Σύνδεση

View Full Version : Transalp 700 Photo!!

Σελίδες : 1 [2]

perastikos
25/10/2007, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
at £5399,

Αυτό σημαίνει γύρω στα 7750 Ευρώ, σωστά?

Η τιμή στην Ελλάδα, σε σχέση με αυτή της Βρετανίας, είναι συνήθως χαμηλότερη ή μεγαλύτερη?

apav
25/10/2007, 16:15
£5.399=7.730? :winka:

£5.299=7.590? δίνουν το 2007, οπότε μιλάμε για αύξηση της τάξεως των £100=144?, δηλαδή ίδια τιμή με το τρέχων μοντέλο.

Ο Σαρακάκης το έχει 7.000? και μάλλον δεν θα πρέπει να αυξήσει δραματικά την τιμή του γιατί στην γωνία περιμένει και ο ανταγωνισμός. :smilea:

advblack
26/10/2007, 08:01
...αντιπαραθετει το ονομα του και μονο αυτο στην Ελληνικη αγορα και σ αυτο μπορει να πονταρει. Αν καποιος το συγκρινει ειδικα με το Στρομα και θα θελει να ειναι αντικειμενικος τοτε δεν εχει καμια τυχη. Ασε που ο κινητηρας παρολα τα ολιγα αλογακια που τσιμπησε σε σχεση με τον παλιο θα σερνεται και παλι. Μην ξεχνατε οτι η Χοντα δινει βαρος χωρις ΑΒS 214 κιλα οσα ζυγιζε πραγματικα το παλιοτερο μοντελο. Παντως πιστευω οτι θα πουλησει καλα εξ αιτιας του ονοματος. Ειναι και πιο φρεσκο σχεδιαστικα απ το Στρομα.....:wave2:

Akatanomastos
01/11/2007, 20:09
kai kali timi

Sapadak
22/11/2007, 17:10
Κυριοι :D

Στην Ιταλια το νεο ΤΑ με abs εχει 8100
Και χωρις το abs εχει 7500

Οι τιμες στα υπολοιπα μοντελα μεταξυ Ιταλιας και Ελλαδας ειναι σχετικα κοντα (συνηθως ελαχιστα φθηνοτερα στην Ιταλια)

Οποτε κακαλα

costas81
22/11/2007, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
* Υποστηριζω θερμα την Honda.
Συγκριτικα με το v-strom που το λετε συνεχεια, το v-strom ειναι ενα τεραστιο ογκωδης μηχανακι το οποιο δε μου αρεσει σε τιποτα. Το μονο που παραδεχωμαι ειναι οτι εχεις καλη καλυψη απο αερα, και καλο γκαζι.

Φαίνεται!!!

:wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr

Συγκριτικα με το v-strom που το λετε συνεχεια, το v-strom ειναι ενα τεραστιο ογκωδης μηχανακι το οποιο δε μου αρεσει σε τιποτα. Το μονο που παραδεχωμαι ειναι οτι εχεις καλη καλυψη απο αερα, και καλο γκαζι.

Στο vstrom δεν έχεις καλή κάλυψη από τον αέρα!
Ναι το μηχανάκι από γκάζι πάει καλά!
Δεν μπορώ να φανταστώ μια εταιρία να περιμένει να πουλήσει ένα μηχανάκι και να ποντάρει μόνο στο όνομα?

:nono:

ktm640lc4
24/11/2007, 14:21
κοιτα να δεις που αρχιζει να μου αρεσει το μηχανακι.

θα το σκεφτω σοβαρα πλεον...........:)

AFTER
24/11/2007, 15:21
Τελικα επειτα απο πολυ σκεψη μεσα μου
Κατεληξα

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ

Αυτο το φαναρι μπροστα, σε συνδιασμο με τις εξατμισεις που βγαινουν απο την ποδια, μου θυμιζει εγγυο γυναικα αβυζη και με κολλαρα

Ειναι το πιο αδυναμο και το πιο βαρυ της κατηγορια

Ειναι ντροπη να το συγκρινουμε με το v-strom, και μονο

Xristos67
24/11/2007, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
το φαναρι παει σε λιγο πιο ρετρο εποχες...

SIMFONO....

GENIKA OMOS "GIA NA EIMAI EILIKRINIS".. DEN ME POLIEN8OUSIAZEI....

m1035
21/12/2007, 23:19
το ειδα live και καταχαρηκα...
ειχα την εντυπωση οτι το transalp 650 '06 που εχω οτι θα χάσει την αξία του...

εδω μιλάμε οτι σε λιγο καιρο θα κυνηγαει ο κοσμος τα 650 και θα τα πληρώνει οσο-οσο για να έχει ένα όμορφο (αν και παλιο σχεδιαστικα) χωματινο και αξιολογο μηχανακι..

η ποδια απο φτηνο πλαστικο και το ψευτο-νικελ στην εξατμιση το κανουν να μοιαζει σαν να είναι
.........
"η ναυαρχιδα της derbi"

περαστικα μας, και ας ελπισουμε οτι τα 650 θα αντεξουνε πολλα χρονια μεχρι να αλλαξει αυτο το μοντελο...

μπορουμε να αρχισουμε σιγα-σιγα τις ομαδικες αγορες απο ιντερνετ για δραμαμινες για να μειωσουμε το shock που θα παθαινουμε οταν θα το δουμε στο δρομο και θα εχει τα γραμματα Transalp στο πλαι...
κριμα...

MikeG
22/12/2007, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1035
το ειδα live και καταχαρηκα...
ειχα την εντυπωση οτι το transalp 650 '06 που εχω οτι θα χάσει την αξία του...

εδω μιλάμε οτι σε λιγο καιρο θα κυνηγαει ο κοσμος τα 650 και θα τα πληρώνει οσο-οσο για να έχει ένα όμορφο (αν και παλιο σχεδιαστικα) χωματινο και αξιολογο μηχανακι..
.............................................................
...............
...........
κριμα...

Χωμάτινο..................................................................? :confused: :confused: :hypnotize

:bawl: :bawl: :bawl: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

road spirit
22/12/2007, 17:30
χτες το είδα live για πρώτη φορά.... ειναι πιο όμορφο απο ότι δείχνει στις φωτό, και με αισθητά λιγότερο όγκο συγκριτκά με το προηγούμενο (στο μάτι)...

domiemic65
24/12/2007, 00:58
Πανάκριβο.

8100 ευρά μετρητοίς με ABS.....

domiemic65
29/12/2007, 10:17
http://moto.honda.fr/fichetechnique.aspx?modeleid=14

red_monster
03/01/2008, 22:46
μακράν το ποιο όμορφο transalp :p

stefanara
11/01/2008, 21:06
το ειδα σημερα απο κοντα, Βουλιαγμενης και Καλλιροης εξω απο ενα κυριλε ξενοδοχειο. Το πορτοκαλο-κιτρινο. Πιο μαζεμενο απο το παλιο μοντελο μου φανηκε, αλλα πολυ πλαστικουρα. Δυστυχως δεν φοραγα γυαλια και δεν ηταν σε καλα φωτισμενο σημειο. Δεν με χαλασε και δεν ξενερωσα σε καμμια περιπτωση (κωλογερος ειμαι, 31 παω στα 32). Ειχε εναν φρεσκο αερα που με ψηνει, ισως, δεν ξερω, βρε λες;;;

domiemic65
12/01/2008, 23:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanara
το ειδα σημερα απο κοντα, Βουλιαγμενης και Καλλιροης εξω απο ενα κυριλε ξενοδοχειο. Το πορτοκαλο-κιτρινο. Πιο μαζεμενο απο το παλιο μοντελο μου φανηκε, αλλα πολυ πλαστικουρα. Δυστυχως δεν φοραγα γυαλια και δεν ηταν σε καλα φωτισμενο σημειο. Δεν με χαλασε και δεν ξενερωσα σε καμμια περιπτωση (κωλογερος ειμαι, 31 παω στα 32). Ειχε εναν φρεσκο αερα που με ψηνει, ισως, δεν ξερω, βρε λες;;;

Του έχω κάνει δυο test drive και μετά απο αρκετή σκέψη λέω πως....
ΟΧΙ.... Αν είχε τουλάχιστον καμια 800αρα λιγότερα ευρά μπορεί.... τώρα με τίποτα!!!

stefanara
13/01/2008, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
Του έχω κάνει δυο test drive και μετά απο αρκετή σκέψη λέω πως....
ΟΧΙ.... Αν είχε τουλάχιστον καμια 800αρα λιγότερα ευρά μπορεί.... τώρα με τίποτα!!!

ξεπερνωντας τον παραγοντα $$$ θα το επαιρνες ή οχι και γιατι;;
συγκριτικα με το παλιο Transalp ;;;

domiemic65
14/01/2008, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanara
ξεπερνωντας τον παραγοντα $$$ θα το επαιρνες ή οχι και γιατι;;
συγκριτικα με το παλιο Transalp ;;;

Αν ήθελα δεν ήθελα να αλλάξω εταιρία μπορεί και να το έπερνα...
Σε σχέση με το παλίο έχει σαφώς πιο ζωντανό κινητήρα... αυτή μαζί με τα καλύτερα φρένα (το abs βέβαια κοστίζει πολλά) νομίζω οτι είναι και οι μόνες ουσιαστικές βελτιώσεις σε σχέση με το παλιό... και είναι σίγουρα παρα πολύ εύκολο στον χειρισμό του ίσως και λίγο καλύτερο απο το παλιό λόγω τροχών... (στην πόλη/ασφαλτο γιατί στο χώμα σαφώς χάνει... γνωστό άλλωστε)

Ακόμα και να το επέλεγα τελικά δεν θα ήταν με όλη μου την καρδιά....
Δυστυχώς ξαναλέω το μηχανάκι η Honda το αδίκησε.... κρίμα!!

stefanara
18/01/2008, 21:03
Τιμές:
7.920 ευρώ
8.650 ευρώ (ABS)

kalant
18/01/2008, 23:11
Απορω που το συζητατε ακομα ρε παιδια, για μενα αυτο το μηχανακι μονο καποιοι "κολλημενοι" θα το αγοραζαν...

με τα ιδια λεφτα και λιγοτερα παιρνει καποιος v-strom ή versys...

domiemic65
19/01/2008, 00:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
Απορω που το συζητατε ακομα ρε παιδια, για μενα αυτο το μηχανακι μονο καποιοι "κολλημενοι" θα το αγοραζαν...

με τα ιδια λεφτα και λιγοτερα παιρνει καποιος v-strom ή versys...

Για V-strom πολύ λιγότερα: 7350 (μπλε - ανθρακι). 7550(μαύρο - κίτρινο) τιμές αντιπροσωπίας. Με την διαφορά παίρνεις όλα τα έξτρα αξεσουαρ που θες και έκλεισες.....

Αν δεν την ρίξουν την τιμή δεν το βλέπω καλά το transalpακι...... ΚΡΙΜΑ!!!!!

vestromas
25/01/2008, 23:02
Με τετοια τιμη μπεστ σελλερ το τρανσαλπ;:rotflmao: Με τετοια φωτουμπα μπροστα σαν τρενο;:rotflmao: :rotflmao: Με τετοιο ψωφιμι κινητηρα;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Το μηχανακι ειναι μονο για αρωστους χοντακηδες και φιλους της κλασικης μοτοσυκλετας.:wave2: :beer:

grade
03/02/2008, 14:28
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟ TRANSALP ΑΡΝΙΟΤΑΝ

ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΝΕΜΟΥΣ.

ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ

ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΑΥΤΟ

ΤΟ V-STROM ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΙ

ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΟΝΤΑ

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ?

ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΜΟΤΟ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΒΑΣΑΚΙ

ΟΧΙ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

ΤΟ ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΝΟ, ΤΟ ΧΟΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ? ΜΑΛΟΝ... ΕΚΕΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ

ΧΟΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ...

domiemic65
03/02/2008, 15:26
Για δείτε το τελευταίο ΜΟΤΟ.....

Οχι οτι δεν γράφουν και κάποια σωστά πράγματα αλλά το όλο θέμα έχει και ένα "άρωμα " διαφήμησης του Trans.... Kαινούρια μηχανή παρουσιάζουν ε;

Εγώ όταν το οδήγησα δυο γύρους στο τετράγωνο ομολογώ μιας και δεν μου επέτρεψαν παραπάνω δεν μου έδωσε την αίσθηση οτι είναι πιο δυνατό απο το στρομ στις μεσοχαμηλές (όπως λένε στο μοτο)..... δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος.....Σίγουρα σε τόσο λίγο χρόνο δεν μπορείς να βγάλεις σαφή συμπεράσματα....

Πάντως ένα αρκετά ξεκάθαρο κριτήριο για επιλογή του ενός ή του άλλου είναι η χρήση που το θες...
Πόλη: Trans. Ταξίδι: VStrom.
Και τα δυο: Και τα δυο.....:rotflmao: :rotflmao:

makis206
04/02/2008, 07:38
Για δείτε το τελευταίο ΜΟΤΟ.....
Οχι οτι δεν γράφουν και κάποια σωστά πράγματα αλλά το όλο θέμα έχει και ένα "άρωμα " διαφήμησης του Trans.... Kαινούρια μηχανή παρουσιάζουν ε;

Το διάβασα χτες και μου έδωσε ακριβώς την ίδια εντύπωση.

Και όντως έγραψαν μερικά σωστά πράγματα παρόλο που στα περισσότερα τους βρήκα υπερβολικούς.

:beer: :wave2: :beer:

domiemic65
05/02/2008, 15:30
Μου φαίνεται θα πάρω το CBF να ξεμπερδεύω απο τα διλειματα....

Προσέξτε λογική:

Το καινουριο CBF απο ότι μου είπε αντιπρόσωπος Honda θα βγεί γύρω στα 8000Ε. Θυμίζω οτι το μηχανάκι έχει δεχτεί πάρα πολές αλλάγες σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο με σημαντικότερη τον εντελώς διαφορετικό κινητήρα (απο CBR).... To Τrans απο την άλλη με αυτές τις ψιλές βελτιώσεις που του κάνανε το δίνουν 8650...

Ε η ίδια η εταιρία δεν το χαντακώνει το μηχανάκι;;

Θα μου πεις συγκρίνω ανόμοια πράγματα.....
Εγώ λέω οτι αν το δεις απο την οπτική τα κάνω όλα (εκτός απο το χώμα) ίσως και να μην είναι και τόσο ανόμοια... Ε; Αν δε το συγκρίνεις με το strom είναι ακόμα πιο "ίδια"...

vestromas
05/02/2008, 15:53
Αν ειχα να διαλεξω αναμεσα απ τα δυο HONDA, θα αγοραζα κατευθειαν το cbf που το θεωρω καταπληκτικο μηχανακι.

makis206
06/02/2008, 07:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Αν ειχα να διαλεξω αναμεσα απ τα δυο HONDA, θα αγοραζα κατευθειαν το cbf που το θεωρω καταπληκτικο μηχανακι.

Λοιπόν αυτό το παλικάρι εγώ το είχα παρεξηγήσει αλλά έχει άποψη τελικά ! :a20: :a23:

:lol:

domiemic65
06/02/2008, 16:22
Για να δούμε θα το φέρουν σύντομα ή θα περιμένουν να ξεπουλήσουν το παλιό πρώτα....

AFTER
06/02/2008, 16:40
8650 το trans?

Δεν ειμαστε με τα καλα μας......

makis206
06/02/2008, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
8650 το trans?
Δεν ειμαστε με τα καλα μας......

Καλά μιλάς σοβαρά τώρα ; Ακριβό είναι ;:a24:

makis206
06/02/2008, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλά μιλάς σοβαρά τώρα ; Ακριβό είναι ;:a24:

Πλάκα σου κάνω, ψαρά !:a22:

:lol: :beer: :lol:

AFTER
06/02/2008, 22:52
Πλάκα σου κάνω, ψαρά !:a22:

:lol: :beer: :lol:

το καταλαβα, αλλα τωρα ειδα το μνμ

:lol: :beer:

makis206
06/02/2008, 23:10
το καταλαβα, αλλα τωρα ειδα το μνμ
:lol: :beer:

Κι εγώ σάστισα με τα ογδονταεξίμιση κατοστάευρα πάντως !:eek:

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Da.Vintage
07/02/2008, 09:44
Το ντιζάιν του εκτός του φαναριού μου αρέσει αλλά μου είπαν αυτοι που το οδήγησαν οτι είναι αδιάφορο σε αίσθηση όπως το παλιό και οτι συνεχίζει να είναι ψόφιο παράτον υπερκυβισμό του...

domiemic65
07/02/2008, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Το ντιζάιν του εκτός του φαναριού μου αρέσει αλλά μου είπαν αυτοι που το οδήγησαν οτι είναι αδιάφορο σε αίσθηση όπως το παλιό και οτι συνεχίζει να είναι ψόφιο παράτον υπερκυβισμό του...

Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς το αδιάφορο για κάποιους μπορεί να μεταφράζεται σε φιλικό για κάποιους άλλους... και πράγματι είναι πααααααρα πολύ φιλικό όπως και όλα τα Honda άλλωστε.
Ε, και το trans δεν το παίρνεις για να βάζεις φωτιά στην άσφαλτο....

Το μόνο του πρόβλημα νομίζω οτι είναι η τιμή τελικά! Αν δεν ήταν τόσο ακριβό θα το βλέπαμε με διαφορετικό μάτι νομίζω.... δεν μπορεί αυτή η φιλικότητα να κοστολογείται τόσο ακριβά τουλάχιστον όχι πλέον... εντάξει είπαμε Honda, φιλικό, αξιόπιστο, αλλά έλεος.....:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

MARKOS-V
07/02/2008, 15:50
Παντως δε εχω δει ουτε ΕΝΑ να κυκλοφορει!!!:eyepop:
Μαλλον θα τρεχουν εκει που δεν τρεχω εγω:) :)

domiemic65
07/02/2008, 20:57
E ακόμα ίσως είναι νωρίς...

Απο μαγαζί μου είπαν οτι η παράδοση θα καθυστερεί λίγο τους πρώτους μήνες... και ακόμα πιο πολύ στο μοντέλο με το ABS...

grade
08/02/2008, 00:26
Μου φαίνεται θα πάρω το CBF να ξεμπερδεύω απο τα διλειματα....

Προσέξτε λογική:

Το καινουριο CBF απο ότι μου είπε αντιπρόσωπος Honda θα βγεί γύρω στα 8000Ε. Θυμίζω οτι το μηχανάκι έχει δεχτεί πάρα πολές αλλάγες σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο με σημαντικότερη τον εντελώς διαφορετικό κινητήρα (απο CBR).... To Τrans απο την άλλη με αυτές τις ψιλές βελτιώσεις που του κάνανε το δίνουν 8650...

Ε η ίδια η εταιρία δεν το χαντακώνει το μηχανάκι;;

Θα μου πεις συγκρίνω ανόμοια πράγματα.....
Εγώ λέω οτι αν το δεις απο την οπτική τα κάνω όλα (εκτός απο το χώμα) ίσως και να μην είναι και τόσο ανόμοια... Ε; Αν δε το συγκρίνεις με το strom είναι ακόμα πιο "ίδια"...

και σκέψου ότι με ένα χιλιάρικο πάνω από το transalp αγοράζεις cbf 1000 abs

Da.Vintage
08/02/2008, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από grade
και σκέψου ότι με ένα χιλιάρικο πάνω από το transalp αγοράζεις cbf 1000 abs :eek:

Cpt. Haddock
08/02/2008, 09:02
Για να είχε τύχη το transalp θα έπρεπε να είναι πιο φτηνο (αρκετά) απο το βεστρωμ...

Τώρα που είναι πιο ακριβό, ενώ υστερεί σε ΟΛΑ απο το στρώμα, μόνο οι κολλημένοι με τη μάρκα θα το προτιμήσουν (ή οι άσχετοι)

Οσο χώμα παει το vstrom παει και το transalp... θέμα οδηγού ειναι και στα δύο :wave2:

BlackBart
08/02/2008, 10:37
Ρε παιδια η αγορα μοτοσυκλετας δεν ειναι μονο βαζουμε κατω τα νουμερα και συγκρινουμε.
Εγω πιστευω οτι αν μια μηχανη σου κανει κλικ οταν την πρωτοδεις δε λογαριαζεις ουτε νουμερα ουτε τιμες.

Αληθεια παντως ειναι λιγο ακριβο το ΤΑ αλλα το v-strom ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ....
:beer:

vestromas
08/02/2008, 13:22
Καπτεν Χαντοκ, με συγκινεις και με εκπλησεις!:lol: :beer: :wave2:

zouzounos
08/02/2008, 15:51
καλα το εκαναν 700cc και εχει 60 αλογακια (ουτε καν στο τροχο)
τι ειναι αυτα ??
το φαναρι ειναι απο μια αλλη εποχη !!!!
ασε που οταν το ειδα το μπερδεψα με το pigasos aprilia
επιτελους εβαλαν digital οργανα και ψεκασμο
αλλα πολυ λυπηρο να σου ριχνουν στο φαναρι τα 600αρια
ειμαστε ολοι πελατες ...
κριμα γιατι απογοητευσαν πολλους παλιους χοντακιδες που εδω και 4 χρονια
τους ακουγα απο χρονο σε χρονο για αυτο το νεο μοντελο
ειχαν εμπιστοσυνη σε αυτην την μεγαλη εταιρια και τελικα ,,, να τα αποτελεσματα
κριμα
τελικα και οι βασιλιαδες πεφτουν

zouzounos
08/02/2008, 15:52
ισως απο τα καλυτερα και πιο περιεκτικα σχολια που ακουσα απο τον καπταιν ... χοd..

Cpt. Haddock
08/02/2008, 16:01
Καπτεν Χαντοκ, με συγκινεις και με εκπλησεις!:lol: :beer: :wave2:

Ουδόλως :wave2:

Μην κοιτάς που κάνω πλάκα, δεν έχω πει κακό λογο για το στρώμα (αν εξαιρέσεις τις μ@λκιες που έχει βγάλει - θορυβοι, τριγμοι και άλλα τέτοια απαράδεκτα). Ειναι ενα πολύ τίμιο μηχανάκι, κάνει αυτό για το οποίο φτιάχτηκε ΠΟΛΥ καλά και - κυρίως - ειναι σε πολύ συμφέρουσα τιμή.

Δε το θεωρώ το τέλειο μηχανάκι (είναι σαφώς υπερτιμημένο ως προς αυτά που λέει) αλλα συγκριση με το ΤΑ δεν υπάρχει, σε κράτημα, επιδόσεις, κινητήρα...

Γενικώς η Χονδα μ@λ@κίστηκε...

Μην ξεχνάς οτι εβγαλε κι η BMW το F800GS με μόνο μειον την τιμή...

Που να σταθεί το κακόμοιρο το άλλο :wave2:

vestromas
08/02/2008, 17:52
Πιστευω οι περισσοτεροι λογικοι συμφωνουν μαζι σου. Τριγμους και απαραδεκτους θορυβους δεν εχω παρατηρησει, ουτε εγω ουτε 4εις φιλοι μου που εχουμε 650 2005 και μετα . Δεν ξερω για τα παλιοτερα.:beer: :wave2:

MARKOS-V
09/02/2008, 17:22
Ολα τα μηχανακια με V κινητηρα...τριζουν , εχουν περισσοτερο κραδασμους.
καλα ειναι αληθεια οτι το νεο ΤΑ βγαζει στον τροχο 60 αλογα;:eyepop:

vestromas
09/02/2008, 20:15
Mακαρι να βγαζε τοσα. 53 πραματικη λενε τα χαρτια, 59 στις 7500 λεει το εργοστασιο. Θλιβερο νουμερο για 2008.

MARKOS-V
10/02/2008, 10:20
Καλα ε μονο με 53 αλογα που πας ρε ..καραμητρο!!!
Ετσι θελει να κτυπισει την αγορα και κυριως το στρωμα.
Καλα κρασια στη χοντα:wave2: :wave2:

domiemic65
10/02/2008, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από MARKOS-V
Καλα ε μονο με 53 αλογα που πας ρε ..καραμητρο!!!
Ετσι θελει να κτυπισει την αγορα και κυριως το στρωμα.
Καλα κρασια στη χοντα:wave2: :wave2:

...στο ΜΟΤΟ όμως λένε οτι στις χαμηλομεσαίες αποδίδει πιο καλά απο το strom και μόνο στις ψηλές φαίνεται η διαφορά των περισσότερων ίππων... :confused: :confused: :confused: :confused:

Στο ελάχιστο που το οδήγησα (το ΤΑ) εμένα μου φάνηκε οτι το στρομ (στο οποίο έχω κάνει πολλά χλμ) αρπάει πιο καλά απο χαμηλά αλλά αυτοί λένε το αντίθετο..... δεν ξερω δεν είμαι και δοκιμαστής μοτοσυκλετών μπορεί να κάνω και λάθος...!!!:confused:

Τώρα όσον αφορά το cbf 1000, που ανέφερε πριν ο φίλος, μάλλον θα μου πέσει too much... Ασε που ξεφεύγει και λίγο στην τιμή γιατί δεν είναι μόνο τα 1000Ε της τιμής αλλά και τα διάφορα αξεσουάρ που θα χρειαστούν.... και αν παίξει και το στρομ η διαφορά μεγαλώνει

Πάντως είτε στο φορουμ είτε σε διάφορες συζητήσεις που έχω κάνει δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει κακή κουβέντα για το CBF...:smilea:

MARKOS-V
10/02/2008, 17:03

Πάντως είτε στο φορουμ είτε σε διάφορες συζητήσεις που έχω κάνει δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει κακή κουβέντα για το CBF...:smilea: [/B]
Κτυπα το τοτε τι το ...κοιτας:)

makis206
11/02/2008, 12:58
Πάντως είτε στο φορουμ είτε σε διάφορες συζητήσεις που έχω κάνει δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει κακή κουβέντα για το CBF...:smilea:

Είναι άψογο μηχανάκι για τα 9600 που κοστίζει με το ABS και 8900 χωρίς, στην περίπτωση που δεν το θεωρείς απαραίτητο.

Αλλιώς ρίξε μια ματιά και στο Suzuki Βandit 1250 που στα 9 χιλιάρικα τα έχεις όλα !

:beer: :beer:

x-rider
11/02/2008, 13:03
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[Οσο χώμα παει το vstrom παει και το transalp...

καμμια σχεση εχει μεγαλη διαφορα,

domiemic65
11/02/2008, 19:08
Είναι άψογο μηχανάκι για τα 9600 που κοστίζει με το ABS και 8900 χωρίς, στην περίπτωση που δεν το θεωρείς απαραίτητο.

Αλλιώς ρίξε μια ματιά και στο Suzuki Βandit 1250 που στα 9 χιλιάρικα τα έχεις όλα !

:beer: :beer:

Παιδες για το 600 ενδιαφέρομαι οχι για το 1000.... το οποίο για να χτυπήσω θα πρέπει πρώτα να ρθει και να το δω απο κοντά....ε;

makis206
11/02/2008, 21:27
Παιδες για το 600 ενδιαφέρομαι οχι για το 1000.... το οποίο για να χτυπήσω θα πρέπει πρώτα να ρθει και να το δω απο κοντά....ε;

Καλομελέτα κι έρχεται !

:beer:

Μαύρο ε ;:D

Sapadak
12/02/2008, 23:40
Και travel kit

120344

Sapadak
12/02/2008, 23:40
Μλκ γιατι το παλιο ειχε καλυτερες βαλιτσες

120345

vestromas
12/02/2008, 23:49
Σ αυτο το χρωμα και με τα μπαγκαζια, μετραει περισσοτερο. Ειδικα απο το πλαι. Για μπροστα, αμα πατενταρεις τιποτα προβολια με διχτυ, παλαιου τυπου, και στο κεντρικο κανα αγριοδιχτο, κατι θα γινει.:lol: :beer: :wave2:

AFTER
13/02/2008, 23:25
Trans μηχανακι με τραβέλ κιτ, καλα παμε...

:rotflmao:

p@nos
13/02/2008, 23:48
Το μονο που μου αρεσει πανω του ειναι το στρογγυλο φαναρι...

:smokin:

makis206
14/02/2008, 07:19
Trans μηχανακι με τραβέλ κιτ, καλα παμε...
:rotflmao:

Κι έχει και της π00τ@νας το κάγκελο από κάτω :lol: :rotflmao:

makis206
14/02/2008, 07:19
Α μην ξεχάσω και την ακριβή ταρίφα :uplate: :rotflmao: :sun:

takis1964
05/03/2008, 13:41
Πηγα global
το δινει 8050 με abs αλλα ειναι δικια του εισαγωγη!
πηγα και βυνιο
το δινει 8200 με abs και πινακιδα χωρις δωρα
και 7500 χωρις abs με πινακιδα χωρις δωρα παντα απο Σαρακακη
για να δουμε ποσο γρηγορα θα πεσουν οι τιμες
νομιζω μια καλη τιμη θαναι στα 7500-7800 με abs

MARKOS-V
05/03/2008, 19:39
ΕΙΔΑ ΕΝΑ Τ/Α ΣΗΜΕΡΑ .ΤΟ ΜΑΝΑΔΙΚΟ!!!!
ΑΝΤΕ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ!!!

AFTER
05/03/2008, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από MARKOS-V
ΕΙΔΑ ΕΝΑ Τ/Α ΣΗΜΕΡΑ .ΤΟ ΜΑΝΑΔΙΚΟ!!!!
ΑΝΤΕ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ!!!

Κοντα στο Δαφνι τον ειδες?

takis1964
06/03/2008, 07:14
χθες πατησιων το πρωτο σε χρυσαφι που ειδα

THEOD
06/03/2008, 07:37
Είδα και εγώ το πρώτο μου στην Κατεχάκη & Μεσογείων...
Συμπαθητικό έως όμορφο τολμώ να πω ότι μου φάνηκε αν και το χρώμα δεν ήταν του γούστου μου.
Μικροκαμωμένο (καμμία σχέση με το τεράστιο V-storm), συμπαγές, και όταν ξεκίνησε και επιτάνχυνε μου άφησε μια αίσθηση πολύ γλυκιάς, αθόρυβης και ομαλής λειτουργίας...
Εδώ που τα λέμε σαν παλιός κάτοχος του 650 κάτι τέτοιο περιμένα από την Χόντα...

Ο χρόνος θα δείξει...

vestromas
06/03/2008, 21:44
Eιδα ενα στη Μιχαλακοπουλου. Αδιαφορο παλιομοδιτικο και γεροντιστικο εγω το βλεπω. Ειδικα στο χρυσαφι χρωμα ξερναω. Τελος παντων, γουστα ειναι αυτα.:beer: :wave2:

AFTER
07/03/2008, 05:31
Eιδα ενα στη Μιχαλακοπουλου. Αδιαφορο παλιομοδιτικο και γεροντιστικο εγω το βλεπω. Ειδικα στο χρυσαφι χρωμα ξερναω. Τελος παντων, γουστα ειναι αυτα.:beer: :wave2:

Μην ανυσηχεις, μια χαρα ειναι τα γουστα σου

Sapadak
07/03/2008, 06:29

Αντικειμενικο σε βρισκω

:rotflmao: :rotflmao:

danaos75
07/03/2008, 08:55
- νομιζω πως ειδα ενα να περναει το πρωι στις 6 κατω απο το σπιτι μου
- εγω ακουσα μια βουη (μουυυυυυυυυ) χθες βραδυ πρεπει να ηταν αυτο το "καινουργιο"
- μα καλα εγω ειδα ενα στο περιστερι περιπου την ιδια ωρα ΜΑΥΡΟ..........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα πολυ μου αρεσει το "ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΑ ΤΡΑΝΣΑΛΠ" θυμαμαι το παιζαμε απο το δημοτικο...:lol: :lol:

αντε ρε οι μπαγλαμαδες αντι να βγαλουν ενα νεο κινητηρα μετα απο 45 χρονια κυκλοφοριας ενος BEST SELLER κανανε ενα ματσο μπαλωματα, και το πουλανε για νεο μοντελο.

και ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΑ στην μουσουδα του τερατος!!!!:eyepop:

MARKOS-V
07/03/2008, 17:42
και ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΑ στην μουσουδα του τερατος!!!!:eyepop: [/B][/QUOTE]

ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ. :)

red_monster
07/03/2008, 18:44
Για την δουλεια που είναι φτιαφμένο , δηλ πόλη και άνετα ταξίδια μέχρι 160 είναι μια χαρά

Δεν είναι τόσο κακή η μούρη του :look:

elmariacci
07/03/2008, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75

και ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΑ στην μουσουδα του τερατος!!!!:eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalant
07/03/2008, 20:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75

(μουυυυυυυυυ)

αγελαδα ειναι αυτο, οχι μηχανη...

:lol:

Aptaliko
11/03/2008, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Για την δουλεια που είναι φτιαφμένο , δηλ πόλη και άνετα ταξίδια μέχρι 160 είναι μια χαρά

Δεν είναι τόσο κακή η μούρη του :look:

Για εμένα η μούρη του είναι άσχημη αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Αντικειμενικό είναι ότι όλοι μας περιμέναμε το κάτι παραπάνω - μετά από τόσα χρόνια πετυχημένων πωλήσεων - η HONDA να τολμήσει όταν από τον ανταγωνισμό είχε τα δείγματα από το παρελθόν (βλ. V-STROM) και τις πληροφορίες για το μέλλον (βλ. F800GS & F650GS). Πάντα πρέπει να κοιτάμε το ανταγωνισμό και τι αντίστοιχες λύσεις που αυτός προτείνει.

takis1964
20/03/2008, 18:14
Πηρα και εγω τεστ ντραιβ το f800gs
Τα συναισθηματα μου αναμικτα
Η ποιοτητα σε αριστα επιπεδα,η σελα ψηλη για το υψος μου,αλλα και ανετη,αρκετα λεπτη μπροστα
Ειμαι 1.72-75 κιλα και παταγα με τις μυτες κατω,πραγμα που ενω δεν ηταν ενοχλητικο πριν ξεκινησω την διαδρομη , καθε φορα που σταματουσα ,ειχα μια ανασφαλεια και κοιταγα συνεχεια
κατω!
Ο θορυβος απο την εξατμιση υπεροχος και γεματος ,τα φρενα πολυ δυνατα με το abs να ενοργοποιηται αρκετα
Στο θεμα κινητηρα τωρα
Δεν ξετρελαθηκα
Η ροπη χαμηλα δεν ηταν της προσδοκιας μου! εβαλα 3η - 4η ανοιξα το γκαζι απο τις 2.500 στροφες και ο κινητηρας σαν ναχε κενο! Επιταχυνε ,αλλα χειροτερα απο το τρανσαλπ 700 στις χαμηλες!
ανεβαζοντας βεβαια απο μεσαιες στις ψηλες στροφες ενοιωσα την ισχυ του κινητηρα!
Με πρωτη ηθελε να σηκωθει αλλα σπινιαριζε!
Κατι αλλο που θελω να προσθεσω ειναι οτι για κανα χιλιομετρο εβαλα και εναν φιλο μου 1.72 -72 κιλα στο πισω μερος και διαπιστωσε οτι οι χειρολαβες πιεζαν τους γοφους του του πραγμα πολυ ενοχλητικο!
Με λιγα λογια το f800 κανει αυτο ακριβως που διαφημιζεται οτι κανει
Εκδρομικο εντουρο
Νομιζω οτι για ενα συνηδητοποιημενο αναβατη αλλο το τρανσαλπ και αλλο το 800ρη
το τρανσαλπ ειναι ανετο για 2 ατομα με υπεροχη σελα,ροπατο και πολυ ευκινητο στην πολη.
Το 800 ποιο σκληροπυρηνικο και με προτιμηση τους ψηλους οδηγους!
Μεσα στην πολη θα νοιωσεις ποιο ανετα ποιο φιλικα με το 700
το gs εχει κανει θυσιες στην ασφαλτο για χαρη του χωματος
τα γραφω αυτα γιατι με τον ερχομο του gs βλεπω μεγαλη απαξιωση στο καινουργιο τρανσαλπ αλλα πιστευω οτι ενα τεστ ντραιβ ειναι πολυ χρησιμο και ειδικα με 2 ατομο, αν σκοπευεται να φιλοξενειται συνεπιβατη!
ακομα ενα θεμα ειναι η τιμη
το τρανσ πωλειται σε γνωστο μαγαζι 8200 abs και χωρις δωρα
και θα χρειαστει μια ψηλοτερη ζελατινα 80 ε+κεντικο σταντ 150 ε
ενω το f800gs 11350 με τα εξτρα του και δωρεαν συναγερμο!
μαζι σε αυτα βαλτε του οποσδηποτε μια ποδια που θα κυμανθει στα 200+ και χουφτες 150 περιπου
!