PDA

View Full Version : Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα .......

Stelth
29/09/2007, 22:49
...........γιατί ο φίλος DKP με έβαλε σε απρόσμενα έξοδα, πουλώντας μου ένα ανοιχτό καπάκι συμπλέκτη Carbon.

Το είχα υπόψη μου να το κάνω αλλά του χρόνου το καλοκαιράκι αλλά έχοντας στη κατοχή μου το ανοιχτό carbon δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό και το έβαλα επάνω.

Έβγαλα το κλειστό carbon και έβαλα το ανοιχτό

Τέλειο μιλάμε ΜΟΥΡΛΙΑ!!!!!

Δεν μπορώ να αφήσω το ανοιχτό καπάκι όμως και να βλέπω τα σκουριασμένα ελατήρια (θέμα ημερών πιστεύω ότι είναι να σκουριάσουν).

Πρέπει να τα αντικαταστήσω άμεσα.

Αλλά μαζί με τα ελατήρια (για να δείξουν) πρέπει να αντικαταστήσω και τη πλάκα καμπάνας του συμπλέκτη με μία κόκκινη.

Αλλά μιας που θα τα κάνω όλα αυτά γιατί να μην βάλω και μονόδρομο συμπλέκτη ???

Όλα τα παραπάνω τα προμηθεύομαι από την αντιπροσωπεία της Ducati, η οποία όμως έχει μόνο κόκκινα ή μαύρα ελατήρια ΔΕΝ έχει ανοξείδωτα. :a52:

Εγώ τέτοια θέλω ανοξείδωτα (νικελ)

Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ανοξείδωτα (νικελ) ελατήρια για το συμπλέκτη του Multistrada μου ???
:a4: :a42:

dessert
29/09/2007, 22:53
Ελατήρια θα βρείς και aftermarket στην πόλη σου, αλλά και στο e-bay...
Έχει ενα thread εδω παρακάτω...
Τα καπάκι μην το αλλάζεις, βάψ'το...
:wave2:

lalala
30/09/2007, 03:08
αν θες κανονιζουμε μεσω ΠΜ να σου στειλω πλακα πιεσης σαν τη δικια μου (τη θυμασαι οταν στην εδειξα το καλοκαιρι;; :winka: :D ).

δες την και εδω:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=45358&perpage=15&pagenumber=2

για το carbon καπακι παντως, διαφωνω μιας και αν γινει στραβη και πεσεις.... δεν αντεχει το βαρος :( :(

οσον αφορα τον μονοδρομο, δεν πιστευω πως χρειαζεται για νορμαλ χρηση (ακομα και αν κανεις track days). να ξερεις το εξης: ο μονοδρομος ειναι λιιιιγο πιο μπελαλιδικος στο σεταρισμα του και επισης θα εχεις μεγαλυτερη φθορα δισκων μιας και αυτο που κανει ο μονοδρομος στα κατεβασματα ειναι να... πατιναρει :winka:

1000 φορες να δωσεις τα λεφτα σου για αλλα πραγματα :D

σκεψου το

Stelth
30/09/2007, 14:16
Αν και τη θυμόμουν την πλάκα πίεσης ....... έριξα μια ματια στο θρεντ που είπες.

Αλλα εγώ θα ήθελα μια κανονική πλάκα (καθαρά θέμα αισθητικής και όχι λειτουργικό).

Θα πάω τη Δευτέρα στον Άγγελο να δω αν έχει ή αλλιώς να την παραγγείλω.

Ίσος (μάλλον σίγουρα) έχεις δίκιο για το μονόδρομο συμπλέκτη.

Θα το τσεκάρω τη Δευτέρα βασικά πόσα χρήματα έχει, πόσο κάνουν οι δίσκοι μίας και θα τους αλλάζω συνέχεια γιατί έχω σκοπό να καταργήσω το πίσω φρένο. :winka:

Stelth
30/09/2007, 17:57
Παρακαλείτε ένας απο τους κύριους κύριους συντονιστές ( hornet, Julius, SF, sniper) ας κάνουν ένα κόντρα ξούρισμα μιας και πήρα απάντηση.

Ευχαριστώ :)