reinmaster...τι φτιάξιμο σηκώνει το DRZ?

Έχω ένα, δεν σου εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη να το τρέξω.

Είναι το enduro με ψηλές μαλακές αναρτήσεις και τηλεσκοπικό μπροστινό.

Φρένα αν και και έχει μόνο έναν δίσκο μπροστά φρενάρει μια χαρά.

Το FMX δεν το έχω οδηγήσει αλλά φοβήθηκα ότι θα είναι τρομαχτικά ψόφιο.

Και δεν συνηθίζεται να το βγάζει και στα χώματα ο κόσμος επομένως υποθέτω πως δεν ενδείκνειται και πολύ...

Αντίθετα Kawasakia KLR650 τα βλέπω να βγαίνουνε όλη την ώρα.

ΥΠΕΝΘΥΜΊΖΩ ΘΕΜΑΤΟCREATORΑ

Σκέψου και το KLR 650.

Είναι πάνφθηνο, βγάνει σχεδόν την δύναμη του FMX γύρω στα 45 άλογα και είναι στα ίδια κιλά.

Φίλε DukasII, χαίρομαι που έχεις οδηγήσει το SXV, είναι εμπειρία. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιός άνθρωπος το ανοίγει, η μηχανή δεν χρειάζεται μπροστινό. Αφού δεν προσγειώνεται και ποτέ...και έτσι και αλλιώς με τον κώλο την πας.

με δευτερο σταδιο εκκεντροφορων,συμπιεση, fcr 41 ,κεφαλη και πολυ καλη εξατμιση χαϊδευει τα 50 ροδα και διατηρει και το 90 % της αξιοπιστιας του...απο κει και περα αν ειναι πολυ βαθια η τσεπη σου μπορει να φτασει και τα 60(υπερκυβισμενο φυσικα)...επισης φυσικα αξιοπιστια και οδηγησιμοτητα πανε περιπατο ...μακρυ περιπατο χωρις επιστροφη....

Vourkoufales
27/09/2007, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
με δευτερο σταδιο εκκεντροφορων,συμπιεση, fcr 41 ,κεφαλη και πολυ καλη εξατμιση χαϊδευει τα 50 ροδα και διατηρει και το 90 % της αξιοπιστιας του...απο κει και περα αν ειναι πολυ βαθια η τσεπη σου μπορει να φτασει και τα 60(υπερκυβισμενο φυσικα)...επισης φυσικα αξιοπιστια και οδηγησιμοτητα πανε περιπατο ...μακρυ περιπατο χωρις επιστροφη....

υπεραισιόδοξο σε βρίσκω για 50 ρόδα! :rolleyes: χωρίς υπερκυβισμό !

Mε το κιτ τις Athena 440cc και εκκεντροφόρους ίσος πλησιάζεις την 50αρα αλλα καθόλου αξιόπιστα! :winka:

tati
27/09/2007, 13:11
[B

επεσε παρεγγελια κιολας drz μαυρο απο βδομαδα το περνω :D [/B]

εύχομαι να το χαρείς όσο δε πάει:) :)

grigorisr1
27/09/2007, 13:12

εύχομαι να το χαρείς όσο δε πάει:) :)

thx ;)

reinmeister
27/09/2007, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
υπεραισιόδοξο σε βρίσκω για 50 ρόδα! :rolleyes: χωρίς υπερκυβισμό !

ελευθερα...:D

dirtbird
27/09/2007, 13:43

+1

na pairnei kai kamia koursa otan katevainei athina.:bigcry: :bigcry:

Ρε grigori, αφού ιδιαίτερο πρόβλημα με τα λεφτά ΔΕΝ έχεις....
πάνε πάρε ένα 690SM να γουστάρεις γιατί μετά θα το μετανοιώσεις που δεν έδινες 2 (+) χιλιάρικα παραπάνω.

tati
27/09/2007, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
+1

:lol:

επειδή "φέρνει" στο πορτοκαλί περισσότερο για αυτό:winka: :rotflmao:

grigorisr1
27/09/2007, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
+1

και αυτο που πηρα με χιλια ζορια θα το παρω... και εσυ μου λες για 2.000 ευρω ++ ?

Ρε grigori, αφού ιδιαίτερο πρόβλημα με τα λεφτά ΔΕΝ έχεις....
πάνε πάρε ένα 690SM να γουστάρεις γιατί μετά θα το μετανοιώσεις που δεν έδινες 2 (+) χιλιάρικα παραπάνω.

και αυτο που πηρα με χιλια ζορια θα το παρω... και εσυ μου λες για 2.000 ευρω ++ ?

OrEsTiS82
27/09/2007, 16:29
Μια χαρα μηχανακι τελικα επελεξες!

iNO
27/09/2007, 18:17
to yperkivismeno crf itan 57,5 troxo me poly makry granazwma
(kai ta pragmata pou forage eihan moirasmeni ti dynami se olo to fasma twn 11.200rpm,
mporouse me apla pragmata na anevei sta 62 me apodwsi stis psiles strofes-
alla protimisa na to exw etsi gia megalyteri aksiopistia -epeidi to evgaza eksw 4-5 fores tin evdomada)
na sou pw tin alithia ta aloga sta dyno emena den mou lene kai polla pragmata
to thema einai pws ta pernaei sto dromo

kati allo pou mou ehei kanei edypwsi odigwdas diafora mihanakia...
odigousa ena crf to opoio mou fenotan oti den pigene kai poly kai episis sta kapakia eperna volta ena allo crf pou mou edine tin aisthisi oti ekane kolotoumpes....
e se anoigma afta ta 2 mihanakia me antistoixous odigous itan 3 mihanakia + mprosta afto pou fenotan san na min pigene kai ti diafora tin anoige apo 3 kai meta

vevaia to aprillia ta pernaei streetadika stis psiles strofes pragma pou to evnoei se ena anoigma eftheias me ena opoiodipote monokylindro mihanaki
to sigekrimeno aprillia to ehei enas "fadasmenos" pou dilwne 75 aloga :Pppp
aposo mou eipe foraei ena programma tis aprillia mono

to anoigma crf-sxv egine 2 fores me to idio apotelesma kai itan brosta arketos kosmos

ta aprillia einai poly grigora mihanakia opws kai zimiarika,
alla afto den simenei oti den kykloforoun kai PIO grigora monokilindra

iNO
27/09/2007, 18:22
endeiktika vazw kai mia dynamometrish pou tou eiha kanei
paratirise gia posi wra krataei ti dynami gia panw apo 50 aloga sun oti ehei toses rpm

vevaia to mono pou leei ti pragmatiki alithia einai o dromos

apoti akousa an den kanw lathos 1 anoixto aprillia xwris eksatmish
evgale "62,kati" aloga sto troxo sto idio dynamometro

106442

Stergios69
27/09/2007, 18:23
... kai de me les....
Stis poses ores allazeis pistoni kylindro kai balbides?

iNO
27/09/2007, 18:29
... kai de me les....
Stis poses ores allazeis pistoni kylindro kai balbides?

to mixanaki anoixtike kata araia xronika diastimata gia elegxo
tsimouxakia valvidwn eiha alaksei 2 fores
o kylindros krataei PARA poly kairo an einai swsto to meigma, oi valvides ena xrono pou to eiha den xreiastikan pote alagh, to pistoni 100mm kratise peripou 4 mines skisimatos, den kolise, apla fenotan apo tin apodwsi kai apo to ladaki pou tsimpage oti ithele alagi

sakisvolos
27/09/2007, 21:37
to mixanaki anoixtike kata araia xronika diastimata gia elegxo
tsimouxakia valvidwn eiha alaksei 2 fores
o kylindros krataei PARA poly kairo an einai swsto to meigma, oi valvides ena xrono pou to eiha den xreiastikan pote alagh, to pistoni 100mm kratise peripou 4 mines skisimatos, den kolise, apla fenotan apo tin apodwsi kai apo to ladaki pou tsimpage oti ithele alagi

Καλησπέρα!
Ρε συ ino-ktm απ'ότι κατάλαβα ο Γρηγόρης θέλει ένα μηχανάκι για καθημερηνή χρήση
κάτι που σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν του κάνει το CRF άσε που το CRF έχει μόλις
3 μήνες εγγύηση ο κινητήρας γιατί αν το σπάς καθημερινά δεδομένου ότι το γκάζι είναι γλυκό
βγάζει ζημιές και ακριβές μάλιστα:(

Τεσπα Γρηγόρη καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος με ότι κι' άν οδηγείς όσο για το DRZ
είναι μια πολύ καλή επιλογή,και πάλι ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ :beer:

iNO
28/09/2007, 02:33
file an diavases ta proigoumena post mou, DRZ proteina sto Grigori
apla te8ike to 8ema enos anoigmatos(crf-sxv) kai sizitame sto idio topic me ta paidia

Grigori kaloriziko!

Da.Vintage
28/09/2007, 07:09
αλλο τι αισθηση σου δινει οταν το οδηγασ και αλλο οτι ειναι βαρυ.... και το χτ που οδηγησα σα ποδηλατο μου φανηκε αλλα παλι ειναι 177 κιλα.... και το φμχ 163 καπου εκει

αλλο 177 163 και αλλο 134

τεσπα ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας και το χρονο σας που ασχοληθηκατε με βοηθησατε πραγματικα :beer: :beer:

επεσε παρεγγελια κιολας drz μαυρο απο βδομαδα το περνω :D

Καλορίζικο Ξεροκέφαλε...

Σε φαντάζομαι ήδη να κάνεις καγκουριές με το σμ....:winka: :wave2: :smokin:

tati
28/09/2007, 07:42
πες μας και εντυπώσεις:wave2:

grigorisr1
28/09/2007, 07:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Καλορίζικο Ξεροκέφαλε...

Σε φαντάζομαι ήδη να κάνεις καγκουριές με το σμ....:winka: :wave2: :smokin:

εγω κανγουριες ρε?? :blush:

ktm640lc4
28/09/2007, 13:23
Καλοριζικο και απο μενα. :D

Καλες καγκ..........ε σουζ................ε σφην....................ε

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι διαλο, motard πηρες. :lol: :lol: :winka:

Καλα και ασφαλη χιλιομετρα. :wave2:

Nikker
28/09/2007, 14:03
Enduro ή Supermotard πήρες?

grigorisr1
28/09/2007, 15:03
Enduro ή Supermotard πήρες?

super motard ενοειται

Nikker
28/09/2007, 18:27
Άντε...καλοτάξιδο και στρώστο το κακόμοιρο.

Θα σου ζήσει για πολύ καιρό.

xampos
30/09/2007, 18:02
Άντε...καλοτάξιδο και στρώστο το κακόμοιρο.

Θα σου ζήσει για πολύ καιρό.

μου ειπε θα με το δωσει να το στρωσω εγω γιατι αυτος δεν αντεχει :p :p

grigorisr1
11/10/2007, 10:40
σημερα μου ειπανε οτι θα ερθει το δρζ μου :D

αντε μολις ερθει θα βαλω και φωτος

UgLy
11/10/2007, 14:10
DRZ

TO

THE

BONE

:beer: :beer: :beer: :beer: :alien: :alien: :alien: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

mats8282
11/10/2007, 15:05
FMX προσωπικα ουτε με σφαιρες,καλυτερα να κραταγα το TTR... Οταν ηταν να αλλαξω το TTR και πηγα να δω το GSR στην Suzuki επεσε το ματι μου απο 5-6 μετρα στο DRZ. Μου αρεσε....Με το που πλησιασα και ειδα την σελα μου περασε....Νταξ δεν ειναι για εμενα 92 κιλα ανθρωπο :)

Καλοριζικο φιλος :beer:

grigorisr1
12/10/2007, 13:06
το πηρα χτες το βραδυ το εργαλειο:D

επιτελους ενα motard :D

φωτος δε προλαβα να βγαλω αργοτερα :beer: :beer:

sakisvolos
12/10/2007, 17:41
Αντε καλά χιλιόμετρα!

Ε και στρώστο πρώτα πριν αρχίσεις τα μπράφ μπρούφ!

:winka: :winka: :winka:

grigorisr1
12/10/2007, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Αντε καλά χιλιόμετρα!

Ε και στρώστο πρώτα πριν αρχίσεις τα μπράφ μπρούφ!

:winka: :winka: :winka:

προσπαθω... 70 χλμ εκανα μεχρι στιγμης πολυ σιγα το παω... μακαρι να κρατηθω να μι το σπασω :(

grigorisr1
15/10/2007, 08:07
1.

108699

grigorisr1
15/10/2007, 08:08
2

108700

grigorisr1
15/10/2007, 08:09
3

108701

grigorisr1
15/10/2007, 08:14
ο λασπωτηρας θα παρει το μπουλο απλα περιμενω να παρω ενα στοπακι για αυτο :D

μετα τα 1000χλμ θα μπει και ολοσωμη εξατμιση και θα ψηλωσω τιν πισω αναρτηση λιγο να δειχνει πιο ωραιο

εχει καλο γκαζι παντως δε το περιμενα μεχρι μισο γκαζι που το εδωσα μεχρι στιγμης τραβαει πολυ καλα

καλα οι μπουκαλες ολα τα λεφτα τραβανε κατι ΕΝΔΟ γαματα

Stergios69
15/10/2007, 09:06
...και το μπροστινό φτερό είναι κάπως γκουμουτσα...
Να φανταστείς είναι το ίδιο μήκος με του on-ff...
Εχει η acerbis κατι φτεράκια μούρλια... :wave2:

xampos
15/10/2007, 09:29
...και το μπροστινό φτερό είναι κάπως γκουμουτσα...
Να φανταστείς είναι το ίδιο μήκος με του on-ff...
Εχει η acerbis κατι φτεράκια μούρλια... :wave2:

οντως ειναι μεγαλο το φτερο για σουπερ μοταρντ

μας εχουν συνηθησει σε κατι ποιο μικρα και κομψα :winka:

grigorisr1
15/10/2007, 09:52
εμενα το μπροστα φτερο μου αρεσει παρα πολυ

LsKostas
15/10/2007, 11:12
Ωραιο το πιστολι:smokin:

καλα δεν ειπες οτι θα επαιρνες μαυρο? :confused:

βαλε οπωςσδηποτε υψηλης! Θα κανεις endo σε καθε φαναρι ...:smokin:

grigorisr1
15/10/2007, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Ωραιο το πιστολι:smokin:

καλα δεν ειπες οτι θα επαιρνες μαυρο? :confused:

βαλε οπωςσδηποτε υψηλης! Θα κανεις endo σε καθε φαναρι ...:smokin:

μαυρο ηθελα αλλα με ειπανε δεν εχουνε και θα επρεπε να περιμενω 2008.....

λες να βαλω υψηλης ε? :D

LsKostas
15/10/2007, 11:19
αδιαπραγματευτο...θα βαλεις:smokin:

κατσε κανει ευκολα endo (σαν τον δουκα)
η απλα "το εχεις"

για πε...

makis206
15/10/2007, 11:19
Ώπα κι άλλος Τουίτι στην παρέα !:eyepop: :lol:

Πλάκα κάνω ρε, μια χαρά είναι το χρωματάκι, καλοσουζάριστο και καλο-έντο-το Γρηγόρη !

:beer: :beer:

makis206
15/10/2007, 11:21
Α κι επειδή βρισκόμαστε διαμάχες σε έχω εννοείται, έτσι ; :smokin:

grigorisr1
15/10/2007, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
αδιαπραγματευτο...θα βαλεις:smokin:

κατσε κανει ευκολα endo (σαν τον δουκα)
η απλα "το εχεις"

για πε...

ε δε ξερω πως κανει ο δουκας ενδο δεν εχω παρει βολτα

σχετικα ευκολα ερχετε σε σχεση με το κ7...

Dodok edessa
15/10/2007, 11:23
Αντε ρε μεγειες ...ομορφουλι ειναι ...και κιτρινατσι.:D
το αλλο το παπακι τι θα το κανεις ?θα το πουλησεις ?:D :D :wave2:

grigorisr1
15/10/2007, 11:25

με το χονδακι σου... τι να κλασεις..

αμα παρεις κανα suzuki κατι γινετε.. :D

xampos
15/10/2007, 11:25

θεουλι μου τωρα το ειδα

20000 μηνυματα εχεις ρε :eek: :eek: :eek:

grigorisr1
15/10/2007, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Αντε ρε μεγειες ...ομορφουλι ειναι ...και κιτρινατσι.:D
το αλλο το παπακι τι θα το κανεις ?θα το πουλησεις ?:D :D :wave2:

μπα λεω να το κρατησω για κατι φλορους με 749 999 1098 και τετια

makis206
15/10/2007, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
θεουλι μου τωρα το ειδα
20000 μηνυματα εχεις ρε :eek: :eek: :eek:

Που ν'αρχίσω να σπαμμάρω κιόλας :lol: :lol: :lol:

Dodok edessa
15/10/2007, 11:31
μπα λεω να το κρατησω για κατι φλορους με 749 999 1098 και τετια

βρεχει ...ασε δεν εχω και λαστιχο,θα κρυωσω..κτλ κτλ κτλ...:lol: :rotflmao: :lol:

κατι τετοια θυμαμαι εγω ....:D

grigorisr1
15/10/2007, 11:33
βρεχει ...ασε δεν εχω και λαστιχο,θα κρυωσω..κτλ κτλ κτλ...:lol: :rotflmao: :lol:

κατι τετοια θυμαμαι εγω ....:D

και εγω θυμαμαι δεν το εχω κανει σερβις ακομα θελει και 600 ευρω να μου αλλαξουν τους ιμαντες μι κοπουνε :lol: :rotflmao: :lol:

apav
15/10/2007, 11:38
Καλοτάξιδο! :beer: Όμορφο! :wave2:

Dodok edessa
15/10/2007, 12:06
και εγω θυμαμαι δεν το εχω κανει σερβις ακομα θελει και 600 ευρω να μου αλλαξουν τους ιμαντες μι κοπουνε :lol: :rotflmao: :lol:

Ενταξξξ..!!!παμε εντουρο τοτε :lol:

grigorisr1
15/10/2007, 12:50
Ενταξξξ..!!!παμε εντουρο τοτε :lol:

εκει με εχεις το παραδεχομε απο εντουρο δε ξερω τπτ

αν και θελω να μαθω :D

sakisvolos
15/10/2007, 16:05
ο λασπωτηρας θα παρει το μπουλο απλα περιμενω να παρω ενα στοπακι για αυτο :D

μετα τα 1000χλμ θα μπει και ολοσωμη εξατμιση και θα ψηλωσω τιν πισω αναρτηση λιγο να δειχνει πιο ωραιο

εχει καλο γκαζι παντως δε το περιμενα μεχρι μισο γκαζι που το εδωσα μεχρι στιγμης τραβαει πολυ καλα

καλα οι μπουκαλες ολα τα λεφτα τραβανε κατι ΕΝΔΟ γαματα

Αρχισες τις τρέλες ρε παλαβέ ακόμα δεν έστρωσε? ? ? :eyepop: :eyepop:

Κούκλα είναι πάντως! :wave2:

grigorisr1
15/10/2007, 16:50
Αρχισες τις τρέλες ρε παλαβέ ακόμα δεν έστρωσε? ? ? :eyepop: :eyepop:

Κούκλα είναι πάντως! :wave2:

2 χρονια εγγηυσι εχει ρε... λες να μου κολλησει ?:lol:

θα τους ΤΟ παω πισω... και θα πω εκει που πηγαινα πολυ σιγα μου ΕΣΒΗΣΕ ξαφνικα δε ξερω γιατι μηπως φταιει επειδη ητανε διπλα στο φαναρι ενα με ντουκατι και μου μεταδωσε την αρρωστια του ? :lol: :rotflmao: :bigcry:

sakisvolos
15/10/2007, 16:58
2 χρονια εγγηυσι εχει ρε... λες να μου κολλησει ?:lol:

θα τους ΤΟ παω πισω... και θα πω εκει που πηγαινα πολυ σιγα μου ΕΣΒΗΣΕ ξαφνικα δε ξερω γιατι μηπως φταιει επειδη ητανε διπλα στο φαναρι ενα με ντουκατι και μου μεταδωσε την αρρωστια του ? :lol: :rotflmao: :bigcry:

A XA XA XA XA XA!

Ducati Ε? Σωστός αλλά δεν θα κολήσει μη φοβάσαι!

Απλά όσο καλύτερα το στρώσεις τόσο καλύτερα θα πηγαίνει και για πιό πολύ!:wave2:

grigorisr1
15/10/2007, 17:11
A XA XA XA XA XA!

Ducati Ε? Σωστός αλλά δεν θα κολήσει μη φοβάσαι!

Απλά όσο καλύτερα το στρώσεις τόσο καλύτερα θα πηγαίνει και για πιό πολύ!:wave2:

λες ε... δε μπορω ρε γμτ δε κρατιεμε

ειναι σαν να μου δινουν μια γυμνη γκομενα μπροστα μου και εγω να τι κοιταω 10 ωρες χωρις να κανω τπτ:lol: :lol:

sakisvolos
15/10/2007, 17:14
λες ε... δε μπορω ρε γμτ δε κρατιεμε

ειναι σαν να μου δινουν μια γυμνη γκομενα μπροστα μου και εγω να τι κοιταω 10 ωρες χωρις να κανω τπτ:lol: :lol:

Να σε δέσουμε με αλυσίδες ίσως?:rotflmao:

Για να το στρώσεις εννοείτε.............. για τη γκόμενα κι' εγώ μαζί σου!:wave2:

grigorisr1
15/10/2007, 17:16
Να σε δέσουμε με αλυσίδες ίσως?:rotflmao:

Για να το στρώσεις εννοείτε.............. για τη γκόμενα κι' εγώ μαζί σου!:wave2:

μισο γκαζι που το παω καλα ειναι λες ?

sakisvolos
15/10/2007, 17:26
μισο γκαζι που το παω καλα ειναι λες ?

Καλά είναι αλλά να μήν του δίνεις και όλες τις στροφές τώρα που είναι νωρίς!:wave2:

grigorisr1
15/10/2007, 17:31
Καλά είναι αλλά να μήν του δίνεις και όλες τις στροφές τώρα που είναι νωρίς!:wave2:

δε το δινω τερμα μισο γκαζι και μεχρι 105χλμ το ανοιξα οχι παραπανω