View Full Version : Λεωφόρος Βεΐκου, ώρα 18:10...
Ανεβαίνω από Κύμης με το "Hayabusa", κατευθυνόμενος προς Γαλατσίου...
Λίγο μετά την πρώτη στροφή μετά τη γέφυρα του Χαλανδρίου, βλέπω πάνω στο πεζοδρόμιο ένα παληκάρι με ένα ασημί Suzuki SV1000S...
Κάτω λάδια και γυαλιά...
Σταματώ αμέσως, κατεβαίνω και πάω κοντά του...
Ευτυχώς το παιδί ήταν καλά, πονούσε λίγο μόνο στο γόνατο και είχε γδάρει τα χέρια του...
Του έδωσα κάτι παπαριές που είχε μέσα το υποτυπώδες φαρμακείο του αυτοκινήτου (από μέσα μου κατέβαζα καντήλια που δεν ήμουν με τη μηχανή για να έχω μαζί μου το ολοκληρωμένο) για να καθαρίσει τις πληγές...
Είπε πως θα περίμενε λίγο ακόμα να έρθει η οδική να πάρει τη μηχανή και μετά θα πήγαινε στο νοσοκομείο για προληπτικές ακτινογραφίες...
Ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό και δεν πονούσε, αν και απ' ότι μου είπε έσκασε με την πλάτη στα σιδερένια κολονάκια του πεζοδρομίου...
Το πώς έγινε ούτε ο ίδιος κατάλαβε, απλώς έχασε τη μηχανή...
Το συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ ύπουλο, γλιστράει και αν έχεις μαζέψει χιλιόμετρα από την ευθεία καληνύχτα...
Η μηχανή μούτρα σπασμένα, μπροστινό (μάλλον) και τεπόζιτο...
Εύχομαι να μη δείξουν τίποτε οι ακτινογραφίες άγνωστε φίλε...
Να είσαι πάντα καλά...
Θα θυμάμαι πάντα αυτό που μου είπες λίγο πριν φύγω...
"Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι"
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό και δεν πονούσε, αν και απ' ότι μου είπε έσκασε με την πλάτη στα σιδερένια κολονάκια του πεζοδρομίου...
:a53: Περαστικά και τα υπόλοιπα γίνονται. :wave2:
με τρόμαξες Θωμάκο με τον τίτλο... είμαι που είμαι "κάπως" σήμερα... να ναι καλά το παιδί και γρήγορα περαστικά... να σε πω? του δωσες πληροφορίες να ρθει δελεαρ να τον γνωρίσουμε?:rolleyes: :blush: :wave2:
DimChios
28/09/2007, 19:01
:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
να σε πω? του δωσες πληροφορίες να ρθει δελεαρ να τον γνωρίσουμε?:rolleyes: :blush: :wave2:
Μαλακα ψυχρος εκτελεστης ο Λαμπρος...:rotflmao:
-ΩΧΧΧΧΧ ΠΟΝΑΩ!
-Καλα σκασε και ελα στο μοτο.γρ οταν σταματησεις να πονας..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξερω πως ειναι περιττο να σου πω μπραβο που σταματησες αλλα δεν πειραζει 8α στο πω!
Μπραβο σου...και σε σενα και σε ολους που σταματανε....
Ειναι χαλια οταν εισαι σοκαρισμενος ξαπλωμενος πανω στη ασφαλτο ... παντελως μονος κι ας μην εχεις χτυπησει πολυ ...Και μονο το ξαφνιασμα και το σοκ αρκει να σε κανει να χασεις το μπουσουλα οσο ψυχραιμος και αν εισαι...
Εμενα με προσπερναγανε τα αμαξια ... ημουν καρφωμενη κατω κι εβλεπα τα φωτα τους να μεγαλωνουν και να περνανε διπλα μου...Μονο παιδια με μηχανες σταματησαν και κατι περαστικοι...
Παλιοτερα που ειχα πεσει βλακωδως χωρις να πα8ω τιποτα απολυτως με το που σηκωσανε τη μηχανη..επειδη ημουν σε δρομο με κινηση περναει ενας ταριφας και το μονο που μου ειπε ηταν να κανω στην ακρη τη μηχανη πραγμα που ΗΔΗ ειχα κανει και πραγματικα δεν ενοχλουσε!!!
Ειναι απιστευτη η γα'ι'δουρια μερικων...
Αφου βλεπεις ΡΕ ΠΑΛΙΟ..@#$%$#@#$$$#$#%%^^%%...οτι ο αλλος εχει χτυπησει!!!η εστω εφαγε μια χυμα....Τι 8α πρεπει δηλ...να αρχισει τα κασκαντεριλικια για να μην ενοχλησει εσενα και το ΚΩΛΑΜΑΞΟ!!!!!!!!???????????????????
Σορρυ αλλα τα πηρα τωρα...
:mad: :mad: :mad: :mad:
bentouza
28/09/2007, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
-ΩΧΧΧΧΧ ΠΟΝΑΩ!
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
-ΩΧΧΧΧΧ ΠΟΝΑΩ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
...................
:a013:
περαστικα στον φιλο...:wave2:
devil's animal
29/09/2007, 00:30
ας ειναι μονο τα σιδερα "στραβωμενα"....:rolleyes:
και μονο που σε ρωταει ο αλλος (ασχετος) που σταματαει αν εισαι καλα και πως αισθανεσαι...εσυ αυτοματα νοιωθεις καλυτερα!!!
Μπραβο ρε Θωμακο!
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και μονο που σε ρωταει ο αλλος (ασχετος) που σταματαει αν εισαι καλα και πως αισθανεσαι...εσυ αυτοματα νοιωθεις καλυτερα!!!
:a013: Ένα από τα πολλά που σου δείχνουν στις πρώτες βοήθειες, είναι ότι θα πρέπει να δείξεις επαγγελματισμό, ότι ελέγχεις την κατάσταση και ξέρεις τι να κάνεις. Ο τραυματίας θέλει κάτι τέτοιο για να ανέβει ψυχολογικά, έστω και εάν έχει χτυπήσει πολύ σοβαρά. :wave2:
Περαστικά στον φίλο με το TL.:)
monarxis
30/09/2007, 19:26
...το οτι σταματησες και προσφερθηκες να βοηθησεις σε τιμα σαν ανθρωπο και επειτα σαν μοτοσ/τη!
:beer:
στον "αγνωστο" φιλο περαστικα και απο μενα...
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
Περαστικά στον φίλο με το TL.:)
Προλαβε οχι μονο να το φτιαξει αλλα και να το βελτιωσει; :eek:
ntinlanden
01/10/2007, 09:07
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ, ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ "ΤΟΥΝΕΛ" ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ-ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ- ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΕΡΑ :rolleyes: ,
ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΩΓΟΥΣ :mad: