View Full Version : κοστολόγιο service FZ6
MitsosNaked
29/09/2007, 12:52
Τί τιμές παίζουν στο 1ο μεγάλο service(10.000 km) στα fz6(επίσημα service πάντα)?
Εδώ Αθήνα σε επίσημο service μου είπανε 218 Ευρώ στa 10.000 χλμ.
Όταν έκανα την πρώτη αλλαγή λαδιών(3 λίτρα άν θυμάμαι YAMALUBE), πλήρωσα στην Αθήνα 55 Ευρώ.
Προχτές που έφτασα τα 5000 και ήμουν στην επαρχία, ο επίσημος αντιπρόσωπος για αλλαγή λαδιών(Πάλι ΥΑΜΑLUBE) και πλήρη έλεγχο κινητήρα, φρένων, τέντωμα λίπανση αλυσίδας, σφίξιμο μανέτας συμπλέκτη και μπροστινου με χρέωσε 50 Ευρώ για όλα.
Για να δούμε........:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Τί τιμές παίζουν στο 1ο μεγάλο service(10.000 km) στα fz6(επίσημα service πάντα)?
Όταν έκανα την πρώτη αλλαγή λαδιών(3 λίτρα άν θυμάμαι YAMALUBE), πλήρωσα στην Αθήνα 55 Ευρώ.
Προχτές που έφτασα τα 5000 και ήμουν στην επαρχία, ο επίσημος αντιπρόσωπος για αλλαγή λαδιών(Πάλι ΥΑΜΑLUBE) και πλήρη έλεγχο κινητήρα, φρένων, τέντωμα λίπανση αλυσίδας, σφίξιμο μανέτας συμπλέκτη και μπροστινου με χρέωσε 50 Ευρώ για όλα.
218 ειναι νομιζω πολλα.εγω αν θυμαμαι καλα εδωσα καμια 150αρα.
:wave2:
[B]Τί τιμές παίζουν στο 1ο μεγάλο service(10.000 km) στα fz6(επίσημα service πάντα)?
:eyepop:
Ειναι παρα πολλα......
Για δες εδω που παιζουν οι τιμες..... http://www.fazerclub.gr/forum1/viewtopic.php?t=4858
Παπάρια σέρβις θέλει στα 10.000 !!!!
Βασικά μόνο λάδια-φίλτρο χρειάζεται να αλλαχτεί...τα υπόλοιπα είναι οπτικοί έλεγχοι, σφιξιματάκια, λαδώματα και άιντε μια καυσανάλυση αν υπάρχει μηχάνημα...Τώρα αν για αυτά σου ζητάει 218 τότε ή σε κλέβει, ή σου αλλάζει αναλώσιμα που δεν χρειάζεται να αλλαχτούν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Παπάρια σέρβις θέλει στα 10.000 !!!!
Βασικά μόνο λάδια-φίλτρο χρειάζεται να αλλαχτεί...τα υπόλοιπα είναι οπτικοί έλεγχοι, σφιξιματάκια, λαδώματα και άιντε μια καυσανάλυση αν υπάρχει μηχάνημα...Τώρα αν για αυτά σου ζητάει 218 τότε ή σε κλέβει, ή σου αλλάζει αναλώσιμα που δεν χρειάζεται να αλλαχτούν...
θελει και αλλαγη μπουζι και δεν ξερουμε αν ο φιλος θελει και καμια ντιζα η τακακια.:wave2:
lampros_fazer
01/10/2007, 21:39
:uplate:
Αν είναι μόνο για τα 'προβλεπόμενα' (δλδ λάδια-φίλτρα-μπουζιά σφιξίματα κλπ) είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ η τιμή..
Εγώ στο αντίστοιχο σέρβις έδωσα 100? ('03 μοντ)..
Τακάκια (τουλάχιστον τα μπροστά) είναι λίγα τα χλμ για να έχουν τελειώσει.. πιστεύω..
Ρώτα τι εργασίες έχει σκοπό να κάνει.. :look:
mixalakis
02/10/2007, 00:11
Αν το service περιλαμβάνει μόνο αλλαγή λαδιών, φίλτρου λαδιού, ίσως και αλλαγή μπουζί, μαζί με τους ελέγχους που γίνονται στο μεγάλο service, τότε δεν πρέπει να ξεπερνά τα 150 ευρώ. Αν θέλει και φίλτρο αέρα, τακάκια κτλ αλλάζει το πράγμα ή αν θέλει αλλαγή υγρών φρένων, ψυκτικού υγρού και λαδιού στις μπουκάλες, αλλά τα τελευταία αποκλέιεται να χρειάζονται αλλαγή αν δεν έχουν περάσει 2 χρόνια.
Πάντως οι τιμές που είπες για αυτά που έκανες είναι λογικές.
H.A.Balafoutre
02/10/2007, 13:26
Εγώ σε επίσημο σέρβις των 10.000χλμ πλήρωσα 150ευρά.
άλλαξα:
- φίλτρο αέρα
- 4 μπουζί
- λάδια Yamalube
- φίλτρο λαδιού
ρύθμιση ρελαντί
έλεγχος σε βίδες, ρουλεμάν τιμονιού, ντίζα συμπλέκτη, γρασάριζμα αλυσίδας, έλεγχος στα τακάκια.