Σύνδεση

View Full Version : @%^&@ Πάλι λάστιχο...

THEOD
27/09/2007, 21:19
@%# :bigcry: #@

Μιας και ο πάπος είναι στον μάστορα για αλλαγή δίσκων συμπλέκτη και κάτι άλλα ψιλά, είπα και εγώ σήμερα να κυκλοφορήσω με το Φέηζερ...
Και φυσικά μάζεψα μια ωραία προκούλα στο πίσω λάστιχο...Και το μαμημένο έχασε γλυκά χωρίς στην αρχή να καταλάβω τίποτα...Μου άρεσε κιόλας που μου φαινότανε μαλακή η πίσω ανάρτηση...:winka: Μέχρι που στα 10psi άρχισε τα ζειμπέικικα... :eyepop:

Πάλι ένεση λοιπόν...3 έχω πάνω μέχρι στιγμής....Μιλάμε για λάστιχο-πρεζάκια... :lol:

Πλέον δεν σώζεται η κατάσταση....Θα το ξεσκίσω στα παντηλίκια στο αμέσως επόμενο διάστημα και καρφί για λάστιχα τον άλλο μήνα...Τουλάχιστον θα το φχαριστηθώ... :D

zero
27/09/2007, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Πλέον δεν σώζεται η κατάσταση....Θα το ξεσκίσω στα παντηλίκια στο αμέσως επόμενο διάστημα και καρφί για λάστιχα τον άλλο μήνα...Τουλάχιστον θα το φχαριστηθώ... :D

Δεν θα το συνιστούσα. Αν έχεις τρεις ενέσεις πάνω με το να το παντηλικώνεις ίσως κάποια στιγμή να ανέβει η θερμοκρασία αρκετά με αποτέλεσμα κάποια από τις ενέσεις να την κρατήσει ο δρόμος. Τοτε δεν θα χάσεις γλυκά τον αέρα αλλά απότομα και αυτό ίσως επιφέρει μια πτώση.

Θα πρότεινα να πηγαίνεις συντηριτικά μέχρι να αλλάξεις λάστιχα.

gcrook
27/09/2007, 21:25
@%# :bigcry: #@

είπα και εγώ σήμερα να κυκλοφορήσω με το Φέηζερ...
Και φυσικά μάζεψα μια ωραία προκούλα στο πίσω λάστιχο.
3 έχω πάνω μέχρι στιγμής...

Μπας και κοβεις δρομο απο τιποτα εργοταξια;:lol: :wave2:

Maira
27/09/2007, 23:48
Μη πας για λάστιχα!!!!

πήγαινε για αποτοξίνοση!!!!!:lol: :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα!!! Μην τα ταλαιπωρήσεις τα λάστιχα!!!! Είναι επικίνδυνο!!!!

:wave2:

vangelis 64
28/09/2007, 00:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

:wave2: Το αυτό και επαυξάνω!Ήρθε η ώρα για αλλαγή.Άμεσα!!!!

sober
28/09/2007, 01:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Μη πας για λάστιχα!!!!

πήγαινε για αποτοξίνοση!!!!!:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

+ 650 σε οοοοολα!!!!!

CyBeRseXX
28/09/2007, 08:56
να το πας για 3 εμφυτευσεις μανιταριων απο μεσα κ να το κρατησεις (η να το λιωσεις στα παντιλικια που ελεγες) ? :smokin:

costas81
28/09/2007, 09:51
ρε σι με ενα burnout καθαρισες!!

ουτε αναμονη ουτε τιποτα!

:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Stelth
28/09/2007, 15:10
Φίλε THEOD Άκου Τι Θα Κάνεις

Πας Έξω Από Ένα Λαστιχάδικο ........................

Και Το Μαμας Στα Burnout Μέχρι Τα Σύρματα

Ε! Μόλις Αρχίζει Να Βγάζει ΠΟΛΛΕΣ Σπίθες ........................

Συνεχίζεις Ακάθεκτος Σαν Να Μην Τρέχει Τίποτα Μέχρι ................................

Να Ακούσεις ΜΠΑΜ (Έλα Πίσω Μλκ Να Δεις Τι Έκανες)

Αλλά Εσύ Δεν Αγχώνεσαι Καθόλου ............................................

Έξω Από Λαστιχάδικο Σε Άφησε

Άλλαξετο γλήγορα ΛIΕΜΕ

Stelth
28/09/2007, 15:17
Α!!!! Και Ξέχασα Να Σου Πω ...........

ΠΟΤΕ Ξανά Ένεση (Εκτός Αν Η Μηχανή Έχει Σύνδρομο Στέρησης)

Είναι Ότι Χειρότερο.

Δεν Ξέρεις Πότε Και Που Θα Σε Αφήσει

Και Φυσικά ΔΕΝ Είναι Για Ταξίδια

THEOD
28/09/2007, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Α!!!! Και Ξέχασα Να Σου Πω ...........

Δεν Ξέρεις Πότε Και Που Θα Σε Αφήσει

Σκατά είχες φάει όταν τ' όγραφες ??? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=47104) :yuck: :D

devil's animal
28/09/2007, 15:50
με ενα rolling burn out και το κατα ευχαριστιεσαι...και πας και για αλλγη εχοντας ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια..

(βοηθαει οταν πας στο ταμειο .... να εισαι σε ευθυμη κατασταση για να μην σου φανει πολυ)

:beer:
:rotflmao:

Stelth
30/09/2007, 14:37
Σκατά είχες φάει όταν τ' όγραφες ??? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=47104) :yuck: :D

Μα ήταν φυσικό.

Έπρεπε να το περιμένεις.

Η ένεση είναι μια προσωρινή λύση μέχρι να φτάσεις στο λαστιχάδικο να το φτιάξεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ για να σου κρατήσει.

Δεν φταίω εγώ που σου έχουν δώσει την εντύπωση οτι η ένεση είναι μια καλη και γρήγορη λύση

@@ είναι

Όταν σκάσει ένα λάστιχο θέλει μπάλωμα και όχι ένεση

THEOD
30/09/2007, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth

Η ένεση είναι μια προσωρινή λύση μέχρι να φτάσεις στο λαστιχάδικο να το φτιάξεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ για να σου κρατήσει.

Δεν φταίω εγώ που σου έχουν δώσει την εντύπωση οτι η ένεση είναι μια καλη και γρήγορη λύση

@@ είναι

Όταν σκάσει ένα λάστιχο θέλει μπάλωμα και όχι ένεση

Σχετικά είναι αυτά....
Πέρισυ είχα πάλι πρόκα στο Φέιζερ και λόγω της μεταμεσονύχτιας ώρας το επισκεύασα με κορδόνι στο μοναδικό διανυκτερεύων βουλκανιζατερ που βρήκα και το οποίο δεν είχε την δυνατότητα μπαλώματος.... Ενώ είχα σκοπό τις επόμενες ημέρες να το επισκευάσω κανονικά με μανιτάρι από την μεσα μεριά, τελικά το αμέλησα τηρώντας τον κανόνα που λέει "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού"....Έχει φάει παλλές 200άρες (και βάλε...) και έχει κάνει ταξίδια ολόκληρα με συνεχώς πάνω από 150 και συνολικά πάνω από 7000χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα... Το ίδιο συνέβη και με την επόμενη ένεση που χρειάστηκε πάλι από πρόκα πριν μερικούς μήνες...

Αντίθετα η τελευταία επισκευή απέτυχε μέσα σε λίγες ώρες.... Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου...Μάλλον μου δείχνει τον δρόμο για νέα λάστιχα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=47104) :winka: