Σύνδεση

View Full Version : Γαμώ τον Μέρφυ μου μέσα...

npat
27/09/2007, 02:34
Και να 'μαι που λες Κυριακή μεσημέρι, λίγο πιο έξω από την Μάνδρα πηγαίνοντας να βρω παλιό συμφοιτητή που μένει εκεί κοντά και που είχα καιρό να δω...

Ωραία μέρα, αλλά με πολύ αέρα. Περισσότερο ιστιοπλοΐα έκανες παρά οδηγούσες μοτοσυκλέτα.

Σε μια τεράστια ευθεία λοιπόν εγώ, στην έξοδο της πόλης, και μπροστά μου δυο-τρία αυτοκίνητα να κινούνται με καμία 40χαω. Μια που από απέναντι δεν ερχόταν κανένας ανοίγομαι αριστερά και αρχίζω να τους προσπερνάω σχετικά στο χαλαρό, με καμιά 60, βαριά 70. Είμαι περίπου στη μέση του δεύτερου αυτοκινήτου, και βλέπω το πρώτο μπροστά του, σχεδόν ταυτόχρονα, να πατάει φρένο, να βγάζει φλάς, και να στρίβει αριστερά για να μπει στο απέναντι βενζινάδικο. Πέφτω στα φρένα, αισθάνομαι τον τροχό να πάει να μπλοκάρει, χαρακτηριστικό κλότσημα από το ABS στη μανέτα...

Τελίκά τα φρένα δεν ήταν και τόσο αποτελεσματικά.
Η πίσω αριστερή πόρτα του SEAT ήταν. :( :( :(

Ποτέ μην ξεχνάτε λοιπόν το σχετικό πόρισμα του νόμου του Μέρφυ:

"Αν ο κουτάκιας μπορεί να κάνει την μαλακία, θα την κάνει."

gcrook
27/09/2007, 02:57
Κλασσικη κωλοπεριπτωση Νικο....:sad:
Σε τετοιες περιπτωσεις αν το απεναντι ρευμα ειναι εντελως ελευθερο καλυτερα να χρησιμοποιησεις ολο το πλατος του δρομου και να περασεις οσο πιο γρηγορα.
Καλα βρε παιδακι μου και συ...
Σε διασταυρωσεις και βενζιναδικα κρατα και μια πισινη.
Αν και πιστευω οτι εκανες οτι μπορουσες για να προσπερασεις με ασφαλεια και απλα πετυχες ΤΟΝ μαλακα.

Τεσπα γαμα τον μερφυ και φτιαξτο το ρημαδι.
Αυτα εχει το παιχνιδι.

Υ.Γ Για να μην εγραψες κατι αλλο φανταζομαι οτι δεν χτυπησες ε;:wave2:

npat
27/09/2007, 03:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κλασσικη κωλοπεριπτωση Νικο....:sad:
Σε τετοιες περιπτωσεις αν το απεναντι ρευμα ειναι εντελως ελευθερο καλυτερα να χρησιμοποιησεις ολο το πλατος του δρομου και να περασεις οσο πιο γρηγορα.
Καλα βρε παιδακι μου και συ...
Σε διασταυρωσεις και βενζιναδικα κρατα και μια πισινη.
Αν και πιστευω οτι εκανες οτι μπορουσες για να προσπερασεις με ασφαλεια και απλα πετυχες ΤΟΝ μαλακα.

Τεσπα γαμα τον μερφυ και φτιαξτο το ρημαδι.
Αυτα εχει το παιχνιδι.

Υ.Γ Για να μην εγραψες κατι αλλο φανταζομαι οτι δεν χτυπησες ε;:wave2:

Το απέναντι ρεύμα ήταν τελεεεείως ελεύθερο (γι´ αυτό και έστριψε ο άλλος φόρα παρτίδα). Όπως και να έχει πάντως έχεις δίκιο, το φταίξιμο δικό μου. Δεν έπρεπε να περάσω σε βενζινάδικο: Με τους φυσικούς νόμους δεν πρέπει να τα βάζουμε, όσο και αν μας χαλάνε...

Δεν χτύπησα, όχι.

DimChios
27/09/2007, 05:56
ΦΤΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!

:eek: :sick: :sad:

Ας ειναι το τελευταιο ρε φιλε!

kaps
27/09/2007, 06:32
Προσέξτε διότι η τελευταία μόδα των λαλακιστηρίων κουτάκηδων είναι αντιγραφή από κάτι ταινιούλες όπου για να στρίψει το κουτίο του δεξιά κάνει το βλήμα άνοιγμα προς τα αριστερά (φλασ και λοιπά νοήματα δεν τίθενται σε λειτουργία) και εκεί που υποθέτεις πως το βλαμμένο μάλλον έχει πορεία κατα εκεί που δείχνει η μούρη του κουτιού τότε αυτός σε διαψεύδει και κόβει τελείως τιμόνι δεξιά ( για να πετάξει και καλά κώλο) και έτσι είσαι στο δίλλημα να πέσω πανω του ή να περάσω από πάνω του .... :uplate: :hypnotize :look: :bawl: :bigcry:

makis206
27/09/2007, 06:57
Όχι ρε γαμώτο.. κάτι παρόμοιο αντιμετώπισα προχτές αλλά ήμουν με την πάπια και τό'σωσα εύκολα..

Αφού δεν χτύπησε κανένας όλα καλά, τα ρημάδια τα σίδερα θα τα φτιάξουμε !

Το CBFάκι πως είναι Νίκο ;

:beer: :beer:

AFTER
27/09/2007, 08:33
Για αυτο παντα κορνες μεχρι να καει η ασφαλεια

Καμια φορα δεν παταμε, γιατι φοβομαστε οτι θα ''εκνευριστει'' ο οδηγος, τοσο λακαμαδες ειμαστε(το κανω και εγω)

Ο αλλος σε 3'' θα το εχει ξεχασει, εμεις ομως θα ειαμστε οριζοντιοι

Ρε καλα λεω εγω, οτι μπορει να κανουν θορυβο οι ελευθερες εξατμισεις, αλλα δινουν ασφαλεια

TROOPER
27/09/2007, 08:42
ΟΧΙ ΡΕ ΝΙΚΟ.....!

περαστικα ρε φιλε...και ποτε ξανα....!

bartlal
27/09/2007, 09:50
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

ρε νικολα, τωρα το ειδα, γρηγορα περαστικα ρε παιδι.

σε πρωτη και κυρια φαση, απο πλευρα υγειας οοοοολα καλα?

σε τεταρτευουσα φαση, η μηχανη?

:wave2:

Λεωνίδας
27/09/2007, 09:51
:a26: :a26: :a26: :a26:
ζούγκλα γμτ
αφού δεν έπαθες τπτ :sick: :sick: :sick:

LsKostas
27/09/2007, 10:01
Περαστικα φιλαρακο:wave2:

bartlal
27/09/2007, 10:03
"ασχετο", αλλα σε επαρχιακους (και οχι μονο, νομιζω) δρομους οπου το βενζιναδικο βρισκεται στο αντιθετο ρευμα, απαγορευεται να στριβει οπως εστριψε. φυσιολογικα, πρεπει να ειχε και πινακιδες το ιδιο το βενζιναδικο :winka:

(...ασχετως, αν πολλοι το κανουμε...):(

Cpt. Haddock
27/09/2007, 10:04
αφού δε χτύπησες τουλάχιστον τι να λέμε

να προσέχουμε

Tenerrius
27/09/2007, 10:29
Περαστικά σου.

Αφού δεν χτύπησες πάλια καλά.

Τα σίδερα φτιάχνονται...

taxydromos
27/09/2007, 10:46
αφου δεν επαθες κατι ολα καλα Νικολα!

βαλε καμια μπλε χαντρα στο μοτορι... :wave2:

Maira
27/09/2007, 11:18
Αφού είσαι καλά, όλα καλά!!!! :beer: :beer:

Και ναι ο νόμος του Μέρφυ μας έχει καταστρέψει!!!!

:look: :look: :look:

npat
27/09/2007, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όχι ρε γαμώτο.. κάτι παρόμοιο αντιμετώπισα προχτές αλλά ήμουν με την πάπια και τό'σωσα εύκολα..

Αφού δεν χτύπησε κανένας όλα καλά, τα ρημάδια τα σίδερα θα τα φτιάξουμε !

Το CBFάκι πως είναι Νίκο ;

:beer: :beer:

Όχι κάτι δραματικό. Κυρίως πλαστικά. Εχουν πάρει και λίγο τα καλάμια στο μπροστινό από το χτύπημα (αν και ισιώνουν θα τα αλλάξω μια και δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά). Δυστυχώς η τσέπη θα πονέσει αρκετά...

road spirit
27/09/2007, 11:25
αφου εισαι καλά, ολα οκ! περαστικά πάντως :wave2:

Zid
27/09/2007, 11:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Όχι κάτι δραματικό. Κυρίως πλαστικά. Εχουν πάρει και λίγο τα καλάμια στο μπροστινό από το χτύπημα (αν και ισιώνουν θα τα αλλάξω μια και δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά). Δυστυχώς η τσέπη θα πονέσει αρκετά... Περαστικά Νικολάκη .... Αφού δεν χτύπησες όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.... :) :wave2:

vangelis 64
27/09/2007, 13:10
Περαστικά Νίκο.Και συγχαρητήρια στο μαλάκα-άρχοντα τής ασφάλτου.:mad: :mad: :mad:

GIXXERAKIAS
27/09/2007, 13:27
Όχι κάτι δραματικό. Κυρίως πλαστικά. Εχουν πάρει και λίγο τα καλάμια στο μπροστινό από το χτύπημα (αν και ισιώνουν θα τα αλλάξω μια και δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά). Δυστυχώς η τσέπη θα πονέσει αρκετά... Καταρχην περαστικα και ποτε ξανα φιλε μου!:( Κατα δευτερον τι εννοεις η τσεπη θα πονεσει?Αυτος δεν σε εριξε προσπαθωντας να παει στην εριστερη μερια κανοντα αναστροφη?Ο δρομος εκει δεν εχει διπλη διαχωριστικη?Εφοοον ειναι μεσα σε πολυ θα εχει ΣΙΓΟΥΡΑ διπλη και εσυ προσπερναγες μεν παρανομα αλλα αυτος εκοψε εριστερα για να απει στο βενζιναδικο ετσι δεν ειναι?Για ψαχτο λιγο καλυτερα!Ανε χει διπλη εκει 1000% μπορεις να αποζημιωθεις αδερφε!:winka:

npat
27/09/2007, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Καταρχην περαστικα και ποτε ξανα φιλε μου!:( Κατα δευτερον τι εννοεις η τσεπη θα πονεσει?Αυτος δεν σε εριξε προσπαθωντας να παει στην εριστερη μερια κανοντα αναστροφη?Ο δρομος εκει δεν εχει διπλη διαχωριστικη?Εφοοον ειναι μεσα σε πολυ θα εχει ΣΙΓΟΥΡΑ διπλη και εσυ προσπερναγες μεν παρανομα αλλα αυτος εκοψε εριστερα για να απει στο βενζιναδικο ετσι δεν ειναι?Για ψαχτο λιγο καλυτερα!Ανε χει διπλη εκει 1000% μπορεις να αποζημιωθεις αδερφε!:winka:

Είχε διπλή διαχωριστική. Πέρασε παρανόμως στο αντίθετο ρεύμα. Αντιστοίχως παρανόμως έκανα και εγώ προσπέραση. Έκανα δήλωση στην ασφαλιστική μου περιγράφοντας το γεγονός. Αυτός είναι ασφαλισμένος. Από εκεί και πέρα περί υπαιτιότητας, συνυπαιτιότητας, αποζημιώσεων, κ.λπ. θα τα βρούν οι ασφαλιστικές...

alximistis
27/09/2007, 13:38
Περαστικά και σε σένα και στο μοτόρι και στην τσέπη σου Νικόλα. :)
Τελικά δεν ξέρω για τον κ. Μέρφι και τα συναφλη αλλά μάλλον η λύση είναι μία και μόνο!
Φαντασία!
Πρέπει να φανταζόμαστε σαν τον... Σπίλπμπεργκ ένα πράγμα τι μπορεί να του έρθει να κάνει ο άλλος.
Καλές πορείες σε όλους μας.

McGyver
27/09/2007, 13:39
Αφού δε χτύπησες, όλα καλά...

Και παίδες προσοχή, προσοχή, προσοχή...

apav
27/09/2007, 15:49
:sick: Γρήγορα και πάλι στους δρόμους! :wave2:

stavrogin
27/09/2007, 15:58
Τι να πω,ευτηχως δεν ηταν χοντρο ...ποτε ξανα
Κι εμενα με τριγηριζει ενα ατυχημα.Την εχω γλυτωσει δυο φορες,μια πορτα (την εκλεισε 10εκ. αυτος και τραβηξα αλλα 10 το τιμονι εγω ,και σωθηκα) και μια αυτοκινητο σφινα απο αντιθετο ρευμα σε στενο δεξια μου στην ιερα οδο.Με εκαναν πιο προσεχτικο... ...ειδωμεν.

cartman
27/09/2007, 15:58
Το απέναντι ρεύμα ήταν τελεεεείως ελεύθερο (γι´ αυτό και έστριψε ο άλλος φόρα παρτίδα). Όπως και να έχει πάντως έχεις δίκιο, το φταίξιμο δικό μου. Δεν έπρεπε να περάσω σε βενζινάδικο: Με τους φυσικούς νόμους δεν πρέπει να τα βάζουμε, όσο και αν μας χαλάνε...

Δεν χτύπησα, όχι.
Περαστικά φίλε!!
Το φταίξιμο είναι σχετικό! Είπαμε να προσέχουμε στο δρόμο, αμυντική οδήγηση κ.τ.λ αλλά στην περίπτωσή σου είναι σαν να ΗΘΕΛΕ να σε ρίξει! Δηλαδή αν το είχε σαν σκοπό, ακριβώς το ίδιο θα έκανε: Να σου κόψει τον δρόμο ενώ είσαι 2 μέτρα πίσω του και σε σημείο που απαγορύεται! Το ότι έχει βενζινάδικο δεν τον δικαιολογεί! Αλίμονο αν όποτε είχε βενζινάδικο, εστιατόριο, περίπτερο, σπίτια, σχολεία κ.τ.λ στο απέναντι πεζοδρόμιο να δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά από τους αυτοκινητιστές!

Δεν νομίζω να μπορούσες να κάνεις κάτι! Άτυχη στιγμή!

+1000 για τον Μέρφυ!:(
Περαστικά και πάλι

Ταξιδευτής
27/09/2007, 16:09
ΟΧΙ ρε γμτ μου!!!! :( :(

Οταν ειδα τον τιτλο του θεματος σφιχτηκε η ψυχη μου ρε πστη μου!!!! :mad:

Ευτυχως που εισαι καλα ρε Νικολα, αλλα γ@μω το κερατο μου πια!!! Παλι αναποδιες; (αν και δεν πιστευω σε αυτα) Βαλε καμια χαντρα φιλαρακι γιατι...... :sick:

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ και ευχομαι να σε αποζημιωσει ο μλκ! :mad: :mad:

npat
27/09/2007, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Περαστικά φίλε!!
Το φταίξιμο είναι σχετικό! Είπαμε να προσέχουμε στο δρόμο, αμυντική οδήγηση κ.τ.λ αλλά στην περίπτωσή σου είναι σαν να ΗΘΕΛΕ να σε ρίξει! Δηλαδή αν το είχε σαν σκοπό, ακριβώς το ίδιο θα έκανε: Να σου κόψει τον δρόμο ενώ είσαι 2 μέτρα πίσω του και σε σημείο που απαγορύεται!

Και που επίσης απαγορεύεται να βρίσκομαι και ΕΓΩ!

Το φταίξιμο βρίσκεται και στους δύο: Εγώ γιατί έκανα προσπέραση σε σημείο που απαγορεύεται, χωρίς να έχω εξασφαλίσει τις προθέσεις των άλλων οδηγών. Αυτός γιατί παράνομα (λόγω διπλής γραμμής) και απρόσεκτα (χωρίς να κοιτάξει πίσω) έστριψε αριστερά. Το "απρόσεκτα" θα μπορούσε, λέμε τώρα, να το αντικρούσει με το σκεπτικό ότι "δεν είχες καμία δουλειά να βρίσκεσαι εκεί" (και τυπικά θα είχε δίκιο). Σχετικά με το παράνομα: όσο παράνομος ήταν αυτός, άλλο τόσο ήμουν και εγώ...

Γενικά, πιστεύω ότι αντί να ρίχνουμε το φταίξιμο εξ' ολοκλήρου στους άλλους, καλό είναι να σκεφτόμαστε τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει για να το αποφύγουμε. Όχι γιατί είναι δικαιότερο, αλλά γιατί είναι συνήθως απλά αποτελεσματικότερο.

gcrook
27/09/2007, 16:39
Νικο...
Στα μπιρμπιλονια σου...
Τελειωσε, εφταιγες (με τον τροπο σου γιατι ο μοτοσυκλετιστης εχει αλλου ειδους φταιξιμο) εφταιγε και αυτος ο μαλακας (και αυτος με τον τροπο του) και ειστε και οι δυο καλα.
Και αυτος εδω που τα λεμε ακομα καλυτερα:lol:

Αντε φτιαχ'τα σιδερα και επι την ευκαιρια βαλε και κανα ελατηριακι στα μπροστινα να δεις πως θα βελτιωθει το φρεναρισμα γενικως...:winka:

cartman
27/09/2007, 17:06
Και που επίσης απαγορεύεται να βρίσκομαι και ΕΓΩ!

Το φταίξιμο βρίσκεται και στους δύο: Εγώ γιατί έκανα προσπέραση σε σημείο που απαγορεύεται, χωρίς να έχω εξασφαλίσει τις προθέσεις των άλλων οδηγών. Αυτός γιατί παράνομα (λόγω διπλής γραμμής) και απρόσεκτα (χωρίς να κοιτάξει πίσω) έστριψε αριστερά. Το "απρόσεκτα" θα μπορούσε, λέμε τώρα, να το αντικρούσει με το σκεπτικό ότι "δεν είχες καμία δουλειά να βρίσκεσαι εκεί" (και τυπικά θα είχε δίκιο). Σχετικά με το παράνομα: όσο παράνομος ήταν αυτός, άλλο τόσο ήμουν και εγώ...

Γενικά, πιστεύω ότι αντί να ρίχνουμε το φταίξιμο εξ' ολοκλήρου στους άλλους, καλό είναι να σκεφτόμαστε τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει για να το αποφύγουμε. Όχι γιατί είναι δικαιότερο, αλλά γιατί είναι συνήθως απλά αποτελεσματικότερο.

Έχεις δίκαιο φίλε σε όλα που λές! Δεν είπα ότι δεν φταίς! Απλά λέω ότι θα μπορούσε να το πάθει ο οποισδήποτε μοτοσυκλετιστής όσο προσεκτικός και να ήταν, επειδή ο τύπος απλά έστριψε απότομα και όποιον πάρει ο χάρος! Ούτε καν κοίταξε από τον καθρέφτη του, ούτε έβγαλε φλάς έγκαιρα! Άρα η οδήγησή του ήταν πολύ επικίνδυνη ΚΑΙ παράνομη ενώ εσένα μόνο παράνομη.

Τέσπα δεν διαφωνούμε! Περαστικά σου και προσεκτικά! :beer: :beer:

cartman
27/09/2007, 17:12
Και κάτι άλλο φίλε: και διαχωριστική να μην είχε που θα είχες δικαίωμα να προσπεράσεις, πάλι θα την έκανε την μλκία του ο τύπος! Να πιστέψω ότι κοίταξε την γραμμή και μετά έκανε ότι έκανε!!! @ρχίδι@
Είναι αυτή η ασφάλεια που προσφέρει το αμάξι ρε γμτ και στο τέλος οι περισσότεροι οδηγοί ΙΧ γίνονται απρόσεκτοι...
:(

devil's animal
27/09/2007, 19:48
Ρε συ Νικολα περαστικα και αγυριστα!!

τι γινετε ρε π0υστη μου τωρα τελευταια??πολλα ατυχηματα...μηπως να παμε για κανα ευχελαιο??:hypnotize

Αφου ομως εισαι καλα στα καλαμπαλικια σου τα αλλα..
εφταιγες ..δεν εφταιγες....φτιαξε το μοτερ και ξανα στους δρομους με +1 εμπειρια!!

Α, ρε ΑνθρωπΑ εχω να σε δω Δελεαρ αρκετο καιρο...

αντε να γινουν καλα τα σιδερα και τα επιφανειακα (τραυματα) τα δικα μου..να παμε καμια βολτα...60χλμ..σε κανα 5ωρο!!
:lol: :lol: :lol:

HateNord
27/09/2007, 20:27
Περαστικά...τα σίδερα φτιάχνουν...εσύ να είσαι καλά.

gian_nykt
28/09/2007, 07:14
πάλι καλά να λές....μακριά απο όλους μας.....ABS-ξεABS...το αποτέλεσμα έγινε...απλά ΑΝ δεν ειχε ABS ίσως και να είχες πέσει?

Da.Vintage
28/09/2007, 08:44
Κρίμα...περαστικά...
πήγα να τη πατήσω και εγώ έτσι προχτές με μπάρπα που ανάβει το φλάς μαζί με το στρίψιμο του τιμωνιού...:mad:

mourgakos
28/09/2007, 11:42
οι περισσοτεροι εδω μεσα την εχουν γλιτωσει απο ολοιδιες καταστασεις...ε,καμια φορα δεν
βγαινει.
αν ελεγες οτι προκαλεσε διακοπη πορειας ,κλπ γεγονοτα,ξεχνωντας ομως να πεις οτι προσπερνουσες??
για να ειναι πιο περαστικα στην τσεπη σου...

περαστικα και σε σενα,και ας μην χτυπησες,ειναι το κολοθεμα τωρα να

φτιαχτει το κουκλι σου:wave2: πονος ειναι και αυτος

panagiotispapa
28/09/2007, 11:54
Υπάρχει και κάτι χειρότερο.......
Να έχεις μπροστά σου,στα 200 μέτρα, τρακτέρ που πηγαίνει τέρμα δεξιά με 20 km/h . Να ανοίξεις το γκάζι για προσπέραση. Να γυρίσει και να ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ. Να ανοίξεις το γκάζι ακόμα περισσότερο. Να γυρίσει και να ΣΕ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕΙ. και όταν πλέον έχουν μείνει 20-30 μέτρα για να τον προσπεράσεις.... τί κάνει........ μα φυσικά το κόβει όλο αριστερά για να μπει στο χωράφι.......

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

.... και να γλυτώνεις τον βέβαιο θάνατο για 1 μέτρο............

οπότε μην στεναχωριέσαι υπάρχουν πάντα και χειρότερα............

FZMAN
28/09/2007, 14:14
Όχι ρε γαμώτο. Περαστικά φίλε εσύ και η "τραυματισμένη" μηχανή σου. Δυστυχώς είναι πολύ επικίνδυνη η κυκλοφορία με όλους αυτούς τους άσχετους που κυκλοφορούν στο δρόμο. Σου εύχομαι γρήγορα να είναι όλα καλά και απλός να είναι μια δυσάρεστη ανάμνηση. :beer:

npat
10/10/2007, 21:50
CBF σαν καινούριο ξανά! Σήμερα το πήρα από τον μάστορα.

Με την ευκαιρία του πήρα και κανα-δυο δωράκια:

- Καινούρια ελατηριάκια για το μπροστινό (Hyperpro, progressive)
- Κανούριo πιρουνόλαδo (σετάκι με τα ελατήρια)
- Λαστιχάκια (Michelin Pilot Road 2)
- Μαζί με τα λάστιχα, γωνιακές βαλβίδες

Άντε καλές μας βόλτες

gcrook
10/10/2007, 22:00
Μπαινεις βλεπω παιδι μου στον σωστο δρομο του "Το ριχνω το κανω πιο τουμπανο" .
2-3 μικροπτωσεις ακομα (φτου κακα,χτυπα ξυλο) και θα το κανεις "οπλο".:lol:
:wave2: :wave2: :beer:

npat
11/10/2007, 00:57
Πρώτες - πρώτες εντυπώσεις από το μπροστινό:

- Σαφώς σκληρότερο από το μαμά. Το καταλαβαίνεις ακόμη και στο ύψος της μοτοσυκλέτας (βυθίζεται λιγότερο με το βάρος του αναβάτη---καθόλου ευκαταφρόνητο στην περίπτωσή μου)

- Λιγότερο άνετο --- καταλαβαίνεις μέτρια προς μεγάλα σαμαράκια και λακούβες αρκετά πιο έντονα στο τιμόνι.

- Βυθίζεται λιγότερο στο φρενάρισμα, με αποτέλεσμα να σου δίνει την εντύπωση ότι φρενάρεις λιγότερο απ' ότι πράγματι φρενάρεις (έχοντας συνηθίσει με το παλιό)

Πιο λεπτομερείς εντυπώσεις όταν του κάνω μερικά χιλιόμετρα και το συνηθίσω λιγάκι.

npat
11/10/2007, 01:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μπαινεις βλεπω παιδι μου στον σωστο δρομο του "Το ριχνω το κανω πιο τουμπανο" .
2-3 μικροπτωσεις ακομα (φτου κακα,χτυπα ξυλο) και θα το κανεις "οπλο".:lol:
:wave2: :wave2: :beer:

Αν και θα αποκλίνω από το μονοπάτι του μεγάλου διδασκάλου, θα προτιμούσα να το κάνω "τούμπανο" με πιο συμβατικούς τρόπους... Δεν έχει την ίδια χάρη, το ξέρω, αλλά...

cartman
11/10/2007, 10:42

Άντε καλές μας βόλτες

Μπράβο φίλε, καλοτάξιδο και ποτέ ξανά πτώση!

:beer: :beer: :beer:

sapila racing
11/10/2007, 11:11
Πρώτες - πρώτες εντυπώσεις από το μπροστινό:

- Σαφώς σκληρότερο από το μαμά. Το καταλαβαίνεις ακόμη και στο ύψος της μοτοσυκλέτας (βυθίζεται λιγότερο με το βάρος του αναβάτη---καθόλου ευκαταφρόνητο στην περίπτωσή μου)

- Λιγότερο άνετο --- καταλαβαίνεις μέτρια προς μεγάλα σαμαράκια και λακούβες αρκετά πιο έντονα στο τιμόνι.

- Βυθίζεται λιγότερο στο φρενάρισμα, με αποτέλεσμα να σου δίνει την εντύπωση ότι φρενάρεις λιγότερο απ' ότι πράγματι φρενάρεις (έχοντας συνηθίσει με το παλιό)

Πιο λεπτομερείς εντυπώσεις όταν του κάνω μερικά χιλιόμετρα και το συνηθίσω λιγάκι.

Tωρα μπορείς αν θέλεις να βελτιώσεις και τα φρένα, το πηρούνι δεν θα έχει πρόβλημα. ;)

Τα λάδια που ειχε στην συσκευασία έβαλες ε? (15W).

Θα δείς οτι τώρα θα εμπιστευεσαι το μπροστινό σου πολύ περισσότερο.
Αν κάποια μέρα μετα από καιρό καβαλήσεις ενα ίδιο μηχανακι με μαμα ελατηρια, θα απορήσεις πως το πήγαινες!

gcrook
11/10/2007, 12:44
Αν και θα αποκλίνω από το μονοπάτι του μεγάλου διδασκάλου, θα προτιμούσα να το κάνω "τούμπανο" με πιο συμβατικούς τρόπους... Δεν έχει την ίδια χάρη, το ξέρω, αλλά...

Spoken like a true guru....

108321

blackbusa
12/10/2007, 03:07

Άντε καλές μας βόλτες

Μπραβο ρε Νικο....αιντε να κανουμε παλι καμμια βολτιτσα με τον βλακα για γελασουμε ακι λιγο......θα σε απογοητευσω αλλα το βρακακι superman χαλασε....

LePa
26/10/2007, 08:38
ti sou fteei o robocop kai ton vrizeis

makis206
26/10/2007, 08:41
Ποτέ ξανά Νικολή !!

Καλά να είσαι να τη χαίρεσαι όπως τώρα !

:beer: :beer: :beer: :beer: