View Full Version : ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
alximistis
30/09/2007, 01:16
ΜΟΛΙΣ τελείωσε η μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη για τους πυρόπληκτους.
Ξέρω πως ίσως δεν το διαβάσει κανείς αυτό που γράψω αλλά έτσι νιώθω οπότε στενοχώρια μου!
Έχουμε φαγωθεί εδωμέσα να λέμε οι Έλληνες και δώστου πάλι οι Έλληνες και είμστε έτσι και είμαστε αλλιώς και τόνα και το άλλο και πάει λέγοντας.
Και την άλλη στιγμή αυτός ο περίεργος ο ιδιαίτερος λαός κάνει το μπαμ... την αναλαμπή και σε στέλνει στα ουράνια από τη χαρά και την συγκίνηση!
Αφού λοιπόν τρέξαμε σχεδόν όλοι και στηρίξαμε όπως μπορούσαμε τους πυρόπληκτους βγάλαμε τον πόνο μας ξεπλύναμε τις στάχτες με τον τρόπο που ξέρουμε καλύτερα. Την μουσική και το τραγούδι.
Και ναι κυρίες και κύριοι ο Έλληνας είναι ο κάφρος που περνά με κόκκινο που δεν λογαριάζει το δίπλα του που κάνει λαμογιές και δεν σέβεται αλλά είναι επίσης και εκείνος...
που τραγουδούσε το "στρώσε το στρώμα σου για δυο" αγκαλιά με τη γυναίκα του.
εκείνη που χειροκροτούσε όρθια με δάκρυα στα μάτια την ορχήστρα και τον μίκη.
ο έφηβος που δεν ήξερε τους στίχους των τραγουδιών και άκουγε προσεκτικά από τους μεγαλύτερους.
ο ντράμερ που τραγουδούσε το "είμαστε δυο" με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά.
Γενικά όλοι αυτοί που έδωσαν τα χρήματά τους και παρευρέθηκαν στη βραδυά αυτή αλλά πολύ-πολύ περισσότερο...
οι πυροσβέστες στο γραφείο τύπου οι οποίοι απαντούσαν στα τηλέφωνα με κόμπο στο λαιμό βλέποντας Άλφα στη διαπασών.
ΟΛΟΙ αυτοί μαζί και ΕΜΕΙΣ είμαστε Έλληνες. Μοχθούμε και θέλουμε κάτι καλύτερο.
Αρκεί να πιστέψουμε ότι ΝΑΙ μπορούμε να σηκωθούμε πολύ ψηλότερα και να ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ τι έγινε στην Πελοπόννησο και αλλού αυτό το καλοκαίρι.
ΔΕΝ ξεχνάμε ΔΕΝ σβήνουμε επομένως ΔΕΝ σκύβουμε το κεφάλι.
Γεια σας ρε Έλληνες...
liakaros
30/09/2007, 01:28
Βασικα τι να μην ξεχναμε,που εδω ακομα και οι ιδιοι οι πελοποννησιοι ξεχασαν τι εγινε...
Τελος παντων δεν ειναι εκει το θεμα...
Συμφωνω με αυτο που λες και εσυ, οτι στα δυσκολα ο ελληνας μπορει να γινει μια γροθια...το εχει δειξει και η ιστορια αλλωστε...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτο εχω να πω και εγω κλεινοντας...
kiriakost
30/09/2007, 01:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτο εχω να πω και εγω κλεινοντας...
Thanks man !! You are welcome :D :lol:
liakaros
30/09/2007, 01:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Thanks man !! You are welcome :D :lol:
Ρε Κυριακε δεν εχω κανα ζορι με τους Πελοποννησιους αλλα καποια πραγματα απλως ειναι παραξενα..
Παρεπιπτοντως χρονια πολλα κιολας...
kiriakost
30/09/2007, 02:48
Να είσαι καλά .. :)
Συνήθισα ποια, να διαβάζω γεμάτα πάθος θέματα , χωρίς ουσία , και απλά σου συμπαραστάθηκα .
Η γιορτή μου είναι της Αγίας Κυριακής , και όχι σήμερα . :wave2:
http://www.inakalex.gr/bioagias.htm
Η μνήμη της Αγίας Κυριακής εορτάζεται από την εκκλησία στις 7 Ιουλίου.
liakaros
30/09/2007, 03:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Να είσαι καλά .. :)
Συνήθισα ποια, να διαβάζω γεμάτα πάθος θέματα , χωρίς ουσία , και απλά σου συμπαραστάθηκα .
Η γιορτή μου είναι της Αγίας Κυριακής , και όχι σήμερα . :wave2:
http://www.inakalex.gr/bioagias.htm
Μαλιστα.
Αρα χθες γιορταζαν οι αλλοι Κυριακοι.
Anyway, οσο ζεις μαθαινεις:p
kiriakost
30/09/2007, 04:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Μαλιστα.
Αρα χθες γιορταζαν οι αλλοι Κυριακοι.
Anyway, οσο ζεις μαθαινεις:p
:lol: :lol:
Είμαι μια μοναδικότητα !! :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΜΟΛΙΣ τελείωσε η μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη για τους πυρόπληκτους.
Ξέρω πως ίσως δεν το διαβάσει κανείς αυτό που γράψω αλλά έτσι νιώθω οπότε στενοχώρια μου!
Έχουμε φαγωθεί εδωμέσα να λέμε οι Έλληνες και δώστου πάλι οι Έλληνες και είμστε έτσι και είμαστε αλλιώς και τόνα και το άλλο και πάει λέγοντας.
Και την άλλη στιγμή αυτός ο περίεργος ο ιδιαίτερος λαός κάνει το μπαμ... την αναλαμπή και σε στέλνει στα ουράνια από τη χαρά και την συγκίνηση!
Αφού λοιπόν τρέξαμε σχεδόν όλοι και στηρίξαμε όπως μπορούσαμε τους πυρόπληκτους βγάλαμε τον πόνο μας ξεπλύναμε τις στάχτες με τον τρόπο που ξέρουμε καλύτερα. Την μουσική και το τραγούδι.
Και ναι κυρίες και κύριοι ο Έλληνας είναι ο κάφρος που περνά με κόκκινο που δεν λογαριάζει το δίπλα του που κάνει λαμογιές και δεν σέβεται αλλά είναι επίσης και εκείνος...
ο έφηβος που δεν ήξερε τους στίχους των τραγουδιών και άκουγε προσεκτικά από τους μεγαλύτερους.
Γενικά όλοι αυτοί που έδωσαν τα χρήματά τους και παρευρέθηκαν στη βραδυά αυτή αλλά πολύ-πολύ περισσότερο...
οι πυροσβέστες στο γραφείο τύπου οι οποίοι απαντούσαν στα τηλέφωνα με κόμπο στο λαιμό βλέποντας Άλφα στη διαπασών.
Αρκεί να πιστέψουμε ότι ΝΑΙ μπορούμε να σηκωθούμε πολύ ψηλότερα και να ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ τι έγινε στην Πελοπόννησο και αλλού αυτό το καλοκαίρι.
Γεια σας ρε Έλληνες...
:beer: :wave2:
ναι εχουμε κατι αναλαμπες ωρες ωρες.....απλα δεν ειναι αρκετα δυνατές για να γινουν φλογα!!!!
....ενω κατι αλλες σπιθες...:sad:
AFROPANTELOS
30/09/2007, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Γεια σας ρε Έλληνες...
Θα συμφωνησω μαζι σου σε ολα εκτως απο ενα.
Οχι τι εγινε στην Πελοπονησο ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ.
Μεγαλο το φαγωποτι.
Την καλημερα μου μιας και ειναι ακομη πρωι για μπυρες:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
:beer: :wave2:
ναι εχουμε κατι αναλαμπες ωρες ωρες.....απλα δεν ειναι αρκετα δυνατές για να γινουν φλογα!!!!
....ενω κατι αλλες σπιθες...:sad:
Ρε μλκ αυτο ηταν πολυ ποιητικο....:eek: :a10:
Αλλα απο την αλλη "γλυκο αγορι" δεν εισαι; :D :D