View Full Version : kana club gsxr tha kanoyme
mipws na legame oloi kalimarmaro stis 8:00??? gia na ksekinisoume oloi mazi parea
μεσα παιδες για Σαββατο , αρκει να γυρισουμε μεχρι τις 5.30 - 6.00 . Εγω δεν εχω προβλημα και μεχρι το βραδυ αλλα σας ειπα τον λογο . Εγω και ο κολλητος ειμαστε οκ για Σαββατο σιγουρα . Επειδη εμεις θα ξεκινησουμε απο Μαρκοπουλο και θα πιασουμε Αττικη Οδο , γινεται να συναντηθουμε πριν την γεφυρα της Μεταμορφωσης ( ειναι κεντρικο σημειο )
apo mena ginetai arkei na mou peis pou einai...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :confused:
οπως εχεις παισει και ανεβαινεις την Εθνικη μολις περασεις την εξοδο της Αττικης Οδου θα δεις μια γεφυρα που λεει απο πανω ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ , αποκλειεται να μην την δεις . Αλλα και παλι για να μην χαθουμε κανονιζουμε καπου αλλου .
K7600 pou meneis re filaraki?
Kamatero,sou apanthsa kai se allo post =)
ναι ρε φιλε sorry , απλα καμια φορα δεν συγκρατω τα nickname
wraiaaa... tha ksekinisw kai gw apo ilioupoli... aaa... na tin parw tin penny mazi mou? tha rthei kai i kopela tou filou sou?
paides wra den eipame...
Μιχαλη η Βασω δεν θα ρθει τελικα γιατι εχει να παει σε μια βαπτιση ,αλλα αν η Πεννυ δεν εχει προβλημα δεν υπαρχει προβλημα απο εμας ( αυτο εννοειται ετσι )
xmmm... na dw an mporesw na rthw monos mou (na eyxaristithw kai to K) alla to pio pithano einai na rthei...
προς τα που θα πατε ρε μαγκες? :)
B. EBOIA φιλε μου , τι λες θα ρθεις στην παρεα μας ?
πολυ θα το ηθελα φιλαρακι αλλα μαλλον θα δουλευω το Σαββατο μεχρι τις 2-3 :(
Αλλα ολοκληρο καλοκαιρι εχουμε μπροστα μας...και κατα τη γνωμη μου πρεπει να οργανωσουμε ενα μεγααααλο Gsxr meeting για βολτουλα :D
λοιπον παιδια τελικα ποιοι ειναι μεσα για το Σαββατο ?
edmarios
12/06/2008, 20:36
σόρρυ που άργησα να απαντήσω αλλά δεν μπορώ να μπω από το σπίτι χάλασε ο υπολογιστής....
Και εγώ μέσα μόνο που δεν θα ερθω καλιμαρμαρο θα ερθω γέφυρα μεταμόρφωσης μου πέφτει πιο καλά.... Μένω ραφήνα για αυτό.... Για να βλέπω συμμετοχές....
Στις 8 το πρωί θα είμαι εκεί και πολύ πιθανόν να έρθει και ένας φίλος με ένα κ6...
ελπιζω να μπορεσω να τη γλυτωσω απο δουλεια για το Σαββατο και να ερθω στην παρεα..Θα ξερω σιγουρα αυριο απογευμα ;)
kai gw mesa stis 8 stin gefyra (an tin vrw....):eek: :eek: :eek:
edmarios
13/06/2008, 07:41
Αντε ρε παιδια μονο εγω ο Κ7600 και ο nirve ειμαστε... να χεσω το κλαμπ που θελουμε αν κανουμε....
Ελα να ξυπναμε λιγο.....
Καλημερα!!!!!!
:beer:
hardworker
13/06/2008, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAD 1000cc
kanoniste reeeeee!!!:bawl: :bawl:
Την Κυριακη μαγκες θα παω μια βολτα προς τον ξακουστο Μπραλο.Πρωτη φορα.Θα βρω κανενα σας;;;Να ρε κλαμπ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Αντε ρε παιδια μονο εγω ο Κ7600 και ο nirve ειμαστε... να χεσω το κλαμπ που θελουμε αν κανουμε....
Ελα να ξυπναμε λιγο.....
Καλημερα!!!!!!
:beer:
Τελικα δε δουλευω αυριο και θα ερθω στην παρεα..Απλα πειτε ρε παιδες..Που παμε,ποσα χλμ ειναι,και τι ωρα γυρναμε? :D
loipon: pame ag iwanni rwso(voreia eyvoia) k apo oti mou pe o k7600 einai kana 200ari xiliometra.. simeio synantisis einai i gefyra tis metamorfwsis stis 8:00 to prwi!!! tha exoume epistrepsei sigoura prin tis 6:00 steile ena kinito na mporesoume na synenoithoume i pare me sto 6974003068 mixalis
Θα το παμε ολο οδικως η και καραβακι? :)
φιλε nikoskk θα το παμε οδικος , δεν ειναι καμια τρελη αποσταση . Αφου περασουμε την Χαλκιδα αντε να ναι καμια ωρα δρομος στο χαλαρο . Το ειχα περυσι με αυτοκινητο , ενταξει δεν ημουν και με το ρολοι στο χερι αλλα καπου τοσο ειναι .
Κρατα και το δικο μου κινητο να συννενοηθουμε 6981 304286
karavaki...??? paides an einai na pame me karavaki egw fovamai kai pathenw kai naytia:beer: :beer: :beer: :beer: gia mas!!!
Οδικως ευχαριστως :) Θελετε να βρεθουμε στο βενζιναδικο που ειναι ακριβως κατω απο τη γεφυρα της μεταμορφωσης?
den to kserw kan to venzinadiko... vasika oute tin gefyra kserw kala kala alla den paizei na xathoume tosa k tha nai ekei gyrrw
Μολις βγεις στην εξοδο της Μεταμορφωσης θα σε βγαλει κατευθειαν πανω στη γεφυρα και σε ενα φαναρι.Κανεις δεξια στο φαναρι και στα 100 μετρα στα αριστερα σου ειναι το βενζιναδικο,δεν παιζει να μη το δεις
den leme kalitera stin gefyra? ade na synenoithoume kai me tous ypoloipous,opote kalitera stin gefyra
6937576615 το κινητο μου :)
opoios d irthe exase mono ayto lew..... telos
ηρθα αλλα αργησα γμτ :bigcry: εμπλεξα με κατι μαλακιες εδω στο σπιτι πρωι πρωι..
d peirazei r filaraki, exoume akoma na pame voltes!!!!!!!!
οοοο καλα εισαι :D ορθιοι να'μαστε να γραφουμε χιλιομετρα :smokin:
Σε τυ ρυθμους ηταν η βολτα σας?Κυριλε εκτος Εθνικης η κομματια:lol:
καλησπερα και απο μενα , οντως περασαμε γαματα , αν οι δρομοι ειχαν και μονο δεξιες στροφες θα περνουσαμε ακομα καλυτερα
Eισαι νεος στα SS K7600?Και πως σε λενε βασικα,μη σε λεω Κ7600 :winka:
το ονομα μου ειναι Γιαννης , ειχα πιο παλια ενα 636 Kawasaki αλλα δεν το κρατησα καιρο για να μπορεσω να μαθω σωστη οδηγηση ss . Με το κ7 εχω γραψει μεχρι τωρα 3000 χλμ (τιποτα δηλαδη ) και οπως καταλαβαινεις ακομα το ψαχνω . Το θεμα ειναι οτι στον δρομο εχω παντα το φοβο των αυτοκινητων με αποτελεσμα να μην μπορω να ευχαριστηθω την διαδρομη
για να σου δωσω να καταλαβεις σημερα σε μια αριστερη στην επιστροφη λεω καλη ασφαλτο εχει , την εξοδο την εβλεπα οποτε λεω παμε ...
ε ακριβως στην κορυφη της στροφης απ το αντιθετο ρευμα ειναι ενα astra και η μιση μουρη ηταν στο ρευμα μου γιατι ηθελε να κανει μαγκιες ο μαλακ... στον μπροστινο του
Aυτα ειναι τα κλασικα και ειναι μεσα στο προγραμμα..Αφου εχει γεμισει ο κοσμος μαλακες γκαζοφονιαδες απο τη μερα που βγηκε το Fast and the Furious..Εμενα ειναι το 1ο μου SS οδηγω 7 χρονια γενικα και τωρα το παλευω σιγα σιγα με το Κ7 στις στροφες..Καττα τη γνωμη μου σταδιακη βελτιωση ειναι το κλειδι,δλδ οχι να πας να μπεις με τα οσα οταν δεν εισαι απολυτα σιγουρος για το τι κανεις..Τωρα οσο αφορα το περιβαλλον που πρεπει να μαθουμε,δυστυχως ο δρομος δεν ειναι και οτι καλυτερο φυσικα,απο τη στιγμη που οπως προειπαμε ειναι τιγκα στους μαλακες...Η λυση ειναι 1!!!
Τρειλερ--->Φορτωμα το Κ7--->Σερρες--->California Superbike School--->Πολυ ασφαλεστερα στο δρομο μετα :D
σιγουρα δεν το συζητω , βασικα ειχα κλησει πριν εναμιση μηνα με το 0-300 για μαθηματα στα Μεγαρα αλλα κατι μου ετυχε και δεν τα καταφερα . Παντως απο τωρα εχει μπει προγραμμα να παρακολουθησω τα μαθηματα τον Σεπτεμβριο . Αυτο που εχω βαλει σκοπο εινια συχνες βολτες στο Σουνιο ετσι ωστε να εξικοιωθω με τις αριστερες , μαθημα 0-300 τον Σεπτεμβριο και μεχρι τοτε σιγουρα μια δυο φορες Μεγαρα .
και γω σιγουρα θα παω,τωρα το ποτε δεν ξερω επειδη δεν παιζει μια ως συνηθως..θελω ομως να παω Σερρες,οχι Μεγαρα αφου η πιστα ειναι πολλα επιπεδα ανωτερη..
Τσιμπησα ενα κρανακι αυτο το μηνα,τον επομενο ενα καλο μπουφανακι και παει λεγοντας...Δωστε περισσοτερα Ευρααα ρεεεε :D
να και μερικες φωτο απο σημερα
133470
εδω θα ηταν και ενα 636 kawasaki αλλα συνεχισε για αλλου ( Σταυρο thanks για τις συμβουλες , μαλλον θα τα πουμε την Τεταρτη στα Μεγαρα ) .
133473
Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
για να σου δωσω να καταλαβεις σημερα σε μια αριστερη στην επιστροφη λεω καλη ασφαλτο εχει , την εξοδο την εβλεπα οποτε λεω παμε ...
ε ακριβως στην κορυφη της στροφης απ το αντιθετο ρευμα ειναι ενα astra και η μιση μουρη ηταν στο ρευμα μου γιατι ηθελε να κανει μαγκιες ο μαλακ... στον μπροστινο του
astra eixe o malakas? to 1/3 tou aytokinitou eixe mpei sto aditheto kai paraligo kai panw ston gianni kai stin synexeia se mena
που σια ρε Μιχαλη ? ναι ρε φιλε astra χρυσαφι
παντως περα απ αυτο , περασαμε ωραια , ελπιζω την αλλη φορα να μην εχουμε το αγχος της ωρας
to allo sav/ko gia pou lete? akouw ideessssssss
(stavro sorry gia tin penny alla einai pnevma adilogias!!!!!!!!!!!)
εγω φιλε το αλλο Σαββατο εχω υπηρεσια οποτε χλομο .
nai re file!!!! aaa vrika to kako aitio pou den mporousa na stripsw kala!!! legetai panagiwta estrive akrivws aditheta apo mena kai synexeia koynouse ta xeria me apotelesma na mou allazei oli tin wra to kentro varous...
παντως αν γουσταρετε εγω την Τεταρτη μπορω να παρω αδεια να παμε Μεγαρα .
εγω φιλε το αλλο Σαββατο εχω υπηρεσια οποτε χλομο .
xmmm.... kyriaki!!! kai methavrio pou nai argia ama psineste eimai mesa gia kamia voltitsa!!!!
p.x. epidavro??? einai tiga stis strofes
παντως αν γουσταρετε εγω την Τεταρτη μπορω να παρω αδεια να παμε Μεγαρα .
kai meta pame gia kana kafedaki i' paxi i' megalo pefko
λες γι αυτο να μην μπορουσα να στριψω και εγω καλα ?
χα , ε καπου πρεπει να ριξω και εγω την ευθηνη καοτι ειμαι και τρελο τιμονι:yuck: :yuck: :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nirve
nai re file!!!! aaa vrika to kako aitio pou den mporousa na stripsw kala!!! legetai panagiwta estrive akrivws aditheta apo mena kai synexeia koynouse ta xeria me apotelesma na mou allazei oli tin wra to kentro varous...
dikaiologimena vevaia giati eixe kourastei para poly!!! (se periptwsi pou dei to panw) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οκ , μιλαω με τον Κωστα και βλεπουμε . Οποιος αλλος γουσταρει ευπροσδεκτος !!!
σαν να το σωνεις σιγα σιγα ...
Για Κυριακη ειμαι μεσα για οπου θελετε,Σαββατο το πιο πιθανο να δουλευω :bigcry:
λιγο ακυρη η ερωτηση που θα κανω με το thread,αλλα δε θελω να φτιαξω καινουριο απλα γι αυτο..
Το Κ7 μου κοντευει τα 10.000 χλμ και θα χρειαστει service αλλα επειδη δεν εχω ξανασχοληθει με Suzuki h SS,ξερει κανεις να προτεινει ενα καλο μαστορα για να φροντιζει την καλη μου? :D
GIXXERAKIAS
15/06/2008, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
λιγο ακυρη η ερωτηση που θα κανω με το thread,αλλα δε θελω να φτιαξω καινουριο απλα γι αυτο..
Το Κ7 μου κοντευει τα 10.000 χλμ και θα χρειαστει service αλλα επειδη δεν εχω ξανασχοληθει με Suzuki h SS,ξερει κανεις να προτεινει ενα καλο μαστορα για να φροντιζει την καλη μου? :D
Σερβις θα χρειστει στις 12.000χιλ η καλη σου φιλε μου.:winka:
Μενεις Αθηνα?Θες εξουσιοδοτημενο η μαστορα χυμα?Εγω παντως πριν ασχοληθω με την μηχανη το πηγαινα σε εξουσιοδοτημενο μονο για την εγγυηση.Μετα ασχοληθηκα και τις κανω ολα τα σερβις μονος (μονο τον συγχρονισμο πεταλουδων κανω καθε 12.000χιλ σε εξουσιοδοτημενο.:winka: )
Ναι Αθηνα ειμαι.Μακαρι να επιαναν τα χερια μου να τη φροντιζα και γω τελειως μονος μου :mad:
Δυστυχως εγγυηση δεν υπαρχει γιατι ειναι εισαγωγης,οποτε εξουσιοδοτημενο ή οχι δε με πολυνοιαζει..Αρκει αυτος που θα το κανει να ειναι σωστος και οχι σα τους περισσοτερους εκει εξω που κανουν προχειρο δουλειες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Σερβις θα χρειστει στις 12.000χιλ η καλη σου φιλε μου.:winka:
Μενεις Αθηνα?Θες εξουσιοδοτημενο η μαστορα χυμα?Εγω παντως πριν ασχοληθω με την μηχανη το πηγαινα σε εξουσιοδοτημενο μονο για την εγγυηση.Μετα ασχοληθηκα και τις κανω ολα τα σερβις μονος (μονο τον συγχρονισμο πεταλουδων κανω καθε 12.000χιλ σε εξουσιοδοτημενο.:winka: )
nikolio exw enan mastora o opoios prepei na nai poly kalos. to magazi tou einai to moto technology kai vrisketai panw stin fililaou sto pagrati
λοιπον αν ειναι κανονιστε να συναντηθουμε αυριο , πιστευω οτι τωρα που νυχτωνει αργα ειναι οτι πρεπει για καμια απογευματινη βολτουλα . Αν ειναι παμε μετα και καμια βολτα απο Βουτα να δουμε τι παιζει .
μεσα ειμαι!χωρις καγκουριες στη Βουτα ομως :D
kagouries.... ti einai ayto? ennweis tous alitarades pou kanoun souzes etc?
εννοω αυτους που κανουν σουζες ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για φιγουρα..Ειμαι ψιλο -κατα της φασης αυτης
εννοειται Nικο , δεν κανω μαλακ... στους δρομους , το σκεπτικο μου ειναι οτι μ αρεσει αυτο το χομπυ και θελω να ειμια καλα και να το χαρω γι αυτο και σιγα σιγα προσανατολιζομαι προς πιστα και στους δρομους μονο βολτες με την μηχανουλα με καλη παρεα , χαβαλε και ανταλαγη αποψεων .
a tote mia xara egw kanw souzes gia tin parti mou... lol
ετσι ετσι...η καγκουρια συνηθως οδηγει σε τουμπα-σπασμενα κοκκαλα-σπασμενη μηχανη-αδεια τσεπη-και στο πεζο το 2...οποτε no thanks :D
δεν λεψ οτι δεν θα ανοιξω σε μια ευθεια αν εχω ορεξη ή αν δω μια καλη στροφη δεν θα πειραματιστω αλλα μεχρι εκει , δεν ειμαι απ αυτους που πανε παντου και παντα ταπα , ειναι αμαρτια να συμβει κατι και να ξενερψσουμε με τις μηχανες που τοσο αγαπαμε
ε ναι ολοι το κανουμε αυτο..Απλα δε γουσταρω οταν καποιος το κανει μονο και μονο επειδη ειναι 20 ατομα μπροστα για να τους κανει να πουν "ουααου" πως μπηκε ετσι?πιστευω να πιανετε τι εννοω
λοιπον Μιχαλη εισαι μεσα για αυριο ?
i alitheia einai oti me ta proigoumena pou eixa imoun ligo kagouri... itan kai i ilikia krisimi
twra me to k8 eimai poly epifylaktikos kai epidi vazw kai tin kopela mou panw den prospathw na kanw tipote apolytos
καλα και γω στα 17-18 που ειχα ενα Ζ-125 ημουν αρκετα καγκουρι..ειναι της ηλικιας οπως ειπες :)
imoun mesa prin kan to skefteis.. genika panta mesa eimai. egw den exw aima paraflu prepei na xw
το ιδιο και εγω , επειδη βαζω την κοπελα μου πισω δεν κανω καγκουριες :lol: :lol: :lol:
καταραμενη μοναξια , γιατι να χωριζουν οι ανθρωποι ουπς sorry μπερδεψα τα forum
egw sta 14 eixa ena fx 125(200cc) sta 16 eixa wr200 sta 18 kx250 sta 19-20 pira kathe tetarti mastora duke kai twra to pistoli
εγω χωρισα πριν κανα μηνα και ησυχασα απο τη μια...αλλα απο την αλλη εχω μοναξιες ωρες ωρες...εχω και το φαρμακο ομως :rotflmao:
δεν βλεπω καμια αλλη σημμετοχη ομως ...
που ειναι ρε παιδια ολοι αυτοι που ψαχνουν παρεες για βολτες και δεν βρισκουν ...???
αντε να κραξω και εγω λιγο
το ιδιο και εγω , επειδη βαζω την κοπελα μου πισω δεν κανω καγκουριες :lol: :lol: :lol:
καταραμενη μοναξια , γιατι να χωριζουν οι ανθρωποι ουπς sorry μπερδεψα τα forum
xmmm nomizw edw kollaei i penny eksidikeyetai sto na enwnei anthrwpous oute i nokia na tan (connecting people)
egw pali paides tin exw kai me talaiporei.... aaxaxaxaxaxaxaaaaa
ετσι ειναι οποιος αγαπαει πεδευει
λες να μ αγαπαει το μηχανακι μου ? γιατι με ταλαιπωρει , δεν θελει να μπει με τιποτα στις αριστερες
εμενα στις δεξιες...αλλα που θα παει,στο χερι του ειναι? :D
λοιπον για πειτε μερος και ωρα για αυριο ? εμενα υπολογιστε με μετα τις 7 , 5 - 5.30 σχολαω , να ρθω σπιτι να κανω ενα μπανακι και να βρεθουμε .
oups... den kserw akrivws wra gia avrio, exw polla radevou kai den kserw mexri ti wra tha me paei...
να τηλεφωνηθουμε αυριο κατα τις 6-6:30 να κανονισουμε?
εγω λεω να συναντηθουμε τερμα Βουλιαγμενης στο βενζιναδικο και απο εκει να παισουμε ολη την παραλια ( Βουλιαγμενη , Βαρκιζα κ.τ.λ ) . Τι λετε ?
ok perimenw til apo gianni...
prosta pou lete?
kamia sarwnida?
οκ λοιπον τηλεφψνιομαστε αυριο .
νικο στειλε μου με πμ ξανα το τηλεφωνο σου γιατι παιζει να το χασα
apo mena ok stin bp.. i ligo pio mprosta sto fanari pou nai kai to periptero me to koupi
οκ , συναντηση εκει , μιλαμε αυριο για την ωρα
sto terma tis vouliagmenis sto fanari pou exei fatsa apenanti einai mia bp (paraliaki terma)
μολις τελειωνει η βουλιαγμενης και αρχισει η παραλιακη θα δεις στο δεξι σου χερι μια bp kai meta apo 100 metra ena periptero . εκει . Για να μην μπερδευτεις ακριβως απεναντι ειναι το φαναρι που κανεις αριστερα για τα βλαχικα .