PDA

View Full Version : Eπειδή τα πράγματα είναι σοβαρά.......

Σελίδες : [1] 2

vangelis 64
26/09/2007, 12:14
Προχθές εδώ στον Πόρο,στο νησί που τα πεύκα ακουμπάνε στη θάλασσα....στο νησί που κανένας δεν φοράει κράνος.....στο νησί που οι γονείς βραβεύουν τα 14χρονα βλαστάρια τους με μηχανάκια.....στο νησί που η λέξη εξοπλισμός δεν υφίσταται,δύο παιδιά 21 και 26 χρονών ακούμπησαν για πάντα τα κορμιά τους κάτω από τα κυπαρίσσια,μετά από σύγκρουση τών μηχανών τους.
Αυτός έτρεχε,αυτή δεν πρόσεχε και τα παπάκια που οδηγούσαν συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να κλείσουν δύο σπίτια.:sad:

Γυρόφερνα πολύ καιρό στο μυαλό μου να πάω να βρω Δημάρχους,Λυκειάρχες και Γυμνασιάρχες,με σκοπό να γίνει μια προσπάθεια να βάλουμε μια στάλα φιλότιμο στούς ηθικούς αυτουργούς τών ατυχημάτων,που έχουν το θράσσος να αποκαλούνται γονείς.
Σήμερα,γεμάτος θυμό,το έκανα.Θυμό γιατί έμαθα την αντίδραση κάποιου σκατοκέφαλου πατέρα όταν ο 15χρονος γιος του τού είπε"με γράψανε".
Πήγε λοιπόν ο μπουρτζόβλαχος στον διοικητή τής αστυνομίας και τού λέει..."Τον βλέπεις τον χάρτη;Διάλεξε που θές να πάς.Δείξε μου με το χέρι σου ένα σημείο κι έφυγες".Τέλος πάντων.......

Πρόθεσή μου είναι να έρθετε,όσοι νομίζετε πως μπορείτε,καλεσμένοι τού Δήμου και τού συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και να πείτε πέντε πραγματάκια σε όλους εμάς τούς πανηλίθιους γονείς,μήπως και γίνει κανένα θαύμα και αρχίσουμε να παίρνουμε τη ζωή μας και τη ζωή τών παιδιών μας στα σοβαρά.
Νομίζω πως αν δούνε δυο τρείς ομιλητές ντυμένους με φουλ εξοπλισμό,με φωτογραφικό υλικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο,να τονίζουν το αυτονόητο(!)ίσως θα μπορέσει να γίνει κάτι.
Δεν ξέρω ποιοί από σάς θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο,ανεξαρτήτως υποχρεώσεων.Το να μιλάς δηλαδή από το βήμα και μπορέσεις να έχεις την ανάλογη μεταδοτικότητα,είναι ένα ένα χάρισμα,δεν είναι;
Από το λίγο που σάς ξέρω,πιστεύω ότι αυτό το έχουν ο Νostra,ο Captain Haddock,o Tai,o gixxerpap o crs-k και τέλος πάντων πιστεύω πως το έχετε πολλοί.
Λοιπόν,ο δήμος αναλαμβάνει τα οδοιπορικά σας και,αν χρειαστεί και διανυκτέρευση,μού το λέτε και καθαρίζω.
Η ομιλία αυτή θα γίνει κάποιο απόγευμα που θα επιλέξετε εσείς και είναι η πρώτη φάση.Η δεύτερη και πιο δύσκολη θα είναι με τα παιδιά.
Λέω πιο δύσκολη γιατί θα πρέπει να γίνει το πρωί στο σχολείο.Αν βέβαια(και πιθανότατα)κάτι τέτοιο είναι αδύνατον,δεν πειράζει.Ας γίνει με τούς γονείς μόνο.Υπάρχει και ένας πολύ καλός δάσκαλος οδήγησης εδώ που μετά χαράς θα συμμετάσχει.
Το λοιπόν,σκεφτείτε το και πείτε μου.Αν μπορεί να οργανωθεί,σε όχι λιγότερο από 15 μέρες από σήμερα,θα είναι μια πολύ ωραία κίνηση.
Και φυσικά αν έχετε και κάποιες άλλες ιδέες για την όλη φάση,ευπρόσδεκτες.:wave2:

Orfeus
26/09/2007, 12:17
Ετσι...αφου δεν ενδιαφερονται αυτοι που πρεπει...

jasondakar
26/09/2007, 12:20
δεν ξερω αν θα μπορεσει να γινει λογο ωρας οπως αναφερες ειναι πολυ πρωι για πορο

αλλα σαν κινηση μονο και μονο +10000:a013:

EVI
26/09/2007, 12:24
! βαγγελη αυτα μου αρεσουν (η πρωτοβουλια εννοω) και αν μπορω να βοηθησω να μου το πεις! με οποιο τροπο αν θες να φτιαξω ενα σιντι με φωτογραφεις που να εχουν 2 μερη

ενα μερος με τα τροχαια
και ενα μερος με εκδρομες κλπ κλπ οργανωμενες και σωστες

να δειξουμε και τις 2 πλευρες

και με προτζεκτορα να εμφανιστουν γιατι ωραια τα λογια αλλα οι εικονες εχουν μεγαλη δυναμη!

πες μου να το κανω και αρχιζω απο τωρα και εκεινη τη μερα θα παραβρισκομε και εγω εκει με μηχανη και δερματα ! δε χρειαζετε να μιλησω

πες μου

και πρωι

agelos
26/09/2007, 12:27
vangelli 64 ειμαι κι εγω μεσα & συλληπητηρια :( :( :(

:sad: :sad: :sad:

οπως & να ' χει θα ' ρθω.....( πρωτα ο Θεος )

zephyr1
26/09/2007, 12:28
Εγω μεσα , εχω καλο touch με τα παιδια(πιστευω).Αυτο που με ξενιζει περισσοτερο ειναι η αδιαφορια των ανθρωπων για της καταστασης που βλεπουν γυρω τους χωρις να περνουν μια σταση, το δεν βαριεσαι οχι μονο χαρακτηριζει τον Ελληνα αλλα πλεον εκπαιδευεται με αυτο.

Ωραιος Βαγγο.:a013:

sniper
26/09/2007, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
.....

Αν μπορούμε να βοηθήσουμε Βαγγέλη count me in

alximistis
26/09/2007, 12:34
βαγγέλη μου καταρχάς συλληπητήρια στις οικογένειες... καταλαβαίνω το θυμό και τον πόνο σου.
Ξέρεις πως είμαι 100% μέσα έστω και λιγουλάκι κούτσαυλος ακόμα :D κι ότι μπορώ να κάνω.
Φαντάζομαι άλλωστε πως έχεις δει τις απόψεις μου περί τέτοιων κινήσεων οπότε καταλαβαίνεις πως φυσικά ακολουθώ και υποστηρίζω.
Πες εσύ για πότε το βλέπεις και πως ρίξε μια ιδέα ΓΡΗΓΟΡΑ όμως να γίνει κάποια κουβέντα και αναλόγως να πράξουμε.
Μην το καθυστερήσεις όμως γιατί πίστεψε με θα καταλήξει όπως άλλες κινήσεις. Λόγια-λόγια και τελικά τρύπα στο νερό. :)

byron
26/09/2007, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εγω μεσα

+1

Δεν μου είναι εύκολο το απογευματινό όμως και η διανυκτέρευση. Για το πρωινό είμαι μέσα. Δεν τρέχει τίποτα να πάρω μια άδεια για τέτοιο λόγο.

:beer:

costas81
26/09/2007, 12:38
κριμα για τα παιδια!

:(

Maira
26/09/2007, 12:40
Υπολόγισέ με κι εμένα! Μέχρι να φύγω (τέλη του μήνα) τουλάχιστον θα είμαι ελεύθερη όλη μέρα!

Πολύ καλή κίνηση και πραγματικά αξίζει!!!!

:)

crs-k
26/09/2007, 12:40
.....

Μπορεις να με υπολογιζεις!

Ειδικα αυτην την εποχη, μπορω ΚΑΙ πρωινα να λειψω, αλλα και να διανυκτερευσω (αν χρειαστει)!

Ειναι ιερος ο σκοπος σου (σας) και θα βοηθησω οπως και οσο μπορω... :(

Ειναι κριμα κι αδικο να θρυνουμε παιδικες ζωες γαμωτ' ... :sad:

afrotwin
26/09/2007, 12:47
ke ego mesa

ke an ine na voi8isi o alximistis na paroume sinenteksi apo atoma pou exoun epizisi apo trakarisma ptosi logo kranous na tous fotografisoume na ftiaksoume mia multimidia parousiasi na milisoume ke merikoi apo emas ntimeni me pliri eksoplismo na tous diksoume pos ine ke apo eki ke pera oti prokipsi

me foto genikos ke aoristos den simeni tipota prepi na ine tou diplanou sou gia na katalavis

eftixos exoume ke to podi tou alximisti se foto

alximistis
26/09/2007, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ke ego mesa

ke an ine na voi8isi o alximistis na paroume sinenteksi apo atoma pou exoun epizisi apo trakarisma ptosi logo kranous na tous fotografisoume na ftiaksoume mia multimidia parousiasi na milisoume ke merikoi apo emas ntimeni me pliri eksoplismo na tous diksoume pos ine ke apo eki ke pera oti prokipsi

me foto genikos ke aoristos den simeni tipota prepi na ine tou diplanou sou gia na katalavis

eftixos exoume ke to podi tou alximisti se foto

ΔΕΝ το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΣΑ είπες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Βαγγελάκη γρήγορα αγόρι μου μην αλλάξει γνώμη! :D

vangelis 64
26/09/2007, 12:51
Κατ' αρχήν να σάς ευχαριστήσω,αν και ήμουν σίγουρος για το άμεσο ενδιαφέρον σας.Τα παιδιά που έφυγαν δεν τα γνώριζα προσωπικά.
Αυτό που με καίει-και καίει κι εσάς-είναι να προσπαθήσουμε να δώσουμε στούς γονείς να καταλάβουν ότι δεν πρέπει ν' αφήνουν τα παιδιά τους να οδηγούν χωρίς δίπλωμα!Είναι φοβερό ρε πούστη μου αν το σκεφτείς αλλά είναι η πραγματικότητα δυστυχώς!:(

Την ερχόμενη Δευτέρα θα έρθω στο Δέλεαρ να τα πούμε κι από κοντά.Μέχρι τότε προσπαθείστε να βρείτε μια μέρα που να μπορείτε όλοι και μόλις γίνει αυτό,θα ενημερώσω τον Δήμο και τον σύλλογο γονέων να μοιράσει φυλλάδια με το σκοπό αυτής τής συγκέντρωσης.
Επαναλαμβάνω,την ημερομηνία θα την ορίσετε εσείς.Απλά ο Δήμος ζητάει να μην γίνει σε λιγότερο από 15 μέρες από σήμερα.
Παιδιά...να είστε πάντα καλά.:beer: :beer: :wave2:

alximistis
26/09/2007, 12:53
Κατ' αρχήν να σάς ευχαριστήσω,αν και ήμουν σίγουρος για το άμεσο ενδιαφέρον σας.Τα παιδιά που έφυγαν δεν τα γνώριζα προσωπικά.
Αυτό που με καίει-και καίει κι εσάς-είναι να προσπαθήσουμε να δώσουμε στούς γονείς να καταλάβουν ότι δεν πρέπει ν' αφήνουν τα παιδιά τους να οδηγούν χωρίς δίπλωμα!Είναι φοβερό ρε πούστη μου αν το σκεφτείς αλλά είναι η πραγματικότητα δυστυχώς!:(

Την ερχόμενη Δευτέρα θα έρθω στο Δέλεαρ να τα πούμε κι από κοντά.Μέχρι τότε προσπαθείστε να βρείτε μια μέρα που να μπορείτε όλοι και μόλις γίνει αυτό,θα ενημερώσω τον Δήμο και τον σύλλογο γονέων να μοιράσει φυλλάδια με το σκοπό αυτής τής συγκέντρωσης.
Επαναλαμβάνω,την ημερομηνία θα την ορίσετε εσείς.Απλά ο Δήμος ζητάει να μην γίνει σε λιγότερο από 15 μέρες από σήμερα.

Μέσα! Κι ΑΝ συμφωνείτε ΟΛΟΙ και δεν το δείτε αρνητικά θα κάνω προσπάθεια για δημοσιογραφική κάλυψη.
Τα λέμε στο επόμενο Δέλεαρ. :)

EVI
26/09/2007, 12:55

[/B]

μα το διπλωμα σε πειραξε εσενα μεσα στο πορο? η οτι ειναι ξεκρανωτα και πανε οπου φυσα ο ανεμος γιατι ο μπαρμπας θα τους βγαλει αθωους οτι και να γινει????

και οτι λογο αυτης της γενικης χαλαρότητας στην επαρχια δε ξερουν και ουτε ποτε θα μαθουν τπτ αλλο για αυτα τα ριμαδιατα 2 τροχα?

θα παμε αλλα αν περιμενεις εμεις να βρουμε μια ημερομινια δε θα την βρουμε ποτε πες εσυ 2 ημερομηνιες να βγει ψηφοφορια ετσι λεω εγω γιατι θα γινει και αυτο σαν κατι αλλα που ξεκινησατε και πηγαν 10000000 σελ

TROOPER
26/09/2007, 12:57
οποτε πεις ηρθα βαγγο !!!!

ειναι κατι που ο πατερας μου κανει πολυ καιρο τωρα σαν πρωην εκπαιδευτικος και ειναι κατι που μπορω να κανω και εγω δεδομενου και του εκπαιδευτικου μου εργου !!!!!!!!!!

απλα σφυρα και εφτασα !!!!!!!!!!

Maira
26/09/2007, 12:59
Άρα λοιπόν να κλείσει μια ημερομηνία όσο το δυνατόν νωρίτερα για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε έγκαιρα και να μπορέσουμε να ρυθμίσουμε και τις δουλειές/ρεπό μας. Μιλάμε για μετά τις 11 Οκτώβρη (αν σκεφτούμε ότι 14 είναι Κυριακή) μιλάμε προφανώς για τις 15/10 και μετά!

Ας ξεκινήσει ένας ένας να λέει πότε μπορεί για να καταλήξουμε σε κάποια ημερομηνία! Εγώ είμαι ελεύθερη μέχρι τέλος του μήνα (εκτός απροόπτου!)

BUSA MAKIS
Πολύ καλή κίνηση. Μπράβο.

crs-k
................................

Προτεινω να ειναι μια καθημερινη πρωι και να παμε σε Σχολεια.

Αν ψαξουμε να βρουμε ποια μερα βολευει τον καθενα μας θα γινει ενας κακος χαμος.

Οριζουμε λοιπον μια μερα (σε συνεννοηση με τον Δημο σας) και ειμαστε εκει απ' τα χαραματα, για να επισκευτουμε τα Σχολεια και να μιλησουμε με τους γονεις.

Το "προγραμμα" και ο συντονισμος θα πρεπει να γινει απο καποιους του Δημου ή καποιους "ντοπιους" που θα εχουν ενημερωσει τους "στοχους".

Προσωπικα θα ερθω με πληρη εντουραδικο εξοπλισμο και θα ηταν απαραδεκτο να ερθει καποιος, απο οσους θελουν να βοηθησουν, με κατι λιγοτερο απο ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ !!!

Σε αντιθετη περιπτωση, καλυτερα να ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ. :sick:

Maira
26/09/2007, 13:00
Ρε συ Χρήστο, δεν έχω παντελόνι. Τι θα πει αυτό? Ότι δεν μπορώ να βοηθήσω?????

:confused: :confused:

vangelis 64
26/09/2007, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

θα παμε αλλα αν περιμενεις εμεις να βρουμε μια ημερομινια δε θα την βρουμε ποτε πες εσυ 2 ημερομηνιες να βγει ψηφοφορια ετσι λεω εγω γιατι θα γινει και αυτο σαν κατι αλλα που ξεκινησατε και πηγαν 10000000 σελ Εύη,δεν μπορώ να ξέρω τίς υποχρεώσεις σας,γι' αυτό και το αφήνω σ' εσάς το θέμα τής ημερομηνίας.Πώς να το κάνω εγώ αυθαίρετα αυτό το πράγμα;
Το θέμα είναι να βρεθεί κάποια χρονική στιγμή που να μπορούν όλοι όσοι θελήσουν να έρθουν.
Όσο για το πρώτο σκέλος αυτών που είπες,νομίζω ότι οι γονείς είναι που πρέπει να αρχίσουμε.Όταν είσαι 14 και 15,απλά δεν πρέπει να οδηγείς.Το κράνος και ο εξοπλισμός έρχονται μετά το δίπλωμα.:wave2:

afrotwin
26/09/2007, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Προτεινω να ειναι μια καθημερινη πρωι και να παμε σε Σχολεια.

Αν ψαξουμε να βρουμε ποια μερα βολευει τον καθενα μας θα γινει ενας κακος χαμος.

Οριζουμε λοιπον μια μερα (σε συνεννοηση με τον Δημο σας) και ειμαστε εκει απ' τα χαραματα, για να επισκευτουμε τα Σχολεια και να μιλησουμε με τους γονεις.

Το "προγραμμα" και ο συντονισμος θα πρεπει να γινει απο καποιους του Δημου ή καποιους "ντοπιους" που θα εχουν ενημερωσει τους "στοχους".

Προσωπικα θα ερθω με πληρη εντουραδικο εξοπλισμο και θα ηταν απαραδεκτο να ερθει καποιος, απο οσους θελουν να βοηθησουν, με κατι λιγοτερο απο ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ !!!

Σε αντιθετη περιπτωση, καλυτερα να ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ. :sick:

simfono me ton xristo

ala as perimenoume oli mia sinantisi gia na to organosoume kalitera
min leme oti mas katevi grafte ta se ena xarti na ta sizitisoume

ke apo edo 8elo na parotrino ke neoterous apo emena ke ton xristo na simetexoun min mas doune san tous mpampades tous pou to pezoun sosti ke i8iki

an kapios neoteros 8eli na simetexi ke den kseri ti na pi min anisixi 8a ton voi8isoume emis

makis206
26/09/2007, 13:03
Πολύ ωραία κίνηση Βαγγέλη !

Το ΣΚ 6 κι 7 του Οκτώβρη θα είμαι κι εγώ Αθήνα, αν λοιπόν πέσω μέσα σ'εκείνες τις μέρες θα έρθω μετά χαράς στον Πόρο να δώσω κι εγώ το κατιτίς μου με την παρουσία μου !

Αν δεν.. η σκέψη μου μαζί σας κι όλες μου οι ευχές για καλή επιτυχία στο πλευρό σας !!

:beer: :beer: :a19:

EVI
26/09/2007, 13:04
βρισκουμε ημερομηνια και μαζευομαστε ολοι και παμε ολοι μαζι λεω εγω τωρα

βγαζει καποιος μια ΄΄εκδρομη΄΄ μεχρι το πορο με στασεις η δε ξερω τι φτανουμε μια ωρα νωριτερα πινουμε ενα καφε (ανθρωποι ειμαστε) και ξεκναμε με προγραμμα .

νομιζω.

εγω παντως θα ειμαι εκει!!!!! βαγγελη βρες ενα 2 ατομα και κανονιστε το μην ειμαστε ολοι μαζι! το ξαναλεω θα γινει μια τρυπα στο νερο

αυτα

δε ξαναμεταδιδω

afrotwin
26/09/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

den 8a vris ena panteloni?:rotflmao: :rotflmao:

ipame kalo paradigma pliri eksoplismo ke prepi na er8is opos dipote ke na vroume panteloni gia sena opos dipote

den nomizo oti iparxi kalitero paradigma apo sena
prepi na ise eki
me pliri eksoplismo

trigger
26/09/2007, 13:13
Vangeli64 τα συγχαρητήριά μου για την κίνηση! Πέρυσι που επισκέφτηκα το νησί σου μπορώ να πω οτι με φόβισε η κατάσταση που επικρατεί ιδίως με τις ενοικιαζόμενες γουρούνες που τις δίνουν σε όποιον να'ναι
Μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά η κατάσταση μου δεν μου το επιτρέπει. Ευχαρίστως όμως να βοηθήσω με φωτογραφίες και ακτινογραφίες με τα αποτελέσματα πτώσης με 60 km/h φορώντας ολόκληρο τον προστατευτικό εξοπλισμό...

super_toto
26/09/2007, 13:13
Καλή η ιδέα σου μόνο φρόντησε να στοχευσεις στις μικρές ηλικίες γιατί από την εφηβεία και μετά δύσκολα αλλάζουν τα μυαλά.

Το κακό είναι ότι στην επαρχεία και ειδικά στα νησιά η κατάσταση είναι όντως πολύ δύσκολη αφού όλοι γνωρίζονται μεταξύ του με αποτέλεσμα καταστάσεις σαν αυτές που ανέφερες.

Go ahead πάντως αν και για άλλη μια φορά πρέπει να υποκαταστήσουμε το κράτος σε αρομδιότητες που αυτονόητα έπρεπε να αναλαμβάνει το ίδιο.

crs-k
26/09/2007, 13:16

Αν και σ' απαντησε ηδη ο Αφρο...

Προφανως και ΔΕΝ μπορουμε να παμε να μιλαμε για ασφαλεια, χωρις εμεις να ΜΗΝ ειμαστε το ΑΠΟΛΥΤΟ παραδειγμα! :nono:

Φανταζομαι οτι μεχρι τοτε κατι θα βρεθει απο εξοπλισμο που σου λειπει... :wacko:

afrotwin
26/09/2007, 13:16
pedia to katalavame oloi oti ine kali idea
ke oloi simfonoume oti ine kali idea

min to grafete enas enas:rotflmao:

osi 8elete na simetexete grafte idees se ena xarti ke elate na tis sizitisoume

vangelis 64
26/09/2007, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Πέρυσι που επισκέφτηκα το νησί σου μπορώ να πω οτι με φόβισε η κατάσταση που επικρατεί ιδίως με τις ενοικιαζόμενες γουρούνες που τις δίνουν σε όποιον να'ναι
Μόλις πριν μια ώρα έγινε ατύχημα με γουρούνα!!!!!!Ξένοι τουρίστες.Το κέρατό μου μέσα!:mad: Τούς τίς νοικιάζουν με διαβατήριο!!:mad: :mad: :mad:

afrotwin
26/09/2007, 13:22
apo tora na po oti 8a xriastoume ke kagkoures stin parea ke kalo ine na kanoume ena show of protou milisoume na min mas perasoun gia ksenerotous

exo tin tasi na ime organotikos ke sinergasimos gia afto 8a protino na pame poli eki ke na kanoume fasaria protou milisoume

min nomizoun oti exoun na kanoun me malakes ksenerotous

opios 8eli na er8i gia mpougio as er8i ke 300 mixanes na skasoume eki kalo ine
na tous figoun ta sagonia

8a tous milisoume gia tin asfalia oxi gia ton ka8osprepismo
oxi pos na min kanoun tipota gia na min xtipisoun ola pos na ma8oun na ta kanoun sosta ek tou asfalous mia ali diastasi na ine elef8eri ke asfalis

i zoi ine gia na toin zoume oxi gia na fovomaste na tin zisoume
mipos ke.....

VANDA
26/09/2007, 13:24
Αν και σ' απαντησε ηδη ο Αφρο...

Προφανως και ΔΕΝ μπορουμε να παμε να μιλαμε για ασφαλεια, χωρις εμεις να ΜΗΝ ειμαστε το ΑΠΟΛΥΤΟ παραδειγμα! :nono:

Φανταζομαι οτι μεχρι τοτε κατι θα βρεθει απο εξοπλισμο που σου λειπει... :wacko:

Είναι πολύ απίθανο να μας διαβάζουν τα παιδιά που πάμε να συμβουλέψουμε; Καλός ο πλήρης εξοπλισμός, αλλά αν η Ιωάννα, π.χ., δε φοράει "παντελόνι" για να πάει στη δουλειά κάθε μέρα, και πάρει ένα μόνο και μόνο για να πάει στον Πόρο, τι νόημα έχει να τους πει "το φοράω κάθε μέρα"; Στηριζόμαστε στο ότι δε θα πεταχτεί το Χ παιδί να πει "ρε αφού το κανονίζατε στο μοτό να ντυθείτε ρομπότ και να έρθετε, ποιον κοροϊδέυετε, κι εσείς τα ίδια κάνετε..";

Οχι; Δε λέω να πάμε ξεβράκωτοι.. αλλά να αγοράσει κάποιος παντελόνι για το "φαίνεσθαι" νομίζω είναι υπερβολή. Πάνω από όλα, με τα παιδιά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς.

vangelis 64
26/09/2007, 13:26

oxi pos na min kanoun tipota gia na min xtipisoun ola pos na ma8oun na ta kanoun sosta ek tou asfalous mia ali diastasi na ine elef8eri ke asfalis

mipos ke..... Συμφωνώ απολύτως!:beer: :beer:

afrotwin
26/09/2007, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Είναι πολύ απίθανο να μας διαβάζουν τα παιδιά που πάμε να συμβουλέψουμε; Καλός ο πλήρης εξοπλισμός, αλλά αν η Ιωάννα, π.χ., δε φοράει "παντελόνι" για να πάει στη δουλειά κάθε μέρα, και πάρει ένα μόνο και μόνο για να πάει στον Πόρο, τι νόημα έχει να τους πει "το φοράω κάθε μέρα"; Στηριζόμαστε στο ότι δε θα πεταχτεί το Χ παιδί να πει "ρε αφού το κανονίζατε στο μοτό να ντυθείτε ρομπότ και να έρθετε, ποιον κοροϊδέυετε, κι εσείς τα ίδια κάνετε..";

Οχι; Δε λέω να πάμε ξεβράκωτοι.. αλλά να αγοράσει κάποιος παντελόνι για το "φαίνεσθαι" νομίζω είναι υπερβολή. Πάνω από όλα, με τα παιδιά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς.

ke mesa sto spiti kiklofori me to vraki ke to kseroume ala den to kanoume 8ema...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke eki den pame na diksoume tis paraspondies pou oloi kanoume
ala pio ine to mast...

ke as vlepoune oti 8eloune
otan milas gia to sosto prepi na to dixnis kiolas

den 8a pame na tous poume to sosto ine na forame to mplou tzin mas gia na min koroidevoume tous eaftous mas...

:rotflmao: :rotflmao:

esi pistevis oti afta pou kseroume ta kanoume i 8a mas akousoun ke apo tin epomeni ora 8a forane oloi eksoplismo?:rotflmao:

meriki an8ropoi exete tetragonisi toso poli tin logiki sas pou tora gia alagi tin presarete kiolas na gini filo xarti

min grafete ala tetia edo kanonizoume ala

vangelis 64
26/09/2007, 13:30

Οχι; Δε λέω να πάμε ξεβράκωτοι.. αλλά να αγοράσει κάποιος παντελόνι για το "φαίνεσθαι" νομίζω είναι υπερβολή. Πάνω από όλα, με τα παιδιά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Δεν ξέρω αν μάς διαβάζουνε,αλλά έστω κι έτσι να γίνει(να αγοράσει κάποιος εξοπλισμό γι' αυτόν τον σκοπό)μετράει πολύ,ίσως και περισσότερο από κάποιον που ήδη έχει.
Δείχνει ότι πιστεύει σ' αυτό που κάνει.:wave2:

afrotwin
26/09/2007, 13:31
fisika ke to paradigma me to vraki exi xioumoristiko xaraktira

Cpt. Haddock
26/09/2007, 13:33
Βαγγέλη...

Πρώτον ΜΠΡΑΒΟ για την ιδέα και την πρωτοβουλία

Δεύτερον με τιμά που με συμπεριέλαβες, υπολόγιζέ με για οτι χρειαστείς, θα αρχίσω να το δουλέυω λίγο

Τρίτον θα βόλευε να είναι ένα διήμερο Κυριακή-Δευτέρα, τη μία μέρα για μια γενική εκδήλωση, την άλλη για τα σχολεία

Και παλι μπράβο :beer: :beer: :beer:

MikeG
26/09/2007, 13:35
Μακάρι να μπορούσα και εγώ να βοηθήσω, αλλά βρίσκομαι σε ένα άλλο μακρινό νησί. Πάντως αυτό που έχω να πω είναι το εξής : Ξεκινάει μια πολύ σωστή κίνηση και ιδέα η οποία μπορεί να έχει και συνέχεια!!! Το βασικό είναι στη τελευταία λέξη : ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Ας είναι μόνο η αρχή για τέτοιου είδους ενέργειες από εμάς εδώ πέρα. Μπορούμε να πάμε και σε άλλα μέρη, πέρα από το Πόρο. Ακόμα και μέσα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο..Γενικά όλες τις μεγάλες πόλεις. ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

:wave2:

byron
26/09/2007, 13:37

Συμφωνώ με τον αφρο. Μην παραμυθιαζόμαστε ότι θα κυκλοφορήσουν με δερμάτινα και κροκόδειλους στην πλάτη. Σκοπός είναι να υποψιαστούν λίγο και μακάρι κάποιοι απ΄αυτούς να τσιμπήσουν και κανένα κρανάκι.

Vanda οι περισσότεροι από μας δεν κυκλοφορούμε με full εξοπλισμό στην καθημερινότητα μας, κυρίως για πρακτικούς λόγους.

Μακάρι να είχα το κράνος και την φόρμα μου απ΄την πτώση στα Μέγαρα ρε γαμωτ.... Μια χαρά θα ήταν για την περίσταση.

afrotwin
26/09/2007, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μακάρι να μπορούσα και εγώ να βοηθήσω, αλλά βρίσκομαι σε ένα άλλο μακρινό νησί. Πάντως αυτό που έχω να πω είναι το εξής : Ξεκινάει μια πολύ σωστή κίνηση και ιδέα η οποία μπορεί να έχει και συνέχεια!!! Το βασικό είναι στη τελευταία λέξη : ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Ας είναι μόνο η αρχή για τέτοιου είδους ενέργειες από εμάς εδώ πέρα. Μπορούμε να πάμε και σε άλλα μέρη, πέρα από το Πόρο. Ακόμα και μέσα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο..Γενικά όλες τις μεγάλες πόλεις. ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

o poros ine mia klisti kinonia ke teties ine ke ligo piso me tin pliroforisi ke exoun amesi anagki apo afti ke i kinonia tous energopioite efkola

se megales polis 8a fame stisimo stin oura stin grafiokratia sta politika simferonta ke ala dina ke iparxi ke amesi prosvasi stin pliroforia...
ine alios ke den apef8inomaste se ka8e pedi ala se neous pou asxolounte me to a8lima
den 8a kavalisi ka8e pedi motosikleta

byron
26/09/2007, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τρίτον θα βόλευε να είναι ένα διήμερο Κυριακή-Δευτέρα, τη μία μέρα για μια γενική εκδήλωση, την άλλη για τα σχολεία

Αν κανονιστεί για Κυρ-Δευτέρα 7-8 Οκτ......... θα είμαι Σέρρες. Sorry guys. Για άλλες μέρες είμαι μέσα.

stavrogin
26/09/2007, 13:45
...Πάνω από όλα, με τα παιδιά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς.

Συμφωνω απολυτα.Ωστοσο καλο ειναι αυτα που θα πειτε να σχεδιαστουν και να ειπωθουν απο τους πιο εμπειρους .Να μιλησουν οι λιγοι κι ολοι οι αλλοι να ειναι-ειμαστε πολλοι μετρημενοι.Το μυνημα να ειναι σαφες.

Εχω να φερω κι ενα κρανακι ,καλοταλαιπωρημενο απο πτωση.2-3 τετοια αντικειμενα θα ηταν χρησιμα.Οπως επεισης και 2-3 πανεξυπνες διαφημισεις για την χρηση κρανους.Ειχα δει μια αγγλικη με εναν τυπο που χτυπησε το κεφαλι του στο ντουλαπι της κουζινας (2,4Km/h).

div400
26/09/2007, 13:47
πολυ καλή ιδέα βαγγέλη και με οτι μπορω να βοηθησω θα το κανω στο μτερο που περνάπο το χερι μου!

θεωρω οτι θα χρειαστεί καταρχήν να καθοριστεί ποιοι θα πανε (και καλλα αντε και παμε ολοι..) και πιο σημαντικά ποιοι θα μιλησουν! να καταληξουμε σε ΤΙ θα πουμε και ΠΩΣ θα το πουμε/παρουσιασουμε...
μια προετοιμασμένη κουβέντα ενδεχομένος με την υποστήριξη οπτικοακουστικού υλικού θα ειναι σφώς καλυτερη απο μια ''αναρχη'' συναθρηση μηχανοβιων.

και σε οτι λεει ο αφρο...αν και συμφωνω με την ουσια των λεγομένων του, καλο θα ηταν θα αποφεχθουν ''ασχημες'' ή ''θορυβοδεις'' εμφανίσεις οχι γιατι ειναι αυτο που αποκαλεί καθοσπρεπισμός αλλα γιατι φοβάμε οτι η εικόνα που θα δωσουμε θα ακυρώσει την ουσια της κινησης! δεν λεω να μας δουν ως αρνακια και φλουφληδες αλλα ΠΡΕΠΕΙ να μας παρουν στα σοβαρα....

afrotwin
26/09/2007, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
πολυ καλή ιδέα βαγγέλη και με οτι μπορω να βοηθησω θα το κανω στο μτερο που περνάπο το χερι μου!

θεωρω οτι θα χρειαστεί καταρχήν να καθοριστεί ποιοι θα πανε (και καλλα αντε και παμε ολοι..) και πιο σημαντικά ποιοι θα μιλησουν! να καταληξουμε σε ΤΙ θα πουμε και ΠΩΣ θα το πουμε/παρουσιασουμε...
μια προετοιμασμένη κουβέντα ενδεχομένος με την υποστήριξη οπτικοακουστικού υλικού θα ειναι σφώς καλυτερη απο μια ''αναρχη'' συναθρηση μηχανοβιων.

και σε οτι λεει ο αφρο...αν και συμφωνω με την ουσια των λεγομένων του, καλο θα ηταν θα αποφεχθουν ''ασχημες'' ή ''θορυβοδεις'' εμφανίσεις οχι γιατι ειναι αυτο που αποκαλεί καθοσπρεπισμός αλλα γιατι φοβάμε οτι η εικόνα που θα δωσουμε θα ακυρώσει την ουσια της κινησης! δεν λεω να μας δουν ως αρνακια και φλουφληδες αλλα ΠΡΕΠΕΙ να μας παρουν στα σοβαρα....

ne kitakse ase afta ta zitimata se an8ropous pou exoun ligi perisoteri gnosi
xoris na 8elo na se mioso ala esi prosopika ise poli sfigmenos....

kalo ine na skeftoun oi sofoi ke na praksoun oi dimiourgiki

min anakateveste oloi me ola

afrotwin
26/09/2007, 14:00
afto pou exo na po ine oti prepi na dimiourgi8oun dio skeli to ena me aplous simetexontes se fasi ekdromi
ke to alo me pioi 8eloun na ginoun omada ergasias oi opia 8a apofasisi gia to pos 8a ginoun ola

ke lipame ala protino i gnomi tou aplou simetexonta na min gini dekti

giati 8a trela8oume

vangelis 64
26/09/2007, 14:01
MikeG,σίγουρα ο στόχος είναι τα παιδιά.Εκεί όμως που θα αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα,θα είναι οι γονείς!Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν τόσο πιο δύσκολα αλλάζουν συνήθειες.
Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσουμε να τούς δώσουμε να καταλάβουν ότι

1.Δεν πρέπει ν' αφήνουν τα παιδιά τους να καβαλάνε μηχανάκια αν δεν έχουν δίπλωμα(Είναι κωμικοτραγικό ρε πούστη μου)

2.Είναι απόλυτη ανάγκη να φορούν εξοπλισμό.Τουλάχιστον κράνος που να πάρει!
(Τα παιδιά που σκοτώθηκαν προχθές χτύπησαν στο κεφάλι)

και 3ον και κυριώτερον....να τα έχουν από κοντά.Τα παιδιά αναζητούν τα πρότυπά τους στούς γονείς.
Ντάξει δεν θα το παίξουμε και ψυχολόγοι αλλά να τούς κεντρίσουμε το ενδιαφέρον να ελέγχουν πού και πού την κατάσταση τής μοτοσυκλέτας(Λάστιχα-λάδια-εξάτμιση...τέτοια)και φυσικά να είναι αυστηροί στο θέμα κράνους.

Σ' αυτά λοιπόν τα τρία πράγματα δεν πιστεύω ότι θα καταφέρουμε και πολλά.Αλλά έστω και σε μια οικογένεια ν' αλλάξει κάτι,θα είναι επιτυχία.

Στα παιδιά τώρα,που οδηγούν ή θέλουν να οδηγήσουν μοτοσυκλέτα,θα πρέπει πιστεύω να τονίσουμε τη χαρά τής οδήγησης,την ουτοπία τής κόντρας και τής επίδειξης και φυσικά την ανάγκη τής ασφαλούς οδήγησης.
Σκεφτείτε κι εσείς πράγματα που θα μπορούσαμε να τούς πούμε και τη Δευτέρα τα κουβεντιάζουμε από κοντά.:wave2:

afrotwin
26/09/2007, 14:02
episis oi omada ergasias 8a anakinosi tin imerominia pou 8a ginoun ta dromena

osi 8eloun na er8oun gia volta min postaroun pote mporoun ke pote oxi

blueblack
26/09/2007, 14:03
ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..........ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ......!!!!!!!!

Μπράβο γιά τήν πρωτοβουλία........άγαπάς πολύ τόν τόπο σου παρά τά όσα
μού λές κατά καιρούς......!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ.........
ΘΑΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.........ΝΟΕΡΑ ...........έπειδή είναι πολύ μακρυά γιά μένα
καί τίς ύποχρεώσεις μου......

Μετά άπό τριάντα χρόνια στήν έκπαίδευση θά έλεγα πώς............
είναι πολύ δύσκολα μέ τά παιδιά σήμερα.......
Φτήνηναν πολύ άλλα πράμματα,θεσμοί ήθη,άξίες.........έτσι φθήνηνε πολύ
ΚΑΙ Η ΖΩΗ...........!!!!!!!!!

Αύτό τό άλλαλούμ πού είδα τό καλοκαίρι άπό 12χρονα-μέχρι παππούδες καί
γιαγιάδες είναι πολύ δύσκολο νά άλλάξει........

Ούτε ένα πολύ ίσχυρό σόκ είναι ίκανό νά τούς κάνει νά σκεφθούν τήν
άσφάλεια τους........

ΜΟΝΟ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..........
καί ή παιδεία δέν έρχεται μέ μία συγκέντρωση καί δυό λόγια.......
θέλει μεγάλη προσπάθεια σέ βάθος χρόνου ,μέχρι νά γίνει βίωμα........

Εύχομαι ή κίνηση σου νά γίνει ή άρχή καί τό έναυσμα γιά νέα ήθη στούς
μοτοσυκλεττιστές τού νησιού σου.......

Τό πράμμα άπό τή φύση του είναι καμμένο χαρτί..........
Φαντάσου έναν Πόρο μέσα στόν Αύγουστο ,καί όλοι νά φοράνε κράνη.........
Όταν ήρθα έπαθα σόκ.........άλλά κακά τά ψέμματα γρήγορα προσαρμόστηκα.

Είμαι σίγουρος πώς έσύ καί οί άλλοι φίλοι τού μοτό...........θά βρείτε τίς
κατάλληλες προτάσεις καί ίδέες γιά νά...........
ΣΩΣΕΤΕ.........ΖΩΕΣ.......!!!!!!!

Καλή έπιτυχία............

Cpt. Haddock
26/09/2007, 14:04
Σκεφτείτε κι εσείς πράγματα που θα μπορούσαμε να τούς πούμε και τη Δευτέρα τα κουβεντιάζουμε από κοντά.:wave2:

Βαγγέλη, το Δέλεαρ Δευτέρες δεν είναι κι ότι καλύτερο για να κουβεντιάσουμε...

afrotwin
26/09/2007, 14:09
MikeG,σίγουρα ο στόχος είναι τα παιδιά.Εκεί όμως που θα αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα,θα είναι οι γονείς!Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν τόσο πιο δύσκολα αλλάζουν συνήθειες.
Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσουμε να τούς δώσουμε να καταλάβουν ότι

1.Δεν πρέπει ν' αφήνουν τα παιδιά τους να καβαλάνε μηχανάκια αν δεν έχουν δίπλωμα(Είναι κωμικοτραγικό ρε πούστη μου)

2.Είναι απόλυτη ανάγκη να φορούν εξοπλισμό.Τουλάχιστον κράνος που να πάρει!
(Τα παιδιά που σκοτώθηκαν προχθές χτύπησαν στο κεφάλι)

και 3ον και κυριώτερον....να τα έχουν από κοντά.Τα παιδιά αναζητούν τα πρότυπά τους στούς γονείς.
Ντάξει δεν θα το παίξουμε και ψυχολόγοι αλλά να τούς κεντρίσουμε το ενδιαφέρον να ελέγχουν πού και πού την κατάσταση τής μοτοσυκλέτας(Λάστιχα-λάδια-εξάτμιση...τέτοια)και φυσικά να είναι αυστηροί στο θέμα κράνους.

Σ' αυτά λοιπόν τα τρία πράγματα δεν πιστεύω ότι θα καταφέρουμε και πολλά.Αλλά έστω και σε μια οικογένεια ν' αλλάξει κάτι,θα είναι επιτυχία.

Στα παιδιά τώρα,που οδηγούν ή θέλουν να οδηγήσουν μοτοσυκλέτα,θα πρέπει πιστεύω να τονίσουμε τη χαρά τής οδήγησης,την ουτοπία τής κόντρας και τής επίδειξης και φυσικά την ανάγκη τής ασφαλούς οδήγησης.

entaksi vaggeli ke ego ixa pedia gia ligo ke ksero pos ine
oxi apolita ala ksero

min se piani panikos

den 8a pame eki na karfosoume ta pedia stous gonis oute na tous kanoume tin zoi mavri

episis opos esi prepi na kseris oti to pedi sou den kani afto pou tou les ala sou xaidevi ta aftia gia na kani to diko tou

etsi 8a simveni ke eki

8a dimiourgisoume mia kinonia me paranomous ke katadotes pou simeni oti 8a exoume perisoteres anorimes praksis (anxomeni apofigi tou nomou...) ke perisotera atiximata

para na kanoume kalo

pistevo pos prepi poli apla na ginoume ena kalo paradigma apo tin meria ton odigon
na ma8oume stous gonis na min fovizoun ta pedia tous na min ta o8oun se antidrasis gia tin antidrasi

ke gia na min sta leo ola
mias ke ise psagmenos pes se ena pitsirika pos na min kani kontres ke na min fenete pios ine

eno exi pari to mixanaki gia na poulisi mouri (na fenete diladi) ke gia na niosi ektos orion kati pou epitasi i adrenalini tou..

ti dioalo den isoun neos pote?:rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
26/09/2007, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βαγγέλη, το Δέλεαρ Δευτέρες δεν είναι κι ότι καλύτερο για να κουβεντιάσουμε...

exi dikio i xariklia

Cpt. Haddock
26/09/2007, 14:14
exi dikio i xariklia

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

sniper
26/09/2007, 14:15
Σε λίγο θα το κάνετε σαν το ανέκδοτο με τον γρύλλο.... :rolleyes:

gixxerpap
26/09/2007, 14:17
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!!!

για οτι χρειαστει, χτυπα τηλεφωνο

Maira
26/09/2007, 14:25
Δεν ξέρω αν μάς διαβάζουνε,αλλά έστω κι έτσι να γίνει(να αγοράσει κάποιος εξοπλισμό γι' αυτόν τον σκοπό)μετράει πολύ,ίσως και περισσότερο από κάποιον που ήδη έχει.
Δείχνει ότι πιστεύει σ' αυτό που κάνει.:wave2:

ΟΚ δεκτόν! Αλλά για να αγοράσεις πρέπει να πληρώσεις!!! Για να πληρώσεις πρέπει να έχεις λεφτά!!!!

Άσχετο όμως με το θέμα!!!

Θα συμφωνήσω με την Vanda και θα πω πως άλλο να έχουμε και παραδείγματα πλήρους εξάρτησης για μεγάλες διαδρομές και τέοια, κι άλλο να τους λέμε ότι για να πάνε στο περίπτερο θα πρέπει να φωρτοθούν μέ παντελόνια, μπότες κλπ. Εδώ μιλάμε να μιλήσουμε στους γονείς για το κράνος και θέλετε να τους πείσετε και για το ισοθερμικό?????

Ας μη γελιόμαστε!!!! Άλλο να πας και να δείξεις το σωστό και άλλο να πας μασκαρεμένος μόνο και μόνο για να πείσεις ότι κάνεις το σωστό!!!! Ναι να έχουμε προσπέκτους και πληροφορίες για την ασφάλεια, αλλά αν εγώ αποφασίσω να κατέβω με το πλοίο και με τρένα γιατί να κουβαλάω και τη στολή μαζί?????

Ας μάθουν πρώτα να τηρούν 5 βασικούς κανόνες και μετά ας διαβάσουν και για το τι κάνει ο κροκόδειλος!!!!

lampros_fazer
26/09/2007, 14:29
Βαγγέλη μπράβο για την πρωτοβουλία..

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δοθεί στο να ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ την αναγκαιότητα χρήσης εξοπλισμού και όχι να τρομάξουμε γονείς κ παιδιά δείχνοντας φωτό από κομμένα πόδια χέρια κλπ..

vangelis 64
26/09/2007, 14:31
ΟΚ δεκτόν! Αλλά για να αγοράσεις πρέπει να πληρώσεις!!! Για να πληρώσεις πρέπει να έχεις λεφτά!!!!

Θα συμφωνήσω με την Vanda και θα πω πως άλλο να έχουμε και παραδείγματα πλήρους εξάρτησης για μεγάλες διαδρομές και τέοια, κι άλλο να τους λέμε ότι για να πάνε στο περίπτερο θα πρέπει να φωρτοθούν μέ παντελόνια, μπότες κλπ. Εδώ μιλάμε να μιλήσουμε στους γονείς για το κράνος και θέλετε να τους πείσετε και για το ισοθερμικό?????

Ας μη γελιόμαστε!!!! Άλλο να πας και να δείξεις το σωστό και άλλο να πας μασκαρεμένος μόνο και μόνο για να πείσεις ότι κάνεις το σωστό!!!! Ναι να έχουμε προσπέκτους και πληροφορίες για την ασφάλεια, αλλά αν εγώ αποφασίσω να κατέβω με το πλοίο και με τρένα γιατί να κουβαλάω και τη στολή μαζί?????

Ας μάθουν πρώτα να τηρούν 5 βασικούς κανόνες και μετά ας διαβάσουν και για το τι κάνει ο κροκόδειλος!!!! Σωστά.Άλλωστε,όπως είπα και πριν,δεν περιμένω να γίνουν θαύματα.Για μένα θα είναι μεγάλο θαύμα αν,μετά από αυτή τη συγκέντρωση,αρχίσω και βλέπω κεφάλια με κράνη.:wave2:

trigger
26/09/2007, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
....όχι να τρομάξουμε γονείς κ παιδιά δείχνοντας φωτό από κομμένα πόδια χέρια κλπ..

Μερικές φορές αυτό το "χαστούκι" είναι αναγκαίο...
Οι διαφημίσεις στο εξωτερικό, για τις οποίες έχουμε μιλήσει πολλές φορές, δεν περιορίζονται στο "βάλε ζώνη, φόρα κράνος"

Stelth
26/09/2007, 14:35
Μπράβο Βαγγέλη για την Υπεροχή πρωτοβουλία σου

Εγω δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω δύο λόγους πρώτος είναι η εργασία (εκτός αν είναι Σ/Κ) και ο δεύτερος δεν μου έχει έρθει ακόμα εκείνη η άγια φόρμα.
Πάντως πιστεύω ότι είναι καλύτερο να μιλήστε πρώτα στα παιδιά και μετά στους γονείς.
Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν – εντυπωσιαστούν που ένα τσούρμο "μηχανόβιοι" μιλάνε πρώτα σε αυτούς και βάζουν σε δεύτερη μοίρα τους γονείς τους.
Φανταστείτε λίγο τη στιγμή που φτάνεται στο νησί ………………

Οι πιτσιρικάδες θα τρελαθούν.

Μόνο και μόνο που θα σας δουν θα θέλουν να σας μοιάσουν, και όταν μάθουν για πιο σκοπό είσαστε εκει και ότι θα τους μιλήσετε πριν πείτε οτιδήποτε στη μαμά και το μπαμπά …………… ε!! αυτό ήταν ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΟΥΣ και θα ακολουθήσουν κατά γράμμα τις συμβουλές σας

afrotwin
26/09/2007, 14:36

Ας μάθουν πρώτα να τηρούν 5 βασικούς κανόνες και μετά ας διαβάσουν και για το τι κάνει ο κροκόδειλος!!!!

ioana ksexase tin stegni logiki sou
8a pame na dimiourgisoume protipa sto iposinidito tous oxi na tous poume ti na forane
ala ine proipo8esi ta protipa na ine apsoga

na tous an8ipovaloume pame oxi na tous entaksoume se kana kinoniko programa
stamata na anaferese se afto sinexia

ke ipame 8a sou vroume emis ena panteloni an ginete den ine afto to 8ema mas tora

afrotwin
26/09/2007, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Μπράβο Βαγγέλη για την Υπεροχή πρωτοβουλία σου

Εγω δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω δύο λόγους πρώτος είναι η εργασία (εκτός αν είναι Σ/Κ) και ο δεύτερος δεν μου έχει έρθει ακόμα εκείνη η άγια φόρμα.
Πάντως πιστεύω ότι είναι καλύτερο να μιλήστε πρώτα στα παιδιά και μετά στους γονείς.
Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν – εντυπωσιαστούν που ένα τσούρμο "μηχανόβιοι" μιλάνε πρώτα σε αυτούς και βάζουν σε δεύτερη μοίρα τους γονείς τους.
Φανταστείτε λίγο τη στιγμή που φτάνεται στο νησί ………………

Οι πιτσιρικάδες θα τρελαθούν.

Μόνο και μόνο που θα σας δουν θα θέλουν να σας μοιάσουν, και όταν μάθουν για πιο σκοπό είσαστε εκει και ότι θα τους μιλήσετε πριν πείτε οτιδήποτε στη μαμά και το μπαμπά …………… ε!! αυτό ήταν ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΟΥΣ και θα ακολουθήσουν κατά γράμμα τις συμβουλές σας

andrea den ise ka8olou makria apo tin kentriki idea:wave2:

PortisHead
26/09/2007, 14:40

......Σήμερα,γεμάτος θυμό,το έκανα.Θυμό γιατί έμαθα την αντίδραση κάποιου σκατοκέφαλου πατέρα όταν ο 15χρονος γιος του τού είπε"με γράψανε".
Πήγε λοιπόν ο μπουρτζόβλαχος στον διοικητή τής αστυνομίας και τού λέει..."Τον βλέπεις τον χάρτη;Διάλεξε που θές να πάς.Δείξε μου με το χέρι σου ένα σημείο κι έφυγες".Τέλος πάντων.......

Καλα κιαυτος ο φλώρος ο αστυνομικός δεν τον μπουζούριασε μέσα τον σκατόγυφτο για εξύβριση , απειλή και αναρμοστη συμπεριφορά κατα του αστυνομικού οργάνου ?
Τίποτα δεν μπορει να του κάνει...
Ο θεος με φύλαξε που δεν εγινα ποτε αστυνομικός......:evil: :evil: :evil:

Maira
26/09/2007, 14:41
ioana ksexase tin stegni logiki sou
8a pame na dimiourgisoume protipa sto iposinidito tous oxi na tous poume ti na forane
ala ine proipo8esi ta protipa na ine apsoga

na tous an8ipovaloume pame oxi na tous entaksoume se kana kinoniko programa
stamata na anaferese se afto sinexia

ke ipame 8a sou vroume emis ena panteloni an ginete den ine afto to 8ema mas tora

Τα άτομα στα οποία θα μιλήσουμε δεν είναι ρομπότ! Δεν θα τους πετάξουμε 5 εικόνες και από τότε θα μας κάνουν θεούς!!! Το θέμα είναι να καταλάβουν γιατί πρέπει να γίνεται αυτό, τι σημαίνει οδηγάω από μια ηλικία και πάνω, τι θα πει βάζω κράνος στο κεφάλι μου! Δε θα τους περάσουμε εικόνες με υπνοτισμό!!!!

Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε το γιατί πρέπει να γίνονται όλα αυτά!!! Κι ας γίνπυμε γραφικοί!!!

afrotwin
26/09/2007, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Καλα κιαυτος ο φλώρος ο αστυνομικός δεν τον μπουζούριασε μέσα τον σκατόγυφτο για εξύβριση , απειλή και αναρμοστη συμπεριφορά κατα του αστυνομικού οργάνου ?
Τίποτα δεν μπορει να του κάνει...
Ο θεος με φύλαξε που δεν εγινα ποτε αστυνομικός......:evil: :evil: :evil:

den mas apasxolous i prosopikes epikrisis sou tora

lampros_fazer
26/09/2007, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Μερικές φορές αυτό το "χαστούκι" είναι αναγκαίο...
Οι διαφημίσεις στο εξωτερικό, για τις οποίες έχουμε μιλήσει πολλές φορές, δεν περιορίζονται στο "βάλε ζώνη, φόρα κράνος"
Συμφωνούμε,παραπάνω εννοούσα όχι τραβηγμένα πράγματα (όπως κυριολεκτικά κομμένα χέρια,πόδια κάτω από ρόδες φορτηγού και τέτοια..)

Stelth
26/09/2007, 14:43
Βαγγέλη πες ημερομηνία και ίσος κάτι να κάνω από φόρμα.

Και θα φέρω κι εγώ φωτογραφίες αλλά από το δικό μου πόδι και όχι του alximixtis

trigger
26/09/2007, 14:45
Εγώ έχω και μια εξωτερική οστεοσύνδεση που μπορεί να συνοδεύσει τις φωτο

alximistis
26/09/2007, 14:46
Παιδιά... μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα;
Πρώτον να περιορίσουμε τις ιδέες τις απόψεις κ.λπ και να τα κρατήσουμε γι από κοντά;
Έχουμε μία ευκαιρία να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Το είπα και πριν. Ας κινηθούμε γρήγορα και συγκεκριμένα. Τα υπόλοιπα... από κοντά.
Δεύτερον ας σταματήσουμε γενικότερα το πολύ μπλα-μπλα. Ας περιμένουμε συγκεκριμένες ιδέες-προτάσεις. :)

afrotwin
26/09/2007, 14:47
Τα άτομα στα οποία θα μιλήσουμε δεν είναι ρομπότ! Δεν θα τους πετάξουμε 5 εικόνες και από τότε θα μας κάνουν θεούς!!! Το θέμα είναι να καταλάβουν γιατί πρέπει να γίνεται αυτό, τι σημαίνει οδηγάω από μια ηλικία και πάνω, τι θα πει βάζω κράνος στο κεφάλι μου! Δε θα τους περάσουμε εικόνες με υπνοτισμό!!!!

Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε το γιατί πρέπει να γίνονται όλα αυτά!!! Κι ας γίνπυμε γραφικοί!!!

pistepse me den mporis na fantastis poso simantikes ke orees ke ousiastikes ikones mazi me minimata 8a tous perasoume
an kseris ti ine silogiki doulia ela stin omada ergasias
ala osoi er8ete apo tora 8a ksexasete ton eafto sas ke 8a iste dialaktikoi
den 8eloume na sas 8avmasoume gia tis apopsis sas 8eloume atoma me oreksi na voi8isoun pragmatika ke afto pou leme afanis iroes

ke fisika eki den pame san moto.gr
an exoume tetio dikeoma prpi na mas to dosoun oi paterades tou forum (asxeto ala xrisimo)

ioana oxi ala edo otan sigketro8oume

Stelth
26/09/2007, 14:48
Βαγγέλη όρισε ημερομηνία γρήγορα, το αργότερα μέχρι μεθαύριο να έχει ανακοινωθεί το πότε

Γιατι έτσι μιλάμε στον αέρα

afrotwin
26/09/2007, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Παιδιά... μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα;
Πρώτον να περιορίσουμε τις ιδέες τις απόψεις κ.λπ και να τα κρατήσουμε γι από κοντά;
Έχουμε μία ευκαιρία να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Το είπα και πριν. Ας κινηθούμε γρήγορα και συγκεκριμένα. Τα υπόλοιπα... από κοντά.
Δεύτερον ας σταματήσουμε γενικότερα το πολύ μπλα-μπλα. Ας περιμένουμε συγκεκριμένες ιδέες-προτάσεις. :)

etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Cpt. Haddock
26/09/2007, 14:52

πολύ βασικό, να μην το ξεχνάμε

Maira
26/09/2007, 14:52
pistepse me den mporis na fantastis poso simantikes ke orees ke ousiastikes ikones mazi me minimata 8a tous perasoume
an kseris ti ine silogiki doulia ela stin omada ergasias
ala osoi er8ete apo tora 8a ksexasete ton eafto sas ke 8a iste dialaktikoi
den 8eloume na sas 8avmasoume gia tis apopsis sas 8eloume atoma me oreksi na voi8isoun pragmatika ke afto pou leme afanis iroes

an exoume tetio dikeoma prpi na mas to dosoun oi paterades tou forum (asxeto ala xrisimo)

ioana oxi ala edo otan sigketro8oume

Έγινε κιόλας ομάδα εργασίας???? Δεν θέλετε..... ποιοί???? Νομίζω ότι ο Βαγγέλης μίλησε γενικά και απευθύνθικε σε όλους και όχι σε κάποια ομάδα! Τώρα αν υπήρχε ομάδα και απλά θέλατε και 5 κούκλες ΟΚ!!! Τέλος πάντων!!! Αν υπάρχει ομάδα και αρχηγός που κάνει κουμάντο και δημοκρατία με την πολύ στενή της έννοια, πείτε τις απόψεις σας στη ζώνη και όταν αποφασίσετε ποιούς άλλους θέλετε να βοηθήσουν μας το ανακοινώνετε!!!

afrotwin
26/09/2007, 14:53
protino na ftiaxti post me atoma pou 8eloun na doulepsoun san omada ergasias

ke na dilosoun deksiotites gia na kseroume pos na tous xrisimopioisoume
px onoma gnosi kapiou programatos kapiou antikimenou pou exi sxesi me multimidia
ke oti dipote nomizi oti exi sxesi me to 8ema

as to ftiaksi kapios se aptesta elinika

alximistis
26/09/2007, 14:54
Έγινε κιόλας ομάδα εργασίας???? Δεν θέλετε..... ποιοί???? Νομίζω ότι ο Βαγγέλης μίλησε γενικά και απευθύνθικε σε όλους και όχι σε κάποια ομάδα! Τώρα αν υπήρχε ομάδα και απλά θέλατε και 5 κούκλες ΟΚ!!! Τέλος πάντων!!! Αν υπάρχει ομάδα και αρχηγός που κάνει κουμάντο και δημοκρατία με την πολύ στενή της έννοια, πείτε τις απόψεις σας στη ζώνη και όταν αποφασίσετε ποιούς άλλους θέλετε να βοηθήσουν μας το ανακοινώνετε!!!

Ρε Maira... στοπ πια!!!
Άστο να προχωρήσει το ρημάδι και τα βλέπουμε. :)

zephyr1
26/09/2007, 14:54
Τα πιτσιρικια οταν κανουν ποδηλατο εκει στον Πορο φορανε κρανη?

Στα αυτοκινητα των μπαμπαδων τους φορανε ζωνη?

Αυτο ειναι κατι που μπορουμε να τους επιστησουμε την προσοχη και να φανει αμμεσα αν πραγματικα ενδιαφεροντε για την οδικη ασφαλεια των παιδιων τους και αυτων.

Φοβαμαι για μερικα πραγματα αλλα δεν θα το γκινιασω το θεμα.:rolleyes:

afrotwin
26/09/2007, 14:55

ioana se parakalo den psaxnoume tetia tora oute arxigous ke lipa an 8es na ise se omada ergasias dilose simetoxi

pantos sto leo oti apo sena 8a 8elame na fanis mprosta na milisis kiolas ke na odigisis tin mixani sou

sogokou
26/09/2007, 14:56
kalispera divasa tin sizitisi kai ayto pou kanete einai mia kali arxi giati (ankai den xero se poia perioxi einai to sxolio)stin eparxia den iparxei paidia pano stin mixani kyrios sta papia pou pairnoyn oi pitsirikades kai yparxoun polla atiximata me nekrous apo kranos pou einai kai to vasikotero

afrotwin
26/09/2007, 14:56
Τα πιτσιρικια οταν κανουν ποδηλατο εκει στον Πορο φορανε κρανη?

Στα αυτοκινητα των μπαμπαδων τους φορανε ζωνη?

Αυτο ειναι κατι που μπορουμε να τους επιστησουμε την προσοχη και να φανει αμμεσα αν πραγματικα ενδιαφεροντε για την οδικη ασφαλεια των παιδιων τους και αυτων.

Φοβαμαι για μερικα πραγματα αλλα δεν θα το γκινιασω το θεμα.:rolleyes:

den afinoume to kosmo na pana gami8i genika?

re file se parakalo vlepis na psaxnomaste gia apopsis?
ase mas na kanoume oti goustaroume ke esi pipila tin apesiodoksia sou oxou

vangelis 64
26/09/2007, 14:59

:wave2: Έα ρε παιδιά,μην το χαλάμε τώρα....Δεν έχει γίνει καμμιά ομάδα εργασίας.Πράγματι εγώ ανέφερα 4-5 άτομα που,από το λίγο που τούς ξέρω,πιστεύω ότι μπορούν να μιλήσουν μπροστά στο κοινό με πειστικότητα.
Δεν κάνουμε στενή παρέα,άρα δεν έχω την πλήρη εικόνα κανενός.Όποιος νομίζει ότι μπορεί να πει πέντε σωστά πράγματα σε άσχετους και να τούς πείσει,είναι ο άνθρωπός μας.

crs-k
26/09/2007, 15:00
Γιατι εχω την εντυπωση οτι γ@μηθηκε το θεμα ΠΡΙΝ καν ξεκινησει? :rolleyes: :sick:

Maira
26/09/2007, 15:01
Βαγγέλη εσύ μπορείς να αναλάβεις να φτιάξεις τη λίστα με τα άτομα που θα συμμετάσχουν, που δηλώνουν ενδιαφέρον? Νομίζω ότι είσαι ο πιο κατάλληλος!

afrotwin
26/09/2007, 15:02
ksekolate re mia xara pai afta iparxoun panta min masate

alximistis
26/09/2007, 15:02
Ωραία. Επειδή όπως πάει θα φτάσουμε καμιά 20αρια σελίδες και άκρη δεν θα βρίσκουμε...
να η πρώτη πρόταση!!!

Επειδή ο χρόνος μας κυνηγάει... νομίζω δηλαδή...
τι λέτε για συνάντηση ΟΧΙ τη Δευτέρα στο δελέ όπου γίνεται της πόπης αλλά μέσα στο ΣΚ;
Τι λέτε για κυριακάτικο καφεδάκι ας πούμε απογευματινό στις 18.00 στο θησείο;
Είναι μια αρχή... :)

Stelth
26/09/2007, 15:03
Γιατι εχω την εντυπωση οτι γ@μηθηκε το θεμα ΠΡΙΝ καν ξεκινησει? :rolleyes: :sick:

+1

afrotwin
26/09/2007, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ωραία. Επειδή όπως πάει θα φτάσουμε καμιά 20αρια σελίδες και άκρη δεν θα βρίσκουμε...
να η πρώτη πρόταση!!!

Επειδή ο χρόνος μας κυνηγάει... νομίζω δηλαδή...
τι λέτε για συνάντηση ΟΧΙ τη Δευτέρα στο δελέ όπου γίνεται της πόπης αλλά μέσα στο ΣΚ;
Τι λέτε για κυριακάτικο καφεδάκι ας πούμε απογευματινό στις 18.00 στο θησείο;
Είναι μια αρχή... :)

ftiakse ena post gia tin omada ergasias re ke meta 8a apofasisoume pou 8a vre8oume ena vima tin fora 8eli

ke afto 8a to kanoume ke esi o vaggelis ke ego an xriasti ke astous na lene

zephyr1
26/09/2007, 15:05
den afinoume to kosmo na pana gami8i genika?

re file se parakalo vlepis na psaxnomaste gia apopsis?
ase mas na kanoume oti goustaroume ke esi pipila tin apesiodoksia sou oxou

Ελα ρε Λυκε δεν καταλαβαινεις γιατι ?

Αφου μπηκε ο Αρχοντας και ανελαβε και ρολο διαχειριστη ομαδας κτλ.

Ειπα να μην το γκινιασω αλλα αφου ανελαβε ο κανιβαλος πρωτοβουλια καλυτερα θα ηταν να πηγαιναμε ολοι εκει με εξοπλισμο και να πλακονωμαστε στης μπουνιες να δουμε ποσο καλο κανει ο εξοπλισμος.

Αφρο δεν χρειαζεσαι τπτ καντω μονος σου, τους χαρακτηρισμους σου γιατι δεν τους λες καμια φορα απο κοντα στο δελεαρ?:confused:

sogokou
26/09/2007, 15:05
ego pisteyo oti osous poio polous doun toso perisotri prosoxi 8a dosoun

agelos
26/09/2007, 15:09
apo tora na po oti 8a xriastoume ke kagkoures stin parea ke kalo ine na kanoume ena show of protou milisoume na min mas perasoun gia ksenerotous

exo tin tasi na ime organotikos ke sinergasimos gia afto 8a protino na pame poli eki ke na kanoume fasaria protou milisoume

min nomizoun oti exoun na kanoun me malakes ksenerotous

opios 8eli na er8i gia mpougio as er8i ke 300 mixanes na skasoume eki kalo ine
na tous figoun ta sagonia

mipos ke.....

+10000000..........:a013:

afrotwin
26/09/2007, 15:10
Ελα ρε Λυκε δεν καταλαβαινεις γιατι ?

Αφου μπηκε ο Αρχοντας και ανελαβε και ρολο διαχειριστη ομαδας κτλ.

Ειπα να μην το γκινιασω αλλα αφου ανελαβε ο κανιβαλος πρωτοβουλια καλυτερα θα ηταν να πηγαιναμε ολοι εκει με εξοπλισμο και να πλακονωμαστε στης μπουνιες να δουμε ποσο καλο κανει ο εξοπλισμος.

Αφρο δεν χρειαζεσαι τπτ καντω μονος σου, τους χαρακτηρισμους σου γιατι δεν τους λες καμια φορα απο κοντα στο δελεαρ?:confused:

na sou po re file pragmatika pou zis esi?
edo vlepis ti ginete i zis mia terastia monaksia opou kanis oti 8elis?
ke afto gia to delear pou kolai?
giati sto delear 8a me ekanes nta?
na er8o na me kanis nta na sou perasi:rotflmao: :rotflmao:
ala ama me ekanes nta pistevis oti kati 8a alaze ke den 8a isoun apo out mexri kirie filaki to stomati mou...:rotflmao: :rotflmao:

ase mas ke exoume spoudeotera pragmata apo sena na asxoli8oume:rotflmao:

agelos
26/09/2007, 15:13

+10000000000............

VANDA
26/09/2007, 15:14
Είσαι όμως βρε Αφρο, αστέρι στην επικοινωνία. Ας το βουλώσουμε λοιπόν, να μαζευτούμε να πας. Απόψεις να βρούμε, όχι απόψεις δε θέλουμε.. 7 σελίδες και ούτε το αδιαμφισβήτητο "να τα πούμε έξω" δε συμφωνήθηκε.

Καλό βόλι.

zephyr1
26/09/2007, 15:15
Προχθές εδώ στον Πόρο,στο νησί που τα πεύκα ακουμπάνε στη θάλασσα....στο νησί που κανένας δεν φοράει κράνος.....στο νησί που οι γονείς βραβεύουν τα 14χρονα βλαστάρια τους με μηχανάκια.....στο νησί που η λέξη εξοπλισμός δεν υφίσταται,δύο παιδιά 21 και 26 χρονών ακούμπησαν για πάντα τα κορμιά τους κάτω από τα κυπαρίσσια,μετά από σύγκρουση τών μηχανών τους.
Αυτός έτρεχε,αυτή δεν πρόσεχε και τα παπάκια που οδηγούσαν συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να κλείσουν δύο σπίτια.:sad:

Γυρόφερνα πολύ καιρό στο μυαλό μου να πάω να βρω Δημάρχους,Λυκειάρχες και Γυμνασιάρχες,με σκοπό να γίνει μια προσπάθεια να βάλουμε μια στάλα φιλότιμο στούς ηθικούς αυτουργούς τών ατυχημάτων,που έχουν το θράσσος να αποκαλούνται γονείς.
Σήμερα,γεμάτος θυμό,το έκανα.Θυμό γιατί έμαθα την αντίδραση κάποιου σκατοκέφαλου πατέρα όταν ο 15χρονος γιος του τού είπε"με γράψανε".

Πρόθεσή μου είναι να έρθετε,όσοι νομίζετε πως μπορείτε,καλεσμένοι τού Δήμου και τού συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και να πείτε πέντε πραγματάκια σε όλους εμάς τούς πανηλίθιους γονείς,μήπως και γίνει κανένα θαύμα και αρχίσουμε να παίρνουμε τη ζωή μας και τη ζωή τών παιδιών μας στα σοβαρά.
Νομίζω πως αν δούνε δυο τρείς ομιλητές ντυμένους με φουλ εξοπλισμό,με φωτογραφικό υλικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο,να τονίζουν το αυτονόητο(!)ίσως θα μπορέσει να γίνει κάτι.
Δεν ξέρω ποιοί από σάς θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο,ανεξαρτήτως υποχρεώσεων.Το να μιλάς δηλαδή από το βήμα και μπορέσεις να έχεις την ανάλογη μεταδοτικότητα,είναι ένα ένα χάρισμα,δεν είναι;
Από το λίγο που σάς ξέρω,πιστεύω ότι αυτό το έχουν ο Νostra,ο Captain Haddock,o Tai,o gixxerpap o crs-k και τέλος πάντων πιστεύω πως το έχετε πολλοί.
Λοιπόν,ο δήμος αναλαμβάνει τα οδοιπορικά σας και,αν χρειαστεί και διανυκτέρευση,μού το λέτε και καθαρίζω.
Η ομιλία αυτή θα γίνει κάποιο απόγευμα που θα επιλέξετε εσείς και είναι η πρώτη φάση.Η δεύτερη και πιο δύσκολη θα είναι με τα παιδιά.
Λέω πιο δύσκολη γιατί θα πρέπει να γίνει το πρωί στο σχολείο.Αν βέβαια(και πιθανότατα)κάτι τέτοιο είναι αδύνατον,δεν πειράζει.Ας γίνει με τούς γονείς μόνο.Υπάρχει και ένας πολύ καλός δάσκαλος οδήγησης εδώ που μετά χαράς θα συμμετάσχει.
Το λοιπόν,σκεφτείτε το και πείτε μου.Αν μπορεί να οργανωθεί,σε όχι λιγότερο από 15 μέρες από σήμερα,θα είναι μια πολύ ωραία κίνηση.
Και φυσικά αν έχετε και κάποιες άλλες ιδέες για την όλη φάση,ευπρόσδεκτες.:wave2:

Maira
26/09/2007, 15:16
Λοιπόν ας ανοιχτεί ένα thread με το ποιός μπορεί να παρευρεθεί στον Πόρο και με το πότε θα είναι η πρώτη συνάντηση για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες. Δεν χρειάζονατι πολλές κουβέντες και πολύ βαβούρα!

Εγώ είμαι μέσα και οι γνώσεις μου είναι κυρίως μηχανολογικές όπως επίσεις και εμπιρικές σε σχέση με μικροατυχήματα (γνωστό αυτό) και ασάλειας όταν είσαι εξοπλισμένος σωστά!!!

sniper
26/09/2007, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σε λίγο θα το κάνετε σαν το ανέκδοτο με τον γρύλλο.... :rolleyes:

Το κάνατε.....

Και εις άλλα με υγεία.....

zephyr1
26/09/2007, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το κάνατε.....

Και εις άλλα με υγεία.....

Δεν μου δινεις και ενα λινκ να δω ποσο μοιαζει?:look:

vangelis 64
26/09/2007, 15:20
Να πω το εξής:

Έχω πάθει πλάκα με το μέγεθος τής κινητοποίησης.!!Ειλικρινά,όταν πόσταρα αυτό το thread,δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο.
Σύμφωνα δηλαδή με υπολογισμούς και αν όλα πάνε καλά,μιλάμε για πάνω από 50 μηχανές.:eyepop: :eyepop:
Εγώ δηλαδή στο μυαλό μου είχα 3-4 μηχανάκια...5-6 άτομα και τώρα μιλάμε για λαϊκό προσκύνημα!!:a08: :a08: :a08:

Παιδιά είναι πολύ συγκινητικό αυτό που κάνετε.Απλά,κρατείστε μόνο τα θετικά αυτής τής προσπάθειας.:beer: :wave2:

afrotwin
26/09/2007, 15:22
Είσαι όμως βρε Αφρο, αστέρι στην επικοινωνία. Ας το βουλώσουμε λοιπόν, να μαζευτούμε να πας. Απόψεις να βρούμε, όχι απόψεις δε θέλουμε.. 7 σελίδες και ούτε το αδιαμφισβήτητο "να τα πούμε έξω" δε συμφωνήθηκε.

Καλό βόλι.

file edo den ine zapio na mazevoume apospis sintaksiouxon
ke kala ine osi den 8a simetexoun energa na pernoun podi
ke na milane na simetexoun osi 8eloun na voi8isoun
tis dikeologies sas ke tous logous pou den 8elete na voi8isete den tis 8eloume
den katigoroume kanenan gia tis epiloges tou

oute 8eloume na sizitisoume oti dipote asxeto