View Full Version : hands free
adam_tsouk
12/10/2004, 23:42
αλήθεια, όταν οδηγάτε χρησιμοποιήτε το κινητό σας;
Αν ναι, σε ταξίδια, τι hand free χρησιμοποιήτε;
τα bluetooth βολύουν ή θα μας πέσει κανα αυτί;
Εννοείτε πάντα για μέσα από κράνος!
Μου είχαν δείξει κάποιο αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο και μάρκα.
wolfman13
13/10/2004, 01:27
re adam afou ta eipame den voleuoyn ta hands free!!!eidika ta bleutooth mialei o idikos.protime to kainourgo tis nokia to opio einai to w3!to opio einai bleutooth alla einai me kalodio kaipsira gia akoustiko auto voleuei pio poli
periklisk
13/10/2004, 08:19
κινητό+μηχανή=ατύχημα-αργά-ή-γρήγορα......
το έχεις κάπου μέσα στο tank bag και στις στάσεις σου το κοιτάς.....
Κι αν δεν εχεις tank bag καρδια μου τι κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
periklisk
13/10/2004, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
Κι αν δεν εχεις tank bag καρδια μου τι κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αχαχαχαχ!!! τα πράγματα σου που τα βάζεις όταν πας ταξίδι???
σε μπακαλότσαντες???? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
στο σακίδιο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
tank bag !! αφου δεν εχω bagster kardia moy!!!
axaxaxaxaxaxa
:rotflmao:
σε σακιδιο στη σχαρα, σα τσιγκανος ειμαι με τα χταποδια και το διχτακι :D
αντε να παρω τιποτα σαμαρια να ηρεμησω....
cbanthropos
13/10/2004, 10:24
Εγω πηρα ενα μαγνητικο τανκμπαγκ της GIVI. Πολυ πρωτο. Το πετας πανω στο τεποζιτο σε 3'' και δεν κουναει ρουπι ακομα και σε ταχυτητες ταξιδιου. Εχει τη κλασικη ζελατίνα να βαζεις χαρτες, GPS κλπ, και οταν φτανεις, το ξεκολας σε 1'' και το κουβαλας σαν τσαντα χειρος ή στην πλατη (εχει και ιμαντες σαν σχολικη τσαντα). Πολυ βολικο.
α! βαζεις και το κινητο μεσα :lol:
Εγώ έχω hands-free με ακουστικό στο αυτί και λαρυγγόφωνο αλλά κάθε τύπος κινητού θέλει και το ανάλογο....
Εννοείτε ότι το χρησιμοποιώ μόνο όταν πάω εντελώς χαλαρά....
Άσε που ακούγομαι σαν τον Darth Vader
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ έχω hands-free με ακουστικό στο αυτί και λαρυγγόφωνο αλλά κάθε τύπος κινητού θέλει και το ανάλογο....
Εννοείτε ότι το χρησιμοποιώ μόνο όταν πάω εντελώς χαλαρά....
Άσε που ακούγομαι σαν τον Darth Vader
:lol:
Εχω κανει εμπεριστατωμενες μελετες ... :)
Για να ακουσεις, πρεπει να πηγαινεις απο 80 και κατω.
Το λαρυγγοφωνο ακουγεται απο τον συνομιλητη σου, οσο και να πηγαινεις, αλλα ΔΕΝ εχει νοημα αν δεν μπορεις να ακουσεις εσυ ... :D
Οποτε μπορειτε να ξεχασετε το κινητο στο ταξιδι ... :smokin:
RapidShade
13/10/2004, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
tank bag !! αφου δεν εχω bagster kardia moy!!!
axaxaxaxaxaxa
σε σακιδιο στη σχαρα, σα τσιγκανος ειμαι με τα χταποδια και το διχτακι :D
αντε να παρω τιποτα σαμαρια να ηρεμησω....
Δεν έχεις ανάγκη για tank bag ρε!!
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ!!!
Μπαστουνόβλαχε :P
:beer: :bigcry: :beer:
periklisk
13/10/2004, 10:37
pou sai Darth Vader!!!!
πρόσεξε μη σου την πέσει ο Obi-Wan Kenobi!!!!
axaxaxaxaxaaaa
periklisk
13/10/2004, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade
Δεν έχεις ανάγκη για tank bag ρε!!
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ!!!
Μπαστουνόβλαχε :P
:beer: :bigcry: :beer:
Μίλησε ο άλλος τουρκόγυφτας!!!
Ούστ ρεεεεεεεε!!!
Στο τσαντίρι σου γρήγορα!!!!
αχαχαχαχαχαχαχααααα
adam_tsouk
13/10/2004, 11:43
αλλαγή θέματος ενότητος: μετονομασία σε tank bag!
Το θέμα μου δεν είναι αν θα παω ταξιδι αλλα εφοσον το χρειάζομαι για το αυτοκίνητο, ρώτησα αν χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς τι τον έχει βολέψει!
Παρ' όλα αυτά όμως αποφάσισα να βάλω πάνω από το καντράν του αυτοκινήτου ένα tank bag!
ρε ταβερνιαρη που σαι ρεεεεεεε!!!
ποτε θα χτυπησουμε κανα μπριζολικο ρε!!!
:rotflmao: :rotflmao:
periklisk
13/10/2004, 12:17
όχι ταβερνιάρης μόνο.... κάπελας!!!!!
αχαχαχαχααααα:beer:
που σαι ρεεεεεεεεεεεεεεεε
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
αλλαγή θέματος ενότητος: μετονομασία σε tank bag!
Το θέμα μου δεν είναι αν θα παω ταξιδι αλλα εφοσον το χρειάζομαι για το αυτοκίνητο, ρώτησα αν χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς τι τον έχει βολέψει!
Παρ' όλα αυτά όμως αποφάσισα να βάλω πάνω από το καντράν του αυτοκινήτου ένα tank bag!
να το κανεις roof bag στη οροφη του κουτιου!
προσεχε μονο να ειναι αδιαβροχο ετσι....
periklisk
13/10/2004, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
να το κανεις roof bag στη οροφη του κουτιου!
προσεχε μονο να ειναι αδιαβροχο ετσι....
axaxaxaxax ti leei to atomo axaxaxaxaaaa
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
axaxaxaxax ti leei to atomo axaxaxaxaaaa
Ατομο ειναι και λεει οτι θελει! :sick:
Εσυ τι πεταγεσαι σαν ______ ??? :confused:
"___": Συμπληρωνεται αναλογα με την φαντασια και την εφευρετικοτητα του καθενος, ετσι για να σας τσεκαρω ...
:lol: :rotflmao: :lol:
periklisk
13/10/2004, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ατομο ειναι και λεει οτι θελει! :sick:
Εσυ τι σαν ______ ??? :confused:
"___": Συμπληρωνεται αναλογα με την φαντασια και την εφευρετικοτητα του καθενος, ετσι για να σας τσεκαρω ...
ωχ πάλι πίνει αυτός........
Gandalf dr685sm
13/10/2004, 13:55
εγώ θα διαφωνήσω...
Πιστεύω οτι το ακουστικό απο το κινητό είναι οτι το καλύτερο ειδικά όταν περιμένεις επείγον τηλεφώνημα... απλα´θα σταματήσεις στην άκρη του δρόμου όταν χτυπήσει και θα μιλήσεις χωρίς να μπείς σε διαδικασία , βγάλε κράνος, γάντια και γρήγορα να μην χαθεί το τηλεφώνημα....
Αν τώρα είμαστε Εθνική ,τότε απλά σαν απάντηση , έρχεται το θα σε πάρω αργότερα... και τέρμα...
Να σημειώσω οτι απάντησα στην Ε.Ο. με 120 χ.α.ω και δεν είχα πρόβλημα.. βέβαια είπα το γνωστό "θα σε πα´ρω μετά"... αλλά ακόμα και αυτό αρκεί...
Για ακουστικό προτιμώ και εγώ την ψυρούλα που δεν κουνιέται απο την θέση της όταν φοράω το κράνος....
Να μην φτάνουμε βέβαια και στο άλλο άκρο και να πηγαίνουμε με 140-150 και μιλάμε λες και είμαστε στο σαλόνι μας... απλά το έχουμε για χρήση μόνο επειδή μπορεί να μας ψάχνουν....
Gandalf
adam_tsouk
13/10/2004, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
εγώ θα διαφωνήσω...
Πιστεύω οτι το ακουστικό απο το κινητό είναι οτι το καλύτερο ειδικά όταν περιμένεις επείγον τηλεφώνημα... απλα´θα σταματήσεις στην άκρη του δρόμου όταν χτυπήσει και θα μιλήσεις χωρίς να μπείς σε διαδικασία , βγάλε κράνος, γάντια και γρήγορα να μην χαθεί το τηλεφώνημα....
Αν τώρα είμαστε Εθνική ,τότε απλά σαν απάντηση , έρχεται το θα σε πάρω αργότερα... και τέρμα...
Να σημειώσω οτι απάντησα στην Ε.Ο. με 120 χ.α.ω και δεν είχα πρόβλημα.. βέβαια είπα το γνωστό "θα σε πα´ρω μετά"... αλλά ακόμα και αυτό αρκεί...
Για ακουστικό προτιμώ και εγώ την ψυρούλα που δεν κουνιέται απο την θέση της όταν φοράω το κράνος....
Να μην φτάνουμε βέβαια και στο άλλο άκρο και να πηγαίνουμε με 140-150 και μιλάμε λες και είμαστε στο σαλόνι μας... απλά το έχουμε για χρήση μόνο επειδή μπορεί να μας ψάχνουν....
Gandalf
Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου και εγώ. Πολλές φορές μου έχει τύχει να είμαι στο δρόμο και να φωνάζω απο το κράνος ΘΑ ΣΕ ΠΑΑΑΑΡΩ!
Ξαναλέω πάντως ότι το χρειάζομαι για δουλειές όταν είμ αι με το αυτοκίνητο αλλά αφού θα το πάρω είπα μήπως υπάρχει κάποιος που έχει βολευτεί κάποιο μοντέλο.
Έτσι εγκυκλοπαιδικά.
Όσο για το roof bag.... δε θα βολεύει! δεν θα ακούω τις κλήσεις! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωχ πάλι πίνει αυτός........
Δεν εχεις φαντασια ρε !
melsaltas
14/10/2004, 08:28
ΠΑΙΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.
ΕΧΩ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙ ΣΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΕΠΙΛΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ.
ΜΟΥΣΙΚΗ Ή ΚΙΝΗΤΟ.
ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΥΣΜΑΤΩΝΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟ ΑΚΟΥΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ.ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ,ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ.
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ.
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΜΕ ΑΠΛΟ WALKMAN, ΜΕΧΡΙ ΤΑ 220 ΧΛΜ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΣΕΙ, ΑΚΟΥΩ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από melsaltas
ΠΑΙΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.
ΕΧΩ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙ ΣΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΕΠΙΛΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ.
ΜΟΥΣΙΚΗ Ή ΚΙΝΗΤΟ.
ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΥΣΜΑΤΩΝΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟ ΑΚΟΥΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ.ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ,ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ.
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ.
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΜΕ ΑΠΛΟ WALKMAN, ΜΕΧΡΙ ΤΑ 220 ΧΛΜ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΣΕΙ, ΑΚΟΥΩ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!!
Κι εγω εχω "φυτεμενα" ακουστικα, αλλα πανω απο τα 140 η μουσικη ακουγεται πολυ αχνα, εως και καθολου. :(
melsaltas
14/10/2004, 09:10
Κι εγω εχω "φυτεμενα" ακουστικα, αλλα πανω απο τα 140 η μουσικη ακουγεται πολυ αχνα, εως και καθολου. :(
ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΡΟΛΟ.
ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ (ΠΡΟΣΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΚΤΛ)
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΕΝΤΡΑΡΕΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ.
ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤA ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ WALKMAN.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΑ 220 ΑΚΟΥΓΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.
antonis111
14/10/2004, 09:22
Eγώ τραγουδάω ο ίδιος όταν ταξιδεύω, όσο για φωνή, έτσι κι αλλιώς μετά τα 100 κανείς δεν σε ακούει.
χαντς φρι? ενδοσινενόιση? και να μου στερίσω την χαρά να μην μπορεί να με ενοχλήσει κανείς? Οοοοχι, δεν θέλω!
άσε που αν εξοπλιστείς με όλες αυτές τις ευκολίες (ομολογουμένως), οι δικαιολογίες του στιλ ''δεν το άκουσα, δεν μπορούσα να απαντήσω, ήταν απασχολιμένα τα χέρια μου!!!, κτλ. πλέον δεν πείθουν.
ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ?
ΟΔΗΓΟΥ - ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ?
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Αν εχεις ΝΟΚΙΑ αυτο ειναι το ιδανικο . Το εχω 1,5 χρονο και τουλαχιστον στο αυτοκινητο ειναι οτι πρεπει. Δεν πεφτει απο το αυτι σου και δεν ψαχνεις να βρεις το κουμπι . Στη μηχανη βολικο στα λιγα χιλιιομετρα και με ανοιχτο ή ανοιγομενο κρανος .
Και εχεις και Look - μολισβγηκαστηνπιστα
:lol: :lol:
5516
Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Αν εχεις ΝΟΚΙΑ αυτο ειναι το ιδανικο . Το εχω 1,5 χρονο και τουλαχιστον στο αυτοκινητο ειναι οτι πρεπει. Δεν πεφτει απο το αυτι σου και δεν ψαχνεις να βρεις το κουμπι . Στη μηχανη βολικο στα λιγα χιλιιομετρα και με ανοιχτο ή ανοιγομενο κρανος .
Και εχεις και Look - μολισβγηκαστηνπιστα
:lol: :lol:
αυτο εχω αλλα δε μπαινει μεσα στο κρανος...
καλα εγω πλεον δεν το χρησιμοποιω στη μηχανη αλλα στο κρανος μπαινει. Απλα εχω καταληξει οτι δεν υπαρχει λογος να απαντας στο τηλ ενω εισαι πανω στη μηχανη.
periklisk
14/10/2004, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
Απλα εχω καταληξει οτι δεν υπαρχει λογος να απαντας στο τηλ ενω εισαι πανω στη μηχανη.
my man! έτσι ακριβώς.... ρε δεν παρατάτε τις μουσικές και τα κινητά πάνω στη μηχανή λέω γω...... άντε......
my man! έτσι ακριβώς.... ρε δεν παρατάτε τις μουσικές και τα κινητά πάνω στη μηχανή λέω γω...... άντε......
Δεν με ενδιαφερει το κινητο ...
Αλλα μουσικουλα στο ταξιδι θα 'θελα.
Μιλαω φυσικα για τα βαρετα χιλιομετρα της Εθνικης.
Βεβαια εσεις οι SSαδες ΜΟΝΟ αυτα κανετε!
periklisk
14/10/2004, 10:56
Βεβαια εσεις οι SSαδες ΜΟΝΟ αυτα κανετε!
Πάλι παραισθήσεις έχεις????? τι πήρες??? LSD? ecstasy??? τι????
πότε κάνουμε μόνο αυτά ρεεεεεε?????
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ?
ΟΔΗΓΟΥ - ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ?
ΜΠΡΑΒΟΒΡΕ , ΩΡΑΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ:lol: :lol:
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?:yuck: :mad:
periklisk
14/10/2004, 11:02
ΜΠΡΑΒΟΒΡΕ , ΩΡΑΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ:lol: :lol:
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?:yuck: :mad:
xexexe η oxford έχει ένα ωραίο συστηματάκι.... στείλε ένα πμ στον rapidshade να σου πει......
melsaltas
14/10/2004, 11:11
ΤΗΣ OXFORD ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ(ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ RAPID).ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ.
ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ.
ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ OTI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ.
ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ MAKRO ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ 99% ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
xexexe η oxford έχει ένα ωραίο συστηματάκι.... στείλε ένα πμ στον rapidshade να σου πει......
............ΣΤΩ!:mad:
ΕΝΤΑΞΕΙ,ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:beer:
periklisk
14/10/2004, 11:17
............ΣΤΩ!:mad:
ΕΝΤΑΞΕΙ,ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:beer:
axaxaxaxaaaa!!!!
είναι πολλά τα db Άρη!!!!!εχεχεχεχεχ
Kserete kamia oikonomiki endosynenoisi?apli!!!:look: :look: