View Full Version : XT photos
Τα βιδάκια ergal είναι πολύ όμορφα πάνω στον κινητήρα.
Τις σιτες για τους αεραγωγούς που μπορώ να τις βρώ; μπαίνουν εύκολα;
AYTEΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ FOLIATEC ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΥΛΛΟ 30*30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 20€ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙΣ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ.ΑΓΡΙΕΨΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΣΙΛΙΚΟΝΗ.ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΝΕΦΟΥΣ ΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΠΑ ΛΑΔΙΟΥ,
Αυτό τι έλεγε? :confused:
ειναι ενα οργανο γλυκερινης,μετρησης θερμοκρασιας λαδιου,που βιδωνει στη θεση της ταπας λαδιου στο λαιμο.μετραγε καλα δεν θυμαμαι την κλιμακα,και το ειχα παραγγειλει απο ενα συνεργειο που λεγετε MOTO WORKS.το παλικαρι που εχει το σθνεργειο εχει ενα ΧΤ νιτρο και το ειχε πανω.δυστηχως δεν θυμαμαι τιμη.
για σας κ απο μενα!!!:beer: να κ το δικο μου χτχ δυστηχος ακομα μαμα μιας κ το εχω περιπου δυο εβδομαδες!!!
http://img216.imageshack.us/img216/1921/15032009130.jpg (http://img216.imageshack.us/my.php?image=15032009130.jpg)
Αρχικά δημιουργήθηκε από 0restis
για σας κ απο μενα!!!:beer: να κ το δικο μου χτχ δυστηχος ακομα μαμα μιας κ το εχω περιπου δυο εβδομαδες!!!
http://yfrog.com/6015032009130j
Tελειο χρωματακι!!!
Αντε καλες βολτες και καλα τουμπανιασματα:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Tελειο χρωματακι!!!
Αντε καλες βολτες και καλα τουμπανιασματα:beer: :wave2:
ευχαριστω φιλε οπου νανε θα αρχισει το tunning!!
Πολύ ωραίο! Καλοτάξιδο! :beer:
της εβαλα χερι και ηρεμησε
:smokin:
159521
Upgrades κύριοι :a2: :a54:
159523
Steve_athens
28/03/2009, 17:33
OOooo trigger με γεια!!!οταν κανεις χλμ θελουμε εντυπωσεις!
Με αυτό μου φαίνεται πως άλλαξε αρκετά η αίσθηση...
159524
Και με αυτό βγήκαν στην άσφαλτο και τα υπόλοιπα άλογα :lol:
159525
Αρχικά δημιουργήθηκε από Steve_athens
OOooo trigger με γεια!!!οταν κανεις χλμ θελουμε εντυπωσεις!
Η πρώτη εντύπωση ήρθε με το που ανέβηκα και η δεύτερη όταν σταμάτησα και δεν ήθελα να κατέβω! ;) Μετά από 4,5 χρόνια συμβίωσης κατάλαβα οτι το ΧΤ δεν είχε ποτέ αμορτισέρ όπως και όταν άλλαξα τα ελατήρια και τα λάδια του μπροστινού
o_gavros
28/03/2009, 18:32
πόσο σου πήγε η αλλαγή αμορτισέρ φίλε?
ποια μάρκα διάλεξες?
θυμάμαι την αλλαγή που ένιωσα όταν έβαλα WP ελατήρια στο μπροστινό στο δικό μου.
όσο για το αμορτισέρ...κούνια μπέλα...
Ohlins είναι και τo πήρα μεταχειρισμένο από ένα φίλο μου που πούλησε το ΧΤ του. 4 μηνών με κάτι λιγότερο από 1500 km για 300 ευρώ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Ohlins είναι και τo πήρα μεταχειρισμένο από ένα φίλο μου που πούλησε το ΧΤ του. 4 μηνών με κάτι λιγότερο από 1500 km για 300 ευρώ.
Mεγια μεγια φιλε μου...:beer: :beer: :beer: :wave2:
XJR_Billy
28/03/2009, 20:07
Upgrades κύριοι :a2: :a54:
Μεγειά ρε συνάδελφε!!!!
:beer: :beer: :beer:
XJR_Billy
28/03/2009, 20:10
Και με αυτό βγήκαν στην άσφαλτο και τα υπόλοιπα άλογα :lol:
Θέλω κι εγώ !!!!!!!! :a8: :blush:
(Όταν με το καλό ξανακαβαλήσω...:( )
κανουμε κ καμια σουζιτσα που κ που!!!βραχος το xtακι!:beer:
159673
κανουμε κ καμια σουζιτσα που κ που!!!βραχος το xtακι!:beer:
Ωραιος αλλα παντα προσεκτικα φιλε μου...
Χαιρομαι που σε βλεπω με μπουφαν και κρανος!!!!
μετα απο αρκετα χρονια τρελας ερχετε η στιγμη που οριμαζεις(λιγο)!:winka:
αυτη ειναι απο το πρωτο yamahaki μου!αρκετα χρονια πριν!:nono:
159688
μετα απο αρκετα χρονια τρελας ερχετε η στιγμη που οριμαζεις(λιγο)!:winka:
αυτη ειναι απο το πρωτο yamahaki μου!αρκετα χρονια πριν!:nono:
Kαι μετα:confused:
:lol: :lol: :lol:
δεν εχει μετα!!!:winka: εσκεμενα εγινε!καθημερινο φαινομενο εκεινες τις εποχες!
κ δοξα το θεο ακομα δεν εχω φαει καπακι:blush:
δεν εχει μετα!!!:winka: εσκεμενα εγινε!καθημερινο φαινομενο εκεινες τις εποχες!
κ δοξα το θεο ακομα δεν εχω φαει καπακι:blush:
sory alla an ayto einai kaθημερινο φαινομενο, τοτε πρεπει να γινεις stuntman(και αν το επομενο καρε δεν ειναι αυτο που ολοι φανταζομαστε:D )
βασικα κανω κατι φρι-σταιλιες με το cr250 που εχω:D
οχι φιλε μου δεν ειναι αυτο που ολοι νομιζετε:nono: οριστε κ η αποδειξη!!!:wave2:
159815
p_bourinos
31/03/2009, 10:05
http://img216.imageshack.us/img216/1921/15032009130.jpg (http://img216.imageshack.us/my.php?image=15032009130.jpg)
Ρε φιλαράκι,το ψαλίδι λίγο περίεργο μου φαίνεται ή δεν φαίνεται καλά στη φωτό.Καινούριο το έχεις πάρει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από p_bourinos
Ρε φιλαράκι,το ψαλίδι λίγο περίεργο μου φαίνεται ή δεν φαίνεται καλά στη φωτό.Καινούριο το έχεις πάρει? Τι το περίεργο βλέπεις;
dirtbird
31/03/2009, 14:53
Η πρώτη εντύπωση ήρθε με το που ανέβηκα και η δεύτερη όταν σταμάτησα και δεν ήθελα να κατέβω! ;) Μετά από 4,5 χρόνια συμβίωσης κατάλαβα οτι το ΧΤ δεν είχε ποτέ αμορτισέρ όπως και όταν άλλαξα τα ελατήρια και τα λάδια του μπροστινού
Όταν τα'λεγα ήμουν ο 'περίεργος' χωμάτινος...
:beer: :beer:
Τα ελατήρια εμπρός ακόμα δεν τα έχω βάλει... :o :o
Αρχικά δημιουργήθηκε από p_bourinos
Ρε φιλαράκι,το ψαλίδι λίγο περίεργο μου φαίνεται ή δεν φαίνεται καλά στη φωτό.Καινούριο το έχεις πάρει?
φιλε το μηχανακι ειναι 08 με το χυτο ψαλιδι! ;)
τωρα εχουν μπει κ τερμιγκονι κ φιλτρο dna!:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Όταν τα'λεγα ήμουν ο 'περίεργος' χωμάτινος...
:beer: :beer:
Τα ελατήρια εμπρός ακόμα δεν τα έχω βάλει... :o :o Kατέβα κάτω και βάλ'τα αμέσως! :D
Εγώ όταν τα άλλαξα πέρα από την αίσθηση που μου έδινε και την πιό σωστή πληροφόρηση μπόρεσα άφοβα να φρενάρω πιό δυνατά και ελεγχόμενα. :beer:
katsavidi2005
31/03/2009, 20:59
φιλε το μηχανακι ειναι 08 με το χυτο ψαλιδι! ;)
τωρα εχουν μπει κ τερμιγκονι κ φιλτρο dna!:D
Ικανοποιημενος απο τις εξατμισεις;
Αρχικά δημιουργήθηκε από katsavidi2005
Ικανοποιημενος απο τις εξατμισεις;
η μια ηταν λιγο στραβη αλλα οκ!;)
θα βαλω φοτο να δεισ πως τις εκανα!:smokin:
....
Θα παθει αλεργια με τοση γυρη γυρω του:lol: :lol: :lol:
GGREGORYY REX
08/04/2009, 20:31
:sad: NA TO KAI TO DIKO MOY AN KAI TORA LEO NA TO APOXORISTO!!!
160760
itan kaneis simera stis serres???gt eida polla aderfakia ekei!!!
οριστε κ μια καινουργια...
http://img216.imageshack.us/img216/4010/15042009169.jpg
katsavidi2005
15/04/2009, 22:44
Τί τις έκανες τις εξατμισεις ρε συ;Τις γυαλισες;Οι βασεις που πατουσαν τα πλαστικα προστατευτικα που πήγανε;Μεγια το φαναρι
The power of Termignoni! :a016: :a015:
Αρχικά δημιουργήθηκε από katsavidi2005
Τί τις έκανες τις εξατμισεις ρε συ;Τις γυαλισες;Οι βασεις που πατουσαν τα πλαστικα προστατευτικα που πήγανε;Μεγια το φαναρι
χαχαχα ειμαι μαγος:rotflmao:
πρωτα τα εκοψα με τροχο μετα τα τροχησα κ μετα λιγο ντουκοχαρτο κ εγιναν τζαμι!!!
το γυαλισμα ειναι προχειρο θα τις ξανακανω απλα δεν ειχα χρονο!!!
καλο το φαναρι αλλα δεν καθετε τοσο καλα στον κολο απο το 08!!
The power of Termignoni! :a016: :a015:
απο οτι εχω ακουσει οι termignoni ειναι οτι καλητερο μπορεισ να βαλεις σε yamaha!!!:rolleyes:
γυαλισα κ μερικα καπακια απο το μοτερ...
161312
jimtarasxt660x
16/04/2009, 07:26
καλο το φαναρι αλλα δεν καθετε τοσο καλα στον κολο απο το 08
Ειναι οτι η ουρα ειναι πιο εξω απο το φαναρι...ενω στα 04-06 ταιριαζει κουτι το φαναρι του R1!!!
Αναγκαστηκες να κοψεις το μαμα φαναρι 0restis?
απο οτι εχω ακουσει οι termignoni ειναι οτι καλητερο μπορεισ να βαλεις σε yamaha!!!:rolleyes: Εγώ τις έχω από το 2005 και είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ειναι οτι η ουρα ειναι πιο εξω απο το φαναρι...ενω στα 04-06 ταιριαζει κουτι το φαναρι του R1!!!
Αναγκαστηκες να κοψεις το μαμα φαναρι 0restis?
βασικα το φαναρι προεξεχει της ουρας!!!!
ναι το εκοψα δεν αφαιρητε αλλιως!!
Εγώ τις έχω από το 2005 και είμαι πολύ ευχαριστημένος!
απο οτι εμα8α η termignoni σχεδιαζοντε για τα μοντελα τις yamaha κ δεν ειναι universal οπως τα τελικα πολλων εταιριων!!
να και το δικό μου !!
162083
πολυ καλο!!!
φτιαξε κ μια σελα κ θα γινει τοπ!!:beer:
απο οτι εμα8α η termignoni σχεδιαζοντε για τα μοντελα τις yamaha κ δεν ειναι universal οπως τα τελικα πολλων εταιριων!! Κοίτα, βγάζει και τελικά που μπορεί ο καθένας να προσαρμόσει στη μηχανή του αλλά σίγουρα του 660 δεν ταιριάζουν σε άλλο μοντέλο
Steve_athens
27/04/2009, 19:49
Εγω παντως απο τις termignoni εδω και λιγο καιρο και οφειλω να πω οτι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!
Κοίτα, βγάζει και τελικά που μπορεί ο καθένας να προσαρμόσει στη μηχανή του αλλά σίγουρα του 660 δεν ταιριάζουν σε άλλο μοντέλο
ναι αυτο το ξερω!αυτο που θελω να πω ειναι οτι το καζανακι(διαστασεις) ειναι αποκλειστικα για αυτο το μοντελο κ οχι οπως αλλες που απλα αλλαζουν τους λαιμους κ χρησιμοποιουν τα ιδια καζανια!
πολυ καλο!!!
φτιαξε κ μια σελα κ θα γινει τοπ!!:beer:
όντως θέλει και μία σέλα..πού μπορώ να φτιάξω? όμως να έχει low profile. Σαν αυτή στην φώτο
162237
Gandalf dr685sm
01/05/2009, 20:21
Αυτό είναι απο το περασμένο καλοκαίρι.
Έχει ήδη μπεί bagster , AFAM γρανάζια και "χρυσή"WRP και μόλις τελειώσω με Acrapovic, θα ανεβάσω μια καινούρια.
Gandalf
162428
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αυτό είναι απο το περασμένο καλοκαίρι.
Έχει ήδη μπεί bagster , AFAM γρανάζια και "χρυσή"WRP και μόλις τελειώσω με Acrapovic, θα ανεβάσω μια καινούρια.
Gandalf
Ωραιο το μωρο...Καλοστριφτο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeke
να και το δικό μου !!
το φανάρι το πίσω τι είναι, απο που το πήρες?
Gandalf dr685sm
01/05/2009, 20:53
ας βάλουμε και μια δύο καλιτεχνικής φύσης..:smokin:
http://picasaweb.google.gr/alexandros.niklan/Personal?feat=directlink
αίντε να πάω να δώ το basket τώρα.
Gandalf
xtx Π.Ω.Λ.Ε.Ι.Τ.Α.Ι
162532
Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
xtx
Ωραιο...Και ειναι και περτικαλι που με αρεσει...
Μπροστα πανω απο το φαναρι ειναι αυτοκολλητο ή αερογραφια?!...
ειναι αερογραφια σε αδιαφανες αυτοκολλητο δικου μου σχεδιασμου.κοστισε ελαχιστα αλλα ειναι μοναδικο.ευχαριστω παντως
Αρχικά δημιουργήθηκε από thoukis
kai mia diki mou
Πολυ ωραια φωτογραφια....:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpompas
το φανάρι το πίσω τι είναι, απο που το πήρες?
το παράγγειλα από ένα μαγαζί. Της UFO είναι..εύκολο να το βρεις !
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeke
το παράγγειλα από ένα μαγαζί. Της UFO είναι..εύκολο να το βρεις !
thanks
MavrosPan
10/05/2009, 12:13
μετα τις τελευταιες προσθηκες που περιελαμβαναν μαργαριτες μπρος πισω, λαιμους devil, νικελ το πισω κεντρο, το ψαλιδι, βασεις δισκοφρενου κλπ και ελαστικα, να μερικες απο το γυναικακι μου ως εχει.
163280
MavrosPan
10/05/2009, 12:14
2
163281
MavrosPan
10/05/2009, 12:15
3
163282
MavrosPan
10/05/2009, 12:16
να και το κεντρο με το ψαλιδι, το οποιο δειχνει πολυ ωραιο κατα τη γνωμη μου
163283
Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
Η δισκόπλακα πόσα ευρώ σου πήρε ?
MavrosPan
15/05/2009, 08:45
240 η μπροστα, 110 ή 120 η πισω. Braking και οι 2
240 η μπροστα, 110 ή 120 η πισω. Braking και οι 2
Ευχαριστώ αδερφέ !
Τις ακτίνες τις έχεις περάσει τίποτα για να μην σκουριάσουν? γιατί φοράω και εγώ excel !
MavrosPan
17/05/2009, 17:47
οχι, γιατι δεν ειναι πανω στο μηχανακι ουτε 15μερες. την μεγαλη παρασκευη ειχα παει να αλλαξω λαστιχα σε εναν κεντρικο λαστιχα, επειδη ο μηχανικος μου και ολοι οι γνωστοι μου μηχανικοι που εμπιστευομαι ηταν κλειστοι εκεινη τη μερα και ο πακιστανος που ειχε ο τυπος εκει μου εβαλε τον αποστατ ητης ροδας αναποδα και δεν εσφιξε καλα τις ασφαλειες με αποτελεσμα την αλλη μερα στην εθνικη να μου φυγει κυριολεκτικα ο αξονας και η ροδα απο την θεση τους ! οποτε πηγα για καινουριες ακτινες, ζαντα, αλυσιδα, γραναζι, αξονα , κλπ κπλ κλπ γιατι μαμηθηκαν ολα. εννοεται βεβαια πως τα πληρωσε μεχρι τελευταιας δεκαρας, αλλα επρεπε να φτασω στο.. εξωδικο κατα του μαγαζιου του για να τα πληρωσει. τεσπα, οποτε ειναι ολα καινουρια αυτη τη στιγμη, αλλα αν εχει ακουσει τπτ να τα περασω για να αποτρεψω σκουριες κλπ θα με ενδιεφερε.
gardelisxt550
19/05/2009, 19:14
peite mou gnomes!
163997
gardelisxt550
19/05/2009, 19:25
loipon tou evala mayra excel stefania me nikel aktina.forethikan panw ta dunlop mutand!alisida tis did k granazia,k gefyra ths dod.
163999
Αρχικά δημιουργήθηκε από gardelisxt550
loipon tou evala mayra excel stefania me nikel aktina.forethikan panw ta dunlop mutand!alisida tis did k granazia,k gefyra ths dod.
πολυ ωραιο φιλε!!!αν βγαλεις κ τον λασποτηρα κ βαλεις κανα τσιλικο φαναρακι θα γινει....
φορας κ fatbar...:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
kalampaka opoios thelisei na dei kati perissotero apo taksidia me xtx den exei para na mpei edw:
http://www.bikepics.com/members/aisxos2/
proswpiki sullogi kai anamene na ananewthei
164233
καλα εχεις λιωσει στον δρομο εσυ...:eek:
η τελευταια φοτο ειναι απο μετσοβο μερια???
καλα εχεις λιωσει στον δρομο εσυ...:eek:
η τελευταια φοτο ειναι απο μετσοβο μερια??? nai einai stin koruhi kataras..pragmati sti misi ellada to exw paei to xtxaki kai erxetai kalokairaki oxi oti to xeimwna kolame kai polli..thx pantws.
einai apo tis agapimenes mou stin naypakto
164362
πολυ καλη κ η τελευταια!!!:p
κατι ασχετο αν πας πανελληνια σην σαμοθρακη στειλε ενα πμ εγω 8α ανεβω παντως!καλα θα ηταν να βρεθουμε εκει πανω!!:beer:
πολυ καλη κ η τελευταια!!!:p
κατι ασχετο αν πας πανελληνια σην σαμοθρακη στειλε ενα πμ εγω 8α ανεβω παντως!καλα θα ηταν να βρεθουμε εκει πανω!!:beer: aa ...samothraki tha to kanoun telika??gia pote?ektos oti einai makrua apo emena(diamenw larisa-arta) (poios kolaei na mou peis)..alla ayton ton kairo psaxnomai na to dwsw to xtxaki na parw kanena tdm gia perissotera.esy ti exeis?
trela fortwmeno xtx
164406
METSOBO
simeiwsi..me xonia einai kala alla opoios thelei na paei anagkastika broxolastixa kai kata mina aprilio na xarei to topio kai na min pagwsei..perasa katara me -4 i deytera pige synefo gia panw apo 30 xlm eixa fwto alla dystyxws ti exasa
164407
αυτο ειναι το καμαρι μ:)
κ εγω απο γρεβενα ειμαι...
10 του μηνος ξεκιναει κ μερα τεταρτη αν δεν κανω λαθος!εγω λεω να παω απο παρασκευη..!http://www.bikepics.com/pictures/1647479/
MavrosPan
25/05/2009, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ
εχω φαει τον κοσμο να βρω τετοιο προστατευτικο αλυσιδας... μηπως μπορεις να μας πεις απο που το πηρες ?
η καποιος αλλος αν ξερει κατι ?
MavrosPan
25/05/2009, 10:37
αυτην εννοουσα..
164477
o_gavros
25/05/2009, 15:12
φίλε ΜαύρεΠαν τσέκαρε τα π.μ. σου όταν ευκαιρήσεις.
εχω φαει τον κοσμο να βρω τετοιο προστατευτικο αλυσιδας... μηπως μπορεις να μας πεις απο που το πηρες ?
η καποιος αλλος αν ξερει κατι ?
Ενδιαφέρομαι κι εγώ γι'αυτό. Πείτε παίδες, που το βρίσκουμε?
αυτην εννοουσα..
Το προστατευτικό αλησίδας απο πού ?
Gandalf dr685sm
01/06/2009, 20:26
Το project σχεδόν ολοκληρώθηκε...
Μόλις ανοίξω λίγο ακόμα οικονομικά , το μόνο που μένει είναι μια ποδιά και και τέρμα...
Μέχρι τώρα έχει ohlins πίσω ανάρτηση, Κ&Ν φίλτρο, Εξατμίσεις σετ Akrapovic, remap ανάφλεξης, Ζελατίνα μεγαλύτερη , Χρυσή αλυσίδα WPR και γρανάζια.
Αυξήθηκε ιπποδύναμη κατά 2Hp περίπου σε όλο το φάσμα στροφών , εμφανές απο δυναμομέτρηση.
Πως σας φαίνεται;
Gandalf
165082
Πολυ ομορφο φιλε μου...:beer: :beer: :beer: :beer:
Μονο που παρολο που γνωριζω οτι η ζελατινα ειναι γιατρια για τα ταξιδια δεν ταιριαζει με το μηχανακι...:sad: :sad: :sad:
Μου θυμιζει κατι παππουδες με παπακια που βαζουν τον ανεμοθωρακα...
Μην το παρεις στραβα ετσι?!Καταννοω οτι ειναι λειτουργικη και ας μην ειναι οτι πιο ωραιο...
Και παλι μπραβο για τον χρονο,την διαθεση και τα χρηματα που εχεις διαθεσει...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Gandalf dr685sm
02/06/2009, 07:48
Την ζελατίνα όντως την έβαλα γιατι κάνω χιλιόμετρα Ε.Ο. πάρα πολύ συχνά και ο αέρας μου σκάει στο κράνος και με τρελαίνει με την μαμίσια (1.83 γαρ). Αλλά πραγματικά μπορεί να μπεί και να βγεί πολύ εύκολα.
όσο για το παππούς... ΠΟΙΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΕ ΚΑΡΦΩΣΕ;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Gandalf