PDA

View Full Version : antio giorgo

bajas
22/09/2007, 13:58
xtes enas poli kalws mou filos ksekinise ena makrino taksidi me to kawasaki versus
pou molis eixe parei prin 3 mines mia anegefali odigos tou ekleise to dromo
kai tou sterise ti zwi molis sta 21 tou xronia.
to post to ekana gia ena kai mono logo
paidia forate kranos an forouse kai o giorgos tha zouse twra .
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

http://www.goodnet.gr/index.php?id=13,7302,0,0,1,0

soichiro_cbf
22/09/2007, 14:40
Το ρεπορτάζ που έχεις πιό κάτω στο λίνκ εξιστορεί το ατύχημα.Εντάξει η οδηγός ήταν ανεγκέφαλη όπως λές ο φίλος σου όμως γιατί δεν φορούσε κράνος να προστατέψει το δικό του εγκέφαλο ?.

Κουράστηκα να διαβάζω τέτοια threads.Ο καθένας μας κατά πως πορευεται φτιάχνει την τύχη του μόνος του.:nono: :nono:

OrEsTiS82
22/09/2007, 14:45
Βαλτε κρανος ρε μ@λ@κες αδικα φευγουμε...
:sad:

apav
22/09/2007, 14:58

bajas
22/09/2007, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
Το ρεπορτάζ που έχεις πιό κάτω στο λίνκ εξιστορεί το ατύχημα.Εντάξει η οδηγός ήταν ανεγκέφαλη όπως λές ο φίλος σου όμως γιατί δεν φορούσε κράνος να προστατέψει το δικό του εγκέφαλο ?.

Κουράστηκα να διαβάζω τέτοια threads.Ο καθένας μας κατά πως πορευεται φτιάχνει την τύχη του μόνος του.:nono: :nono:

auto akribws prospathw na pw kanontas to thread oti an forouse kranos tha itan alliws ta pragmata apla gia na paradigmatistous kapioi...

Tropeas
22/09/2007, 15:01

xampos
22/09/2007, 15:02

MikeG
22/09/2007, 15:08
Το είδα και στο τοπικό κανάλι..

:a35: :a35: :a35: .........

KaTaNaS
22/09/2007, 15:43
τα συλληπητηρια μου

Maira
22/09/2007, 15:45
Κουράγιο σε όσους έμειναν πίσω

sober
22/09/2007, 15:46
οχι ρε γμτ!!!

Συλλυπητηρια...:sad: :sad: :sad:

vangelis 64
22/09/2007, 15:52
Κρίμα ρε γαμώτο....κρίμα....:sad: :sad:

project.breeze
22/09/2007, 16:41
21 χρονών μόλις.Κρίμα το παλλικάρι...:sad:

Ζεύκας
22/09/2007, 17:04
Κρίμα αλλά αν...

τέσπα με το αν δεν γυρίζεις το χρόνο πίσω... :rolleyes:

tthodor
22/09/2007, 18:02
Κρίμα ... :(
Συλλυπητήρια.

odt
22/09/2007, 19:18
Χάλια δρόμοι, χάλια οδηγική παιδεία, χαλια νοοτροπία...σκατά

GIXXERAKIAS
22/09/2007, 19:58
Δυστηχως δεν φταινε οι δρομοι φιλε μου.Η μ@λ@κι@ μας φταιει και η οδηγικη μας συμπεριφορα.Οι δρομοι μπορει να ειναι σκ@τα αλλα οταν βλεπεις τον δρομο ετσι ΔΕΝ κανεις βλακειες και μετριαζεις το γκαζι και ταυτοχρονα βαζεις σε λειτουργια ολες σου τις αισθησεις να αποφυγεις οτι μπορει να σου προκυψει.

Αδικα πηγε το παληκαρι και ακομα πιο αδικα θα εχει στο μυαλο της αυτη την εικονα για ολη της την ζωη η κοπελα που πηγαινε στον δρομο της και βρεθηκε ξαφνικα ενα παληκαρι καρφωμενο πανω στοι αμαξι της. :sad: :sad:

Διαβασα το αθρο γι'αυτο τα λεω αυτα.Μαλλον εφταιγε αλλα αυτο πλεον δεν εχει σημασια,σημασια εχει να βαλουμε μυαλο για να μην εχουμε τετοια δυστηχηματα παρα μονο ατυχηματα που αυτα θα τα θυμοματσε και δεν θα ξανακανουμε τα ιδια λαθη. :sad:

Συλληπητηρια στην οικογενεια και ας ειναι ελαφρυ το χωμα...:sad: :sad:

DimChios
22/09/2007, 20:34
Τι να πεις παλι.... :sick:

Black hornet
22/09/2007, 22:33
:( :(

Ότι και να πούμε τέτοιες ώρες είναι λίγο για το παληκάρι

:( :( :sad: :sad:

teobreva
22/09/2007, 22:56
:sad: :sad: :sad:

afrotwin
22/09/2007, 22:58
ine poli lipiro mia an8ropini zoi efige
ke mono i ikones pou mou ferni sto mialo ine...
ala ego leo sto eksis na snomparoume asxima osous den forane kranos

den forage kranos=aftoktonia

pai ke teliose ama den iparxi i stixiodi antilipsi ti na kanoume emis?

kalo taksidi ston filo mas:sad:

tai
23/09/2007, 15:33
:(

kaps
23/09/2007, 20:59
:( :( :( :( :( :( :(

Black hornet
23/09/2007, 21:14
μια που λέμε για κράνος ας δούμε και αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=iMfrM5dKZfA

και πάλι Συλληπτήρια

675
23/09/2007, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Βαλτε κρανος ρε μ@λ@κες αδικα φευγουμε...

+10000 ρε ορεστακο...:sad:

OrEsTiS82
24/09/2007, 00:03
Να'σαι καλα φιλε μου, ενα απο τα πιο σημαντικα πραγματα στην ζωη μας ειναι να επηρεασουμε θετικα τα νεα παιδια ηλικιας 16-17-18 που ειναι τρελλαμενα να καταλαβουν γιατι πρεπει να φορεσουν κρανος.
Στα 25 μου γνωριζα 9 μοτοσυκλετιστες που εχουν σκοτωθει, η 7 στους 9 σκοτωθηκαν απο κακωσεις μονο στο κεφαλι γιατι δεν φορουσαν κρανος,θεωρουσαν οτι ειμασταν φλωροι οι υπολοιποι,ειχαν μονο γρατζουνιες στο υπολοιπο σωμα τους,τα παιδια αυτα θα ηταν ακομα και τωρα πανω στην αγαπημενη τους μηχανη.
Και να ξερετε κατι σημαντικο, οτι τα νεα παιδια μας ακουνε,μας βλεπουν με μεγαλυτερες μοτοσυκλετες απο εκεινα και μας εχουν σαν προτυπο τους,διαφορετικα θα ακουσει ενας νεος εναν παππου σε ενα αυτοκινητο να του λεει "βαλε παιδι μου κρανος" και αλλιως θα σκεφτει εαν δει εναν μηχανοβιο να του τα λεει, και εγω κανω μ@λ@κιες με την μηχανη μου οποτε δεν τους φενεται σαν κυρηγμα,ενας 18χρονος πηρε ενα μηχανακι και με το που τον βλεπω του λεω που ειναι το κρανος; καθησαμε μιλησαμε και στις επομενες μερες αγορασε ενα KBC και το φοραει παντα το παιδι.
Αυτο το παιδι μπορει μεθαυριο αμα δεν του μιλουσα σαν μεγαλυτερος να μαθαινα οτι σκοτωθηκε επειδη δε φορεσε κρανος οπως τοσα παιδια εκει εξω.

ΥΓ: Δεν λεω οτι θα τους πεισουμε ολους, αλλα και ενα νεο οδηγο να πεισουμε θα ειναι ενα τα πιο σημαντικα πραγματα που εχουμε κανει στη ζωη μας.

makis206
24/09/2007, 06:37
Το είδα κι εγώ στα κανάλια.. τι να πεις.. :sad:

Da.Vintage
24/09/2007, 08:47
Κρίμα ρε πούστη μου το παλικάρι ήταν πολύ νέος...

Και σε αυτή την ηλικία οι περισσότεροι δεν είχαμε την ωριμότητα ή τη παιδεία να φοράμε κράνος μαζί και εγώ... Κρίμα!

Τα συλλυπητήριά μου φίλε μου...

Honest John
24/09/2007, 11:07
Ρε γαμώ.. :sad: κρανάκι ρε guys πάντα. Ακόμα και ένα παλιοκράνος των 60 ευρώ για μέσα στην πόλη μπορεί να σε σώσει.. Ο καλύτερος στρίφτης και να είσαι... ο άλλος απέναντι δεν ξέρει να οδηγεί. Κρίμα φίλε μου Γιώργο r.i.p.

Εχετλαίος
28/09/2007, 13:34
Κρίμας το κοπέλι...
Κρίμα στη μάνα και στον πατέρα του...
Κάποτε πήγα σε μια τέτοια κηδεία και δεν έχω συνέλθει έκτοτε...
Να επινοηθεί κάποιο κωλοσύστημα να μην ξεκινάνε τα δίκυκλα αν δε φορεί ο αναβάτης κράνος, δεν ξέρω τι στο διάολο άλλο να πω πια...

kapeos
28/09/2007, 14:57
:(

Καλό ταξίδι και σε σένα :(

Το πολύ άσχημο πάντως είναι να βλέπεις αναβάτες πιτσιρικάδες ή 30αριδες με ότι μοτοσυκλέτα ή μικρο υπάρχει, να φοράει κράνος ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΟ :sad:

Τραγικό γιατί στην ουσία δεν φοράνε κράνος και δεν το αντιλαμβάνονται, παρα μόνο σε μια πτώση που ελπίζω σε καμμια περίπτωση να μην ειναι μοιραία.

Το βλέπω πολύ συχνά τελευταία:sad:

Εχετλαίος
28/09/2007, 15:05
Εγώ αυτό που βλέπω πάλι τελευταία, ειδικά στα Χανιά, είναι μπαμπάδες ξεκράνωτους με το κοπελάκι είτε να κάθεται είτε στο τεπόζιτο είτε πίσω επίσης ξεκράνωτο. Να μαθαίνει από μικρό να μη σέβεται το περιεχόμενο του κρανίου του ρε παιδί μου! Να γίνει και αυτό αργότερα άλλη μια στατιστική! Για να έχουμε να γράφουμε στα φόρουμ ρε παιδί μου!
Κατά τα άλλα να σταματάει η τροχαία εμένα (ντυμένο σαν αστακό πάνω στο μηχανάκι) επειδή πήγαινα με 76 σε όριο 60 στην εθνική με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση.
Τους σιχάθηκα όλους πια...

Antwnis
03/10/2007, 20:10
θα χρειαστούν πολλά χρονια να αλλαξει η νοοτροπια περι κρανους.
Το καλοκαιρι μεσα στις πολεις, ουτε 3 στους 10 δεν φορανε κρανος.
Κατι η ζεστη, κατι η μαγκια κατι το "σιγα μωρε, εδω δίπλα θα παω" το αποτελεσμα ειναι το γνωστο.
Πρεπει να θυμηθει κανεις ότι πριν απο 25 χρόνια ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ στην κυριολεξία αν εβλεπαν κανενα να κυκλοφοραει με κρανος μεσα σε πόλη!
Φοβαμαι ότι θα πρέπει να περασουν δεκαετίες (αν ακομα 8α επιτρεπεται η χρηση μηχανης απο το κρατος) για γινει συνειδηση στον Έλληνα το κρανος.
Ειναι θεμα εκπολιτισμού...

καλη δυναμη στους συγγενεις του παιδιου...

apolon10
04/10/2007, 21:09
ξερετε γιατι αυτοι που φορανε κρανος καλο και δεμενο και το σωστο μεγεθος συνηθως δεν σκοτωνονται? Γιατι δεν πεφτουν. Και δεν πεφτουν γιατι εχουν την αισθηση του φοβου και τη συνειδηση των επιπτωσεων. Και εχοντας το φοβο μεσα τους προσεχουν και δεν προσπερνανε επιπολαια και παρατηρουν ολα γυρω τους και κοιτανε να εχουν παντα καλα λαστιχα και παντα σωστα φουσκωμενα και καλα φρενα και φωτα που δουλευουνε και μετρανε σωστα χρονους και αποστασεις και αλλα πολλα και εντελει εχουν παντα το μυαλο μαζι τους.

apolon10
04/10/2007, 21:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis

καλη δυναμη στους συγγενεις του παιδιου...

δε θελω να φαντασθω τι περνανε!!!!

LsKostas
06/10/2007, 09:09
Καταρχην :( ...πολλα :(

Και να ξερετε κατι σημαντικο, οτι τα νεα παιδια μας ακουνε,μας βλεπουν με μεγαλυτερες μοτοσυκλετες απο εκεινα και μας εχουν σαν προτυπο τους,διαφορετικα θα ακουσει ενας νεος εναν παππου σε ενα αυτοκινητο να του λεει "βαλε παιδι μου κρανος" και αλλιως θα σκεφτει εαν δει εναν μηχανοβιο να του τα λεει, και εγω κανω μ@λ@κιες με την μηχανη μου οποτε δεν τους φενεται σαν κυρηγμα

Ορεστη +οσα θες

Η παραπανω αποψη ειναι το Α και το Ω!!!

Μου εχει τυχει και εμενα και ξερω οτι 100% αληθεια

Ειτε πιτσιρικας ειναι ο αλλος ειτε κ@uλωμενος βρωμογκαζος
θα ακουσει καποιον που ειναι πιο κοντα στην συμπεριφορα του παρα
καποιον που θα του μοιρασει ενα φυλλαδιο ,σαν τροχαια ενα πραγμα.

Κι οι δυο θελουν το καλο σου αλλα . . .

Καμια φορα δεν αρκει να εχεις δικιο...δυστυχως
ειναι ο τροπος που θα το πεις!!!

OrEsTiS82
06/10/2007, 18:17
Ετσι ειναι Κωστα... Συμφωνω.

argi6argi
08/10/2007, 03:25
Κρίμα ρε παιδιά να χάνονται ανθρώπινες ζωές έτσι άδικα. Τα συλλυπητήριά μου! Γι'αυτούς που έμειναν πίσω οτι και να πώ είναι λίγο...

ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!!

Καλό ταξίδι στο φίλο...

Εχετλαίος
08/10/2007, 11:41
Χτες πήγαμε με τη φαμέλια με το "κουτί" στο Ρέθυμνο για βόλτα. Κάτσαμε μέσα στο Ρέθυμνο περίπου 4,5 ώρες (καφέ, βόλτα, φαγητό, ξανά βόλτα). Πρέπει να είδαμε παραπάνω από 100 μηχανάκια/μηχανές στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ε, του κερατά, είδαμε μονάχα ένα ζευγάρι με κράνος πάνω σε μηχανή και αυτό είχε Αθηναική πινακίδα!!!! Τα υπόλοιπα >99 δίκυκλα τα καβαλούσαν προφανώς ανεγκέφαλοι ανθρώποι που δεν γνοιάζονταν για το περιεχόμενο του κρανίου τους καθότι το είχαν αφήσει και αναπαυόταν στο σπίτι τους. Κάποια στιγμή αναρωτηθήκαμε με τη σύζυγό μου αν στο Ρέθυμνο υπάρχει κάποιος νόμος ο οποίος απαγορεύει αυστηρα τη χρήση κράνους. Πάντως αν υπάρχει εφαρμόζεται σωστά από όλους!
Α, εϊδαμε και ένα αστυνομικό αυτοκίνητο το οποίο πάρκαρε παράνομα πάνω στον πεζόδρομο της παλιάς πόλης και από το οποίο κατέβηκαν και το παράτησαν 2 όργανα, ο ένας με ξεκούμπωτο πουκάμισο σχεδόν ως τη ζώνη και οι δυο με το τσιγάρο στο χέρι.
Και μετά συζητάμε για παιδεία, για καλό παράδειγμα στα νέα κοπέλια, για νόμους και εφαρμογή τους.
Πέη κυανά!
Αιδώς αχρείοι!

OrEsTiS82
08/10/2007, 13:03
Στην Αθηνα πλεον δεν ειναι ετσι, φοραει το 80% κρανος, και το υπολοιπο 20% οταν φαει το ροζ χαρτακι με τα 350 θα φορεσει και εκεινο.
Στην επαρχια επειδη ξερετε ολοι πχ τον Δημαρχο,τον αστυνομο της περιοχης και τους υπολοιπους δεν φορατε γιατι δεν σας γραφουν,μονο το καλοκαιρι που ερχομαστε διακοπες πεφτουν κατι κλησεις.
Εχω βρεθει σε παρεα μοτοσυκλετιστων και κραζαμε καποιους που περνουσαν χωρις κρανος, σιγα σιγα αλλαζει το μυαλο του Ελληνα "μαγκα" που δεν φορουσε κρανος γιατι οποιος φορουσε ηταν και καλα "φλωρος"...

nickald
08/10/2007, 13:12
To exo paratirisei kai ego stin saloniki oti pleon polis kosmos to foraei

Alla re gamo an einai na faei o allos prostimo gia na katalavei oti prepei na foraei to rimadi sto kazani toy ti na po

Diladi stin teliki pali prepei na tou ponesei i tsepi gia na valei kranos e?

A re ellina....................

Tespa krima gia to paidi pou efige adika