View Full Version : Δίπλωμα Α μικρό (κάτοχος Β ερασιτεχνικού)
ktselios
29/09/2007, 18:41
Παιδιά καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι να βγάλω δίπλωμα μηχανής, το μικρό. Δηλαδή αυτό μέχρι τα 25kW. Είμαι κάτοχος Β ερασιτεχνικού (δλδ αυτοκινήτου).
Ξέρετε αν δίνω θεωρητικές εξετάσεις πάλι; Έχω ακούσει ότι δεν δίνω σήματα, παρά μόνο πορεία.
Έτσι είναι; Και τι ζητάνε στην πορεία συνήθως; Ας μου πει μερικά πράγματα κάποιος που ξέρει...
Ευχαριστώ,
Κώστας
:)
Λεωνίδας
29/09/2007, 18:43
δίνεις τα σήματα της μηχανής
ένα γελοίο test με λιγότερες ερωτήσεις αλλά η ταλαιπωρία να πας στο υπουργείο πρωί πρωί :rolleyes:
για την πορεία ας πει κάποιος που έδωσε πρόσφατα γιατί μπορεί να άλλαξε κάτι :D
Δίνεις μόνο το "μικρό" βιβλίο που αφορά σε θέματα μοτοσικλέτας...
Από πορεία, οχτάρια, αργή ευθεία, γρήγορη ευθεία με συνεπιβάτη και αν περάσεις αυτά πορεία στο δρόμο με συνοδεία του εκπαιδετικού με τους εξεταστές και ενδοσυνεννόηση...
:wave2:
Το Θανάση τον Τσέλιο τι τον έχεις;;;
ktselios
29/09/2007, 19:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Τίποτα...
Ευχαριστώ παιδιά...
:lol: :lol:
jaderfos ths mikrhs loulou ? :rolleyes: :lol: :lol:
Οι εξετάσεις των σημάτων ισχύουν για 3 χρόνια. Άν έχουν περάσει περισσότερα πρέπει να δώσεις ΚΑΙ το μεγάλο βιβλίο.
Τουλάχιστον αυτά μου είπαν πέρυσι που έδωσα για μηχανή.. Μμμμ μάλλον πρέπει να δρομολογήσω και του τουτου σιγά σιγά..
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Οι εξετάσεις των σημάτων ισχύουν για 3 χρόνια. Άν έχουν περάσει περισσότερα πρέπει να δώσεις ΚΑΙ το μεγάλο βιβλίο.
:nono:
Αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου, ΔΕΝ ξαναδίνεις το "μεγάλο" βιβλίο...
liakaros
30/09/2007, 02:49
Μηπως εννοεις εναν καραβανα αλεξιπτωτιστη που πηρε μεταταξη στην αεροπορια αργοτερα?
Αν εννοεις αυτον και δεν εχεις και καμια συγγενεια μαζι του,πες μου το να αρχισω να κατεβαζω διαφορα κοσμητικα για την παρτη του σιγα σιγα...
:nono:
Αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου, ΔΕΝ ξαναδίνεις το "μεγάλο" βιβλίο...
Ενώ αν έχεις μηχανής και βγάζεις αυτοκινήτου δίνεις;
Δεν είναι λίγο κουφό;
:sick:
ktselios
30/09/2007, 09:00
Τουλάχιστον αυτά μου είπαν πέρυσι που έδωσα για μηχανή.. Μμμμ μάλλον πρέπει να δρομολογήσω και του τουτου σιγά σιγά..
Υποθέτω πως η "ισχύς" των 3 ετών ισχύει για αυτούς που δεν έχουν περάσει ςπιτυχώς την πορεία, δλδ δεν έχουν δίπλωμα γιατί απέτυχαν στο πρακτικό κομμάτι της εξέτασης. Αλλιώς όλοι οι οδηγοί που κυκλοφορούν δεν είναι νόμιμοι!!!
Μόνο έτσι βγάζει νόημα αυτό που λες lamoun...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktselios
Υποθέτω πως η "ισχύς" των 3 ετών ισχύει για αυτούς που δεν έχουν περάσει ςπιτυχώς την πορεία, δλδ δεν έχουν δίπλωμα γιατί απέτυχαν στο πρακτικό κομμάτι της εξέτασης. Αλλιώς όλοι οι οδηγοί που κυκλοφορούν δεν είναι νόμιμοι!!!
Μόνο έτσι βγάζει νόημα αυτό που λες lamoun...
Γιατί μπορεί να γίνουν παρανοήσεις:
Πέρυσι το καλοκαίρι, χωρίς να έχω κανένα δίπλωμα οδήγησης στην κατοχή μου, δίνω το μεγάλο βιβλίο και το μικρό της μηχανής, εξετάζομαι και περνάω. Σήματα τέλος. Εξετάζομαι και στο πρακτικό κομμάτι, και περνάω και αυτό. Άρα, κάτοχος Α, χωρίς κανένα άλλο.
Μου λένε λοιπόν από τη σχολή οδήγησης, ότι όταν/αν αποφασίσω να δώσω και για αυτοκίνητο, και έχουν περάσει, πάνω από 3 χρόνια από την ημερομηνία που έδωσα και πέρασα τα σήματα, θα χρειαστεί να επανεξεταστώ σε αυτά.
Δε ξέρω πόσο νέα είναι αυτή η διάταξη, από πότε ισχύει, αν ισχύει αναδρομικά, και αν άλλαξε από πέρυσι ακόμα ακόμα. :lol:
Για καλό και για κακό, αύριο, πάρε ένα τηλεφωνάκι να μάθεις, και πές μας και εμάς γιατί εκκρεμεί του τουτου.. :rotflmao:
Λεωνίδας
30/09/2007, 11:23
Μόνο έτσι βγάζει νόημα αυτό που λες lamoun... α μπράβο
γιατί αν έχεις πάρει το δίπλωμα του αυτοκινήτου το "μεγάλο" βιβλίο θεωρείται ότι το ξέρεις και δίνεις μόνο της μηχανής
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
α μπράβο
γιατί αν έχεις πάρει το δίπλωμα του αυτοκινήτου το "μεγάλο" βιβλίο θεωρείται ότι το ξέρεις και δίνεις μόνο της μηχανής
Και όταν κάνεις παρανομία (καλή) ξαναδίνεις επειδή τόσα χρόνια που οδηγάς... ξέχασες να οδηγάς..:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao:
Λεωνίδας
30/09/2007, 11:35
Γιατί μπορεί να γίνουν παρανοήσεις:
Πέρυσι το καλοκαίρι, χωρίς να έχω κανένα δίπλωμα οδήγησης στην κατοχή μου, δίνω το μεγάλο βιβλίο και το μικρό της μηχανής, εξετάζομαι και περνάω. Σήματα τέλος. Εξετάζομαι και στο πρακτικό κομμάτι, και περνάω και αυτό. Άρα, κάτοχος Α, χωρίς κανένα άλλο.
Μου λένε λοιπόν από τη σχολή οδήγησης, ότι όταν/αν αποφασίσω να δώσω και για αυτοκίνητο, και έχουν περάσει, πάνω από 3 χρόνια από την ημερομηνία που έδωσα και πέρασα τα σήματα, θα χρειαστεί να επανεξεταστώ σε αυτά.
Δε ξέρω πόσο νέα είναι αυτή η διάταξη, από πότε ισχύει, αν ισχύει αναδρομικά, και αν άλλαξε από πέρυσι ακόμα ακόμα. :lol:
Για καλό και για κακό, αύριο, πάρε ένα τηλεφωνάκι να μάθεις, και πές μας και εμάς γιατί εκκρεμεί του τουτου.. :rotflmao: χμμμμ μπορεί να κάνει λάθος η σχολή ή να κάνω λάθος εγώ
ή μπορεί απλά όπως λες να άλλαξε
όποιος πάρει στο υπουργείο ας μας πει :D
Παιδιά καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι να βγάλω δίπλωμα μηχανής, το μικρό. Δηλαδή αυτό μέχρι τα 25kW. Είμαι κάτοχος Β ερασιτεχνικού (δλδ αυτοκινήτου).
Ξέρετε αν δίνω θεωρητικές εξετάσεις πάλι; Έχω ακούσει ότι δεν δίνω σήματα, παρά μόνο πορεία.
Έτσι είναι; Και τι ζητάνε στην πορεία συνήθως; Ας μου πει μερικά πράγματα κάποιος που ξέρει...
Ευχαριστώ,
Κώστας
:)
Έμαθες τι παίζει τελικά;
ktselios
04/10/2007, 15:57
Έμαθες τι παίζει τελικά;
Έμαθα από τη σχολή, ότι θα δώσω εξετάσεις για την μοτοσυκλέτα και μόνο. Μου έδωσαν ένα βιβλίο με 180 ερωτήσεις περίπου. Θα το διαβάσω και θα εξεταστώ σε αυτό. Αν επιτύχω στα θεωρητικά, θα εξεταστώ και στα πρακτικά.
Δεν δίνω σήματα. Αυτό έμαθα. Επαναλαμβάνω ότι δε ρώτησα στο υπουργείο και ότι είμαι κάτοχος Β ερασιτεχνικού που πάει για Α (ισχύς<25kw). Δεν ξέρω τι γίνεται σε ανάποδη περίπτωση (από Α σε Β).
Μιας και το ανέφερα: το βιβλίο που πρέπει να διαβάσω έχει μόνο ερωτήσεις. Θεωρία δεν έχει πουθενά! Αν και οι ερωτήσεις είναι χαζές, δε θα έπρεπε να περιέχει και θεωρία πριν τις ερωτήσεις;; Μήπως αυτό το βιβλίο που μου έδωσαν από τη σχολή δεν είναι αυτό που δίνουν από το υπουργείο;; Το βράδυ θα επισυνάψω φωτογραφία του εξώφυλλου του βιβλίου που έχω στα χέρια μου για να μου πει κάποιος, αν ξέρει, αν όντως αυτό το βιβλίο δίνει το υπουργείο.
Ευχαριστώ
Κώστας
ktselios
04/10/2007, 20:59
Παιδιά αυτό είναι το εξώφυλλο από το "βιβλίο" (ο θεός να το κάνει βιβλίο) που πήρα από τη σχολή.
http://aycu09.webshots.com/image/31248/2003116320978060786_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2003116320978060786)
Είναι το σωστό; Έχει 20 σελίδες με 172 ερωτήσεις. Σας λέει κάτι; Γιατί έχω μια υποψία ότι δεν είναι επίσημο βιβλίο του υπουργείου μεταφορών...
Επιβεβαιώστε μου, όποιος ξέρει...
Παιδιά αυτό είναι το εξώφυλλο από το "βιβλίο" (ο θεός να το κάνει βιβλίο) που πήρα από τη σχολή.
http://aycu09.webshots.com/image/31248/2003116320978060786_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2003116320978060786)
Είναι το σωστό; Έχει 20 σελίδες με 172 ερωτήσεις. Σας λέει κάτι; Γιατί έχω μια υποψία ότι δεν είναι επίσημο βιβλίο του υπουργείου μεταφορών...
Επιβεβαιώστε μου, όποιος ξέρει...
Αυτό δε το έχω ξαναδεί. Προφανώς έχει όλες τις ερωτήσεις που "πέφτουν" απαντημένες.
Το επίσημο βιβλίο είναι ένα μπλε ( με κάτι νερά ) και στο κέντρο έχει μια εικόνα... και θά΄ναι καμιά 100στή σελίδες.
Δε λέει και κάτι ουσιαστικό, και με αυτό που έχεις μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου. Άν δε κάνω λάθος όμως, το βιβλίο το πληρώνεις, στη τιμή του διπλώματος.
ναι αυτο ειναι.:)
εδωσα σημερα θεωρητικα κ ειναι αυτες οι 172 ερωτησεις στην υλη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από pinky
ναι αυτο ειναι.:)
εδωσα σημερα θεωρητικα κ ειναι αυτες οι 172 ερωτησεις στην υλη.
περασες?
ναι!
αφου οι ερωτησεις ειναι του τυπου "αν ερθει αλλη μηχανη διπλα σου θα βγαλεις το οπλο κ θα τον σφαξεις?ναι-οχι?"