PDA

View Full Version : Manual ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ

dramesi
29/09/2007, 11:40
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΤΟ MANUAL ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ Η SUZUKI ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ;ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ;Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ.

snatch
29/09/2007, 16:18
Φίλε θα στο στείλει ο Σφακιανάκης ταχυδρομικά στο σπίτι σου.
Κάνει περίπου 1 μήνα να έρθει(τόσο έκανε σε μένα).Αν αργήσει περισσότερο πάρε τηλ στον Σφακιανάκη να το ζητήσεις.
Ειναι το βιβλιαράκι της εγγύησης και ταυτόχρονα το αρχείο των σέρβις που κανεις.
Σε κάθε σέρβις θα το παιρνεις μαζί σου να σου το σφραγίζει το συνεργε'ιο.

dramesi
29/09/2007, 18:43
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ SNATCH.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.

geomanous
29/09/2007, 19:53
Παρε τηλεφωνο φιλε μου για καλο και για κακο...

Εγω πηγα στην αντιπροσωπια για αλλον λογο και επι τη ευκαιρια πηγα να ρωτησω γιατι αργει η εγγυηση (1,5 μηνα) και μου ειπαν οτι "δε με ειχαν καταχωρημενο" και κατα συνεπεια αν δεν πηγαινα η αν δεν επαιρνα τηλεφωνο... δε θα μου ερχοταν ποτε...

Οποτε παρε, για να εισαι μεσα.

Λεωνίδας
30/09/2007, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από snatch
Φίλε θα στο στείλει ο Σφακιανάκης ταχυδρομικά στο σπίτι σου.
Κάνει περίπου 1 μήνα να έρθει(τόσο έκανε σε μένα).Αν αργήσει περισσότερο πάρε τηλ στον Σφακιανάκη να το ζητήσεις.
Ειναι το βιβλιαράκι της εγγύησης και ταυτόχρονα το αρχείο των σέρβις που κανεις.
Σε κάθε σέρβις θα το παιρνεις μαζί σου να σου το σφραγίζει το συνεργε'ιο. και αν κάνεις το πρώτο πριν έρθει το βιβλιαράκι της εγγύησης :confused:
θα σας πω όταν πάρω ένα τηλέφωνο, λογικά θα μου πουν να περάσω να το σφραγίσω :rolleyes:

snatch
30/09/2007, 12:08
Ακριβώς ετσι Λεωνίδα.
Εγω εκανα το πρώτο σερβις στα 1000 χλμ. χωρίς να έχω πάρει το βιβλιαράκι.
Κράτησα την απόδειξη από το συνεργείο και μόλις πήρα το βιβλιαράκι , το πήγα μαζί με την απόδειξη και μου το σφραγίσανε!Ξέρουν αυτοι.Σε σχεδόν όλους το βιβλιαράκι έρχεται μετά το πρώτο σέρβις.

Λεωνίδας
30/09/2007, 12:23
άντε να τρέχω Βοτανικό τώρα :look: