PDA

View Full Version : Μερικές φωτό από Μέγαρα 12/9 - Hornet 900

shatz
24/09/2007, 17:59
http://www.imageshack.gr/images/fltnmnt2imzd2irkznnf.jpg (http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=fltnmnt2imzd2irkznnf.jpg)

http://www.imageshack.gr/images/wkywwdxiymmmeo1q1o2o.jpg (http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=wkywwdxiymmmeo1q1o2o.jpg)

http://www.imageshack.gr/images/z3uenorywtlntcw2wjmq.jpg (http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=z3uenorywtlntcw2wjmq.jpg)

Μεγάλο πρόβλημα τα πατητήρια. Έβρισκαν κάτω συνεχώς γι' αυτό παράγγειλα κάτι Motrax.

Χαιρετώ

sek
25/09/2007, 01:02
Ωραίες φωτό

:beer:

PS Δεν είμαι ειδήμων αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν είσαι σωστά πάνω στη μηχανή..

kiriakost
25/09/2007, 01:12
Διαφωνώ με το θεματολόγιο , αλλα να βοηθήσω τεχνικά , διοτι οι φωτογραφίες σκοτώνουν ,
ακόμα και ADSL .

105955

kinhsh
25/09/2007, 01:22
Πιστευω οτι αν δεν βρισκουν οι μαρσπιεδες στην ασφαλτο θα παρεις μεγαλυτερη κλιση.Ετσι αυτα τα λαστιχα που ειναι φτιαγμενα για κλισεις μεχρι αυτες της φωτογραφιας θα βρεθουν πλαγιασμενα στην κοψη τους ειδικα το πισω και καθε τυχον γλιστρημα θα σημαινει και πολυ κοντα στην πτωση. Ετσι αν θελεις μεγαλυτερες κλισεις πρεπει να εχεις ενα λαστιχο πιο κορωνατο ,πιστας δηλαδη.

ASTRAKITCAR
25/09/2007, 06:29
ωραιες φωτο..

μια ερωτηση.μιας και φαινεσαι νταμαρι και εγω ενδιαφερομαι για αγορα Β χερι,hornet 600.

η ζελατινα κανει δουλεια?και αν ναι μεχρι ποσα χιλιομετρα?δεν εννοω να πας μεχρι Μεγαρα αλλα μεχρι Πατρα ας πουμε.(ειμαι 1,81).

ευχαριστω

shatz
25/09/2007, 06:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
ωραιες φωτο..

μια ερωτηση.μιας και φαινεσαι νταμαρι και εγω ενδιαφερομαι για αγορα Β χερι,hornet 600.

η ζελατινα κανει δουλεια?και αν ναι μεχρι ποσα χιλιομετρα?δεν εννοω να πας μεχρι Μεγαρα αλλα μεχρι Πατρα ας πουμε.(ειμαι 1,81).

ευχαριστω

Το βρακί κάνει κάποια δουλειά αλλά πρέπει να σκύψεις στα πολλά (160+) και επειδή το ρεζερβουάρ είναι λίγο χαμηλό σε σχέση με τα supersport σε κουράζει να πηγαίνεις σκυφτός για πολλά κμ.

Χαιρετώ.

H0NDAKIAS
25/09/2007, 07:37
Πολύ καλές φώτο. :a012: :a23:

nikos force
25/09/2007, 08:27
poli wraies fwto...eidika i triti...alla giati flasakia kai kathreptes??????KYRIAKO STA @RX*D*A MAS AN DIAFWNEIS ME TO THEMATOLOGIO...OTAN TELEIWSEIS TO TRIPSIMO KAI APO TO TELEYTAIO AYLAKI TWN ELASTIKWN TIS MAL@KI@S POY ONOMAZEIS MIXANAKI PIGAINE TRIPSE TON P*PO SOY SE KAMIA BOURTSA

sapila racing
25/09/2007, 09:45
Πολύ καλές οι φωτό.
Τα λάστιχα αν βλέπω καλά ειναι τα M3. Πως τα βλέπεις στο 900?

byron
25/09/2007, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Διαφωνώ με το θεματολόγιο

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

Ωραίες φωτό φίλε. :a013:

shatz
25/09/2007, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πολύ καλές οι φωτό.
Τα λάστιχα αν βλέπω καλά ειναι τα M3. Πως τα βλέπεις στο 900?

Τα λάστιχα είναι τα Pilot Power 2CT. Στην πίστα με 32 και 30 psi δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Και δεν φαίνεται να φαγώθηκαν καθόλου ούτε με τρια sessions και με 7000κμ.

Σκέφτομαι αν τα επόμενα θα είναι M3 ή Diablo Corsa III.

Χαιρετώ

DIT
25/09/2007, 09:53
εμένα μου άρεσε η φωτογραφική μηχανή! είναι μοντέλο για επαγγελματική ή ερασιτεχνική χρήση?

τρομερή πιστότητα...

sniper
25/09/2007, 10:04
Μάθε να βγάζεις λίγο παραπάνω το σώμα σου ώστε να μην βρίσκουν τα πατάκια κάτω.
Το να βάλεις after market δεν είναι λύση γιατί θα τελειώσει το λάστιχο και θα πέσεις.

shatz
25/09/2007, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DIT
εμένα μου άρεσε η φωτογραφική μηχανή! είναι μοντέλο για επαγγελματική ή ερασιτεχνική χρήση?

τρομερή πιστότητα...

Τις φωτό τις έβγαλε ο Στέλιος από το 0300.

shatz
25/09/2007, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μάθε να βγάζεις λίγο παραπάνω το σώμα σου ώστε να μην βρίσκουν τα πατάκια κάτω.
Το να βάλεις after market δεν είναι λύση γιατί θα τελειώσει το λάστιχο και θα πέσεις.

Γεια σου sniper.

Ευχαριστώ για το σχόλιο. Το πρόβλημα είναι ότι αν κρεμαστώ πιο πολύ δεν μπορώ να κρατηθώ από το τιμόνι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω πολύ δύναμη για το στρίψιμο.

sapila racing
25/09/2007, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από shatz
Γεια σου sniper.

Ευχαριστώ για το σχόλιο. Το πρόβλημα είναι ότι αν κρεμαστώ πιο πολύ δεν μπορώ να κρατηθώ από το τιμόνι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω πολύ δύναμη για το στρίψιμο.

Το κόλπο (σύμφωνα με το CSS) είναι να μην στηρίζεσαι καθόλου στο τιμόνι.
Αν το καταφέρεις θα δεις οτι ολα ειναι διαφορετικά μετά. Πρέπει να βγάλεις κι άλλο το σώμα!!

Και το δικό μου Hornet βρίσκει συνέχεια τα μαρσπιέ κάτω αν και το σκλήρυνα λίγο πίσω (εχω βάλει Ohlins amortiser) και ειμαι και ελαφρύς.

Τα μόνα rearsets που εχω βρεί και να εχουν και προεκτάσεις για μαρσπιε συνεπιβάτη (μην τοκάνουμε και solo) εινα τα Rizoma αλλά είναι και πανάκριβα τα άτιμα.....

Χαίρομαι να βλέπω κι άλλα Hornet στην πίστα!
Εγω κανονίζω να πάω κι αυριο Μεγαρα, αν είσαι εκεί θα τα πούμε!

:wave2:

costas81
25/09/2007, 10:39
πραγματικα πολυ ωραιες φωτογραφιες!!

ειδικά η τρίτη ειναι πολύ ωραία!

Με τι φωτογραφικη ειναι τραβηγμένες?

sniper
25/09/2007, 10:43
......

To κόλπο δεν είναι του CSS αλλά της απλής φυσικής (Μηχανική αν δεν κάνω λάθος).

Το πρόβλημα είναι ότι το ντεπόζιτο του 900 δεν σου επιτρέπει (όπως τα SS) να κλειδώσεις το εξωτερικό σου γόνατο και να στηρίξεις το σώμα σου σtα πόδια κι ΟΧΙ στο τιμόνι.

Με άλλα λόγια... το CB900F (που μου αρέσει αφάνταστα πολύ) είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι αλλά δεν είναι και ότι καλυτερο για την πίστα. Και για να μην παρεξηγηθώ, μπορεί να μπει στην πίστα και να πάει πάρα πολύ καλά αλλά δεν μπορεί να κάνει ότι κάνει ένα SS που φτιάχτηκε για την πίστα (με τον ίδιο οδηγό έτσι; Μην μου πει κανενας "εχεις δει τον Μπουστα μ' αυτό;")

Keep up the good work :wave2:

shatz
25/09/2007, 10:47
Αν το καταφέρεις θα δεις οτι ολα ειναι διαφορετικά μετά. Πρέπει να βγάλεις κι άλλο το σώμα!!

Και το δικό μου Hornet βρίσκει συνέχεια τα μαρσπιέ κάτω αν και το σκλήρυνα λίγο πίσω (εχω βάλει Ohlins amortiser) και ειμαι και ελαφρύς.

Τα μόνα rearsets που εχω βρεί και να εχουν και προεκτάσεις για μαρσπιε συνεπιβάτη (μην τοκάνουμε και solo) εινα τα Rizoma αλλά είναι και πανάκριβα τα άτιμα.....

Χαίρομαι να βλέπω κι άλλα Hornet στην πίστα!
Εγω κανονίζω να πάω κι αυριο Μεγαρα, αν είσαι εκεί θα τα πούμε!

Εχω βάλει και εγώ ένα Ohlins πίσω και περιμένω και τα ελατήρια για μπροστά. Τι ρυθμίσεις έχεις για

το Ohlins ?

Θα έρθω και εγώ Μέγαρα αύριο οπότε θα τα πούμε σίγουρα.

sapila racing
25/09/2007, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
To κόλπο δεν είναι του CSS αλλά της απλής φυσικής (Μηχανική αν δεν κάνω λάθος).

Το πρόβλημα είναι ότι το ντεπόζιτο του 900 δεν σου επιτρέπει (όπως τα SS) να κλειδώσεις το εξωτερικό σου γόνατο και να στηρίξεις το σώμα σου σtα πόδια κι ΟΧΙ στο τιμόνι.

Με άλλα λόγια... το CB900F (που μου αρέσει αφάνταστα πολύ) είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι αλλά δεν είναι και ότι καλυτερο για την πίστα. Και για να μην παρεξηγηθώ, μπορεί να μπει στην πίστα και να πάει πάρα πολύ καλά αλλά δεν μπορεί να κάνει ότι κάνει ένα SS που φτιάχτηκε για την πίστα (με τον ίδιο οδηγό έτσι; Μην μου πει κανενας "εχεις δει τον Μπουστα μ' αυτό;")

Keep up the good work :wave2:

sniper το τεπόζιτο βολευει αρκετά στο 900. Το πόδι στηρίζεται μια χαρά, αλλά οχι και τα χέρια όπως σ ενα SS.
Αλλα ειναι τα προβλήματα, τουλάχιστον τα δικά μου. Φυσικά δεν ειναι το καλύτερο για την πίστα, αφού οσο το ζορίζεις δυσκολευουν τα πράγματα, αρχίζει και λαστιχάρει μετα απο ενα σημείο, αλλά παει αξιοπρεπως και με πάει και στη δουλειά ;:winka:

@shatz
Το Ohlins το ρύθμισα οταν το πήρα (sag δηλαδή) και από τότε δεν εχω ξαναασχοληθεί, ειναι μια χαρά. Αντε του κάνω ενα δυο κλικ οταν πάω στην πίστα για να λεω οτι κάτι έκανα :lol:
Μπροστά δεν εχω βάλει ελατήρια γιατί για το δικό μου δεν εχει βγάλει καμμία εταιρεία. Εχω το 2005 με το μπροστινό που εχει ρυθμίσεις προφόρτισης και αποσβεσης επαναφοράς, και τα ελατήρια ειναι πιο κοντα απ το δικό σου.
Ολες οι εταιρείς εβγαλαν για το 2002 και κανεις για το 2004 και μετά :cry:

Eλπίζω να τα πούμε αυριο από κοντά!

b_bong12
25/09/2007, 13:45
κ μερικες απο εμενα
Bike:Hornet 600 S

b_bong12
25/09/2007, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
κ μερικες απο εμενα
Bike:Hornet 600 S

106075

b_bong12
25/09/2007, 13:48
περι σωματος,ιδιο προβλημα με τον satz.Και να φανταστειτε οτι το 600 εχει μικροτετρο ντεποζιτο

106079

b_bong12
25/09/2007, 13:50
1

106082

Alx 84
25/09/2007, 22:32
Γεια σου sniper.

δε κρατιόμαστε ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο από το τιμόνι! το ακουμπάς χαλαρά και το αφήνεις να διορθώνει μόνο του. στηρίζεσαι με τα πόδια και μόνο. σε σημειο που αν αφήσεις τα χέρια δεν αλλάζει τίποτα από τη στάση σου.

μήπως είναι καιρός για κανένα μαθηματάκι;;:wave2:

Alx 84
25/09/2007, 22:37
όταν λέμε για κρέμασμα να τι εννοούμε...

Ο ορισμός του Πίθηκα!!! :lol: :lol: :lol:

106207

Alx 84
25/09/2007, 22:40
2. και τέλος. τις άλλες τις κρατάω για εμένα! :p :p

106208

Giorgos19
25/09/2007, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84

Τhe Monkeys racing team :lol: :lol: :lol: :winka:

b_bong12
26/09/2007, 08:12
δε κρατιόμαστε ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο από το τιμόνι! το ακουμπάς χαλαρά και το αφήνεις να διορθώνει μόνο του. στηρίζεσαι με τα πόδια και μόνο. σε σημειο που αν αφήσεις τα χέρια δεν αλλάζει τίποτα από τη στάση σου.

μήπως είναι καιρός για κανένα μαθηματάκι;;:wave2:

Ναι ρε παιδια το εχει καταλαβει αυτο ο ανθρωπας

Το θεμα ειναι οτι η σταση στο hornet δεν βολευει.
Η πιεση του τιμονιου ενω κρεμεσαι ειναι αναποφευκτη.

alx νομιζεις πως στην 1η φωτο δεν ασκεις αχρειαστη πιεση με το αριστερο σου χερι???

Alx 84
26/09/2007, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12

Το θεμα ειναι οτι η σταση στο hornet δεν βολευει.
Η πιεση του τιμονιου ενω κρεμεσαι ειναι αναποφευκτη.

alx νομιζεις πως στην 1η φωτο δεν ασκεις αχρειαστη πιεση με το αριστερο σου χερι???

Δεν είναι το ιδανικό αλλά άν το μάθεις την ψιλοπαλεύεις. σε κάποιες περιπτώσεις ασκώ κ εγώ πίεση. τώρα τα μαθαίνω!:wave2:

sapila racing
26/09/2007, 08:48

Βρε παιδί μου, εσύ κρεμιέσαι τέρμα, αλλά γύρε και το μηχανάκι λίγο :lol:

Εγω θα είμαι Μεγαρα σήμερα το απόγευμα, θα έρθει κανείς??

Κι αφού το σκίσαμε στις φωτό, να και μια από μένα :wave2:

106229

shatz
26/09/2007, 09:01

Κι αφού το σκίσαμε στις φωτό, να και μια από μένα :wave2:

Θα έρθω μαζί με ένα φιλαράκι με ένα Gsxr 600.

kayak1
26/09/2007, 09:21
shatz πολύ καλές οι φωτό!!!

Άρη δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω να έρθω σήμερα αν και θα γούσταρα πολύ!!! Άσε που πρέπει να αλλάξω και λάστιχα.Θα είμασταν τουλάχιστον 3 hornet 900. :bigcry:

Εύχομαι να περάσετε καλά και να ποστάρετε μετά ακόμα περισσότερες φωτό.

Have Fun:beer:

sapila racing
26/09/2007, 09:27
Θα έρθω μαζί με ένα φιλαράκι με ένα Gsxr 600.

c u there! Εγω θα φτάσω κατα τις 5, πιο νωρίς δεν γίνεται.

Χρήστο ελα ρε συ μια βόλτα, κι εμενα τα λάστιχα ειναι ζορισμένα αλλά 1-2 session θα τα κάνω.

kayak1
26/09/2007, 09:35
Άρη αν δεν είχα να παραδώσω ένα project μέχρι αύριο πιστεψέ με θα ερχόμουνα έστω για βόλτα να σε δω και να τα πούμε. Απλώς με βλέπω να τελειώνω αργά σήμερα.Την επόμενη φορά όμως θα είμαι εκεί.

Τι άλλο να πω από το βάλε φωτιά στην πίστα όπως εσύ ξέρεις:D

bsari
26/09/2007, 09:44
θελω και εγω αλλα πως απο τη κρητη ...θελωωωωωωω
μπραβο για τις φωτο πολυ καλες και (ξεσηκωτικες):rotflmao:

Alx 84
26/09/2007, 11:38

μάθημα έκανα ρε Άρη. χαλαρά πάενα! αλλα ναι γενικώς βγαίνω πολύ κ πλαγιαζω λίγο!

δε παίζει σήμερα... :sad: :sad:

sapila racing
26/09/2007, 12:09
μάθημα έκανα ρε Άρη. χαλαρά πάενα! αλλα ναι γενικώς βγαίνω πολύ κ πλαγιαζω λίγο!

δε παίζει σήμερα... :sad: :sad:

Το ξέρω οτι ηταν μάθημα, φαίνεται απ τα νούμερα. Να μην κάνουμε και λίγο χαβαλέ? :smilea:

Κρίμα που δεν μπορείς, θα γεμίζαμε την πίστα Hornet. :wave2:

Alx 84
26/09/2007, 12:19
Το ξέρω οτι ηταν μάθημα, φαίνεται απ τα νούμερα. Να μην κάνουμε και λίγο χαβαλέ? :smilea:

Κρίμα που δεν μπορείς, θα γεμίζαμε την πίστα Hornet. :wave2:

:p :p :p :p

ναι ρε να πάρει... δύσκολες οι τετάρτες!:sad: :sad: θα τα πούμε καμιά κυριακή!:D :wave2:

odt
01/10/2007, 10:24
http://www.imageshack.gr/images/fltnmnt2imzd2irkznnf.jpg (http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=fltnmnt2imzd2irkznnf.jpg)

http://www.imageshack.gr/images/wkywwdxiymmmeo1q1o2o.jpg (http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=wkywwdxiymmmeo1q1o2o.jpg)

http://www.imageshack.gr/images/z3uenorywtlntcw2wjmq.jpg (http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=z3uenorywtlntcw2wjmq.jpg)

Μεγάλο πρόβλημα τα πατητήρια. Έβρισκαν κάτω συνεχώς γι' αυτό παράγγειλα κάτι Motrax.

Χαιρετώ

Ωραίες φωτογραφίες...

Ρε φίλε shatz τόσο ψηλός που είσαι, φαίνεται το μηχανάκι σαν mini-bike...και με τόσο μακρυά πόδια ακουμπας γόνατο για πλάκα...:beer:

Αν έβγαζες το νύχι που έχουν πατητήρια από κάτω δεν θα κέρδιζες ακόμη καμιά μοίρα κλίση?

Να υποθέσω πως η "τιμόνα" είναι αφτερ μαρκετ?

shatz
01/10/2007, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Ωραίες φωτογραφίες...

Ρε φίλε shatz τόσο ψηλός που είσαι, φαίνεται το μηχανάκι σαν mini-bike...και με τόσο μακρυά πόδια ακουμπας γόνατο για πλάκα...:beer:

Αν έβγαζες το νύχι που έχουν πατητήρια από κάτω δεν θα κέρδιζες ακόμη καμιά μοίρα κλίση?

Να υποθέσω πως η "τιμόνα" είναι αφτερ μαρκετ?

Γεια σου odt,

Έχω παραγγείλει κάτι Motrax που δεν έχουν νύχι και κερδίζεις περίπου 3cm περίπου.

Η τιμόνα ήταν μαζί με το μηχανάκι και είναι after market. Σκεφτόμουνα μήπως έβαζα κανένα μικρότερο.

Είδα κάπου ένα τιμόνι που ήταν σαν κλιπόν και δεν μπορώ να θυμηθώ που το βρήκα.

Χαιρετώ

kayak1
01/10/2007, 11:34
Καλημέρα,

Κλίπον τιμόνι για το hornet έχει η rizoma. Στο site της δεν φαίνεται αλλά σίγουρα έχει. Ίσως άμα κάνεις dowload τον κατάλογό της να το βρεις.

b_bong12
01/10/2007, 11:44
Γεια σου odt,

Έχω παραγγείλει κάτι Motrax που δεν έχουν νύχι και κερδίζεις περίπου 3cm περίπου.

Χαιρετώ

Οσον αφορα το νυχακι στα μαρσπιε εχει δωθει εξηγηση απο μοδερατορα(hornet) για τους λογους(ασφαλεια) υπαρξης τους.

shatz
02/10/2007, 12:49
Γεια σας,

Για δέστε και αυτά και πείτε κανένα σχόλιο

http://www.suburban-machinery.com/honda_919.htm

http://www.convertibars.com/FitYourBikeDetailDev.cfm?rebuildStruct=1&MakeID=72&ModelID=136&BikeYear=2002&Submit=+Next+Step%21+

sapila racing
02/10/2007, 13:01
Γεια σας,

Για δέστε και αυτά και πείτε κανένα σχόλιο

http://www.suburban-machinery.com/honda_919.htm

http://www.convertibars.com/FitYourBikeDetailDev.cfm?rebuildStruct=1&MakeID=72&ModelID=136&BikeYear=2002&Submit=+Next+Step%21+

Εμένα το suburban δεν μου αρέσει καθόλου.
Το άλλο ειναι πανάκριβο!!!

Μηπως να εβαζες ενα απλο τιμονάκι να δοκιμάσεις πως είναι, και να μην πληρώνεις και πολλά?
Εγω εβαλα ενα Tomaselli με 25 Ευρα, το εκοψα και 2 πόντους απο κάθε μεριά γιατί ηταν τεράστιο και ειναι πολύ καλό για στροφιλίκι και πίστα.
Λίγο κουραστικό στην πόλη, γιατί πέφτει περισσότερο βάρος στα χέρια.

Τωρα εσυ δεν εχει δοκιμάσει το μηχανακι με το original τιμόνι οπότε δεν εχουμε ιδιασημεία αναφοράς.
Αμα βρεθούμε ξανα να το δικιμάσεις :wave2: