PDA

View Full Version : Πάνε χρόνια, αλλά...

DimChios
29/09/2007, 14:52
Αφορμή να θυμηθώ το παρακάτω σκηνικό, ήταν αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=47153) το thread!

Το 1986 ή '87, δεν θυμάμαι ακριβώς...
Ζουσαμε στη Χίο οικογενειακώς! Σε ενα σπίτι σχεδόν μεσα στα χωράφια! Πολυ κοντά στη πόλη αλλά με ελάχιστη κίνηση και ΕΝΑΝ δρόμο όλο κι όλο να περνάει μπροστά απο το σπίτι μας!
Γειτονιά κανονική! Από αυτές που έβλεπες παιδιά μέχρι αργά στους δρόμους της! Από αυτες που εβγαινε η μάνα στη βεράντα και μας φώναζε να μαζευτουμε!

Τότε λοιπόν, ενα φθινοπωρινό μεσημέρι, ήταν η αδερφή μου (6 ετων) έξω και έπαιζε με τα άλλα παιδιά!

Ο Α... γνωστός και "σεσημασμένος" μαλάκας κυνηγημένος από τους μπάτσους σε κάθε έξοδό του με το KX 80, έκοβε βόλτες κάνοντας τις γνωστές του μαλακίες στη γειτονιά μας αυτη τη φορά!
14 χρονών ο τύπος! Ήταν το τυπάκι που φαντάζεστε, απο αυτους που πρέπει να εφαρμόζουμε το νόμο 4000!
Μαγκιά γενικώς, σουζες και μπαντιλίκια, γκομενίτσες και καλά, τσιγάρο από τα 10 κτλ...

Τη συνέχεια μπορείτε να τη φανταστείτε ή να την πώ?

Σε κάποια φάση, κι ενώ έπρεπε να έτρεχε με 60-70 μέσα στο στενό δρομάκι, "χάνει" το μηχανάκι σε σουζα και παίρνει αμπάριζα την αδερφή μου!
Φωνες, κακό και βγαίνουμε να δουμε τι εγινε!
Μια γειτόνισσα που ηταν παρούσα, κράταγε τη μικρή που ηταν αναίσθητη και κρεμόταν στην αγκαλιά της σαν ενα τσουβάλι!
Φανταστείτε τη μανα μου μόλις ειδε το θεαμα!
Τα γνωστα μετα, νοσοκομεία, χειρουργεία, ράμματα...γάματα!
Η μικρη συνήλθε αλλά ένα σημάδι ακόμη το έχει στο προσωπο!
Ήρθε η αστυνομία, ο μικρός την ειχε κοπανήσει, εμείς είχαμε άλλα πράγματα να ασχοληθούμε...

Τις επόμενες μέρες πήγαν σπίτι του, βρήκαν τον πατέρα του, αρχισε τα δικά του οτι δήθεν πετάχτηκε το κοριτσάκι κτλ, βουλευτές, δημάρχους και το μουνί της μάνας του και ο δικός μου πατέρας δε ζήτησε τίποτα παρα μόνο να γίνει το παιδί του καλά! :rolleyes: (εδώ βάζω emoticon) :mad: (one more)

ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ, ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΣΕ ΨΑΞΩ!

ΦΡΟΝΤΙΣΕ, ΑΝ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΒΡΩ!

ΑΪ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!

TROOPER
29/09/2007, 14:55
συγγνωμη μητσο...να σου πω...εχεις προβλημα να μοιραστουμε τη καμπινα του πλοιου???

:smokin:

AFTER
29/09/2007, 15:01
Aν πας και εχει παραμεινει ο ιδιος, τοτε παρε τηλεφωνο και εμενα

HateNord
29/09/2007, 15:04
...να έρθω για βοήθεια ρε Δημήτρη...μήπως δεν τον αναγνωρίσεις ??? Λέω να ναυλώσουμε ένα πλοίο γιατί θα τιγκάρει το thread από συμμετοχές...Ελπίζω να έχει προλάβει και έχει πεθάνει ο γαμιόλης...:beer: :beer:

sotpag
29/09/2007, 15:08
τι να σου πω ρε Δημ

πριν απο ολα να δουμε τι εχουμε κανει εμεις

και που πολλες φορες δεν το εχουμε καταλαβει

απο εκει και περα ηταν ενας μλκς

αλλα δεν ειναι ο μονος και δεν θα ειναι ποτε

gcrook
29/09/2007, 15:10
Να ρωτησω και γω κατι βρε κοριτσια γιατι ψηνομαι να ερθω...
Ηταν καθολου νοστιμουλης; :blush: x ∞

costas_k
29/09/2007, 15:52
και τι θα πας να του πεις ρε δημητρη?"θυμασαι πριν 20 χρονια που ετσι κ ετσι?"σημασια εχει που αποφευχθηκαν τα χειροτερα τοτε.ολα τα αλλα λιγη σημασια εχουν κατα τη γνωμη μου

ps.βεβαια αν εχει παραμεινει ο ιδιος μαλακ@ς σαν τοτε....να ξερειςτριτη θεση ταξιδευω παντα

Defiant
29/09/2007, 15:56
Oh please god help me

DimChios
29/09/2007, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Oh please god help me

Μπορεις να μη μιλας με γριφους τουλαχιστον στα δικα μου θρεντ?

Για κανε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ explain γιατι δεν καταλαβαινω!

DimChios
29/09/2007, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
...να έρθω για βοήθεια ρε Δημήτρη...μήπως δεν τον αναγνωρίσεις ??? Λέω να ναυλώσουμε ένα πλοίο γιατί θα τιγκάρει το thread από συμμετοχές...Ελπίζω να έχει προλάβει και έχει πεθάνει ο γαμιόλης...:beer: :beer:

Εγω δεν ευχομαι να εχει πεθανει!

Να ζει και αν εχει παιδια να μη τα κανει μαλακιστηρια οπως εκανε ο πατερας του αυτον ευχομαι!

Τα υπόλοιπα... η εκδικηση που λένε...

DimChios
29/09/2007, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
τι να σου πω ρε Δημ

πριν απο ολα να δουμε τι εχουμε κανει εμεις

και που πολλες φορες δεν το εχουμε καταλαβει

απο εκει και περα ηταν ενας μλκς

αλλα δεν ειναι ο μονος και δεν θα ειναι ποτε

Ξερω τι λες Σωτο και το εχω μελετησει!

Απο εκει και υστερα, για μενα αν εχει αλλαξει ή οχι δεν μετραει και πολυ!

Ξερω, δεν ειμαι αντικειμενικος, αλλα...

Πολλές φορες συγχωρω και ποσο μαλλον μαλακιες της εφηβίας, όμως εδω ειναι προσωπικό το ζητημα κι ας φερομαι ανωριμα εγω!

DimChios
29/09/2007, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
και τι θα πας να του πεις ρε δημητρη?"θυμασαι πριν 20 χρονια που ετσι κ ετσι?"σημασια εχει που αποφευχθηκαν τα χειροτερα τοτε.ολα τα αλλα λιγη σημασια εχουν κατα τη γνωμη μου

ps.βεβαια αν εχει παραμεινει ο ιδιος μαλακ@ς σαν τοτε....να ξερειςτριτη θεση ταξιδευω παντα

Αν τον συναντησω και με δει, δε θα χρειαστει να του πω τίποτα!
Θα το καταλαβει πρίν ακομα το νιωσει!

hercul
29/09/2007, 16:54
Μπορεί μερικοί να το θεωρούν ανωριμότητα αλλά εγώ DimChios σε καταλαβαίνω απόλυτα!!
Μπορεί να είναι αδυναμία να επιζητάς εκδίκηση αλλά μερικές φορές είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να βρεις την ηρεμία σου!! Ιδίως όταν βλέπεις ότι σε απασχολεί ακόμα και μετά από τόσα χρόνια!!

ΥΓ. Θα με πάρετε και μένα μαζί σας στο καράβι??:smokin:

devil's animal
29/09/2007, 17:47
Δημητρη οτι και να λες ΔΕΝ φταει ο πιτσιρικας.

μπορει να ειναι κωλ0παιδο, αλητακι κ.α. αλλα οι γονεις κρατανε τα παιδια και την ισορροπια.

και εφ'οσον αυτος ειχε γονεις..εκει επρεπε να γινει η δουλεια:a021: :a021:

για μενα ο πατερας του επρεπε ακομα να τον βαραει...

αλλα οταν πας σπιτι του και οσυ λεει εφταιγε το παιδι σου κ.τ.λ. ειναι για :a015: :a015: :a015:

η καλυτερη βεβαια τιμωρια δεν ερχεται απο εμας αλλα απο την μοιρα.

ας ειναι τα παιδια του παντα ασφαλη...:winka:

τα σιχαινομαι κατι τετοια αλλα ξερω ακριβως πως ειναι κατι τετοια τυπακια..και οι πατεραδες τους.Ειχαμε και εχουμε αρκετους απο δαυτους εδω στο Περιστερι.

:yuck:

HateNord
29/09/2007, 17:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εγω δεν ευχομαι να εχει πεθανει!

Να ζει και αν εχει παιδια να μη τα κανει μαλακιστηρια οπως εκανε ο πατερας του αυτον ευχομαι!

Τα υπόλοιπα... η εκδικηση που λένε...

Εσύ τι πιστευεις οτι τα παιδιά του θα είναι αγγελοι και τα καλύτερα παιδιά του κόσμου δεν νομίζω :nono: ...Το παιδί εκεί που μεγαλώνει διαμορφώνει και το χαρακτήρα του ότι ερεθίσματα του δώσεις αυτόν το χαρακτήρα θα αναπτύξει.Λογικά αυτό το απολειφάδι ή θα έχει ψοφήσει πουθενά ή θα έχει καταλήξει να μπαινοβγαίνει σε τίποτα ευαγή ιδρύματα όπως ο Κορυδαλλός σιγά μην έχει κάνει οικογένεια.:mad: :mad:

DimChios
29/09/2007, 17:56
Πάντως, αν και ευχαριστώ για τις "ευγενείς προσφορές" σας, αυτο το θρεντ ειναι ενα ξεσπασμα και σαφως εχει να κανει μονο με μενα το τί θα γινει αν γινει!

Γενικως το ποιος φταιει ειναι μπερδεμενη αν και ουσιαστικά ξεκάθαρη (κι ομως γινεται) ιστορία!

Όλοι καταλαβαίνουμε (καλά, δε παίρνω και ορκο για το "όλοι") ποιος φταίει όμως πλέον που ειναι σε μια ηλικία που μπορεί να καταλάβει το μαλακισμένο, σε αυτον πρέπει να απευθυνθω και οχι στη θεία του τη χορεύτρια!

:wave2:

Defiant
29/09/2007, 19:31
Μπορεις να μη μιλας με γριφους τουλαχιστον στα δικα μου θρεντ?

Για κανε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ explain γιατι δεν καταλαβαινω!

Οχι

Ω θεε μου βοηθησε με

Αν οντως θες να το κανεις καντο αλλα γιατι μας το λες?

TROOPER
29/09/2007, 20:51
Οχι

Ω θεε μου βοηθησε με

Αν οντως θες να το κανεις καντο αλλα γιατι μας το λες?

το ετσι ειναι μια αρκουντως καλη απαντηση στην ερωτηση σου.

η οικογενεια καλα??? παντα καλα!!!!

stefanos
29/09/2007, 20:59
Η εκδίκηση έρχεται απο την ίδια την ζωή σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι σίγουρος.
Το παρατημένο παιδί απο τους γονείς του.
Εγκλημα.
Μερικοί χρειάζονται ευνουχισμό.

orizontas
29/09/2007, 21:14
ντιμ θα το πω και ας μην με συμαπθας :beer:

πιστευω οπως ολοι μας οι περισοτεροι μαλλον εχουμε κανει μαλακιες

και την σκαπουλααμε ιτε ετσι τειτε αλλιως ....

τωρα σκεπτωμενος τις μαλακιες μου λεγο στον εαυτο μου

ρε γαμοτο ...

που νε ειναι αυτο το ατομο

που πειραζα μικρος επειδη ηταν ετσι η αλλιως να παμε για μπυρα .....

ποπο να εβλεπα το μητσο το θαναση τον dim ...

να του πω ποσο μαλακας ηταν ο πατερας μου

να ζητησω συγνωμη

να δει οτι επειδη ημουν χαζος τοτε τα παιδια μου δεν θα κανουν τα ιδια ...

.....

ετσι λεω εγω .... ποτε δεν ξερεις ...

φιλικα ετσι??

:beer:

δικη σου υποθεση βεβαια και δεν ξερις πως θα σου βγει ....

να εισαι καλα ...

Ταξιδευτής
30/09/2007, 00:14
Αδερφε Δημητρη μαζι μου 1000%.... :mad: Ξερω καλα απο "φαντασματα" του παρελθοντως...... :sad:

Defiant
30/09/2007, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το ετσι ειναι μια αρκουντως καλη απαντηση στην ερωτηση σου.

η οικογενεια καλα??? παντα καλα!!!!

Λες ε?

εχεις χαιρετισματα :wave2:

Tropeas
30/09/2007, 10:05
Αφορμή να θυμηθώ το παρακάτω σκηνικό, ήταν αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=47153) το thread!

...

ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ, ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΣΕ ΨΑΞΩ!
ΦΡΟΝΤΙΣΕ, ΑΝ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΒΡΩ!
ΑΪ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!

συγγνωμη μητσο...να σου πω...εχεις προβλημα να μοιραστουμε τη καμπινα του πλοιου???

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Aν πας και εχει παραμεινει ο ιδιος, τοτε παρε τηλεφωνο και εμενα

Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Μπορεί μερικοί να το θεωρούν ανωριμότητα αλλά εγώ DimChios σε καταλαβαίνω απόλυτα!!
Μπορεί να είναι αδυναμία να επιζητάς εκδίκηση αλλά μερικές φορές είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να βρεις την ηρεμία σου!! Ιδίως όταν βλέπεις ότι σε απασχολεί ακόμα και μετά από τόσα χρόνια!!
ΥΓ. Θα με πάρετε και μένα μαζί σας στο καράβι??:smokin:

Παιδιά δεν μου αρέσει καθόλου ούτε το νόημα του ποστ,
ούτε η δημοσίευσή ,
ούτε η "ανταπόκριση" απο τον κόσμο...
και για να εξηγηθώ και να τα "χώσω" όπως θα πουν μερικοί...

οποιαδήποτε προσωπική ενέργεια θεωρείται το λιγοτερο εξευτελιστική και ανήθικη για το ίδιο άτομο που θα την διαπράξει εναντίον του καραγκιόζη που περιέγραψε παραπάνω...
σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μας φταίει το παιδί και ούτε θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την προσωπική μας εκτόνωση!
αν θέλουμε να εκτονωθούμε όμορφα και παραγωγικά,
το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να χτυπήσουμε το "πρόβλημα" στην ρίζα...
τι εννοω?
να πάμε ποιο πέρα απο τον πατέρα του?
ποιος τον στήριξε επίσης ? οι τοπικές αρχές που φαντάζομαι στο πλαίσιο της γνωριμίας αδυνατούν και είναι πρόθυμοι να μην εφαρμόσουν το γράμμα του νόμου σαν και εσάς ...
οπότε?
αν κάνουμε κάτι με το παιδί ή και τον πατέρα θα γλυτώσουμε μελλοντικές τέτοιες καταστάσεις?
ΟΧΙ
αν όμως αρχίσουμε , ενημερώσουμε όλοι την κοινότητα , ΟΛΟ το νησί για το συμβάν και κινηθούμε απαξιωτικά με όμορφους τρόπους και με νόμιμες διαδικασίες απέναντι στους όποιους υποστηρικτές σε κάθε περίπτωση...τι?
ναι το ξέρω πάντα θα υπάρχουν λαμόγια, που όμως η προηγούμενη φράση τους αφήνει και υφίσταντε και συνεχίζουν να υφιστανται διότι απο ότι φαίνεται για αυτούς δεν το ψάχνει ΠΟΤΕ κανείς το θέμα...
για να ξεκινάμε λοιπόν να σκεφτόμαστε πιο ορθά , πιο παρα πέρα, πιο "μη υδροκέφαλα" , με θυμό μόνο!

Πάντα φιλικά,
αλλά
ΤΩΡΑ λέγατε ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

:beer: :wave2:

ΥΓ. ααα και Defiant καλή και οι "μαιευτική" προς την προσωπική αναζήτηση του νοήματος,
και μαζί σου ότι είναι πιο κατανοητό για όποιους την καταλάβουν...
αλλά μάλλονθέλουν και λίγο παραπάνω βοήθεια...

Defiant
30/09/2007, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Παιδιά δεν μου αρέσει καθόλου ούτε το νόημα του ποστ,
ούτε η δημοσίευσή ,
ούτε η "ανταπόκριση" απο τον κόσμο...
και για να εξηγηθώ και να τα "χώσω" όπως θα πουν μερικοί...

οποιαδήποτε προσωπική ενέργεια θεωρείται το λιγοτερο εξευτελιστική και ανήθικη για το ίδιο άτομο που θα την διαπράξει εναντίον του καραγκιόζη που περιέγραψε παραπάνω...
σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μας φταίει το παιδί και ούτε θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την προσωπική μας εκτόνωση!
αν θέλουμε να εκτονωθούμε όμορφα και παραγωγικά,
το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να χτυπήσουμε το "πρόβλημα" στην ρίζα...
τι εννοω?
να πάμε ποιο πέρα απο τον πατέρα του?
ποιος τον στήριξε επίσης ? οι τοπικές αρχές που φαντάζομαι στο πλαίσιο της γνωριμίας αδυνατούν και είναι πρόθυμοι να μην εφαρμόσουν το γράμμα του νόμου σαν και εσάς ...
οπότε?
αν κάνουμε κάτι με το παιδί ή και τον πατέρα θα γλυτώσουμε μελλοντικές τέτοιες καταστάσεις?
ΟΧΙ
αν όμως αρχίσουμε , ενημερώσουμε όλοι την κοινότητα , ΟΛΟ το νησί για το συμβάν και κινηθούμε απαξιωτικά με όμορφους τρόπους και με νόμιμες διαδικασίες απέναντι στους όποιους υποστηρικτές σε κάθε περίπτωση...τι?
ναι το ξέρω πάντα θα υπάρχουν λαμόγια, που όμως η προηγούμενη φράση τους αφήνει και υφίσταντε και συνεχίζουν να υφιστανται διότι απο ότι φαίνεται για αυτούς δεν το ψάχνει ΠΟΤΕ κανείς το θέμα...
για να ξεκινάμε λοιπόν να σκεφτόμαστε πιο ορθά , πιο παρα πέρα, πιο "μη υδροκέφαλα" , με θυμό μόνο!

Πάντα φιλικά,
αλλά
ΤΩΡΑ λέγατε ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

ΥΓ. ααα και Defiant καλή και οι "μαιευτική" προς την προσωπική αναζήτηση του νοήματος,
και μαζί σου ότι είναι πιο κατανοητό για όποιους την καταλάβουν...
αλλά μάλλονθέλουν και λίγο παραπάνω βοήθεια...

Ρε φιλε ειλικρινα δεν το κανω επιτηδες ετσι μου βγαινει

ασε που ειμαι συνεχεια μονος vs ολων

Υγ σιγουρα δεν εχεις VFR? :lol: :lol: :lol: :wave2:

Tropeas
30/09/2007, 10:32
Ρε φιλε ειλικρινα δεν το κανω επιτηδες ετσι μου βγαινει

ασε που ειμαι συνεχεια μονος vs ολων

Υγ σιγουρα δεν εχεις VFR? :lol: :lol: :lol: :wave2:
θα ήθελα όμως....
τα 13000 μου λείπουν ,
που θεωρώ ότι προς το παρόν τα έχω αφιερώσει καλύτερα,
να κηνυγάω το δίκιο μου όποτε είμαι πεπεισμένος για αυτό!:rolleyes: :beer:

Λεωνίδας
30/09/2007, 11:33
θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Tropea :wave2:

Defiant
30/09/2007, 12:44
θα ήθελα όμως....
τα 13000 μου λείπουν ,
που θεωρώ ότι προς το παρόν τα έχω αφιερώσει καλύτερα,
να κηνυγάω το δίκιο μου όποτε είμαι πεπεισμένος για αυτό!:rolleyes: :beer:

Ηταν αστειο

Sorry αλλα ειμαι απο τους πολυ λιγους που λενε τα πραγματα με το ονομα τους και πληρωνω το τιμημα κανονικοτατα:beer: :wave2:

TROOPER
30/09/2007, 12:49
@Tropeas : και τελος να πλακωσουμε το θεο που εφτιαξε ελατωματικα μοντελα... :cry:

τι λες μωρε???

ξερεις αν, πως και ποσο δραστηριοποιουμε στη βελτιωση της οδικης παιδειας και της κυκλοφοριακης αγωγης αλλα οταν βλεπεις την αδερφη σου, μανα σου, γιαγια σου, κοπελα σου μεσα στα αιματα δε νομιζω οτι θα θες κατι περισσοτερο απο το να σπασεις τα μουτρα του υπαιατιου.και οταν το ξαναφερεις στη μνημη σου μετα απο χρονια παλι τον ιδιο θες να βρεις μπροστα σου.ουτε τους γονεις του, ουτε τους αρμοδιους φορεις ουτε τη κενωνια που αλλους τους κατεβαζει και αλλους τους ανεβαζει στα ταρταρα:lol:

TROOPER
30/09/2007, 12:50
Λες ε?

εχεις χαιρετισματα :wave2:

εμ λεω...:cool:

να διαβιβασεις και τα δικα μου...:wave2:

Lupo
30/09/2007, 12:53
Ηταν αστειο

Sorry αλλα ειμαι απο τους πολυ λιγους που λενε τα πραγματα με το ονομα τους και πληρωνω το τιμημα κανονικοτατα:beer: :wave2:
Μην το βλέπεις έτσι.
Δεν είσαι από τους λίγους που λένε τα πράγματα με τ'όνομα τους.
Και τα υπόλοιπα παιδιά, τα πράγματα με τ'όνομα τους είπανε.
Απλά τα "πράγματα" έχουν την τάση να αλλάζουν όνομα, αναλόγως της οπτικής γωνίας που τα βλέπουμε, των εμπειριών μας, και της ψυχολογικής μας διάθεσης.

:beer: :beer: :beer:

Defiant
30/09/2007, 12:58
@ Tropeas τι λεγαμε? :lol: :lol: :lol: :wave2:

@Lupo Η αληθεια ειναι παντα απλη και παντα μπροστα στα ματια μας απλα ο καθενας την αντιλαμβανεται διαφορετικα αναλογως με το τι "κουβαλαει"

Tropeas
30/09/2007, 13:25
Ηταν αστειο

και γω σαν αστείο το εξέλαβα... μεταξύ σοβαρού... :winka:

@Tropeas : και τελος να πλακωσουμε το θεο που εφτιαξε ελατωματικα μοντελα... :cry:

τι λες μωρε???

ξερεις αν, πως και ποσο δραστηριοποιουμε στη βελτιωση της οδικης παιδειας και της κυκλοφοριακης αγωγης αλλα οταν βλεπεις την αδερφη σου, μανα σου, γιαγια σου, κοπελα σου μεσα στα αιματα δε νομιζω οτι θα θες κατι περισσοτερο απο το να σπασεις τα μουτρα του υπαιατιου.και οταν το ξαναφερεις στη μνημη σου μετα απο χρονια παλι τον ιδιο θες να βρεις μπροστα σου.ουτε τους γονεις του, ουτε τους αρμοδιους φορεις ουτε τη κενωνια που αλλους τους κατεβαζει και αλλους τους ανεβαζει στα ταρταρα:lol:

ακόμα και τα ελλατωματικά μοντέλα δεν τα φτιαξε ο θεός...ή δεν τα φερε η γκαντεμιά μπροστά μας...
απλά για κάποιο λόγο και ανευθυνότητα κάποιου ή πλημμελή έλεγχο ήρθαν στα χέρια μας ενω δεν θα πρεπε...
στο bold τώρα,
ΟΧΙ
εχω μάθει και να διαχειρίζομαι τον θυμό μου αλλά και να τον διοχετεύω παραγωγικά με τέτοιον τρόπο που η ικανοποίηση που σου δίνει μετά είναι πολλαπλάσια απο την συμβατική τραμπουκική κατάληξη...
εφόσον φυσικά και πρωτίστος καταλαβαίνω το νόημα της ενδεχόμενης πράξης μου και την βελτίωση ή μη που θα επιφέρει αυτή, "εν βρασμώ ψυχής"...

TROOPER
30/09/2007, 13:33
ακόμα και τα ελλατωματικά μοντέλα δεν τα φτιαξε ο θεός...ή δεν τα φερε η γκαντεμιά μπροστά μας...
απλά για κάποιο λόγο και ανευθυνότητα κάποιου ή πλημμελή έλεγχο ήρθαν στα χέρια μας ενω δεν θα πρεπε...δε με επιασες....δε μιλουσα για μηχανακια... :sick:
στο bold τώρα,
ΟΧΙ
εχω μάθει και να διαχειρίζομαι τον θυμό μου αλλά και να τον διοχετεύω παραγωγικά με τέτοιον τρόπο που η ικανοποίηση που σου δίνει μετά είναι πολλαπλάσια απο την συμβατική τραμπουκική κατάληξη...
εφόσον φυσικά και πρωτίστος καταλαβαίνω το νόημα της ενδεχόμενης πράξης μου και την βελτίωση ή μη που θα επιφέρει αυτή, "εν βρασμώ ψυχής"... καποτε ημουνα και εγω καλος...οταν ειδα τα αποτελεσματα αλλαξα τροπαρι.αυτο που χαρακτηριζεις σαν τραμπουκισμο ειναι μια πραξη που φερνει αποτελεσματα και αυτο δηλωνει η μεχρι στιγμης εμπειρια μου.ξερεις τον καλοσυνατο τον καβαλανε εννιοτε και αυτο δεν αλλαζει.(τουλαχιστον οχι οταν αναφερομαστε στα ελλατωματικα μοντελα... :sick:

DimChios
30/09/2007, 19:11
@Τροπέα, "πιάνω" ασφαλώς το σκεπτικό σου και ξέρεις πως υπολογίζω και εκτιμώ τις απόψεις σου!
ΟΜΩΣ, Ασφαλώς και δεν εβαλά ενα θρέντ (αυτο ειναι απάντηση και για αλλους) στο οποίο λέω οτι θα ψάξω να βρώ κάποιον να τον σκοτώσω! Αν είναι δυνατόν! Δε θα το έγραφα! :p Χωρίς πλάκα, εννοείται πως δεν εχω σκοπό μου κάτι τετοιο αλλά Δε λέω περισσότερα πάνω σε αυτό!
Κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά σε τέτοια πράγματα! Πολλές φορες μπορω να πω οτι ισως και να ζηλεύω τον τρόπο σου! Εγω δεν μπορω ομως ετσι! Είναι άλλος ο χαρακτήρας και η αντιληψη μου!
Είναι φορες που εχω δωσει τόπο στην οργη και μερικές απο αυτες το εχω μετανιώσει! Σε άλλες πάλι ειμαι stand by!

Πάμε παρακάτω...

Ντεφιαντ, ο τρόπος που αντιμετωπίζεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και τις καταστάσεις, καθως επίσης και ο τρόπος που απαντάς, δε μου κάνει! Δεν τον "πιάνω"! Και γνωρίζω Αγγλικά! Μη μου ξανακάνεις απλή μετάφραση των λέξεων! Δε μπορούμε να κολάμε όλοι με όλους αλλά θα σε παρακαλέσω, όπως εγω δεν ανακατεύομαι στα δικά σου χωράφια, έτσι να πάψεις κι εσυ αν σκοπεύεις να ακολουθείς αυτή τη "γραμμή"!
Σου απάντησε και ο Lupo παραπάνω!
Την ταση και συμπεριφορα σαν τη δική σου και γενικότερα την αντίδραση που βγάζεις στο κάθετί που γράφεις, την εχουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ και ΤΥΧΑΙΑ :rolleyes: άτομα που δεν εχουμε δεί ποτέ μας! Το πιασες το υπονοούμενο μεγάλε ετσι?

Τρούπερ, δεν εχω να σου πω κατι, ξερεις, παντως όπως είπα και παραπανω, δε θελω απο κανενα κατι!

Defiant
30/09/2007, 19:31
Κοιτα Dim οι ψευτομαγκιτσες και απειλες σου αλλου

και που σαι αν χρειαστει μπορω να λυσω και ετσι τις διαφορες μου

DimChios
30/09/2007, 19:38
Κοιτα Dim οι ψευτομαγκιτσες και απειλες σου αλλου

και που σαι αν χρειαστει μπορω να λυσω και ετσι τις διαφορες μου

1ον, δε πουλάω "ψευτομαγκίτσες"! Αν πουλήσω μαγκια, τότε ειναι ΜΑΓΚΙΑ!
2ον, ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???

Στο "θα σε παρακαλέσω"?

Δεν πας καλά και μη μου το γυρνάς εσύ σε ψευτομαγκιά με την ασφάλεια που σου παρέχει η απόσταση! Αϊντε γιατί πολλοί έχετε βολεύτει με αυτό!

ΞΕΚΟΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!

Εχει όλο το φόρουμ πρόβλημα με 2-3 ατομα τα οποία με τη σειρά τους νομίζουν ότι εκείνοι είναι οι σωστοί και όλοι οι άλλοι μαλακες!

Defiant
30/09/2007, 19:46
Την ταση και συμπεριφορα σαν τη δική σου και γενικότερα την αντίδραση που βγάζεις στο κάθετί που γράφεις, την εχουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ και ΤΥΧΑΙΑ άτομα που δεν εχουμε δεί ποτέ μας! Το πιασες το υπονοούμενο μεγάλε ετσι?

και αυτο

Δεν πας καλά και μη μου το γυρνάς εσύ σε ψευτομαγκιά με την ασφάλεια που σου παρέχει η απόσταση! Αϊντε γιατί πολλοί έχετε βολεύτει με αυτό!

δλδ τι ειναι ανταλαγη αποψεων?

Θα γραφω οπως γουσταρω και οπου γουσταρω και εδω μεσα δεν ειναι μαγαζι σου

τελος οσον αφορα το Θρεντ ναι οντως δεν τα εγραψες γιατι ηθελες κατι παρα μονο για να μας πληροφορησεις οτι δερνεις

Ισα ρε

project.breeze
30/09/2007, 19:49
Δημήτρη ο τύπος αυτός είμαι σίγουρος πως το μετάνιωσε την αμέσως επόμενη στιγμή.Καλό θα ήταν να μην ανοίξεις βεντέτα,δεν θα ωφελήσει πουθενά.Επίσης μην ξεχνάς πως ήταν ένα παιδάκι 14 χρονών,δεν είχε συναίσθηση του τι έκανε,αν κάποιος φταίει αυτοί είναι οι γονείς τουΑν νιώθεις την ανάγκη πήγαινε βρες τον και μίλησε του ήρεμα,αν δεις πως εξακολουθεί να είναι κωλόπαιδο τότε σάπισε τον τον μ@λ@κα.Τέτοια άτομα η κοινωνία μας δεν τα χρειάζεται...

DimChios
30/09/2007, 19:56
Την ταση και συμπεριφορα σαν τη δική σου και γενικότερα την αντίδραση που βγάζεις στο κάθετί που γράφεις, την εχουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ και ΤΥΧΑΙΑ άτομα που δεν εχουμε δεί ποτέ μας! Το πιασες το υπονοούμενο μεγάλε ετσι?

και αυτο

δλδ τι ειναι ανταλαγη αποψεων?

Θα γραφω οπως γουσταρω και οπου γουσταρω και εδω μεσα δεν ειναι μαγαζι σου

τελος οσον αφορα το Θρεντ ναι οντως δεν τα εγραψες γιατι ηθελες κατι παρα μονο για να μας πληροφορησεις οτι δερνεις

Ισα ρε

Το πρώτο ειναι συμπέρασμα και οχι ψευτομαγκια!
Το δευτερο το εγραψα ΑΦΟΤΟΥ μου απάντησες περι ψευτομαγκιας! Ημαρτον, μαθε να διαβαζεις οτι γραφω και οχι οτι θες!
Εγω μιλησα πολυ χαλαρα στο πρωτο ποστακι της ηλίθιας διαμάχης σου!
Αν θα βρισκόμασταν ποτε σε κανενα καφε δε θα μιλαγες "οπως γουσταρεις" και ας μην ήταν μαγαζί μου!
Γιατι το κανεις εδω?

Το να πληροφορίσω ΕΣΕΝΑ για το τι κανω και τι οχι, ειναι κατι που πραγματικα με αφηνει αφιάφορο!
Το ποιος ειμαι και το τι κανω το ξερουν οσοι χρειαζεται και το μαθαίνουν όσοι πρεπει! Επίσης όσοι το αξιζουν με όποια ερμηνεια κι αν αυτο εχει!

Τελος, δεν κρυβομαι απο κανενα και είναι γνωστο το ατομο μου στους περισσότερους ενεργους εδω μεσα!
Ξερουν την οικογενειακή μου κατασταση, που δουλεύω, το χαρακτηρα μου!

Μη μου λες λοιπον παπαριες!

Μαλακάκο! Γιατι και σε αυτο :a31: υποκοριστικό σου ταιριάζει!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΣ!

ΨΑΞΕ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ... ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

DimChios
30/09/2007, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Δημήτρη ο τύπος αυτός είμαι σίγουρος πως το μετάνιωσε την αμέσως επόμενη στιγμή.Καλό θα ήταν να μην ανοίξεις βεντέτα,δεν θα ωφελήσει πουθενά.Επίσης μην ξεχνάς πως ήταν ένα παιδάκι 14 χρονών,δεν είχε συναίσθηση του τι έκανε,αν κάποιος φταίει αυτοί είναι οι γονείς τουΑν νιώθεις την ανάγκη πήγαινε βρες τον και μίλησε του ήρεμα,αν δεις πως εξακολουθεί να είναι κωλόπαιδο τότε σάπισε τον τον μ@λ@κα.Τέτοια άτομα η κοινωνία μας δεν τα χρειάζεται...

Σαν απαντηση θα σου δωσω την εξης...

:)

Σε πολυ χοντρή φαση, οταν τα πραγματα πηγαιναν βουρ για το.... όποιο κακό, μου ζητησαν "συγνωμη"!
Ειδα οτι την εννοουσαν!
Το ζητημα εληξε εκει!

:winka:

Γι αυτο λεω, το τί θα κανω, αν θα το κανω και με ποιό τρόπο θα το κανω...παίζεται!

devil's animal
30/09/2007, 19:59
:a15: :a15: :a15: :a15: :a15: :a15: :a15:

makis206
30/09/2007, 20:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:a15: :a15: :a15: :a15: :a15: :a15: :a15:

Άλλες τόσες ταμπέλες κι από μένα !

Ρε διάολε πάμε Σύνταγμα για πορεία διαμαρτυρίας ;

:lol: :rotflmao: :a10: :rotflmao: :lol:

Defiant
30/09/2007, 20:06
Το πρώτο ειναι συμπέρασμα και οχι ψευτομαγκια!
Το δευτερο το εγραψα ΑΦΟΤΟΥ μου απάντησες περι ψευτομαγκιας! Ημαρτον, μαθε να διαβαζεις οτι γραφω και οχι οτι θες!
Εγω μιλησα πολυ χαλαρα στο πρωτο ποστακι της ηλίθιας διαμάχης σου!
Αν θα βρισκόμασταν ποτε σε κανενα καφε δε θα μιλαγες "οπως γουσταρεις" και ας μην ήταν μαγαζί μου!
Γιατι το κανεις εδω?

Το να πληροφορίσω ΕΣΕΝΑ για το τι κανω και τι οχι, ειναι κατι που πραγματικα με αφηνει αφιάφορο!
Το ποιος ειμαι και το τι κανω το ξερουν οσοι χρειαζεται και το μαθαίνουν όσοι πρεπει! Επίσης όσοι το αξιζουν με όποια ερμηνεια κι αν αυτο εχει!

Τελος, δεν κρυβομαι απο κανενα και είναι γνωστο το ατομο μου στους περισσότερους ενεργους εδω μεσα!
Ξερουν την οικογενειακή μου κατασταση, που δουλεύω, το χαρακτηρα μου!

Μη μου λες λοιπον παπαριες!

Μαλακάκο! Γιατι και σε αυτο :a31: υποκοριστικό σου ταιριάζει!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΣ!

ΨΑΞΕ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ... ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

Λοιπον Dim δεν το συνεχιζω

τα λοιπα (αν υπαρξουν) με pm

DimChios
30/09/2007, 20:12
Λοιπον Dim δεν το συνεχιζω

τα λοιπα (αν υπαρξουν) με pm

Α γεια σου!

Απο μενα π.μ δε θα λαβεις παντως!

Δεν το εχω αλλωστε!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
30/09/2007, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άλλες τόσες ταμπέλες κι από μένα !

Ρε διάολε πάμε Σύνταγμα για πορεία διαμαρτυρίας ;

:lol: :rotflmao: :a10: :rotflmao: :lol:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

και καλα ρε μ@λακα εγω πες οτι σε ενα τεταρτο ειμαι εκει...

εσυ ποτε θα ερθεις???

σε 2 μερες??

θα'χει τελειωσει και η διαμαρτυρια, οχι τιποτα αλλο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Defiant
30/09/2007, 20:14
Α γεια σου!

Απο μενα π.μ δε θα λαβεις παντως!

Δεν το εχω αλλωστε!

Ουτε εγω σκοπευω να ασχοληθω αλλο με μαλακιες

makis206
30/09/2007, 20:16
και καλα ρε μ@λακα εγω πες οτι σε ενα τεταρτο ειμαι εκει...
εσυ ποτε θα ερθεις???
σε 2 μερες??
θα'χει τελειωσει και η διαμαρτυρια, οχι τιποτα αλλο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ευτυχώς δεν χρειάζεται να πάμε, τα βρήκανε !

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

marulis
30/09/2007, 20:16
Ρε Defiant γιατί το κάνεις αυτό , ξανά διάβασε τα ποστ . προσπάθησε να αλλάξεις ρόλους με τoν DimChios, θα δεις πως έχεις άδικο.
Δεν ξέρω κανέναν όμως από τα γραφόμενα σας , σας έχω συμπαθήσει και τους δυο , είναι κρίμα αυτό που γίνετε σε αυτό το θρεντ .
Αν κάποιος χτύπαγε ένα άγνωστο κοριτσάκι 6 ετών και η αντίδραση του ήταν να της ρίξει και το φταίξιμο δεν θα αντιδρούσα καθόλου λογικά και όσες φορές το έβλεπα στο μέλλον με άλλα πρόσωπα θα μου θύμιζε πως έπρεπε να του φάω τα συκώτια.

Τώρα αν έχει συμβεί κάτι άλλο μεταξύ σας , πάσο

:sad: :a35: :sad:

:a15: :a15:

DimChios
30/09/2007, 20:17
Ουτε εγω σκοπευω να ασχοληθω αλλο με μαλακιες

Σε αυτο σε συγχαίρω αν το κανεις!

Εγω δεν ειμαι σιγουρος αν θα τα καταφερω γμτ!
:sick:

devil's animal
30/09/2007, 20:24
Ευτυχώς δεν χρειάζεται να πάμε, τα βρήκανε !

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

ελα ρε peacemaker....

George Clooney και ετσι.....

αχαχαχαχαχα
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

Defiant
30/09/2007, 20:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Ρε Defiant γιατί το κάνεις αυτό , ξανά διάβασε τα ποστ . προσπάθησε να αλλάξεις ρόλους με τoν DimChios, θα δεις πως έχεις άδικο.
Δεν ξέρω κανέναν όμως από τα γραφόμενα σας , σας έχω συμπαθήσει και τους δυο , είναι κρίμα αυτό που γίνετε σε αυτό το θρεντ .
Αν κάποιος χτύπαγε ένα άγνωστο κοριτσάκι 6 ετών και η αντίδραση του ήταν να της ρίξει και το φταίξιμο δεν θα αντιδρούσα καθόλου λογικά και όσες φορές το έβλεπα στο μέλλον με άλλα πρόσωπα θα μου θύμιζε πως έπρεπε να του φάω τα συκώτια.

Τώρα αν έχει συμβεί κάτι άλλο μεταξύ σας , πάσο

:sad: :a35: :sad:

:a15: :a15:

Δεν ξερω τι θα εκανα, πιθανον να τον εδερνα επιτοπου

σιγουρα ομως δεν θα ανακοινωνα 20 χρονια μετα σε 1 φορουμ οτι θα τον μαμησω επειδη το ξαναθυμηθηκα

ουτε θα ενημερωνα κανεναν αν το εννοουσα

θεαθηναι μετα μαγκιας

τεσπα

trigger
30/09/2007, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Αδερφε Δημητρη μαζι μου 1000%.... :mad: Ξερω καλα απο "φαντασματα" του παρελθοντως...... :sad:

Φαντάσματα... άλλωτε σε κηνυγάνε και άλλωτε σε αφήνουν ήρεμο...

τα ξεχνάς προς το παρόν και πορεύεσαι...

ανοίγεις ένα παλιό,ξεχασμένο άλμπουμ και ξεπετιούνται από μέσα σα δαίμονες

και τότε... δε σε χωράει το σπίτι σου, δε σε χωράει η γη...

οπλίζεσαι με δύναμη αρκετή ωστέ να χαθούν τα πάντα που θυμίζουν τους υπαίτιους...

περνάει η ώρα... ο καιρός... μεγαλώνεις...

και όμως! Το ίδιο άλμπουμ... οι ίδιοι δαίμονες!

Πάντα θα έρχονται να ταράξουν την ηρεμία της ζωής σου!

Πάντα θα θολώνεις... πάντα θα σε πνίγει το δίκαιο...

Ένα δικαστήριο; Ένας πρόεδρος; Ένας θύτης; 3-4 χρόνια φυλάκισης;

Τίποτα...

Εγώ μεγάλωσα χωρίς πατέρα από τα 10 μου χρόνια...

κάποιος κοιμήθηκε στο τιμόνι ενός φορτηγού και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα...

τώρα όμως χαίρεται την οικογένειά του...

Εμείς...;

Εγώ...;

Εγώ...

Φαντάσματα του παρελθόντως...

Πάντα θα έρχονται και πάντα θα αφήνουν ένα σημάδι στην καρδιά!

Φίλε DimChios, ξέρω πως είναι...
μακάρι να μην το νοιώσει κανείς!

makis206
30/09/2007, 20:32
Γαμώ τα λαπτόπ γαμώτα !!:bigcry: :yuck:

Ολόκληρο κατεβατό για να μου κλείσει τον εξπλόρερ σ'ένα γαμήδι μιλισεκόντ πριν το στείλω !

:bigcry: :a11: :rotflmao:

Το ρεζουμέ νέτα σκέτα.. πάτε πάσο και δώστε χέρια ρε, κοντονησιώτες είστε γαμώτο σας. :sun:

Στο κατεβατό ήμουνα γλυκύτατος αλλά γαμιούνται τα Βάιο :a11: :lol:

devil's animal
30/09/2007, 20:34
Γαμώ τα λαπτόπ γαμώτα !!:bigcry: :yuck:

Ολόκληρο κατεβατό για να μου κλείσει τον εξπλόρερ σ'ένα γαμήδι μιλισεκόντ πριν το στείλω !

:bigcry: :a11: :rotflmao:

Το ρεζουμέ νέτα σκέτα.. πάτε πάσο και δώστε χέρια ρε, κοντονησιώτες είστε γαμώτο σας. :sun:

Στο κατεβατό ήμουνα γλυκύτατος αλλά γαμιούνται τα Βάιο :a11: :lol:

και τα desktop...

και τα desktop...

Defiant
30/09/2007, 20:38
Οι φιλοι μου που με ξερουν, εχουν δει οτι ειτε λεω τα πραγματα με το ονομα τους ειτε δεν μιλαω καθολου

τεσπα επειδη εχω μετανιωσει για ολο αυτο

και γιατι θα επρεπε να ειχα διαλεξει τον 2ο τροπο

τελος εδω

και συγνωμη αν τον αδικησα

makis206
30/09/2007, 20:46
και τα desktop...
και τα desktop...

Τώρα κατάλαβα τι έκανα !:a018:

Ακούμπησα τον αντίχειρα πάνω στη μλκία που έχει για ποντίκι !:a11: :a11: :a11:

:lol: :rotflmao: :lol:

Λεωνίδας
30/09/2007, 20:46
σίγουρα ήταν ο αντίχειρας :confused: :rolleyes:

makis206
30/09/2007, 20:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
σίγουρα ήταν ο αντίχειρας :confused: :rolleyes:

Δεν μπορώ να πω περισσότερα:blush:

:lol: :lol:

zephyr1
30/09/2007, 22:17
Το παρελθον υπαρχει για να δημιουργει καλυτερο μελλον.

By zephyr i hope

:a34:

marulis
30/09/2007, 22:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Το παρελθον υπαρχει για να δημιουργει καλυτερο μελλον.

By zephyr i hope

:a34: :beer: :beer: :beer:

106759

DimChios
01/10/2007, 05:23
Να, βλέπεις τι γινεται τωρα?
(Προφήτης ειμαι ο πουστης?)

Είπα παραπάνω ότι στις μαλακιες εγω δε μπορω να μην απαντησω...και τσούπ...άλλη μια εν όψη!

Δεν ξερω τι θα εκανα, πιθανον να τον εδερνα επιτοπου

Όταν εισαι 11, αυτος 14 και η αδερφη σου μεσα στα αίματα αναίσθητη σιγά μη τον δείρεις επι τόπου!

σιγουρα ομως δεν θα ανακοινωνα 20 χρονια μετα σε 1 φορουμ οτι θα τον μαμησω επειδη το ξαναθυμηθηκα
ουτε θα ενημερωνα κανεναν αν το εννοουσα

Δικαίωμά σου!
Αλλωστε ποιός εισαι εσυ που θα μου επιβάλεις-υπαγορεύσεις τί θα γράψω και τί όχι! (Εσυ το είπες και παραπάνω αλλά που... )

θεαθηναι μετα μαγκιας

Η μαλακία που με έκανε να σου απαντησω!

DimChios
01/10/2007, 05:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Φαντάσματα... άλλωτε σε κηνυγάνε και άλλωτε σε αφήνουν ήρεμο...

τα ξεχνάς προς το παρόν και πορεύεσαι...

ανοίγεις ένα παλιό,ξεχασμένο άλμπουμ και ξεπετιούνται από μέσα σα δαίμονες

και τότε... δε σε χωράει το σπίτι σου, δε σε χωράει η γη...

οπλίζεσαι με δύναμη αρκετή ωστέ να χαθούν τα πάντα που θυμίζουν τους υπαίτιους...

περνάει η ώρα... ο καιρός... μεγαλώνεις...

και όμως! Το ίδιο άλμπουμ... οι ίδιοι δαίμονες!

Πάντα θα έρχονται να ταράξουν την ηρεμία της ζωής σου!

Πάντα θα θολώνεις... πάντα θα σε πνίγει το δίκαιο...

Ένα δικαστήριο; Ένας πρόεδρος; Ένας θύτης; 3-4 χρόνια φυλάκισης;

Τίποτα...

Εγώ μεγάλωσα χωρίς πατέρα από τα 10 μου χρόνια...

κάποιος κοιμήθηκε στο τιμόνι ενός φορτηγού και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα...

τώρα όμως χαίρεται την οικογένειά του...

Εμείς...;

Εγώ...;

Εγώ...

Φαντάσματα του παρελθόντως...

Πάντα θα έρχονται και πάντα θα αφήνουν ένα σημάδι στην καρδιά!

Φίλε DimChios, ξέρω πως είναι...
μακάρι να μην το νοιώσει κανείς!

Λυπάμαι που εμαθα την ιστορία σου κατω απο αυτες τις συνθηκες!
Από την άλλη, καποιοι ισως (@@δια αλλα λεμε τωρα) καταλάβουν καποια πράγματα!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

DimChios
01/10/2007, 05:25

Δε μου λέει τίποτα αυτό αδερφέ!

Αλλωστε γιατι πρέπει όλοι να ταιριάζουμε με όλους?

Το θεμα είναι με ποιό τρόπο να εκφέρουμε τη διαφωνία μας κι αυτο ειναι εμένα το βασικό μου πρόβλημα!

DimChios
01/10/2007, 05:27
.

DimChios
01/10/2007, 05:30
Οι φιλοι μου που με ξερουν, εχουν δει οτι ειτε λεω τα πραγματα με το ονομα τους ειτε δεν μιλαω καθολου

τεσπα επειδη εχω μετανιωσει για ολο αυτο

και γιατι θα επρεπε να ειχα διαλεξει τον 2ο τροπο

τελος εδω

και συγνωμη αν τον αδικησα

Επρεπε να γραφτουν όλα τα προηγουμε να για να καταλήξεις σε αυτο που κι εσυ ο ιδιος καταλαβες οτι επρεπε να εχεις κανει απο την αρχη!

Την επομενη να το εχεις υπ όψην σου!

Defiant
01/10/2007, 07:40
Επρεπε να γραφτουν όλα τα προηγουμε να για να καταλήξεις σε αυτο που κι εσυ ο ιδιος καταλαβες οτι επρεπε να εχεις κανει απο την αρχη!

Την επομενη να το εχεις υπ όψην σου!

Ρε συ ειπα πασο, δεν ειπα εχεις δικιο

Υγ Δεν επεβαλα τπτ οποτε μην κανεις το ιδιο

να φοβασαι αυτους που τα λενε πισω απο την πλατη σου, οχι μπροστα σου

Cpt. Haddock
01/10/2007, 08:59
ωραία πράγματα....

:rolleyes: :sick:

Θα έχει ενδιαφέρον ρε Μήτσο αν αποφασίσεις μετά απο 20 χρόνια να πας στη Χίο να τον βρείς (διαφωνώ με όλο αυτή τη "βεντετίστική" λογική καθέτως/οριζοντίως/πλαγίως...) πόσοι από όσους έγραψαν οτι ειναι μαζί σου, θα έρθουν...

:rolleyes:

makis206
01/10/2007, 09:07
Εγώ πάντως για να πω την αλήθεια δεν πιστεύω να του έκανε κακό ο Δημητρός όταν θα τον συναντούσε μπροστά του, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.

Τα θυμήθηκε και ξέσπασε, αυτό πιστεύω.

Είναι μλκας σαν κι εμένα κι αυτός, τσι ψ..ής μας το χαβά έχουμε γενικότερα :lol:

:beer:

nikos force
01/10/2007, 09:35
Πρωτον να ξεκινησω λεγοντας οτι δεν κανω αντιπαραθεση και δεν στην λεω...απλα εκφραζω καποια ρητορικα ερωτηματα,τα οποια και δεν περιμενω να απαντηθουν (γιατι πολυ απλα δεν θεωρω απαντηση, τους χαρακτιρισμους που ισως να μου προσαψεις )...οπως και επισης αγνοω καταστασεις του στυλ το ‘’δικο μου’’ θρεντ και τετοια κουλα...δεν υπαρχει τιποτα δικο σου και τιποτα δικο μου σε αυτο και σε καθε αλλο φορουμ...παμε τωρα...ενω εισαι ανθρωπος που βριζεις και κατηγορεις ανθρωπους που αυτοπροβαλονται(ΙΣΩΣ με ηλιθιο τροπο) οπως ο ΟΡΕΣΤΙΣ ...κανεις ακριβως το ιδιο...αυτοπροβαλεσαι και μαλιστα με πολυ ηλιθιο τροπο????το τι επαθε η αδερφη σου δεν το ξερω και σιγουρα δεν με ενδιαφερει να το μαθω...το τι καταλοιπα εχει αφησει σε εσενα το καθε συμβαν επισης δεν με ενδιαφερει και επισης εν θελω να το μαθω...απλα δεν γινεται ενας ανθρωπος ο οποιος μπαινει σε ενα χωρο συζητησης και κραζει ανθρωπους για την μη ορθη συμπεριφορα τους και τους θεωρει αγκαθια στην κοινωνια ξαφνικα να μιλαει για το πως θα τιμωρησει εναν αλλο ανθρωπο ο οποιος εκανε ενα σφαλμα 20 χρονια πριν και μαλιστα ενω ηταν μοοοολις 14 χρονων...απο οπου και να προερχονται οι ορμες σου ειναι ξεκαθαρο οτι εισαι Η υποκριτης διπροσωπος Η διχασμενη προσωπικοτητα...ισως πρεπει να αναθεωρησεις και να καταλαβεις οτι ΙΣΩΣ να αποτελεις και εσυ μελος των δυσλειτουργικων ατομων της κοινωνιας αυτης (των ατομων που κραζεις δηλαδη)...ισως αν βρεις εναν ανθρωπο(γιατι απο τα λεγομενα σου ειναι ξεκαθαρο πως δεν εχεις ) που τον νοιαζεσαι και να ΣΕ νοιαζεται να αναθεωρησεις ...δε στα λεω ουτε φιλικα αλλα ουτε και εχθρικα...δε με νοιαζει ουτε να τα διαβασεις ουτε να απαντησεις ουτε να τα σκεφτεις ουτε τιποτα...απλα εκφραζομαι ελευθερα και χωρις σκοπο και νοημα οπως και εσυ...

Υ.Γ. η οργη δηστυχως που εκραζετε σαν οχλος ειναι δειγμα το ποσο ακομα απεχουμε απο το να αποχαρακτηριστουμε οσα βαρβαροι...

Υ.Γ.2 με τοσα ατυχηματα καθημερινα αν ακολουθουσαμε ολοι την τακτικη που αναφερει ο αντιπαθης σε εμενα συνανθρωπος μας θα επρεπε να εχουμε αφανησει ο ενας των αλλων απο καιρου τωρα

Defiant
01/10/2007, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ωραία πράγματα....

Θα έχει ενδιαφέρον ρε Μήτσο αν αποφασίσεις μετά απο 20 χρόνια να πας στη Χίο να τον βρείς (διαφωνώ με όλο αυτή τη "βεντετίστική" λογική καθέτως/οριζοντίως/πλαγίως...) πόσοι από όσους έγραψαν οτι ειναι μαζί σου, θα έρθουν...

Και εν κατακλειδι αυτα αν και καταλαβαινω τον θυμο καποιου οταν προκειται για συγγενικο του ατομο,δεν τον καταλαβαινω 20 χρονια μετα ομως

+++++πολλα

Defiant
01/10/2007, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
Πρωτον να ξεκινησω λεγοντας οτι δεν κανω αντιπαραθεση και δεν στην λεω...απλα εκφραζω καποια ρητορικα ερωτηματα,τα οποια και δεν περιμενω να απαντηθουν (γιατι πολυ απλα δεν θεωρω απαντηση, τους χαρακτιρισμους που ισως να μου προσαψεις )...οπως και επισης αγνοω καταστασεις του στυλ το ‘’δικο μου’’ θρεντ και τετοια κουλα...δεν υπαρχει τιποτα δικο σου και τιποτα δικο μου σε αυτο και σε καθε αλλο φορουμ...παμε τωρα...ενω εισαι ανθρωπος που βριζεις και κατηγορεις ανθρωπους που αυτοπροβαλονται(ΙΣΩΣ με ηλιθιο τροπο) οπως ο ΟΡΕΣΤΙΣ ...κανεις ακριβως το ιδιο...αυτοπροβαλεσαι και μαλιστα με πολυ ηλιθιο τροπο????το τι επαθε η αδερφη σου δεν το ξερω και σιγουρα δεν με ενδιαφερει να το μαθω...το τι καταλοιπα εχει αφησει σε εσενα το καθε συμβαν επισης δεν με ενδιαφερει και επισης εν θελω να το μαθω...απλα δεν γινεται ενας ανθρωπος ο οποιος μπαινει σε ενα χωρο συζητησης και κραζει ανθρωπους για την μη ορθη συμπεριφορα τους και τους θεωρει αγκαθια στην κοινωνια ξαφνικα να μιλαει για το πως θα τιμωρησει εναν αλλο ανθρωπο ο οποιος εκανε ενα σφαλμα 20 χρονια πριν και μαλιστα ενω ηταν μοοοολις 14 χρονων...απο οπου και να προερχονται οι ορμες σου ειναι ξεκαθαρο οτι εισαι Η υποκριτης διπροσωπος Η διχασμενη προσωπικοτητα...ισως πρεπει να αναθεωρησεις και να καταλαβεις οτι ΙΣΩΣ να αποτελεις και εσυ μελος των δυσλειτουργικων ατομων της κοινωνιας αυτης (των ατομων που κραζεις δηλαδη)...ισως αν βρεις εναν ανθρωπο(γιατι απο τα λεγομενα σου ειναι ξεκαθαρο πως δεν εχεις ) που τον νοιαζεσαι και να ΣΕ νοιαζεται να αναθεωρησεις ...δε στα λεω ουτε φιλικα αλλα ουτε και εχθρικα...δε με νοιαζει ουτε να τα διαβασεις ουτε να απαντησεις ουτε να τα σκεφτεις ουτε τιποτα...απλα εκφραζομαι ελευθερα και χωρις σκοπο και νοημα οπως και εσυ...

Υ.Γ. η οργη δηστυχως που εκραζετε σαν οχλος ειναι δειγμα το ποσο ακομα απεχουμε απο το να αποχαρακτηριστουμε οσα βαρβαροι...

Υ.Γ.2 με τοσα ατυχηματα καθημερινα αν ακολουθουσαμε ολοι την τακτικη που αναφερει ο αντιπαθης σε εμενα συνανθρωπος μας θα επρεπε να εχουμε αφανησει ο ενας των αλλων απο καιρου τωρα

ΟΡΕΣΤΙΣ?

DimChios
01/10/2007, 13:18
ωραία πράγματα....

Δε συμερίστηκα την πρότασή τους να με ακολουθησουν και επ ουδενί δεν το ζήτησα!

Ετσι κι αλλιώς δε θα γίνει κατι τέτοιο!

Cpt. Haddock
01/10/2007, 13:21
Δε συμερίστηκα την πρότασή τους να με ακολουθησουν και επ ουδενί δεν το ζήτησα!

Δεν εννοούσα αυτό :winka:

DimChios
01/10/2007, 13:23

Εννοείται πως δε θα ασχοληθω να απαντήσω στο ποστ σου μιας και μιλας προκατειλημμένα βαση αλλου θρέντ!
Χωρια που....anyway! :rolleyes:

Με τον αντιπαθη σε σενα συμφορουμίτη θα βρεθείτε καποια μερα στο βουνό σε κοινη βόλτα και ειναι μλκια να κρινεις προκατειλημμενα μιας και προσωπικα σε θρεντακια που εχουν να κανουν με το βουνό και τις εκει δραστηριοτητες, εγω εχω συμφωνησει μαζι σου κρινοντας αυτα και μονο!

DimChios
01/10/2007, 13:25
Δεν εννοούσα αυτό :winka:

Χμ, μαλλον καταλαβαινω τι λες! ;)

Παντως, και σε αυτη τη περιπτωση, πάλι δε συμφωνω!

Vourkoufales
01/10/2007, 13:56

τι ψάχνεις να βρείς!

χαλας το πληκτρολόγιο σου! :wave2:

soundstorm
01/10/2007, 14:57
Του ανθρωπου του εχει μεινει αποθυμενο να γ@μησει τον αλλον στο ξυλο.
Οποτε:
Ειτε ειναι σωστο,ειτε οχι κανεις οτι γουσταρεις.
Αλλα,μηπως ειναι λαθος μετα απο 20 χρονια?
Μηπως τον δεις και ειναι παραλητος,σακατης,πεθαμενος?
Μηπως αντι να τον μαυρισεις, τις φας?(σε παρομοια φαση εφαγα τοσο ξυλο που πηρα και πακετο)
Μηπως εχει μετανοιωσει?
Μηπως για την τοτε συμπεριφορα του εφτεγαν και οι γονεις του?
Μηπως θα ηταν καλυτερο να δωσεις τοπο στην οργη?

tai
01/10/2007, 17:00
Μήπως είναι μαλακία να καταναλώνουμε την ζωή μας με της Χ αδικίες του παρελθόντος??
Σε τι ακριβώς ωφελεί το να κουβαλάς τόσο δηλητήριο μέσα σου για τόσα χρόνια?
Τι ακριβώς θα κερδίσεις αν το σαπίσεις στο ξύλο?
Σε τι ακριβώς θα ωφεληθεί απο αυτό η αδελφή σου?
θα της φύγει το σημάδι μήπως?

Δημήτρη

Τα λάθη που έγιναν ένας τρόπος υπάρχει να τα γιατρέψουμε.

Να φροντίσουμε να μην ξαναγίνουν (όσο το δυνατόν) από τους επόμενους 14ριδες.
έλα στον Πόρο για την εκδίκησή σου!!

bartlal
01/10/2007, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
...

:look: οτι τι δηλαδη? :look:

θα την πληρωσει τελικα ο Βαγγελας?

:a25: :a30: :a25: :a30: :a25:

tai
01/10/2007, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
:look: οτι τι δηλαδη? :look:

θα την πληρωσει τελικα ο Βαγγελας?

:a38:

:a31:

bartlal
01/10/2007, 17:27
:a38:

:a31:

τωρα μαλιστα, σοβαρεψε και αυτος, εγινε αντρας!

πφφφφ

edit: δεν ηταν η μερα σου σημερα, πασο! :wave2:

orizontas
01/10/2007, 19:30
ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει οταν συναντησεις καποιον

απο το παρελθον ο οποιος ειναι αιτια να ειναι χαραγμενα στην μνημη σου

τετοια συμβαν ......

μπορει να τον παρεις να πατε για μπυρεσ ....

να γελατε με το παρελθον .....\

και αφου το μπυραριον κλειση και πρεπει να φυγετε ..

να περπατησετε πλαι πλαι και τραγουδωντας στο γραφικα και σκοτεινα

σοκακια του νησιου ........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
και καπου εκει ........ αρχιζουν οι μαπες ......

ετσι :smokin:

DimChios
02/10/2007, 02:50
Μήπως είναι μαλακία να καταναλώνουμε την ζωή μας με της Χ αδικίες του παρελθόντος??

Δημήτρη

Ισως το πιο σωστο που γραφτηκε εδω μεσα!

Ακόμη και απο το οτι ανοιξα ενα τετοιο θρεντ τελικα!

:a10:

DimChios
02/10/2007, 02:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
........μπλα μπλα μπλα.....μπλα μπλα μπλα....
και καπου εκει ........ αρχιζουν οι μαπες ......

ετσι :smokin:

ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ Η 2η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

zephyr1
02/10/2007, 10:08

Δημήτρη

Εγω που ειπα το ιδιο σε 7 λεξεις?:mad:

:lol:

tai
03/10/2007, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εγω που ειπα το ιδιο σε 7 λεξεις?:mad:

:lol:

Εσυ εχεις φτωχό λεξιλόγιο μικρούλι:a9: