PDA

View Full Version : Νέα και απο το Basket...

Gandalf dr685sm
25/09/2007, 11:36
Έχουμε και λέμε...

Η ΑΕΚ με Γλυνιαδάκη, Παπανικολάου ελπίζει σε καλύτερο αύριο,με τον ιδιοκτήτη Δρόσσο να δίνει το παρόν για την ομάδα που τόσο ταλαιπωρήθηκε. Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις σε ΜΜΕ δίνει έναυσμα για να δημιουργηθεί κανάλι ΑΕΚTV σε ελεύθερη συχνότητα για να βλέπουν παντού την ομάδα!

Ο ΟΣΦΠ ανανεωμένος με αρκετά ονόματα και τον Ματσιγιάουσκας , μάλλον πρώτο βιολί , περιμένει και τον Σχορτσιανίτη για να παλέψει με τον αιώνιο στην 3η αγωνιστίκή.

Ο ΠΑΟ με την μεταγραφή θηρίο του Γιασικεβιτσίους , γίνεται μεγαθήριο που δεν το χωράει το Ελληνικό πρωτάθλημα. Η επιστροφή του Σπανούλη , δίνει και δύναμη μεγαλύτερη στην περιφέρεια και την πίεση στην άμυνα μαζί με τον Διαμαντίδη και Χατζηβρέτα που φαίνεται οτι θα καταπιούν οτι κινείται στην κορυφή της ρακέτας και των 6.25.

Ο ΑΡΗΣ φαίνεται να συνεχίζει στο ίδιο καλό τέμπο και σίγουρα θα παίξει ισχυρό ρόλο στο τι μέλλει γεννέσθαι απο τις 2 πρώτες θέσεις και κάτω που μάλλον καπαρώνουν οι δύο αιώνιοι.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι φέτος θα έχουμε θέαμα. Και απο την ΕΤ-ΝΕΤ αλλά καλύτερα... μέσα στο γήπεδο που σίγουρα φέτος θα πάω να δώ τι λέει η ΑΕΚ που χτίζεται.

Gandalf

zzr2005
25/09/2007, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Έχουμε και λέμε...

Η ΑΕΚ με Γλυνιαδάκη, Παπανικολάου ελπίζει σε καλύτερο αύριο,με τον ιδιοκτήτη Δρόσσο να δίνει το παρόν για την ομάδα που τόσο ταλαιπωρήθηκε. Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις σε ΜΜΕ δίνει έναυσμα για να δημιουργηθεί κανάλι ΑΕΚTV σε ελεύθερη συχνότητα για να βλέπουν παντού την ομάδα!

Ο ΟΣΦΠ ανανεωμένος με αρκετά ονόματα και τον Ματσιγιάουσκας , μάλλον πρώτο βιολί , περιμένει και τον Σχορτσιανίτη για να παλέψει με τον αιώνιο στην 3η αγωνιστίκή.

Ο ΠΑΟ με την μεταγραφή θηρίο του Γιασικεβιτσίους , γίνεται μεγαθήριο που δεν το χωράει το Ελληνικό πρωτάθλημα. Η επιστροφή του Σπανούλη , δίνει και δύναμη μεγαλύτερη στην περιφέρεια και την πίεση στην άμυνα μαζί με τον Διαμαντίδη και Χατζηβρέτα που φαίνεται οτι θα καταπιούν οτι κινείται στην κορυφή της ρακέτας και των 6.25.

Ο ΑΡΗΣ φαίνεται να συνεχίζει στο ίδιο καλό τέμπο και σίγουρα θα παίξει ισχυρό ρόλο στο τι μέλλει γεννέσθαι απο τις 2 πρώτες θέσεις και κάτω που μάλλον καπαρώνουν οι δύο αιώνιοι.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι φέτος θα έχουμε θέαμα. Και απο την ΕΤ-ΝΕΤ αλλά καλύτερα... μέσα στο γήπεδο που σίγουρα φέτος θα πάω να δώ τι λέει η ΑΕΚ που χτίζεται.

Gandalf

αυτό ειναι ΚΑΤΑΡΑ.....
να εισαι οπαδός της "ΡΕΑΛ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ" και να μην σου αρέσει το άθλημα...:(

ώρες ώρες μου έρχεται να παω να παρω διαρκείας και ας μην μου αρέσει το μπασκετ....γιατι απο το ποδόσφαιρο δεν βλέπουμε φως.....

Gandalf dr685sm
25/09/2007, 15:18
Real και ποιας Real κιόλας.... εκείνης που στην μπάλα , έπαιρνε κολητά τίτλους με οτι αστέρι κυκλοφορούσε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Τον βλέπω πάλι τον ΠΑΟ, να σηκώνει Ευρωπαϊκό κατσαρολικό φέτος αν δεν έχει τραυματισμούς και ατυχίες. Ειλικρινά δεν βλέπω τον τρόπο που μπορεί άλλη ομάδα πλήν ΟΣΦΠ(και αυτό λόγω Ελληνικής ιδιαιτερότητας των derby) να τον "χτυπήσει".

Η μισή Εθνική Ελλάδος, παίκτες με εμπειρία πολλών ετών στο ΝΒΑ, προπονητής ανάλογος του Μουρίνιο σε αντίστοιχα ποδοσφαιρικά μεγέθη και απο την άλλη οι "Αμπραμόβιτς" του Ευρωπαϊκού basker (7 μύρια ? για τον Γιασικεβίτσιους + άλλο 1,5 κάτω απο το τραπέζι για να λύσει συμβόλαιο).

Ειλικρινά αν και οπαδός της ΑΕΚ θέλω να δώ αυτή την ομάδα να παίζει μαζί.

Gandalf

Gandalf dr685sm
26/09/2007, 09:05
Και το γιγάντωμα του Ελληνικού συλλογικού basket συνεχίζεται.

Για την ομάδα μου (*ΑΕΚ) καλά δείγματα στο παιχνίδι κυπέλου με ΑΕΛ όπου και κέρδισε με διαφορά. Σύντομα νομίζω με τον Δρόσο επικεφαλή, η ΑΕΚ θα μπορέσει να βρεί τον δρόμο της και να αρχίσει να αποδίδει καρπούς η προσπάθεια.

Για τον ΟΣΦΠ... αναμένονται αντιδράσεις μετά την βόμβα που έσκασαν οι Γιαννακόπουλοι.

Για τον ΠΑΟ... ο τίτλος στα διεθνή ΜΜΕ τα λέει όλα... "Αχτύπητος ο ΠΑΟ". Πείτε μου αν παίζετε basket , μια ομάδα στην Ευρώπη που μπορεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ σε front line αλλά και στην ρακέτα.

Αναμένεται τεράστιος αγώνας με ΟΣΦΠ την 3η αγωνιστική ... σκεφτείτε

Απο την μία.

Μπουρούσης, Τσακαλίδης, Ματσιγιάουσκας, Τεόντοσιτς (νομίζω έτσι τον λένε), Σχορτσιανίτης.

Απο την άλλη..

Διαμαντίδης, Χατζηβρέτας, Σπανούλης, Γιασικεβίτσιους....και λοιποί.

Απο την μια έχουμε παιχνίδι κάτω απο την ρακέτα κυρίως και απο την άλλη πίεση και σουτ στην front line.

ΓΟΥΣΤΑΡΩ...!!!! Πραγματικά το basket φέτος έχει πολύ ενδιαφέρον. Ειδικά η κόντρα με τους Spurs του ΝΒΑ που θα γίνει σύντομα με τον ΠΑΟ... ε ρε γλέντια!

Gandalf

Eaglos
26/09/2007, 09:29
Τον Σπανούλη για καλό τον ανέφερες; Το παιδί βάζει (όταν βάζει) 20 πόντους και τρώει 30 με την άμυνα με τα μάτια που παίζει. :ZZZ:

zubitos
28/09/2007, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
Τον Σπανούλη για καλό τον ανέφερες; Το παιδί βάζει (όταν βάζει) 20 πόντους και τρώει 30 με την άμυνα με τα μάτια που παίζει. :ZZZ:

Ωπα ρε φίλε και εγώ γαύρος είμαι αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!!

Ο Σπανούλης φίλε μου είναι Η ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ

Eaglos
28/09/2007, 13:10
Δεν είμαι γαύρος φίλε μου :) αεκτζής είμαι.

Τον σπανούλη τον βλέπαμε στο Euro με γαυροπαρέα και έλεγαν μακάρι να παίζει βασικός στα μεταξύ μας παιχνίδια. Από άμυνα μπάζει το παιδί :) Αναμονή να δούμε λοιπόν.

stradas
28/09/2007, 13:32

Τον σπανούλη τον βλέπαμε στο Euro με γαυροπαρέα και έλεγαν μακάρι να παίζει βασικός στα μεταξύ μας παιχνίδια. Από άμυνα μπάζει το παιδί :) Αναμονή να δούμε λοιπόν.

Εγω παλι ειδα τον Σπανουλη πιο βελτιωμενο απο ποτε στην αμυνα, με τρομερη εκρηκτικοτητα κ ταχυτητα τουλαχιστον στο 1-1...

Και μιας και δηλωνουμε και οπαδικη προτιμηση, γαυρος εγω...

:rotflmao:

zubitos
28/09/2007, 13:45

Το οτι δεν παίζει τοσο καλη άμυνα δεν λέει τίποτα!

Ο άνθρωπος είναι καλαθομηχανή.

Μήπως θυμάσαι ο Νίκος ο Γκάλης τι άμυνα έπαιζε?

necromayhem
28/09/2007, 14:19
Κατι ακουσα οτι παιζει να γινει διακοπη συμβολαιου στο Σχορτσιανιτη λογω μηδενικης βελτιωσης της φυσικης και αγωνιστικης του καταστασης. Κριμα γιατι ξερει πολυ μπασκετ. Α και η ΤΡΙΦΥΛΑΡΑ δεν παιζεται με τιποτα φετος. Παλι θα τα σαρωσουμε ολα.

Eaglos
28/09/2007, 14:26
Μακάρι ο Σπανούλης να βάζει 40 πόντους και ας τρώει και 20 στην άμυνα. Στο ευρωμπάσκετ τον θυμάμαι να μην πιέζει αλλά να παρακολουθεί. Άλλο να τρέχεις δίπλα σε αυτόν που κατεβάζει και άλλο να τον πιέζεις. Επίσης θυμάμαι και 2-3 φάσεις όπου τον πέρασε ο παίκτης του και αυτός έστριψε μες για να κυνηγήσει αλλά έκανε στροφή από την αντίθετη μεριά γυρίζοντας πλάτη στον άλλο. Εγώ από τα παιδικά του Αθηναϊκού ήξερα ότι δεν γυρνάμε πλάτη :)

Ντάξει ας μη λεω και πολλά, δεν έχει νόημα. Θα φανεί στο παρκέ.

Για τον Σοφοκλή το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να διακόψει από τον Ολυμπιακό και να ψάξει μεταγραφή σε μικρότερη ομάδα ακόμα και Α2 για να μην του κοπεί το μπάσκετ και για να πάρει πόδι ο Παπαδόπουλος από την Εθνική:evil:

el_hymador
28/09/2007, 14:42
Εγω γελαω πολυ με την προσπαθεια των Αγγελοπουλων....που πα ρε καραμητροοοοοοοοοοοοοοοοοοο :lol: :lol:

stradas
28/09/2007, 14:53
... Επίσης θυμάμαι και 2-3 φάσεις όπου τον πέρασε ο παίκτης του και αυτός έστριψε μες για να κυνηγήσει αλλά έκανε στροφή από την αντίθετη μεριά γυρίζοντας πλάτη στον άλλο. Εγώ από τα παιδικά του Αθηναϊκού ήξερα ότι δεν γυρνάμε πλάτη :)

..

Δεν λεει τιποτα αυτο, μπορει να πηγαινε να καλυψει τον παικτη που εμεινε μονος απο την βοηθεια του συμπαικτη του...

:beer:

STOYBI
28/09/2007, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εγω γελαω πολυ με την προσπαθεια των Αγγελοπουλων....που πα ρε καραμητροοοοοοοοοοοοοοοοοοο :lol: :lol:

Και εμεις γελαγαμε καποτε με τις προσπαθειες των αδελφων υπογλωσιων.....:D

Αλλα.....

Ροδα ειναι και γυριζει.........:evil:

Στο ποδοσφαιρο μονο εχει μπλοκαρει το ρουλεμαν τροχου... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: