PDA

View Full Version : πολυς θορυβος εκει εξω

EVI
25/09/2007, 15:49
πολυς θορυβος δε μπορω να σκεφτω τι διαολο εδω μεγαλωσα μεσα στο κεντρο της πολης το εχω συνηθισει δε μου κανει εντυπωση και ξαφνικα πριν απο λιγα λεπτα σταματησα και στραβωσα..........πολυς θορυβος. :sad: :sad: ασυναρτησίες λεω ε? και δεν ειναι θορυβος που εχει μια λογικη βαση ειναι πολλα κακογραμμενα τραγουδια μαζι δλδ θελω να πω οτι αν ακους μια οικοδομη εχει μια βαση αυτο που ακους διακρινεις τι ακους ,καταλαβενεις
αν ακους μηχανες να μαρσαρουν απο σουπερ σπορτ μεχρι παπια με ζεμπρινγκ καταλαβενεις
αν ακους τη μιζα να γυρνα μεσα στη νυχτα και το μοτερ να φτυνει μεχρι να παρει μπρος καταλαβενεις

αν περνουν αμαξια ανθρωποι φωναζουν ναι

αλλα τωρα ειναι ΟΛΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ολα μαζι και

με πονεσε το κεφαλι μου

:sick: :sick: :sick: :sick:

sub_zero
25/09/2007, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
πολυς θορυβος δε μπορω να σκεφτω τι διαολο εδω μεγαλωσα μεσα στο κεντρο της πολης το εχω συνηθισει δε μου κανει εντυπωση και ξαφνικα πριν απο λιγα λεπτα σταματησα και στραβωσα..........πολυς θορυβος. :sad: :sad: ασυναρτησίες λεω ε? και δεν ειναι θορυβος που εχει μια λογικη βαση ειναι πολλα κακογραμμενα τραγουδια μαζι δλδ θελω να πω οτι αν ακους μια οικοδομη εχει μια βαση αυτο που ακους διακρινεις τι ακους ,καταλαβενεις
αν ακους μηχανες να μαρσαρουν απο σουπερ σπορτ μεχρι παπια με ζεμπρινγκ καταλαβενεις
αν ακους τη μιζα να γυρνα μεσα στη νυχτα και το μοτερ να φτυνει μεχρι να παρει μπρος καταλαβενεις

αν περνουν αμαξια ανθρωποι φωναζουν ναι

αλλα τωρα ειναι ΟΛΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ολα μαζι και

με πονεσε το κεφαλι μου

:sick: :sick: :sick: :sick:

να κοιμηθείς δοκίμασες??

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

airamhag
25/09/2007, 15:58
χρειαζεσαι ξεκουραση..:winka:

εκτος κ αν "ξυπνησες " τωρα απο μια δουλεια που ησουν πολυ συγκεντρωμενη..

εννοειται οτι εχει φασαρια..

κ μιλωντας για φασαρια..
οπως σε ελεγα κ σε ενα φιλο ..

μενω στο Νκοσμο..μια περιοχη ..παρακμη ..φασαρια , απο αυτοκινητα κ κυριως απο τους ανθρωπους.. ειδικα το βραδι λιγοι σεβονται τον διπλανο τους..
χτες κατα τις 1 το βραδυ ..κ ενω ειχα ξαπλωσει ακουω απεξω -απολυτη ησυχια κ ηρεμια- καποιους να τραγουδανε..
κλεινω την τηλ κ αφουγκραζομαι..
μα..αυτο ειναι το soldier of fortune? LIVE?? Ποιος? που ?:look:
2κιθαρες κ νεανικες φωνες..καλα το ελεγαν ..τελειωσε το τραγουδακι κ με χαμογελο λεω ας κοιμηθω τωρα ηρεμα..αμ δε..μετα απο λιγα γελια κ παυση ξεκιναει..

υπογεια ρευματα ( δεν θυμαμαι τιτλο ) :eyepop: ωχ!
ντυθηκα , βγηκα εξω στην αυλη , :smokin:
πρωτη φορα που συμπαθησα αυτη τη περιοχη ..

ομορφα ηταν ..θυμηθηκα κ τα νιατα μου..γουσταρα να ακουω κ τους πιτσιρικαδες..μαρεσε που ανυσηχουσαν την ησυχη -για πρωτη φορα- γειτονια..φυσικα κανεις δεν βγηκε να διαμαρτυρηθει..
το μονο που ελειπε..η θέα..

:smilea:
παντα τετοια..

EVI
25/09/2007, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
να κοιμηθείς δοκίμασες??

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

:look: :look:

ουτε αυτο δε μπορω πια

λες να φυγω να παω σε κανα χωριο???? :confused: :confused:

airamhag
25/09/2007, 16:03

ουτε αυτο δε μπορω πια

ναι
εστω για μια μερα

EVI
25/09/2007, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
.. [/B]

ε καλα αλλα εδω μιλαμε για τρομερη φασαρια
ρε δε κανω πλακα φασαρια και οδηγηση = τρελα νευρα
σημερα δεν εχω οδηγησει και εχω λιγοτερα νευρα απο χτες τετοια ωρα μονο ο θορυβος μου τη σπαει
:alien: :alien: :alien:

sub_zero
25/09/2007, 16:07

ουτε αυτο δε μπορω πια

μαλλον χρειαζεσαι διακοπές.. και δεν εισαι η μόνη.....

:(

airamhag
25/09/2007, 16:09
χρειαζεσαι να αδειασεις κ πμ επισης..

EVI
25/09/2007, 16:11
εσβησα μερικα μαρια :)

airamhag
25/09/2007, 16:20
εσβησα μερικα μαρια :)

ποσα ?1-2? ισα ισα να φτασει το πμ μου ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
25/09/2007, 16:21
ποσα ?1-2? ισα ισα να φτασει το πμ μου ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao:

Stelth
25/09/2007, 16:28
Ωρε κορίτσι φύγε το σ/κ πάνε σε κανα χωριό.

Οχι να νοικιάσεις (γιατι αν έχει ξενοδοχεία σημαίνει οτι είναι τουριστικό μέρος οπότε θα έχει φασαρία) αλλα σε κανενός φίλου/γνωστού, που έχει σπίτι σε κανένα ξεχασμένο χωριό.

Δύο μέρες απόλυτης ηρεμίας θα σου κάνουν καλό

devil's animal
25/09/2007, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Ωρε κορίτσι φύγε το σ/κ πάνε σε κανα χωριό.

Οχι να νοικιάσεις (γιατι αν έχει ξενοδοχεία σημαίνει οτι είναι τουριστικό μέρος οπότε θα έχει φασαρία) αλλα σε κανενός φίλου/γνωστού, που έχει σπίτι σε κανένα ξεχασμένο χωριό.

Δύο μέρες απόλυτης ηρεμίας θα σου κάνουν καλό

+100000
:beer: :beer: :beer:

bartlal
25/09/2007, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
μαλλον χρειαζεσαι διακοπές.. και δεν εισαι η μόνη.....

:(

εμενα εννοουσες παλι, ε? :mad: :mad: :mad:

:sad:

Cpt. Haddock
25/09/2007, 18:37
:look: κυκλοφορεί κακή ποιότητα στην αγορά αυτό τον καιρό, ε; :look:

lampros_fazer
25/09/2007, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οι παράμετρες απώλειες των πυρκαγιών.. :( :p

mourgakos
26/09/2007, 07:33
ελα στα κατω πατησια,να δεις ηρεμια και ξεκουραση...το μαρακι ξερει,,,,,,

και δεν ακους και μια λεξη ελληνικα...

παντως αν θες εχω ενα σπιτι στην μικροσπηλια αρτης ,δημος αγναντων,,,,ηπειρος...
δες τον χαρτη..2 κεφαλοχωρια ειναι τα πραμαντα και τα αγναντα.
στο χωριο εχει βεβαια πολυ φασαρια απο τα νερα που τρεχουν και απο τα γερακια .:lol: :lol:

SNORLAX2
26/09/2007, 11:51
κ μιλωντας για φασαρια..
οπως σε ελεγα κ σε ενα φιλο ..

μενω στο Νκοσμο..μια περιοχη ..παρακμη ..φασαρια , απο αυτοκινητα κ κυριως απο τους ανθρωπους.. ειδικα το βραδι λιγοι σεβονται τον διπλανο τους..
χτες κατα τις 1 το βραδυ ..κ ενω ειχα ξαπλωσει ακουω απεξω -απολυτη ησυχια κ ηρεμια- καποιους να τραγουδανε..
κλεινω την τηλ κ αφουγκραζομαι..
μα..αυτο ειναι το soldier of fortune? LIVE?? Ποιος? που ?:look:
2κιθαρες κ νεανικες φωνες..καλα το ελεγαν ..τελειωσε το τραγουδακι κ με χαμογελο λεω ας κοιμηθω τωρα ηρεμα..αμ δε..μετα απο λιγα γελια κ παυση ξεκιναει..

υπογεια ρευματα ( δεν θυμαμαι τιτλο ) :eyepop: ωχ!
ντυθηκα , βγηκα εξω στην αυλη , :smokin:
πρωτη φορα που συμπαθησα αυτη τη περιοχη ..

ομορφα ηταν ..θυμηθηκα κ τα νιατα μου..γουσταρα να ακουω κ τους πιτσιρικαδες..μαρεσε που ανυσηχουσαν την ησυχη -για πρωτη φορα- γειτονια..φυσικα κανεις δεν βγηκε να διαμαρτυρηθει..
το μονο που ελειπε..η θέα..

:smilea:
παντα τετοια..

K ANTE TORA LEME NA EISAI ERGATHS K NA PIANEIS DOYLIA STIS 6 TO PROI NA PREPI NA XYPNHSEIS STIS 5 , H NA EXEIS NA TAXIDEPSEIS PROI K NA MHN MPOREIS NA KLISEIS MATI K META NA ODHGAS AYPNOS,H ENA SORO ALLES PERIPTOSEIS,K NA EXEIS TO KATHE K@LOPAIDO,TON KATHE ,M@L@KA NA AKOYEI MOYSIKES,NA KANEI FASARIA
K NA MHN SE AFHNEI NA KOIMITHEIS...PAIRNEIS TO DIKANO H DEN TO PAIRNEIS..

costas81
26/09/2007, 13:05
για όλα αυτα φροντίζει για μας η ALUMIL!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sub_zero
26/09/2007, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εμενα εννοουσες παλι, ε? :mad: :mad: :mad:

:sad:

Οποιος έχει την μύγα.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer:

Stelth
26/09/2007, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

+1000

zephyr1
26/09/2007, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
+1000

:lol:

Μα ποτε θα βρεθουμε εμεις.:lol:

:wave2:

melenia
26/09/2007, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
ελα στα κατω πατησια,να δεις ηρεμια και ξεκουραση...το μαρακι ξερει,,,,,,

και δεν ακους και μια λεξη ελληνικα...

παντως αν θες εχω ενα σπιτι στην μικροσπηλια αρτης ,δημος αγναντων,,,,ηπειρος...
δες τον χαρτη..2 κεφαλοχωρια ειναι τα πραμαντα και τα αγναντα.
στο χωριο εχει βεβαια πολυ φασαρια απο τα νερα που τρεχουν και απο τα γερακια .:lol: :lol:

καλά αγόρι μου μην ορκίζεσαι......
εσύ είσαι τόσο νευρόσπαστο που σου την έδινε και ο ήχος
του νερού που έτρεχε στο αυλάκι όταν ποτίζουν.....
σου την έδινε ένα πουλί που προσπαθούσε με το ράμφος του
να σπάσει ένα καρύδι...η γιαγια που τραγούδαγε στις κατσίκες...
κι άλλα πολλά μην τα καταγράψω......
αλλά στο πανηγύρι ο βλάκας που τραγουδούσε συνοδεία
ηλεκτρικής κιθάρας και μπάσο, σε μικροφωνική εγκατάσταση
της πλάκας που πιο πολύ ακουγόταν με παραμορφωτή φωνής...
δεν σε πείραζε.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kaps
27/09/2007, 11:50
Evi δεν είναι πάντως αποκλειστικότητά σου αυτό που παρατηρείς. Γενικά η πόλη τίγκαρε από κάθε λογής φυσιογνωμίες , ξένες συνήθειες , στραβούς ξυνούς μίζερους ανθρώπους , μολυσμένο αέρα και ήχους που υπερβαίνουν τα λογικά όρια .
Οπως καταλαβαίνεις αυτά είναι δυσάρεστα βιώματα που λίγο λίγο ο οργανισμός κάθε ανθρώπου τα συσσωρεύει μέσα του θέλει δεν θέλει. Οταν είσαι σε μικρή ηλικία δεν σε αγγίζουν διότι το ποτήρι της υπομονής έχει περιθώριο πολύ . Οταν όμως πλησιάζεις στα πρώτα άντα αρχίζουν να λειτουργούν αναδρομικά αυτές οι συμπιέσεις των βιωμάτων των εικόνων όπως θες πέστο. Τότε είναι το δύσκολο σταυροδρόμι . Η ακολουθείς την οδό της αναισθησίας και δε σε νοιάζει ότι και αν γίνεται γύρω σου ή το αντίστροφο .

mourgakos
09/10/2007, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από melenia
καλά αγόρι μου μην ορκίζεσαι......
εσύ είσαι τόσο νευρόσπαστο που σου την έδινε και ο ήχος
του νερού που έτρεχε στο αυλάκι όταν ποτίζουν.....
σου την έδινε ένα πουλί που προσπαθούσε με το ράμφος του
να σπάσει ένα καρύδι...η γιαγια που τραγούδαγε στις κατσίκες...
κι άλλα πολλά μην τα καταγράψω......
αλλά στο πανηγύρι ο βλάκας που τραγουδούσε συνοδεία
ηλεκτρικής κιθάρας και μπάσο, σε μικροφωνική εγκατάσταση
της πλάκας που πιο πολύ ακουγόταν με παραμορφωτή φωνής...
δεν σε πείραζε.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και μπουκαλια τζονι παρεα με τις ψητουρες..........

τα κολοπαιδα μεχρι και τα πανηγυρια χαλασανε.......:bawl:

EVI
09/10/2007, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Evi δεν είναι πάντως αποκλειστικότητά σου αυτό που παρατηρείς. Γενικά η πόλη τίγκαρε από κάθε λογής φυσιογνωμίες , ξένες συνήθειες , στραβούς ξυνούς μίζερους ανθρώπους , μολυσμένο αέρα και ήχους που υπερβαίνουν τα λογικά όρια .
Οπως καταλαβαίνεις αυτά είναι δυσάρεστα βιώματα που λίγο λίγο ο οργανισμός κάθε ανθρώπου τα συσσωρεύει μέσα του θέλει δεν θέλει. Οταν είσαι σε μικρή ηλικία δεν σε αγγίζουν διότι το ποτήρι της υπομονής έχει περιθώριο πολύ . Οταν όμως πλησιάζεις στα πρώτα άντα αρχίζουν να λειτουργούν αναδρομικά αυτές οι συμπιέσεις των βιωμάτων των εικόνων όπως θες πέστο. Τότε είναι το δύσκολο σταυροδρόμι . Η ακολουθείς την οδό της αναισθησίας και δε σε νοιάζει ότι και αν γίνεται γύρω σου ή το αντίστροφο .

ακριβως .........καλυτερα δε θα μπορουσα να το σκεφτω

Εχετλαίος
10/10/2007, 12:44
Evi λές ότι είσαι ninja. Ένας ninja δεν θα ασχολιόταν και τόσο με αυτό το θέμα!:p

Σοβάρα, τώρα. Επειδή κάποτε είχα φτάσει και εγώ σε ένα τέτοιο σημείο στη ζωή μου που με ενοχλούσαν πολλά της καθημερηνότητας, και ήμουν και άνεργος και αυτό έκανε τα πράματα χειρότερα, έψαχνα μια άκρη, κάτι να κρατηθώ σα προσωπικότητα μη μου τη σβουρίξει. Βασικά έψαχνα ένα τρόπο να αποδείξω ποικιλοτρόπως στον εαυτό μου ότι μπορώ. Ότι μπορώ αν θέλω να ηρεμήσω, ότι μπορώ αν θέλω να απομονώσω το θόρυβο, ότι μπορώ αν θέλω να ταξειδέψω με το μυαλό. Το καταφύγιο που έψαχνα το βρήκα σε μια Ιαπωνική αντι-πολεμική τέχνη, στο Aikido. Στην πόλη σου υπάρχουν πολλές σχολές που το διδάσκουν και όποιον και αν ρωτήσεις που ασχολείται θα σου πει πως τον βοήθησε να ηρεμήσει!
Αν θες περισσότερες πληροφορίες πες μου.
Απλά μερικές σκέψεις...

kaps
10/10/2007, 20:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Evi λές ότι είσαι ninja. Ένας ninja δεν θα ασχολιόταν και τόσο με αυτό το θέμα!:p

Σοβάρα, τώρα. Επειδή κάποτε είχα φτάσει και εγώ σε ένα τέτοιο σημείο στη ζωή μου που με ενοχλούσαν πολλά της καθημερηνότητας, και ήμουν και άνεργος και αυτό έκανε τα πράματα χειρότερα, έψαχνα μια άκρη, κάτι να κρατηθώ σα προσωπικότητα μη μου τη σβουρίξει. Βασικά έψαχνα ένα τρόπο να αποδείξω ποικιλοτρόπως στον εαυτό μου ότι μπορώ. Ότι μπορώ αν θέλω να ηρεμήσω, ότι μπορώ αν θέλω να απομονώσω το θόρυβο, ότι μπορώ αν θέλω να ταξειδέψω με το μυαλό. Το καταφύγιο που έψαχνα το βρήκα σε μια Ιαπωνική αντι-πολεμική τέχνη, στο Aikido. Στην πόλη σου υπάρχουν πολλές σχολές που το διδάσκουν και όποιον και αν ρωτήσεις που ασχολείται θα σου πει πως τον βοήθησε να ηρεμήσει!
Αν θες περισσότερες πληροφορίες πες μου.
Απλά μερικές σκέψεις...
+1