View Full Version : ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ V Strom 650
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ VSTROM 650.EIMAI 36 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ:sun:
Καλως ορισες φιλος . Πολλα και ορθια χιλιομετρα με την κουκλα σου:beer:
costas81
28/09/2007, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από dramesi
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ VSTROM 650.EIMAI 36 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ:sun:
καλως όρισες φιλαράκι!
κάτσε να κεράσω!
106543
Καλώς τον! :beer: Πάρε και ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=17626). :wave2:
Λεωνίδας
28/09/2007, 20:59
καλώς ήρθες :beer: :beer: :beer:
alex-vstrom
29/09/2007, 10:13
:winka:
Περαστικα σου
giannisman
29/09/2007, 19:25
καλως ηρθες γιαννης αυλιδα
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Γιωργος απο Λαμία ετων 35 ,και εγώ νέος κάτοχος του 650 (μπορντώ χρώμα , απο τα ελάχιστα που υπάρχουν )εδώ και περίπου 2 μήνες με 2000 χλμ. εως τώρα .... ) . Χαιρετίζω όλους τους κατόχους της V-strom , και πραγματικά πιστέυω οτι μέσω αυτού του fotum πολλές απο τις απορίες μου έχουν λυθεί.
Αν και με ελάχιστη πείρα σε μεγάλο μηχανάκι , το συγκεκριμένο είναι ευκολοδήγητο , κουμαντάρετε ευκολα στην πόλη παρά το βάρος του ενώ είναι απολαυστικό σε οδήγηση στον ανοιχτό δρόμο .. Πραγματικά πολύ καλη επιλογή . Φίλος μου με αντίστοιχο μονοκύλινδρο ίδιου κυβισμού μόλις το ανέβηκε το παρομοίασε σαν απο lada να ανεβαίνει σε Mercedes .
Χαιρετίσματα σε όλους , με καλά και όρθια χιλιόμετρα ...
Γιωργος απο Λαμία ετων 35 ,και εγώ νέος κάτοχος του 650 (μπορντώ χρώμα , απο τα ελάχιστα που υπάρχουν )εδώ και περίπου 2 μήνες με 2000 χλμ. εως τώρα .... . Χαιρετίζω όλους τους κατόχους της V-strom,
Αν και με ελάχιστη πείρα σε μεγάλο μηχανάκι , το συγκεκριμένο είναι ευκολοδήγητο , κουμαντάρετε ευκολα στην πόλη παρά το βάρος του ενώ είναι απολαυστικό σε οδήγηση στον ανοιχτό δρόμο .. Πραγματικά πολύ καλη επιλογή . Φίλος μου με αντίστοιχο μονοκύλινδρο ίδιου κυβισμού μόλις το ανέβηκε το παρομοίασε σαν απο lada να ανεβαίνει σε Mercedes .
Χαιρετίσματα σε όλους , με καλά και όρθια χιλιόμετρα ...
Καλως ηρθατε!!! Καλα χιλιομετρα!!!
και μην ψαρωσετε με οσα διαβασετε εδω μεσα, γιατι οπως και να το κανουμε με αυτα που θα διαβασετε θα νομιζετε οτι αγορασατε την παναγια των παρισιων: ΚΑΜΠΑΝΕΣ που βαρανε ανελεητα, στρομς που τραβανε δεξια σαν τον ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟ, κτλ... :D :D :beer:
Vezouvios
04/10/2007, 07:45
Καλως ορισατε!!!
Σας ευχομαι πολλα και ορθια χιλιομετρα!
ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΑΥΛΙΔΑ ΕΙΣΑΙ;ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΛ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΕ.